brak logo

Drutex

Bytów

Opinie o Drutex

bangi 2015-09-07 20:36:26
syf i ubóstwo tyle na ten temat.
drom 2015-09-10 11:47:49
Witam, wato kupić do domu okna firmy drutex.
nowicjuszka 2015-09-25 02:48:04
właśnie, ludki proszę was o radę, poniważ mam dom w stanie surowym i szukamy teraz najlepszej oferty na właśnie zaopatrzenie sie w okna, za równo normalne, jak i balkonowe, tarasowe i dachowe, czy polecacie drutex czy jednak jakąś inną firmę, chodzi mi również o korzyść cenową i konkrencję w tym temacie
3
eko 2015-09-30 09:12:12
witam , czy ktoś może potwierdzić te plotkę ,że drutex kupuje eko-okna..jest to możliwe, podobno już auta od nich kupili osobowe i tiry ale czy firma eko sie sprzedaje ?
eko 2015-09-30 09:12:34
witam , czy ktoś może potwierdzić te plotkę ,że drutex kupuje eko-okna..jest to możliwe, podobno już auta od nich kupili osobowe i tiry ale czy firma eko sie sprzedaje ?
gość 2015-10-07 09:08:42
Niby potrzebują pracowników ja próbuje się dostać juz z 3 rok i nic! Jestem po zawodowce ale widocznie biorą samych z ochapu taka prawda
karol 2015-10-25 13:06:53
@gość moze warto pofatygować sie i osobiscie przejechac sie do nich i zostawic swoje cv i pogadac, przeciez jezeli masz doswiadcenie i znasz sie na robocie to nie powinno byc problemow, to tak jak ja bede sie wybieral do nich, bo mailowo to wiadomo ze mniejsze szanse sa, a ja tez pracowalem kilka lat na produkcji a piszecie ze warto
dżejdżej 2015-11-03 09:10:41
Firma ostatnio wtapia z terminami realizacji zamówień dla swoich odbiorców i tu pytanie do pracowników- nie wyrabia się produkcja czy może po prostu DRUTEX ma wywalone na PL i ciśnie eksport??
2
dżejdżej 2015-11-30 11:02:41
czyżby zabronili się wypowiadać?
kokesz 2015-12-08 02:26:31
Nie wiem czym to jest spowodowane, no ale chyba nie chodzi tutaj o produkcję, ponieważ gdyby się nie wyrabiali to pewnie zatrudnili by więcej pracowników.
kijek czy marchewska 2016-01-14 02:42:11
pewnie masz rację @kokesz, a na produkcję zawsze jest sporo chętnych do pracy i na pewno nie mieliby z tym żadnych problemów, poza tym firma ma dobrą renomę :)
axn 2016-01-18 20:23:51
hahaha "dobra renoma" koń by sie usmial iiiiihhhhaaaa
Często w parze, ze złą jakością idzie też jego bardzo niska cena.
dino 2016-01-18 20:56:07
co Wy gadacie o niskiej jakości w Drutexie. Wręcz przeciwnie jest to jedna z nielicznych Polskich firm które liczą się na rynku europejskim i nie tylko.
pawel20 2016-01-19 18:25:01
witam
daj znac czy komus sie udalo wygrac z nimi z tymi kosztami szkolenia
pozdrawiam
q 2016-01-20 21:00:05
@dino ja też nie wiem o czym oni tu mówią. Drutex to przecież największy producent okien PCV w Europie. Istnieją na rynku już od 1985 roku, a to przecież bardzo długo i o czymś świadczy. Z pewnością nie osiągnęliby takiego sukcesu gdyby nie dobre zarządzanie i porządni pracownicy, którzy są za swoją pracę doceniani.
jurek 2016-02-09 10:43:49
"największy producent okien PCV" - to żeś poleciał teraz....
Okna jak okna- spełniają swoją funkcje, a popularność zawdzięczają tylko i wyłącznie za nawiązanie współpracy z klubami piłkarskimi
morela 2016-02-09 20:45:02
Pewnie, że klienci są zadowoleni z ich okien i przez to wyrośli na takie imperium. Ciekawe tylko czy potrzebują jakiś techników skoro cały czas się rozrastają.
kon 2016-02-18 14:19:28
morela, z tym imperium to chyba trochę przesadziłaś. Ostatnio drutex sporo zainwestował w reklamę ale nie wiem czy sponsorowanie Błaszczykowskiego za 1 zdanie jest dobrym rozwiązaniem - ludzie pomału o nim zapominają.
pat 2016-02-23 00:41:20
Tak (usunięte przez administratora) doceniają ... przychodzą ludzie do pracy na 8 godzin i zaraz się dowiadują że będą (usunięte przez administratora) po 12 h co to (usunięte przez administratora) za polityka traktuja jak śmiecia! Grafik dla nich nie istnieje. Niech tam zamkną ludzi na 24h non stop w niedziele i święta. Brak słów, dno!!!! Brak organizacji! ! Urlopy dają tylko jak im się podoba!! Zapomnij o rodzinie, życiu prywatnym oto Drutex.!!!
2
tade\k 2016-02-23 08:19:11
słychajcie jeśli rzeczywiście jest tak źle jak piszecie to może albo trzeba pogadac z kierownictwem albo sprawę zgłosić wyżej, zastanawiałem się nad aplikacją ale nie wiem teraz czy warto
2
w*t* f* 2016-02-24 21:33:12
Nic nie zrobisz.....wysmieja Cię, wylecisz z pracy. Związki nie mają szans, a ludzie się boją nawet odezwać żeby nie stracić pracy. Tam jest chory system. Brak szacunku dla ludzi!
1
tysiąc 2016-04-09 14:51:36
Wydaje mi się, że nie mają żadnej oferty, bo atmosfera u nich teraz dopisuje.
Mira 2016-05-09 15:54:30
Tam to tylko day and night!! I to po 12 h
I jakoś można, w umowie 48 godz a tu 2× więcej i ta sama kasa, nikt tego nie kontroluje. Ptaszki na uwięzi haaa
1
jula 2016-05-09 20:48:36
@tysiąc mają oferty ale i duże wymagania. Specjalista ds. sprzedaży ze znajomością języka francuskiego, włoskiego lub angielskiego. Bardzo dobra organizacja pracy i umiejętność zarządzania czasem.Łatwość w nawiązywaniu kontaktów z Klientami. Umowa o pracę. Ciekawe jaka płaca?
pp 2016-05-14 21:02:49
ludzi mają za głupich i tyle. i to straszenie że zaje... ci premie.
Hanka 2016-05-28 06:00:48
Przestrzegam przed zakupem okien z DRUTEXU. Jeżeli pojawią się jakieś problemy, to DRUTEXU to w ogóle nie obchodzi. Skasowali pieniądze i już!
Hanka 2016-05-28 06:09:36
Nie warto! Same problemy! Firmy DRUTEX klienci, którzy zakupili ich produkt w ogóle nie interesują. Skasowali pieniądze i na tym koniec kontaktów!

Hanka
Hanka 2016-05-28 06:17:19
Przestrzegam przed tą firmą! Jak masz problemy z nieprawidłowym montażem, dom ci niszczeje, nie możesz kończyć budowy przez decyzję o zakupie okien z DRUTEXU, to tej firmy takie sprawy w ogóle nie interesują! Skasowali pieniądze i na tym koniec! Żenada!
Hanka 2016-05-28 06:23:19
Oprócz jakości, ważne jest podejście do klienta, który podjął decyzję o zakupie okien z DRUTEXU. Niestety, takich klientów traktuje się fatalnie! Firma nawet nie raczy odpisać na pisma do niej adresowane. Straszne lekceważenie!
Nie polecam tej firmy nikomu

Hanka
KK 2016-06-28 14:50:30
To złóż reklamację @Hanka każdej firmie może zdarzyć się niewłaściwy montaż ale to nie powód od razu do oczerniania na forum
muchołówka 2016-07-15 05:46:57
Witam jest kolejny majster lepszy niż Wolski a dokładnie Dawidowski też ma swojego pieska tylko ze on może jeszcze pić a wolne ma jak on chce i robi na czym chce a jak ty chcesz mieć wolne żeby jechać z dzieckiem do lekarza to nie da bo ludzi nie ma a Okoń dostaje i jeszcze może być w pracy pijany a majster wtedy tego nie widzi
2
mały 2016-07-15 06:13:15
Ale tak jest i będzie jak można pic to niech pije i tak go nikt nie złapie na tym
sara 2016-07-15 09:06:06
nie widze żadnych ofert o prace jak na razie u nich..
wariat 2016-07-15 12:26:29
Niby taki wielki zakład kamery ochrona zakaz picia palenia i na co to komu jak można robić co się chce a biuro to nic nie interesuje śmiech na sali i tylko inny pracownicy mają z tego problemy pozdrawia hale 14
maniecki 2016-07-15 12:30:27
jeśli chodzi o samą firme to jednak trzeba przyznać, ze to dobry producent stolarki okienno-drzwiowej. Firma oferuje okna PVC, drzwi PVC, okna drewniane, aluminiowe, fasady, rolety i to naparwde jakościowo niezłe, jeśli chodzi o taką opinie produktową,
Adam 2016-07-16 10:56:16
I tak on nie będzie zwolniony ludzi nie ma to będzie pracować to nic wam nie da
xxx 2016-07-16 12:15:55
Okna drewniane i aluminiowe na prawdę mają dobre @maniecki, ważne że klienci są zadowoleni, a atmosfera jaka?
Robert 2016-07-17 14:36:54
Brawo kolego z hali 14 kto może ten może
Robert 2016-07-17 14:40:06
Atmosfera dobra jak ktoś pije i się tym chwali na linii
Mikser 2016-07-17 15:12:39
No powiem Ci, ze tacy ludzie na produkcji się trafiają, ale nie można przecież odnosic tego do wszystkich
Robert 2016-07-17 16:29:05
Ale ty pracujesz u nas ale to ludzi denerwuje
qnno 2016-07-17 16:34:57
teraz i tak chyba nowych pracowników na produkcję nie potrzebują, ale za to na stronie internetowej firmy jest wzmianka że potrzeba im specjalisty do spraw sprzedaży - tylko trzeba włoski albo francuski znać
Robert 2016-07-17 16:49:46
Potrzebuję każda ilość nie ma komu robić
tak 2016-07-17 17:51:34
Specjalista ds. sprzedaży rzeczywiście może liczyć na dość dobre dwuskładnikowe wynagrodzenie, a to dobry znak.
1
drutex 2016-07-20 19:44:57
Dziś kolega z hali 14 tez wesoły wkoncu piesek majstra
867 2016-07-20 20:13:11
@tak widze że masz pewną wiedzę w tym temacie, czy w takim razie możesz podać jakieś konkretne stawki?
Robert 2016-07-27 06:32:17
Jak kolega pijany to go w sobotę nie ma w pracy i taki to może i nikt z tym nic nie robi wkoncu hala 14
Robert 2016-07-27 06:32:52
Jak kolega pijany to go w sobotę nie ma w pracy i taki to może i nikt z tym nic nie robi wkoncu hala 14
gość 2016-07-27 17:09:03
A wiecie jakie są teraz średnie zarobki? Pozdrawiam
Suchy 2016-08-30 21:17:07
Niskie
Zostaw swoją opinię o Drutex - Bytów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drutex