Gedia Poland Sp. zo.o.

Nowa Sól

Opinie o Gedia Poland Sp. zo.o.

Jarek 2016-11-14 13:06
To znowu z hr ten koleś widać. Nie ma mowy żeby czegoś nie podpisac. Jakby jednemu pozwolili to inni tez by nie podpisywali. Jeszcze nie widziałem żeby ktos czegos nie podpisał tutaj bez konsekwencji. Jak sie zdarzali tacy co nie podpisali czegos to jeszcze tego samego dnia zwolnienie dostawali. I wszyscy o tym wiedzą że tak tu jest. A wpisy że jest cudownie, wolność i swoboda i dziewczyna młoda - to sobie na stronie naszatragedia wypisuj.
Kedar 2016-11-14 22:03
Skąd nagle taka wściekła reakcja? Ktoś chce zastraszyć ludzi żeby nie walczyli o swoje prawa. Zastanawiające dlaczego. Czy ci koledzy boją się że okażą się głupsi od innych bo już podpisali, czy też są przez kogoś podstawieni (hr?).
Diabeł od sierpnia były pracownik produkcji spawa 2016-11-16 12:23
jeśli ktoś chce pracować w Gedi niech zastanowi się z 10 razy zanim wleci w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem tam rok i 4 miesiące zrobiła mi firma uprawnienia spawacz i jak tylko lojalka mi sie skończyła to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzide z tej firmy nic o pracowniku nie myślą mają go w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tamtym roku kazali nam przyjść 1 listopada do pracy na 1 zmiane a święta wielkanocne w wielką sobote schodziłem z nocki a 1800 zł miesięcznie to dla was dużo ?? niedziela czy to sobota [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak beduin ale kto jak lubi ja podziękowałem nie jestem murzynem
andrzej 2016-11-16 12:38
Lojalki zawsze tu były, na sztucznie nakręcone niebotycznie sumy na bzdury. Nie ma opcji żeby czegoś nie podpisać.
Jesli chodzi o chodzenie do sądów, to tylko pracownicy z umowami na stałe, czyli z wieloletnim stażem wygrywają wszystkie sprawy. A ci nowo przyjęcia nie mają szans, zawsze mogą być zwolnienie bez podania przyczyn, jak czegoś nie podpiszą.
Nie polecam pracy tutaj, uwaga na wpisy gościa z kadr wprowadzającego w błąd.
Jak 2016-11-19 05:46
A próbowałeś nie podpisać że mówisz że nie ma opcji by nie podpisywać lojalki? Ja powiedziałem wprost kierownikowi że nie odmawiam udziału w kursie ale odmawiam podpisania lojalki i mam do tego prawo a zwolnić z tego powodu nie mogą...
Dario 2016-11-20 12:19
Pracowniku lub pracownico działu personalnego, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd.

Nie ma możliwości nie podpisać czegoś. Widziałem ludzi którzy nie podpisali i zostali zwolnienie. Każdy pracownik gedii może jakis przykład rzucić.
Jak cie będą zwalniać to jasne że nie napiszą ci ani nie powiedzą żebyś telefonem nie nagrał że dlatego że nie podpisałeś czegoś, po prostu jak nie masz umowy na stałe to pracodawca może zwolnić bez podania przyczyn - i tak właśnie robi gedia.

Nie polecam pracy tutaj, zła atmosfera, firma rodzinna, teraz zbiera konsekwencje swojej wieloletniej polityki kadrowej, czyli brak ludzi do pracy i zero chętnych.
pracownik 2016-11-20 13:28
Firma jaka jest każdy widzi. O ludzi trzeba zacząć dbać bo niedługo zostaną tu tylko Ukraińcy, a oni nie zagwarantują ciągłości produkcji. Tyle się mówi o inwestycjach, nowych technologiach itd. ale ciągle zapomina się o jednym. O pracownikach. Prawda jest dla firmy brutalna. Przez te wszystkie lata (usunięte przez administratora) różnej maści "kierowników" którzy bezkarnie szmacili ludzi zbiera właśnie swoje żniwo. To dlatego nikt nie chce tu pracować. Nie rozumiecie tego, mądre głowy w kadrach? Nowa Sól jest mała, kilku (usunięte przez administratora) pracowało na wizerunek firmy latami, a Wy chcecie zrobić drzwi otwarte czy trochę posłodzić na stronie internetowej i grubą kreską zapomnieć nagle o przeszłości? To se ne da pane Hawranek, jak mawiają Czesi ;-) Pracuję tu ponad 10 lat, widziałem już wszystko. (usunięte przez administratora) które niszczyły reputację i wizerunek firmy pracują tu nadal, a porządni ludzie odchodzą lub odeszli już dawno. Możecie sobie wprowadzać nowe technologie, maszyny, systemy zarządzania prosto z Japonii. Ale zapominacie tylko o jednym. O nas, pracownikach ...
5
Vicky 2016-11-24 18:51
Wszyscy narzekacie i narzekać będziecie.... Takie prawo dał Wam internet. Niby wielkie G a wszyscy pracują i narzekają. Nie dogodzi się nikomu. Piszecie o kolesiostwie? Oczywiście jak się pracuje długo poznaję się kolegów, ale samo bycie dobrym kolegą nie wystarczy. Nikt nie awansuje nikkogo na odpowiedzialne stanowisko tylko dlatego, że jest kolegą. Z drugiej strony narzekacie że familijna firma. czyli pracując jako jedyny z rodziny wyklucza to zatrudnienie wujka, cioci , brata czy siostry. Bzdura... Ale hejt jest u Nas najmodniejszy. Ci którzy pracowali, pracują dalej i nie hejtuja wlasnej firmy na forach. A jak się coś nie podoba to prosto w twarz... proste, a jak nie ptraficie ruszzyć d..y jedyne co wam zostaje to pisanie sobie anonimowo na kompie.
5
jan 2016-11-25 00:57
taa, takie kosmiczne lojalki, wózki IWJO 850zł, IIWJO 600zł, suwnica z żurawiem IIS 800zł, normalnie kwoty kosmiczne, oderwane od rzeczywistości. Sorry, ale tyle kosztują na rynku te uprawnienia a to że zakład kosztują teoretycznie mniej bo wysyła 30 osób a nie jedną to już nie powinieneś mieć nic do tego.
jan 2016-11-25 01:03
Pracodawca wg polskiego prawa NIGDY nie ma prawa zwolnić pracownika bez podania przyczyny !!!
każdy narzeka a jednak blisko 1500 osób na etacie tu pracuje, co ich trzyma skoro jest tak źle, narzekać każdy potrafi. A przychodzi co do czego to każdy ma w D i wyłącznie narzeka. Do związków należy mniej jak 400 osób na cały zakład czyli garstka, jak oni mają coś zdziałać mając poparcie 25% załogi ? Ogarnijcie się ludzi a nie tylko sracie do własnego ogródka i narzekacie bojąc się cokolwiek w normalnym życiu powiedzieć.
Kedar 2016-11-25 19:58
Niestety Andrzej ma rację. Umowa o pracę na czas określony może być rozwiązana za wypowiedzeniem z dwutygodniowym okresem bez konieczności uzasadnienia. Może to zrobić zarówno pracownik jak i pracodawca. Powstaje tylko pytanie czy w dzisiejszej sytuacji, gdy GEDIA tak rozpaczliwie poszukuje pracowników z bardzo mizernym skutkiem, zdecydowałaby się ona zwolnić dobrego pracownika którego wcześniej chciała wysłać na szkolenie (a więc miała wobec niego jakieś plany na przyszłość). Według mnie mało prawdopodobne. Z drugiej strony, jeżeli uczyniłaby to, to jest mało prawdopodobne, że ten pracownik byłby choćby jeden dzień na bezrobociu.
1
feliks 2016-11-25 23:42
Dziękujemy kolejny raz pracownikowi działu personalnego.
Lojalki sa tu na dosłownie wszystko, nawet głupoty niepotrzebne całkowicie. Jesli chodzi o kwoty, zapytajcie chłopaków z biura z gorącego tłoczenia, jak po 50 000 dostali lojalki.
Pracodawca ma prawo i to własnie robi gedia, zwolnic pracownika bez podania przyczyny, i pisanie że jest inaczej jest oszukiwaniem pracowników i celowym wprowadzaniem w błąd. To niby dlaczego latami czeka się na umowę na czas nieokreślony - bo na umowie na czas nieokreslony musi być podana przyczyna zwolnienia, a jak były takie przypadki to w 100% wygrywali pracownicy w sądach, i wszyscy w gedii wiedzą o tym.
Zakłamanie, kolesiostwo, zmuszanie do nadgodzin, nędzne pensje, zabieranie premii pomimo wyrobienia celu, to jest własnie gedia, brudne chwyty i lojalki. Kiedy nastepny dzień otwarty?
2
roberto 2016-11-25 23:56
Lipa jest taka sama, ale Gedia kreuje swój wizerunek
jako zakład nowoczesny, cywilizowany, z prestiżowymi nagrodami
fair play. Jednak opinie pracowników pokazują że jest inaczej.
Pracownik nie miał większej wartości, bo można go było szybko zastąpić.
Obecnie Gedia ma tak złą opinie że,lepiej jest się zatrudnić za mniejsze
pieniądze, ale za to w zakładzie w którym pracownik będzie szanowany.
Podejmując pracę w Gedi, pracownik musi się liczyć że, zostanie wysłany
na pierwszą linie frontu. Ciężka praca, wygórowane normy, stres sprawia
że wiele osób rezygnuję po kilku tygodniach, bywały przypadki rezygnacji
po kilku godzinach pracy. Teraz firma woli łatać braki osobowe
obywatelami za wschodniej granicy, niż przyznać się do błędu.
Wyciskanie pracownika jak cytrynę pomnaża zyski, ale w dłuższym
okresie czasu przynosi więcej strat niż korzyści.
6
.....obserwator............. 2016-12-15 09:16
Nie potrafią zatrudnIć pełnej obsady, korzystają z jakiś firm pośredniczących na umowę zlecenie. "Kwitną" na Gedii pośredniaki i dodatkowe firmy, a tak naprawdę, to tylko piękne efekty widowiskowe dla pieniędzy.
piotr 2016-12-20 22:37
Dno. Rodzinami zatrudniają. Tata zalatwil i wujek . Kolesiostwo. Nigdy więcej w tym zakładzie.
ja 2017-01-12 23:55
moja trangedia wziela sie do roboty i sa nowe wpisy i oferty! podobno ponad 60 osób szukaja...
Uchatek 2017-01-13 21:35
No to szykują się w takim razie 2 razy w miesiącu dni otwarte. Remek powinien podczas tych dni otwartych nie wypuszczać tych co przyszli, takie otwarte drzwi które się zamykają.
Tak, tak, lata starań przynoszą efekty, i nic nie pomoże wstawianie lipnych nagród pracodawcy fair play i innych dupareli takich.
Porażka, nie polecam pracy tutaj, kolesiostwo, brak perspektyw, kto może to ucieka, a tyle wolnych wakatów to nie efekt : w związku z dynamicznym rozwojem" - to efekt cudownej atmosfery tutaj.
łubu dubu......
janek 2017-01-16 19:59
nie biorą pod uwagę byłych pracowników.
ale kto normalny tam wróci?
matka Gediowca 2017-01-19 14:44
Piszesz bzdury. Mój syn pracuje i dostał się bez znajomości rodzinnych. Jest zadowolony z pracy i na zarobki nie narzeka. Kto chce pracować to pracuje, a kto nie ma chęci do jakiejkolwiek pracy to choćby najlepsza też mu nie będzie pasowała.
3
ojciec gediowca 2017-01-21 00:53
Bzdury piszesz, widać żeś z działu kadr. Nie znam nikogo kto by był zadowolony, jedynie brygadziści i kierownicy mają dobrze bo na czyjejś d...e jadą. I stąd te problemy kadrowe, że ludzie uciekają a chętnych nie ma...Nawet z Ukrainy...Uwaga na wpisy działu personalnego że jest cudownie...Nie polecam pracy tutaj, i to prawda z tym przyjmowaniem po znajomości, im lepsze znajomości tym lepsza fucha.
2
lukasz klyszko zastepca kierownika narzedziowni 2017-01-23 22:20
super firma najleprza w nowej soli, szczegulnie polecam korbowe zmiane b lider super ekipa zgrana nie ma podpierdalaczy zarobki na poziomie 500 euro na miesiac przy dobrych wiatrach jak lider nie zabierze premi za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pszyrzond takze nie ma na co czekac tylko skladac cv. polecam
6
boy 2017-02-05 15:07
Dla Polaków nie ma nadgodzin a dla Ukraińców są.... bo jak nie będzie to zagrozili,że wyjadą............... chora jest sytuacja. Dziwią się,że ludzie uciekają z gedii lub nie chcą tu przychodzić. Jest spora grupa ludzi, którzy chcą chodzić na nadgodziny bo potrzebna jest im kasa a nie mogą. My nie możemy odejść od maszyny bo zaraz wielkie halo a Ukraińcy to mogą spać oparci o pojemniki... Więcej szacunku dla Polaków.
12
fan 2017-02-05 17:31
Po choinkę porobili tyle koordynatorów. Na nockach to już całkowicie nic nie robią . Na pierwszych zmianach to chociaż chodzą między robotami i udają,że coś robią. Druga sprawa to kto nimi zostaje- osoby , które mają krótki staż pracy i praktycznie żadnej wiedzy. Dochodzi do sytuacji, gdzie to zwykły i większym stażem pracownik decyduje czy dana sztuka jest dobra....
3
adam 2017-02-14 18:32
chodzi Ci o koordynatorów technicznych? czy o tych rusków w kamizelkach co łażą? bo jesli chodzi o KT to jest to najlepsza funkcja teraz , no i 50% więcej premii wyrobieniowej mają!
1
Robol forever 2017-02-16 13:20
Pracuje w tym smietniku ponad 10 lat ogolnie mobing , zmuszanie ludzi do lamania bhp , awanse i przywileje dla kolegow reszta do czarnej roboty , drobne szantaze i i karanie ludzi za chorobowe niedyspozycje itp
3
Oszukana 2017-02-19 14:30
Na rozmowach obiecują szanse rozwoju w firmie...
Ja się pytam jaki rozwój skoro kierownictwo danego działu blokuje prośby o przejście na inny mimo że tam są wolne miejsca.
Skoro ktoś się nie czuje dobrze na danym stanowisku to dlaczego mu się utrudnia przejście na inne gdzie mógł by wydajniej pracować.
4
Tooffi 2017-02-28 17:34
Dlaczego utrudniają?- bo to jest właśnie Gedia...
1
Blake Carinngton 2017-03-17 23:08
Nie polecam pracy tutaj i tych śmiesznych,wybitnie (ironia) utalentowanych liderów którzy awansowali na kierowników a słoma z butów jak wystawała tak dalej wystaje hehe Buhahahahaahhahahahahah.Zyczę wam jak najgorzej.Nie Pozdrawiam Yeeeeh
2
Lacroix 2017-03-22 10:39
Zamiana z CZTEROBRYGADÓWKI na TRZYBRYGADÓWKĘ ze znaczącym spadkiem wynagrodzenia to PIĘKNY STRZAŁ W KOLANA I TO OBA szanowna pożal się BOŻE dyrekcjo!
Będziecie sami stali na maszynach z niedouczonymi leniwymi ukraińcami, bo nikt za grosze nie będzie tutaj tracił czasu!!!
4
nick 2017-03-23 21:45
Samozaglady ciag dalszy.
2
kolo 2017-03-23 22:33
Samozagłady ciąg dalszy.
2
Muslim terrorist 2017-03-30 03:17
ja zarabiam 7,200 w Gedia i jeste zadowolony :)

My polacy lubimy tylko narzekac i nic nie robic.
robie po 8 godzin tylko

Alexis 2017-03-30 18:41
Bo w HR dobrze płacą tym co tu wchodzą i mędzą. Nie polecam pracy tutaj, uwaga na wpisy HR.
1
nick 2017-03-31 09:45
Hrywien chyba, to jakies 1080 zl i tu sie zgodze.
3
endriu 2017-04-01 10:51
Państwo w Państwie
1
Anty 2017-04-03 10:52
7,200 to Ty masz normy do zrobienia ;D
3
ABdullah Witali 2017-04-05 12:15
Gedia nie przedłuża ludziom umowy i wyrzuca na trzy zmiany bez wiedzy. Na Zebraniu z kierownikami gadali, że będą rozmawiać, pytać każdego kto będzie wytypowany do przejścia na trzy zmiany o stan finansowy w domu, o dojazdy. Nikt nikogo tak na prawdę nie spytał, ludzie zostali postawieni przed faktem dokonanym.. i teraz po następnej wypłacie będą na pewno kolejne wypowiedzenia. Bo kto bedzie robił za 1800 ? a robił to samo i to w gorszych warunkach ? BHPowiec leci w przysłowiowego (usunięte przez administratora) , bylo już kilka wypadków na strefie, BHPowca albo nikt nie poinformował, albo po prostu olał sprawę, bo zazwyczaj w ten sam dzień usuwają przyczyne wypadku. A potem ewentualnie usuwają daną osobę z pracy poprzez nieprzedłużenie umowy. Brak szacunku do ludzi. Nowy kierownik zmiany C na strefie dostał się na kierownika zmiany tylko po kolesiostwie z kierownikiem produkcji. Nikt nie będzie wam tutaj pracował za grosze, za brak szacunku. za traktowanie ludzi jak śmieci. Byle uniknąć jakiejkolwiek odpowiedzialności finansowej. Zatrudniajcie więcej ukrainców. Jak niemcy otworzą granicę to nikt wam nie będzie zapierdzielał bo oni od razu do niemiec uciekna. W (usunięte przez administratora) będą mieli papiery. w miesiąc zarobią o wiele wiecej tam niż tutaj. Gedia sama pod sobą dołki kopie. Już było dużo zwolnień. Ale to nie koniec, bo ludzie juz przygotowują sobie kolejne wypowiedzenia by stąd uciec .
2
blablabla 2017-04-05 20:04
Nowy kierownik o którym wspomniał kolega wyżej to nic innego jak paź pana K, a do tego (usunięte przez administratora) , (usunięte przez administratora) i prostak. Wypowiedzenia wypowiedzenia i jeszcze raz wypowiedzenia :) Niektórzy tak mieli dość zachodzących tam sytuacji, że po prostu wyszli z pracy :) Firma wychodzi z założenia, że jak coś się nie podoba to "tam są drzwi" a na jego miejsce zatrudnią kilku ukraińców. Połączenie premii ze wszystkich sekcji na W3? Pfff czekam na wypłatę i zobaczę co to będzie ale najprawdopodobniej ADIOS :) A panu kierownikowi ze zmiany C, chętnie powiem co o nim myślę :) NIE POLECAM!
4
Pracownik 2017-04-06 11:32
Z czterech brygad przesunięto tylko kilka osób, spadły zamówienia więc musieli jakoś zareagować.
W momencie jak trzeba było przesunąć ludzi z podstawowego systemu pracy w cztery brygady to też był płacz i narzekanie. Wszystkim nie dogodzisz
2
nie jestem robotem 2017-04-06 13:11
albo 7,20 PLN na godzinę... brutto oczywiście...
2
W3 2017-04-06 17:34
Ładne mi kilka osób przeniesionych na trzy zmiany ! Ponad 30 osób i to bez tak hucznie zapowiadanych rozmów z nimi , niby komu miała nie pasmować miał zostać w starym systemie . I nie chodzi o spadek zamówień bo teraz chodzą i proszą się ich czy w sobotę przyjdę na nad godziny ha ha . Po prostu nie trzeba płacić dodatku za cztery brygady . Nawet Ukraińcy uciekają co chwilę nowi których trzeba szkolić którzy po polsku nawet dzień doby nie umieją mówić i męcz się z takim przy maszynie a na dodatek wyrobieniówka zależy czy im się chce pracować czy nie .
3
Nowosolski pracownik 2017-04-07 07:48
Zbliża się 1 maja – międzynarodowy dzień jedności ludzi pracy. Dzień, w którym pracownicy i związkowcy na całym świecie przypominają o prawie do godnego życia. W tym roku Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych organizuje manifestację, która odbędzie się pod hasłem: „Przywróćmy godność pracy”.

Panowie związkowcy.....
Zamiast jechać do Warszawy to lepiej taką manifestacje przeprowadzić w nowej Soli pod hasłem" Przywrócimy szacunek dla pracowników i godne zarobki"
Płatna wycieczka do Warszawy nie poprawi sytuacji nowosolskich pracowników....
6
Związkowiec 2017-04-09 10:43
A co Ci związki poradzą? oni maja gdzieś ludzi... stołek się liczy dla przewodniczącego!
Związków tak naprawdę nie ma :)
5
robot 2017-04-11 21:43
No w sumie czytajac opinie o nowym kierowniku na W3 ktory jest w zarzadzie zwiazkow no to zadne zdziwienie. Jak maja byc dla ludzi jak sa przeciw nim.
4
Gość 2017-04-12 09:24
Załóż związek zawodowy i pokaż, co potrafisz.
Bo na razie, to tylko zza klawiaturki nabazgrolić na innych i cichutko w pracy,
żeby się nikt do mnie nie przy......
1
W3 2017-04-12 22:37
Hej M....ł to ty ? Jak można w czasie pracy zabierać premię za zle wbity status na robicie a po pracy bronić tego samego pracownika ( o ile to robisz jako związkowiec w co wątpie po twoim zachowaniu w stosunku do pracowników na W3 ) Polska ma misiewicza gedia ma M....a P. takie czasy .
5
Pracownik 2017-04-13 16:35
To wbijaj odpowiedni status i nie będzie problemu. Całe lata nic nie robiliście a teraz jak ktoś chce coś zmienić to od razu płacz, beksy i mazgaje. Wejście się w garść i do roboty, czasy Ciechocinka się skończyły.
1
Napoleon Bonaparte 2017-04-14 22:00
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana....
3
szarak 2017-04-24 12:33
Dyrektor proponuje zrobić stołówkę -chyba po to aby biurowcy nie musieli wychodzić z pracy na obiadki, tylko za grosze zjeść w czasie pracy. Zwykły pracownik nie skorzysta bo i tak w domu musi ugotować obiad dla rodziny.
1
ja 2017-04-24 12:38
Podwyżki? Jakie podwyżki. Jestem za tym aby dodatki dać do podstawy ale pod warunkiem że dyrektor dorzuci coś jeszcze. Bo jak da w stawkę tylko dodatki to wypłata będzie ta sama. Zyskają tylko Ci z czterobrygadowek, a Ci co pracuja w normalnym systemie to tej podwyżki nie odczują.
1
Zostaw swoją opinię o Gedia Poland Sp. zo.o. - Nowa Sól
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gedia Poland Sp. zo.o.