brak logo

HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw

Szczecin

Opinie o HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw

anonim 2011-10-18 10:32:27
Ja nie polecam!!! Atmosfery w biurze nie znam. Orientuje sie tylko, ze jest nerwowo. Jesli chodzi o prace na stacji..... duzo do opowiedzenia. Duzo wymagaja, wrecz sa natarczywi i sprawdzaja(przyjezdzajac, siedzac i obserwujac) jak sprzedaje sie towary na sklepie. A to wszystko za ...( usunięte przez administratora )Dodam ze pracuje sie na zmiany po 12h, swiatki piatki i iniedziele. Ja pracowalem krociutko i odradzam!!!!!!!!!!!!!!!
3
mimi 2014-02-26 14:35:57
ja też pracowałam na jednej z tych stacji na szczęście już nie muszę (usunięte przez administratora) Odradzam stanowczo
1
mimi 2014-05-26 16:28:03
MIALEM okazje tam pracowac dno i wodorosty nie polecam. Paliwa nawet do Malucha bym nie wlal. I trzeba robic po 12 h (usunięte przez administratora).
2
Ona 2014-06-18 11:37:29
PRAWDA!!!!!!!!!!! Cała prawda o pracy w tej firmie. Dodalabym więcej ale szkoda słów, nie próbujcie sie przekonać ...
małgorzata 2014-10-05 14:49:31
mam wiele informacji o firmie z za kulis zainteresowanych proszę o kontakt
(usunięte przez administratora)
grace 2015-01-29 12:03:12
Muszę się wtrącić bo nie wytrzymam. Na rozmowie kwalifikacyjnej powiedzialam że zarobki jakie moglabym zaakceptować to ( usunięte przez administratora ). Pan który mnie rekrutował powiedział ok bo tyle tam ludzie Zarabiają ! Laska ktora byla przede mna chciała cokolwiek :D ale dostała informację ze ludzie na stacji tyle nie zarabiają bo to jest śmieszne. I teraz pytanie do tych którzy zarabiali( usunięte przez administratora )-czy to byl pelen etat,czy pracowali tam caly miesiąc,czy ściemniają bo pracować tyle w miesiącu godzic za taka stawke to jest nawet nie zgodne z prawem !!!
3
grace 2015-02-06 08:23:14
To proszę napisać ile? Za 250 godzin w miesiącu 1000 zl?
2
gosc 2015-04-07 20:55:30
jeden drugiemu nie pomaga i każdy drze gębę jak coś źle, hej Biuro HL ogarnij sie :)!! potworki małe,całe szczęście mnie to nie dotyczy
2
Alora 2016-05-25 21:53:16
Jestem zadowolona z pracy na stacji paliw HL wypłaty są terminowe atmosfera ok nie wiem skąd jest tyle negatywnych opinii podejrzewam ze sa to osoby które popracowały chwilę i teraz wyrażają się na temat firmy w sposób negatywny .zaznaczam ze praca na stacjach jest specyficzna jest tam ciągły ruch dla osób chętnych do pracy
Aktywnych w sam raz
2
pracownik 2016-08-10 13:32:18
Paliwo najwyższej jakości z rafinerii, a to, że wymaga się od pracownika konkretnych umiejętności, to akurat dobrze. Można nabyć wiele potrzebnych umiejętności, np. w sprzedaży, co się przydaje w każdej pracy. Miałem leniwych współpracowników, którzy ciągle narzekali, zamiast po prostu wziąć się do roboty.
1
marianna 2016-08-10 13:38:10
Oczywiście, że tak. Każdy z pracowników za sprzedaż produktów premiowanych dostaje dodatkowe pieniądze do wypłaty i nie są to wcale małe sumy! Ale to już tylko zależy od zaangażowania pracownika i jego chęci do pracy. Jeśli ktoś ma zamiar się obijac, grać na telefonie i robić wiecznie obrażoną minę, bo ktoś od niego czegoś wymaga to niestety, nie zarobi ani tu ani nigdzie indziej!!
1
oszukany 2016-08-11 16:53:33
10 zł brutto/h, będziesz mamiona zarobkami 2500 do 3000 na rękę, a z wielką łaską dostaniesz 1700 zł na rękę:)
Pracownik 2016-08-15 10:43:13
Chyba sam szef albo jego dzieci piszą te komentarze. Terminowe wypłaty? Jest 15 a kajaków nie mam jej jeszcze na koncie. Porażka
1
Pracownik 2016-08-15 10:48:35
Nikt mi nie powie za pracowanie samotnie na nockac na stacji i ciągła nagonka ze strony szefa i biura za takie pieniądze to rewelacja. A te pozytywne komentarze to na pewno nie piszą pracownicy tylko osoby podstawione przez szefa. Nigdy w życiu nie polecam nikomu iść tam do pracy !!!! Ludzie pracują bo nie maja czasem innego wyjścia .
1
Były pracownik 2016-08-15 21:27:25
Zapomniałam napisać ze jestem juz byłym pracownikiem ale w pełni zgadzają sie z opiniami negatywnymi a zwłaszcza z ta przedostania czyli nieterminowe wypłaty. Przeżyłam to w tej firmie rownież. Śmieszyło mnie tylko zawsze jak szef pouczał pracownikow o stosunku do pracy a sam miał ludzi gdzieś.
Jurgen 2016-08-25 10:00:50
Dalej HL tak nieterminowo płaci pracownikom oraz innym firmom?
Byly pracownik 2016-08-31 19:50:24
To sie chyba nigdy nie zmieni w tej firmie
gość 2016-09-04 20:35:27
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy są jeszcze jakieś premie, co znacznie urozmaica zatrudnienie. Ważne jest to, żeby wypłata jest u nich na czas, bo trzeba na czas popłacić rachunki. Dzięki
Uczciwosc 2016-10-28 19:38:21
Wyplata na czas? Zart. Notorycznie opoznienia. Szef poniewiera ludzi. Nikogo nie szanuje i podsyca antagonizmy miedzy ludzmi zeby nie spiskowali nie wiedziec przeciw czemu. Marne zarobki i oczekuje pracy non stop. Ciagle nadgodziny a wyplata o 100-200zl wieksza. Te pozytywne komentarze to na pewno sprawka wlasciciela. W tej firmie to sama nerwowka a ci co pracuje dlugo /jest ich niewielu/ nie maja wyjscia z roznych przyczyn. Generalnie rotacja. Ludzie w hl sa b sfrustrowani i nie wierze w ani 1 pozytywny post. Mam doswiadczenie pracy w tej firmie
1
Zostaw swoją opinię o HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Przedsiębiorstwo Handlowe Stacja Paliw