brak logo

Mar-Rom 1 Roman Janiszek

Dobrut

Opinie o Mar-Rom 1 Roman Janiszek

filozof 2013-02-21 18:45:20
rozmawiałem z nimi ostatnio i mówili że teraz to nawet tego co się należy za godziny to potrafią nie wypłacać.
filozof 2013-03-08 21:48:57
A ja bardzo chętnie nawiążę kontakt z byłymi pracownikami,którzy w chwili obecnej założyli lub zakładają sprawę w sądzie pracy tej firmie a mieli albo mają kłopoty z [usunięte przez moderatora].PILNE:[usunięte przez moderatora]
xxxxxxx 2013-04-01 17:44:40
Bezkarnosc i pełną pogardą że strony kierownictwa wzglendem pracowników.
filozof 2013-05-17 00:47:21
Najlepszy text jaki ostatnio usłyszałem a to juź obiegowa opinia wśröd ziomali gazowniköw,že najgorzej jak z informatyka zrobią kierownika hurtowni,bo zna się na wszystkim oprucz handlu.
joke 2013-05-24 04:18:39
To taki szmoncel:Dlaczego oddział w gdańsku przegrywa konkurencję z internetem-bo na internernecie nie wmydliss urzywanego jako nowe.
2013-09-11 21:43:14
Za te pieniądze co płaci tą firma to lepiej sprzątač,albo robič w dozorze bo ßą zakł.pracy chronionej tego typu
2013-09-16 22:53:19
Odeszłam z firmy,bo trzeba się szanować,a nie tyrać na dwa etaty za małą kasę(usunięte przez administratora) Z prezentami to może i prawda,ale ją jakoś nie dostałam.Ciekawe gdzie ten fundusz socjalny dla niepełnosprawnej.
Odradzam wszystkim porządnym dziewczynom,bo na waciki z trudem starczało z takiej wypłaty.
warto? 2013-11-26 13:41:59
Ježeli po odejšciu z firmy masz coš w rodzaju nerwicy,nerwicy natręctw,lub depresji,uwierz mi to nie jest przypadek,a ješli jeszcze pracujesz,to licz się z faktem,že będzie gorzej.
Czy za tą kasę warto?
nic dobrego 2014-01-17 21:11:56
Słaba płaca i sporo czasu ponad normę rencisty oczywišcie za tą samą kasę-nic extra.
Głupiego robota za(usunięte przez administratora)stawkę.
Za to wymogi jakbyś co najmniej 6000 zarabiał.
strus071 2014-06-08 22:26:33
Co tu dużo pisać [usunięte przez moderatora] z każdej strony,psełdo kierownik pozbawiony kultury szacunku do drugiego człowieka. Bywam tam często i widzę co tam sie na codzien dzieje. Kultuta i szacunek panów którzy tam pracują równa się zeru. Współczuję panią ktore tam pracują a w szczególności tej która pracuje tam od niedawna. Zmiany co poniektórych osób są wskazane.
kicia 2014-06-13 11:28:04
Placa nie przekracza (usunięte przez administratora)a nawet grubo nizej. Ja pisze o tych dobrze oplaconych...
Obowiazki dochodza co raz to nowsze i glupsze...nie ma sensu pchac sie w rodzinny biznes bo oni mysla tylko o sobie. A Panstwo na niepelnosprawnego pracownika daje wiecej na utrzymanie plus dotacje!
kicia 2014-06-23 13:09:19
tak tylko aby dostać powyżej (usunięte przez administratora)musisz mieć staż 5lat w tej firmie, znajomość towaru w 100% oraz swoich klientów. Musisz być wykształcony w tym kierunku bo tam przychodzą instalatorzy którzy liczą na twoją pomoc i wiedzę. poza tym pełna dyspozycyjność - to nie tylko cały etat - to darmowa praca po godzinach.
(usunięte przez administratora) A przy okazji dowiesz się że jesteś do niczego i na niczym się nie znasz! Musisz wejść w układ żeby być zadowolonym...a to nie takie proste bo tam jest już dawno wszystko poukładane. Brakuje tylko prawdziwego zainteresowanego firmą i pracownikami kierownika i tyle! (usunięte przez administratora)ona wie wszystko :) DRAMAT!
ryszadro1234 2014-07-20 21:14:35
No widzę że wyrazić zdania tu tez nie można bo juz kolejny raz skasowano mój wpis ,żebym ublizyl wyzwał czy naruszył prywatność to zrozumiale ale widzę ze prawda boli. Jednym słowem prawda nie t wyjść na jaw
mnichom 009 2014-07-28 20:12:33
Opinia opinia z każdego wpisu można coś wnioskować ale tyle osób nie może kłamać ,jak tak to wszystko wygląda od zaplecza to ręce opadają ze istnieją jeszcze jakie stanowiska pracy i bezwzględny brak szacunku do ludzi
mohito775 2014-07-28 20:19:27
( usunięte przez administratora ). Doradzam spadać z tej firmy ,
kierownik informatyk 2014-09-11 18:01:37
Siľä kierownika M.jest wykształcenie informatyczne wiëc odradzam pisanie opinii że swojego kompa.Co do jego kompetencji to handlu zaczäľ sië uczyč od kilku lat na bľëdach hurtowni.Ciekawe czy dalej sië uczy i ktöry pracownik/cy sponsoruje jego pomyľki ?
1
tež cië lubië 2014-09-11 18:54:40
Ješli juž napisałeš tä opinië że swojego kompka to majäc twöj
numer IP otwierasz furtkë do swojego kompka.Kierownik M. ma jednä jedynä sľabošč:bezwzglëdnie zwalczpracowniköw mädrzejszych albo lepiej wyksztaľconych-daje to pewnošč braku konkurencji i pozycjë nauczyciela.Narobisz sië udajäc w nieskoňczonošč maľo pojëtnego ľosia,ale praca z uciäžlirwej zrobi sië zabawna nawet za te marne grod
nie toleruje niehielahicznyh 2014-09-14 21:32:01
...poprawič kilka rzeczy ?
Jakošč i zaangažowanie w pracë na poľudniu a w Tröjmiešcie gdzie nie ma gľöwnego szefa tylko kierownik odzdziaľuto dwie röžne jakošci odkäd pamiëtam.Nie wiem jakbyš chciaľ to zmienič,ale žyczë powodzenia czľowieku
gnëbi niehielahicznyh 2014-09-14 21:49:13
O tej pľacy za 1200 to brednie,bo paňstwo pokrywa/czytaj finansuje caľä wypľatë niepeľnosprawnego i w každej firmie na dzieň dzisiejszy wynosi ok.1300 płn netto
M.gnëbi niehalahicznyh 2014-09-17 18:07:58
Ludzie Kochani to taka firma co nie da zarobič niehalahicznym-wiem po sobie.
Masz gwarantowanä gľupiego robotë w czasie przekraczajäcym obowiäzki niepeľnosprawnego z nieustannym wmawianiem poczucia winy.Taka metoda na gľoda.
Chcesz normalnie žyč to szukaj czegoš "za Ludźmi".
M.daj szansë innym 2014-09-17 18:32:47
Faktycznie M.robi co može,žeby kasowač wpisy.
Tym bardziej zachëcam do wyražania tu swoich opinii pracowniczych i zwykľychkonsumenckich NIE WOLNO KIEROWNIKU M. SZKODZIČ NIEHALAHICZNYM i traktowač jak zwykľe zwierzëta tylko dlatego,že mieli pecha .
M.gnëbi niehalahicznyh 2014-09-19 10:11:42
W tym oddziale majä metodë na uwalenie CZĽOWIEKA a polega na tym,že dostaniesz misjë bojowä wmydlenia starego towaru jako nowy.Oczywišcie jako ambitny sprzedawca dasz radë.Problem w tym,že na grata zawsze,ale to zawsze bëdzie reklamacja.Bëdzie kilka telefonöw od niezadowolonych faktem zakupu grata ludzi...i na koňcu dostajesz w pysk poczuciem winy,"že to byľa twoja inicjatywa"...wychodzisz na zachľannego niehalahitë ktöry wmydla stare rupiecie...upsss
M.gnëbi niehalahicznyh 2014-09-19 10:30:19
Jak idziesz do nastëpnej roboty przypadkiem nie chwal sië,že pracowaľeš w MAR-ROM 1,bo ješli jesteš zdolnym/ä niehalahitä i zyskaľeš nieprzychylnošč kierowniczka to rozpowie po ludziach každe kľamstwo byle ci zaszkodzič.Tak byľo w moim przypadku.Na szczëšcie w starsze pokolenie Ludzi nie ulega tak ľatwo sugestii i obľudzie.
M.gnoi niehalahitöw 2014-09-20 19:06:42
Czytałem tu o kulturze obsľugi a raczej jej braku w oddziale gdaňskim.Teraz mnie nie dziwi,že spotykam monteröw w markecie budowlanym.
magazynier 2014-11-30 22:37:43
Hej, ja obecnie szukam pracy jako magazynier i znalazłem to forum. Czy faktycznie mar-rom 1 oferuje jedynie cos około 1300 na rekę, czy jest trochę więcej? dodam, ze posiadam uprawnienia na wózki widłowe i ta kwota to jednak jak dla mnie troche mało, liczyłem raczej na 1700-1800 na rękę, to mozliwe w tej firmie?
gajda 2015-01-25 03:34:18
firma posiada bardzo nowoczesne podejście do swoich klientów. Nie często spotyka się hurtownie która ogłasza się poprzez tweety. ciekawy jestem jak daleko sięga ich reklama w ten sposób i czy wpływa to jakoś pozytywnie na ich sprzedaż. Nie mniej uważam że są bardzo oryginalni i pomysłowi , że założyli tej hurtowni takie konto
kombinacje 2015-03-22 22:58:41
Warto dodač,žeby nie dawač zašwiadczenia o grupie do skserowania przed podpisaniem umowy,bo skserujom na potrzeby PFRON,a umowy wtedy nie zobaczysz kochanieňki
xx 2015-04-07 11:50:39
zgadza sie...
byly 2016-01-07 12:18:58
kiedyś w ramach zapotrzebowania na dofinansowania zatrudnili na magazyn pana bez ręki!!!! firma zrobi wszystko żeby zarobić na pracowniku a nie dać mu zarobić...wypłata rzeczywiście malutka...raczej bez możliwości podwyżki.
były 2016-01-18 16:00:52
bizon proszę cie...jaka podwyżka? i to po roku pracy? to musiałbyś być mega zdolny i oblatany w temacie bo po takim czasie nie jesteś jeszcze 100% wyuczonym pracownikiem. a szef szuka tylko takich z których ma sam zysk :)
były 2016-02-03 15:27:26
zmysł - z tego wynika że oni każdego wyrzucają :) haha nikt tam dobrowolnie nie przychodzi i dobrowolnie nie odchodzi...dobrej firmy nie trzeba bronić i czytać skarg i żali na jej temat na forum.
olo 2016-05-12 11:22:29
były' to z przymusu ludzi etam przychodza i odchodza, sa zwalniani? Bo nei rozumiem, jak mi sie nie podoba to odchodze, proste
2016 2016-11-23 23:35:49
A wieczne manko na rozlewni gazu to dalej jest ? Jak tak no to bach po pensji.
Zostaw swoją opinię o Mar-Rom 1 Roman Janiszek - Dobrut
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mar-Rom 1 Roman Janiszek