brak logo

Sobotel Piotr Miękus

Sobótka

Opinie o Sobotel Piotr Miękus

gosc hotelowy 2015-12-02 10:32
Tak, bardzo smaczne duze sniadania, super obiady,caly hotel i klimat..
Krzysztof Krawczyk 2016-01-10 23:18
WNIOSKI PO ANALIZIE KILKU POZYCJI Z KARTY MENU W HOTELU "Sobotel":
Absolutny brak świadomości gastronomicznej!
Edukuj się SOBOTELU, edukuj....

-"(...)(VEG) WPROST ZE SZCZYTU (...)"- rozumiem ,że o zamówieniu trzeba kilka dni wcześniej informować osoby odpowiedzialne za przygotowanie posiłku,aby kucharze mogli wejść i zejść ze szczytu, jak sądzę po wstępie, góry Śleży :/
-" (...)(VEG) CELTYCKA PRZEKŁADANKA (...)"- nie miałem pojęcia ,ze jedno z najbardziej podstawowych dań kuchni włoskiej (insalata caprese!!!) jadana była przez Celtów!!! Biedni Włosi, gwiazdka Michelin i żyją w niewiedzy...https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=oYo6eBUpd5Y
- a teraz UWAGA(!!!): w Ślężańskich lasach kucharze z SOBOTELU polują na WOŁY!!!
-"(...)WPROST ZE ŚLĘŻAŃSKICH POTOKÓW KAWAŁKI ŁOSOSIA (...)"... Chciałbym prosić o informację dotyczącą terminów połowu łososia w potoku Ślężańskim :[

Nie sądzę, by dalsza analiza miała sens. Przykład kompromitacji gastronomii hotelowej widnieje powyżej... Apeluję o zmiany w menu, w innym razie zapraszam Wszystkich zainteresowanych na połów karpia w lutym nad Ocean Indyjski!!!
;(
3
Danuta 2016-01-30 05:28
Surofka rewelacja. Nigdy takiej nie jadłam. Koperek marcheweczka kapusta. No znakomite. Słyszałam ze maja własna kuchnie nawet. I ten sosik. Troche majoneziku troche jogurtu troche soli widze ze ani nie za słodka ani nie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na. Zawsze swierza ta surofka. Bedziemy przyjerzdrzac chociaż jesteśmy z innego województwa. Jedzenie pyszne. Naprawde swierze. Myśle ze nic nie mroza, wszystko robią przed podaniem,na jakis promocjach nie kupują. Polecamy i bedziemy wracać. Widać ze dobrze ktoś kuchnia zarządza ! Polecamy
Andrej 2016-01-30 05:44
Widze ze ortografia nie jest ci obca...
Renia 2016-01-30 05:50
Zgadzam sie soroweczka bardzo dobra. Polecamy. My jesteśmy z Mazowsza i u nas tylko takie w domach sie robi i kopytka ze y wszystko świeże zawsze było. Suroweczka pyszna zawsze jest świeża jak jesteśmy naprawde. U nich widze ze ktoś sie zna na kuchni bo nic nie mroza i widać ze personel kuchni na wysokim poziomie i kuchnia dobrze zarządzona jest u nich. Jedzenie bardzo dobre. Cokolwiek z karty. I szaotka taka dobra nawet po tym mozna poznać ze ktoś sie zna na kuchni tzn na gotowaniu i ze ma duze doświadczenie i tez pięknie podane zawsze pomarancz wyfiletowany itd.
przejazdem wstapilismy 2016-02-25 12:44
Bardzo dobre jedzenie ,bylismy wczoraj na obiedzie wszystko nam bardzo smakowalo zurek ,kaczka w jablkach i pomarancza,oraz soczyste poledwiczki
Smacznie - polecam warto wstapic na obiad..
Wroclawianin 2016-02-26 22:51
Czesto goszcze w Sobotelu,bardzo smakuja mi potrawy ktore zamawiam, zawsze swieze i slicznie podane Wysmienite duze sniadania, pychotka racuszki ..
staly gosc 2016-02-27 22:01
Bardzo pyszne jedzenie -zawsze smacznie przygotowane i swieze Duze porcje..
gosc hotelowy 2016-03-15 19:37
Swietny lokal,pyszne jedzenie! wykwintne sniadania -super..
przejazdem wstapilem 2016-03-21 10:11
Bardzo smaczne jedzenie ,zurek,kaczka i krem pomidorowy Deser pyszna salatka
i dobra ciepla szarlotka SUPER!
przejazdem wstapilismy 2016-03-22 09:33
Smaczne jedzenie, duze porcje widac ,ze wszystko przygotowne na biezaco swieze pachnace ,,,
gosc Wroclaw 2016-03-23 16:26
Piekny hotel wspanialy klimat ,piekne czyste pokoje smaczne posilki ..
duza grupa 2016-04-12 11:38
Bylo OK! Brdzo pyszne jedzenie bardzo duzy wybor kazdy znajdzie cos dla siebie REWELACJA ..Sliczny obiekt
Michał 2016-04-15 09:47
Pobyt 12-14.04.2016. Pierwsze wejście do pokoju: włos łonowy na desce muszli klozetowej. Dalej już tylko gorzej: manipulowanie cenami potraw zawyżając je do kwot w ogóle irracjonalnych, obrażanie gościa hotelowego przez pracownika "ochrony", śniadanie bardzo niskiej jakości. Stołowałem się w obiekcie położonym 500m dalej żałując, że zapłaciłem za nocleg w tym gwiezdnym hotelu z góry. Na koniec perełka: po pobycie telefon, że pokój, który zajmowałem został doszczętnie zdemolowany, co jest fantazją faceta z recepcji. Kategorycznie NIE POLECAM.
duza konferencja 2016-04-20 12:44
Bardzo dobre jedzenie,swieze przygotowane super i slicznie podane Obsluga mila i sympatyczna Wlasciciel uprzejmy i ma doswiadczenie w dziedzinie hotelarstwa..
Hotel nowy, bardzo czysty
goscie weselni 2016-04-24 19:13
Super hotel,wspaniale miejsce na kilku-dniowy wypad z rodzina Kuchnia,pyszne dania i personel ok!!
Adam 2016-04-24 20:03
Współczuję gościom tego "hotelu". Nocowałem tam i więcej nie wrócę. Przyczyn jest kilka: dostałem nieświeżą pościel (owłosiona), śniadanie to jakiś mix resztek z kuchni... Następnym razem wybiorę obiekt położony 500m dalej za Sobótką. Tam obsłudze zależy na gościu!
czesty gosc 2016-04-25 08:59
Ja czesto goszcze w tym hotelu -wyjazd sluzbowy, jestem bardzo zadowolony Jedzenie super,sniadania pyszne i duzy wybor Hotel nowy i bardzo czysty..
Mateusz 2016-04-25 10:12
Obiady ogolnie jedzenie bardzo smaczne,kaczka pyszna w sosie wisniowym z jablkiem i pomarancza ,pieknie podana Wczesniej jadlem krem pomidorowy
Pychota....
grupa 2016-05-04 12:02
Nowoczesny obiekt hotelowy, duze 4 sale konferencyjne,bardzo smaczne jedzenie - duze porcje,sliczny ogrod i parking Jestesmy bardzo zadowoleni WROCIMY...
grupa przyjaciol 2016-05-04 22:45
Profesjonalna szybka obsluga,szybko i smacznie przygotowane na biezaco obiady przystawki i desery Przepyszny makowiec i szarlotka SUPER MIEJSCE ...
sobotczanin 2016-05-05 13:40
Bardzo pyszne jedzenie,smaczna szarlotka z lodami Mila obsluga..zawsze przychodze...
goscie Wroclaw 2016-05-08 20:13
Tak potwierdzam, bardzo smaczna kaczka z sosem wisniowym ,pomarancza i jabkiem Piekna kompozycja -kasza i pyszna surowka Nie przepadam za kaszami,ale ta mi bardzo smakowala Danie pyszne i pieknie podane ..
staly gosc 2016-05-10 21:52
Atmosfera wspaniala SUPER!
grupa przyjaciol 2016-05-13 22:27
Mila obsluga, smaczne jedzenie Super klimat WROCIMY..
duza grupa 2016-05-16 21:25
Znakomita obsluga,bardzo dobre sniadania ogolnie smaczne jedzenie Szarlotka przepyszna pieczona na miejscu bardzo swiezutka i smaczna
czesty gosc 2016-06-14 12:32
Sliczny obiekt ,bardzo smaczne jedzenie pyszna szarlotka duze sniadania i czystosc w obiekcie Pachnie nowoscia
1
grupa przyjaciol 2016-06-30 13:49
Bardzo pyszne jedzenie ,obfite sniadania duzy wybor mozna sobie spokojnie smacznie pojesc ...
Radek93 2016-07-02 23:13
Nikt normalny nie podpisuje sie jako "duza grupa"
Ani tez zaden prawdziwy gosc nie pisze takich informacji jakie widac w wiekszosci komentarzy. Przykro to wszystko czytac ale widac ze komentarze pisze zakompleksione szefostwo ktore widac ze ma problem ze swiezoscia dan bo ciagle o tym pisze. Nikt normalny tak nie pisze. Pozdrawiam.
2
Czesto tu goscimy 2016-07-06 23:05
Ja potwierdzam,ze jest super wlasnie tu jestesmy Bardzo pyszne jedzenie ,atmosfera i piekny obiekt Relaks OK!!
goscie Wroclaw 2016-07-13 11:51
Bylismy 5 osob jedlismy sporo dan- w tym zurek zupe ,kaczke poledwiczki ,losos ,pene-pesto Musze przyznac ,ze wszystko bylo bardzo smaczne i swieze bardzo nam smakowalo Wrocimy tu zawsze...
Papa 2016-07-20 20:24
Papa pisze:
Beznadzieja. Kucharz maksymalnie wyciaga 1200 jak jest na kazde zawolanie pani od zmywania
1
Zejm6687@gmail.com 2016-07-23 02:53
Jakich srednich? ... No wlasnie srednich...
1
Czomber 2016-07-24 14:27
A ten hotel w ogóle działa? Ostatnio tam przechodziłem i jakaś taka cisza...
Czy tam knajpa jest cały czas otwarta? Ktoś coś wie?
rr 2016-08-03 18:24
chodzilo chyba o to mniej wiecej @huhu jakich zarobków mozna sie spodizewac ;p chociaz na pewno na kazdym stanowisku sytuacja wyglada inaczej bo to od wielu rzeczy zalezy
jarek 2017-01-08 15:09
Hotel położony w najlepszym miejscu w Sobótka zaraz koło szlaku, miła wygadana obsługa w hotelu , pokoje ok .
brak mozliwosci otwarcia okna duyzzm minusem
Wiola 2017-02-19 21:29
Moj monsz dla nich pracuje
2
Rodzina z Wrocławia poleca Sobotel! 2017-07-08 13:26
Przyznam szczerze, że po przeczytaniu tego wpisu byliśmy z żoną nastawieni sceptycznie do tej restauracji i hotelu. Na szczęście opinie czytałem dzień po wizycie w Sobotelu... Zastanawiałem się czy czasem nie zadzwonić i nie zrezygnować z rezerwacji stolika, ale stwierdziłem ze "do odważnych świat należy". Powiem tak jestem naprawde miło zaskoczony (POZYTYWNIE) jeśli chodzi o menu i atmosferę. Zaznaczę, że opinie piszę po jakimś czasie, więc chyba patrzę na caość obiektywnie. Teraz z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć ze jesteśmy stałymi gośćmi tej restauracji, więc jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości polecam przyjść i sprawdzić na własnej skórze, ja nie żałuję.
1
Halina 2017-07-24 20:13
NA KILOMETR SMIERDZI FALSZYWA OPINIA!!!: zdecyduj sie czy czytales opinie po wizycie czy przed wizyta bo raz mowisz ze na szczescie czytales czyjas opinie PO swojej wizycie a z drugiej strony piszesz ze zastanawiales sie po przeczytanou czy nie odwolac wizyty... SMIERDZI NA KILOMETR KOLEJNA POZYTYWNA OPNINIA PISANA PRZEZ WAS SAMYCH... troche logiki chociaz jak juz tak chcecie klamac
1
Natalia 2017-07-28 11:40
A kto pracuje aktualnie w Sobotel Piotr Miękus? Czy macie jakieś rady dla tych, którzy chcą się zatrudnić? dla nich będą to przydatne informacje.
tru 2017-08-06 17:11
Nie idź tam. No chyba, że chcesz zostać upokorzona...
1
Parka 2017-08-06 18:30
Co masz na mysli?
@Liza 2017-08-07 16:01
Warunki pracy sa bardzo dobre pracowalam SUPER!! zarobki OK! pracodawca tez mily sympatyczny
czlowiek idzie sie dogadac..
1
gosc hotelowy @ waldi 2017-08-08 06:57
Jest poprostu super!! wlasciciel wspanialy uprzejmy zawsze sluzy pomoca!!
gosc@Gutek 2017-08-09 08:10
Mieszkalem kilka dni , bylo naprawde super!! czysto ,cicho bardzo przyjemnie Pilem pyszna kawe serwowana przez wlasciciela Ogrod piekny gdzie mozna odpoczac wsrod pachnacych , cudownych roz i lawendy
Naprawde warto tu byc !
@aleksander 2017-08-09 16:32
Potwierdzam piekny obiekt nowy , dobre sniadanko ,cisza spokoj swietny wypoczynek po calym dniu spaceru na Sleze
WSPANIALE WROCE !!
tru 2017-08-20 19:04
Nigdy tam nie pracowała żadna LIZA...
Waldek 2017-09-13 21:30
Bardzo dobre jedzenie pyszne poledwiczki w sosie grzybowym i pyszny jablecznik SUPER!! czysty hotel ,dosyc przyjazdna obsluga warto sie zatrzymac niskie ceny
Natalia 2017-09-18 12:53
@tru czy powiesz coś o warunkach pracy w firmie Sobotel Piotr Miękus? Jak długo tutaj pracujesz i na jakim stanowisku? @@Liza czy powiesz coś więcej o pracy w tym miejscu? Czy można liczyć na podwyżkę? W jakich godzinach pracowałaś?
tru 2017-09-19 21:19
Natalia, nie dostaniesz żadnej podwyżki. Na początku obieca Ci kokosy po okresie próbnym a potem zrobi w balona... Generalnie wszyscy nim się z rekrutują do tej dziury to po rozmowie rekrutacyjnej uciekają...
Pokoje to jeden wielki syf @Waldek. Chrupki i prezerwatywy wszędzie pochowane. W zimie nie grzeją, w lato nie chłodzą - szkoda kasy na pr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak się *@(#&^ nad recepcją z rana to wszystko słychać ahaha i woda kapie.
Zostaw swoją opinię o Sobotel Piotr Miękus - Sobótka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sobotel Piotr Miękus