brak logo

Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak

Łódź

Opinie o Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak

PRACOWNIK 2012-09-13 01:28
W mojej ocenie pracodawca jest rzetelny, wiarygodny i uczciwy. W ciągu kilku lat pracy nie spotkałam się z przypadkiem naruszenia praw pracowniczych. Polecam pracodawcę, w szczególności młodym osobom, absolwentom rachunkowości. Za uczciwą pracę można otrzymać godziwe wynagrodzenie, dużo można się nauczyć i zdobyć potrzebne doświadczenie zawodowe. Polecam.
1
STUDENTKA 2012-09-13 17:13
NIE PODZIELAM NEGATYWNYCH OPINII O PRACODAWCY. UWAŻAM, ŻE SĄ ZŁOŚLIWE I ROZMIJAJĄCE SIĘ Z PRAWDĄ.
JA OSOBIŚCIE JESTEM ZADOWOLONA Z PRACY. CIESZĘ SIĘ, ŻE MOGĘ PRACOWAĆ I ZDOBYWAĆ DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE.
1
ABSOLWENTKA 2012-09-16 10:52
Otrzymuję średnie miesięczne wynagrodzenie(nie mylić z najniższym) i jestem zadowolona z pracy.Pozdrawiam
Absolwentka
ex-wyrobnik 2012-10-04 13:53
Kilka słów o firmie \\\\\\\"Consaudit\\\\\\\". Pracowałam tam kilka lat temu i jak czytam, nic się nie zmieniło. Do opisanych sytuacji mogę dodać jeszcze pracę do 24.00, standardowe dawania ogłoszenia o pracę ukazujące się 20-go, 25-go, czyli w dniach podatkowych rozliczeń, a w nocy z biurka były zabrane dokumenty, których szef rano \\\\\\\"szukał\\\\\\\". Opinie o tej firmie krążą od lat w środowisku księgowych, to już prawie legenda. Cóż, jak ktoś szuka mocnych wrażeń, polecam gorrrąco!
2
RADOSŁAW 2012-10-23 15:16
Pracowałem kilka lat temu w CONSAUDIT ,do czasu kiedy wyprowadziłem się do Warszawy.Bardzo ciepło wspominam pracę w firmie.Pozdrawiam moje byłe koleżanki i kolegów.
MARCIN 2012-11-06 15:55
Bardzo rzetelny i solidny pracodawca.Polecam.
IWONA 2012-11-23 22:26
Bardzo dobra i solidna firma.Można dużo się nauczyć i jeszcze na dodatek nieźle zarobić.
MONIKA 2012-11-29 16:39
Praca jest ciekawa,chociaż odpowiedzialna.Wymaga dużej staranności idokładności.
Michał837 2013-03-01 23:23
Jednym słowem - NIE POLECAM!!!!
1
Zygmunt 2013-06-13 12:39
Mam wrażenie, że wszystkie negatywne opinie są od osoby która często nuci pod nosem "..znowu w życiu mi nie wyszło".

Szkoda tylko że nie napisze całej prawdy,
ponieważ ja osobiście nie ma żadnych negatywnych odczuć związku z ww. kancelarią.

Pozdrawiam i życzę jak najmniej takich frustratów.
Agnieszka 2014-02-05 16:41
Bardzo dobra i solidna firma.Wynagrodzenie zawsze otrzymywałam w terminie.Połaszczyłam się na wyższe wynagrodzenie w innej firmie i teraz bardzo żałuję mojej decyzji.W nowej firmie wynagrodzenie otrzymuję z 3 miesięcznym opóżnieniem.Prawdopodobnie moja nowa firma ogłosi upadłość.Wiem,że bardzo trudno dostać pracę w CONSAUDIT,ale warto się starać.Polecam.
ex- pracownica 2014-08-05 16:22
Miałam "przyjemność" pracować tam 2 lata temu jako studentka chcąca zdobywać doświadczenie. To miejsce i Ci ludzie budzą we mnie odrazę do dziś, a pracę wspominam jako najgorszą w życiu. Nie życzę nikomu... Mam nadzieję, że ustosunkujecie się do komentarzy i nie nabierzecie tak jak ja. A opinie pozytywne - tak ja wcześniej piszą właściciele. Nic się nie zmieniło...
2
Kasia 2014-11-29 19:05
Polecam!!!! :-) Pracowałam również 2-lata temu i nie potwierdzam negatywnych opinii o pracodawcy.Podejrzewam, że są to opinie spreparowane przez firmy konkurencyjne lub sfrustrowane osoby niepotrafiące znaleźć pracy. Pracując, zdobyłam dużo doświadczeń oraz dużą wiedzę.Byłam bardzo zadowolona z pracy. Miałam dotychczas 3 pracodawców i pracę w CONSAUDIT wspominam najmilej. Moja przełożona była bardzo miłą i konkretną osobą.Bardzo dużo nauczyłam się od niej.Obecnie przebywam na urlopie wychowawczym.
Do Kasi 2014-12-02 19:35
Szefowa była miłą i konkretną osobą? Pani Kasiu, raczej pomyliła Pani firmy. Ja również nie polecam. To zdecydowanie najgorsze miejsce do jakiego trafiłam. Marne doświadczenie, zarobki żenujące, bo praktycznie ich nie ma, atmosfera w pracy poniżej jakiegokolwiek poziomu...
1
Ranek 2016-05-15 14:01
Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak ma się coraz lepiej i coraz weselej u nich jest, mam nadzieję, że ludzie są nadal i trzymają się dobrze, to prawda że socjal poszedł w górę, prawda
Dorcia 2017-03-03 08:47
Zdecydowanie nie polecam pracy w consaudit,(usunięte przez administratora) Marne zarobki. Praca w bardzo złej atmosferze na kiepskim sprzęcie.
1
Weronika 2017-04-18 14:13
@Dorcia wspominasz, że osoby zarządzające obrażają ludzi. Dlaczego tak uważasz? Czy masz na myśli jakąś konkretną sytuację?
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Biegłego Rewidenta Consaudit Mirosław Chuchrak