brak logo

Asmet Artykuły Metalowe Andrzej Sajnaga

Reguły

Opinie o Asmet Artykuły Metalowe Andrzej Sajnaga

anonim 2011-01-19 05:42:28
Ty bartuś jak w ASmet płacą 3 netto zarobisz tam, Sajnaga chyba nie należy do tych, którzy by płacili tak dobrze jak Ty piszesz
1
anonim 2011-03-12 13:56:47
anonim - 2011-01-19 05:42:28

Ty bartuś jak w ASmet płacą 3 netto zarobisz tam, Sajnaga chyba nie należy do tych, którzy by płacili tak dobrze jak Ty piszesz

No dokładnie .... 3 netto to masz po 2 miechach pracy ... ot taki myk... notabene zarobisz tyle po 3 miesięcznym okresie próbnym... poza tym to [usunięte przez admina] za 1750 brutto na próbnym przez 3 miechy... a poza jałmużną to zarobisz ból kręgosłupa, bród pod pazurami, i niechęć do pracy na poziomie MAX...
wampir007 2011-05-29 07:54:09
Pracuje do dziś wpłaty są regularne,na początku przez 3miesiące na magazynie dostaniesz 1650-1700 na rękę,ale to zależy gdzie pracujesz. Na warsztacie możesz więcej zarobić,jako operator CNC nie jest praca mecząca. Na magazynie jest trochę ciężko,bo trzeba parę ton przewlić i dostajesz po jakimś czasie dużego bólu kręgosłupa który ci przypomina że masz ciężko prace i mało płace.
Cyna 2011-06-19 06:56:58
można na warsztacie zarobić tyle co na magazynie 1750zł z premią oczywiście, można więcej ale trzeba siedzieć w dup,,,, dyrektora jak co nie którzy i co najgorsze to to, ze inni sa faworyzowani i osobiście i finansowo.
elwis 2011-11-02 03:54:03
Hejka a w ogóle macie tam w Wawie jakiś handlowców warto złożyć do Was aplikację na handlowca czy może odradzacie, Wasz dyrektor handlowy procował kiedyś w Ornecie on jeszcze pracuje czy zmieniła się osoba na tym stanowisku. piszta co myślicie !!! :)
Power rangers 2012-01-25 23:34:48
Na warsztacie pracowalem 2 lata i praca jest naprawde ok jezeli ktos lubi tokarki badz frezarki wyplata na czas mozliwosc wziecia zaliczki w polowie miecha to tez na plus ale nie podejmujcie pracy w tym zakladzie bo dymaja tam ludzi mnie osobiscie okradli szefowa nie wyplacila mi calej kasy jak odchodzilem srac na asmet dlatego babciu dostajesz ode mnie niedostateczny
kokos 2012-02-25 15:48:40
zarobki dokładnie 1750zł i do tego chodzą poganiacze "kierownik się nazywa" atmosfera typu "do roboty..." nie palimy bo po premii, dyskryminują osoby palące papierosy, na wyrywki wyłapują na alkomat 3y-4ry osoby na kierowniczych stanowiska siedzą i patrzą na to.
kokos 2012-05-02 19:56:34
nie polecam pracy w asmecie
kacc 2012-06-06 10:02:21
Jak czytam te wasze wpisy to mi się niedobrze robi. widać że mało w życiu pracowaliście. ja w asmecie robiłem 4 lata i dobrze wspominam ten czas. robota nie jest lekka, ale z ludźmi zawsze szło sie dogadać tam człowiek to był człowiek. teraz moze i zarabiam pare złotych wiecej ale wiem ze dla szefa jestem nikim, jak cala reszta.
MaBe 2012-09-20 19:47:36
Witam wszystkich. Mam pytanie, ile zarabiają operatorzy CNC w Asmecie i jaka tam atmosfera.
MaBe 2012-09-20 20:42:56
Głównie chodzi mi o Tokarki CNC.
XXX 2012-10-28 18:11:55
MaBe Idź i złóż swoje CV i jak ciebie zatrudnią to się przekonasz ale na kokosy to nie licz, bo nie za zarobisz tyle ile operatorzy CNC zarabiają :)
XXX 2012-10-28 18:17:16
kacc Ty jak tak dobrze było tobie w asmet to dlaczego już nie pracujesz, jaja sobie robisz przecież w asmet to zarobki nie sięgają średniej krajowej heee i ja już nie pracuję w niej i podziękuję Państwu Sajnaga :L
MisterK 2013-02-13 14:49:13
A wie ktoś jak wygląda praca w biurze, jakies zaopatrzenie albo handlowiec? Mozna tam robote znalezc?
Lolek 2013-05-06 12:22:26
Pracowałem pół roku na magazynie - jak przestałem pracować to jeszcze przez rok mnie kręgosłup bolał - wynagrodzenie 1500 zł więc śmiech na sali - same opłaty za mieszkanie i czynsz wynoszą mnie 1200 zł + alimenty 500 i żyj mądry za takie pieniądze - [usunięte przez admina]
slx 2013-11-19 07:48:09
Powiem szczerze jak ktoś lub pracować charytatywnie to jak najbardziej praca w ASMET jest ok, ale jak znasz się na czymś i robisz to dobrze i chcesz mieć godnie zapłacone za wynagrodzenie to DAJ SOBIE SPOKÓJ SZKODA TWOICH SIŁ rozejdą się jak rosa w wiosenny poranek, jak walka z wiatrakami. Pan Sajnaga mówi o Bogu Matce Boskiej ale to tylko puste słowa przekonałem się na swej skórze nie raz. Pozdrawiam Pana cały zarząd :)
1
on 2014-02-12 10:47:23
Nie ten dział
1
Jacek 2014-02-12 10:49:05
Kiedyś byłem na rozmowie u nich. Powiedzieli mi że jak ktoś pali papierosy to musi jedną sobotę w miesiącu robić za darmo żeby odpracować przerwy spowodowane paleniem papierosów. Ale są śmieszni
Xmen 2014-04-16 14:24:51
Odszedł bardzo dobry handlowiec i jak go znam to zabierze klika dużych firm asmet ciekawe gdzie teraz będzie pracować jaka firma śrubiarska go zatrudni ??? nie ma rzeczy niemożliwych dla nie go, wchodzi tam gdzie diabeł mówi dobranoc :)
ich 2014-06-25 21:40:58
witam ciekawych opinii o tej firmie liderze jak chcą aby ich uważano za takich ale są strasznie duże problemy związane nie tylko z jakością ich wyrobów ale i też samo zarządzanie pozostawia wiele do życzenia .Każdy dział człowiek z rodziny 'ucho i oczy prezesostwa ' Zarobki są takie jak wyżej piszą a jeśli chcesz do biura to pieniądze nie powalają od 1700-3000 zł netto a jak mierzysz na kierownika to zapomnij smutne ale prawdziwe Brak jakiegokolwiek rozwoju zawodowego dlatego to jest powód moich poszukiwań innej pracy
1
ixi 2014-07-12 23:34:21
Pracuje w ASMET wystarczajaco dlugo, żeby stwierdzic, że to solidna firma. Zgrana załoga, zaangażowani ludzie, dobre szefostwo. Jestem zadowolony z pracy w ASMET i polecam wszystkim tą firmę. Ktos pisał, że odszedl jakis handlowiec, ktos inny pisal że szuka pracy, ale tak jes wszedzie - w każdej firmie - ktos odchodzi, ktos przychodzi, komus brakuje motywacji, a inny nie zminilby firmy za zadne pieniadze -ważne zeby firma sie rozwijala, a ASMET sie rozwija wiec jes OK.
2
mega 2014-08-16 21:36:54
IXI.... pracujesz w ASmet mówisz o dobrym szefostwie, które przypisuje sobie zasługi !!! pracował u was dobry handlowiec odszedł bo nie miał motywacji do pracy jak przypisaliście sobie jego firmy wszedł tam gdzie Was prezesostwa nie chcieli widzieć w ogóle. Pan Sajnaga człowiek który jest pozbawiony wszelakich norm tylko kasa ile sprzedałeś ile kontraktów wygrałeś zero poszanowania pracownika który stara się bardzo a pracownik widzi na koncie 2400 netto i ma być zadowolony gdzie sprzedaż robi kilku milionową rocznie. Panie Sajnaga człowiek nie wielbłąd pić i jeść musi.

z pozdrowieniami
MEGA :)
2
anonim 2014-10-31 17:00:33
Z tymi papierosami to racja u mnie w firmie przerwy sie odrabia i palacze nie palą bo chca wyjsć wczesniej do domu.
1
sanchez 2014-10-31 17:05:29
Dobra praca dużo jest palaczy bo można u takiej laski kupić fajki na lewo handluje wszystkim majtki skarpetki fajki miód.Dorabia sobie do pensji.
3
qbass 2014-11-09 21:11:47
Asmet jest ok. Chcecie to wierzcie, nie chcecie to nie wierzcie. Pracuje od 7 lat na produkcji - atmosfera ok, maszyny cnc, zlecenia caly czas nowe, czyli nie mozna sie nudzic. Mega pozdrowka dla wszystkich malkontentow :-)
beniu 2014-11-13 18:28:38
A po ile sprzedaje fajki
4
były 2014-11-15 19:23:06
Pijaków, złodzieji i kapósi banda. Od góry do dołu . Taka prawda. Rodzina i znajomi na kieroniczych stanowiskach, góra wszystko wie nawt kto ile razy w kiblu byl hehe
1
bocian kleofas 2015-02-12 19:29:03
nie wiecie możesz szanowni uzytkownicy tego forum czy przypadkiem firma nie potrzebuje sprzedawców albo przedstawiecieli handlowych? akurat poszukuję zatrudnienie w tej branży a z tego co wypytałem ludzi to właśnie Asmet najbardziej polecają.natomiast co do sprzedawców, to w asmet ile zarabiają i jakie prowizje?
1
Ixxi 2015-07-19 23:45:54
Ixi czy nie przesadzasz? Jakbys byl obiektywny napisalbys o plusach i minusach. Same plusy?chyba ze jestes prawa reka(prawym uchem), albo z rodzinki :))) co?
wiwo 2015-07-21 12:27:19
praca to praca a po niej to każdy powinien mieć swoje towarzystwo a opinie powinny być obiektywne.Sam pracuję w firmie którą się na Go work opluwa tymczasem ludzie pracują po wiele lat i wszystko jest na czas
Mega 2015-10-16 09:03:47
Heh DYREKTORZE O... I LIDERZY SPRZEDAŻY jesteście cieniasy nie udało Wam się zdobyć największego kontraktu na budowę ELEKTROWNI OPOLE konkurencja była cwańsza szybciej myślała jak Wy. Zabrakło Wam dobrego handlowca, który ściągnąłby tą inwestycje do ASmet. 1 000 ton śrub przeszło koło nosa heeeeeee. A może już Wasi liderzy poznali się na dyrekcji ASmet, że obiecują gruszki na wierzbie
5
Mega 2015-10-16 19:05:04
Pracownicy w ASmet może i by mogli wykorzystać potencjał tego biznesu ale jak czytam komentarze i ile oni tam zarabiają to nie dziwne że nie chce się ludziom. Widać jak pracodawca dba o swoich ludzi płacąc im minimum na przetrwanie dostają na otarcie łez bony na święta gdzie firma ma kilku mln obrót szkoda słów. Cenieni są przydupasy dyrektorów a reszta to motłoch... WIELKA KLAPA PANIE PREZESIE :)
Rang 2016-05-11 14:51:03
Zastanawiam się czy potrzebujecie ludzi w tym momencie?
Zostaw swoją opinię o Asmet Artykuły Metalowe Andrzej Sajnaga - Reguły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asmet Artykuły Metalowe Andrzej Sajnaga