brak logo

Bartesko Bartłomiej Skowroński

Koźmin Wielkopolski

Opinie o Bartesko Bartłomiej Skowroński

Kaziu 2015-04-10 00:57
moja opinia jest taka ze nie warto tam skladac paierow bo dobrze jest tylko na początku mila atmosfera itd. a później jesteś zrównany z ziemia traktowany jak podwładny na jakims zamku a ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zamek i pracuje tam kilku konfidentow jeden nawet bez zdolności do pracy i wszystkich w kolo denerwuje i dostaje za to nie male pieniądze a drugi to zwany Jelen następny konfident taki smierdziel z okolic Witaszyczek
2
xx 2015-04-28 15:40
no nieźle... polecam firme z Kroto - PW PARTNER Rogalki, też nieporozumienie..... wypłata dodatkowa na lewo, na początku jeszcze w miarę, ale potem robi się kryzys.... Pan RR ma wysokie mniemanie o sobie, znawca wszystkiego, a Pani "dyrektor" to dopiero specjalistka - od nie wiadomo czego....
Obserwator 2015-05-05 16:04
Tak jest!!! wszystkie negatywne opinie są jak najbardziej poprawne, nie dajcie się nabrać na bajkowe zatrudnienie jakie snują Szefowie podczas rozmowy i początków pracy. Warunki płacowe kicha, Bhp pozostawia wiele do życzenia,a już o traktowaniu pracowników szkoda gadać.Szef ma zarządzać i kontrolować ok, zgodzę się ale nie takie ma być podejście żeby mieć swoich konfidentów i odciągać z wypłaty ale nie umieją w twarz powiedzieć swojej opinii czy zastrzeżeń, potrafią zwalniać pracowników i czerpać z tego jakieś zadowolenie. odradzam pracy w tej firmie
1
sadziłes 2015-08-02 21:13
Istny cyrk i studio fotograficzne z górnikiem strzałowym na czele.
2
alfi 2 2015-10-27 19:54
szef który nadużywa alkoholu i jego syn który nie ma pojęcia o niczym , doprowadzili ze warunki pracy w tej firmie są skandalicznie . wymagają aby pisać w zeszycie co się zrobiło przez cały dzień jak w jakim przedszkolu, a jeśli szef to przeczyta i nie będzie mu się widziało co zrobiło się przez dany dzień to dniówka nie zapłacona. jeśli będziecie się zatrudniać w tej firmie to uważajcie na konfidenta Daniela W.
1
gigus 2015-10-29 08:19
Witam
nie wiem o co wam się wszystkim rozchodzi ciągle piszecie że coś jest nie tak ale czy znacie jakąkolwiek firmę gdzie pracodawca będzie was głaskał i mówił że wszystko jest okej. Takie posty piszą tylko osoby które zostały zwolnione i chcą się w jakikolwiek sposób odegrać na szefie. Powiem krótko kto chce pracować to będzie pracował a kto olewa sobie pracę to zawsze będzie narzekał że to szef nie taki to pracownicy są kapusiami i takie tam ludzie zastanówcie się co robicie, bo idealne pracy i tak nie znajdziecie a rodzinę trzeba utrzymać.
1
stefan 2015-11-23 22:13
Ostatnio zauważyłem ogłoszenie na PUP Jarocin szukają kierownika produkcji, oraz na inne stanowiska, proszę o opinie, czy warto wysłać dokumenty
2
US 2015-12-05 16:27
Odradzam, nie polecam, rozmowa kwalifikacyjna , przypomina przesłuchanie w PRL totalne pokazywanie wyższości, faktycznie negatywne opinie mają w 100 % prawdę, taka mała firma :)
1
kamil 2016-01-12 08:56
Firma która poszukuje cały czas pracowników, na Urzędach pracy maja swoje ogłoszenia, poszukują praktycznie na każde stanowisko, pewnie nikt tam już nie chce pracować, w terenie nie maja opinii pozytywnej, każdy kto tam pracował odradza, Uwaga ktoś pisze pewnie z firmy pozytywne opinie o rozmowach :)najlepiej popytać byłych pracowników,
1
Wanda 2016-01-13 15:49
@Piotr pracowałeś ww. firmie prosimy o opinie
ślepy 2016-02-03 18:07
UWAGA Drodzy pracownicy ta firma to beznadzieja.Brak szacunku to mało powiedziane.NIE POLECAM.
PITAGORAS 2016-02-18 08:49
Fakt na rozmowie taki mały właściciel nawet nie wiem jak sie nazywał, normalnie król, nawet jakby dał 5 tys, to sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może wsadzić,SZKODA JECHANIA NA ROZMOWĘ, BURACZKI :)
kosa 2016-02-21 14:25
kolego sluszne slowa dodam od siebie ich wozki na lotniskach sa tez reklamowane produkcja ich jest bez wiedzy .Teraz szukaja technologa chyba troche pozno ? Mysle ze klienci oszukani ich niewiedza im nieodpuszcza tak aby inni nie byli oszukiwani .Bartesko Agrotechma wielka sciema slabego slusarza .
1
Mikołaj 2016-02-25 21:32
A już miałem wysyłać papiery z góry dziękuje, bardzo cenne informacje o tej firmie, to jak oni maja produkcje bez technologa ??
2
seba 2016-02-28 19:56
pracuje w tej firmie zle sie dzieje wlasciciel alfons rozum zjadl zero pomyslu ? Otoczony kablami jak smierdziel daniel !Smieje sie za plecami z tej firmy jak mi placa dobra kase to musze dobrze grac z nimi <tak mi oswiadczyl pewnie nieswiadomie .Odradzam tam pracy .Laser
1
jajo 2016-03-23 21:19
firma beznadzieja selekcja pracownikow tylko przez PUP .Spawanie kabin bez uprawnien jak kto chce sobie pospawac to do bartesko lub agro techma .Mieszkanie daja juz Ukraincom ? Odradzam tam pracy .
2
Lebera 2016-04-04 14:13
I co, co znowu? Juz tak nie godejcie. Ja pije wode jana i biore ibuprom w duzych paczkach i jakos daje rade. Puf puf
88 2016-05-09 17:33
Firma beznadziejna, rozmowa przypomina przesłuchanie, jakby to była poważna firma, a szopa w lenwicie, przesłuchanie miałem u Pana B.podobno młodszy właściciel, i jak coś nie było po myśli , to robił się bardzo szeroki , że byłem z urzędu pracy to napisał "odmowa pracy , nie jest zainteresowany" a że pracuje w branży rolniczej to ma teraz za to swoje cwaniactwo skuteczna antyreklamę swoich kabinek ,,mogłeś głupot nie pisać,,
3
karol 2016-05-10 09:50
88' a napisz wlasnie jak przebiega u nich rozmowa kwalifikayjna bo i ja na przyszly tydzien jestem umowiny , wiec też nie wiem czego mam sie spodziewać ,chca by negocjować warunki umowy?
1
Kurdupel w okularach 2016-11-10 17:15
Firma w Witaszyczkach istnieje ?? Spawaja nadal kabiny ? jaka płaca ?
6
Piękna pogoda 2016-12-21 18:24
nie polecam pracy, lepiej poszukać u normalnych pracodawców, a ten Bartłomiej S, sam niech porobi może ulepi jakąś kabinkę,
2
d67 2017-01-17 13:05
szkoda czasu na taką firmę, życzę bankructwa, kabiny badziewia
5
kaśka 2017-02-01 18:58
witam, jako pracodawca, bartesko, sie nie sprawdza. A jak wgląda kwestia jakości wykonanych kabin? pośrednic twierdzą że są lepsze niż Naglaka.
z gór dziękuję za opinie
M93 2017-03-10 12:23
Firma to jedno wielkie nieporozumienie , brak jakichkolwiek zasad, brak poszanowania ludzi , nie wspominając o podstawowych narzędziach do pracy.( jedna szlifierka na trzy stanowiska , żałosne). Doszlo do tego ze sam sobie szybki do maski musiałem kupowac. A no i najwazniejsze brak rysunku technicznego jak to twierdziło szefostwo obowiazuje tajemnica służbowa i nie mozna tego udostepniac pracownika. Na początku obiecuja złote góry, szkolenie w AutoCAD itp... Z biegiem czasu stają sie tak uciazliwi, że człowiek psychicznie nie wytrzymuje i z trudem się powstrzymuje by komuś nie dac w mordę. Oczywisci to jest tylko i wyłącznie moja opinia. Są ludzie , którym się podoba no ale trzeba wtedy być konfidentem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] resztę wtedy z biegiem czasu zostaniesz brygadzista lub dostaniesz telefon sluzowy.... Żal tylko ludzi którzy muszą tam pracować bo sa w takim wieku ze boją się zmieniać już pracy. Ludzie uwierzcie w siebie i uciekajcie stamtad jezeli macie taka okazje. Mógłbym pisac o wielu historiach, ktore mnie tam spotkaly ale szkoda juz mi czasu, ktory stracilem na tą firmę. Niecały rok spędzony tam uważam za zmarnowany. W skali od 0 do 10 daje 0. NIEPOLECAM PS. pozdr dla końca hali
8
Anka 2017-03-17 08:20
M 93 - dziekuje za opinie , jak nwjeięcej takich osób, tepić takich gnoiiii , co ludzi traktuja jak bydło zgłaszać do PIP w Ostrowie, śmiało ludzie do przoduu, co macie byc niewolnikami , za chwile wejda wam na głowe ,
4
Aneta 2017-03-17 13:55
@Anka a Ty już długo pracujesz w firmie Bartesko? Co możesz powiedzieć na temat Twoich doświadczeń z pracy?
Anka 2017-03-20 13:47
Pracowałam tam 3 miesiące , porażka , to nie jest tylko moja opinia, ale to jest prawda co tu ludzie piszą
3
Niedladebili 2017-04-20 01:58
Panie (usunięte przez administratora)no proszę Pana sam Pan sobie wpisy robi? Celem? poprawienia opini? ale tego już nie da się poprawić proszę Pana.Niestety nie ma Pan żadnej opinii pozytywnej.
2
Bartek 2017-04-21 09:14
Tak widać że ta firma to Dnooo, miałem doczynienia z takim niskim , chyba właściciel taki nadety był podczas rozmowy, kultury brak totalne olewanie rozmówcy, mysli że jak ma firme to jest kimś ważnym a to taki zwykły cwaniaczek, olałem ich oferte pracy,
2
Aneta 2017-04-21 09:26
@Bartek rozumiem, że ostatnio aplikowałeś do pracy w Bartesko Bartłomiej Skowroński. Co sprawiło, że odniosłeś takie wrażenie po rozmowie kwalifikacyjnej? Chętnie dowiemy się również więcej o samym procesie rekrutacji.
1
Mariusz 2017-05-10 20:27
Panowie już koniec dyskusji na temat tej firmy która już nie zatrudnia tylko zwalnia pracowników z braku pracy którą odebrała konkurencja z tej samej miejscowości. Okazując się lepszymi pracodawcami szanując pracowników osiągnęli cel zatrzymując najlepszych fachowców. Czego nie można powiedzieć o Panu B.S który ludzi ma za nic .
4
Bryl 2017-05-11 14:12
Bartek to śmieć zwykły wraz ze swoim tatusiem który wszystko mu pod nos postawia
4
Aneta 2017-05-11 14:23
Wątek ten jest miejscem na merytoryczne opinie na temat pracy w firmie. Nie jest to miejsce na obrażanie pracowników, czy też innych użytkowników wątku. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
Daniel 2017-05-16 23:53
Ja tu pracuję prawie dwa lata i nie narzekam a jak się komuś robić nie chcę to niech się położy.
3
Aneta 2017-05-17 09:25
@Daniel mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca na Twoim stanowisku? Co uważasz za największy plus pracy w firmie?
bartek 2017-05-21 03:52
napewno ale co tam robic..........
2
bartek 2017-05-21 04:06
UWAGA KONKURS DLA BYŁYCH PRACOWNIKÓW BARESKO .
LOGUJEMY SIE NA FEJSIE
POLUBIAMY STRONE BARTESKO
I WKLEJAMY LINK Z TEJ STRONY JAKA TO FIRMA
NIECH SWIAT SIE DOWIE JAKA JEST PRAWDA
2
Roman 2017-05-22 07:29
Super pomysł, z tym FB, tępić takie firmy cwaniaków , jestem za pisaniu o nich na FB
1
daniel 2017-05-26 21:30
tajemnica zawodowa
1
Daniel 2017-06-03 04:31
Roman ty zanim zaczniesz coś tutaj pisać na temat Twojego chlebodawcy musisz najpierw nauczyć się zawodu w którym pracujesz a o którym nie masz pojęcia.Pokora rzecz dla Ciebie niepojeta .
1
Kasia 2017-06-07 07:54
Pisać rozpowszechniać prawdę o tej firmie, jak traktuje pracowników,
Aneta 2017-06-13 15:09
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Takie dyskusje utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do atakowania, czy obrażania innych uczestników wątku.
ANTY!!!! 2017-06-17 09:37
Nawet bym nie chciał by ktoś taki jak ty nazywał się moim kolegą...
1
ANTY!!! 2017-06-23 16:04
Kolega Daniel to widzę prawa ręka szefa... szkoda tylko, że od podcierania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dużo ci płacą za te komentarze? : D nie usuwaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpisów
4
mf 255 2017-06-29 20:12
NIE KUPUJCIE kabin z tej firmy totalny szmelc a po telefonie do szefa karze przywiez kabinę do firmy na poprawkę krzywa kabina!!!!!!!!!!!!!
4
ANONIMEK 2017-07-14 03:01
Nie bierz bartesko, jakośc kabin to dramat. To sie tylko na smietnik nadaje. Naglak to przy tym cud swiata.
1
ALF 2017-07-14 10:47
Kolego masz rację... Sam te kabiny tam robiłem przez jakiś czas... to była tragedia, żadnego rysunku technicznego, wszystko robione na oko, towar z jakiego były robione kabiny też pozostawiał wiele do życzenia. Nie miało znaczenia czy coś było kilka cm wyżej czy niżej, później duży młot i napierdalanie po kabinach by uzyskać jakąś symetrie... naciąganie błotników, dachów to norma, podobnie jak spawanie elementów do pomalowanych już ram z zamontowanymi szybami... jeden wielki cyrk i kabaret.
2
Bawelniarz 2017-08-08 18:51
Każdy kto troche ma szacunku dla samego siebie nie pujdzie tam robic. Odzywki szefow do pracownikow są na poziomie potentata bawełny do niewolników. Szefostwo zyje jakby nigdy mieli nie umrzec. Pieniadze nie są warte tych nerwow
1
Aneta 2017-08-22 10:40
@Bawelniarz - co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Bartesko? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Bawelniarz 2017-09-08 16:07
@aneta- czytaj pani ze zrozumieniem a sie dowiesz...
Zostaw swoją opinię o Bartesko Bartłomiej Skowroński - Koźmin Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bartesko Bartłomiej Skowroński