brak logo

Rabell Logistics

Koszalin

Opinie o Rabell Logistics

Michał 2012-08-15 16:22
Są niewypłacalni!!!!
1
kiero 2012-09-03 23:20
witam, jak w fimrie? jak zarobki? szukam pracy w okolicach koszalina czy warto tam jeżdzic? w jakim systemie jeżdza? dzieki za odpowiedx
Spedytor 2012-09-24 20:14
Witam słyszałem bardzo dobre opinie na temat tej Firmy szkoda ze nie potrzebuja kierowcow.
Były pracownik 2012-09-25 18:21
Absolutnie niec złego nie można powiedziec o tej Firmie - kto cos takiego mowi to kłamie.
Tobiasz 2014-05-14 19:30
Polecam bardzo rzetelna Firma
KTOŚ 2015-01-14 19:08
firma niewypłacalna brak kontaktu , ubliżają przez tel nie polecam
szukają naiwnych
2
Truck 2015-06-19 18:28
Ja też polecam Firmę może drobne Problemy jak każdy ale POLECAM.
amor 2016-01-30 20:40
Dużo jest spedycji, ale ta jest naprawdę godna polecenia
majeczka2880 2016-02-03 13:14
Nie polecam!!! Zbywają mnie co tydzień. Maja zaległość w fv ponad 60 dni. Właścicielka beszczelna!!!
3
D. prawdomówna 2016-03-02 09:16
Ja też nie polecam firmy Rabbel z koszalina. Nie płacą, czekaliśmy 30 dni bo pani właścielka powiedziała że do konaca lutego. A teraz mówi że nie wywiązaliśmy się z umowy to niech pani podaje (na giełdę wierzytelności). Dużo by jeszcze gadać. Naprawdę nie polecam. Nie wiem jak praca u nich w firmie ale nam jako przewoznikowi nie zapłacili.
3
Fahrer 2016-03-04 19:46
A ja polecam, polecam Firmę Rabell Logistics, Firma godna polecenia, płatność i terminowość dostaw przykładowa dla innych pseudo-przewozników.
2
Dorek 2016-03-30 22:51
Bankruci, nie wypłacalni, ściemnija ze przelew juz idzie. Nie polecam !!!!
4
llllllaaaa 2016-04-12 11:35
NIE POLECAM firmy RABELL.jechałam z nimi dwa razy. ogromne problemy z płatnościami. szefowa oderwana od rzeczywistości. a kasy jak nie było tak i nie ma. że ten prawo jest takie łaskawe dla oszustów. przewoźnicy UNIKAĆ JAK OGNIA
2
ja 2016-06-01 10:06
uwaga! ooszuści! nikomu nie płacą, co zreszta widać po komentarzach, właścicielka to plebs i patola. nie polecam, unikac jak ognia tą pseudo firemke!
3
TADZIK 2016-06-10 19:47
JEDZIŁEM W RABELL 5 LAT KASA NA CZAS UMOWA NORMALNA , WSZYSTKO JAK TRZEBA TYLKO MI SIE ZACHCIAŁO ZMIAN. PLEBSEM I OSZUSTAMI NAZYWAM TE PSEUDO KOMENTARZE KTORE NIE MAJA POJECIA O TRAKTOWANIU PRACOWNIKÓW W RABELL.
1
nie placa 2016-09-09 12:15
Uwaga - nie płacą - FV 70 dni po terminie i nikt nie łaska odpowiedziec kiedy bedzie zaplacona
Art-Logistics 2016-09-19 14:24
UWAGA !!!

Firma nie płaci !!! Usługę wykonaliśmy 11.04 do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy należności za transport. Pani Brygida Wegner mówi bezczelnie że nie ma pieniędzy i nie wie kiedy zapłaci.
Przewożnik 2016-10-31 20:33
A ja tam nic na nich złego powiedzieć nie mogę. Długo dla nich jezdze są rózne czasy ale na pewno sa i byli wypłacalni.
tmr 2017-01-11 09:14
Może i pracownikom płacą normalnie, ale faktury nie zapłacili do tej pory, pod koniec maja minie rok od terminu zapłaty i jestem pewna, że nie zapłacą. Firma jest wpisana do KRS... Chyba nie bez powodu...
1
Oszukany 2017-01-11 13:06
Nie polecam współpracy z tą firma. Niezapłacone 3 duże faktury, pierwsza ponad 70 dni po terminie, druga zaś 50 dni. Od paru tygodni kłamią, że zapłacą. W pierwszej wersji pieniądze miały wyjść w okresie między świętami a Nowym Rokiem, następnie zaraz po Nowym Roku a do dnia dzisiejszego nie ma pieniędzy na koncie. Trzecia duża faktura jest po terminie kilka dni i zapowiada się powtórka z rozrywki. Zgłaszam do windykacji aczkolwiek z tego co się dowiadywałem w trakcie jest prowadzonych kilkadziesiąt czynności windykacyjnych przeciwko w/w firmie.
1
oszukany przewoźnik 2017-01-31 15:08
Nie polecam tej firmy, fv po terminie....nie płacą , kłamią, zgłaszam do windykacji
saper 2017-02-03 09:12
zalegają już ponad 4 miesiące prawie 3 tyś zł, oddałem sprawę do sądu i czekam na nakaz zapłaty potem komornik.Kłamcy oszuści, buractwo .Pani brygida rzuca słuchawką i zero szacunku .Na transie wyszyścili sobie wszystkie negatywy. UWAGA to oszustka.
KOLEJNY OSZUKANY 2017-02-06 13:21
OSZUŚCI !!!!
WIERZYCIEL 2017-02-09 13:24
UWAGA Firma nie płaci faktur za wykonane usługi!!! Właścicielka Wagner długi ma nawet na JDG, którą prowadzi, żadnych spłat!
Zostaw swoją opinię o Rabell Logistics - Koszalin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rabell Logistics