brak logo

M.B.M. Electronics Sp.j. PHU

Kraków

Opinie o M.B.M. Electronics Sp.j. PHU

Dominik 2012-03-25 11:53:03
Witam. Polecam tego pracodawcę. Firma z dużym potencjałem i zaufaniem. Miła i przyjazna atmosfera. Dla pragnących rozwoju duże możliwości szkoleń i zgłębiania tematów.
MS 2012-12-04 14:32:02
Praca w MBM wcale do najlepszych nie należy. Praca tych w biurze raczej łatwa ale pełna nerwów i terminów. Praca serwisantów jest znacznie gorsza. Ciężka, stresująca, ciągle muszą jeździć, na dodatek nadgodziny dosyć często się trafiają, za które nie płaci raczej pracodawca. Jeśli chodzi o rozwój zawodowy to na pewno jest. Szkolenia itd. ale to nie sprawi, że pracownicy będą dobrze wyszkoleni. Płaca jest marna albo mizerna. Trochę powyżej najniższej krajowej żeby człowiek myślał, że jest szczęściarzem, tak na prawdę na ulotkach więcej się zarabia. Jeśli ktoś jest po szkole średniej i ma głowę na karku to może spokojnie tam startować ale ostrzegam, że szybko się wypalicie, tak jak ja się wypaliłam.
Marek 2014-09-24 11:33:40
Nie jest to prawda, kto przejdzie system rekrutacji może liczyć na dobrą pracę!
1
Piotr 2014-09-24 14:17:40
Potwierdzam! to firma dla wymagających, nieudolni szukają możliwości zemsty na niskim poziomie, atakując zarząd firmy. Polecam firmę bo warto poznać ich innowacyjny sposób zarządzania zespołem.
Jarek Dominik 2014-09-29 18:16:24
Firma dla wymagajacych? Śmiech na sali!! Tylko taka firma jak M.B.M. Electronics Sp.j. PHU bierze ludzi na okres probny nie dajac im żadnej umowy! Uwazajcie na te firme!!! BANDA OSZUSTÓW!! W dodatku regularnie kasuja PRAWDZIWE komentarze ludzi których oszukali!!
DIAMON 2014-10-19 10:02:30
Byłem pracownikiem a tera wracam i to z szacunkiem dla firmy - wszędzie dobrze gdzie nas niema!
Jerzy 2014-11-26 14:14:33
Kto teraz pracuje bez umowy? to jakieś fanaberie!
Test z kompetencji musi być, bo to nie przechowalnia dla leniuszków.
Zatrudniając fachowca wymagaj kompetencji i wiedzy.
CV to opis człowieka jakim chciałby być a jakim jest okazuje się w praniu.
Jerzyk 2015-02-02 10:24:41
Art. 234. Fałszywe oskarżenia
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
Kto, przed organem powołanym do ścigania lub orzekania w sprawach o przestępstwo, w tym i przestępstwo skarbowe, wykroczenie, wykroczenie skarbowe lub przewinienie dyscyplinarne, fałszywie oskarża inną osobę o popełnienie tych czynów zabronionych lub przewinienia dyscyplinarnego,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Sliwka 2015-03-26 01:19:09
praca marzeń. prezes zamiast zastanowic sie co jest nie tak, ze biznes sie nie kreci i ludzie uciekaja siedzi po nocach na takich portalach jak ten i generuje falszywe pozytywne opinie na temat swojej firmy, tym czasem nie ma miesiaca, zeby nie poszukiwali nowego pracownika. choc swoj epizod w tej firmie mam za soba, to ciagle dostaje na maila jakies smieszne propozycje. jesli czyjes ambicje siegaja pracy w garażu gościa, którego życiowym osiagnieciem jest wspolne zdjecie z Pudzianem wiszace na honorowym miejscu w biurze - polecam. a co do tych cytatow z kodeksu i wogole... sprawdzcie ile gosc ma spraw sadowych - nie tylko z pracownikami.
były pracownik 2016-02-05 00:28:43
Plusy: wypłata zawsze na czas, taka jak na umowie. Nigdy żadnych problemów nie było. Super ksiegowa nota beNe wspowlascicielka. Lecz niestety moim zdaniem pan prezes miał bardzo i pewnie nadal ma wysokie mniemanie o sobie i wartyści firmy co bardzo lubił podkreślać. Rzeczywistość niestety nieco inna: powiedzenie ze ktoś chce szklem d...e utrzeć jak najbardziej trafne. W czasie mojego zatrudnienia serwisanci jeździli starymi. Non stop psującymi się rzęchami. Serwis ubogo wyposażony. Często zdarzało się ze mimo umiejętności nie było narzędzi do pracy. Ceny na materiały eksploatacyjne były mało atrakcyjne. Dużo klientów rezygnowalo z napraw. Szkoda bo wielu świetnych fachowców musiało zrezygnować. Mimo pomysłów na ratowanie sytuacji wiecznie słyszało się nie. Brak wsparcia ze strony zarzadu usprawiedliwiane tekstami typu nie macie bo nie zarabiacie. Czasami wydawało mi się ze gość na czytał się poradników o zarządzaniu i kreowaniu wizerunku ... z marnym efektem.
gtfr 2016-05-11 17:04:59
noo w suemi to tak jest to z cala pewnoscia jeden z wazniejszych czynnikow jezeli chodzi o ocene firmy to wlasnie to czy sa oni wypłacalni przeciez :)
Zostaw swoją opinię o M.B.M. Electronics Sp.j. PHU - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.B.M. Electronics Sp.j. PHU