brak logo

Robson Piekarnia Robert Marczak

Łochów

Opinie o Robson Piekarnia Robert Marczak

prazynek 2014-05-20 18:06:33
A ja tam czesto chodze,paragony wrecz walaja sie na ladzie bo klienci nie biora.FAkt ogloszenie wisi non stop nawet sie pytalem czy wyciagaja srednia krajowa ale pani powiedziala,ze to z menedzerem trzeba rozmawiać. Powinni znalezc jednego pracownika a nie co chwila jakas inna.Ostatnio byla jakas wielka i powoli sie ruszala , nawet reszty wydac nie umiala ale chyba juz poleciala i dobrze,bo tam trzeba sie ruszac szybko i umiec liczyc a nie stav jak mul i nie umiec wydac z 10zl
obserwator 2014-05-20 21:46:43
Zaczynam podejrzewać, iż te opinie zamieszczają tutaj byli pracownicy tej firmy, bo i skąd na przykład taka pani klientka wie ze w sklepie nie ma szefa (może jest kierownik lub monitoring) no i wpisywać takie głupoty, nie dają paragonu, cos kręcą itp. to już chyba bardzo poważne pomówienia, osoba, która to pisze powinna się ujawnić z imienia i nazwiska a nie obrzucać kogoś błotem, jako anonim, tak, aby osoba, której dotyczą te pomówienia miała szanse (są od tego odpowiednie instytucje w tym kraju) udowodnić takiej osobie ze nie można bezpodstawnie i bezkarnie oczerniać publicznie innej osoby, za cos takiego są Surowe kary w tym kraju. Jeśli zaś chodzi o ogłoszenie, które wisi jak piszecie, to może weźcie pod uwagę ze ciężko jest znaleźć w dzisiejszych czasach dobrego i uczciwego pracownika, do handlu nie każdy się nadaje, a większość chce dobrze zarobić, ale jednocześnie się nie narobić.
1
Dasiaa 2014-05-20 22:04:53
fajne dziewczyny obsługa profesionalnaa dziś z 5 razy byłam i pogadac moznaa ;))
milamalak 2014-05-20 22:11:02
W piekarni jest zawszee świerzy chleb ciuleeeeeeeeeee
ulalala 2014-05-21 22:31:45
ulalala
1
józef 2014-05-22 10:25:38
pracownik powinien być doceniony i wynagrodzony za swoją cieżką pracę, ale niestety tak nie jest, szkoda że szef tego nie widzi i płaci ludziom najniższą krajową ,oczywiście nie wszyskim bo są i tacy krórym płaci więcej, są równi i równiejsi
3
ula 2014-05-22 13:56:59
no pewnie że stawki w łochowie są jakie są ale nie porównuj pracy w piekarni a pracy na poczcie,ale może najwyższy czas zacząć podnosić stawki tym bardziej że tam pracuje tyle ludzi, hehe tym bardziej nie podniesie tyle byłby w plecy
lodzia 2014-05-23 10:33:35
pracownicy zmieniają sę jak rękawiczki tylko naprawdę nieliczni zagnieździli się na dłużej
jAŚKO 2014-06-04 15:47:02
STRASZNE BIEDAKI JAK NA REKLAMÓWKĘ ZA 0,05 ZŁ NIE MAJĄ. WSTYD WSTYD WSTYD NARODZIE POLSKI ZA TWOJE SKĄPSTWO. ZADZWOŃCIE DO WŁAŚCICIELA, PRZEDSTAWCIE SIE Z IMIENIA I NAZWISKA I POWIDZCIE CO WAS BOLI. ANONIMOWO TO KAŻDY MOCNY A TWARZĄ W TWARZ TO NOGI MIĘKKIE.
POZDRAWIAM
Malina 2015-01-08 22:35:18
Firma cały czas funkcjonuje i nieźle się tu pracuje :) Zastanawiaj się dalej:) może kiedyś coś wymyślisz /// powodzenia .:)
PEPE 2015-01-30 15:42:53
MALINA CO TY OPOWIADASZ ZA BZDURY CHYBA CHRA JESTEŚ
olo 2015-03-30 20:00:55
najlepsza jest pani 'kierowniczka biura' w topazie nie wyszło przyszła do brata.KABLOWANIEM nikt nigdzie kariery nie zrobił.
3
HERA 2015-05-08 11:04:02
A ONA ROBI TO TA RUDA PANI
3
norobno2 2015-08-31 20:36:42
Zgadzam sie w 100%!! Pilny kontakt z kierownikiem potrzebny to i duzo cierpliwosci potrzeba zeby sie skontaktowac.Rozstawanie sie z pracownikami to klasa w ich wydaniu. Przyjmowanie nowych tez rewelacja,ogloszenia miesiacami na szybie wisza.Wstyd!!!Chyba tylko wrogowi mozna polecic!!
2
Już po 2015-09-04 09:31:25
Warto wspomnieć o pani M. Jezdzi i kontroluje sklepy. Po wejściu ''Dzień dobry'' powiedzieć nie umie bądz nie chce bo przecież jest z biura lecz na zapleczu grzebać w torebce ekspedientki bez jej wiedzy UWIELBIA! I lubi głośno zwracać uwagę na środku sklepu nie patrząc nawet że klientom robi się nieprzyjemnie w takiej sytuacji!!! I chyba uważa że poobgryzane i brudne paznokcie są lepsze niż pomalowane,słyszałam że "następnym razem jak będę paznokcie mają być bez lakieru ew bezbarwnym można pomalować".
Byla 2015-09-04 22:44:05
Zgadza sie. My robimy wszystko aby bylo dobrze a oni jak przyjdzie co do czego zapominaja o tym, a zeby sie o cos doprosic... Masakra. Co do ludzi przyjmowanych. To MY je szkolimy i widzimy czy sie nadaja czy nie ale nasze zdanie sie nie liczy. (usunięte przez administratora) Rowniez Cie pozdrawiam i zycze powodzenia ,,OPTYMISTKA''
Admin 2015-09-09 10:44:59
Niedopuszczalne jest umieszczanie w serwisie oraz przekazywanie za jego pośrednictwem treści i materiałów sprzecznych z obowiązującym prawem i z zasadami współżycia społecznego, treści wulgarnych, obscenicznych i pornograficznych, treści uważanych powszechnie za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych osób, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, propagujące przemoc, nagannych moralnie, oraz nieuprawnionego korzystania z cudzego wizerunku, naruszających dobre obyczaje i zasady Netykiety.
ObecnyPracownik 2015-09-13 19:24:12
Ja powiem tak, jestem kierowcą w tej firmie od pewnego czasu, fakt że nie zawsze jest lekko bo pracy jest co niemiara ale jeżeli ktoś ma chęci do pracy to nie będzie aż tak narzekać. Co do samego Szefa jest tak że jak jest się wobec niego w porządku to i on jest w porządku wobec Ciebie. Miewa tak jak każdy swoje humory ale wcale mu się nie dziwię bo jeśli Ja miałbym tyle na głowie to chyba dawno nabawiłbym się jakiejś choroby psychicznej. Co do zarobków jak na Łochowskie warunki płaca jest na prawdę całkiem niezła no i co najważniejsze jest umowa o pracę i to nie na najniższą krajową. Co do gorszego humoru Pana Roberta faktem jest że wtedy jest mało przyjemnie i potrafi rzucać mięsem, mimo wszystko jest zadowolony.
2
Zainteresowana 2015-09-14 16:30:47
Ktos wie ile mozna zarobic w tej piekarni i czy np sa jakies premie? I czy polecacie ta piekarnie?
2
Ann 2015-09-24 12:08:30
Witam.Mam pytanie gdyż złożyłam cv dość dawno i czekam i nic.Moje doświadczenie zawodowe i umiejętności są wporządku gdyż z innych miejsc kontaktują się ze mną(tutaj miałabym dobry dojazd co dla mnie jest istotne).W jaki sposób trzeba zainteresować sobą kogoś od rekrutacji????Ponieważ ogłoszenie ciągle wisi to rozumiem że pracownicy są potrzebni a moje 2 cv zostają bez odpowiedzi.A może ktoś z pracujących coś podpowie....Dziękuje!!
Klientka 2015-09-30 12:06:58
Gdzie się podziały panie z Obozowej???Od miesiąca nie ma dwóch najsympatyczniejszych ekspedientek!!!!!Zawsze uśmiechnięte i grzeczne!,nawet jak miały swoje gorsze dni to nie okazywały tego wobec klientów.Doradzić umiały i świeży towar zawsze sprzedawały.Teraz jest tam obsługa nie miła,nadąsana,bez "nastawienia na klienta" i ze starym towarem(PIECZYWO CIEMNE I CIASTA).Zrobiłam zakupy 3 razy u obecnej obsługi i teraz przechodzę,spoglądam w okno i idę dalej czekając na zmiany i marząc o powrocie tych SYMPATYCZNYCH DZIEWCZYN!
Sasiad 2015-10-01 23:43:15
Moja rodzina i ja takze zastanawiamy sie co sie stalo. Czyzby obie byly tak dlugo na urlopie? Blagam niech obie panie wroca!! Byla mila obsluga, mozna bylo porozmaawiacc pozartowac,az chcialo sie do nich wracac. Mamy nadzieje ze obie panie wroca. Narazie zakupy robimy w innym sklepie.
Sasiad 2015-10-28 22:32:33
Tutaj z sercem bylo. Teraz ekspedientki za kare pracuja...
czystoziarnista 2015-10-30 15:22:59
W piekarni Robson nikt nie pracuje za kare.Każdy ma prawo wybory.Jeśli dochodzisz do wniosku ,że ta praca ci nie odpowiada szukaj innej.Tam gdzie ja pracuje atmosfera jest fajna.Klienci są wyrozumiali.W naszym sklepie jest zasada-szanuj klienta bądz kulturalna a on będzie cie szanował.
Sasiad 2015-10-30 16:56:02
Ja u was robilem zakupy a nie pracuje. I z dawnymi paniami nie bylo nigdy problemow wiadomo kazdy miewa gorsze dni ale zostawia to dla siebie i nie odbija sie to na klientach. I nagle stara ekipa zniknela ot tak i nie wiadomo z jakiego powodu. A nowe ekspedientki-ich samo spojrzenie na klienta jest conajmniej dziwne(zyby nie powiedziec pogardliwe)i wysluchiwanie od pracownic ze ona musi z daleka dojezdzac nie powinno dochodzic do klienta,bo chyba ja nie mam sie czuc winny z tego powodu?
czystoziarnista 2015-10-30 22:15:06
Sąsiad-przyznaje racje ekspedientka nie powinna być nadąsana, chamska z łaską że pracuje czy dojeżdza.Klient nie powinien czuć się winny za to że ekspedientka ma jakiś problem ale również z calym szacunkiem klient nie ma obowiązku wiedzieć dlaczego np nie pracują pewne ekspedientki.
W firmie nikt nie zostaje zwolniony bez powodu.Wiele ekspedientek pracuje 5,6 lat a nawet 20.Może jednak zakończyć się stosunek pracy ponieważ jest na czas okreslony.
czystoziarnista 2015-11-06 23:21:27
Każdy normalny pracownik nie ustala warunków pracy ze sklepowymi.O takich rzeczach nie dyskutuje się z innymi pracownikami."sklepowa to tylko sklepowa".Jest osoba koordynująca sklepami ,z którą sie ustala wszystko .Robson to prężnie działająca firma ostatecznie należalo zadzwonić do biura a nie słuchać ekspedientek,
Nika 2015-11-26 20:35:22
Eryka oni caly czas szukaja ogloszenia wisza po kilka miesiecy i jakos nikt na dluzej sie ,,nie nadaje,, a pieczywo darmowe tak chlebek dziennie sie nalezy ale odliczaja ci to z pensji wiec sie zastanow... Nie polecam
Florian 2016-04-26 19:44:36
Wyszków ul 11 Listopada.Sprzedają przeterminowany towar.
1
Florian 2016-04-26 19:49:30
Jest towar z etykietą i paragon.
marian 2016-04-28 16:51:03
Jakoś mi się nie chce w to wierzyć Florian. ja tam od niedawna robię zakupy ale nie zdarzyło mi się kupić przeterminowanego towaru.Może zamiast do kiedy ważne patrzyłeś kiedy wyprodukowane.
1
Florian 2016-04-28 17:18:07
Czytać potrafię.
Profesjonalne podejście zarządu firmy do problemu. Dzisiaj otrzymałem odpowiedź na reklamację z przeprosinami.
Przyjęte...
1
artur 2016-04-29 08:27:15
czy ktoś może mi napisać jakie są zarobki kierowców w tej firmie , bo chciałbym tam złożyć papiery?
2
mariakloze 2016-05-07 17:03:54
Trzeba mieć mocne nerwy żeby tam pracować.
2
takt 2016-05-08 10:58:53
Jak ty szanujesz pracę i dobrze ją wykonujesz to i szef cię szanuje. Jak komuś nie odpowiada praca to nie musi się w niej męczć , może się zwolnić.
1
tam 2016-05-19 09:02:06
Niektóre koleżanki uważają się za lepsze. Traktują inne współpracownice jakby były ich podwładnymi, mam taką jedną która się uważa za kierowniczkę chociaż nią nie jest.
1
arka 2016-05-26 00:50:12
to pewnie o tej piszesz co w torebkach szpera
1
tam 2016-05-28 12:21:01
Nie to nie o tej. Piszę o tej co nosi głowę zadartą do góry i wiecznie płacze że ma za małą wypłatę , chociaż od nas ma większą
1
pan 2016-06-21 20:23:55
Wyszków ul. Prosta - któryś raz robiąc zakupy w piekarni czuć nieprzyjemny zapach papierosów. Takie Panie nie powinny pracować na tym stanowisku. Straciły właśnie nie jednego klijenta.
1
pan 2016-06-22 08:27:55
To nie był pierwszy raz, ale każdy będzie się bronił
1
ola 2016-07-06 19:07:19
Ciekawe , wychodzą ale z tym smrodem papierosowym przychodzą na sklep i dlatego śmierdzi.Co mają do tego rękawiczki jak i tak śmierdzi .Słaba obrona , Ja bym nie chciała chodzić do takiego sklepu.
1
józio krawczyk 2016-07-22 19:49:40
"W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów do pracy (...)"

A nie dlatego, że zwalniają się pracownicy?
4
józio krawczyk 2016-07-24 13:41:52
Zatrudnij się a gwarantuję Ci, że zatrudnienie Ci urozmaicą.
józio krawczyk 2016-07-24 14:47:23
To jak według Cibie fajnie to wygląda to nie będę wyprowadzać Cię z błędu. Skoro tak dobrze wiesz, to pewnie tu pracujesz.
bonio 2016-08-19 11:09:35
Kancelaria Prawna AnLex specjalizuje się w prowadzeniu postępowań odszkodowawczych dla osób po wypadkach komunikacyjnych, wypadkach przy pracy, wypadkach przy pracy w rolnictwie i innych zdarzeniach.

Wykonujemy czynności za klientów na nasz koszt:
- ustalamy odpowiedzialność (kontakt z sądem, prokuraturę, policją)
- gromadzimy dokumentację medyczną oraz inne dokumenty (ZUS, KRUS, pracodawca)
- ustalamy wysokość roszczeń
- prowadzimy sprawy na etapie sądowym


Zajmujemy się sprawami wypadków ze skutkiem śmiertelnym zaistniałych po 10.08.1997 r. nawet jeśli rodzina otrzymała już odszkodowanie.

Nie pobieramy opłat wstępnych.

Wynagrodzenie uzależnione od rezultatu.

Zadzwoń i skonsultuj swoją sprawę lub wyślij sms o treści WYPADEK a oddzwonimy.

Kancelaria Prawna AnLex
tel. 721 401 000
bok@kancelariaanlex.pl
1
leszek 2016-08-19 11:57:01
Zastnawiam się jak wygląda u nich oferta pracy obecnie, bo na pewno jest troche zleceń u nich i zastanawiam się czy spokojnie mozna na premiach dobrze zarobić na przykład.
SiedlcePozdrawiajaSrodkowymPalcem 2016-10-25 19:28:06
W każdej witrynie piekarni Robson wisi oferta pracy. Dlaczego? Bo przebierają jak w ulęgalkach,dziewczyny zmieniają się co tydzień,dwa i nikt nawet im za to nie płaci. A pracownicę siedzą na du*ach i wykorzystując naiwne najczęściej bardzo młode dziewczyny. Nie polecam nikomu składania Cv bo to niepoważne firma.
1
Michal 2016-10-27 22:02:56
Byłem klientem nowo otwartego sklepu w Warszawie przy ul.Żytniej.Byłem i już nie jestem ,pieczywo ciemne to okropne gnioty,bez smaku bez przypraw (soli) chciałem pokroić jeden z chlebów na wagę to pani sprzedawczyni powiedziała mi że się nie da ,bo klei się do maszyny.Spróbowałem kilka gatunków chleba ciemnego i na wagę wszystkie mają ten sam smak.Kupiłem ciasto keks i nie do końca przypomina to ciasto,zamiast owoców kandyzowanych były jakieś żelki a ciasto to piaskowiec.Chodzę o kuli mam problemy z chodzeniem,kupiłem chleb i ciasto a pani dała mi to w rękę,bez reklamówki,miałem problem z dojściem do domu.Szkoda myślałem że będzie konkurencja dla małej piekarni osiedlowej i będę miał wybór.Jednak duża fabryka piekarnicza nie dorówna małej osiedlowej piekarni.
1
aaaaaa 2016-11-05 15:11:01
Towar dostał Pan w ręke, ponieważ reklamówka kosztuje 0.05 gr, To klient decyduje czy chce ją kupić czy nie.
1
Luz Maria 2016-11-10 22:22:40
Boże chroń Obamę.
1
Zostaw swoją opinię o Robson Piekarnia Robert Marczak - Łochów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak