brak logo

100 Lat Restauracja-Karczma Bogusław Dudys

Bielsko-Biała

Opinie o 100 Lat Restauracja-Karczma Bogusław Dudys

klientka 2011-03-10 03:12
Też bym była zadowolona z takiej pracy godziny otwarcia od 11 do 23 a o 21 już ciemno w karczmie,wyzamykane nikogo nie ma... 2 godziny wczesniej do domu.. kto by nie chciał...
magdalenka 2011-10-09 10:58
nikomu nie polecam tam pracowac ! (usunięte przez moderatora) jakich mało!ci co prowadzą tą karczme czyste (usunięte przez moderatora) traktują pracowników jak maszyne do zarabiania kasy dla nich a sami nie umieja wypłacic!!!kto planuje tam pracowac niech się głeboko zastanowi bo czas nie twój i za darmo robić trzeba , wysłuchiwac obelg szefa!!!! pozdro dla normalnych !!!!
alex 2011-10-09 11:02
zgadza się !!!duzo moich znajomych tam chodziło (ja też ) powtarzam chodziło szefostwo odstrasza wszystkich ,zachowanie beznadziejne,nieludzkie i podłe ,nie szanują pracowników !!!!!
anonim 2011-11-03 06:19
zgadza się !!!duzo moich znajomych tam chodziło (ja też ) powtarzam chodziło szefostwo odstrasza wszystkich ,zachowanie beznadziejne,nieludzkie i podłe ,nie szanują pracowników !!!!!

PANIE (usunięte przez moderatora) ,NA CO PAN CZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AŻ ZRUJNUJĄ PANU KARCZME DO ZERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beza 2011-12-29 14:03
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .od stycznia nowego 2012 roku tzw. (usunięte przez moderatora) z karczmy wywiałoo.
woptema and 2011-12-29 17:04
To było do przewidzenia.Jest teraz nadzieja że od Nowego Roku w tej karczmie ,powieje świeżością a nie alkoholem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta 2011-12-29 17:16
Doczekaliśmy się sprawiedliwości,to była kwestia czasu.Żal mi tylko ludzi którzy będą witali tam Nowy Rok.Byłam tam na Sylwestra w zeszłym roku i to był jeden WIELKI niewypał. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby Sylwester w tym roku się ni odbył,skoro od stycznia (usunięte przez moderatora) już tam nie będzie.
Anula35 2012-04-13 09:40
Byliśmy tam ze znajomymi bardzo nam się podobało,miła atmosfera;)
Widać zmiany za nowego właściciela.
Karczma do POLECENIA!!!
Zofia Badura 2012-05-16 18:35
Zmiany bardzo widoczne.Mieliśmy zaszczyt być tam na komunii.Jedzonko bardzo pyszne,kelnerki uśmiechnięte służące pomocą, wystrój sali na wysokim poziomie i dostosowany do okazji.Bardzo polecam tą karczmę.Będę wracała tam z przyjemnością.
jarek 2014-03-27 09:30
@Loka, czyli póki co nie ma szans żeby się wkrecić do pracy w 100 lat? Kiedy ostatnim razem kogos przyjeli?
Tomek 2014-05-29 14:06
Może teraz na wakacje beda kogos szukac, w końcu to sezon turystyczny, a także sezon urlopowy, wiecie coś?
polikjuyh 2014-12-16 17:33
Nie mogę znaleźć strony internetowej tej restauracji....Co jest? Chciałabym wysłać cv lecz najpierw muszę zorientować się jak wygląda praca w tej firmie i czy warto? Czy mógłby ktoś opierając się na dotychczasowych doświadczeniach wskazać czy warto aplikować? Jak można opisać kulturę organizacyjną restauracji?
Wolinek 2015-02-16 08:12
Z tego co się orientują to restauracja nie ma strony internetowej na której mogłaby umieścić jakąś dobrą reklamę. Idąc tym tokiem myślenia zastanawiam się czy jest to restauracja tak dobra, że dobre opinie niosą się o niej same? Jeżeli tak to tylko pozazdrościć kultury biznesowej, a jeżeli nie to dlaczego nie chcą zwiększać swoich szans na rynku...
ralf 2015-03-04 19:21
raczej poszedłbym w stronę tego , że jest to raczej pojedyncza restauracja, nie jakaś sieciówka w Bielsku - Białej, która liczy przede wszystkim na lokalnych klientów. Przecież wielu turystów zwłaszcza w ciepłe miesiące to tutaj nie ma. Ale nie słyszałem po za tym , aby właściciele specjalnie na to narzekali
Aston 2015-03-19 08:01
Nawet jeśli nie prowadzą sieci, to mając taki staż swojej działalności można chyba ich uznać za niezły fenomen. Rzadko kiedy w takiej mieścinie jak Bielsko-Biała takie rarytasy mogą się trafić. Zastanawiam się czy za jubileuszami idą również dla pracowników jakieś benefity w postaci dodatkowych bonów czy premii..
pokim 2016-05-13 22:35
aston, to prawda - warte jest to odnotowania. Jednak z tego co mi wiadomo praca u nich może być bardzo kłopotliwa - niektórzy nie mając odpowiednich kursów mogą nie wiele wiedzieć o serwowaniu posiłków etc.
Zostaw swoją opinię o 100 Lat Restauracja-Karczma Bogusław Dudys - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 100 Lat Restauracja-Karczma Bogusław Dudys