brak logo

Avena Apteka Prywatna Marzena Malinowska

Płock

Opinie o Avena Apteka Prywatna Marzena Malinowska

szaza 2011-05-04 11:15:13
Szanowny T[usunięte przez moderatora],chcialabym tylko wiedziec czy kiedykolwiek pracowales w tym miejscu,bo o ile mi wiadomo to nie pracowal tam zaden meszczyzna ;-)Nie wiem wiec czy powinienes sie na ten temat wypowiadac...
3
anonim 2011-05-08 15:16:22
Dokładnie!!! żaden mężczyzna nie pracuje w tej firmie więc skąd te opinie????czyżby zamierzone działania mające przyczynić się do wzrostu walorów tej ....nie szanującej pracownika firmy.Drogi panie [usunięte przez moderatora] jeśli brakuje Ci w zyciu adrenaliny i ciągłego stresu prowadzącego do nerwicy to jak najbardziej świetny wybór
2
anonim 2011-06-19 04:19:23
Musze zgodzic sie z opiniami wyzej. Praca stresujaca a pracownik niedoceniany. NIE POLECAM!!!!!
klient 2011-06-19 04:46:02
Moja subiektywna opinia jako klienta tej apteki jest taka ze pracownicy wygladaja na zestresowanych, chociaz bardzo mili.Nie maja czasu na udzielenie dokladniejszej informacji pacjentowi, ceny nie wszystkich preparatow sa niskie. To nie apteka tylko supermarket.
1
anonim 2011-06-22 08:32:40
hm....zgadzam się z opiniami powyżej, byłam pracownikiem tej firmy i wszystkich jej filii ponad 3 lata!!. Jedyne, co dobre w tej firmie, to zarobki, ale i tak są nie adekwatne do pracy którą się tam wykonuje. To nie apteka, tylko hipermarket z lekami. Pracownik nie jest doceniany, atmosfera nie jest wcale taka miła, jak się wydaje, a pracodawca, co wiem z własnego przykładu, nie dość, że nie docenia pracy, to nie szanuje w żaden sposób pracownika. Wszyscy, którzy odeszli z tej firmy, a było parę osób :)))), podjęli dobrą decyzję i byli traktowani jak przedmioty. Z resztą żadna z tych osób nie ma dobrych wspomnień związanych z tym zakładem pracy. Nie polecam firmy...
1
anonim 2011-06-28 14:10:58
tak zgadzam się z opinią jest parę osób ,które odeszły z tej firmy i była to chyba najlepsza decyzja jaka mogły podjąć, z wyjątkiem koleżanek nie ma czego żałować. Pracownik traktowany jest poniżej poziomu wogole szkoda słów ....Apeluje zastanów się 10 razy zanim pomyślisz o podjęciu pracy w tej firmie.Lepiej zarabiać stówkę czy dwie mniej ale nie tracić poczucia własnej wartości i nie wyniszczać się psychicznie i fizycznie i być zadowolonym niż zestresowanym myślą - co dziś wymyśli święta trójca;)
Violka 2011-10-06 11:48:51
Zgadzam się z opinią, że leki nie są tam najtańsze. W wielu przypadkach okazało się, że przepłaciłam. Nie rozumiem ludzi, którzy niby znają ceny we wszystkich aptekach a jednak stoją w kilometrowych kolejkach Aveny. Co do obsługi to stawiają na ilość a nie na jakość. Nie polecam!!!!
kika 2012-07-16 18:34:45
potwierdzam opinie poprzedniczek,stres,oszukiwanie na wypłatach pensji,a kierownictwo to cwaniacy i[usunięte przez moderatora] dziewczyn,które pracują jak mrówki i tylko pracują,bo tam wyliczone są wszystkie minuty p[racy- ale co nas nie zabije to nas wzmocni...ha ha ha
grazyna 2016-01-22 16:31:27
Witam. Długo zbierała sie do komentarza ale jestem zmuszona go wystawić. Nie bede komentowała cen bo są rozne i droższe i tańsze ogolnie bez zachwytu. Ale co do obsługi masakra. W aptece nr 5 tragedia. Klienci są traktowani z gory kup i odejdz nie zawracać głowy. Taka zasada. A panie techniczki w tej aptece powinny miec ponownie sprawdzian z wiedzy bo sprzedają leki same nie wiedzac jakie. Pani w rudych włosach kiedy poprosiłam o doradzenie mi krecila oczami jakbym byla intruzem po czym dostalam jedna zdawkowa propozycje syropu i koniec. Na moje pytania nie znała odpowiedzi. Wiecej nie odwiedzę aveny 5.
do grazyny 2016-02-07 16:47:04
Ja również nie jestem zadowolona z usług pani techniczki nie pod względem podejścia do klienta bo można być zabieganym ale co do wiedzy. Dostałam leki z recepty ale potrójna moc co mogło skończyć się nie najlepiej gdybym nie zwróciła na to uwagi. Uważam ze brak wiedzy tej pani może być groźny.
xxx 2016-02-09 02:19:27
No tak wymagania niewielkie i potem są efekty. Ogólnie apteka jak apteka ok. Tylko jeśli jest to duża apteka gdzie przychodzi wielu pacjentów - klientów to powinni pracować tam wykwalifikowane farmaceutyki a nie technicy którzy nie maja pojęcia . tez idąc do tej apteki staje w kolejce do farmaceuty a nie technika. Od razu widać różnice w wiedzy i obsłudze.
klientka 2016-02-15 23:10:33
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Każdy kiedyś zaczynał i trzeba nabrać doświadczenia. Jednak jako klienta tez jestem niezadowolona z obsługi w tej avenie. Często ja odwiedzam ze względu na ceny i orientuję się czy ktoras z pan jest nowa czy nie. Niemiłego i ironicznego podejścia nie można niestety wytłumaczyć brakiem doświadczenia.
Ona 2016-06-14 14:39:33
Witam, w Waszej aptece pracuję sami technicy, którzy nie znaja się na swojej pracy. Są niekompetentni, opryskliwi. Nie potrafią udzielić informacji o danym leku a jesli to daja błędne informację. należy więc dokształcić techników.
Avena owszem, częśc leków jest nieco tańsza, jednak zatrudnia tylko techników, aby obniżyc swoje koszta. Dobrze byłoby, aby w aptekach pracowali magistrowie, gdyz oni tylko mogą udzielać prawidłowej, fachowej informacji.
Avena to apteka, w ktorej nie kupuje już leków, gdyż obsługa jest naganna a kierownictwo nic sobie z tego nie robi
pozdrawiam
Ala
1
do kierownictwa 2016-06-14 23:14:02
Zgadzam sie z wypowiedzią. Avena na Sienkiewicza jest najgorsza ze wszystkich pod kątem obsługi. Jedna z techniczek zastanawiam sie czy wie jak sie wogole nazywa. Strach tam chodzić do tej apteki. Poza tym sa ironiczne i odpowiadają byle sie pozbyć. kierownictwo dobrze płaci to po co sie wysilać. Sugeruje więcej rygoru w stosunku do nie do końca wykształconych osób.
stały klient 2016-08-06 14:42:47
Wspaniała apteka, ogromny asortyment . Miła i kompetentna obsługa. Polecam
baba 2016-08-11 12:23:26
Widziałam ostatnio ogłoszenie w internecie. Moja koleżanka pracuje na Sienkiewicza i wogole tej pracy nie chwali . narzeka na jakaś siedzaca tam kierownicze czy zastępcę nie wiem. Podobno pacjenci uciazliwi a im karza wciskac takie leki z jakich maja potem korzyści.
v 2016-08-13 20:01:58
Świetnie, że jest umowa o pracę @awinek, w końcu do tego dorzucają jeszcze odpowiednie benefity socjalne.
SZOK 2016-11-02 20:50:17
Avena = brak profesjonalnej obsługi, dzisiaj tego doświadczyłem!! już tam nie kupuje!!
krysia k. 2016-11-07 23:31:48
Ja jestem stala klientka tych aptek i musze przyznac ze najwiekszy asortyment ma avena na sienkiewicza, a dziewczynki zawsze sa mile i bardzo pomocne. Staraja sie aby ludzie byli fachowo obsluzeni i wyszli zadowoleni ale niektorym to sie juz w dupach po przewracalo.
Zostaw swoją opinię o Avena Apteka Prywatna Marzena Malinowska - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avena Apteka Prywatna Marzena Malinowska