Przedsiębiorstwo Budowlane BARZAK

Kraków

Opinie o Przedsiębiorstwo Budowlane BARZAK

lol 2011-07-13 11:09:25
Słyszałem, ze kiepski zarząd tam jest no i podobno firma spalona w Krakowie ale jak jest... to są tylko opinie
xxx 2013-04-11 09:08:09
Firma bardzo profesjonalna, świetne warunki pracy, bogaty pakiet socjalny, właściciel szanuje ludzi i kobiety, traktuje wszystkich równo.
7
xz 2013-04-17 21:53:35
to chyba nie o tej firmie piszesz bo tam nie masz prawa być traktowany równo ani lepiej,
3
xxx 2013-12-29 15:23:55
nie ma opcji że sam kupisz materiały, ponieważ PB (usunięte przez administratora)bierze całość, projekt materiały, robocizna. termin pojecie względne wiec jesli nie interesuje Cie data zakończenia to idź
1
bujak 2014-06-22 15:58:54
czyli rozumiem, że jednak coś jest na rzeczy jeśli chodzi o problemy z gotówką w Barzaku... od jak dawna nie dostaliście kasy?
3
robotnik 2014-06-23 12:36:13
A ja jestem zadowolony. Pracuję już kilka lat. Nigdy nie było problemów z wypłatą. Właściciel jest dobrym człowiekiem i dba o pracowników.
sobi 2014-10-05 23:47:57
to chyba w sumie jesteś jednym z nielicznych o których dba. Większość informacji na temat tej firmy jakie udaje mi się znaleźć to niestety niezbyt pochlebne opinie. Choć zawsze można tu zwalać winę na specyfikę branży budowlanej to jednak coś w tym musi być. Przecież ludzie z nudów by takich rzeczy nie pisali
1
feliks k 2014-10-29 22:16:37
proszę tych którzy wiedzą cokolwiek o tej firemce, czy warto się z nimi związać.
jakie tam panują zwyczaje, czy ludzie są kulturalni, czy się szanują i czy szanują klientów, jak się zarabia itd. dziękuję z góry
robolek 2014-11-29 20:33:45
Ja tam na (usunięte przez administratora)nic złego nie powiem nieraz była wypłata później ale była z tego co wiemy na budowach to jemu też nie popłacili jak w Polskiej budowlance
2
ed 2015-02-27 20:17:08
masz piwo u mnie
grigorij 2015-11-09 22:27:46
nikomo się źle niepowinno życzyć ale temu Panu się to należy :)
misza 2016-02-12 11:20:29
macie racje zapewniają umowę o pracę ale od najniższej krajowej
krzys 2016-02-13 12:12:11
hm z tego co widziałem to żadnych ogłoszeń na razie nie ma @misza wczesniej słyszalem dużo negatywnych komentarzy moze wypowiesz sie jak jest naprawde np. z terminowym wypłacaniem pieniędzy
Felek 2016-02-18 06:09:29
Najważniejszy argument to terminowość w wypłacaniu pieniędzy i ich kwota oraz rodzaj umowy o pracę. Zachowanie właściciela i kierownictwa też pozostawia wiele do życzenia.
zenek 2016-10-17 21:46:33
Witam moze ktos napisać coś o firmie Barzak-konstrukcje stalowe,jak sprawa finansowa,wypłacalność,warunki,moja oferte pracy i rozwarzam pracy tam.
vfgiuol 2016-10-17 22:08:40
@ alka - i to juz długo w sumie nic nie widać, ale to chyba tylko dobrze waidczy o firmie, zapewne zatrudnienie u nich jest w miarę stabilne jak sądze
DYZIO 2016-11-25 14:19:28
nie wiem jak taki czlowiek moze chodzić po świecie i tak oszukiwać ludzi.Nie tylko że się nie zna na robocie to na dodatek to jest kawał drania mało powiedziane kawał oszusta i -----.Jak to ludzie mówią że kiedyś ta ludzka krzywda mu wyjdzie BÓG jest cierpliwy ale SPRAWIEDLIWY .Zaczyna budowe którą wogóle nie ma zielonego pojęcia i na tym się całkowicie a w końcu spieprza i udaje głupka.Jeżeli ktoś będzie go chciał go brać do budowy jakiegoś obiektu to niech się dobrze zastanowi co robi , lepiej te forse przehulac Robotnikom nie wypłaca zarobionych pieniędzy bo mówi że dużo zarobił. Ludzi wogóle nie szanuje ubliza im nawet do togo stopnia że kierownikowi dał w dziub. ODRADZAM TĄ FIRMĘ NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Budowlane BARZAK - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Budowlane BARZAK