Gedia Poland Sp. zo.o.

Nowa Sól

Opinie o Gedia Poland Sp. zo.o.

mo ni 2016-10-02 20:28:19
a ile niby te odpowiednie premie wynoszą to już nie możesz od razu konkretnie napisac? dodam tylko że interesuje mnie u was stanowisko takie jak Inżynier Technik Tłoczenia - Inżynier Jakości, wydaje się super jak na nową sól
cśśś 2016-10-02 21:39:01
Wiecie czy wypłata jest u nich terminowa? Pozdrawiam
Wiemy ! 2016-10-02 23:20:53
Od 100.000 zł w górę.
A tak na serio, to zobacz na swój przelew bankowy.
Nie musisz się aż tak poniżać, żeby udawać osoby myślącej sprawnie inaczej.
piotr 2016-10-03 10:09:12
@biznes skoro chcesz tutaj złociutki dyskutować o konkretnych kwotach zarobków, to podaj chociaż jakie konkretnie stanowisko pracy cię w tej firmie interesuje, chociaż wiadomo że w Nowej Soli szukasz;)
Wys 2016-10-04 10:49:42
Na start podstawa 1650 na dziale produkcji, w dziale technicznym 2500 w górę zależy od umiejętności, wiedzy i tego jak dobrze potrafisz negocjować. Dochodzą do tego premie, motywacja standardowo 200zl w górę lub w dół. Dyspozycja za brak chorobowego etc kolejne 200 i wyrobienie średnio zależy od działu ale około 560zl teoretycznie, w praktyce w1 ma 600zl średnio w zależności od sekcji od roku, o pozostałych działach się nie wypowiem bo wiem tylko z opowiadań ale nie mniej jak te 560 właśnie. Do tego doliczyć trzeba system pracy 4brygady jeśli tak będziesz pracować to 400zl. W podłączeniu jeśli nie będziesz chorować to na start masz 2600 brutto.
BTW w Lidlu dają 2800 brutto a w biedronce 2550 na start :P
Doliczyć jeszcze do pensji trzeba trzynastke w postaci dwa razy wypłacanej połowy podstawy. Oraz premia w grudniu teraz stazowa 500zl dla tych najkrócej pracujących.
Fools 2016-10-04 20:45:40
Mi się wydaje, że firma jest w porządku i kadry też
Rumcajs 2016-10-04 21:16:57
O, przynajmniej nicka teraz odpowiedniego dla działu kadr przyjąłeś. Ale na tym się kończą pozytywy, reszta standardowo, zaklinanie rzeczywistości. Dział kadr to też kumoterstwo, to od was mnóstwo shitu wychodzi. Nie cieszycie się w firmie ani szacunkiem ani zaufaniem.
Nie polecam pracy tutaj, zakłamanie, kolesiostwo, można się władować w lojalki( i tym sie kadry wykazują, to wasza inicjatywa i wkład, lojalki, promowanie kapusiów, zatrudnianie po koneksjach).
Kasa mała, perspektyw żadnych, powoli kończy się złota myśl twórców: No bo kto jak nie my, jesteśmy tylko my w okolicy". Już nie, i coraz więcej firm na około, i coraz więcej ludzi woli wyjechać za pracą dalej, niż siedzieć w tym smutnym jak p....pidżama mieście.
asa 2016-10-04 22:08:03
wiedzą jak zachecic przyszlych kandydatow do wziecia udzialu w rekrutacji a tan naprawde bo bardzo wazne by dobrz zaprezentowac sie na zewnatrz i przyciagnac kandydatów
gregory 2016-10-06 07:16:55
po co szukać na angielskojezycznej stronie. Pisali już inni, w urzedzie pracy zawalone ofertsami, na stronie nasza tra-gedia, I w sieci tego pełno...Od lat przybywa I zwiększa się ilość wakatów na poszczególne stanowiska bo ludzie uciekaja I nie ma chętnych.
Generalnie syf, nawet absolwenci się nie kwapią i bezrobotni z urzedu pracy, a zarobki tak niskie, że jak weszło 500+ to mnóstwo kobiet zlało prace tutaj.
Nie polecam, od lat coraz gorsza atmosfera, słabe zarobki, duże ciśnienie, duża rotacja, brak stabilności.
2w 2016-10-06 09:18:37
ale niby w czym i w jaki sposób konkretnie ma się to pogorszenie atmosfery konkretnie objawiać? ciekawe czy w tym roku będą mechatroników jeszcze szukać
Bo 2016-10-14 14:14:13
Ogólnie to Gedia Poland Sp. zo.o. ma oferty do Nowej Soli, aczkolwiek moga być nie aktywne, bo ludzie byli naprawdę zainteresowani, natomiast warto próbować zawsze
FRANEK 2016-10-14 15:50:54
dziękujemy hr-owcu, jak zwykle czujny.... Ludzie byli zainteresowani ucieczką stąd, na pewno nie pracą. Ofert jest całe mnóstwo tylko chętnych nie ma. A tu jak jest cudownie, wpis ze strony związków zawodowych - ZAPRASZAMY MECHATRONIKÓW. (usunięte przez administratora)
O.Dyrektor 2016-10-16 15:14:25
A zarząd związków dziwnie milczy....Czyżby jego członkowie złożyli śluby milczenia i wstąpili do zakonu (księża lepiej zarabiają).
Z drugie strony brakiem reakcji na to co się dzieje w firmie pokazują że mają gdzieś członków związku.
Czas chyba wybrać nowy zarząd....
2 2016-10-17 14:53:38
czy generalnie warto do was do firmy iść pracować jako mechatronik albo automatyk w Nowej Soli i czy jakieś realne możliwości rozwoju i awansu będa "?
Hmm 2016-10-19 02:19:04
Szef związków wyjechał z kraju za chlebem :P niewiadomo kiedy i czy w ogóle wróci.
123 2016-10-19 22:31:28
Co ty (usunięte przez administratora) ( informacja dla administratora - chodzi mi o przyprawę ) "ojcze dyrektorze" na początku miesiąca rozmawiałem z nim w zakładzie. Siejesz plotki i robisz ludziom papkę z mózgu. Jeśli chcesz spotkać się z przewodniczącym związków to wystarczy pójść na drugie piętro bo biurowca. A jak chcesz z nim porozmawiać to numer telefonu masz na stronie związkowej. Pozdrawiam i nie pij tyle.
Pracownik 2016-10-19 23:51:56
Czyżby pan dyrektor czytał czaty o swojej firmie ? Ha ha parę lat temu mówił że takie rzeczy nie interesują go ! Może i dobrze że czyta dowie się w końcu dlaczego Gedia ma tak zła opinie w mieście i okolicy . Tylko czy to Pana dyrektora interesuje ??? Wątpie
ASSEMBLY 2016-10-20 00:28:33
Panie dyrektorze pamięta pan Gedie Assembly ? Pamięta pan wartości które nam wpajano ? Gdzie one teraz są ? Wiszą na pana ścianie w biurze ,tylko tyle z nich zostało kartka w ramce . Nie darmo mówi się o tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kołchoz . Kiedyś byliśmy największą wartością tej firmy teraz tylko dodatkiem do robota który jest niestety kosztem jaki trzeba ponieść .
5
O.Dyrektor 2016-10-20 13:26:56
„W dwa miesiące możesz zdobyć więcej przyjaciół, interesując się innymi ludźmi, niż w ciągu dwóch lat, usiłując zainteresować sobą innych.”
2
obserwator 2016-10-22 00:40:13
w normalnych firmach dyrekcja była by do wymiany tylko za to że mając dawniej nieograniczone wręcz możliwości pozyskania wartościowych pracowników na godnych i ludzkich warunkach to cała ta elita wolała traktować ludzi jak jednorazowe szmaty,licząc na to że zawsze będą nowi desperaci gotowi oddać zdrowie aż do zużycia dla gedii.teraz opinia o tej firmie jest tak zła że każdy szuka roboty gdzieś indziej nawet ukraińcy mają dystans i te groszowe pensje oferowane myślę że czas zmienić nazwę ronda gedii na rondo ofiar gedii
6
Misia 2016-10-28 10:25:12
Pracowałam jeden raz z ukraincem na wspólnej maszynie. Była to ciężka współpraca,
ponieważ gdy poprosiłam go, żeby w końcu ruszył się do pracy, bo mamy normę,
to on mi bezczelnie odpowiedział, " to ty masz normę, ja mam płacone na godzinę"...
Gedia- Tragedia... takie mam wspomnienia. Na szczęście uciekłam stamtąd :)

koniec bycia "pieczarką" hehe
4
:( 2016-10-28 13:54:15
Wiecie co mnie wkurza- to, że ludzie pracujący przez agencje, w tym ukraincy obniżają nam premie.
Nie wszyscy oczywiście. pracują też wartościowi ludzie, którym zależy ale większość ma to gdzieś bo mają płacone właśnie od godziny a nie od normy. Przez to cierpi cały dział.
Np. z "ręcznego" przerzucono dobrych pracowników na spawalnie i zamieniono ich na ukrainców bo oni na spawalni obnizali wyrobienie. Przyszli na reczny i tam też obniżają. Przez to premia jest obcinana.
Powinno oceniać się ludzi "gediowskich" bez udziału pozostałych. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.
5
Bloku 2016-10-28 13:57:48
o taaak
szaraczek 2016-10-31 18:27:23
W końcu wrócił przewodniczący związków... i pyta się się ludzi co ich boli.....żenada. Gdzie byli jego zastępcy?? Dyrektor dał podwyżki prawie wszystkim oprócz... no właśnie tym, którzy najwięcej robią dla tego zakładu... czyli zwykłych pracowników.
5
nostalgik 2016-11-01 21:45:22
co tu za dantejskie sceny się odbywają, pracowników zmusza się do pracy nawet w wigilię?! (usunięte przez administratora) To niezła tu sytuacja i atmosfera, podwyżki dla kolegów, zmuszanie do pracy w święta, nie ma co, tylko się przyjmować. Stąd ta cudowna opinia o firmie, lata starań kierownictwa zbiera swoje żniwo.....
3
Róża 2016-11-07 12:43:54
Pracowałam w trzech zakładach w Nowej Soli, m.in. w Gedii i powiem wam, ze wszędzie jest tak samo.
Chciałam się sprawdzić jak to jest na produkcji w różnych firmach i jak dla mnie produkcja to porażka.
Człowiek ma być jak robot, zaprogramowany, aby przez 8h robić w kółko to samo/5 dni w tygodniu
i w międzyczasie iść na 15 lub 25min. na przerwę, choć dla firm najlepiej, gdyby tej przerwy w ogóle nie było. Wszystko zależy od kierownictwa, ale wszędzie jest tak samo - norma, metry lub ilość którą
trzeba wykonać,najlepiej w jak najkrótszym czasie, a więc czy to Gedia czy inny zakład, taka sama lipa:
"klapki na oczy i ogień..." Jedyny plus- 8godzin i do domu.
2
maniek 2016-11-07 19:32:06
chyba żarty, 8 godzin i do domu? Tu się na okrągło zasuwa, mnóstwo przymusowych nadgodzin , robota w soboty, a teraz nawet w święta trza tyrać, zobacz na wpis związków zawodowych.
Nie ma drugiej takiej firmy w soli i okolicach jak gedia, nie ma.
1
Antonio 2016-11-07 21:53:15
8 godizn i do domu?! Żarty jakieś, od lat tłucze się tu ponad siły, łącznie w święta, i mnóstwo przymuszonych nadgodzin, zobacz sobie na stronę związków zawodowych, nawet w wigilię do roboty trza za grosze przyjść. Nie ma takiej drugiej firmy w nowej soli i okolicahc, nie ma.
obywatel 2016-11-07 23:19:15
Lipa jest taka sama, ale Gedia kreuje swój wizerunek
jako zakład nowoczesny, cywilizowany, z prestiżowymi nagrodami
fair play. Jednak opinie pracowników pokazują że jest inaczej.
Pracownik nie miał większej wartości, bo można go było szybko zastąpić.
Obecnie Gedia ma tak złą opinie że,lepiej jest się zatrudnić za mniejsze
pieniądze, ale za to w zakładzie w którym pracownik będzie szanowany.
Podejmując pracę w Gedi, pracownik musi się liczyć że, zostanie wysłany
na pierwszą linie frontu. Ciężka praca, wygórowane normy, stres sprawia
że wiele osób rezygnuję po kilku tygodniach, bywały przypadki rezygnacji
po kilku godzinach pracy. Teraz firma woli łatać braki osobowe
obywatelami za wschodniej granicy, niż przyznać się do błędu.
Wyciskanie pracownika jak cytrynę pomnaża zyski, ale w dłuższym
okresie czasu przynosi więcej strat niż korzyści.
3
Róża 2016-11-08 13:02:03
Wiem, bo pracowałam nie dawno w Gedii na czterobrygadówce ale krótko, chyba nie muszę pisać dlaczego :) także praca w soboty, niedziele i święta tez przerabiałam. Jak dla mnie praca w tym systemie to totalna porażka.
2
Kedar 2016-11-08 18:30:26
Idąc Twoim (Róża) tokiem myślenia pracownik powinien sobie sam wyznaczać zadania (normy) i sam się rozliczać.
Trzeba pamiętać, że żadna firma nie jest zakładana po to aby zrobić przyjemność pracownikowi, ale po to żeby przynieść zyski właścicielowi. Od zawsze jest tak, że pracodawca chce od pracownika jak największego wysiłku za możliwie najmniejszą płacę, a pracownik odwrotnie. Gdzieś muszą się w swoich oczekiwaniach spotkać.
Co do Gedii, to zadziwia mnie że firma która ma w okolicy chyba najwięcej przegranych spraw z pracownikami w sądzie pracy, otrzymała kilka razy nagrodę Fair Play. To jak wyglądają wobec tego inne firmy?
Czytam czasami Wasze wypowiedzi, i dziwi mnie bardzo Wasze narzekanie na przymus podpisywania lojalek. Jeżeli firma poszukuje pracowników to można założyć z dużym prawdopodobieństwem że nie podpisanie lojalki nie będzie skutkowało negatywnie. Nawet jeżeli, to obecnie tyle firm szuka pracowników że nie ma czego się obawiać.
Ciągle biadolicie, ale nie potraficie podjąć zdecydowanych kroków. Czekacie żeby zrobił to ktoś za Was (związki?). Więc biadolcie sobie dalej ale to nic nie zmieni.
1
FRANEK 2016-11-09 16:57:51
Z lojalkami jest tak, że jak nie podpiszesz to cię zwolnią, i nieważne czy nie maja na twoje miejsce nikogo, zwolnią cię dla przykładu żeby 20 innych podpisało, i tak to działa. W idealnym świecie pracownicy zgadaliby się i nie podpisali grupą, ale na pewno nie tu.
Także lojalki tu są, czasem na niebotyczne kwoty, zawsze na bzdury które do niczego sie nie przydadzą, a jak ktoś myśli że czegoś nie podpisze i dalej sobie będzie pracował to się myli.
Jeżyna 2016-11-09 19:37:33
Do Kedar
Brzmisz koleżko jak znowu grasujący z hr koteczek...Lojaleczki podpisują ludzie, bo jak nie podpiszesz to czy jesteś potrzebny nawet czy nie to cię zwolnią, żeby 20 innych podpisało ze strachu. I jak ktoś myśli że nie pod;pisze czegoś, lojaleczki, aneksu, to się grubo myli. Niestety ludzie tu grupą się nie zbiorą żeby czegoś nie podpisać, a jak zostaniesz sam, to podpiszesz wszystko.
Jeśli chodzi o zyski z pracy, to ludzie tu ciężko pracują, i tylko cieć z kadr mógł napisac coś takiego. Są pewne granice, które tutaj już dawno zostały przekroczone. To nie praca - to wyzysk! Kombinowanie jakby tu za pracę pracownikowi nie zapłacić to nie ekonomia ale chamstwo.
Nie polecam pracy tutaj, zresztą cała Nowa Sól i okolice już ma wyrobioną opinię.

1
Home sweet home 2016-11-09 23:53:17
Kedar, czy ty jesteś z biura czy ze związku zawodowego, a może jesteś kierownikiem
bo twoja wypowiedź brzmi, jakbyś reprezentował Gedię.
Róża napisała jak jest, bo człowiek ma być jak robot. Wiadomo, że firma liczy na zyski to jest
naturalne, ale podstawowym fundamentem powinien być pracownik, a raczej szacunek do niego,
nie wspominając już o zarobkach, które powinny być adekwatne do wykonującej pracy.
To my pracownicy tworzymy firmę, i gdyby nie my, to firma by nie zarabiała. Proste.
1
Kedar 2016-11-10 14:03:09
Jak czytam te Wasze wypowiedzi to mi ręce opadają. Mam wrażenie że u Was występuje zero myślenia. Chyba tyle powinniście wiedzieć, że aby jakakolwiek umowa była w świetle prawa obowiązująca to musi być podpisana DOBROWOLNIE. Jeżeli któraś ze stron wykaże że podpisała umowę pod przymusem (na przykład pod groźbą zwolnienia z pracy), to w każdym sądzie, a w sądzie pracy szczególnie, sprawa jest wygrana. Poza tym sama odmowa podpisania lojalki nie może być przyczyną zwolnienia pracownika. Przyczyną do zwolnienia może być odmowa uczestniczenia w kursie, a to moim zdaniem to ogromna różnica. Pracodawca może potrzebować na określone stanowisko pracownika z określonymi kwalifikacjami, ale jak spowodować żeby pracownik nie odszedł to już inna sprawa. To przecież nie musi być lojalka. Może dać przecież pracownikowi jakieś bonusy (podwyżka?), aby pracownik nie chciał odejść. Są ludzie którzy wygrali z GEDIĄ sprawy w sądzie pracy, w tym również o przywrócenie do pracy po bezpodstawnym zwolnieniu, ale do tego trzeba mieć charakter. Mam wrażenie że Wam go brakuje. (usunięte przez administratora) Na tym kończę, bo tak naprawdę sprawa mnie bezpośrednio nie dotyczy, a odezwałem się bo zdżaźniło mnie to Wasze bezradne zachowanie i czcze narzekanie. Zupełnie jak ślepe kocięta. Życzę Wam wszystkiego najlepszego, ale to może przyjść tylko po zmianie Waszej postawy i sposobu myślenia. Trzeba walczyć o swoje a nie narzekać i oglądać się na innych. Dodam jeszcze, że osłabiły mnie szczególnie te wypowiedzi, z których wynika, że oczekujecie na pozytywną dla Was reakcję zarządu z Niemiec. To już jest szczyt naiwności. Pozdrawiam Kedar
Jak 2016-11-14 01:19:55
Ja nie podpisałem lojalki na widlaka, a egzamin zdany, zezwolenie wewnętrzne też wydane i G mi zrobiono
Jeżyna 2016-11-14 11:13:52
Dzięki hrowcu za informację, ale jednak większość ludzi podpisuje, i nie słyszałem jeszcze żeby ktoś czegoś nie podpisał. Ci którzy nie podpisali czegoś, są z automatu zwalniani zazwyczaj tego samego dnia.
uwaga na hr grasujący, a jak jest to wszyscy wią.
Jarek 2016-11-14 13:06:17
To znowu z hr ten koleś widać. Nie ma mowy żeby czegoś nie podpisac. Jakby jednemu pozwolili to inni tez by nie podpisywali. Jeszcze nie widziałem żeby ktos czegos nie podpisał tutaj bez konsekwencji. Jak sie zdarzali tacy co nie podpisali czegos to jeszcze tego samego dnia zwolnienie dostawali. I wszyscy o tym wiedzą że tak tu jest. A wpisy że jest cudownie, wolność i swoboda i dziewczyna młoda - to sobie na stronie naszatragedia wypisuj.
Kedar 2016-11-14 22:03:47
Skąd nagle taka wściekła reakcja? Ktoś chce zastraszyć ludzi żeby nie walczyli o swoje prawa. Zastanawiające dlaczego. Czy ci koledzy boją się że okażą się głupsi od innych bo już podpisali, czy też są przez kogoś podstawieni (hr?).
Diabeł od sierpnia były pracownik produkcji spawa 2016-11-16 12:23:34
jeśli ktoś chce pracować w Gedi niech zastanowi się z 10 razy zanim wleci w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem tam rok i 4 miesiące zrobiła mi firma uprawnienia spawacz i jak tylko lojalka mi sie skończyła to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzide z tej firmy nic o pracowniku nie myślą mają go w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tamtym roku kazali nam przyjść 1 listopada do pracy na 1 zmiane a święta wielkanocne w wielką sobote schodziłem z nocki a 1800 zł miesięcznie to dla was dużo ?? niedziela czy to sobota [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak beduin ale kto jak lubi ja podziękowałem nie jestem murzynem
andrzej 2016-11-16 12:38:39
Lojalki zawsze tu były, na sztucznie nakręcone niebotycznie sumy na bzdury. Nie ma opcji żeby czegoś nie podpisać.
Jesli chodzi o chodzenie do sądów, to tylko pracownicy z umowami na stałe, czyli z wieloletnim stażem wygrywają wszystkie sprawy. A ci nowo przyjęcia nie mają szans, zawsze mogą być zwolnienie bez podania przyczyn, jak czegoś nie podpiszą.
Nie polecam pracy tutaj, uwaga na wpisy gościa z kadr wprowadzającego w błąd.
Jak 2016-11-19 05:46:25
A próbowałeś nie podpisać że mówisz że nie ma opcji by nie podpisywać lojalki? Ja powiedziałem wprost kierownikowi że nie odmawiam udziału w kursie ale odmawiam podpisania lojalki i mam do tego prawo a zwolnić z tego powodu nie mogą...
Dario 2016-11-20 12:19:18
Pracowniku lub pracownico działu personalnego, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd.

Nie ma możliwości nie podpisać czegoś. Widziałem ludzi którzy nie podpisali i zostali zwolnienie. Każdy pracownik gedii może jakis przykład rzucić.
Jak cie będą zwalniać to jasne że nie napiszą ci ani nie powiedzą żebyś telefonem nie nagrał że dlatego że nie podpisałeś czegoś, po prostu jak nie masz umowy na stałe to pracodawca może zwolnić bez podania przyczyn - i tak właśnie robi gedia.

Nie polecam pracy tutaj, zła atmosfera, firma rodzinna, teraz zbiera konsekwencje swojej wieloletniej polityki kadrowej, czyli brak ludzi do pracy i zero chętnych.
pracownik 2016-11-20 13:28:30
Firma jaka jest każdy widzi. O ludzi trzeba zacząć dbać bo niedługo zostaną tu tylko Ukraińcy, a oni nie zagwarantują ciągłości produkcji. Tyle się mówi o inwestycjach, nowych technologiach itd. ale ciągle zapomina się o jednym. O pracownikach. Prawda jest dla firmy brutalna. Przez te wszystkie lata (usunięte przez administratora) różnej maści "kierowników" którzy bezkarnie szmacili ludzi zbiera właśnie swoje żniwo. To dlatego nikt nie chce tu pracować. Nie rozumiecie tego, mądre głowy w kadrach? Nowa Sól jest mała, kilku (usunięte przez administratora) pracowało na wizerunek firmy latami, a Wy chcecie zrobić drzwi otwarte czy trochę posłodzić na stronie internetowej i grubą kreską zapomnieć nagle o przeszłości? To se ne da pane Hawranek, jak mawiają Czesi ;-) Pracuję tu ponad 10 lat, widziałem już wszystko. (usunięte przez administratora) które niszczyły reputację i wizerunek firmy pracują tu nadal, a porządni ludzie odchodzą lub odeszli już dawno. Możecie sobie wprowadzać nowe technologie, maszyny, systemy zarządzania prosto z Japonii. Ale zapominacie tylko o jednym. O nas, pracownikach ...
5
Vicky 2016-11-24 18:51:01
Wszyscy narzekacie i narzekać będziecie.... Takie prawo dał Wam internet. Niby wielkie G a wszyscy pracują i narzekają. Nie dogodzi się nikomu. Piszecie o kolesiostwie? Oczywiście jak się pracuje długo poznaję się kolegów, ale samo bycie dobrym kolegą nie wystarczy. Nikt nie awansuje nikkogo na odpowiedzialne stanowisko tylko dlatego, że jest kolegą. Z drugiej strony narzekacie że familijna firma. czyli pracując jako jedyny z rodziny wyklucza to zatrudnienie wujka, cioci , brata czy siostry. Bzdura... Ale hejt jest u Nas najmodniejszy. Ci którzy pracowali, pracują dalej i nie hejtuja wlasnej firmy na forach. A jak się coś nie podoba to prosto w twarz... proste, a jak nie ptraficie ruszzyć d..y jedyne co wam zostaje to pisanie sobie anonimowo na kompie.
3
jan 2016-11-25 00:57:51
taa, takie kosmiczne lojalki, wózki IWJO 850zł, IIWJO 600zł, suwnica z żurawiem IIS 800zł, normalnie kwoty kosmiczne, oderwane od rzeczywistości. Sorry, ale tyle kosztują na rynku te uprawnienia a to że zakład kosztują teoretycznie mniej bo wysyła 30 osób a nie jedną to już nie powinieneś mieć nic do tego.
jan 2016-11-25 01:03:12
Pracodawca wg polskiego prawa NIGDY nie ma prawa zwolnić pracownika bez podania przyczyny !!!
każdy narzeka a jednak blisko 1500 osób na etacie tu pracuje, co ich trzyma skoro jest tak źle, narzekać każdy potrafi. A przychodzi co do czego to każdy ma w D i wyłącznie narzeka. Do związków należy mniej jak 400 osób na cały zakład czyli garstka, jak oni mają coś zdziałać mając poparcie 25% załogi ? Ogarnijcie się ludzi a nie tylko sracie do własnego ogródka i narzekacie bojąc się cokolwiek w normalnym życiu powiedzieć.
Kedar 2016-11-25 19:58:08
Niestety Andrzej ma rację. Umowa o pracę na czas określony może być rozwiązana za wypowiedzeniem z dwutygodniowym okresem bez konieczności uzasadnienia. Może to zrobić zarówno pracownik jak i pracodawca. Powstaje tylko pytanie czy w dzisiejszej sytuacji, gdy GEDIA tak rozpaczliwie poszukuje pracowników z bardzo mizernym skutkiem, zdecydowałaby się ona zwolnić dobrego pracownika którego wcześniej chciała wysłać na szkolenie (a więc miała wobec niego jakieś plany na przyszłość). Według mnie mało prawdopodobne. Z drugiej strony, jeżeli uczyniłaby to, to jest mało prawdopodobne, że ten pracownik byłby choćby jeden dzień na bezrobociu.
feliks 2016-11-25 23:42:36
Dziękujemy kolejny raz pracownikowi działu personalnego.
Lojalki sa tu na dosłownie wszystko, nawet głupoty niepotrzebne całkowicie. Jesli chodzi o kwoty, zapytajcie chłopaków z biura z gorącego tłoczenia, jak po 50 000 dostali lojalki.
Pracodawca ma prawo i to własnie robi gedia, zwolnic pracownika bez podania przyczyny, i pisanie że jest inaczej jest oszukiwaniem pracowników i celowym wprowadzaniem w błąd. To niby dlaczego latami czeka się na umowę na czas nieokreślony - bo na umowie na czas nieokreslony musi być podana przyczyna zwolnienia, a jak były takie przypadki to w 100% wygrywali pracownicy w sądach, i wszyscy w gedii wiedzą o tym.
Zakłamanie, kolesiostwo, zmuszanie do nadgodzin, nędzne pensje, zabieranie premii pomimo wyrobienia celu, to jest własnie gedia, brudne chwyty i lojalki. Kiedy nastepny dzień otwarty?
1
roberto 2016-11-25 23:56:56
Lipa jest taka sama, ale Gedia kreuje swój wizerunek
jako zakład nowoczesny, cywilizowany, z prestiżowymi nagrodami
fair play. Jednak opinie pracowników pokazują że jest inaczej.
Pracownik nie miał większej wartości, bo można go było szybko zastąpić.
Obecnie Gedia ma tak złą opinie że,lepiej jest się zatrudnić za mniejsze
pieniądze, ale za to w zakładzie w którym pracownik będzie szanowany.
Podejmując pracę w Gedi, pracownik musi się liczyć że, zostanie wysłany
na pierwszą linie frontu. Ciężka praca, wygórowane normy, stres sprawia
że wiele osób rezygnuję po kilku tygodniach, bywały przypadki rezygnacji
po kilku godzinach pracy. Teraz firma woli łatać braki osobowe
obywatelami za wschodniej granicy, niż przyznać się do błędu.
Wyciskanie pracownika jak cytrynę pomnaża zyski, ale w dłuższym
okresie czasu przynosi więcej strat niż korzyści.
4
Zostaw swoją opinię o Gedia Poland Sp. zo.o. - Nowa Sól
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gedia Poland Sp. zo.o.