brak logo

Service Algem Marek Mima

Bielsko-Biała

Opinie o Service Algem Marek Mima

rozterka 2012-09-24 10:35:54
mam pewne oczekiwania co do tej firmy, ale to co piszesz jak i poprzednie komentarze wywołują we mnie rozterki, wchodzić w To, czy nie.
Gdyby ktoś z Was wskazał jakiś kontakt na priv to byłbym wdzięczny
mitt
były pracownik 2012-10-10 12:09:08
Omijac te firme z daleka dobrze radzą byli pracownicy
olo 2013-05-30 12:32:59
Ludzie nie dajcie się nabierać (usunięte przez administratora)
artur 2014-05-11 19:17:30
co wy wypisujecie łatwo obczernić kogoś pracuję w tej firmie ponad rok i nie mogę narzekać ,dostałem to co obiecali i nie mam zamiaru się zwolnić z tego co wiem jest nabór bo otwierają oddział w Wiedniu.
wojtek 2014-06-10 13:58:26
co tu doradzać ,jak ktoś chce pracować i zna się na robocie to pracę wszędzie znajdzie.
dostałem samochód firmowy i płacone jest od zrobionej roboty da się żyć
1
Krzysiek 2014-12-07 16:25:49
własnie jutro wyjezdzam na montaż do Wiednia i mile zostałem zaskoczony bo sam szef przyjechał i wreczył mi ,,mikołaja ,, i zyczył wesołych swiąt bo wracam po swietach moim zdaniem jest OK
wyrolowany 2015-05-06 17:57:40
Do Wszystkich
długo czekałem na aktywacje tego serwisu. Mój wcześniejszy wpis został skasowany i Ci co byli tu wcześniej wiedza w czym rzecz.
Przestroga do Wszystkich a w szczególności dla tych co chcą zarobić w przewozach
Kopia wpisu sprzed 2 lat
Ta pseudo firma to ‘towarzystwo doborowe” które już na dzień dobry ma wpisane, delikatnie mówiąc wyrolowanie kierowców. Nie dajcie się zwieś uśmiechom i dobremu słowu, to wszystko do czasu, do momentu przekroczenia granicy i pierwszego tankowania. Dobrze jak się skończy na jednodniowym postoju i bieganiu do bankomatów (to za pierwszym razem, później kilkudniowe wyczekiwanie to norma) czy są już pieniądze, które ponoć szerokim strumieniem miały wpłynąć. Gdy jakoś dojedziecie do celu, potem czeka na was już tylko „pełna sielanka”, high life i zapoznawanie się z życiem parkingowym.
Będziesz widywał nowych ludzi, którzy przyjeżdżają i odjeżdżają, a Ty ciągle w tym samym miejscu !
„Pan/i dyspozytor” łaskawie zleci Ci „super trasę” pokręcisz się wokół komina robiąc w tygodniu oszałamiające km, co najwyżej parę setek
Najgorsze ma dopiero nadejść, gehenna to powrót do kraju., masz jak w banku tydzień czekania na ładunek i to za frico !!!
Sumując, nie zarobicie nawet na to, w co żeście włożyli

PS po dziś dzień nie otrzymałem swoich 2 tys zł
tak się pomnaża swój majątek oszukując innych
2
Serwisant 2015-06-26 18:31:30
Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy. Bylo to przed kilkoma laty, kiedy firma robiła tylko okna aluminiowe, zaraz po powrocie pana Mimy z Niemiec, dokąd uciekł przed długami. Prowadził wówczas firmę z panią Kasią Gębalą ( bardzo ładna kobieta ) która siateczkowymi bluzeczkami załatwiała wiele odbiorów śliniących się inwestorów Nie wiem teraz kto był formalnie właścicielem, ale na pewno nie pan Mima ( skarbówka dość szybko by się z nim rozprawiła.
Standardem wówczas było, że jechało się do lakierni po odbiór pomalowanych profili, a tam okazywało się że Gelp ich nie wyda, bo firma nie zapłaciła za poprzednie usługi, zatrudnianie ludzi na 1/4 etatu mimo że pracowali po 12 godzin dziennie, wypłaty na raty, z kilkutygodniowym poślizgiem.
Odszedłem, bo jako serwisant nie wiedziałem co mówić klientom, którzy zostali przez pana Marka oszukani. Np sprzedano im drzwi wewnętrzne jako zewnętrzne i zimą nie dało się ich otworzyć bo tak się oblodziły, czy z oszczędności pan Mima zabronił pracownikom malować farbą podkładową stalowe barierki i po kilku tygodniach wszystko rdzewiało.
Odradzam wszystkim tę firmę bo szkoda waszych nerwów, a sądze że pozytywne opinie pisze sam pan Mima, lub jego córeczka, która poza parzeniem herbaty lub kawy nie miała innych obowiazków.
1
wyrolowany 2015-09-09 09:06:56
„serwis był non stop aktywny”
Skąd ta pewność czyżbyś monitorował serwis ?
Tajemnicą poliszynela jest to iż firmy (zwłaszcza te pseudo-firmy) zainteresowane są
i dbają o to, by opinie byłyby przynajmniej zrównoważone. Jak to robią, nie trudno się domyśleć!
W tamtym okresie 99 % to opinie ludzi nabitych w butelkę, naciągniętych na kasę.
Czara się przelała i jedynym wyjściem (jak się później okazało) było wyczyszczenie serwisu.
Jeszcze raz powtarzam, nie tylko mój wpis został usunięty ale wszystkie inne negatywne opinie.
Radzę dokładnie przeczytać wpis serwisanta, ale ze zrozumieniem a jak masz trudność to zadam pytanie.
Czy to firemka w swoim DNA wpisane ma oszukańcze działania?
obiektywny 2015-09-09 09:58:53
co Pan za bzdury wypisuje. nigdy przed długami nie uciekał. gdyby znał Pan całą sytuację, ponad 350 000,00 tys nie zapłacone przez Pana Łuczaka Prezesa slaskiej palety biznesu, to Pan by się dawno powiesił. Wszystko spłacone. Co do pani Gębali to chyba była pana niespełniona miłość skoro pamięta pan śliniących się klientówi siateczkową koszulkę. szkoda mi pana. Gdyby Pan Mima ,był takim fuszerantem, jak pan pisze do dawno by już nie istniała jego firma, przy takiej konkurencji jaka jest obecnie na rynku. Na swoje prace udziela 24 a nawet 36 m-cy gwarancji i wracają do niego klienci, którzy pana zdaniem byli nie zadowoleni a nawet jest polecany. Coś tu jest nie tak. Zawsze się znajdzie niezadowolony pracownik który nie zawsze pozostawia po sobie dobrze wykonane prace za które odpowiada tylko właściciel i musi poprawiać za niego fuszery. szkoda że ten serwis tak łatwo udostępnia opinie które nie zawsze są prawdziwe.
Romek 2016-06-21 08:39:38
Moge tylko potwierdzic. Pan Marek Mima jest znanym oszustem w Bielsku. Pozdr.
Tomek 2016-06-21 08:48:42
Niestety nie zgadzam sie z panem! ta firma i ten wlasciciel to zlodzieje i oszusci na skale krajowa! Dlatego istnieje tak dlugo!
w3er 2016-06-21 21:33:50
no i jak zwykle ile ludzi to tyle opnii nie wiaodmo komu wierzyc
Zostaw swoją opinię o Service Algem Marek Mima - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Service Algem Marek Mima