Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drutex

Pracowałeś w firmie Drutex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kalimata 12345 - 2014-07-22 21:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Z tym komentarzem wyżej masz rację. Jestem po studiach, byliśmy w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej i postanowiłam, że pójdę do Drutexu. Pensja męża ( pracującego w Drutexie) nie starczała nam na życie. Wiem, że jest tam niezły zapier... ale nie miałam wyboru. Jakieś wredne babsko w sekretariacie spojrzało na moje cv i powiedziała czego oczekuję. Powiedziałam, że szukam pracy. A na jakie stanowisko? Biurowe? i uśmiechnęła sie głupio. Powiedziałam : A co jest wolne miejsce? Parsknęła śmiechem i powiedziała że nie. No więc ja na to, że może być praca fizyczna że bardzo mi zależy. Ona na to, że z moim wykształceniem nie poszukują pracowników.Mąż pracuje tam 4 lata i musi błagać o każdą godzinę wolnego w pracy. Nawet przy porodzie córeczki go nie było bo był potrzebny na hali, chociaż ustalone było, że ma 4 godziny tego dnia wolne. Szczerze? Nie polecam. Oni szukają roboli, którzy za wszelką cenę będą tworzyć im dobre imię na rynku, a szef lata sobie helikopterem i objeżdża furą za kilkanaście tysiaków i płaci za reklamy piłkarzom. I za co? Za zapier...el pracowników.
zdjecie uzytkownika
Heheszky - 2014-07-29 22:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bez niku - 2014-06-30 16:57:38]:
Tak nie pracowałem (i nie pracując tam nie mogłem być również (usunięte przez administratora) majstra) i uzasadniłem to dając moją ocenę, przeczytaj mój post żeby się przekonać że ani nie chwalę ani nie ganię, po prostu według tego co słyszałem pisałem.

Wiem że z Urzędu Pracy co rusz tam wysyłają.. wiadomo mają z tego profity.. .

Dla równowagi dam Niedostateczny.

PoZdRo
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-08-28 18:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polo - 2014-01-28 21:17:12]:
w oknoplascie juz nie ma zwiazków robia teraz co chca
zdjecie uzytkownika
agnes - 2014-09-08 17:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej do tej pory mieliszmy dobre zdanie i drucie ale jak mojego męża [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tamtąt bez powodu to dla mnie ta firma jest spalona mój mąż pracował tak 4lata na produkcji i ostatni rok na elektryka tam poszed wyobraście sobie jebał rok po12h wogule urlopu ani zwolnień lekarskich i jakoś za dnia wezwali do kadr i od tak go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z 2tygodniowym wypowiedzeniem ale prosił zeby do na hale przyjeli ale oni nie i koniec a jedno pytanie CZEMU GO ZWOLNILI TO ONI NA TO NIE MUSIMY PANU MUWIĆ I TYCZY SIE TO CO TERA PISZE DO GUWNEGO PREZESA ZA CO MAMY Z DZIECKEM ZYĆ NA sTANCJI JAK MNIE NIE HCECIE PRZYJĄĆ A MĘZA WYJEBALISZTA ale jak to wy nalane wyjebaliszta i zero sumienia
zdjecie uzytkownika
dino - 2014-09-13 20:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [agnes - 2014-09-08 17:50:32]:
firma drutex w bardzo krótkim jak na Polską firmę czasie zdobyła bardzo dużą popularność nie tylko w Polsce , ale i w całej Europie. Dobrą robotę w firmie robi dział PR , który podsunął pomysł o sponsorowaniu zespołów sportowych. Dzięki tej akcji zrobili sobie dobrą reklamę - pieniądze nie poszły w błoto
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-10-03 10:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Naprawdę nie rozumiem tych którzy chwalą sobie drutex tempo jak na akord wiecznie mało za sobotę nie płacą dwie zmiany jak potrzebujesz urlop albo wyjść wcześniej to zapomnij jedyny plus to że płacą na czas bo co do uczciwości to szkoda gadać nie doliczysz się ile za nadgodziny płacą za urlop jak już musisz iść zimą to żebyś czasem nie zarobił potrącą ci równowartość albo i więcej z premii i jak ktoś mi powie że to jest zajebisty zakład to na pewno jest brygadzistą albo albo kimś lepiej sytuowanym
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-10-04 09:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kupiłem z druteksu okna i paluszki http://www.almoc.pl/img.php?id=2213 i nie działają POMOCY czy takie grube szyby ich okna mają?
zdjecie uzytkownika
wilo - 2014-10-11 18:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
myślę, że Drutex chwalą osoby które nie przepracowały tam na produkcji nawet dnia. Rozumiem , że na innych wyższych stanowiskach praca może być rzeczywiście całkiem przyjemna , ale jeśli mówimy o tych szeregowych podstawowych miejscach pracy to naprawdę nie ma tu się niestety czym podniecać. Przeciętność
zdjecie uzytkownika
Polimer - 2014-11-20 19:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, że mają być jakieś problemy z premium w grudniu? Jak tak to ja pitole robienie ot za damski chu, a w tym czasie pieniądze idą na tych pijaczków z Bytovii!
zdjecie uzytkownika
tytus de zoo - 2014-11-22 12:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma pracy źle,jest praca źle.Takie cuda to tylko w Polsce.
Najlepjej leżeć na zmianie z browarem w reku i czekać na wypłat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak za komuny.Zastanówcie sie czego wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chcecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nygusy
zdjecie uzytkownika
hjk123 - 2014-12-10 00:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada atmosfera w tej firmie? czy przyjmuja bez doswiadczenia?Czy jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? czy ktos doświadczony wie cos wiecej starajac sie o prace w danej firmie dobrze jest wiedziec czy warto aplikowac na dane stanowisko...
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2014-12-21 15:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bez niku - 2014-06-30 16:57:38]:
Preacowałem tam rok czasu i podpisuję się dwoma rękami pod tym - sama prawda na temat tej firmy - wypłata zawsze na czas to największa zaleta (ale różnie bywa z jej wysokością...)
zdjecie uzytkownika
leming - 2015-02-27 01:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak oceniacie drzwi i okna pcv drutex? warte swojej ceny czy nie? no i ja niesety nie bardzo się na tym znam, to czy jak bym napisał do nich to pomogliby mi wybrać coś odpowiedniego dla mnie? są pomocni na tej zasadzie czy raczej nie? bo ceny mają wcale nie takie tragiczne z tego co właśnei oglądam. Liczę na wasze porady
zdjecie uzytkownika
delfina - 2015-03-20 17:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że to bardzo duża firma, nawet w x factor przekazywała w finalne dużą nagrodę pieniężną, myślę żem dlatego właśnie to będzie fajny stabilny i prestiżowy pracodawca - ogólnie to zgadzacie z tym, czy mam rację? siedze już ddwa lata w branży ale jednak już szukam takie naprawde solidnego prascodawcy
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-29 19:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez niku - 2014-06-30 16:57:38]:
widzę,że w Drutexie sami niewolnicy, tylko od kiedy niewolnikom się płaci
zdjecie uzytkownika
Szabla - 2015-04-12 21:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie gdzie praca fizyczna tam słyszę, że niewolnictwo i wszechobecne niezadowolenie. Ludzie no to nie jest praca dla mięczaków tylko ciężka i trzeba się przyzwyczaić.
zdjecie uzytkownika
klient... - 2015-04-24 00:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2014-07-04 11:50:27]:
Wszyscy się spieszą, aby wykonać jak najwięcej i później klient kupujący produkty "Drutexu" stwierdza owe niedoróbki i braki w wykończeniu u siebie w domu po zakupie tychże.
Natomiast z reklamacją różnie jest. Wiadomo tylko,że "Drutex" niechętnie udziela reklamacji, jak twierdza sprzedawcy.
zdjecie uzytkownika
Bre - 2015-04-25 11:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,

ja trochę z innej beczki odnośnie Drutexu;czy tam na miejscu jest wytwarzane szkło? Tzn. czy wożą tam skądś kwarc i jest coś w rodzaju huty na miejscu? Jeżeli kwarc jest dowożony, to czy luzem, czy w workach etc.
Proszę kogoś o informację na ten temat.
zdjecie uzytkownika
rytem - 2015-04-27 02:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak z tym kwarcem niestety wiec nie pomogę. Ja chciałem zostać ph w drutexie ale nie ma na stronie ofert pracy, zachęcają tylko do kontaktu i wysylania cv wiec chyba to zrobie
zdjecie uzytkownika
Piotruś pan - 2015-05-02 19:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szkoda słów, atmosfera okropna, brak wytchnienia, traktują cie jak wola roboczego. Wiadomo wszędzie trzeba pracować ale ludzie tam mają zero szacunku do ciebie jako człowieka i dla twojego zdrowia, ty dla nich wszystko a oni dla ciebie nic. A Wolski jeden z brygadzistow to wykończyć cie zajdzie psychicznie będzie wyzywal szmacil jak gówno byle robić szybko szybciej najszybciej, no chyba że ładnie mu wazelinka będziesz w dupe wchodził jak to szczególnie jeden robi może nie po nazwisku ale inicjaly P.K.ze nawet najebany przyjdzie to go kryje a reszta a zabyle chuj ma słuchania. Ogólnie burdel na kółkach szczególnie na Wolskiego lini
zdjecie uzytkownika
Aras - 2015-06-04 22:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedyś brali jak leciało, teraz trochę przebierają w cv choć podejrzewam, że nową halę będą mieli problem zapełnić. Jak zwykle czekają na koniec roku szkolnego i młodych. To co pisali przedmówcy wszystko jest prawdą! Jak wszędzie trzeba mieć szczęście do ludzi i stanowiska na które się trafi. Niepojętym jest tam przydział ludzi na stanowiska (koksy robią tyle co nic a cherlaki tyrają i dźwigają za dwóch). Bez znajomości to ciężka sprawa tam, nie masz siły i zdrowia to się nie pchaj. To jednak fabryka. W razie jakiegoś wypadku czy choroby po dłuższym zwolnieniu zapomnij o powrocie. Tyle ludzi a tam dalej na akord i ściganie się kto więcej. Praca dla singla lub z braku perspektyw.
zdjecie uzytkownika
jenny - 2015-06-07 18:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tytus de zoo - 2014-11-22 12:00:14]:
Szacunku i pensji proporcjonalnych do wysiłku matole. Taki jesteś ograniczony ze tego nie ogarniasz ? W chinach ludzie te maja prace tylko ze ta praca nazywa się WYZYSK. Polska to takie chiny europy wielu ludzi tego doświadcza. Jak ci dobrze to nie szczekaj na tych którzy zasuwają jak mrówki za marne grosze.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-06-07 18:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szabla - 2015-04-12 21:17:45]:
Za ciężką prace należy się godziwa zapłata. Nie ogarniasz tego cwaniaku ? Jesteś taki mądry to idź ciężko pracować za najniższą i do tego bądź traktowany jak śmieć. Ciekawe czy będziesz nadal tak kozaczył.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Aplikowalem na inne stanowisko niż to które mi zaoferowali z obietnicą wejścia po czasie. Niestety :/
Pytania: O doświadczenie, prace w grupie i stan zdrowia
zdjecie uzytkownika
www - 2015-06-07 18:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-03-29 19:48:11]:
Płaci się aby mieli na jedzenie. Niewolnika tez trzeba nakarmić. Pojmujesz ?
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-07-29 21:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy !! Jeżeli dobrze robisz , słuchasz i się nie odzywasz to jest ok ale odezwij się to premia upierdolona !! nowe hale otwieraja tyle ludzi chcą przyjąć a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda przyjmują tylko po znajomości ! pozdrawiam pania która siedzi przy pierwszym biurku w kadrach , powinno się przyjmować tych którzy szybciej złożyli podania a nie tych którzy są znajomymi , albo tych którzy jej się podobaja to jest mobing . Ciekawe co pani by zrobiła pracujac na gospodarce i to duzej to pani by nie dała radę , więc nie pani powinna decydować kto się nadaje do pracy a kto nie ! zobaczymy co zrobi pani gdy złoże skargę do głównego dyrektora ! Nie powinno traktować się tak drugiej osoby ! I tak predzej czy później zostaniesz za to osadzona !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drutex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Drutex?
Zadaj pytanie
alert