brak logo

Marta Cukiernia Rafał Małaczek

Pakośc

Opinie o Marta Cukiernia Rafał Małaczek

zdzisław 2011-12-21 20:36:27
Nieźle płacą... Bez umowy 800 zł na miecha to dla nierktórych zajebista stawka... oczywiście pretensie o wszystko od wiecznie niezadowolonego szefostwa... nic tylko polecić pracę u tych rozwijających się dorobkiewiczów... brawoo... Pewnie opinia dodana przez samą panią [usunięte przez admina]... pozdrawienia od bylego pracownika...
anonim 2011-12-27 12:10:51
Zgadzam się z takom opiniom... pracowalam dla tej pani... nie polecam... brak szcunku, słabe wynagrodzenie i brak jakiejkolwiek umowy... to wszytko tylko w cukierni marta... właścicielka jest poprostu beszczelna... nie polecam...
ala 2012-05-11 10:47:55
nie wiem skad te zle opinie ja dosc długo pracuje w tej firmie zarobki nie sa takie zle podstawa plus premia od obrotu poza tym codziennie dostaje pieczywo a na weeken 2 kostki ciasta mysle ze to nie jest zle jak na inowroclaw a pracowac trzeba wszedzie i kazdy szef wymaga
malenka79 2012-09-03 15:47:47
Wiam :) Ja tez pracowalam u Pana Rafala ale wtedy nie bylo Jego zony Pani Agnieszki ale mialam z Nia kontakt i nigdy mnie zadna przykrosc z Jej srony nie spotkala Ogolnie bylam zadowolona ze wspolpracy Byla pracownica Agnieszka Bojarek
aga11 2013-03-25 12:27:23
super produkty, przepyszne torty, pyszny chlebek zawsze swiezy,to moze dobrze ze szefostwo wymagajace , wiem ze duzo poswiecaja tej firmie czasu

kolo1245 2014-04-11 20:14:28
Sadze ze cukiernia marta ma dobre wyroby tylko sprzedawczynie byly by troche milsze byc i uprzejme przedewszystkim torty pyszne
Aleksandra 2014-08-28 21:45:34
Pracuję w tej firmie od kilku lat i uważam ,że warunki pracy są bardzo dobre.Szefostwo jest wymagające ale jeśli robisz to co do Ciebie należy to każda ze stron jest zadowolona.
mokołaj 2015-01-08 16:05:35
no właśnie, sami klienci, a ja bym tez chciał się dowiedzieć o czymś co teraz będzie dokładnie jeśli chodzi za samo zatrudnienie nowych pracowników na przykład..bo teraz szukam pracy właśnie w jakiejś dobrej piekarni, mam już doświdczenie i teraz chętnie bym się dowiedział jakie warunki tam panują konkretnie.
anonim 2015-01-11 15:15:17
Ja zarabiam dobrze ale pracuje w tej firmie juz pare lat na poczatku trzeba pokazac co sie potrafi
julia 2015-03-27 08:24:01
robiąc zakupy w niedawno otwartym punkcie w Strzelnie tejże piekarni mam zastrzeżenia co do obsługi.....pani niezbyt miła,nieuczynna,powinna się uczyć uprzejmości od koleżanek z Rossmanna
1
paulina 2015-04-03 18:38:00
bardzo jest nie miłe szefostwo
paulina 2015-04-19 14:26:03
bardzo jest nie młe szefostwo no nie miłe
4
szok 2016-05-09 21:51:14
Szefowa bezczelna i wiecznie nie zadowolona,ciągle fochy.Oczywiscie brak umow o pracę.Ekspedientki zmieniają się w błyskawicznym tępie chyba żadna nie wytrzymuje(dotyczy sklepów w inowrocławiu )
szok 2016-05-09 21:55:45
Szefowa bezczelna i wiecznie nie zadowolona ekspedientki zmieniają się non stop więc nie może być dobrze w tej firmie,brak umów nie polecam
1
ooo 2016-05-18 12:22:17
w sklepach non stop wiszą kartki PRZYJMĘ DO PRACY W NIEPEŁNYM WYMIARZE PRACY,chętnych brak!
Były pracownik 2016-07-16 11:35:09
Ja pracowałam na pół etatu i wyszedł godzinowo prawie cały a wypłata jak za pół. Pani szefowa okropna kobieta . Z szefem nie miałam doczynienia. Umowy oczywiście nie dostałam w ogóle. Jak powiedziałam że odchodzę zostałam obgadana i bardzo źle potraktowana przez szefostwo i jedną z pracownic ktora uważa się za szefową. Obrzydliwa baba wszystkie przez nie uciekają. Ale ona się trzyma bo mają z szefowa tak samo zryte banie. A ciasto i chlebusie drodzy klienci nie są codziennie świeże. Jak widzicie pokrojone już chleby razowe i zapakowane to ZAPEWNIAM są wczorajsze. Już nie wspomnę o nakładaniu wszelkiego ciasta oblizanymi paluchami. A kuwety od lodow zawsze sa czyszczone szmatką od naczyń niekoniecznie czystą. A lody uklepywane są UWAGA reką. Podsumowując WYZYSK PRACOWNIKA I BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA.
1
Boss bossów 2016-07-21 23:14:39
Zwykli szmaciarze.
2
beata 2016-08-01 17:13:45
nie dziwię się że jesteś byłym pracownikiem skoro robiłeś takie rzeczy to nic dziwnego że Cię zwolnili
Boss bossów 2016-08-13 00:42:03
Tam nikt nie zwalnia tam pracownicy sami odchodzą.
Pracownik 2016-08-25 15:09:13
Wymagania normalne trzymać bardzo dobre standardy nie bumelować i pracować uczciwie ot co . Pracodawca rzetelny sfery prywatne mnie nie interesują , mamy dwudziesty pierwszy wiek wymaga każdy więc jeżeli chcesz pracować i nie jesteś leniem lub czymś gorszym znajdziesz pracę . Rotacja jest jak wszędzie w końcu nie każdemu chce się pracować tyle od mnie .
ja 2016-08-29 21:59:38
Człowieku co TY piszesz?! Nie bumelować....! Wystarczy że szefowa miała zły humor i wtedy już wszystko jej przeszkadzało i ten jej ton jakby do smiecia mówiła!!!Obiecywała premie za przekroczenie limitu miesiecznego i co ? moja kuzynka nigdy nie dostała bo zawsze było jakie wytłumaczenie.A najlepszy tekst szefowej"gdybym ja była na tym sklepie to już dawno byłoby to sprzedane...
3
manager 2016-09-03 17:50:59
Jestem częstym klientem tej cukierni produkty są dobre, ale co do szefowej mam zastrzeżenia, ma kobieta swój świat i swoje klocki lego.... To jak traktuje ekspedientki to żałosne nawet przy klientach nie potrafi się opanować. Zapomniała chyba dzięki komu ma pieniądze!!!!
1
manager 2016-09-15 21:16:24
Żyje na tym świecie parę ładnych lat i umiem rozpoznać komu źle patrzy z oczu, tej kobiecie źle patrzy . Jest wredna i tyle. Miłe spostrzeżenie ? To chyba żeś Pan był w innej cukierni!!!
maras 2016-09-16 14:57:45
Obsługa miła, ale ile te kobiety muszą przejść to nikt nie wie? Właścicielkę kojarzę widziałem ją raz w akcji na sklepie w Strzelnie , nie zazdroszczę widać że ma problemy z sobą. może bierze jakiś doping :-D
Tomas 2016-09-16 20:03:15
ŁOOO to współczuję ekspedientką a wyobraźcie sobie mieć taką kobietę w domu?! Szacun do właściciela że daje radę:D
werka 2016-09-20 21:44:13
szefowa okropna kobieta!!!
on 2016-09-23 14:39:13
@maras nie można oceniać tak ludzi, problemy mogły być chwilowe każdy ma jakieś. Jeżeli obsługa miła to wątpię żeby była źle traktowana przez szefostwo, a swoją drogą to miło pracować w takiej cukierni :) no bo na pewno jakieś promocje dla pracowników są
Zostaw swoją opinię o Marta Cukiernia Rafał Małaczek - Pakośc
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marta Cukiernia Rafał Małaczek