brak logo

Drutex

Bytów

Opinie o Drutex

mala 2015-07-29 21:46:15
Obóz pracy !! Jeżeli dobrze robisz , słuchasz i się nie odzywasz to jest ok ale odezwij się to premia upierdolona !! nowe hale otwieraja tyle ludzi chcą przyjąć a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda przyjmują tylko po znajomości ! pozdrawiam pania która siedzi przy pierwszym biurku w kadrach , powinno się przyjmować tych którzy szybciej złożyli podania a nie tych którzy są znajomymi , albo tych którzy jej się podobaja to jest mobing . Ciekawe co pani by zrobiła pracujac na gospodarce i to duzej to pani by nie dała radę , więc nie pani powinna decydować kto się nadaje do pracy a kto nie ! zobaczymy co zrobi pani gdy złoże skargę do głównego dyrektora ! Nie powinno traktować się tak drugiej osoby ! I tak predzej czy później zostaniesz za to osadzona !
hexe 2015-08-07 13:33:00
Warunki pracy jak na Majorce !! czekać aż kolejne osoby będą padać. Zero szacunku dla ludzi (usunięte przez administratora) !!!
1
Bruszanin 2015-08-13 11:25:54
Czy to prawda, że "DRUTEX" kupił ziemię w Brusach aby tam wybudować halę produkcyjną, na początek podobno solary a później również okna, to miałaby być praca dla 500 osób, czy to zwykła plotka! Proszę o odpowiedź tych którzy wiedzą jak jest na prawdę a nie jakieś niesprawdzone hipotezy. Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy.
1
Grin 2015-08-25 23:44:27
@bruszaninie też słyszałem tą plotkę na temat wykupu ziemi pod nową halę produkcyjną to by była wspaniałą inforamcja dla osób któe teraz poszukują pracy. Nie ma lepszej informacji jak nowe miejsca pracy w tych okolicach. Mam nadzieje, że postawią tą halę szybko i jeszcze szybciej zostanę zatrudniony na stanowisko.
1
bangi 2015-09-07 20:36:26
syf i ubóstwo tyle na ten temat.
drom 2015-09-10 11:47:49
Witam, wato kupić do domu okna firmy drutex.
nowicjuszka 2015-09-25 02:48:04
właśnie, ludki proszę was o radę, poniważ mam dom w stanie surowym i szukamy teraz najlepszej oferty na właśnie zaopatrzenie sie w okna, za równo normalne, jak i balkonowe, tarasowe i dachowe, czy polecacie drutex czy jednak jakąś inną firmę, chodzi mi również o korzyść cenową i konkrencję w tym temacie
1
eko 2015-09-30 09:12:12
witam , czy ktoś może potwierdzić te plotkę ,że drutex kupuje eko-okna..jest to możliwe, podobno już auta od nich kupili osobowe i tiry ale czy firma eko sie sprzedaje ?
eko 2015-09-30 09:12:34
witam , czy ktoś może potwierdzić te plotkę ,że drutex kupuje eko-okna..jest to możliwe, podobno już auta od nich kupili osobowe i tiry ale czy firma eko sie sprzedaje ?
gość 2015-10-07 09:08:42
Niby potrzebują pracowników ja próbuje się dostać juz z 3 rok i nic! Jestem po zawodowce ale widocznie biorą samych z ochapu taka prawda
karol 2015-10-25 13:06:53
@gość moze warto pofatygować sie i osobiscie przejechac sie do nich i zostawic swoje cv i pogadac, przeciez jezeli masz doswiadcenie i znasz sie na robocie to nie powinno byc problemow, to tak jak ja bede sie wybieral do nich, bo mailowo to wiadomo ze mniejsze szanse sa, a ja tez pracowalem kilka lat na produkcji a piszecie ze warto
dżejdżej 2015-11-03 09:10:41
Firma ostatnio wtapia z terminami realizacji zamówień dla swoich odbiorców i tu pytanie do pracowników- nie wyrabia się produkcja czy może po prostu DRUTEX ma wywalone na PL i ciśnie eksport??
1
dżejdżej 2015-11-30 11:02:41
czyżby zabronili się wypowiadać?
kokesz 2015-12-08 02:26:31
Nie wiem czym to jest spowodowane, no ale chyba nie chodzi tutaj o produkcję, ponieważ gdyby się nie wyrabiali to pewnie zatrudnili by więcej pracowników.
kijek czy marchewska 2016-01-14 02:42:11
pewnie masz rację @kokesz, a na produkcję zawsze jest sporo chętnych do pracy i na pewno nie mieliby z tym żadnych problemów, poza tym firma ma dobrą renomę :)
axn 2016-01-18 20:23:51
hahaha "dobra renoma" koń by sie usmial iiiiihhhhaaaa
Często w parze, ze złą jakością idzie też jego bardzo niska cena.
dino 2016-01-18 20:56:07
co Wy gadacie o niskiej jakości w Drutexie. Wręcz przeciwnie jest to jedna z nielicznych Polskich firm które liczą się na rynku europejskim i nie tylko.
pawel20 2016-01-19 18:25:01
witam
daj znac czy komus sie udalo wygrac z nimi z tymi kosztami szkolenia
pozdrawiam
q 2016-01-20 21:00:05
@dino ja też nie wiem o czym oni tu mówią. Drutex to przecież największy producent okien PCV w Europie. Istnieją na rynku już od 1985 roku, a to przecież bardzo długo i o czymś świadczy. Z pewnością nie osiągnęliby takiego sukcesu gdyby nie dobre zarządzanie i porządni pracownicy, którzy są za swoją pracę doceniani.
jurek 2016-02-09 10:43:49
"największy producent okien PCV" - to żeś poleciał teraz....
Okna jak okna- spełniają swoją funkcje, a popularność zawdzięczają tylko i wyłącznie za nawiązanie współpracy z klubami piłkarskimi
morela 2016-02-09 20:45:02
Pewnie, że klienci są zadowoleni z ich okien i przez to wyrośli na takie imperium. Ciekawe tylko czy potrzebują jakiś techników skoro cały czas się rozrastają.
kon 2016-02-18 14:19:28
morela, z tym imperium to chyba trochę przesadziłaś. Ostatnio drutex sporo zainwestował w reklamę ale nie wiem czy sponsorowanie Błaszczykowskiego za 1 zdanie jest dobrym rozwiązaniem - ludzie pomału o nim zapominają.
pat 2016-02-23 00:41:20
Tak (usunięte przez administratora) doceniają ... przychodzą ludzie do pracy na 8 godzin i zaraz się dowiadują że będą (usunięte przez administratora) po 12 h co to (usunięte przez administratora) za polityka traktuja jak śmiecia! Grafik dla nich nie istnieje. Niech tam zamkną ludzi na 24h non stop w niedziele i święta. Brak słów, dno!!!! Brak organizacji! ! Urlopy dają tylko jak im się podoba!! Zapomnij o rodzinie, życiu prywatnym oto Drutex.!!!
2
tade\k 2016-02-23 08:19:11
słychajcie jeśli rzeczywiście jest tak źle jak piszecie to może albo trzeba pogadac z kierownictwem albo sprawę zgłosić wyżej, zastanawiałem się nad aplikacją ale nie wiem teraz czy warto
2
w*t* f* 2016-02-24 21:33:12
Nic nie zrobisz.....wysmieja Cię, wylecisz z pracy. Związki nie mają szans, a ludzie się boją nawet odezwać żeby nie stracić pracy. Tam jest chory system. Brak szacunku dla ludzi!
1
tysiąc 2016-04-09 14:51:36
Wydaje mi się, że nie mają żadnej oferty, bo atmosfera u nich teraz dopisuje.
Mira 2016-05-09 15:54:30
Tam to tylko day and night!! I to po 12 h
I jakoś można, w umowie 48 godz a tu 2× więcej i ta sama kasa, nikt tego nie kontroluje. Ptaszki na uwięzi haaa
1
jula 2016-05-09 20:48:36
@tysiąc mają oferty ale i duże wymagania. Specjalista ds. sprzedaży ze znajomością języka francuskiego, włoskiego lub angielskiego. Bardzo dobra organizacja pracy i umiejętność zarządzania czasem.Łatwość w nawiązywaniu kontaktów z Klientami. Umowa o pracę. Ciekawe jaka płaca?
pp 2016-05-14 21:02:49
ludzi mają za głupich i tyle. i to straszenie że zaje... ci premie.
Hanka 2016-05-28 06:00:48
Przestrzegam przed zakupem okien z DRUTEXU. Jeżeli pojawią się jakieś problemy, to DRUTEXU to w ogóle nie obchodzi. Skasowali pieniądze i już!
Hanka 2016-05-28 06:09:36
Nie warto! Same problemy! Firmy DRUTEX klienci, którzy zakupili ich produkt w ogóle nie interesują. Skasowali pieniądze i na tym koniec kontaktów!

Hanka
Hanka 2016-05-28 06:17:19
Przestrzegam przed tą firmą! Jak masz problemy z nieprawidłowym montażem, dom ci niszczeje, nie możesz kończyć budowy przez decyzję o zakupie okien z DRUTEXU, to tej firmy takie sprawy w ogóle nie interesują! Skasowali pieniądze i na tym koniec! Żenada!
Hanka 2016-05-28 06:23:19
Oprócz jakości, ważne jest podejście do klienta, który podjął decyzję o zakupie okien z DRUTEXU. Niestety, takich klientów traktuje się fatalnie! Firma nawet nie raczy odpisać na pisma do niej adresowane. Straszne lekceważenie!
Nie polecam tej firmy nikomu

Hanka
KK 2016-06-28 14:50:30
To złóż reklamację @Hanka każdej firmie może zdarzyć się niewłaściwy montaż ale to nie powód od razu do oczerniania na forum
muchołówka 2016-07-15 05:46:57
Witam jest kolejny majster lepszy niż Wolski a dokładnie Dawidowski też ma swojego pieska tylko ze on może jeszcze pić a wolne ma jak on chce i robi na czym chce a jak ty chcesz mieć wolne żeby jechać z dzieckiem do lekarza to nie da bo ludzi nie ma a Okoń dostaje i jeszcze może być w pracy pijany a majster wtedy tego nie widzi
1
mały 2016-07-15 06:13:15
Ale tak jest i będzie jak można pic to niech pije i tak go nikt nie złapie na tym
sara 2016-07-15 09:06:06
nie widze żadnych ofert o prace jak na razie u nich..
wariat 2016-07-15 12:26:29
Niby taki wielki zakład kamery ochrona zakaz picia palenia i na co to komu jak można robić co się chce a biuro to nic nie interesuje śmiech na sali i tylko inny pracownicy mają z tego problemy pozdrawia hale 14
maniecki 2016-07-15 12:30:27
jeśli chodzi o samą firme to jednak trzeba przyznać, ze to dobry producent stolarki okienno-drzwiowej. Firma oferuje okna PVC, drzwi PVC, okna drewniane, aluminiowe, fasady, rolety i to naparwde jakościowo niezłe, jeśli chodzi o taką opinie produktową,
Adam 2016-07-16 10:56:16
I tak on nie będzie zwolniony ludzi nie ma to będzie pracować to nic wam nie da
xxx 2016-07-16 12:15:55
Okna drewniane i aluminiowe na prawdę mają dobre @maniecki, ważne że klienci są zadowoleni, a atmosfera jaka?
Robert 2016-07-17 14:36:54
Brawo kolego z hali 14 kto może ten może
Robert 2016-07-17 14:40:06
Atmosfera dobra jak ktoś pije i się tym chwali na linii
Mikser 2016-07-17 15:12:39
No powiem Ci, ze tacy ludzie na produkcji się trafiają, ale nie można przecież odnosic tego do wszystkich
Robert 2016-07-17 16:29:05
Ale ty pracujesz u nas ale to ludzi denerwuje
qnno 2016-07-17 16:34:57
teraz i tak chyba nowych pracowników na produkcję nie potrzebują, ale za to na stronie internetowej firmy jest wzmianka że potrzeba im specjalisty do spraw sprzedaży - tylko trzeba włoski albo francuski znać
Robert 2016-07-17 16:49:46
Potrzebuję każda ilość nie ma komu robić
tak 2016-07-17 17:51:34
Specjalista ds. sprzedaży rzeczywiście może liczyć na dość dobre dwuskładnikowe wynagrodzenie, a to dobry znak.
1
drutex 2016-07-20 19:44:57
Dziś kolega z hali 14 tez wesoły wkoncu piesek majstra
867 2016-07-20 20:13:11
@tak widze że masz pewną wiedzę w tym temacie, czy w takim razie możesz podać jakieś konkretne stawki?
Zostaw swoją opinię o Drutex - Bytów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drutex