brak logo

Provaco

Warszawa

Opinie o Provaco

k 2011-04-07 10:00:15
chyba nie
x5mario 2012-01-31 12:18:17
Pracowałem u nich, pozytywna firma, mogli by lepiej płacić ale wszystko na legalu.
bigzbig 2012-01-31 12:21:02
Uważam, że Provaco jak na swoje możliwości firma w porządku
1
kiero 2012-02-02 22:49:48
pracowałem u nich 3 lata, spoko, zarząd wymagający ale można sie od nich uczyć, klimat pozytywny, ja polecam
ppp 2012-02-14 11:24:46
pozytywnie
2
bydle 2014-08-05 12:16:00
firma kreuje się na nie wiadomo jakiego potentata na rynku - prawda jest taka że to mikro firemka z mikro magazynkiem
Ogórek 2015-02-28 06:31:32
Firma taka jak ta na pewno powinna zatrudniać osoby kompetentne, które mają cywilną odwagę reprezentować firmę czy umiejętnie się wysławiać - nie jest to nic nadzwyczajnego. O ile sam pracownik się zgodzi i jest to zgodne z polityką firmy to taka osoba może wziąć udział w dyskusji i wypowiedzieć się w konkretnej kwestii
Osa 2015-03-06 22:28:46
Jestem ich klientem, od paru lat, są konsekwentni i mają produkt wysokiej jakości. Nikt nie jest doskonały, ale polecam.
Mobil 2015-03-26 11:58:14
Przecież i tak jakość weryfikuje użytkownik produktu a to co kupuje w Provaco bardzo mi odpowiada więc używam ich produktów.
1
Mobil 2015-03-30 02:25:47
Używam ich produktów do mycia busów, piany i kosmetyki są ok. Szczotki Vikan do busów tak, do osobówki bym raczej nie użył
dos 2015-04-01 10:52:44
Ja myję kenotekiem od nich, pasuje mi
klient 2015-05-22 09:11:16
Co za emocje! Ja chciałem napisać, że produkty firmy Provaco rzeczywiście mają wysoki standard, ceny również. Za to handlowcy z Panem R. na czele, dziękuję bardzo. Nielojalni wobec klienta. Nie polecam, ludzie nie zabijacie się róźnymi sposobami o klienta, bo ich nie zdobędziecie. Szczerość przede wszystkim.
Robert Grzegorzewski 2015-05-28 23:55:28
Panie @klient, z jaki przejawem nie lojalności spotkał się Pan w kontaktach ze mną, naszymi handlowcami, firmą? Hejt-uje Pan moją osobę i naszą firmę.
Jeżeli w relacjach z Panem byliśmy nielojalni proszę podać kontakt do siebie, przeprosimy Pana i zrekompensujemy Pana stratę.
Kontakt do mnie - r.grzegorzewski@provaco.com, tel (usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora)
Robert Grzegorzewski 2015-05-29 00:10:34
zdjecie uzytkownika


klient - 2015-05-22 08:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest Pan @klientem konkurencyjnej firmy (wnioskuję po pana przychylnym wpisie na forum tamtej firmy) i tą firmę Pan wybrał to proszę w niej kupować i nie pisać bzdur o mojej nielojalności.




Kcin 2015-09-02 11:48:11
Mi Provaco pasowało jak pracowałem u dealera samochodów wszystko było z nimi ok. Handlowcy raczej skupiali się na sprzedaży niż na opowieściach o firmie, tyle wiem.
wariat 2015-11-21 07:50:01
Boże, kto wymyśla taki bełkot?
jarosław K 2016-01-06 18:07:46
Nie najgorsze produkty. Śmieszne jest to, że własciciel ma fobię na słowo BEPS. Branża bardzo podupadla stad pewnie te lęki.
z branży 2016-01-14 11:02:40
moim zdaniem branża jest w dobrej formie
jarosław K 2016-01-22 20:16:36
a moim nie
żabok 2016-05-14 18:44:51
Cześć Wam. Znajomy który pracuje w tej firmie mówił , że czuje się spełniony pracą tutaj. Przede wszystkim dlatego , że w pewien sposób może się rozwijać i uczyć przy okazji łapiąc doświadczenie w provaco
Zostaw swoją opinię o Provaco - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Provaco