brak logo

Farbud Barbara i Grzegorz Okuła spółka jawna

Białystok

Opinie o Farbud Barbara i Grzegorz Okuła spółka jawna

brrr 2011-06-11 03:05:07
buuuaaahhhhaaaaa ha! AKURAT ;P
anonim 2011-09-06 23:14:05
zdecydowanie nie polecam !!! moja siorka tam robi i pracownik to tylko maszynka, opowiadala mi o tych sprawach, ze w ogole wlasciciele nie rozmawiaja z pracownikiem. właściciel nie szanuje pracownika, rzuca ubraniami i nie rozmawia z pracownikami tylko sam wywala ich jak sie cos nie spodoba, chcesz stracic nerw to aplikuj tam. odradzam.
wa 2011-12-30 18:44:40
to jak traktują tam ludzi to śmiech na sali.
tylko biurokracja się rozrasta i wymogi, od siebie nic.
człowiek co powyżej wpisał ma racje, że tam to tylko trybikiem jesteś i mają cie gdzieś.
farbiarz 2012-01-02 08:05:20
witam.
mojego kumpla usuneli, bo niby jakiegos dokumentu nie zalatwil, to jakies nieporozumienie a nie firma
dehumanizacja 2012-01-03 18:47:42
dehumanizacja kapitalizmu, kolejna firemka, w której wł. ma w oczodołkach dwa grosiki i do tego poziomu sprowadza świat oraz innych.
farb 2012-01-05 14:13:10
To smutne, kiedys wł. na tekst, ze pracownik jest najwieksza wartoscia firmy odparl :"co ty (usunięte przez administratora)".
Nic dziwnego, że tyle komentarzy jest od początku roku.
Dobrze, że ten człowiek ma swoją firmę, bo współpracować z nim razem w jakiejś firmie nie obyłoby się bez straty nerwów.
W tej firmie zostają tylko Jarząbkowie :D
anonim 2012-02-25 13:35:26
Nie wiem czy dużo się pozmieniało w farbudzie, czy po prostu osoby piszące opinie chciały dostawać pieniądze za siedzenie na (usunięte przez administratora). Jestem pracownikiem farbudu już od dłuższego czasu i nie mogę powiedzieć nic złego na temat tej firmy. Atmosfera jest bardzo pozytywna, ludzie pracujący w firmie są fajni i mili. Właściciele są bardzo w porządku, co prawda nie widuję ich zbyt często, bo po co. W porównaniu do poprzednich pracodawców są w ścisłej czołówce.
do farbiarz 2012-02-25 13:41:28
twojego kumpla wywalili, bo się obijał jak mało kto i nie wywiązywał z obowiązków jakie mu powierzono. Bałagan jakiego narobił ciągnął się przez miesiąc. Jak chcesz wyrzucać pieniądze w błoto to go zatrudnij cwaniaczku :)
D 2012-03-10 14:35:59
Witam.
Pracowałem w tej firmie i faktycznie udało mi się kilku wartościowych rzeczy nauczyć, dowiedzieć i zebrać doświadczenie.
Nie było łatwo i nie wszystko się udało, ale trzeba patrzeć na pozytywy.
W każdym razie firma dla ludzi z ambicjami i inicjatywą.
Polecam nie tylko samą firmę, ale też pracujących tam ludzi.
Dla tych, którzy czytają, nie zwracajcie uwagi na negatywne posty, proponuję samodzielnie sprawdzić i złożyć papiery, na prawdę warto !
Pozdrawiam.
Darek
1
onar 2014-03-26 19:18:02
albo po prostu w Farbudzie rzeczywiście nie dzieje się najlepiej i nie ma co się zabierać za pracę tutaj...
jak teraz 2014-12-15 13:07:45
dobra to ja jestem jak tam ruch w interesie teraz przed swietami jestescie w stanie mi cos o tym poweidziec. szczerze wam powiem ze interesuje mnie rpacaw takim sklepie bo zawsze minie fascynowaly farby moze to dziwne ale coz... jeszcze mi napiszcie jakie macie informacje o stawkach jakie tam oferuja - z gory dziekuje :)
stasiek 2015-02-25 12:50:30
a czy Ci panstwo to działaja na rynku już jakiś czas? szukam teraz pracy, ale własnie zależy mi a tym, żeby była w miare stabilna, więc wiecie jak to jest, nie chce brać jakiś umó o dzieło i innych rzeczy, bo potem sto razy nie będę zmieniał, a mam doświadczenie, więc też liczę, że dadzą mi jakies ciekawe oferty tak naprawde.
hanka 2015-03-20 13:27:39
ja również całkowicie nie jestem zainteresowana podjęciem jakiegokolwiek zatreudnienia na umowę o dzieło albo umową na zlecenie - dla mnie ma sens i liczy się tylko umowa o pracę i mto na jakiś dłuższy czas. czy jest szansa żeby dostac u nich taką firmę kontraktu od razu i ewentualnie ku temu jakie wymagania spełnić trzeba?
1
edrtyuio 2016-05-13 18:35:55
hej hej wszystkim widze ze dawno tutaj nikt nie zagladal..czy ktos moglby mi napisac czy mozna u nich liczyc na jakies zatrudnienie w najbliszym czasie czy raczej firma nie planuje rekrutacji zadnych robic?
Zostaw swoją opinię o Farbud Barbara i Grzegorz Okuła spółka jawna - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farbud Barbara i Grzegorz Okuła spółka jawna