Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Robson Piekarnia Robert Marczak

Pracowałeś w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-05-20 21:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam podejrzewać, iż te opinie zamieszczają tutaj byli pracownicy tej firmy, bo i skąd na przykład taka pani klientka wie ze w sklepie nie ma szefa (może jest kierownik lub monitoring) no i wpisywać takie głupoty, nie dają paragonu, cos kręcą itp. to już chyba bardzo poważne pomówienia, osoba, która to pisze powinna się ujawnić z imienia i nazwiska a nie obrzucać kogoś błotem, jako anonim, tak, aby osoba, której dotyczą te pomówienia miała szanse (są od tego odpowiednie instytucje w tym kraju) udowodnić takiej osobie ze nie można bezpodstawnie i bezkarnie oczerniać publicznie innej osoby, za cos takiego są Surowe kary w tym kraju. Jeśli zaś chodzi o ogłoszenie, które wisi jak piszecie, to może weźcie pod uwagę ze ciężko jest znaleźć w dzisiejszych czasach dobrego i uczciwego pracownika, do handlu nie każdy się nadaje, a większość chce dobrze zarobić, ale jednocześnie się nie narobić.
zdjecie uzytkownika
Dasiaa - 2014-05-20 22:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne dziewczyny obsługa profesionalnaa dziś z 5 razy byłam i pogadac moznaa ;))
zdjecie uzytkownika
milamalak - 2014-05-20 22:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała2311 - 2014-03-04 14:09:44]:
W piekarni jest zawszee świerzy chleb ciuleeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-21 10:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej im taki układ pasuje, pracownikom już raczej nie koniecznie bo kto by chciał całe swoje życie za niską stawkę pracować?
zdjecie uzytkownika
poko - 2014-05-21 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jednak szef nie narzeka na brak ludzi do pracy, więc i za takie pieniądze chętni się znajdą przecież
zdjecie uzytkownika
ulalala - 2014-05-21 22:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bangla - 2014-05-21 10:20:18]:
ulalala
zdjecie uzytkownika
józef - 2014-05-22 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownik powinien być doceniony i wynagrodzony za swoją cieżką pracę, ale niestety tak nie jest, szkoda że szef tego nie widzi i płaci ludziom najniższą krajową ,oczywiście nie wszyskim bo są i tacy krórym płaci więcej, są równi i równiejsi
zdjecie uzytkownika
nopf - 2014-05-22 12:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki, stawki... polecam rozejrzec sie po konkurencji i okolicy Robsona. Zaraz sie okaze, ze jednak jest tam lepiej, nie?
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-05-22 13:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nopf - 2014-05-22 12:13:24]:
no pewnie że stawki w łochowie są jakie są ale nie porównuj pracy w piekarni a pracy na poczcie,ale może najwyższy czas zacząć podnosić stawki tym bardziej że tam pracuje tyle ludzi, hehe tym bardziej nie podniesie tyle byłby w plecy
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-23 00:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak właściciel woli częściej wymieniać pracowników to co zrobić. Widocznie nikomu nie zależy o pracownikach z jak najdłuższym stażem...
zdjecie uzytkownika
lodzia - 2014-05-23 10:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy zmieniają sę jak rękawiczki tylko naprawdę nieliczni zagnieździli się na dłużej
zdjecie uzytkownika
jAŚKO - 2014-06-04 15:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STRASZNE BIEDAKI JAK NA REKLAMÓWKĘ ZA 0,05 ZŁ NIE MAJĄ. WSTYD WSTYD WSTYD NARODZIE POLSKI ZA TWOJE SKĄPSTWO. ZADZWOŃCIE DO WŁAŚCICIELA, PRZEDSTAWCIE SIE Z IMIENIA I NAZWISKA I POWIDZCIE CO WAS BOLI. ANONIMOWO TO KAŻDY MOCNY A TWARZĄ W TWARZ TO NOGI MIĘKKIE.
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-06-05 08:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A też ciekawe czy z własnej inicjatywy czy mają jakiś układzik z prezesami. Zresztą, nie wchodząc w szczegóły - w normalnej firmie do takich rzeczy się nie dopuszcza. Ciekawe ile w ciągu miesiąca nowych pracowników się przewala.
zdjecie uzytkownika
panna kota - 2015-01-08 13:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że od ponad pół roku na forum o Robson Piekarnia Robert Marczak jest cisza jak makiem zasiał. smuteczek to dla mnie bo akurat pracy szukam i się zastanawiałam nad zatrudnieniem u nich. czy w takim razie firma nadal jeszcze funkcjonuje i zatrudnia aktualnie? z góry dziękuję bardzo za pilną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-01-08 22:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma cały czas funkcjonuje i nieźle się tu pracuje :) Zastanawiaj się dalej:) może kiedyś coś wymyślisz /// powodzenia .:)
zdjecie uzytkownika
PEPE - 2015-01-30 15:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MALINA CO TY OPOWIADASZ ZA BZDURY CHYBA CHRA JESTEŚ
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-30 20:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsza jest pani 'kierowniczka biura' w topazie nie wyszło przyszła do brata.KABLOWANIEM nikt nigdzie kariery nie zrobił.
zdjecie uzytkownika
HERA - 2015-05-08 11:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ONA ROBI TO TA RUDA PANI
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 02:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zastanawia, czy w ogóle piekarnia Robson co jakiś czas prowadzi jakiekolwiek rekrutacje, bo z tego co szukałem to nic nie znalazłem. Nadmienię, że najbardziej interesowałaby mnie praca jako rozwoziciel pieczywa, także jakby ktoś cokolwiek słyszał byłbym wdzięczny za informacje. Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-08-25 06:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że co jakiś czas to na pewno w piekarni takiej jak Robson, muszą być robione rekrutacje, nie wszyscy pracownicy dają sobie radę na tak wymagającym stanowisku i pewnie co jakiś czas pojawia się wolne miejsce w firmie wtedy trzeba korzystać i starać się zatrudnić, raczej polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
norobno2 - 2015-08-31 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie w 100%!! Pilny kontakt z kierownikiem potrzebny to i duzo cierpliwosci potrzeba zeby sie skontaktowac.Rozstawanie sie z pracownikami to klasa w ich wydaniu. Przyjmowanie nowych tez rewelacja,ogloszenia miesiacami na szybie wisza.Wstyd!!!Chyba tylko wrogowi mozna polecic!!
zdjecie uzytkownika
Już po - 2015-09-04 09:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto wspomnieć o pani M. Jezdzi i kontroluje sklepy. Po wejściu ''Dzień dobry'' powiedzieć nie umie bądz nie chce bo przecież jest z biura lecz na zapleczu grzebać w torebce ekspedientki bez jej wiedzy UWIELBIA! I lubi głośno zwracać uwagę na środku sklepu nie patrząc nawet że klientom robi się nieprzyjemnie w takiej sytuacji!!! I chyba uważa że poobgryzane i brudne paznokcie są lepsze niż pomalowane,słyszałam że "następnym razem jak będę paznokcie mają być bez lakieru ew bezbarwnym można pomalować".
zdjecie uzytkownika
Byla - 2015-09-04 22:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie. My robimy wszystko aby bylo dobrze a oni jak przyjdzie co do czego zapominaja o tym, a zeby sie o cos doprosic... Masakra. Co do ludzi przyjmowanych. To MY je szkolimy i widzimy czy sie nadaja czy nie ale nasze zdanie sie nie liczy. (usunięte przez administratora) Rowniez Cie pozdrawiam i zycze powodzenia ,,OPTYMISTKA''
zdjecie uzytkownika
Admin - 2015-09-09 10:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedopuszczalne jest umieszczanie w serwisie oraz przekazywanie za jego pośrednictwem treści i materiałów sprzecznych z obowiązującym prawem i z zasadami współżycia społecznego, treści wulgarnych, obscenicznych i pornograficznych, treści uważanych powszechnie za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych osób, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, propagujące przemoc, nagannych moralnie, oraz nieuprawnionego korzystania z cudzego wizerunku, naruszających dobre obyczaje i zasady Netykiety.
zdjecie uzytkownika
ObecnyPracownik - 2015-09-13 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja powiem tak, jestem kierowcą w tej firmie od pewnego czasu, fakt że nie zawsze jest lekko bo pracy jest co niemiara ale jeżeli ktoś ma chęci do pracy to nie będzie aż tak narzekać. Co do samego Szefa jest tak że jak jest się wobec niego w porządku to i on jest w porządku wobec Ciebie. Miewa tak jak każdy swoje humory ale wcale mu się nie dziwię bo jeśli Ja miałbym tyle na głowie to chyba dawno nabawiłbym się jakiejś choroby psychicznej. Co do zarobków jak na Łochowskie warunki płaca jest na prawdę całkiem niezła no i co najważniejsze jest umowa o pracę i to nie na najniższą krajową. Co do gorszego humoru Pana Roberta faktem jest że wtedy jest mało przyjemnie i potrafi rzucać mięsem, mimo wszystko jest zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-09-14 16:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos wie ile mozna zarobic w tej piekarni i czy np sa jakies premie? I czy polecacie ta piekarnie?
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-09-24 12:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie gdyż złożyłam cv dość dawno i czekam i nic.Moje doświadczenie zawodowe i umiejętności są wporządku gdyż z innych miejsc kontaktują się ze mną(tutaj miałabym dobry dojazd co dla mnie jest istotne).W jaki sposób trzeba zainteresować sobą kogoś od rekrutacji????Ponieważ ogłoszenie ciągle wisi to rozumiem że pracownicy są potrzebni a moje 2 cv zostają bez odpowiedzi.A może ktoś z pracujących coś podpowie....Dziękuje!!
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-09-30 12:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się podziały panie z Obozowej???Od miesiąca nie ma dwóch najsympatyczniejszych ekspedientek!!!!!Zawsze uśmiechnięte i grzeczne!,nawet jak miały swoje gorsze dni to nie okazywały tego wobec klientów.Doradzić umiały i świeży towar zawsze sprzedawały.Teraz jest tam obsługa nie miła,nadąsana,bez "nastawienia na klienta" i ze starym towarem(PIECZYWO CIEMNE I CIASTA).Zrobiłam zakupy 3 razy u obecnej obsługi i teraz przechodzę,spoglądam w okno i idę dalej czekając na zmiany i marząc o powrocie tych SYMPATYCZNYCH DZIEWCZYN!
zdjecie uzytkownika
Sasiad - 2015-10-01 23:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja rodzina i ja takze zastanawiamy sie co sie stalo. Czyzby obie byly tak dlugo na urlopie? Blagam niech obie panie wroca!! Byla mila obsluga, mozna bylo porozmaawiacc pozartowac,az chcialo sie do nich wracac. Mamy nadzieje ze obie panie wroca. Narazie zakupy robimy w innym sklepie.
zdjecie uzytkownika
agatka bułeczka - 2015-10-24 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to bardzo miłe że piekarnia cukiernia, a konkretnie jkej pracownicy, mają takie fajne relacje z klientami. rzeba przyznać że rzadko się to zdarza w dzisiejszych czasach gdy p[iekarnie wyrastają jak grzyby po deszczu, chleb robi się z taśmy. ja zawsze twierdziłam że piekarnia musi być z sercem, najwyraźniej tutaj tak jest
zdjecie uzytkownika
Sasiad - 2015-10-28 22:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj z sercem bylo. Teraz ekspedientki za kare pracuja...
zdjecie uzytkownika
czystoziarnista - 2015-10-30 15:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piekarni Robson nikt nie pracuje za kare.Każdy ma prawo wybory.Jeśli dochodzisz do wniosku ,że ta praca ci nie odpowiada szukaj innej.Tam gdzie ja pracuje atmosfera jest fajna.Klienci są wyrozumiali.W naszym sklepie jest zasada-szanuj klienta bądz kulturalna a on będzie cie szanował.
zdjecie uzytkownika
Sasiad - 2015-10-30 16:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u was robilem zakupy a nie pracuje. I z dawnymi paniami nie bylo nigdy problemow wiadomo kazdy miewa gorsze dni ale zostawia to dla siebie i nie odbija sie to na klientach. I nagle stara ekipa zniknela ot tak i nie wiadomo z jakiego powodu. A nowe ekspedientki-ich samo spojrzenie na klienta jest conajmniej dziwne(zyby nie powiedziec pogardliwe)i wysluchiwanie od pracownic ze ona musi z daleka dojezdzac nie powinno dochodzic do klienta,bo chyba ja nie mam sie czuc winny z tego powodu?
zdjecie uzytkownika
czystoziarnista - 2015-10-30 22:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sąsiad-przyznaje racje ekspedientka nie powinna być nadąsana, chamska z łaską że pracuje czy dojeżdza.Klient nie powinien czuć się winny za to że ekspedientka ma jakiś problem ale również z calym szacunkiem klient nie ma obowiązku wiedzieć dlaczego np nie pracują pewne ekspedientki.
W firmie nikt nie zostaje zwolniony bez powodu.Wiele ekspedientek pracuje 5,6 lat a nawet 20.Może jednak zakończyć się stosunek pracy ponieważ jest na czas okreslony.
zdjecie uzytkownika
czystoziarnista - 2015-11-06 23:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy normalny pracownik nie ustala warunków pracy ze sklepowymi.O takich rzeczach nie dyskutuje się z innymi pracownikami."sklepowa to tylko sklepowa".Jest osoba koordynująca sklepami ,z którą sie ustala wszystko .Robson to prężnie działająca firma ostatecznie należalo zadzwonić do biura a nie słuchać ekspedientek,
zdjecie uzytkownika
eryka - 2015-11-25 13:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, nie wiecie może, czy piekarnia Robson nie poszukuje własnie do pracy ekspedientek albo na produkcję. Ja nie jestem nadąsana, czy niemiła jak to piszecie, zawsze chodze usmiechnięta, to bym się chyba nadawała. Ciekawi mnie tylko, co tu jest zapewnione pracownicom, czy np. jest szansa na stawkę 10 zł netto/h i może darmowe pieczywo?
zdjecie uzytkownika
Nika - 2015-11-26 20:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eryka oni caly czas szukaja ogloszenia wisza po kilka miesiecy i jakos nikt na dluzej sie ,,nie nadaje,, a pieczywo darmowe tak chlebek dziennie sie nalezy ale odliczaja ci to z pensji wiec sie zastanow... Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Miecio - 2016-03-10 16:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jakl tutaj jest, pensja dobra czy raczej niespecjalnie? Jestem bardzo ciekawy czy wprowadzili te podwyżki o których od jakiegoś czasu było słychać na zapleczu?
zdjecie uzytkownika
Florian - 2016-04-26 19:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyszków ul 11 Listopada.Sprzedają przeterminowany towar.
zdjecie uzytkownika
fingla - 2016-04-26 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
florian, jesteś tego przekonany ? jaki masz dowód na to ?
zdjecie uzytkownika
Florian - 2016-04-26 19:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest towar z etykietą i paragon.
zdjecie uzytkownika
marian - 2016-04-28 16:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś mi się nie chce w to wierzyć Florian. ja tam od niedawna robię zakupy ale nie zdarzyło mi się kupić przeterminowanego towaru.Może zamiast do kiedy ważne patrzyłeś kiedy wyprodukowane.
zdjecie uzytkownika
Florian - 2016-04-28 17:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytać potrafię.
Profesjonalne podejście zarządu firmy do problemu. Dzisiaj otrzymałem odpowiedź na reklamację z przeprosinami.
Przyjęte...
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-04-29 08:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może mi napisać jakie są zarobki kierowców w tej firmie , bo chciałbym tam złożyć papiery?
zdjecie uzytkownika
fru - 2016-05-07 08:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnienie w piekarni może nienależy do najprostszych @artur, ale zobacz, że nawet taki kierowca ma zapewnione całkiem dobre zarobki, bo zawsze jest szansa na odpowiednią premie w tym zakresie jeszcze.
zdjecie uzytkownika
mariakloze - 2016-05-07 17:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba mieć mocne nerwy żeby tam pracować.
zdjecie uzytkownika
takt - 2016-05-08 10:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ty szanujesz pracę i dobrze ją wykonujesz to i szef cię szanuje. Jak komuś nie odpowiada praca to nie musi się w niej męczć , może się zwolnić.
zdjecie uzytkownika
tam - 2016-05-19 09:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre koleżanki uważają się za lepsze. Traktują inne współpracownice jakby były ich podwładnymi, mam taką jedną która się uważa za kierowniczkę chociaż nią nie jest.
zdjecie uzytkownika
arka - 2016-05-26 00:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tam - 2016-05-19 09:02:06]:
to pewnie o tej piszesz co w torebkach szpera
zdjecie uzytkownika
tam - 2016-05-28 12:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie to nie o tej. Piszę o tej co nosi głowę zadartą do góry i wiecznie płacze że ma za małą wypłatę , chociaż od nas ma większą

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Robson Piekarnia Robert Marczak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert