brak logo

Rolnik Sp.j. Firma Handlowa

Mikołów

Opinie o Rolnik Sp.j. Firma Handlowa

emil 2012-02-02 20:01:25
hahaha śmiechu warte,to chyba pan kierownik sobie taką opinie wystawił.ludzie niewierzcie,marna kasa ,marna robota zero perspektyw na przyszłość!!
1
Anty Rolnik 2012-04-17 17:37:34
Zgadzam sie z tym, nie polecilbym nawet najgorszemu wrogowi pracowac w tej firmie, niby taka renoma, a PH jezdza seicentami z przebiegiem ponad 200 tys, i gdzie tutaj dbanie o pracownika, normalny [usunięte przez moderatora]ludzi, a juz nie wspomne o premii, zeby zrobic wymagane 30 tys. czlowiek musi dac z siebie z 200%, a i tak dostanie marne 300zl, haha smiech na sali. A kierownik [usunięte przez moderatora]. to lagodnie mowiac do smiec, i kretacz jakich malo.
PH 2015-12-21 15:18:53
Witam,

nie polecam tej firmy firma ta nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań finansowych. Nie reguluje na czas faktur od dostawców. Sprzedają produkty tylko i wyłącznie bo są najtańsze.
NIE POLECAM SZKODA CZASU
PH 2016-01-29 21:12:35
Firma nie placi moze zaczela nie placic pensji na czas. Produktu sie pogorszyly, konkurencja wyprzedza ich o lata swietlne. Samochody po 200 tys. km przebiegu. Firma bankrut , juz chodza takie pogloski w biurze
1
PH Rolnik 2016-01-30 00:28:52
Witak wszystkich,

pracuję w tej firmie ale zaczynam szukać pracy bo w firmie jest coraz gorzej. Brak rozwoju oraz praca za darmo bez dbania o pracownika. Nie polecam tej firmy gdyż w konkurencji zarobisz 3 razy tyle.
Firma Rolnik płaci 1500 pln + prowizję 300-800 pln Konkurencja ma wyższą podstawę niż wyrabiam z premią.
W następnym tygodniu idę własne na rozmowę. Więc pewnie będą szukać kogoś na moje miejsce.
Nie polecam pracy produkty coraz gorszej jakości firma chyba zaczyna oszczędzać.

1
ph 2016-02-07 12:11:21
Kolego poleca konkurencję po sąsiedzku płaca x 2 imają samochody nowe Kia.
Agaga 2016-02-08 00:48:45

Odradzam pracowałam - ci co mieli trochę oleju w głowie i "jaja" już pouciekali to co pozostało to garstka niezaradnych życiowo lub zastraszonych + kryminaliści(dosłownie więźniowie zakładu karnego)+sezonowo wyzyskiwani ukraińcy, zakładem rządzi psychopata który nie słyszał o kodeksie pracy i np. uważa że urlop pracowników należy do niego i udziela go wtedy kiedy uważa za słuszne lub za karę(uzasadnienie:"nie chcę widzieć tego pana w pracy przez tydzień"),wszelkie przestoje firmy płatne-własnym urlopem, wolne dla wszystkich Polaków dni tj.11.11 pracujące,za wypłatę można tylko umrzeć z głodu,socjal typu bony,wczasy pod gruszą - zero, warunki pracy jak w obozie.
4
Ph wroclaw 2016-02-13 22:49:23
Witam wszystkich, odradzam prace w tej firmie.
Magazyn 2016-02-14 10:02:02
Stanowczo odraszam
Magazyn 2016-02-14 10:03:04
Stanowczo odraszam
Biuro 2016-02-18 23:55:53
Firma dno
memo 2016-05-19 08:46:08
Bardzo słabe zarobki ,zero socjalu harówka gorzej niż na kopalni.
Zostaw swoją opinię o Rolnik Sp.j. Firma Handlowa - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rolnik Sp.j. Firma Handlowa