brak logo

Marta Cukiernia Rafał Małaczek

Pakośc

Opinie o Marta Cukiernia Rafał Małaczek

kolo1245 2014-04-11 20:14
Sadze ze cukiernia marta ma dobre wyroby tylko sprzedawczynie byly by troche milsze byc i uprzejme przedewszystkim torty pyszne
Aleksandra 2014-08-28 21:45
Pracuję w tej firmie od kilku lat i uważam ,że warunki pracy są bardzo dobre.Szefostwo jest wymagające ale jeśli robisz to co do Ciebie należy to każda ze stron jest zadowolona.
1
mokołaj 2015-01-08 16:05
no właśnie, sami klienci, a ja bym tez chciał się dowiedzieć o czymś co teraz będzie dokładnie jeśli chodzi za samo zatrudnienie nowych pracowników na przykład..bo teraz szukam pracy właśnie w jakiejś dobrej piekarni, mam już doświdczenie i teraz chętnie bym się dowiedział jakie warunki tam panują konkretnie.
anonim 2015-01-11 15:15
Ja zarabiam dobrze ale pracuje w tej firmie juz pare lat na poczatku trzeba pokazac co sie potrafi
julia 2015-03-27 08:24
robiąc zakupy w niedawno otwartym punkcie w Strzelnie tejże piekarni mam zastrzeżenia co do obsługi.....pani niezbyt miła,nieuczynna,powinna się uczyć uprzejmości od koleżanek z Rossmanna
1
szok 2016-05-09 21:51
Szefowa bezczelna i wiecznie nie zadowolona,ciągle fochy.Oczywiscie brak umow o pracę.Ekspedientki zmieniają się w błyskawicznym tępie chyba żadna nie wytrzymuje(dotyczy sklepów w inowrocławiu )
szok 2016-05-09 21:55
Szefowa bezczelna i wiecznie nie zadowolona ekspedientki zmieniają się non stop więc nie może być dobrze w tej firmie,brak umów nie polecam
1
ooo 2016-05-18 12:22
w sklepach non stop wiszą kartki PRZYJMĘ DO PRACY W NIEPEŁNYM WYMIARZE PRACY,chętnych brak!
beata 2016-08-01 17:13
nie dziwię się że jesteś byłym pracownikiem skoro robiłeś takie rzeczy to nic dziwnego że Cię zwolnili
Boss bossów 2016-08-13 00:42
Tam nikt nie zwalnia tam pracownicy sami odchodzą.
Pracownik 2016-08-25 15:09
Wymagania normalne trzymać bardzo dobre standardy nie bumelować i pracować uczciwie ot co . Pracodawca rzetelny sfery prywatne mnie nie interesują , mamy dwudziesty pierwszy wiek wymaga każdy więc jeżeli chcesz pracować i nie jesteś leniem lub czymś gorszym znajdziesz pracę . Rotacja jest jak wszędzie w końcu nie każdemu chce się pracować tyle od mnie .
ja 2016-08-29 21:59
Człowieku co TY piszesz?! Nie bumelować....! Wystarczy że szefowa miała zły humor i wtedy już wszystko jej przeszkadzało i ten jej ton jakby do smiecia mówiła!!!Obiecywała premie za przekroczenie limitu miesiecznego i co ? moja kuzynka nigdy nie dostała bo zawsze było jakie wytłumaczenie.A najlepszy tekst szefowej"gdybym ja była na tym sklepie to już dawno byłoby to sprzedane...
3
maras 2016-09-16 14:57
Obsługa miła, ale ile te kobiety muszą przejść to nikt nie wie? Właścicielkę kojarzę widziałem ją raz w akcji na sklepie w Strzelnie , nie zazdroszczę widać że ma problemy z sobą. może bierze jakiś doping :-D
1
on 2016-09-23 14:39
@maras nie można oceniać tak ludzi, problemy mogły być chwilowe każdy ma jakieś. Jeżeli obsługa miła to wątpię żeby była źle traktowana przez szefostwo, a swoją drogą to miło pracować w takiej cukierni :) no bo na pewno jakieś promocje dla pracowników są
ANONIM 2016-12-25 12:24
Też pracowałam u tej kobiety jest beszczelna i stale nie zadowolona. A pracownika traktuje jak śmiecia bez umowy i zamarne pieniądze. Nie polecam tam pracować!!!!
1
ANONIM 2016-12-25 12:26
Też pracowałam u tej kobiety jest stale nie zadowolona. A pracownika traktuje jak śmiecia bez umowy i za marne pieniądze. Nie polecam tam pracować!!!!
3
ooo 2017-03-28 22:22
Ostatnio bylem swiadkiem sytuacji gdy jedna z pracownic (pracowala na warsztatach kujawskich)dość pośpiesznie opuścila lokal,wyglądało to naprawde dziwnie.Czyżby jakaś kłótnia z szefostwem?!
Paulina 2017-04-04 14:54
A co możecie powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu?
Byla pracownica 2017-04-10 19:06
wcale mnie to nie dziwi, nie pierwsza i nie ostatnia opuscila nagle miejsce pracy. Szefostwo przewyższa swoje uprawnienia! to, ze dawaja ludziom prace nie pozwala im do wyzywania i ponizania czlowieka, niech to zrozumieja!
2
OLA 2017-05-31 14:29
JESTEM KLIENTKOM W JEDNYM WASZYCH SKLEPÓW NA OSIEDLU PIASTOWSKIM BARDZO NIEMIŁA OBSŁUGA EKSPEDIENTKA TA SZCZUPŁA BARDZO NIE MIŁA A TA PRZY KOŚCI STALE ROZMAWIA PRZEZ TELEFON. NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!
Nina444 2017-06-02 14:23
Również mam zastrzeżenia do obsługi w sklepie na Piastowskim przy ulicy Łokietka. Nie znam imion sprzedawczyń, więc posługując się wyglądem Pani szczupła jest Ok, ale ta druga Pani bardzo niemiła. Łaskę robi, że obsługuje. Czytając opinie internautów o właścicielach wcale się nie dziwię, że ma taki stosunek do pracy, ale jako klienta mnie to nie obchodzi i chce być jak nie uprzejmie to chociaż neutralnie obsłużona. A co do właścicielki Pani Agnieszki to widzę, że zapomniała z jakiej biedy pochodzi skoro tak traktuje ludzi. Nieładnie
1
Sławomir 2017-06-28 22:49
No trzeba przyznać, że Pani właścicielka potrafi krzyknąć porządnie na pracownicę tak jak dzisiaj w sklepie . No kobieta szacunku zero no cóż...
Zuzi 2017-08-04 19:47
Jestem klientem cukernii w Inowrocławiu. Zawsze trafiam na miłą obsługę.Panie zawsze uśmiechnięte :)
Andrzej37 2017-09-02 01:35
Panie ekspedietki bardzo miłe, potrafią doradzić jaki tort i figurkę wybrać . Zawsze panie są uśmiechnięte także praca chyba nie jest zła ? No a szefowej może nie odpowiada ta branża i powinna zmienić na dobieranie spodni w sklepie z odzieżą używaną ;)
madziunia 2017-09-04 18:14
No najlepiej w Kruszwicy będzie miała blisko :D
jaroslaw 2017-09-05 16:38
Tej Pani to się nie dogodzi ! Wiecznie zła i naburmuszona, kupi torebkę za tysiąc złoty i chodzi jak Lady a wstydu nie ma ! Boże biedny ten jej chłop z takim trzonkiem żyć
ania41 2017-09-05 17:52
Ja robię często zakupy i na obsługę nie mogę narzekać a co do szefowej to może ma kryzys wieku średniego i potrzebuję życiowych zmian jednak bycie szefową może męczyć to trudny zawód , trzeba umieć dyrygowac ludźmi i mieć ich za nic
XXX 2017-09-07 09:27
Nie polecam pracy w tej firmie !!!
Amelka 2017-09-12 14:35
Odradzam pracę w tej firmie ! Można nabawić się jedynie nerwicy a te warunki przedstawiane na rozmowie o pracę to jedna wielka ściema !!!!! Takich warunków nie ma a szefowa jest miła tylko przez okres próbny później wychodzi jak jest naprawdę
Paulina 2017-09-13 14:12
@Amelka - a możesz przytoczyć konkretne sytuacje, który były dla Ciebie stresogenne? Możesz dokładnie opisać, co sprawia, że masz negatywny stosunek do Marta Cukiernia Rafał Małaczek? Wspominasz, że pracodawca nie spełnia warunków zatrudnienia, które były przedstawiane na rozmowie kwalifikacyjnej - o jakie konkretnie warunki chodzi i które z nich są niespełniane? Czy były one zawarte w treści umowy? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Amelka 2017-09-13 16:23
Negatywny stosunek do owej firmy wywołuje u mnie szefowa . Właściciela osobiście nie znam, ale pracy u tej Pani nie polecam ! W sumie to żadne warunki o których jest mowa nie są spełniane , najlepiej wysłać pracownika na staż niech tyra za unijne pieniążki a Pani będzie miała pracownika za Free , którego będzie mogła psychicznie wykończyć. Niestety takie są realia chcesz nabawic się nerwicy to zacznij pracę w tej cukierni ;-)
1
ona 2017-09-14 14:36
zgadzam sie w 100%
ja pracuje i jest ok.
sa wymagania ale to w kazdej pracy jest.
jedyne co moge zartem dodac to to ze te wszystkie wypieki tak pachna ze chcialoby sie wszytkie zjesc a potem by byl rozmiar wiecej
4
ZXCV 2017-09-15 11:46
"Z niejednego pieca chleb jadłam" jeśli chodzi o miejsca pracy. Tutaj praca jest w porządku. Wiadomo, że klienci są różni, ale na to nie mamy wpływu... Praca OK.
3
Zenon 2017-09-15 18:15
Droga Pani z poprzednich wypowiedzi można stwierdzić, że w tej firmie nie chodzi o klientów . Problem owej firmy tkwi głębiej, ukorzeniony jest w pracodawczyni a nie w personelu czy oferowanych produktach . Nikt z poprzednich osób wypowiadających się na temat owej cukierni nie wspomniał, że asortyment jest nie odpowiedni pracownicy są niekompetentni czy klienci za bardzo wymagający . Po analizie wywnioskować można, iż głównym źródłem niesnakow jest właścicielka. Pracownika trzeba szanować a on wtedy odwdzieczy się solidną i rzetelną pracą, gdy jednak odpowiednie warunki nie są spełniane następuje rezygnacja z pracy jak w tym przypadku . Niestety cierpi na tym pozycja i prestiż firmy , ale firmą trzeba umieć zarządzać a nie tylko ją mieć . Pozdrawiam serdecznie
2
KTOSIA 2017-09-18 09:30
JA PRACOWALAM I NIE BYLO PROBLEMOW
3
Babeczka 2017-09-21 10:51
Pracuje tu juz od dluzszego czasu i nie chce tego zmieniac a to juz mowi samo za siebie. Przy wiekszym ruchu pracy jest wiecej, ale im wiekszy obrot tym lepiej.
pula 2017-09-25 14:52
warunki pracy normalne inormalka ze roznie bywa jak wszedzie a produkty dobre wiec mozna sprzedawac
Kiciek 2017-10-02 15:25
Jak sie robi co trzeba, to wszyscy są zadowoleni i interes się kreńci. Czasem się podje jakieś ciasteczko, ale nie idzie wytrzymać jak to wszystko takie dobre.
Co do pracy, to mówie, jak pracujesz dobrze to jest dobrze.
2
AAgu 2017-10-08 17:59
Wszyscy są zadowoleni oprócz szefowej najlepiej gdyby sama stanęła za ladą ojj wtedy to klienci walili by oknami i drzwiami, ale do INNYCH cukierni !!
JaA 2017-10-10 15:56
polecam sprobowac bo mi sie podoba praca ale to tak jak mowie, trzeb probowac
robak 2017-10-13 14:28
czasem durzo roboty jak jest kolejka wiec nie ma sie co nastawiac na siedzenie ale jak ktos chce pracowac to tutaj mozna normalnie pracowac
Wojtek 2017-10-13 15:15
czepiliście się szefowej :D mijaliśmy czarnego Juke w sobotę w Kruszwicy to z twarzy bardzo sympatyczna i uśmiechnięta kobieta
Kinia 2017-10-14 23:01
Kolejki w Marcie ?? Dobre sobie ha ha
A neczka 2017-10-15 20:30
Pracowałam w tej firmie Praca normalna Fakt szefowa wymagająca ale to chyba normalne Absolutnie nie zgadzam się z tymi opiniami dotyczącymi wlascicielki Ja nie miałam żadnych problemów Czytając te negatywne opinie jestem w szoku !!!
1
maciej 2017-10-16 15:05
witam, w którym miejscu widziałes nissana w sobote?
Kornelka 2017-10-17 12:42
Pracowałam w tej firmie Szefowa cóż ciężko się z nią dogadać Bardzo często zmienia zdanie Wprowadza jakieś zasady ale po paru dniach już one nie obowiazuja bo są zmieniane i tak w kółko Czasami sama już nie wiedziałam jak mam robić żeby było dobrze :-) Dlatego po miesiącu nie dałam już rady i podziękowała za pracę a zapowiadało się fajnie no ale niestety w praktyce wyszło inaczej
Miśka 2017-10-17 13:31
Mi osobiście praca się podoba. Fajni współpracownicy więc pozdrawiam! ;) Popieram też "A neczkę" :) Może wymagania wynikają z faktu, że chce, żeby firma jak najlepiej działała.
1
Wojtek 2017-10-17 20:00
witam, otóż samochód mijałem w kobylnikach o godzinie 16.40 , pani ubrana była w coś białego koszula, kurtka? była bardzo uśmiechnięta i wygląda na bardzo sympatyczna . czy te informację są zadowalające? pozdrawiam
wojtek 2017-10-17 20:09
a Maciej to było w sobotę 7.10.2017 roku
robak 2017-10-18 11:54
no kolejki sa czasem ale zazdroszcze jak ciebie nigdy spotkaly
Zostaw swoją opinię o Marta Cukiernia Rafał Małaczek - Pakośc
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marta Cukiernia Rafał Małaczek