Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Robson Piekarnia Robert Marczak

Pracowałeś w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-05-19 23:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakimi wy sie bzdurami zajmujecie,nie macie swoich spraw????bardzo latwo jest oczerniac innych ludzi gorzej spojrzec na siebie!!!!ja chodze codziennie do piekarni przy ul (usunięte przez administratora)i kazda z Pan ekspedientek jest mila i uczynna!!!!a pani ktora tu pisze ze nie dostala paragony to faktycznie zostala pokrzywdzona,wielka tragedia jej sie przydazyla!!!klienci sami klada pieniadze bo czekac w koleice im sie nie chce kto chodzi tam na zakupy to wie jakie tam bywaja kolejki a panie obsluguja jak tylko potrafia i przede wszystkim sa tylko ludzmi!!!!!
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2014-05-20 08:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robię zakupy w tym sklepie codziennie, i ja zawsze dostaje i teraz już biorę paragon a gdy go nie chcę to i tak pani wrzuca mi go do siatki z zakupami ze słowami – to paragon do siateczki, ta pani już mi wytłumaczyła ze warto mieć paragon gdybym na przykład wszedł do innego sklepu a po drugie to jej obowiązek, dlatego bardzo zaskakuje mnie taka opinia
zdjecie uzytkownika
milosnik buleczek - 2014-05-20 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow niz obsmarowywanie ludzi.Pare razy bylem w tym sklepie rano kolejki sa duze a panie uwijaja sie jak w ukropie ale jak stoi paniusia przede mna i chce 20 bulek i 5 chlebow krojonych to wole kupić batona
zdjecie uzytkownika
prazynek - 2014-05-20 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam czesto chodze,paragony wrecz walaja sie na ladzie bo klienci nie biora.FAkt ogloszenie wisi non stop nawet sie pytalem czy wyciagaja srednia krajowa ale pani powiedziala,ze to z menedzerem trzeba rozmawiać. Powinni znalezc jednego pracownika a nie co chwila jakas inna.Ostatnio byla jakas wielka i powoli sie ruszala , nawet reszty wydac nie umiala ale chyba juz poleciala i dobrze,bo tam trzeba sie ruszac szybko i umiec liczyc a nie stav jak mul i nie umiec wydac z 10zl
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-05-20 21:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam podejrzewać, iż te opinie zamieszczają tutaj byli pracownicy tej firmy, bo i skąd na przykład taka pani klientka wie ze w sklepie nie ma szefa (może jest kierownik lub monitoring) no i wpisywać takie głupoty, nie dają paragonu, cos kręcą itp. to już chyba bardzo poważne pomówienia, osoba, która to pisze powinna się ujawnić z imienia i nazwiska a nie obrzucać kogoś błotem, jako anonim, tak, aby osoba, której dotyczą te pomówienia miała szanse (są od tego odpowiednie instytucje w tym kraju) udowodnić takiej osobie ze nie można bezpodstawnie i bezkarnie oczerniać publicznie innej osoby, za cos takiego są Surowe kary w tym kraju. Jeśli zaś chodzi o ogłoszenie, które wisi jak piszecie, to może weźcie pod uwagę ze ciężko jest znaleźć w dzisiejszych czasach dobrego i uczciwego pracownika, do handlu nie każdy się nadaje, a większość chce dobrze zarobić, ale jednocześnie się nie narobić.
zdjecie uzytkownika
Dasiaa - 2014-05-20 22:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne dziewczyny obsługa profesionalnaa dziś z 5 razy byłam i pogadac moznaa ;))
zdjecie uzytkownika
milamalak - 2014-05-20 22:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała2311 - 2014-03-04 14:09:44]:
W piekarni jest zawszee świerzy chleb ciuleeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-21 10:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej im taki układ pasuje, pracownikom już raczej nie koniecznie bo kto by chciał całe swoje życie za niską stawkę pracować?
zdjecie uzytkownika
poko - 2014-05-21 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jednak szef nie narzeka na brak ludzi do pracy, więc i za takie pieniądze chętni się znajdą przecież
zdjecie uzytkownika
ulalala - 2014-05-21 22:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bangla - 2014-05-21 10:20:18]:
ulalala
zdjecie uzytkownika
józef - 2014-05-22 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownik powinien być doceniony i wynagrodzony za swoją cieżką pracę, ale niestety tak nie jest, szkoda że szef tego nie widzi i płaci ludziom najniższą krajową ,oczywiście nie wszyskim bo są i tacy krórym płaci więcej, są równi i równiejsi
zdjecie uzytkownika
nopf - 2014-05-22 12:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki, stawki... polecam rozejrzec sie po konkurencji i okolicy Robsona. Zaraz sie okaze, ze jednak jest tam lepiej, nie?
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-05-22 13:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nopf - 2014-05-22 12:13:24]:
no pewnie że stawki w łochowie są jakie są ale nie porównuj pracy w piekarni a pracy na poczcie,ale może najwyższy czas zacząć podnosić stawki tym bardziej że tam pracuje tyle ludzi, hehe tym bardziej nie podniesie tyle byłby w plecy
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-23 00:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak właściciel woli częściej wymieniać pracowników to co zrobić. Widocznie nikomu nie zależy o pracownikach z jak najdłuższym stażem...
zdjecie uzytkownika
lodzia - 2014-05-23 10:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy zmieniają sę jak rękawiczki tylko naprawdę nieliczni zagnieździli się na dłużej
zdjecie uzytkownika
jAŚKO - 2014-06-04 15:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STRASZNE BIEDAKI JAK NA REKLAMÓWKĘ ZA 0,05 ZŁ NIE MAJĄ. WSTYD WSTYD WSTYD NARODZIE POLSKI ZA TWOJE SKĄPSTWO. ZADZWOŃCIE DO WŁAŚCICIELA, PRZEDSTAWCIE SIE Z IMIENIA I NAZWISKA I POWIDZCIE CO WAS BOLI. ANONIMOWO TO KAŻDY MOCNY A TWARZĄ W TWARZ TO NOGI MIĘKKIE.
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-06-05 08:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A też ciekawe czy z własnej inicjatywy czy mają jakiś układzik z prezesami. Zresztą, nie wchodząc w szczegóły - w normalnej firmie do takich rzeczy się nie dopuszcza. Ciekawe ile w ciągu miesiąca nowych pracowników się przewala.
zdjecie uzytkownika
panna kota - 2015-01-08 13:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że od ponad pół roku na forum o Robson Piekarnia Robert Marczak jest cisza jak makiem zasiał. smuteczek to dla mnie bo akurat pracy szukam i się zastanawiałam nad zatrudnieniem u nich. czy w takim razie firma nadal jeszcze funkcjonuje i zatrudnia aktualnie? z góry dziękuję bardzo za pilną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-01-08 22:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma cały czas funkcjonuje i nieźle się tu pracuje :) Zastanawiaj się dalej:) może kiedyś coś wymyślisz /// powodzenia .:)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-30 15:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
PEPE - 2015-01-30 15:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MALINA CO TY OPOWIADASZ ZA BZDURY CHYBA CHRA JESTEŚ
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-30 20:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsza jest pani 'kierowniczka biura' w topazie nie wyszło przyszła do brata.KABLOWANIEM nikt nigdzie kariery nie zrobił.
zdjecie uzytkownika
HERA - 2015-05-08 11:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ONA ROBI TO TA RUDA PANI
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 02:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zastanawia, czy w ogóle piekarnia Robson co jakiś czas prowadzi jakiekolwiek rekrutacje, bo z tego co szukałem to nic nie znalazłem. Nadmienię, że najbardziej interesowałaby mnie praca jako rozwoziciel pieczywa, także jakby ktoś cokolwiek słyszał byłbym wdzięczny za informacje. Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 06:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-08-25 06:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że co jakiś czas to na pewno w piekarni takiej jak Robson, muszą być robione rekrutacje, nie wszyscy pracownicy dają sobie radę na tak wymagającym stanowisku i pewnie co jakiś czas pojawia się wolne miejsce w firmie wtedy trzeba korzystać i starać się zatrudnić, raczej polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
optymistka - 2015-08-27 14:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze kasuje sie watki ktore robsonowi nie pasuja....zenada
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Robson Piekarnia Robert Marczak?
Zadaj pytanie
alert