Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Robson Piekarnia Robert Marczak

Pracowałeś w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stały klient - 2014-05-20 08:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robię zakupy w tym sklepie codziennie, i ja zawsze dostaje i teraz już biorę paragon a gdy go nie chcę to i tak pani wrzuca mi go do siatki z zakupami ze słowami – to paragon do siateczki, ta pani już mi wytłumaczyła ze warto mieć paragon gdybym na przykład wszedł do innego sklepu a po drugie to jej obowiązek, dlatego bardzo zaskakuje mnie taka opinia
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-05-20 09:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paragon paragonem, ale jeśli nie wydaje paragonu to poprostu kręci coś na boku i faktycznie to prwada że tam wisi ciągle ogłoszenie w sprawie pracy, chyba nikt nie może dłużej miejsca zagrzać
zdjecie uzytkownika
milosnik buleczek - 2014-05-20 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow niz obsmarowywanie ludzi.Pare razy bylem w tym sklepie rano kolejki sa duze a panie uwijaja sie jak w ukropie ale jak stoi paniusia przede mna i chce 20 bulek i 5 chlebow krojonych to wole kupić batona
zdjecie uzytkownika
prazynek - 2014-05-20 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam czesto chodze,paragony wrecz walaja sie na ladzie bo klienci nie biora.FAkt ogloszenie wisi non stop nawet sie pytalem czy wyciagaja srednia krajowa ale pani powiedziala,ze to z menedzerem trzeba rozmawiać. Powinni znalezc jednego pracownika a nie co chwila jakas inna.Ostatnio byla jakas wielka i powoli sie ruszala , nawet reszty wydac nie umiala ale chyba juz poleciala i dobrze,bo tam trzeba sie ruszac szybko i umiec liczyc a nie stav jak mul i nie umiec wydac z 10zl
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-05-20 21:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam podejrzewać, iż te opinie zamieszczają tutaj byli pracownicy tej firmy, bo i skąd na przykład taka pani klientka wie ze w sklepie nie ma szefa (może jest kierownik lub monitoring) no i wpisywać takie głupoty, nie dają paragonu, cos kręcą itp. to już chyba bardzo poważne pomówienia, osoba, która to pisze powinna się ujawnić z imienia i nazwiska a nie obrzucać kogoś błotem, jako anonim, tak, aby osoba, której dotyczą te pomówienia miała szanse (są od tego odpowiednie instytucje w tym kraju) udowodnić takiej osobie ze nie można bezpodstawnie i bezkarnie oczerniać publicznie innej osoby, za cos takiego są Surowe kary w tym kraju. Jeśli zaś chodzi o ogłoszenie, które wisi jak piszecie, to może weźcie pod uwagę ze ciężko jest znaleźć w dzisiejszych czasach dobrego i uczciwego pracownika, do handlu nie każdy się nadaje, a większość chce dobrze zarobić, ale jednocześnie się nie narobić.
zdjecie uzytkownika
Dasiaa - 2014-05-20 22:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne dziewczyny obsługa profesionalnaa dziś z 5 razy byłam i pogadac moznaa ;))
zdjecie uzytkownika
milamalak - 2014-05-20 22:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała2311 - 2014-03-04 14:09:44]:
W piekarni jest zawszee świerzy chleb ciuleeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
kijana - 2014-05-21 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dasiaa - 2014-05-20 22:04:53]:
znależć nie jest ciężko,ciężko jest mu dobrze zapłacić....za najniższą krajową,niech ten mini Menadżer stoi za ladą.
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-21 10:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej im taki układ pasuje, pracownikom już raczej nie koniecznie bo kto by chciał całe swoje życie za niską stawkę pracować?
zdjecie uzytkownika
poko - 2014-05-21 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jednak szef nie narzeka na brak ludzi do pracy, więc i za takie pieniądze chętni się znajdą przecież
zdjecie uzytkownika
ulalala - 2014-05-21 22:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bangla - 2014-05-21 10:20:18]:
ulalala
zdjecie uzytkownika
józef - 2014-05-22 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownik powinien być doceniony i wynagrodzony za swoją cieżką pracę, ale niestety tak nie jest, szkoda że szef tego nie widzi i płaci ludziom najniższą krajową ,oczywiście nie wszyskim bo są i tacy krórym płaci więcej, są równi i równiejsi
zdjecie uzytkownika
nopf - 2014-05-22 12:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki, stawki... polecam rozejrzec sie po konkurencji i okolicy Robsona. Zaraz sie okaze, ze jednak jest tam lepiej, nie?
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-05-22 13:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nopf - 2014-05-22 12:13:24]:
no pewnie że stawki w łochowie są jakie są ale nie porównuj pracy w piekarni a pracy na poczcie,ale może najwyższy czas zacząć podnosić stawki tym bardziej że tam pracuje tyle ludzi, hehe tym bardziej nie podniesie tyle byłby w plecy
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-23 00:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak właściciel woli częściej wymieniać pracowników to co zrobić. Widocznie nikomu nie zależy o pracownikach z jak najdłuższym stażem...
zdjecie uzytkownika
lodzia - 2014-05-23 10:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy zmieniają sę jak rękawiczki tylko naprawdę nieliczni zagnieździli się na dłużej
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2014-06-02 15:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE ROBIĘ ZAKUPY W ROBSONIE A TU PRZESYMPATYCZNA PANI EKSPEDIENTKA MÓWI MI ZE SMUTNĄ MINĄ ŻE REKLAMÓWKA KOSZTUJE 5GROSZY SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PYTAM PANA ROBERTA TO TERAZ KAJZERKI MAM SOBIE W GACIE PAKOWAĆ????
TO SĄ OSTATNIE ZAKUPY W WASZYM SKLEPIE ....TAM GDZIE JEST PIECZYWO REKLAMÓWKI POWINNY BYĆ BEZPŁATNE POGRATULOWAĆ PO SĄSIEDZKU DOSTAJĘ REKLAMÓWKĘ ZA FREE .....A ZAPEWNE PAN LICZY NA OGROMNE ZYSKI WOW TO POWODZENIA ...A PO DZISIEJSZYM DNIU WIELU MOICH ZNAJOMYCH POWIEDZIAŁO ŻE BĘDĄ ROBIĆ ZAKUPY W INNYCH SKLEPACH
zdjecie uzytkownika
jAŚKO - 2014-06-04 15:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STRASZNE BIEDAKI JAK NA REKLAMÓWKĘ ZA 0,05 ZŁ NIE MAJĄ. WSTYD WSTYD WSTYD NARODZIE POLSKI ZA TWOJE SKĄPSTWO. ZADZWOŃCIE DO WŁAŚCICIELA, PRZEDSTAWCIE SIE Z IMIENIA I NAZWISKA I POWIDZCIE CO WAS BOLI. ANONIMOWO TO KAŻDY MOCNY A TWARZĄ W TWARZ TO NOGI MIĘKKIE.
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-06-05 08:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A też ciekawe czy z własnej inicjatywy czy mają jakiś układzik z prezesami. Zresztą, nie wchodząc w szczegóły - w normalnej firmie do takich rzeczy się nie dopuszcza. Ciekawe ile w ciągu miesiąca nowych pracowników się przewala.
zdjecie uzytkownika
panna kota - 2015-01-08 13:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że od ponad pół roku na forum o Robson Piekarnia Robert Marczak jest cisza jak makiem zasiał. smuteczek to dla mnie bo akurat pracy szukam i się zastanawiałam nad zatrudnieniem u nich. czy w takim razie firma nadal jeszcze funkcjonuje i zatrudnia aktualnie? z góry dziękuję bardzo za pilną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Malina - 2015-01-08 22:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma cały czas funkcjonuje i nieźle się tu pracuje :) Zastanawiaj się dalej:) może kiedyś coś wymyślisz /// powodzenia .:)
zdjecie uzytkownika
PEPE - 2015-01-30 15:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MALINA CO TY OPOWIADASZ ZA BZDURY CHYBA CHRA JESTEŚ
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-30 20:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsza jest pani 'kierowniczka biura' w topazie nie wyszło przyszła do brata.KABLOWANIEM nikt nigdzie kariery nie zrobił.
zdjecie uzytkownika
HERA - 2015-05-08 11:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ONA ROBI TO TA RUDA PANI
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 02:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zastanawia, czy w ogóle piekarnia Robson co jakiś czas prowadzi jakiekolwiek rekrutacje, bo z tego co szukałem to nic nie znalazłem. Nadmienię, że najbardziej interesowałaby mnie praca jako rozwoziciel pieczywa, także jakby ktoś cokolwiek słyszał byłbym wdzięczny za informacje. Pozdrawiam serdecznie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Robson Piekarnia Robert Marczak?
Zadaj pytanie
alert