brak logo

Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak

Łódź

Opinie o Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak

biedrona 2012-09-08 23:06:13
Kochani żałuję, że ja przed podpisaniem z nimi umowy nie przeczytałam zadnych opinii:/ a kiedy po masakrycznych 3 dniach zorientowałam się w co wdepnęłam za marne 350 zł i chciałam zerwać umowę ( umowa o dzieło ) usłyszałam od właściciela i jego księgowej ze jestem beznadziejna, że do niczego się nie nadaję, że uczelnia to kuźnia ludzi bezrobotnych, że skończę na kasie w biedronce chociaż \\\"pani\\\" księgowa stwierdziła że nawet na takie stanowisko się nadaję....po takim praniu mózgu nawet najsilniejszy charakter może się złamać, nie życzę nikomu tego co ja przeżyłam przez kilka kolejnych dni, (usunięte przez administratora)drugiego dnia zostałam sama w biurze, natomiast obiecywana elastyczność wobec uczelni i egzaminów ( czas sesji) przeistoczyła się w słowa \\\" mnie nie obchodzą Twoje studia i egzaminy, masz wykonać dzieło\\\"....podzieliłam się tą opinią tylko dlatego że już kilka razy widziałam ogłoszenie pracy \\\" 1/2 etatu studentów rachunkowości\\\" i znajomy mi nr tel..............
1
PRACOWNIK 2012-09-13 01:28:20
W mojej ocenie pracodawca jest rzetelny, wiarygodny i uczciwy. W ciągu kilku lat pracy nie spotkałam się z przypadkiem naruszenia praw pracowniczych. Polecam pracodawcę, w szczególności młodym osobom, absolwentom rachunkowości. Za uczciwą pracę można otrzymać godziwe wynagrodzenie, dużo można się nauczyć i zdobyć potrzebne doświadczenie zawodowe. Polecam.
1
STUDENTKA 2012-09-13 17:13:43
NIE PODZIELAM NEGATYWNYCH OPINII O PRACODAWCY. UWAŻAM, ŻE SĄ ZŁOŚLIWE I ROZMIJAJĄCE SIĘ Z PRAWDĄ.
JA OSOBIŚCIE JESTEM ZADOWOLONA Z PRACY. CIESZĘ SIĘ, ŻE MOGĘ PRACOWAĆ I ZDOBYWAĆ DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE.
1
ABSOLWENTKA 2012-09-16 10:52:07
Otrzymuję średnie miesięczne wynagrodzenie(nie mylić z najniższym) i jestem zadowolona z pracy.Pozdrawiam
Absolwentka
ex-wyrobnik 2012-10-04 13:53:31
Kilka słów o firmie \\\"Consaudit\\\". Pracowałam tam kilka lat temu i jak czytam, nic się nie zmieniło. Do opisanych sytuacji mogę dodać jeszcze pracę do 24.00, standardowe dawania ogłoszenia o pracę ukazujące się 20-go, 25-go, czyli w dniach podatkowych rozliczeń, a w nocy z biurka były zabrane dokumenty, których szef rano \\\"szukał\\\". Opinie o tej firmie krążą od lat w środowisku księgowych, to już prawie legenda. Cóż, jak ktoś szuka mocnych wrażeń, polecam gorrrąco!
1
RADOSŁAW 2012-10-23 15:16:20
Pracowałem kilka lat temu w CONSAUDIT ,do czasu kiedy wyprowadziłem się do Warszawy.Bardzo ciepło wspominam pracę w firmie.Pozdrawiam moje byłe koleżanki i kolegów.
MARCIN 2012-11-06 15:55:48
Bardzo rzetelny i solidny pracodawca.Polecam.
IWONA 2012-11-23 22:26:14
Bardzo dobra i solidna firma.Można dużo się nauczyć i jeszcze na dodatek nieźle zarobić.
MONIKA 2012-11-29 16:39:42
Praca jest ciekawa,chociaż odpowiedzialna.Wymaga dużej staranności idokładności.
Michał837 2013-03-01 23:23:38
Jednym słowem - NIE POLECAM!!!!
Zygmunt 2013-06-13 12:39:30
Mam wrażenie, że wszystkie negatywne opinie są od osoby która często nuci pod nosem "..znowu w życiu mi nie wyszło".

Szkoda tylko że nie napisze całej prawdy,
ponieważ ja osobiście nie ma żadnych negatywnych odczuć związku z ww. kancelarią.

Pozdrawiam i życzę jak najmniej takich frustratów.
NIE DAJMY SIĘ WYKORZYSTYWAĆ 2013-07-30 14:10:08
ZDECYDOWANIE NIE!!!! wielu moich znajomych ze studiów miało "przyjemność" krótkiej - bo najczęściej jedno, dwumiesięcznej współpracy z kancelarią. Nie usłyszałam od nich ANI JEDNEGO pozytywnego słowa na ich temat. Praca - teoretycznie na pół etatu, trwa często do późnych godzin nocnych, soboty, święta. Współpracę z p.(usunięte przez administratora) wspominam TYLKO jako nerwy, stres, rozkazy i niechęć do jakiejkolwiek pomocy. Jestem przekonana, że powyższe pozytywne opinie wypłynęły spod palców właścicieli. Wynagrodzenia nie skomentuję, żałosne.
SZKODA ZDROWIA, CZASU I NERWÓW!!! Zastanówcie się przed przyjęciem tej oferty, nie jest to tylko moja opinia.
Agnieszka 2014-02-05 16:41:51
Bardzo dobra i solidna firma.Wynagrodzenie zawsze otrzymywałam w terminie.Połaszczyłam się na wyższe wynagrodzenie w innej firmie i teraz bardzo żałuję mojej decyzji.W nowej firmie wynagrodzenie otrzymuję z 3 miesięcznym opóżnieniem.Prawdopodobnie moja nowa firma ogłosi upadłość.Wiem,że bardzo trudno dostać pracę w CONSAUDIT,ale warto się starać.Polecam.
Kasia 2014-03-20 19:17:20
"praca" tam to były moje najgorsze 3 dni w życiu! Za miskę ryżu tyrasz i również zapowiadana "elastyczność" zamieniła się "jak wolisz, możesz iść na angielski zamiast robić, ale jak nie skończysz swojej roboty to poniesiesz konsekwencje tego". Na koniec również dostałam wywód na temat tego że studia to dno, a ja się do niczego nie nadaję. "rozmowę" tą, która miała miejsce podczas podpisania rozwiązania umowy mam nagraną i niezmiernie żałuję, że nie chodziłam z dyktafonem non stop.
1
Pracownica 2014-05-05 20:54:27
Ja również nie polecam! To ludzie, którzy za 300zł co miesiąc wykorzystują studentów!!! Atmosfera w "pracy" jest tragiczna - wyzwiska i krzyki. Jest to doświadczenie zawodowe, które wspominam zdecydowanie najgorzej! Nigdy więcej, naprawdę nie warto!!!
1
ex- pracownica 2014-08-05 16:22:36
Miałam "przyjemność" pracować tam 2 lata temu jako studentka chcąca zdobywać doświadczenie. To miejsce i Ci ludzie budzą we mnie odrazę do dziś, a pracę wspominam jako najgorszą w życiu. Nie życzę nikomu... Mam nadzieję, że ustosunkujecie się do komentarzy i nie nabierzecie tak jak ja. A opinie pozytywne - tak ja wcześniej piszą właściciele. Nic się nie zmieniło...
1
dno 2014-11-08 19:37:50
Nie polecam!!!! Zdecydowanie nie. Nauczyć czegoś? Szefostwo jest skore do zrzucania pracy i komentarzy w stylu "ma być zrobione", do pomocy już mniej. Najgorsze moje doświadczenie pseudo-zawodowe. Omijajcie tę firmę z daleka, ostrzegam!
Kasia 2014-11-29 19:05:44
Polecam!!!! :-) Pracowałam również 2-lata temu i nie potwierdzam negatywnych opinii o pracodawcy.Podejrzewam, że są to opinie spreparowane przez firmy konkurencyjne lub sfrustrowane osoby niepotrafiące znaleźć pracy. Pracując, zdobyłam dużo doświadczeń oraz dużą wiedzę.Byłam bardzo zadowolona z pracy. Miałam dotychczas 3 pracodawców i pracę w CONSAUDIT wspominam najmilej. Moja przełożona była bardzo miłą i konkretną osobą.Bardzo dużo nauczyłam się od niej.Obecnie przebywam na urlopie wychowawczym.
Do Kasi 2014-12-02 19:35:55
Szefowa była miłą i konkretną osobą? Pani Kasiu, raczej pomyliła Pani firmy. Ja również nie polecam. To zdecydowanie najgorsze miejsce do jakiego trafiłam. Marne doświadczenie, zarobki żenujące, bo praktycznie ich nie ma, atmosfera w pracy poniżej jakiegokolwiek poziomu...
Ranek 2016-05-15 14:01:11
Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak ma się coraz lepiej i coraz weselej u nich jest, mam nadzieję, że ludzie są nadal i trzymają się dobrze, to prawda że socjal poszedł w górę, prawda
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak