brak logo

Raszczyk Piekarnia Bogdan Raszczyk

Pasłęk

Opinie o Raszczyk Piekarnia Bogdan Raszczyk

sprzedawca 2011-07-22 02:43:23
Praca u Raszczyka jest ok Nie jest ciężko pracuje 2 lata i nigdy nie narzekałam bo lubie pracować i tzreba byc odpowiedzialną. pozdr
pracownica 2011-08-06 08:41:52
Stek bzdur , które ktoś opisuje na Temat Pierkarni "Raszczyk" Praca jest fjana szefostowo nie wtraca sie oczekuje od nas jak nalepszej pracy jak wszedzie . Trzeba poprostu pracować i byc odpowiedzialnym.,
3
anonimowa 2011-08-22 04:12:08
Od tego jest sąd pracy, a odpowidzialność jest zbiorowa wiec wszystkie płacą za jedną. Gratuluje koleżankom takiej koleżanki , problem to nie[usunięte przez moderatora] problem to Wy.
anonim 2011-08-23 12:26:06
ujemne remanenty głównie wynikają nie z winy pracowników tylko z tego że towar który przychodzi na sklepy nie jest zgodny z dowodem dostawy. Zawsze jest czegoś za mało a pracownicy nic na to nie moga poradzić. Pracodawca ma to gdzieś bo nieźle się na pracownikach w ten sposób dorabia. Powodzenia mu życzymy. Niedługo to wszystko sie rozpadnie.
2
obserwująca 2011-08-27 03:20:41
Krowa co dużo ryczy, mało mleka daje. Boicie się to zrobić bo przegracie sprawe z [usunięte przez moderatora] . A on nie bedzie sie z wami cackal tylko dostaniecie wilczy bilet i papa.
1
Zbigniew Łuczyński - UWAGA - TVN 2011-08-29 08:13:27
a ja sie zastanawiam czy ktos z firmy czyta to forum ?.
1
wolna od raszczyka 2012-05-08 07:12:19
czy w tej firmie jest jeszcze ktos kto lubi[usunięte przez moderatora] ???, dziewczyna psuje atmosfere nie tylko na swoim punkcie ale i na wszystkich innych. wydzwaniajac po punktach stwarza sobie konflikty i robi zamieszanie jakby byla najwazniejsza osoba w firmie. moze [usunięte przez moderatora] niech ją do Pasłęka zabierze , może znajdzie dla niej jakiś etat przy mieszaniu ciasta.
1
:) 2012-05-16 16:12:20
hmmm co do natali to uwazam ze ewidentnie ktos probuje jej zrobic koło [usunięte przez moderatora] ...ale dzwonic do niej z kazdym problemem to wtedy jest ok ....nie jej wina ze ktos pracuje rok i nie potrafi nawet zapamietac kodow i zrobic faktur ahhhaah ja z nia pracowałam i zawsze była spoko!!!!!jak jestes taka odwazna to moze warto powiedziec jej to w twarz???
1
giga 2012-05-17 16:58:03
fakt jest taki że dziewczyny z małych sklepów Raszczyka nie mają co robic i zajmują sie bzdurami
apropos Natali to ja tez z nią pracowałam i spoko z niej dziewczyna
bbb 2013-03-20 16:21:26
PEwnie chodzi o kierowniczkę tego punktu, bo ona ma takie nawyki i wciskanie starego ciasta ;]
Elwira37 2013-04-18 16:20:09
Bylam ostatnio w Centrum Rodzinnym Witawa z rodzina, kupowalam ciastka na wage i dostalam od bezczelnej sprzedawczyni(z wielka laska ze tu przyszlam)w rudych włosach ciastka obgryzione ze wszystkich stron jakby same sprzedawczynie objadly,wyrzucilam je...jak tak dalej bedzie to watpie czy bedzie tam klijetela.!!
ZDESPEROWANA 2013-04-29 11:46:57
PRACA TRAGEDIA TYPOWE [usunięte przez moderatora] .UCIEKAJCIE Z TAMTĄ JAK NAJDALEJ NIECH PREZES [usunięte przez moderatora] TAM SAM 24 NA DOBĘ
1
stała klientka 2013-11-21 15:11:00
a ja polecam robienie zakupow w witawie robie już je tam od lat dziewczyny sa super zawsze usmiechniete zwłaszcza Pani(usunięte przez administratora) z tego co zauważyłam pracuje tam najdłużej zawsze miła i umie doradzić widać ze zna się na rzeczy i wie jak nawiazac kontakt z klientem POLECAM CUKIERNIE RASZCZYK SUPER PRODUKTY
klient 2013-11-21 22:31:29
Jestem nie zadowolona z obsługi w punkcie Raszczyka na Gospody jest tam taka ekspedientka " milutka " starsza pani która jest bardzo nie sympatyczna zawsze z skwaszoną miną ,poleca stare ciasto i pieczywo kilka razy byłam zpowrotem oddać zakupy, jak poprosiłam o rozmowę z kierowniczkom oznajmiła mi że ona jest kierowniczką ,to wtedy zrozymiałam wszystko................syf malaria...........
3
Klientka 2014-08-22 15:07:22
Nie polecam zakupów w sklepie firmowym w Galerii Leclerc.W dniu dzisiejszym wyroby cukiernicze otrzymałam z żywą zawartością (robaki).Dziękuję,wolę bez.
Klientka 2014-08-22 15:10:04
Galeria Leclerc Gdańsk ul.Obrońców Wybrzeża 1.
1
pomocny 2015-02-14 00:52:42
Najgorszy pracodawca na świecie. Pracownicy są wykorzystywani i stosowany jest wobec nich MOBBING. Na siłę próbuje się znaleźć najmniejszy błąd jak np. okruchy na podłodze w godzinach największego ruchu kiedy po prostu nie ma czasu żeby odejść od kasy. Może nie byłoby problemu gdyby na punktach było zatrudnionych więcej pracowników. Jeśli rozważasz pracę w tej firmie to pożegnaj się przerwami bo tu nie ma na nie czasu. Dodatkowo wszyscy pracownicy zatrudnieni są na najniższą pensję a reszta pieniędzy wypłacana jest pod stołem. Z tego powodu łatwiej jest ukarać personel za zmyślone błędy redukując wynagrodzenie do minimum. Ponadto w tej firmie obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa .
1
GOSIA28 2015-03-01 20:44:14
PRACOWALAM W TEJ FIRMIE 3 LATA JAKO KIEROWNICZKA PUNKTU W OLSZTYNIE NIGDY NIE ZAPOMNE TEJ PRACY BO TO JAK TRAKTUJA W NIEJ SWOICH PRACOWNIKOW MIJA SIE Z CELEM KOMPLETNY BRAK SZACUNKU DO LUDZI WYKORZYSTYWANIE MOBBING NA PORZADKU DZIENNYM ZABIERANIE PIENIEDZY CO MIESIAC PRZY WYPLACIE WIECZNE PRETENSJE OCZERNIANIE JEZELI JEST KTOS KTO CHWALI TA FIRME TO NAPEWNO DUPE LIZE DLA SZEFOSTWA I KABLUJE BO TACY TAM SA WYROZNIANI ALE TO TEZ DO CZASU ULKA WIELKA PANI DYREKTOR JEST TAK FALSZYWA ZE NIE DA SIE TEGO OPISAC Z RESZTA MAGDA TEZ NIE LEPSZA WIECZNIE Z ZYCIA NIE ZADOWOLONA TOMEK TO TAKI SZEF ZE WSZYSTKO W DUPIE MA DOSTAL FIRME NA TACY WIEC NIC DZIWNEGO ZE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] MA POJECIE O INTERESACH MOZNA BY DUZO PISAC NA ICH TEMAT I PRACY JAKI SYF SIE TAM DZIEJE DLATEGO NIE POLECAM NIKOMU TAM PRACY NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI JA NIE ZAPOMNE JEJ DO KONCA ZYCIA
1
monia29 2015-03-01 20:52:20
zgadzam sie w stu procentach z wypowiedzia gosia28 nie polecam nikomu pracy w tej firmie
1
klientka 2015-03-06 22:21:19
U nas w NDG jest tez sklep Firmowy Raszczyk .Jestem tam klientką. Jestem zadowolona z wyrobow tej firmy polecam nowy sernik czekoladowy.Pani taka mała szczupła chyba Dorota zawsze usmiechnięta i zawsze dobrze doradzi .
Ol26 2015-06-02 16:07:49
Ja rowniez, to najgorsze co moze spotkac czlowieka. Praca w raszczyku to praca w obozie doslownie. Wlepiaja ci kary finansowe za to ze np nie masz srodkow czystosci na punkcie bo nie wyslano Ci ich z pasleka a sorzatac masz woda...., jestes kierownikiem sklepu a masz najnizsza krajowa bo zawsze Ci cos utna zawsze, premii pomimo wyrobionych targetow przez prawie 3 lata mojej pracy tam nie widzialam.karza sprzedawac stary towar masakra
Pracownik 2015-08-22 11:03:42
MOBBING i poniżanie pracowników tyle pamiętam z tamtej pracy.
Kier 2016-01-21 17:56:10
Mobing mobing i jeszcze raz mobing. Brak szacunku dla pracowników niższego szczebla
Martynika 2016-07-06 11:05:28
Też jestem bardzo ciekawa ! Przydałoby się żeby ktoś to czytał. Pozdrawiam
Klient 2016-10-10 15:43:11
Witam dziś byłem z żoną w WASZYM punkcie w Nowym Dworze Gd Było to po godz 15 czym jak każdy wraca z pracy.Musze powiedzieć że jestem mile zskoczony obsługą .Pani usmiechmięta potrafi zagadać I rozbawić klienta ktory stoi w kolejce I się denerwuje.Pozdrawiam I zyczymy Wszystko Dobrego na10 /10
szok 2016-10-10 22:31:23
Wiadomo, czy wypłata jest w pełni adekwatna do zadań?
ble,ble 2016-10-24 16:47:19
Dla kogo sklep ma naszym osiedlu w Starej Oliwie. Mieszkają tu raczej starsi ludzie np. z cukrzycą a bułek grahamek brak o 10 rano. Poza tym sklep zamykany o 16. Ludzie dopiero wracają z pracy............
Zostaw swoją opinię o Raszczyk Piekarnia Bogdan Raszczyk - Pasłęk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raszczyk Piekarnia Bogdan Raszczyk