brak logo

Millenium Biuro Rachunkowe

Opole

Opinie o Millenium Biuro Rachunkowe

to nia ja 2011-02-01 03:06:11
Po pierwsze praca to nie jest klub kibica, czy kółko zainetersować, zeby spotykac w niej ciekawych i interesujacych ludzi. Poza tym jak sprawdzisz opienie biura rachunkowego na rynku??Wkekszosc klientow tego biura odpowie, ze to dobre biuro, poniewaz przeciez sie w nim rolizliczaja i najczesciej innego nie znaja. A w ogole to z jakiej perpektyww oceniasz to biuro???Ze strony klienta, czy pracownika, czy moze jeszcze kogos innego. Ja oceniam to biuro ze strony pracownika, bo przeciez ten portal temu sluzy, a wiec zastanow sie nad swoja rola. Pozdrawiam
1
obserwator 2011-02-26 04:04:10
zgadzam sie, to biuro to zenada. Pamietajcie, biuro rachunkowe millenium z opola to amatorzy
anonim 2011-09-25 03:10:45
Te dwie panie to straszne [usunięte przez moderatora] są. Nie dość, że wprowadzaja bardzo nerwową atmosferę w pracy, to jeszcze płacą śmiesznie za pracę, która w końcu taka prosta nie jest. No ale tak to jest, jak w firmie nie ma żadnej polityki, a panie właścicielki udają, że pracują. Nie polecam nikomu tego miejsca pracy, Pani [usunięte przez moderatora] to jedne z najgorszych pracodawców w regionie.
pracownica 2011-10-13 12:28:15
Zgadzam sie całkowicie z przedmówcą. Pieniądze tam są żadne, a atmosfera do [usunięte przez moderatora].
ktoś 2012-05-30 21:37:36
Powiem tak. Właścicielki to dwie [usunięte przez moderatora]... w biurze panuje [usunięte przez moderatora] i psychoza, niedlugo sie przejde do pipu z dowodami, nie polecam biura zadnemu klientowi...wiem co mówie...
Szklarz 2012-07-20 16:06:14
Jak masz dowody i się nie boisz to idź. Ja nie miałem żadnych namacalnych dowodów, ale widziałem co tam się działo.
Bywalec 2012-07-27 14:24:45
Podobno te 2 beztalęcia (czyt.właścicielki) prowadzą jakieś szkolenia z zakresu rachunkowości. Nigdy bym nie poszedł na takie szkolenie prowadzone przez nie.
Obserwator 2012-07-30 16:41:24
Widzę, że coraz więcej osób u zagląda. Czyżby nasze biuro zaszło za skóre tylu osobom?
pani profesor 2013-02-04 17:59:39
Szanowne panie ksiegowe wykladaly juz w jakiejs szkole, ale wszyscy mieli dosc ich chamskiego zachowania. Nauki zadnej tylko fochy. Potwierdzam- zenada. Zastanawia mnie czy E. jeszcze pracuje, czy juz wykonczyly ja psychicznie. Nie polecam biura dla klientow ani pracownikow. Szkoda czasu na te dwie inteligentne panie....
1
pracownica 2014-10-23 21:37:54
To najgorsze biuro w Opolu albo nawet w całym województwie. Totalna amatorszczyzna. Takich kwiatków, o których mówi Jolanta jest dużo więcej. Dzięki otwarciu zawodu może w końcu klientela odejdzie od tej amatorszczyzny.
3
pracownica 2014-11-30 20:40:37
No chyba masz dość dobrze powyżej opisane jak w biurze millenium traktuje się nie tylko nowych pracowników, ale wszystkich w ogóle.Tzn. jak pomiot
pracownica 2014-11-30 20:45:15
A mówiąc szczerze, to w Opolu jest dość biur, które mogą przyjąć cię na praktykę. Na staż to chyba gorzej, bo biura zawsze tną koszty. Polecam Panoramę firm i akwizycja od drzwi, do drzwi.
Seniorita 2015-06-30 09:23:13
Zgadzam się z opiniami o amatroszczyznie i braku profesjonalizmu... Zadzwoniłam z firmy aby zapytać o ich usługi a usłyszałam ze oni nie są zainteresowani, ale czym???? Zadzwoniłam jako klient, a zanim zdążyłam podać powód telefonu, rzucono słuchawkę... Jeśli tak traktują klientów to życzę powodzenia...
palkon 2016-05-11 20:57:57
niania, tak się właśnie zastanawiam jak teoria przekłada się na praktykę - czy miałaś z nimi doczynienia w pracy ? Zastanawiam się czy jakieś 2 tysiące u nich można zarobić czy nie koniecznie. Dajcie znać
Zostaw swoją opinię o Millenium Biuro Rachunkowe - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Millenium Biuro Rachunkowe