brak logo

Nowak Janusz Poligrafia

Poznań

Opinie o Nowak Janusz Poligrafia

anonim 2011-04-20 02:59:31
CZY KTOŚ WIE KIEDY FIRMA JANUSZ NOWAK ZOSTANIE PRZENIESIONA DO WYSOGOTOWA.POZDRAWIAM MONIKA
anonim 2011-05-12 21:51:55
Ja wiem ale nie powiem. Marek
anonim 2011-06-24 11:36:20
powiedz proszę ,a tak poza tym jaka atmosfera panuje w tym zakładzie i jakie są minimalne zarobki ? pozdrawiam serdecznie monika .
Drukarz 2011-09-25 05:42:55
Generalnie firma już znajduje się w Wysogotowie obok takich drukarni jak Graphus-Pach czy Grafpoz. Co do samej firmy - należy wziąć pod uwagę, że gdy właściciel firmy zatrudni dwóch synów do zarządu i płaci im za to duże pieniądze (które można by przeznaczyć na podwyżki dla solidnych pracowników) - to nie licz na to, że w tej firmie dobrze zarobisz. Tyle na temat.
anonim 2011-12-01 11:23:58
Potwierdzam te opinie. Własciciele maja węża w kieszeni
1
we34 2015-09-09 17:29:43
czeeść,nie wiem czy widzieliście ale obecnie w firmie POLIGRAFIA JANUSZ NOWAK SP. Z O.O. poszukują pracowników na stanowisko magazyniera, specjalisty do spraw planowania, kierownika hali druku, pomocnika drukarza w Poznaniu/Wysogotowie, może ktoś z was byłby zainteresowany, podobno panuje tam miła atmosfera pracy..
ghjzk 2016-04-16 15:19:11
to spóżniłam się o to bardzo @we34 bo teraz nie szukaja nikogo
12 2016-05-18 09:10:57
wejdz na ich strone interentowa i przeczytaj ze maja duze zainteresowanie i zapotrzebowanie od klientow na liczne zlecenia dlatego tez szukaja ludzi do pracy, podali adres mailowy na ktory trzeba skladac cv,
Zostaw swoją opinię o Nowak Janusz Poligrafia - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nowak Janusz Poligrafia