brak logo

Hotel Prezydent

Spała

Opinie o Hotel Prezydent

hotel 2012-02-27 18:16
bzdury !!! Agnieszka - jest tam taka dyrektor ktora nie ma pojecia o rządzeniu a jedynie o poniżaniu pracownika ! pracowalam tak pare malutkich miesiecy i od poczatku mi sie to nie podobalo wiec ludzie uciekaja stamtad..
1
klient 2012-03-12 19:42
[usunięte przez moderatora] dyrektor hotelu-najgorszy pracownik. Analfabetyzm totalny, czytając samą tylko Jej pierwszą wypowiedź daje się to zobaczyć. Miałam okazję otrzymać od Niej maila, byk za bykiem. Brakuje dziewczynie profesjonalizmu i dyplomacji w kontaktach z klientami, a co za tym idzie hotel traci potencjalnych gości. Zastanawia mnie to jak ktoś taki może tam pracować ? W pobliskim sklepie spożywczym ekspedientka jest milsza i kulturalniejsza od tej osoby.
ja 2012-06-30 17:05
nie ma to jak napisać opinię samej sobie! Atmosfera ciężka, dyrekcja nie znająca się na zarządzaniu pracownikami, \"starzy\" pracownicy uciekają, a nowi zbyt długo nie wytrzymują.
4
odwiedzający 2012-07-03 07:24
dzięki bogu choć szef gastronomii jest tam znośny p.Marzena jest najbardziej normalna z nich wszystkich
2
gość 2012-09-26 21:36
Nie ma to jak opinię wystawić sobie Pani Marzeno ...
8
Gucio 2013-10-27 19:44
Ni jak
HPP 2015-06-03 14:26
Wynagrodzenie jest wypłacane w czasie, ale za najniższą krajową bądź od 50 do 100 zł więcej nie warto tak tyrać. Wymagają dobrej znajomości języka obcego-najlepiej angielskiego, a sama kadra kierownicza zna tylko podstawy-z 1 wyjątkiem. Pracuje się na stanowisku, ale robi się jeszcze pełno innych rzeczy-czasem nie należące do obowiązków,jedni spychają na drugich swoje obowiązki, premie-prawie nigdy, nie szanują pracowników i dlatego ciągle poszukują kadry. Praca dobra dla osób ze Spały, mało ambitnych, nie oczekujących kokosów w wynagrodzeniu.
1
michał 2016-05-19 12:23
to pewniak, jak każdy hotel. Zarówno kelner jak i kucharz mało w takim miejscu nie zarobi.
1
Marzi 2016-10-26 13:18
Totalna porażka. Nowym kierownikiem recepcji została dziewczyna która rozumem nie grzeszy. Języków obcych nie zna w ogóle, błędy wali ze szok. W dodatku wyglądem to bardziej pasuje do pracy w recepcji ale w sanatorium. Tam i spoufalabie się z gośćmi jest ok w hotelu 3 gwiazdkowym nie bardzo. Zero dobrego smaku. Praca na recepcji z pozoru fajna ale wymaga od ciebie sporo. Jak posiedzisz na zapleczu odpocząć to pani kierownik ma jakieś ale. Nie polecam . Przeze super :')
1
andrew0803 2016-12-09 21:52
Marzi szykujesz się na kierownika recepcji ? To weź trochę wiecej wazeliny żeby się lepiej przypodobać prezesowi. Panie prezesie współczuje panu, mając takich pracownikow , którzy przy pomocy hejtu chcą wejść w pana łaski i wygryźć kolezanke z pracy ( chociaż słowo koleżanka ( kolega) chyba nie pasuje do takiej szui). Osobiście od kilku lat przyjeżdżam do was na Boże Narodzenie i Wielkanoc i czuję się jak w domu, fachowa , miła obsługa (szczególnie pani Barbara z recepcji i obsługa w jadalni). Panie prezesie niech się pan nie da wciągnąć w gierki Marzi!!
7
K. były gość hotelu 2016-12-21 13:55
Pani szef gastronomi która przyjmuję gości w stroju jak piżama lub ubrudzonym. Za grosz szacunku do gości i osób zainteresowanych zorganizowaniem np wesela po przez spóźnienia lub nie obecność. Nie kompetentna, nie zorganizowana, nie potrafi udzielić odpowiedzi na najprostsze pytanie. A o znajomość jakiego kolwiek języka obcego nawet jej nie podejrzewam. Natomiast pozostały personel tj. pan i panie z recepcji są bardzo uprzejmi i pomocni
Carlsson Lars 2016-12-21 14:30
Jag har varit där flera gånger. Stor atmosfär, trevligt land med en mottagning, przytulme rum och välsmakande mat. Men jag har reservationer om den kvinna som är chef för catering. Det kunde inte komma överens med mig. Hon förstod inte de frågor som ställs i engelska eller tyska och min mor języku- svenska. Under samtalet var tvungen att använda hjälp av andra och en tolk på telefonen, och skadan. Den swom klänning och beteende var min totala brist på respekt.
1
Kostka 2016-12-21 14:33
Chciałam tam zorganizować wieczór panieński oraz wesele. Niestety zrezygnowałam ponieważ pani Domagała nie raczyła zjawić się na żadnym spotkaniu oraz nie odpierała moich telefonów
2
młoda para 2016-12-23 10:47
Witam miałam wesele w tym Hotelu , chrzciny i komunię
we wszystkim pomogła mi pani Marzena jestem zachwycona jej podejściem do gości
polecam ją wszystkim znajomym i nikt nie da powiedzieć o niej złego słowa
P. Marzenko tylko tak dalej
1
gość 2016-12-23 10:56
wesele - tylko p.Marzena Domagała wszyscy panią polecają
1
gość 2016-12-27 08:53
p.Marzenko dziękujemy za wszystko jest pani profesjonalna w każdym calu
polecamy wszystkim
gość 2016-12-28 19:13
Najlepiej jest pisać opinie samej sobie. Byłam gościem wiele razy na hotelu i nigdy nie spotkałam się ze złą obsługą na recepcji u P.Basi czy u kogoś innego. Z kelnerami bywało różnie % ale zawsze uśmiechnięci i mili , co do kuchni słyszałam o niej wiele od wielu osób, wszyscy się starają i wkładają całe serce ale jeśli nie mają połowy rzeczy w karcie bo "ktoś" nie zamówił to pora zmienić "dostawce".
1
Stały gość 2017-01-03 08:31
Kuchnia rewelacja p. Marzena rewelacja polecam wszystkim
Marzena 2017-01-03 10:01
Pani Marzeno tyle opinii o samej sobie. Proszę schować ego do kieszeni
Szeremere 2017-01-07 16:24
Jako były pracownik mogę stwierdzić jedno. Komuś nie przypasujesz To będzie robić Ci pod górkę . Chyba wszyscy, którzy obiektywnie się wypowiedzieli , wiedzą o kim jest mowa. Recepcja moim zdaniem była na wyśmienitym poziomie. Jeżeli nie radzili sobie w kwestii nawet języka nadrabiali to uśmiechem oraz troską o gościa. Spoufalanie się z gościem jest rzeczą kluczową do tego, by odwiedzali nas dużo częściej . Kelnerzy oraz gastronomia pracowali z wytchnieniem nawet jeśli było mnóstwo pracy . Robili co mogli by dania były podane na wysokim poziomie. Tak jak nauczył tego były szef kuchni p. Cezary. Na samą pracę mozna ponarzekać że względu na propocjolanosc wypłaty do ilości obowiązków . Jednak na samego prezesa złych słów powiedziec nie mogę . Przyczepial się o pewne elementy, ale mam nadzieję ze To było w trosce o dobro hotelu. Z pracy byłem zadowolony , z pensji mniej , a z ludzi byłem bardzo zadowolony. Oczywiście prócz kilku jednostek.
"Stara" gwardia trzyma się raczej tam z sentymentu, bądź własnych, osobistych powodów. Jednak młodzi uciekają szybko przez co im się nie dziwię :)
7
Zostaw swoją opinię o Hotel Prezydent - Spała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Prezydent