brak logo

Rafpol Opakowania Lucyna Rafińska

Grudziądz

Opinie o Rafpol Opakowania Lucyna Rafińska

asia123 2011-12-21 21:04
To chyba żart!!!
xl 2012-07-23 17:11
jesli zarobki ok 1000 to duzy zarobek to rzeczywiscie duzo placą.

Pewno to wpis byle by nie doszlej włascicielki
1
Pracownik 2014-01-01 23:39
Krążą różne plotki o tejże firmie. Ja pracuję od dłuższego czasu i nie dam złego słowa powiedzieć. Jeśli ktoś chce zarabiać na wejście 2000 zł., to niestety ale próżniakom to na pewno się nie uda :) Jeśli lubisz i chcesz pracować to firma stworzona dla Ciebie. Pokaż co potrafisz, a zarobisz - proste :)
Co do złych opinii, każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Najbardziej śmieszy mnie to, że złe opinie rozsiewają ludzie, którzy nigdy w życiu nie mieli nic wspólnego z tą firmą, ale za to usłyszeli "bo znajomy znajomego powiedział, że jego znajomy powiedział.... bla, bla, bla". Guzik prawda. Firmę polecam z pełną świadomością :)
6
Taka prawda 2015-11-09 16:36
Na okrągło brakuje ludzi do pracy . O czym to świadczy ? Można sobie samemu odpowiedzieć .
damian 2015-11-12 17:39
a jak tam jest za kierowce,bo non stop szukaja kierowcy,pewnie tez kicha
xxxxx 2016-01-05 12:53
Najgorszy zaklad w Grudziadzu i okolicach. A niby ZPCH.
bobi 2016-01-05 15:18
Pracowałem kiedyś w tym zakładzie i na rozmowie kwalifikacyjnej obiecali mi '' złote góry'' ładnie tylko gadali a okazało sie inaczej. A ci ludzie co pisza ze duzo tam mozna zarobic to chyba za donoszenie maja takie wynagrodzenia. Brakuje tam Inspekcji Pracy !!!!!!
Piotr C. 2016-01-16 00:38
Drogie Panie i Panowie z całą świadomością polecam ta firmę. Pracowałem tam w magazynie prawie rok i najlepiej wspominam tam prace w całej mojej karierze. Zarobki na tamte czasy były dobre, jeśli szefostwo widziało ze pracujesz i dobrze robisz swoją robotę potrafiło w każdej chwili Cię zawołac i podnieść wypłatę lub dac jakąś premia. Jeśli chodzi o atmosferę było ok. Jednej rzeczy nie mogę zapomnieć do dziś , a z która nie spotkałem nigdzie indziej ,zawsze gdy siedziałem dłużej w pracy to nigdy szefostwo nie zostawialo nas samym sobie zawsze przywieźli coś na ciepło do zjedzenia. Bym zapomniał w każdej chwili mogłeś iść do właścicieli i pogadać z nimi na każdy temat z każdym potrafili rozmawiać nawet z sprzątaczka. Przynajmniej tak było jak ja tam pracowalem.
2
kolo 2016-01-19 09:12
to czemu juz tam nie pracujesz?jak ci tak dobrze tam było.
Piotr C. 2016-01-23 23:36
Już Ci odpowiadam: nie pracuje tam z bardzo prostej przyczyny, dostałem się do pracy w państwowej firmie.
W.D. 2016-01-27 21:50
Totalny wyzysk ludzi nie polecam a wyroby znam mieszanina wszystkiego!!! a niby to ORYGINAŁ.
1
................ 2016-02-06 14:07
Taki dobry zakład a czemu ciagle sa ogłoszenia ze potrzebują m.in. kierowcy, "dozorcy" itp. Niech każdy sam sobie odpowie. Ta firma ma status ZPCH a totalny wyzysk ludzi. Pracowałem kiedys tam na produkcji i najbardziej mi szkoda chłopaków z dozoru niby "dozorców". Pracują 60 godz w miesiacu na dozorze co godz obchód a pomiedzy obchodami mają zadawane obłedne zadania. A 100-120 godz w miesiacu sa palaczami, ogrodnikami, pracownikami gospodarczymi,itp a maja stopnie niepełnosprawności a ciagle sa na nogach. Każdy weekend sa na niby dozorze kazde świeta i dni jak produkcja ma wolne sa w pracy. I jeszcze w tygodniu musza przyjezdzac do prac gospodarczych. Dozorcy ktorzy maja 60 godz dozoru a reszte godzin. Śmieszne. W żadnej firmie tak nie ma !!!!!!!
wd 2016-02-07 13:59
Tak potwierdzam to, a jak się zwolnisz to Cię straszą nawet policją.
Robert 2016-02-08 13:36
w tym zakladzie nic nie szanuja ludzi. Totalny wyzysk!!!!!!!!!!!!!!
bolek 2016-02-20 18:28
W tym zakladzie nic nie szanuja ludzi. Traktuja czlowieka jak robota. A Ci co pisza pozytywne komentarze na temat tej firmy to sa lizusami wlascicieli. NIestety tez sa na tym swiecie tacy ludzie . TOTALNY WYZYSK. Nie bylo by miesiaca zeby w internecie, gazecie nie bylo by ogloszenia ze potrzebuja do pracy do Rafpolu i podkreslam ze nie sa to ogloszenia na nowo powstale miejsca pracy.
1
ja 2016-02-21 15:25
bagno i tyle w temacie.szkoda czasu na ta firme kierowcy.
4
zzzz 2016-03-10 22:12
pracowac sie nie chcialo, a pienidze dostawac chcialo ? nie pracowales kiedys, tylko teraz pracujesz albo przed chwila odszedles, najlepiej na tylu siedziec i dubac w nosie.
1
xxxxx 2016-03-20 18:23
Żal mi takich ludzi...
wa 2016-04-21 23:02
To popracuj tam to zobaczysz co to za praca i jak płacą a opakowania to przerobione śmieci.
Olek 2016-05-16 22:13
Widzę, że opinie są różne, ale może ktoś wie czy prowadzą obecnie rekrutację?
Paulina 2017-05-31 14:06
@Olek na stronie internetowej Rafpol Opakowania Lucyna Rafińska oraz na portalach ogłoszeniowych na tę chwilę nie ma zamieszczonych żadnych ofert pracy. Może warto skontaktować się z firmą bezpośrednio w tej sprawie? http://www.rafpol-folie.com.pl/kontakt
Zostaw swoją opinię o Rafpol Opakowania Lucyna Rafińska - Grudziądz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rafpol Opakowania Lucyna Rafińska