logo Alstom Polska Sp. z o.o.

Alstom Polska Sp. z o.o.

Elbląg

Opinie o Alstom Polska Sp. z o.o.

qq 2010-03-25 01:11:26
ALSTOM.Tyle obietnic, tyle pracy miało byc, mieli byc najlepsi niby KOMANDO FOKI za nami mialo juz nie byc nikogo a teraz praca pod energo na wiecej ich nie stac problem złapac kontrakt.SZACUN DLA WIELU LUDZI Z TEJ FIRMY
KOLEŚ 2010-03-25 20:04:54
PRAWDA ZA NAMI JUŻ NIC-EWENTUALNIE URZĄD PRACY-SZACUN DLA MONTERKI I SPAWALUCHÓW
X 2010-03-25 20:46:47
yyyyy Komando Foki?
1
wrocławski alstom 2010-04-02 11:38:19
słyszałem we wrocławskim Alstom spawacze chyba zarabiają najlepiej ktoś wie jakie maja stawki pozdrawiam marko
X 2010-04-06 13:40:51
A czy tu masz pogaduszki i oceny WROCŁAWSKIWGO ALSTOMU BARANIE? myśl co robisz
1
FANATYK ALSTOMU:) 2010-04-12 20:45:54
do pracy panowie tyle krajów czeka.
Rosja-Moskwa
Brazylia-Rio
Algeria=?
Włochy-?
no i oczywiście z dawna czekana ANGLIA!!!!
NIE NADAWAc!!!!!!DO ROBOTY !
1
dominik 2010-04-16 22:48:56
tak spawacze we wrocławskim Alstom maja stawki od 4,5 tys burto do góry to prawda wiem bo mam tam kolegów którzy bardzo dobrze zarabiają spawaczy i sobie bardzo chwalą.
niezdecydowany 2010-04-25 18:24:48
A czy ktoś wie jak sieę pracuje w dziale informatycznym tzn mozliwe że zostane administaratorem i nie wiem czy warto dla Alstomu zrezygnowac z obecnej pracy i zmienic miejsce zamieszkania.
buble alstomu 2010-05-10 23:40:01
Alstom to bub larze panowie robicie we Wrocławiu coraz więcej bubli niż dobrych gen np jakiś zardzewiały DATELN pakiet co to jest to jakaś porażka jak tak dalej będzie szlo to ta firmę zamkną a simens was zdepcze bo już to robi amatorzy
anonim 2010-05-16 11:21:14
a wy w tym Elblągu się niczym nie różnicie tez bule robicie takie jaki we Wrocławiu
Zwolniony 2010-05-22 08:34:51

Zwolniony - 0 sekund temu odpowiedz | cytuj |
Ludziska nie róbta sobie nadzieji że was nie zwolnią ta firma to skończone dziady więc bujajcie wrotki z Anglii puki możecie bo w piątek może być za późno i dla nich się nie liczy że znasz się na robocie i nie chorowaleś ani jednego dnia po prostu w czwartek przyjedzie tako mundro pani mająca problem z wymawianiem LITERY RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR i da ci wypowiedzenie brzmiące (usunięte przez administratora) nie do zrozumienia cyt:

2. Jednocześnie zmniejszam Panu wymiar czasu pracy do (0,25) wymiaru czasu pracy od dnia 21 maja 2010 roku.




(usunięte przez administratora)
same rekamacje 2010-05-27 22:07:02
we Wrocławiu nie idą na jakość tyko na ilość bo norma nie wyrobiona a później same buble tu wracają reklamacji od ci orta same generatory cale do wy zwojenia przychodzą to jakaś porażka
supervisior 2010-08-12 20:05:13
baranie ty nie robisz w construction albo jestes pociotkiem a wiec nie wypowiadaj sieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tomek pm 2010-09-10 17:49:21
strasza w alsom wroclaw zwolnieniami od wrzesnia ktos wie czy to prawda tomek pm
tomala 2010-10-24 17:02:00
Byłem w Angli i widziałem co się tam działo!!!!!! Szachrajstwo i tyle jak można się tak upodlić ,to było anormalne zachowanie kadry kierowniczej panowie tak się nie robi można było to załatwić(zwolnienia) w inny sposób NORMALNY po ludzku,troszkę zdrowego rozsądku i byłoby ok . pozdrawiam wszystkich pracujących w tej firmie nie dajcie się i uważajcie co mówicie w obecności pewnych osób.!!!!!!!!!
obserwator 2011-01-25 13:44:38
Witam wszystkich zainteresowanych ja mam tylko tyle do powiedzenia że nasz wspaniały astom chyli się ku upadkowi od czasu nastania nowego dyrektora. Rozwalił już jedna firmę i rozwala drugą. A jeżeli jakimś cudem ta firma przetrwa to miejcie sie na baczności bo będą w niej pracowali pociotki albo najlepsi koledzy majstrów lub kierowników. Tak czy siak powodzenia życzę
ojapierdole 2011-01-29 12:44:31
Widze że cie obserwatorze tez chcą wyjeba..... i czy to przypadkiem nie ty lizałeś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] karierze co pedałku z hamburga.
1
sssssssss 2011-08-07 23:13:15
PANOWIE MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE W NIEMCZECH NA JEDNEJ Z ELEKTROWNI PRACOWNICY ALSTOMU TO ZRYTE ŁBY BYLI PRACOWNICY ENERGOMONTAŻU PÓŁNOC MAJSTER NIE MA ŻADNEGO DOŚWIADCZENIA KSYWA U LUDZI NIEUDOLNY SAM NIE WIERZY CO MÓWI (usunięte przez administratora)
anonim 2011-12-05 22:01:01
Witam, byłem a rozmowie kwalifikacyjnej w Łodzi. Dyrektor po 5 min rozmowy powiedział że właściwie moje nie spełniam ich wymogów. Więc po co do ch... mnei zaprosili i ściagnęli z drugiej strony Polski. Dyrektor zadawał mi pytania typu \\\"Czy jestem żonaty\\\" albo \\\"Czy moi rodzice żyją\\\". Bałem się że facet ma taki wyczucie taktu że zacznie mnei jeszcze pytać o moje życie seksualne. Wtedy, o ile jestem miły i uprzejmy na rozmowach i szanuje nawet najbardziej wredne świnie, to bym mu powiedział żeby sie p... Kadrowa nie zna podstaw zatrudniania, albo dla podpuchy, albu była niezbyt inteligentna, mniej rozgarnięta nie wiedziała jakie są okresy wypowiedzenia przy róznych umowach o pracę. Hellou, jak to tak. Dyrektor mi przycinał mówiąc np \\\"Kawa Panu wystygnie - to nie jest czarna polewka.\\\" Ogólnie jest to starszy Pan, niezrónoważony emocjonalnie, nieszczęśliwy, wypalony, moim zdaniem zdecydowanie do wymiany. Opinia ogólna - dom wariatów. Praca po którą przyjechałem prawdopodobnie była już dla kogoś zarezerwowana.
1
zły 2014-04-04 23:44:26
Alstom to KORPORACJA ma plynnosc 36 miesięczną, sa dzialy lepsze i gorsze, dzialy gdzie zwolnien nigdy nie bedzie i takie gdzie rotacja jest duza, zatrudnianie po znajomosci to norma, szkoda bo lubilem ta firmę , gdy zatrudnia sie osoby o widzy 100 razy mniejszej szacunek opada, :) oliwa zawsze sprawiedliwa :)
1
adam 2014-05-25 20:01:24
Nie ma w ogóle jakiś konkretnych ogłoszeń o prace z Alstomu, bo wszystko co znalazłem to jakiś strasznie długi formularz na ich stronie..
pracownik IT 2014-08-04 14:44:50
praca dobra na pierwsze 3 lata, dobry dodatek do CV i nic więcej. zero awansów, zero podwyżek, wszystko po znajomości (działy IT) - pozdrawiam Miłosława z HR. ja odszedlem po 3 latach i bardzo się z tego powodu cieszę. koledzy, którzy do tej pory tam pracują strasznie narzekają.
PROS(i)TO 2014-10-16 10:50:01
jeśli tak narzekają, to dlaczego sie nie zwalniają. Wy w tym IT to najciężej pracujecie, tylko uważajcie na przepisy BHiP i uszkodzenie części ciała pomiędzy nogami a plecami!!!
Agit 2015-01-05 14:50:13
Powiedzcie mi coś więcej odnośnie zatrudnienia w Alstomie? Teraz wiele się słyszało niby to o łapówce za dostarczenie wagonów do pierwszej linii Metra warszawskiego, ale te rewelacje wydają się być wyssane z palca. Jak wygląda obecna polityka firmy i czy poszukują pracowników, a jeśli to na jakie konkretnie stanowiska?
pytanie 2015-01-15 19:27:56
Witam, mam pytanie jak wygląda praca w Alstom Łódź, są zlecenia? Czy praca jest poukładana czy na wariackich papierach ludźmi a przede wszystkim przełożonymi z łapanki? Jak wygląda kwestia finansowa 2xśrednia krajowa to norma czy jakieś cuda?
Czy po połączeniu/przejęciu przez GE szykują się jakieś rewolucje?
Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
Kama 2015-01-24 01:08:47
Witam serdecznie wszystkich zarządzających i pracujących w Alstom Power Elbląg, bardzo chcialabym dostać się do pracy w Elblągu... Do kogo i na jaki adres mogę kierować Cv...? Czy ktoś może mi pomoc...? Pozdrawiam.
wkuraona 2015-06-14 10:03:56
szansa na prace i awans tylko dla pociotków
1
wkurzona 2015-06-14 10:32:49
to prawda , same pociotki, szkoda ,że nikt sie za to nie weżmie
1
xxx 2016-05-06 12:03:54
do administracji co prawda już nie potrzebują, ale widzę, że pojawiła się nowa oferta dla stażystów. Potrzebny jest ktoś chętny do działu Supplu Chain. Wydaje się to dobrze brzmieć, można wiele się nauczyć. :)
Zostaw swoją opinię o Alstom Polska Sp. z o.o. - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alstom Polska Sp. z o.o.