brak logo

HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw

Szczecin

Opinie o HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw

anonim 2011-10-18 10:32
Ja nie polecam!!! Atmosfery w biurze nie znam. Orientuje sie tylko, ze jest nerwowo. Jesli chodzi o prace na stacji..... duzo do opowiedzenia. Duzo wymagaja, wrecz sa natarczywi i sprawdzaja(przyjezdzajac, siedzac i obserwujac) jak sprzedaje sie towary na sklepie. A to wszystko za ...( usunięte przez administratora )Dodam ze pracuje sie na zmiany po 12h, swiatki piatki i iniedziele. Ja pracowalem krociutko i odradzam!!!!!!!!!!!!!!!
5
mimi 2014-02-26 14:35
ja też pracowałam na jednej z tych stacji na szczęście już nie muszę (usunięte przez administratora) Odradzam stanowczo
2
mimi 2014-05-26 16:28
MIALEM okazje tam pracowac dno i wodorosty nie polecam. Paliwa nawet do Malucha bym nie wlal. I trzeba robic po 12 h (usunięte przez administratora).
4
Ona 2014-06-18 11:37
PRAWDA!!!!!!!!!!! Cała prawda o pracy w tej firmie. Dodalabym więcej ale szkoda słów, nie próbujcie sie przekonać ...
małgorzata 2014-10-05 14:49
mam wiele informacji o firmie z za kulis zainteresowanych proszę o kontakt
(usunięte przez administratora)
1
grace 2015-01-29 12:03
Muszę się wtrącić bo nie wytrzymam. Na rozmowie kwalifikacyjnej powiedzialam że zarobki jakie moglabym zaakceptować to ( usunięte przez administratora ). Pan który mnie rekrutował powiedział ok bo tyle tam ludzie Zarabiają ! Laska ktora byla przede mna chciała cokolwiek :D ale dostała informację ze ludzie na stacji tyle nie zarabiają bo to jest śmieszne. I teraz pytanie do tych którzy zarabiali( usunięte przez administratora )-czy to byl pelen etat,czy pracowali tam caly miesiąc,czy ściemniają bo pracować tyle w miesiącu godzic za taka stawke to jest nawet nie zgodne z prawem !!!
3
grace 2015-02-06 08:23
To proszę napisać ile? Za 250 godzin w miesiącu 1000 zl?
2
gosc 2015-04-07 20:55
jeden drugiemu nie pomaga i każdy drze gębę jak coś źle, hej Biuro HL ogarnij sie :)!! potworki małe,całe szczęście mnie to nie dotyczy
2
Alora 2016-05-25 21:53
Jestem zadowolona z pracy na stacji paliw HL wypłaty są terminowe atmosfera ok nie wiem skąd jest tyle negatywnych opinii podejrzewam ze sa to osoby które popracowały chwilę i teraz wyrażają się na temat firmy w sposób negatywny .zaznaczam ze praca na stacjach jest specyficzna jest tam ciągły ruch dla osób chętnych do pracy
Aktywnych w sam raz
2
pracownik 2016-08-10 13:32
Paliwo najwyższej jakości z rafinerii, a to, że wymaga się od pracownika konkretnych umiejętności, to akurat dobrze. Można nabyć wiele potrzebnych umiejętności, np. w sprzedaży, co się przydaje w każdej pracy. Miałem leniwych współpracowników, którzy ciągle narzekali, zamiast po prostu wziąć się do roboty.
1
marianna 2016-08-10 13:38
Oczywiście, że tak. Każdy z pracowników za sprzedaż produktów premiowanych dostaje dodatkowe pieniądze do wypłaty i nie są to wcale małe sumy! Ale to już tylko zależy od zaangażowania pracownika i jego chęci do pracy. Jeśli ktoś ma zamiar się obijac, grać na telefonie i robić wiecznie obrażoną minę, bo ktoś od niego czegoś wymaga to niestety, nie zarobi ani tu ani nigdzie indziej!!
1
oszukany 2016-08-11 16:53
10 zł brutto/h, będziesz mamiona zarobkami 2500 do 3000 na rękę, a z wielką łaską dostaniesz 1700 zł na rękę:)
Pracownik 2016-08-15 10:43
Chyba sam szef albo jego dzieci piszą te komentarze. Terminowe wypłaty? Jest 15 a kajaków nie mam jej jeszcze na koncie. Porażka
1
Pracownik 2016-08-15 10:48
Nikt mi nie powie za pracowanie samotnie na nockac na stacji i ciągła nagonka ze strony szefa i biura za takie pieniądze to rewelacja. A te pozytywne komentarze to na pewno nie piszą pracownicy tylko osoby podstawione przez szefa. Nigdy w życiu nie polecam nikomu iść tam do pracy !!!! Ludzie pracują bo nie maja czasem innego wyjścia .
3
Były pracownik 2016-08-15 21:27
Zapomniałam napisać ze jestem juz byłym pracownikiem ale w pełni zgadzają sie z opiniami negatywnymi a zwłaszcza z ta przedostania czyli nieterminowe wypłaty. Przeżyłam to w tej firmie rownież. Śmieszyło mnie tylko zawsze jak szef pouczał pracownikow o stosunku do pracy a sam miał ludzi gdzieś.
Jurgen 2016-08-25 10:00
Dalej HL tak nieterminowo płaci pracownikom oraz innym firmom?
Byly pracownik 2016-08-31 19:50
To sie chyba nigdy nie zmieni w tej firmie
gość 2016-09-04 20:35
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy są jeszcze jakieś premie, co znacznie urozmaica zatrudnienie. Ważne jest to, żeby wypłata jest u nich na czas, bo trzeba na czas popłacić rachunki. Dzięki
Uczciwosc 2016-10-28 19:38
Wyplata na czas? Zart. Notorycznie opoznienia. Szef poniewiera ludzi. Nikogo nie szanuje i podsyca antagonizmy miedzy ludzmi zeby nie spiskowali nie wiedziec przeciw czemu. Marne zarobki i oczekuje pracy non stop. Ciagle nadgodziny a wyplata o 100-200zl wieksza. Te pozytywne komentarze to na pewno sprawka wlasciciela. W tej firmie to sama nerwowka a ci co pracuje dlugo /jest ich niewielu/ nie maja wyjscia z roznych przyczyn. Generalnie rotacja. Ludzie w hl sa b sfrustrowani i nie wierze w ani 1 pozytywny post. Mam doswiadczenie pracy w tej firmie
4
marketing i zarządzanie :-) 2016-12-15 22:13
A ja miło wspominam tam pracę jako pracę i pracowników, nie wynagrodzenie tylko samą pracę i ludzi. Szef faktycznie specyficzny człek, nawet rzekł bym dziwny a przez to, to i ciekawy.
Można pójść, spróbować, popracować a jak coś nie pasuje to się zwolnić jak ja :-)
Za takie wynagrodzenie jest sporo pracy w różnych miejscach, więc nie ma co się łamać.
Ja tam polecam na spróbę.

pozdrowienia dla L.H. choć Cię proszę Pana nie lubię, to i tak gorąco pozdrawiam.
marek 2017-02-27 17:52
witam, od trzech tygodni nie mogę się doprosić kierownictwo w NOWOGARDZIE o założenie specialnej osłony gómowej na tankowaniu GAZU, ta bez pozoru osłona gumowa jest swietnym wynalazkiem by gaz nie trafiał do mojego rękawa po zatankowaniu gazu, i rozłączeniu węża od samochodu, proszę DYREKCIE o założenie tegoż wynalazku gdyż brak tej osłony jest uciążliwy. Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM STAŁY KLIJENT
Gosc 2017-04-04 10:45
Nie polecam oszuści jakich mało . Dzwonię do firmy,nie odbierają telefonu. Jak odbiorą to odrazu odkładają słuchawkę. Do tego obiecują rabat,jak ktoś posiada naklejkę,a nie naliczają go. Ponadto jeżeli wydrukują paragon,to już na fakturę nie mogą naliczyć rabatu,pomino ze firma ma przypisany stały rabat!!! OSZUSTWO !!!!!
Iwona 2017-04-07 12:24
Pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
Zostaw swoją opinię o HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw