brak logo

Eax Przedsiębiorstwo Informatyczne Paweł Halladin

Strzegom

Opinie o Eax Przedsiębiorstwo Informatyczne Paweł Halladin

OszukanaKlientka 2016-01-26 18:51
Szkoda, że opinia nie może być ujemna, ponieważ niejaki Paweł Halladin właśnie na taką zasługuję. Naciągacz, bez zachamowań oszukuje klientów. ODRADZAM! Nie skorzystałabym więcej z jego usług, nawet gdyby był ostatnim Przedsiębiorstwem Informatycznym na świecie. Zaliczka wpłacona, termin upłynął, jego pracy jak nie było tak nie ma. Odpowiedzi na emaile również.
OSTATNI RAZ, SZANOWNY PANIE PAWLE.
klient 2016-01-26 21:02
Nie polecam tego Pana, oszust i naciągacz.
asd 2016-04-27 21:11
Nie polecam. Brak dotrzymywania terminów. Brak pracy. Pieniędzy też brak.
marek.kasperowicz 2017-08-28 13:13
Bardzo dobry kontakt, program napisany solidnie i na czas. Gorąco polecam współpracę z tym użytkownikiem.
2
janek 2017-08-28 15:09
Świetna współpraca od wielu lat. Polecam Pana Pawła ze względu na jego wiedzę i rzetelność.
2
maniek99 2017-08-29 13:55
Pozytywnie polecam współpracę z tym przedsiębiorcą. Świetny kontakt i dobra realizacja. Na pewno skorzystam ponownie z pomocy w przyszłości.
2
monia 2017-08-30 09:10
Super współpraca, dziwię się negatywnym wpisom na początku sekcji z komentarzami bo nie miałam żadnych problemów w procesie realizacji zamówienia programu, który potrzebowała moja firma. Polecam na 100%.
2
SuperMan 2017-09-01 20:13
Super pomoc, super kontakt, super współpraca.
2
HarryPotter 2017-09-02 09:30
Kontakt na poziomie, szybka realizacja, modyfikacje w programie wykonane bez dodatkowych opłat. Polecam.
2
Tolkien 2017-09-05 13:24
Pozytywnie polecam!!!
1
Maniek 2017-09-05 16:09
Świetna współpraca od wielu lat.
Pueblo 2017-09-17 21:47
Polecam współpracę z tym kontrehentem.
Marianna 2017-09-18 07:31
Polecam usługi Pana Pawła, kolejny raz otrzymałam od niego szybką i skuteczną pomoc.
Marek332 2017-09-19 14:48
Super pomoc przy programie, którego dam nie umiałem napisać. Dziękuję.
Eryk44 2017-09-24 21:24
Polecam serdecznie.
Aneczka 2017-09-25 09:17
Super pomoc i miły kontakt.
Aleksandra 2017-09-29 17:32
Polecam.
Zostaw swoją opinię o Eax Przedsiębiorstwo Informatyczne Paweł Halladin - Strzegom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eax Przedsiębiorstwo Informatyczne Paweł Halladin