Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Robson Piekarnia Robert Marczak

Pracowałeś w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cichy obserwator - 2014-04-14 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja wam coś napiszę taki mały cytat rozmowy mojego ojca ze swoim kolegą (obaj prowadzą firmę) : "SZANUJ PRACOWNIKA SWEGO BO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO"... więc to daje dużo do myślenia PANIE Robercie alee... można powiedzieć "SZANUJ SZEFA SWEGO BO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO"...morał WIĘCEJ SZACUNKU Z OBU STRON i będzie git!
tylko czy Pan Robert jest w stanie szanować pracowników??????
a tak w ogóle błotem można obrzucić każdego...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-15 15:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan (usunięte przez administratora)sznuje pracowników, tylko tych krórzy donoszą na innych pracowników
zdjecie uzytkownika
Mik - 2014-04-23 01:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O szacunek to najczęściej jest trudno... Wynika to pewnie z braku wzajemnego zaufania, także na moje oko coś wcześniej musiało się wydarzyć...
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2014-05-16 09:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA GROCHOWSKIEJ EKSPIEDIENTKI ROBIĄ CO TYLKO CHCĄ, SZEFA NIE MA MYSZY GRASUJĄ OSTATNIO ROBIŁAM ZAKUPY NAWET MI PANI PARAGONU NIE DAŁA
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-05-19 22:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) a pracowala,chyba juz jej nie ma,bo juz dawno jej nie bylo,miala racje mowiac ze niezbadane sa wyroki w tej firmie,ze dzis sie pracuje a jutro nie,swoja droga oni tam ciagle ogloszenie w szybie maja,az tak malo placa czy czesto zwalniają
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-05-19 23:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakimi wy sie bzdurami zajmujecie,nie macie swoich spraw????bardzo latwo jest oczerniac innych ludzi gorzej spojrzec na siebie!!!!ja chodze codziennie do piekarni przy ul (usunięte przez administratora)i kazda z Pan ekspedientek jest mila i uczynna!!!!a pani ktora tu pisze ze nie dostala paragony to faktycznie zostala pokrzywdzona,wielka tragedia jej sie przydazyla!!!klienci sami klada pieniadze bo czekac w koleice im sie nie chce kto chodzi tam na zakupy to wie jakie tam bywaja kolejki a panie obsluguja jak tylko potrafia i przede wszystkim sa tylko ludzmi!!!!!
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2014-05-20 08:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robię zakupy w tym sklepie codziennie, i ja zawsze dostaje i teraz już biorę paragon a gdy go nie chcę to i tak pani wrzuca mi go do siatki z zakupami ze słowami – to paragon do siateczki, ta pani już mi wytłumaczyła ze warto mieć paragon gdybym na przykład wszedł do innego sklepu a po drugie to jej obowiązek, dlatego bardzo zaskakuje mnie taka opinia
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-05-20 09:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paragon paragonem, ale jeśli nie wydaje paragonu to poprostu kręci coś na boku i faktycznie to prwada że tam wisi ciągle ogłoszenie w sprawie pracy, chyba nikt nie może dłużej miejsca zagrzać
zdjecie uzytkownika
milosnik buleczek - 2014-05-20 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow niz obsmarowywanie ludzi.Pare razy bylem w tym sklepie rano kolejki sa duze a panie uwijaja sie jak w ukropie ale jak stoi paniusia przede mna i chce 20 bulek i 5 chlebow krojonych to wole kupić batona
zdjecie uzytkownika
prazynek - 2014-05-20 18:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam czesto chodze,paragony wrecz walaja sie na ladzie bo klienci nie biora.FAkt ogloszenie wisi non stop nawet sie pytalem czy wyciagaja srednia krajowa ale pani powiedziala,ze to z menedzerem trzeba rozmawiać. Powinni znalezc jednego pracownika a nie co chwila jakas inna.Ostatnio byla jakas wielka i powoli sie ruszala , nawet reszty wydac nie umiala ale chyba juz poleciala i dobrze,bo tam trzeba sie ruszac szybko i umiec liczyc a nie stav jak mul i nie umiec wydac z 10zl
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-05-20 21:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam podejrzewać, iż te opinie zamieszczają tutaj byli pracownicy tej firmy, bo i skąd na przykład taka pani klientka wie ze w sklepie nie ma szefa (może jest kierownik lub monitoring) no i wpisywać takie głupoty, nie dają paragonu, cos kręcą itp. to już chyba bardzo poważne pomówienia, osoba, która to pisze powinna się ujawnić z imienia i nazwiska a nie obrzucać kogoś błotem, jako anonim, tak, aby osoba, której dotyczą te pomówienia miała szanse (są od tego odpowiednie instytucje w tym kraju) udowodnić takiej osobie ze nie można bezpodstawnie i bezkarnie oczerniać publicznie innej osoby, za cos takiego są Surowe kary w tym kraju. Jeśli zaś chodzi o ogłoszenie, które wisi jak piszecie, to może weźcie pod uwagę ze ciężko jest znaleźć w dzisiejszych czasach dobrego i uczciwego pracownika, do handlu nie każdy się nadaje, a większość chce dobrze zarobić, ale jednocześnie się nie narobić.
zdjecie uzytkownika
Dasiaa - 2014-05-20 22:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne dziewczyny obsługa profesionalnaa dziś z 5 razy byłam i pogadac moznaa ;))
zdjecie uzytkownika
milamalak - 2014-05-20 22:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała2311 - 2014-03-04 14:09:44]:
W piekarni jest zawszee świerzy chleb ciuleeeeeeeeeee
zdjecie uzytkownika
kijana - 2014-05-21 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dasiaa - 2014-05-20 22:04:53]:
znależć nie jest ciężko,ciężko jest mu dobrze zapłacić....za najniższą krajową,niech ten mini Menadżer stoi za ladą.
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-21 10:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej im taki układ pasuje, pracownikom już raczej nie koniecznie bo kto by chciał całe swoje życie za niską stawkę pracować?
zdjecie uzytkownika
poko - 2014-05-21 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jednak szef nie narzeka na brak ludzi do pracy, więc i za takie pieniądze chętni się znajdą przecież
zdjecie uzytkownika
ulalala - 2014-05-21 22:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bangla - 2014-05-21 10:20:18]:
ulalala
zdjecie uzytkownika
józef - 2014-05-22 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik powinien być doceniony i wynagrodzony za swoją cieżką pracę, ale niestety tak nie jest, szkoda że szef tego nie widzi i płaci ludziom najniższą krajową ,oczywiście nie wszyskim bo są i tacy krórym płaci więcej, są równi i równiejsi
zdjecie uzytkownika
nopf - 2014-05-22 12:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki, stawki... polecam rozejrzec sie po konkurencji i okolicy Robsona. Zaraz sie okaze, ze jednak jest tam lepiej, nie?
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-05-22 13:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nopf - 2014-05-22 12:13:24]:
no pewnie że stawki w łochowie są jakie są ale nie porównuj pracy w piekarni a pracy na poczcie,ale może najwyższy czas zacząć podnosić stawki tym bardziej że tam pracuje tyle ludzi, hehe tym bardziej nie podniesie tyle byłby w plecy
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-05-23 00:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak właściciel woli częściej wymieniać pracowników to co zrobić. Widocznie nikomu nie zależy o pracownikach z jak najdłuższym stażem...
zdjecie uzytkownika
lodzia - 2014-05-23 10:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy zmieniają sę jak rękawiczki tylko naprawdę nieliczni zagnieździli się na dłużej
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2014-06-02 15:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE ROBIĘ ZAKUPY W ROBSONIE A TU PRZESYMPATYCZNA PANI EKSPEDIENTKA MÓWI MI ZE SMUTNĄ MINĄ ŻE REKLAMÓWKA KOSZTUJE 5GROSZY SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PYTAM PANA ROBERTA TO TERAZ KAJZERKI MAM SOBIE W GACIE PAKOWAĆ????
TO SĄ OSTATNIE ZAKUPY W WASZYM SKLEPIE ....TAM GDZIE JEST PIECZYWO REKLAMÓWKI POWINNY BYĆ BEZPŁATNE POGRATULOWAĆ PO SĄSIEDZKU DOSTAJĘ REKLAMÓWKĘ ZA FREE .....A ZAPEWNE PAN LICZY NA OGROMNE ZYSKI WOW TO POWODZENIA ...A PO DZISIEJSZYM DNIU WIELU MOICH ZNAJOMYCH POWIEDZIAŁO ŻE BĘDĄ ROBIĆ ZAKUPY W INNYCH SKLEPACH
zdjecie uzytkownika
jAŚKO - 2014-06-04 15:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STRASZNE BIEDAKI JAK NA REKLAMÓWKĘ ZA 0,05 ZŁ NIE MAJĄ. WSTYD WSTYD WSTYD NARODZIE POLSKI ZA TWOJE SKĄPSTWO. ZADZWOŃCIE DO WŁAŚCICIELA, PRZEDSTAWCIE SIE Z IMIENIA I NAZWISKA I POWIDZCIE CO WAS BOLI. ANONIMOWO TO KAŻDY MOCNY A TWARZĄ W TWARZ TO NOGI MIĘKKIE.
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Bangla - 2014-06-05 08:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A też ciekawe czy z własnej inicjatywy czy mają jakiś układzik z prezesami. Zresztą, nie wchodząc w szczegóły - w normalnej firmie do takich rzeczy się nie dopuszcza. Ciekawe ile w ciągu miesiąca nowych pracowników się przewala.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Robson Piekarnia Robert Marczak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x