brak logo

Marta Cukiernia Rafał Małaczek

Pakośc

Opinie o Marta Cukiernia Rafał Małaczek

zdzisław 2011-12-21 20:36
Nieźle płacą... Bez umowy 800 zł na miecha to dla nierktórych zajebista stawka... oczywiście pretensie o wszystko od wiecznie niezadowolonego szefostwa... nic tylko polecić pracę u tych rozwijających się dorobkiewiczów... brawoo... Pewnie opinia dodana przez samą panią [usunięte przez admina]... pozdrawienia od bylego pracownika...
anonim 2011-12-27 12:10
Zgadzam się z takom opiniom... pracowalam dla tej pani... nie polecam... brak szcunku, słabe wynagrodzenie i brak jakiejkolwiek umowy... to wszytko tylko w cukierni marta... właścicielka jest poprostu beszczelna... nie polecam...
ala 2012-05-11 10:47
nie wiem skad te zle opinie ja dosc długo pracuje w tej firmie zarobki nie sa takie zle podstawa plus premia od obrotu poza tym codziennie dostaje pieczywo a na weeken 2 kostki ciasta mysle ze to nie jest zle jak na inowroclaw a pracowac trzeba wszedzie i kazdy szef wymaga
malenka79 2012-09-03 15:47
Wiam :) Ja tez pracowalam u Pana Rafala ale wtedy nie bylo Jego zony Pani Agnieszki ale mialam z Nia kontakt i nigdy mnie zadna przykrosc z Jej srony nie spotkala Ogolnie bylam zadowolona ze wspolpracy Byla pracownica Agnieszka Bojarek
aga11 2013-03-25 12:27
super produkty, przepyszne torty, pyszny chlebek zawsze swiezy,to moze dobrze ze szefostwo wymagajace , wiem ze duzo poswiecaja tej firmie czasu

kolo1245 2014-04-11 20:14
Sadze ze cukiernia marta ma dobre wyroby tylko sprzedawczynie byly by troche milsze byc i uprzejme przedewszystkim torty pyszne
Aleksandra 2014-08-28 21:45
Pracuję w tej firmie od kilku lat i uważam ,że warunki pracy są bardzo dobre.Szefostwo jest wymagające ale jeśli robisz to co do Ciebie należy to każda ze stron jest zadowolona.
mokołaj 2015-01-08 16:05
no właśnie, sami klienci, a ja bym tez chciał się dowiedzieć o czymś co teraz będzie dokładnie jeśli chodzi za samo zatrudnienie nowych pracowników na przykład..bo teraz szukam pracy właśnie w jakiejś dobrej piekarni, mam już doświdczenie i teraz chętnie bym się dowiedział jakie warunki tam panują konkretnie.
anonim 2015-01-11 15:15
Ja zarabiam dobrze ale pracuje w tej firmie juz pare lat na poczatku trzeba pokazac co sie potrafi
julia 2015-03-27 08:24
robiąc zakupy w niedawno otwartym punkcie w Strzelnie tejże piekarni mam zastrzeżenia co do obsługi.....pani niezbyt miła,nieuczynna,powinna się uczyć uprzejmości od koleżanek z Rossmanna
1
paulina 2015-04-03 18:38
bardzo jest nie miłe szefostwo
paulina 2015-04-19 14:26
bardzo jest nie młe szefostwo no nie miłe
4
szok 2016-05-09 21:51
Szefowa bezczelna i wiecznie nie zadowolona,ciągle fochy.Oczywiscie brak umow o pracę.Ekspedientki zmieniają się w błyskawicznym tępie chyba żadna nie wytrzymuje(dotyczy sklepów w inowrocławiu )
szok 2016-05-09 21:55
Szefowa bezczelna i wiecznie nie zadowolona ekspedientki zmieniają się non stop więc nie może być dobrze w tej firmie,brak umów nie polecam
1
ooo 2016-05-18 12:22
w sklepach non stop wiszą kartki PRZYJMĘ DO PRACY W NIEPEŁNYM WYMIARZE PRACY,chętnych brak!
Były pracownik 2016-07-16 11:35
Ja pracowałam na pół etatu i wyszedł godzinowo prawie cały a wypłata jak za pół. Pani szefowa okropna kobieta . Z szefem nie miałam doczynienia. Umowy oczywiście nie dostałam w ogóle. Jak powiedziałam że odchodzę zostałam obgadana i bardzo źle potraktowana przez szefostwo i jedną z pracownic ktora uważa się za szefową. Obrzydliwa baba wszystkie przez nie uciekają. Ale ona się trzyma bo mają z szefowa tak samo zryte banie. A ciasto i chlebusie drodzy klienci nie są codziennie świeże. Jak widzicie pokrojone już chleby razowe i zapakowane to ZAPEWNIAM są wczorajsze. Już nie wspomnę o nakładaniu wszelkiego ciasta oblizanymi paluchami. A kuwety od lodow zawsze sa czyszczone szmatką od naczyń niekoniecznie czystą. A lody uklepywane są UWAGA reką. Podsumowując WYZYSK PRACOWNIKA I BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA.
1
Boss bossów 2016-07-21 23:14
Zwykli szmaciarze.
2
beata 2016-08-01 17:13
nie dziwię się że jesteś byłym pracownikiem skoro robiłeś takie rzeczy to nic dziwnego że Cię zwolnili
Boss bossów 2016-08-13 00:42
Tam nikt nie zwalnia tam pracownicy sami odchodzą.
Pracownik 2016-08-25 15:09
Wymagania normalne trzymać bardzo dobre standardy nie bumelować i pracować uczciwie ot co . Pracodawca rzetelny sfery prywatne mnie nie interesują , mamy dwudziesty pierwszy wiek wymaga każdy więc jeżeli chcesz pracować i nie jesteś leniem lub czymś gorszym znajdziesz pracę . Rotacja jest jak wszędzie w końcu nie każdemu chce się pracować tyle od mnie .
ja 2016-08-29 21:59
Człowieku co TY piszesz?! Nie bumelować....! Wystarczy że szefowa miała zły humor i wtedy już wszystko jej przeszkadzało i ten jej ton jakby do smiecia mówiła!!!Obiecywała premie za przekroczenie limitu miesiecznego i co ? moja kuzynka nigdy nie dostała bo zawsze było jakie wytłumaczenie.A najlepszy tekst szefowej"gdybym ja była na tym sklepie to już dawno byłoby to sprzedane...
3
manager 2016-09-03 17:50
Jestem częstym klientem tej cukierni produkty są dobre, ale co do szefowej mam zastrzeżenia, ma kobieta swój świat i swoje klocki lego.... To jak traktuje ekspedientki to żałosne nawet przy klientach nie potrafi się opanować. Zapomniała chyba dzięki komu ma pieniądze!!!!
1
manager 2016-09-15 21:16
Żyje na tym świecie parę ładnych lat i umiem rozpoznać komu źle patrzy z oczu, tej kobiecie źle patrzy . Jest wredna i tyle. Miłe spostrzeżenie ? To chyba żeś Pan był w innej cukierni!!!
maras 2016-09-16 14:57
Obsługa miła, ale ile te kobiety muszą przejść to nikt nie wie? Właścicielkę kojarzę widziałem ją raz w akcji na sklepie w Strzelnie , nie zazdroszczę widać że ma problemy z sobą. może bierze jakiś doping :-D
1
Tomas 2016-09-16 20:03
ŁOOO to współczuję ekspedientką a wyobraźcie sobie mieć taką kobietę w domu?! Szacun do właściciela że daje radę:D
werka 2016-09-20 21:44
szefowa okropna kobieta!!!
1
on 2016-09-23 14:39
@maras nie można oceniać tak ludzi, problemy mogły być chwilowe każdy ma jakieś. Jeżeli obsługa miła to wątpię żeby była źle traktowana przez szefostwo, a swoją drogą to miło pracować w takiej cukierni :) no bo na pewno jakieś promocje dla pracowników są
ANONIM 2016-12-25 12:24
Też pracowałam u tej kobiety jest beszczelna i stale nie zadowolona. A pracownika traktuje jak śmiecia bez umowy i zamarne pieniądze. Nie polecam tam pracować!!!!
1
ANONIM 2016-12-25 12:26
Też pracowałam u tej kobiety jest stale nie zadowolona. A pracownika traktuje jak śmiecia bez umowy i za marne pieniądze. Nie polecam tam pracować!!!!
3
ooo 2017-03-28 22:22
Ostatnio bylem swiadkiem sytuacji gdy jedna z pracownic (pracowala na warsztatach kujawskich)dość pośpiesznie opuścila lokal,wyglądało to naprawde dziwnie.Czyżby jakaś kłótnia z szefostwem?!
Paulina 2017-04-04 14:54
A co możecie powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu?
Byla pracownica 2017-04-10 19:06
wcale mnie to nie dziwi, nie pierwsza i nie ostatnia opuscila nagle miejsce pracy. Szefostwo przewyższa swoje uprawnienia! to, ze dawaja ludziom prace nie pozwala im do wyzywania i ponizania czlowieka, niech to zrozumieja!
2
OLA 2017-05-31 14:29
JESTEM KLIENTKOM W JEDNYM WASZYCH SKLEPÓW NA OSIEDLU PIASTOWSKIM BARDZO NIEMIŁA OBSŁUGA EKSPEDIENTKA TA SZCZUPŁA BARDZO NIE MIŁA A TA PRZY KOŚCI STALE ROZMAWIA PRZEZ TELEFON. NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!
Nina444 2017-06-02 14:23
Również mam zastrzeżenia do obsługi w sklepie na Piastowskim przy ulicy Łokietka. Nie znam imion sprzedawczyń, więc posługując się wyglądem Pani szczupła jest Ok, ale ta druga Pani bardzo niemiła. Łaskę robi, że obsługuje. Czytając opinie internautów o właścicielach wcale się nie dziwię, że ma taki stosunek do pracy, ale jako klienta mnie to nie obchodzi i chce być jak nie uprzejmie to chociaż neutralnie obsłużona. A co do właścicielki Pani Agnieszki to widzę, że zapomniała z jakiej biedy pochodzi skoro tak traktuje ludzi. Nieładnie
olga12 2017-06-08 14:41
No się nie dziwię, że załoga stale się zmienia mając taką szefową. Babsztyl o dwóch twarzach niech uważa żeby ta bieda kiedyś do niej nie wróciła! !!!
Sławomir 2017-06-28 22:49
No trzeba przyznać, że Pani właścicielka potrafi krzyknąć porządnie na pracownicę tak jak dzisiaj w sklepie . No kobieta szacunku zero no cóż...
Zuzi 2017-08-04 19:47
Jestem klientem cukernii w Inowrocławiu. Zawsze trafiam na miłą obsługę.Panie zawsze uśmiechnięte :)
Paulina 2017-08-14 12:35
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Marta Cukiernia Rafał Małaczek? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia? Czy firma poszukuje aktualnie nowych pracowników? Każda merytoryczna informacja będzie cenna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
Zostaw swoją opinię o Marta Cukiernia Rafał Małaczek - Pakośc
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marta Cukiernia Rafał Małaczek