brak logo

Rabell Logistics

Koszalin

Opinie o Rabell Logistics

kiero 2012-09-03 23:20
witam, jak w fimrie? jak zarobki? szukam pracy w okolicach koszalina czy warto tam jeżdzic? w jakim systemie jeżdza? dzieki za odpowiedx
Spedytor 2012-09-24 20:14
Witam słyszałem bardzo dobre opinie na temat tej Firmy szkoda ze nie potrzebuja kierowcow.
Były pracownik 2012-09-25 18:21
Absolutnie niec złego nie można powiedziec o tej Firmie - kto cos takiego mowi to kłamie.
Tobiasz 2014-05-14 19:30
Polecam bardzo rzetelna Firma
Truck 2015-06-19 18:28
Ja też polecam Firmę może drobne Problemy jak każdy ale POLECAM.
amor 2016-01-30 20:40
Dużo jest spedycji, ale ta jest naprawdę godna polecenia
Fahrer 2016-03-04 19:46
A ja polecam, polecam Firmę Rabell Logistics, Firma godna polecenia, płatność i terminowość dostaw przykładowa dla innych pseudo-przewozników.
2
TADZIK 2016-06-10 19:47
JEDZIŁEM W RABELL 5 LAT KASA NA CZAS UMOWA NORMALNA , WSZYSTKO JAK TRZEBA TYLKO MI SIE ZACHCIAŁO ZMIAN. PLEBSEM I OSZUSTAMI NAZYWAM TE PSEUDO KOMENTARZE KTORE NIE MAJA POJECIA O TRAKTOWANIU PRACOWNIKÓW W RABELL.
2
Przewożnik 2016-10-31 20:33
A ja tam nic na nich złego powiedzieć nie mogę. Długo dla nich jezdze są rózne czasy ale na pewno sa i byli wypłacalni.
tmr 2017-01-11 09:14
Może i pracownikom płacą normalnie, ale faktury nie zapłacili do tej pory, pod koniec maja minie rok od terminu zapłaty i jestem pewna, że nie zapłacą. Firma jest wpisana do KRS... Chyba nie bez powodu...
4
kierowca 2017-05-23 16:22
jeżdżę jako kierowca w tej firmie od dobrych paru lat i jestem zadowolony z mojego pracodawcy, wydaje mi się,że tylko wtedy jeżeli szacunek działa obustronnie to i szef i pracownik mogą być zadowoleni. Według mnie w tej firmie to tak właśnie się odbywa
k.l 2017-05-23 16:24
Jako właściciel firmy która nie ma racji bytu bez współpracy z przewoźnikami mogę bardzo polecić tą firmę. Terminowość w porządku, kierowcy bardzo uprzejmi i przede wszystkim rzetelni.
Krzysztof 2017-05-23 16:27
Wszystko czego potrzebowałem do przewozu towaru było do mojej dyspozycji, plandeki, chłodnie, wszystko w nienaruszonym stanie, a podczas przewozu wiem, że kierowcy pilnowali bezpieczeństwa towaru dlatego jestem zdecydowanie zadowolony.
kierowca 2017-05-23 16:30
Byłem pracownikiem firmy, niestety musiałem ze względów osobistych zrezygnować. Nie rozumiem negatywnych komentarzy ponieważ pracodawca traktował mnie naprawdę dobrze i nie zalegał z płaceniem.
firma 2017-05-24 12:34
Polecam firmę, bardzo dobra współpraca z właścicielką. Wszystko dopięte na ostatni guzik co skutkowało bezpiecznym dowozem zgodnie z umową.
pracownik 2017-05-24 12:38
Nie pracuje tu długo ale wydaje mi się,że jest to poważna firma która na pewno szanuje pracowników. Pieniądze dostałem w terminie, wszystko zgodnie z umową, nie mam żadnych zastrzeżeń
przedsiębiorca 2017-06-22 21:38
Dramat nie płacą.
Maciek 2017-06-26 09:48
Ja robiłem dla nich kilka zleceń i zawsze zapłacone w terminie, więc polecam współpracę z tą firmą
Zostaw swoją opinię o Rabell Logistics - Koszalin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rabell Logistics