brak logo

Bartesko Bartłomiej Skowroński

Koźmin Wielkopolski

Opinie o Bartesko Bartłomiej Skowroński

Lorak 2012-04-22 15:55:07
To Ty chyba nie znasz Bartka Skowrońskiego, takiego typa to dawno na swojej drodze nie spotkałem.Potrafi za byle gówno człowieka zrównać z ziemią, wydaje mu się że jest Bogiem a tak naprawdę to zwykły burak który po tacie firmę przeją z resztą ta firma to jak ktoś zna szczegóły to jest bardziej szemrana od ruskiej mafii. Gdyby tam porządna kontrola z np US to firma poszłaby z torbami za te kombinacje w papierach
1
FLACHA 2013-04-04 15:18:32
Witam ta firma to jedno wielkie nieporozumienie idzie się tam wykończyć nerwowo a bartek ten frajer jest dobry jak cię przyjmuje do pracy a po jakimś czasie traktuje cię jak smiecia i odciągają co miesiąc wszędzie tylko nie tam naprawde a jak ktoś tam pujdzie to będzie głupi i po jakimś czasie też tak samo napisze jak ja
1
żona 2013-06-06 22:23:34
Dziękuję za opinię, mój mąż składał tam papiery. Dobrze, że nie poszedł. Szuka pracy dalej...
mąż 2013-07-31 19:52:50
to niech szuka - powodzenia !!!
Pracownik 2013-08-02 21:58:13
Jak nie znacie tematu to nie piszcie o tej firmie ja pracuje tam dłuższy czas i znam firme od podszewki szef wporzadku tylko sprawa biurowców to temat dalszej dyskusji poza tym kasa i reszta na czas jak niechce sie komuś robic to na kuronia
Klient 2014-01-06 15:33:19
Ta "firma" to jedne wielka pomyłka. Wykonanie kabin to koszmar. Masa problemów, masakryczna jakość, bajzel w dokumentach i w biurze. Takiej firmy dawno nie widziałem. Wydawało się wszystko ok, do momentu zakupu/sprzedaży. Jak już wszystko było załatwione to zero gwarancji. Widziałem się z nimi na targach w kielcach. (usunięte przez administratora). Od pługa oderwani.
Arvatus 2014-04-17 06:36:16
Czytam Wasze opinie i mam mieszane myśli. Szukacie firmy idealnej? Gdzie za wszystko głaszczą? Wierzycie każdemu, kto tu cokolwiek napisze. Gdybym napisał, że codziennie jak jestem w pracy w Bartesko, to szef zamawia dla nas pizze, też byście łyknęli? Albo coś negatywnego: że np. mamy zamknięte ubikacje na klucz i musimy błągać o otwarcie, też byście to łyknęli? Pamiętajcie o jednym. A skąd wiecie, jakim pracownikiem była lub jest osoba, która takie opinie pisze? Może to leń i nierób, któy ma tylko żądania? Jeśli komuś praca nie odpowiada, to przecież nie ma na sobie kajdan, może iść gdzie indziej. (usunięte przez administratora)
1
anka 2014-10-11 23:05:24
Jak ktoś chce zobaczyć jak tam jest niech się sam tam zatrudni,gwarantuję że po miesiącu będzie leczył nerwicę.Gorszej firmy nie widziałam.
2
Tom 2014-10-23 10:09:55
Trzymajcie się od tej firmy a w szczególności od tego człowieka wielkiego prezesa gdzie mu słoma z butów wystaje z daleka. Człowiek zachowuje się jak by wszystkie rozumu pozjadal, nie szanuje ludzi!!!!Odradzam
3
Arvatus 2014-12-01 09:31:56
Przeglądam różne fora, różnych firm, z firmą Bartesko, jak pisałem wcześniej, miałem doczynienia. Wszędzie jedzie sie na prezesów, dyrektorów, kierowników itd. Może rzeczywiście nie zawsze jest kolorowo, ale tak naprawdę zacznijcie myśleć. Jak chcecie być innymi pracodawcami dla podwładnych, to sami załóżcie firmy. Trochę rozumiem tych ludzi, nie rozumiem, że nie szanuja pracownika, ale z drugiej strony, jak pracowałem w korporacji, gdzie na 3 zmiany pracowało 3,200 ludzi, to kierownik musiał być świnia. Gdyby jakieś zlecenie zostało "skopane", to firma płaciła kary. A większość robiła tylko po to, żeby odwalić swoje i mieli to gdxzieś. A firma płaciła. Nie bronię Bartesko, czy innych firm, ale ciekawi mnie, jacy Wy byście byli na ich miejscu, bo podobno "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". Praca nie jest zła w Bartesko, tylko trzeba pracować,a nie obijać. Zawsze się ma wybór, można odejść.
pocałuj mnie w d... 2015-01-19 20:10:01
Pracowałem w ich drugiej siedzibie w Witaszyczkach dobrych parę lat i powiem wam tak NIE POLECAM TEJ FIRMY. Starszy i młodszy szef faktycznie nie mają poszanowania do drugiego człowieka i obaj myślą że są panami świata. Szefostwu najlepiej wychodzą sprawy sądowe, bo rządzić nie umieją, gdyż każdy ma swoje zdanie w którym nie potrafią się między sobą porozumieć.Kierownik dobry lecz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie potrafi nic załatwić. Praca tam nie jest ciężka(nie licząc ręcznych załadunków kabin), ale psychika siada raz dwa. Człowieka trzymały tam tylko pieniądze, które w tej firmie się skończyły. Jeszcze większego odradzenia kieruję do pójścia do pracy do biura, bo nawet ściera z podłogi tyle nie zniesie co tam trzeba. Dziewczyny odchodzą z płaczem i aż ich żal.
3
ALFI 2015-03-19 15:34:40
Pracowałem przez jakiś czas w ich drugiej firmie we Witaszczykach AGRO-TECHMA I STWIERDZAM ZE TO NAJGORSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWAŁEM , szef tylko przy rozmowie jest miły , później na każdym pracowniku jedzie jak po psie ,wymyśla nie stworzone historie tylko żeby obciążyć jak najwięcej pracownika przy wypłacie a jak ktoś idzie na chorobowe to od razu jest zwolniony. Nie płaci za nadgodziny i soboty , a jak już to marne grosze które i tak próbuje odbić sobie w inny sposób.W firmie brakuje organizacji i sprzętu , szef to najlepiej chciałby aby każdy pracownik sam przynosił sobie swoje narzędzia do pracy. W firmie tej jest brak przepisów i zasad bhp na stanowiskach pracy , trzeba się myc w zimnej szatni , brakuje ciągle środków czystości (pasta itp ), ciężkie blachy które wazą po 300-400 kg i kabiny trzeba ładować ręcznie bo oczywiście w firmie brakuje na nowy wózek a starym strach jeździć. Parę osób stosuje tam mobbing wobec nowych pracowników wiec odradzam tam pójścia do pracy. W firmie tej tez malują kabiny chociaż nie maja pozwolenia malowanie. Tylko gdy ma pojawić się inspekcja malarnia jest zamykana. Od środka wszystko to wygląda strasznie więc nie nabierzcie się na miłe słówka jak pójdziecie na rozmowę bo to tylko szefa chwyty przez wyzyskiem
1
stas 2015-03-20 23:30:54
Witam Nie polecam tej firmy nikomu z powodu nie poszanowania pracownika odciągania kasy za byle co jak chcesz urlop to prosisz się tydzień albo dwa do przodu a na końcu tak go nie masz i panuje w tej firmie jeden klam jeden drugiego podpierdala niby kierownikowi. Ludzie idzcie do pracy wszędzie tylko nie tam stracicie tylko nerwy i szacunek nawet dla samego siebie.
1
Kaziu 2015-04-10 00:57:02
moja opinia jest taka ze nie warto tam skladac paierow bo dobrze jest tylko na początku mila atmosfera itd. a później jesteś zrównany z ziemia traktowany jak podwładny na jakims zamku a ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zamek i pracuje tam kilku konfidentow jeden nawet bez zdolności do pracy i wszystkich w kolo denerwuje i dostaje za to nie male pieniądze a drugi to zwany Jelen następny konfident taki smierdziel z okolic Witaszyczek
2
xx 2015-04-28 15:40:27
no nieźle... polecam firme z Kroto - PW PARTNER Rogalki, też nieporozumienie..... wypłata dodatkowa na lewo, na początku jeszcze w miarę, ale potem robi się kryzys.... Pan RR ma wysokie mniemanie o sobie, znawca wszystkiego, a Pani "dyrektor" to dopiero specjalistka - od nie wiadomo czego....
Obserwator 2015-05-05 16:04:34
Tak jest!!! wszystkie negatywne opinie są jak najbardziej poprawne, nie dajcie się nabrać na bajkowe zatrudnienie jakie snują Szefowie podczas rozmowy i początków pracy. Warunki płacowe kicha, Bhp pozostawia wiele do życzenia,a już o traktowaniu pracowników szkoda gadać.Szef ma zarządzać i kontrolować ok, zgodzę się ale nie takie ma być podejście żeby mieć swoich konfidentów i odciągać z wypłaty ale nie umieją w twarz powiedzieć swojej opinii czy zastrzeżeń, potrafią zwalniać pracowników i czerpać z tego jakieś zadowolenie. odradzam pracy w tej firmie
1
sadziłes 2015-08-02 21:13:46
Istny cyrk i studio fotograficzne z górnikiem strzałowym na czele.
1
alfi 2 2015-10-27 19:54:08
szef który nadużywa alkoholu i jego syn który nie ma pojęcia o niczym , doprowadzili ze warunki pracy w tej firmie są skandalicznie . wymagają aby pisać w zeszycie co się zrobiło przez cały dzień jak w jakim przedszkolu, a jeśli szef to przeczyta i nie będzie mu się widziało co zrobiło się przez dany dzień to dniówka nie zapłacona. jeśli będziecie się zatrudniać w tej firmie to uważajcie na konfidenta Daniela W.
1
gigus 2015-10-29 08:19:10
Witam
nie wiem o co wam się wszystkim rozchodzi ciągle piszecie że coś jest nie tak ale czy znacie jakąkolwiek firmę gdzie pracodawca będzie was głaskał i mówił że wszystko jest okej. Takie posty piszą tylko osoby które zostały zwolnione i chcą się w jakikolwiek sposób odegrać na szefie. Powiem krótko kto chce pracować to będzie pracował a kto olewa sobie pracę to zawsze będzie narzekał że to szef nie taki to pracownicy są kapusiami i takie tam ludzie zastanówcie się co robicie, bo idealne pracy i tak nie znajdziecie a rodzinę trzeba utrzymać.
1
stefan 2015-11-23 22:13:16
Ostatnio zauważyłem ogłoszenie na PUP Jarocin szukają kierownika produkcji, oraz na inne stanowiska, proszę o opinie, czy warto wysłać dokumenty
US 2015-12-05 16:27:57
Odradzam, nie polecam, rozmowa kwalifikacyjna , przypomina przesłuchanie w PRL totalne pokazywanie wyższości, faktycznie negatywne opinie mają w 100 % prawdę, taka mała firma :)
kamil 2016-01-12 08:56:34
Firma która poszukuje cały czas pracowników, na Urzędach pracy maja swoje ogłoszenia, poszukują praktycznie na każde stanowisko, pewnie nikt tam już nie chce pracować, w terenie nie maja opinii pozytywnej, każdy kto tam pracował odradza, Uwaga ktoś pisze pewnie z firmy pozytywne opinie o rozmowach :)najlepiej popytać byłych pracowników,
Wanda 2016-01-13 15:49:41
@Piotr pracowałeś ww. firmie prosimy o opinie
ślepy 2016-02-03 18:07:59
UWAGA Drodzy pracownicy ta firma to beznadzieja.Brak szacunku to mało powiedziane.NIE POLECAM.
PITAGORAS 2016-02-18 08:49:00
Fakt na rozmowie taki mały właściciel nawet nie wiem jak sie nazywał, normalnie król, nawet jakby dał 5 tys, to sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może wsadzić,SZKODA JECHANIA NA ROZMOWĘ, BURACZKI :)
kosa 2016-02-21 14:25:00
kolego sluszne slowa dodam od siebie ich wozki na lotniskach sa tez reklamowane produkcja ich jest bez wiedzy .Teraz szukaja technologa chyba troche pozno ? Mysle ze klienci oszukani ich niewiedza im nieodpuszcza tak aby inni nie byli oszukiwani .Bartesko Agrotechma wielka sciema slabego slusarza .
Mikołaj 2016-02-25 21:32:52
A już miałem wysyłać papiery z góry dziękuje, bardzo cenne informacje o tej firmie, to jak oni maja produkcje bez technologa ??
1
seba 2016-02-28 19:56:18
pracuje w tej firmie zle sie dzieje wlasciciel alfons rozum zjadl zero pomyslu ? Otoczony kablami jak smierdziel daniel !Smieje sie za plecami z tej firmy jak mi placa dobra kase to musze dobrze grac z nimi <tak mi oswiadczyl pewnie nieswiadomie .Odradzam tam pracy .Laser
1
jajo 2016-03-23 21:19:34
firma beznadzieja selekcja pracownikow tylko przez PUP .Spawanie kabin bez uprawnien jak kto chce sobie pospawac to do bartesko lub agro techma .Mieszkanie daja juz Ukraincom ? Odradzam tam pracy .
Lebera 2016-04-04 14:13:16
I co, co znowu? Juz tak nie godejcie. Ja pije wode jana i biore ibuprom w duzych paczkach i jakos daje rade. Puf puf
88 2016-05-09 17:33:17
Firma beznadziejna, rozmowa przypomina przesłuchanie, jakby to była poważna firma, a szopa w lenwicie, przesłuchanie miałem u Pana B.podobno młodszy właściciel, i jak coś nie było po myśli , to robił się bardzo szeroki , że byłem z urzędu pracy to napisał "odmowa pracy , nie jest zainteresowany" a że pracuje w branży rolniczej to ma teraz za to swoje cwaniactwo skuteczna antyreklamę swoich kabinek ,,mogłeś głupot nie pisać,,
karol 2016-05-10 09:50:41
88' a napisz wlasnie jak przebiega u nich rozmowa kwalifikayjna bo i ja na przyszly tydzien jestem umowiny , wiec też nie wiem czego mam sie spodziewać ,chca by negocjować warunki umowy?
1
Kurdupel w okularach 2016-11-10 17:15:15
Firma w Witaszyczkach istnieje ?? Spawaja nadal kabiny ? jaka płaca ?
2
Zostaw swoją opinię o Bartesko Bartłomiej Skowroński - Koźmin Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bartesko Bartłomiej Skowroński