Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Robson Piekarnia Robert Marczak

Pracowałeś w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-03-28 09:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moje zdanie jest takie: po co narzekać, co kupującego obchodzi ile zarabiam i jak mi tu jest źle, (usunięte przez administratora)nie pasuje mi, jestem wyzyskiwany, wiem ze gdzie indziej jest lepiej to się zwalniam i idę tam gdzie tak jest, każdy jest panem swojego losu. Przypuszczam że jednak te osoby, które tak głośno narzekają nadal pracują w tej firmie i trzymają się tej pracy za wszelka cenę i różne sposoby a często same są nie w porządku wobec pracodawcy czy współpracowników. Samo życie.
zdjecie uzytkownika
cichy obserwator - 2014-04-14 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja wam coś napiszę taki mały cytat rozmowy mojego ojca ze swoim kolegą (obaj prowadzą firmę) : "SZANUJ PRACOWNIKA SWEGO BO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO"... więc to daje dużo do myślenia PANIE Robercie alee... można powiedzieć "SZANUJ SZEFA SWEGO BO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO"...morał WIĘCEJ SZACUNKU Z OBU STRON i będzie git!
tylko czy Pan Robert jest w stanie szanować pracowników??????
a tak w ogóle błotem można obrzucić każdego...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-15 15:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan (usunięte przez administratora)sznuje pracowników, tylko tych krórzy donoszą na innych pracowników
zdjecie uzytkownika
Mik - 2014-04-23 01:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O szacunek to najczęściej jest trudno... Wynika to pewnie z braku wzajemnego zaufania, także na moje oko coś wcześniej musiało się wydarzyć...
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2014-05-16 09:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA GROCHOWSKIEJ EKSPIEDIENTKI ROBIĄ CO TYLKO CHCĄ, SZEFA NIE MA MYSZY GRASUJĄ OSTATNIO ROBIŁAM ZAKUPY NAWET MI PANI PARAGONU NIE DAŁA
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-05-19 22:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) a pracowala,chyba juz jej nie ma,bo juz dawno jej nie bylo,miala racje mowiac ze niezbadane sa wyroki w tej firmie,ze dzis sie pracuje a jutro nie,swoja droga oni tam ciagle ogloszenie w szybie maja,az tak malo placa czy czesto zwalniają
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-05-19 23:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakimi wy sie bzdurami zajmujecie,nie macie swoich spraw????bardzo latwo jest oczerniac innych ludzi gorzej spojrzec na siebie!!!!ja chodze codziennie do piekarni przy ul (usunięte przez administratora)i kazda z Pan ekspedientek jest mila i uczynna!!!!a pani ktora tu pisze ze nie dostala paragony to faktycznie zostala pokrzywdzona,wielka tragedia jej sie przydazyla!!!klienci sami klada pieniadze bo czekac w koleice im sie nie chce kto chodzi tam na zakupy to wie jakie tam bywaja kolejki a panie obsluguja jak tylko potrafia i przede wszystkim sa tylko ludzmi!!!!!
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2014-05-20 08:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robię zakupy w tym sklepie codziennie, i ja zawsze dostaje i teraz już biorę paragon a gdy go nie chcę to i tak pani wrzuca mi go do siatki z zakupami ze słowami – to paragon do siateczki, ta pani już mi wytłumaczyła ze warto mieć paragon gdybym na przykład wszedł do innego sklepu a po drugie to jej obowiązek, dlatego bardzo zaskakuje mnie taka opinia
zdjecie uzytkownika
milosnik buleczek - 2014-05-20 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow niz obsmarowywanie ludzi.Pare razy bylem w tym sklepie rano kolejki sa duze a panie uwijaja sie jak w ukropie ale jak stoi paniusia przede mna i chce 20 bulek i 5 chlebow krojonych to wole kupić batona
zdjecie uzytkownika
prazynek - 2014-05-20 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam czesto chodze,paragony wrecz walaja sie na ladzie bo klienci nie biora.FAkt ogloszenie wisi non stop nawet sie pytalem czy wyciagaja srednia krajowa ale pani powiedziala,ze to z menedzerem trzeba rozmawiać. Powinni znalezc jednego pracownika a nie co chwila jakas inna.Ostatnio byla jakas wielka i powoli sie ruszala , nawet reszty wydac nie umiala ale chyba juz poleciala i dobrze,bo tam trzeba sie ruszac szybko i umiec liczyc a nie stav jak mul i nie umiec wydac z 10zl
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-05-20 21:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam podejrzewać, iż te opinie zamieszczają tutaj byli pracownicy tej firmy, bo i skąd na przykład taka pani klientka wie ze w sklepie nie ma szefa (może jest kierownik lub monitoring) no i wpisywać takie głupoty, nie dają paragonu, cos kręcą itp. to już chyba bardzo poważne pomówienia, osoba, która to pisze powinna się ujawnić z imienia i nazwiska a nie obrzucać kogoś błotem, jako anonim, tak, aby osoba, której dotyczą te pomówienia miała szanse (są od tego odpowiednie instytucje w tym kraju) udowodnić takiej osobie ze nie można bezpodstawnie i bezkarnie oczerniać publicznie innej osoby, za cos takiego są Surowe kary w tym kraju. Jeśli zaś chodzi o ogłoszenie, które wisi jak piszecie, to może weźcie pod uwagę ze ciężko jest znaleźć w dzisiejszych czasach dobrego i uczciwego pracownika, do handlu nie każdy się nadaje, a większość chce dobrze zarobić, ale jednocześnie się nie narobić.
zdjecie uzytkownika
Dasiaa - 2014-05-20 22:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne dziewczyny obsługa profesionalnaa dziś z 5 razy byłam i pogadac moznaa ;))
zdjecie uzytkownika
milamalak - 2014-05-20 22:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała2311 - 2014-03-04 14:09:44]:
W piekarni jest zawszee świerzy chleb ciuleeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-21 10:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej im taki układ pasuje, pracownikom już raczej nie koniecznie bo kto by chciał całe swoje życie za niską stawkę pracować?
zdjecie uzytkownika
poko - 2014-05-21 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jednak szef nie narzeka na brak ludzi do pracy, więc i za takie pieniądze chętni się znajdą przecież
zdjecie uzytkownika
ulalala - 2014-05-21 22:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bangla - 2014-05-21 10:20:18]:
ulalala
zdjecie uzytkownika
józef - 2014-05-22 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownik powinien być doceniony i wynagrodzony za swoją cieżką pracę, ale niestety tak nie jest, szkoda że szef tego nie widzi i płaci ludziom najniższą krajową ,oczywiście nie wszyskim bo są i tacy krórym płaci więcej, są równi i równiejsi
zdjecie uzytkownika
nopf - 2014-05-22 12:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki, stawki... polecam rozejrzec sie po konkurencji i okolicy Robsona. Zaraz sie okaze, ze jednak jest tam lepiej, nie?
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-05-22 13:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nopf - 2014-05-22 12:13:24]:
no pewnie że stawki w łochowie są jakie są ale nie porównuj pracy w piekarni a pracy na poczcie,ale może najwyższy czas zacząć podnosić stawki tym bardziej że tam pracuje tyle ludzi, hehe tym bardziej nie podniesie tyle byłby w plecy
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-23 00:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak właściciel woli częściej wymieniać pracowników to co zrobić. Widocznie nikomu nie zależy o pracownikach z jak najdłuższym stażem...
zdjecie uzytkownika
lodzia - 2014-05-23 10:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy zmieniają sę jak rękawiczki tylko naprawdę nieliczni zagnieździli się na dłużej
zdjecie uzytkownika
jAŚKO - 2014-06-04 15:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STRASZNE BIEDAKI JAK NA REKLAMÓWKĘ ZA 0,05 ZŁ NIE MAJĄ. WSTYD WSTYD WSTYD NARODZIE POLSKI ZA TWOJE SKĄPSTWO. ZADZWOŃCIE DO WŁAŚCICIELA, PRZEDSTAWCIE SIE Z IMIENIA I NAZWISKA I POWIDZCIE CO WAS BOLI. ANONIMOWO TO KAŻDY MOCNY A TWARZĄ W TWARZ TO NOGI MIĘKKIE.
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-06-05 08:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A też ciekawe czy z własnej inicjatywy czy mają jakiś układzik z prezesami. Zresztą, nie wchodząc w szczegóły - w normalnej firmie do takich rzeczy się nie dopuszcza. Ciekawe ile w ciągu miesiąca nowych pracowników się przewala.
zdjecie uzytkownika
panna kota - 2015-01-08 13:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że od ponad pół roku na forum o Robson Piekarnia Robert Marczak jest cisza jak makiem zasiał. smuteczek to dla mnie bo akurat pracy szukam i się zastanawiałam nad zatrudnieniem u nich. czy w takim razie firma nadal jeszcze funkcjonuje i zatrudnia aktualnie? z góry dziękuję bardzo za pilną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-01-08 22:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma cały czas funkcjonuje i nieźle się tu pracuje :) Zastanawiaj się dalej:) może kiedyś coś wymyślisz /// powodzenia .:)
zdjecie uzytkownika
PEPE - 2015-01-30 15:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MALINA CO TY OPOWIADASZ ZA BZDURY CHYBA CHRA JESTEŚ
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-30 20:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsza jest pani 'kierowniczka biura' w topazie nie wyszło przyszła do brata.KABLOWANIEM nikt nigdzie kariery nie zrobił.
zdjecie uzytkownika
HERA - 2015-05-08 11:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ONA ROBI TO TA RUDA PANI
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 02:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zastanawia, czy w ogóle piekarnia Robson co jakiś czas prowadzi jakiekolwiek rekrutacje, bo z tego co szukałem to nic nie znalazłem. Nadmienię, że najbardziej interesowałaby mnie praca jako rozwoziciel pieczywa, także jakby ktoś cokolwiek słyszał byłbym wdzięczny za informacje. Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-08-25 06:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że co jakiś czas to na pewno w piekarni takiej jak Robson, muszą być robione rekrutacje, nie wszyscy pracownicy dają sobie radę na tak wymagającym stanowisku i pewnie co jakiś czas pojawia się wolne miejsce w firmie wtedy trzeba korzystać i starać się zatrudnić, raczej polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
norobno2 - 2015-08-31 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie w 100%!! Pilny kontakt z kierownikiem potrzebny to i duzo cierpliwosci potrzeba zeby sie skontaktowac.Rozstawanie sie z pracownikami to klasa w ich wydaniu. Przyjmowanie nowych tez rewelacja,ogloszenia miesiacami na szybie wisza.Wstyd!!!Chyba tylko wrogowi mozna polecic!!
zdjecie uzytkownika
Już po - 2015-09-04 09:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto wspomnieć o pani M. Jezdzi i kontroluje sklepy. Po wejściu ''Dzień dobry'' powiedzieć nie umie bądz nie chce bo przecież jest z biura lecz na zapleczu grzebać w torebce ekspedientki bez jej wiedzy UWIELBIA! I lubi głośno zwracać uwagę na środku sklepu nie patrząc nawet że klientom robi się nieprzyjemnie w takiej sytuacji!!! I chyba uważa że poobgryzane i brudne paznokcie są lepsze niż pomalowane,słyszałam że "następnym razem jak będę paznokcie mają być bez lakieru ew bezbarwnym można pomalować".
zdjecie uzytkownika
Byla - 2015-09-04 22:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie. My robimy wszystko aby bylo dobrze a oni jak przyjdzie co do czego zapominaja o tym, a zeby sie o cos doprosic... Masakra. Co do ludzi przyjmowanych. To MY je szkolimy i widzimy czy sie nadaja czy nie ale nasze zdanie sie nie liczy. (usunięte przez administratora) Rowniez Cie pozdrawiam i zycze powodzenia ,,OPTYMISTKA''
zdjecie uzytkownika
Admin - 2015-09-09 10:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedopuszczalne jest umieszczanie w serwisie oraz przekazywanie za jego pośrednictwem treści i materiałów sprzecznych z obowiązującym prawem i z zasadami współżycia społecznego, treści wulgarnych, obscenicznych i pornograficznych, treści uważanych powszechnie za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych osób, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, propagujące przemoc, nagannych moralnie, oraz nieuprawnionego korzystania z cudzego wizerunku, naruszających dobre obyczaje i zasady Netykiety.
zdjecie uzytkownika
ObecnyPracownik - 2015-09-13 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja powiem tak, jestem kierowcą w tej firmie od pewnego czasu, fakt że nie zawsze jest lekko bo pracy jest co niemiara ale jeżeli ktoś ma chęci do pracy to nie będzie aż tak narzekać. Co do samego Szefa jest tak że jak jest się wobec niego w porządku to i on jest w porządku wobec Ciebie. Miewa tak jak każdy swoje humory ale wcale mu się nie dziwię bo jeśli Ja miałbym tyle na głowie to chyba dawno nabawiłbym się jakiejś choroby psychicznej. Co do zarobków jak na Łochowskie warunki płaca jest na prawdę całkiem niezła no i co najważniejsze jest umowa o pracę i to nie na najniższą krajową. Co do gorszego humoru Pana Roberta faktem jest że wtedy jest mało przyjemnie i potrafi rzucać mięsem, mimo wszystko jest zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-09-14 16:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos wie ile mozna zarobic w tej piekarni i czy np sa jakies premie? I czy polecacie ta piekarnie?
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-09-24 12:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie gdyż złożyłam cv dość dawno i czekam i nic.Moje doświadczenie zawodowe i umiejętności są wporządku gdyż z innych miejsc kontaktują się ze mną(tutaj miałabym dobry dojazd co dla mnie jest istotne).W jaki sposób trzeba zainteresować sobą kogoś od rekrutacji????Ponieważ ogłoszenie ciągle wisi to rozumiem że pracownicy są potrzebni a moje 2 cv zostają bez odpowiedzi.A może ktoś z pracujących coś podpowie....Dziękuje!!
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-09-30 12:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się podziały panie z Obozowej???Od miesiąca nie ma dwóch najsympatyczniejszych ekspedientek!!!!!Zawsze uśmiechnięte i grzeczne!,nawet jak miały swoje gorsze dni to nie okazywały tego wobec klientów.Doradzić umiały i świeży towar zawsze sprzedawały.Teraz jest tam obsługa nie miła,nadąsana,bez "nastawienia na klienta" i ze starym towarem(PIECZYWO CIEMNE I CIASTA).Zrobiłam zakupy 3 razy u obecnej obsługi i teraz przechodzę,spoglądam w okno i idę dalej czekając na zmiany i marząc o powrocie tych SYMPATYCZNYCH DZIEWCZYN!
zdjecie uzytkownika
Sasiad - 2015-10-01 23:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja rodzina i ja takze zastanawiamy sie co sie stalo. Czyzby obie byly tak dlugo na urlopie? Blagam niech obie panie wroca!! Byla mila obsluga, mozna bylo porozmaawiacc pozartowac,az chcialo sie do nich wracac. Mamy nadzieje ze obie panie wroca. Narazie zakupy robimy w innym sklepie.
zdjecie uzytkownika
agatka bułeczka - 2015-10-24 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to bardzo miłe że piekarnia cukiernia, a konkretnie jkej pracownicy, mają takie fajne relacje z klientami. rzeba przyznać że rzadko się to zdarza w dzisiejszych czasach gdy p[iekarnie wyrastają jak grzyby po deszczu, chleb robi się z taśmy. ja zawsze twierdziłam że piekarnia musi być z sercem, najwyraźniej tutaj tak jest
zdjecie uzytkownika
Sasiad - 2015-10-28 22:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj z sercem bylo. Teraz ekspedientki za kare pracuja...
zdjecie uzytkownika
czystoziarnista - 2015-10-30 15:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W piekarni Robson nikt nie pracuje za kare.Każdy ma prawo wybory.Jeśli dochodzisz do wniosku ,że ta praca ci nie odpowiada szukaj innej.Tam gdzie ja pracuje atmosfera jest fajna.Klienci są wyrozumiali.W naszym sklepie jest zasada-szanuj klienta bądz kulturalna a on będzie cie szanował.
zdjecie uzytkownika
Sasiad - 2015-10-30 16:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u was robilem zakupy a nie pracuje. I z dawnymi paniami nie bylo nigdy problemow wiadomo kazdy miewa gorsze dni ale zostawia to dla siebie i nie odbija sie to na klientach. I nagle stara ekipa zniknela ot tak i nie wiadomo z jakiego powodu. A nowe ekspedientki-ich samo spojrzenie na klienta jest conajmniej dziwne(zyby nie powiedziec pogardliwe)i wysluchiwanie od pracownic ze ona musi z daleka dojezdzac nie powinno dochodzic do klienta,bo chyba ja nie mam sie czuc winny z tego powodu?
zdjecie uzytkownika
czystoziarnista - 2015-10-30 22:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sąsiad-przyznaje racje ekspedientka nie powinna być nadąsana, chamska z łaską że pracuje czy dojeżdza.Klient nie powinien czuć się winny za to że ekspedientka ma jakiś problem ale również z calym szacunkiem klient nie ma obowiązku wiedzieć dlaczego np nie pracują pewne ekspedientki.
W firmie nikt nie zostaje zwolniony bez powodu.Wiele ekspedientek pracuje 5,6 lat a nawet 20.Może jednak zakończyć się stosunek pracy ponieważ jest na czas okreslony.
zdjecie uzytkownika
czystoziarnista - 2015-11-06 23:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy normalny pracownik nie ustala warunków pracy ze sklepowymi.O takich rzeczach nie dyskutuje się z innymi pracownikami."sklepowa to tylko sklepowa".Jest osoba koordynująca sklepami ,z którą sie ustala wszystko .Robson to prężnie działająca firma ostatecznie należalo zadzwonić do biura a nie słuchać ekspedientek,
zdjecie uzytkownika
eryka - 2015-11-25 13:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, nie wiecie może, czy piekarnia Robson nie poszukuje własnie do pracy ekspedientek albo na produkcję. Ja nie jestem nadąsana, czy niemiła jak to piszecie, zawsze chodze usmiechnięta, to bym się chyba nadawała. Ciekawi mnie tylko, co tu jest zapewnione pracownicom, czy np. jest szansa na stawkę 10 zł netto/h i może darmowe pieczywo?
zdjecie uzytkownika
Nika - 2015-11-26 20:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eryka oni caly czas szukaja ogloszenia wisza po kilka miesiecy i jakos nikt na dluzej sie ,,nie nadaje,, a pieczywo darmowe tak chlebek dziennie sie nalezy ale odliczaja ci to z pensji wiec sie zastanow... Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Nika - 2015-11-26 20:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eryka oni caly czas szukaja ogloszenia wisza po kilka miesiecy i jakos nikt na dluzej sie ,,nie nadaje,, a pieczywo darmowe tak chlebek dziennie sie nalezy ale odliczaja ci to z pensji wiec sie zastanow... Nie polecam
zdjecie uzytkownika
irka - 2015-12-05 17:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co nikt sie do nich nie zgłasza z tych ogłoszeń, dlaczego nikt nie chce pracować u nich, w sumie jezeli od pensji odliczaja chleb a mowia ze darmowy to troche nie w porzadku
zdjecie uzytkownika
nuśka 1234 - 2016-02-01 18:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie pracowałam w tej firmie i jestem załamana po prostu moja opinia jest negatywna ponieważ moja historia zaczęła się od głupiego ogłoszenia o prace wysłałam cv i telefon od pana Michała( Managera ) ze za dwa tygodnie mają otwierać sklep w moim mieście a to był środek sierpnia więc super ciesze się ale okazało się ze trzeba dojeżdżać do sklepu w Łochowie więc samochodem z tatą bo prawka brak niestety ale pan Michał obiecał zwrot kosztów dojazdów tam jeździłam 4 dni potem zostałam przeniesiona na kolejny sklep firmowy tym razem na dobre i tam byłam 4 godziny po czym pani w tamtym sklepie poinformowała pana Michała że ja już sama mogę być na sklepie ale lekki strach był więc znowu pan Michał napisał mi sms ze 2 września mam wolne i 3 września do pracy do warszawy do sklepu ale i tak codziennie po 2 tygodniach dostałam telefon że jeszcze tydzień muszę zostać tam bo coś się opóźnia ale ok myślałam ze tydzień to po co mi miesięczny bilet i nadszedł czas wysyłanie do biura godzin pracy ja też wysłałam i pan Michał dzwoni że coś się nie zgadza ze mam za mało godzin pracy i wyszło że sama sobie wzięłam wolne 2 września i sama wyszłam wcześniej ze sklepu w dobre zostało mi za to obcięta wypłata i nie było doliczone żadne pieniądze na dojazdy do sklepów ale pan Michał powiedział że zapomniał ok ale z każdy tygodniem było coraz gorzej co tydzień słyszałam jakoś śpiewkę że znowu coś jest nie tak że otwarcie się opóźnia płaciłam za bilety 100 zł tygodniowo wiec miesięcznie 400 zł to nie jest mało ale zwrotów kosztów się nie doczekałam znowu wypełte dostawałam i czasami już się zapożyczałam zęby mieć na bilety pan Michał w końcu przestał do mnie dzwonić ze kolejny tydzień tylko dzwonił do innej sklepowej że jeszcze kolejny tydzień już byłam na skraju wybuch z nerwów kolejny tydzień siedzę w sklepie bo wypłata miała przyjechać i moja koleżanka dostała telefon od 2 koleżanki żeby wciągnęła mnie na grafik ze pan Michał dzwonił do niej że jeszcze tydzień muszę zostać wtedy już wybuchłam i zadzwoniłam do pana Michała z pretensją ze czemu nie może do mnie zadzwonić poinformować ze zostaje wybuchła niezła awantura przez telefon wtedy powiedziałam że się zwalniam z moim pechem trwało to do 10 listopada i ja was ostrzegam przed pracą w tej firmie cały manager chyba nie ma żadnego nadzoru nad sobą i robi co chce z ludźmi choć liczę ze ta firma jest mi winna 1000 zł na dojazdy bo miałam obiecanie i szkoda że pracowałam bez umowy i bez niczego ludzie obijajcie ich z daleka

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert