brak logo

Nakonieczny Jan Piekarnia

Garbów

Opinie o Nakonieczny Jan Piekarnia

jack 2012-04-09 20:43:47
siema.a jak sie pracuje jako przedstawiciel?
dzieki za info
opinia 2012-06-18 21:19:39
Powiem szczerze, że jeżeli chodzi o zwolnienia czy wolne nigdy nie miałem z tym problemu , zarobki takie sobie, nie jest źle... z tym, że do tej pory były płacone na czas, a przez ostatnie 2 miesiące to się zmieniło... więc trochę dziwi mnie Twoja wypowiedź
Ent 2012-06-26 11:31:04
"jedyny plus to to ze kasa jest bez opoznien "

Teraz też tak jest? bo słyszałem, że nie płacą ludziom w terminie
Komi 2012-07-13 21:42:07
Ent - to chyba źle słyszałeś (możliwe że o tym syfie w zagrodach Tim Makro) - bo w tej piekarni nigdy nie bylo opoznien,nawet czasem potrafili 6 dać.Ogolnie są wredni i traktują pracowników zle ale co do spraw finansowych są wporzo,no i to pieczywo jest smaczne,PZDR
Hmm 2012-07-18 18:40:54
Powiem tak - nie jest żle ,ponieważ z szefem mozna pożartować,ma swoje wybuchy - poprostu jest nerwusem jak wiekrzośc ludzi,ale ogolnie bardzo dużo rzeczy można u niego załatwić.czasem traktuja pracowników jak nie powinni ale np.szef ma racje w wiekrzości przypadków,jak jeden z drugim coś zniszczy.Poprostu dba o ta piekarnię jak nikt inny i chce miec wszystko idealne.Jest taki poprostu.Szefowa jest gorsza,codziennie (usunięte przez moderatora) lata po piekarni jak osa.Pewnie ma swoje powodyu.Pieczywo świetne,wypłata zawsze na czas.Ogolnie spoko.Mogli by tylko nastawienie zmienić do pracowników.innych zastrzezen nie mam.
zdziwiony 2012-07-19 18:53:39
moze i masz kolego troche racji jak by tak sie zastanowic,tylko czy dbanie o piekarnie moze odbijac sie na pracownikach? zadnemu pracodawcy nie wolno pod zadnym pretekstem mowic o pracownikach(usunięte przez moderatora),a ze szef z szefowa nie moga sie czesto dogadac to ona jedzie po kim tylko moze i czepia sie glupot on w sumie jak sie czepia to ma racje tylko musi cos na uspokojenie brac bo sie nie kontroluje,a synio juz idzie w jego slady ale to juz inna bajka
;-)
K 2012-07-24 11:32:08
A jak tam wygląda praca w biurze?
ps. 2012-07-27 23:18:45
odpisuje do pytania o prace w biurze ,ja osobiscie wytrzymalam dwa dni,nawal pracy i sto problemow,nawet jeden zaginiony chleb to powod do awantury,albo brudny kosz,z jednej strony to dobrze ale tego sie nie da wytrzymac.nie polecam
ar. 2012-10-12 16:10:55
Ja tez pracuje w piekarni u konkurencji przy pakowaniu pieczywa i jest lipa ostatnio wiec postanowilem zlozyc papiery u nakoniecznego.czy moze ktos w skrucie opisac jak tam wyglada praca na krojeniu lub na magazynie i po jakim czasie podnosza pensje bo przez telefon wyglada fajnie to co uslyszalem.
3
ork 2012-10-17 15:48:45
Ja ci powiem kolego tak na krojeniu jest spoko luzik czas na fajke i zjedzenie czegos wiec mozesz isc ale jak na magazyn to lipa (usunięte przez administratora)pieczywa ze sam sie zwolnisz i jestes bezrobotny wiec jak masz prace to ja szanowac polecam wierz mi mnie tam chcieli wcisnac i wolalem zmienic prace\\\\\\\\\\\\\\\'a co do pensji to zarty sobie z ciebie robia tam podnosza tylko kase na produkcji na magazynie z tego co pamietam nie masz na to szans .NIE POLECAM STANOWCZO!!!!
1
zen 2012-10-23 21:42:27
A jak z praca jako kierowca? Chodzi mi o traktowanie, obowiązki i zarobki?
llilka 2013-01-18 22:11:14
K - 2012-07-24 11:32:08

A jak tam wygląda praca w biurze?
Każdy patrzy na ciebie wilkiem. Dołki pod toba kopie. ale to i tak nic w porównianiu z szefostwem. Ja mam wrażenie, że tam pracuje tylko rodzina szefostwa a jak sie trafi ktos obcy, wszyscy nim pomiatają. Nie polecam tego zakładu. Wcale mnie to nie dziwi, że ciągle w anonsach spotykam ich ogłoszenia.
1
nieznajoma 2013-01-22 10:15:43
To może być prawda z tym, że dają umowę niby na stałe o po roku do widzenie. Szukałam pracy i pod koniec 2011 roku było ogłoszenie do nich na fakturzystkę i teraz pod koniec 2012 roku (mniej więcej w tym samym czasie) to samo ogłoszenie, więc albo ktoś nie wytrzymał albo go zwolnili. I z tym, że cały czas są jakieś ogłoszenia od nich to też prawda, bo widzę na stronie anonse24.pl, miałam nawet dzwonić, ale już sama nie wiem, po tych Waszych opiniach czy jest sens. Może to są naprawdę wariaci?
2
nieznajoma 2013-01-22 10:29:36
A tak przy okazji, nie możecie powiadomić inspekcji pracy o podejściu pracodawcy do pracownika? To jest niedopuszczalne, żeby szefostwo wyzywało pracowników, to jest naruszenie godności osobistej, jakiś obłęd. A inspekcja przynajmniej kontrolę im zafunduje i może trochę spuszczą z tonu. Dbanie o własną działalność w cale nie musi iść w parze z ubliżaniem pracownikom.
Gość 2013-01-30 19:56:47
Przeczytałam te opinie i zgadzam się ze wszystkimi, którzy krytykują szefostwo. Nie ma szacunku do pracownika, dlatego ludzie nie szanuja ich. To co się dzieje w tej piekarni przechodzi ludzkie granice. Mimo, że kiedyś kupowałam ich pieczywo, po mojej "karierze" w tej piekarni nawet nie chce wspominać, że kiedyś je jadłam.
Jeżeli chodzi o inspekcje pracy, to jakoś nie chce mi się w to bawić. Znalazłam normalną pracę, gdzie doceniaja moją wiedze, i nie chce wracac wspomnieniami do garbowa, bleee.
Adana 2013-02-20 18:39:36
A ja byłam na pieczeniu pączków i mi się podobało :D
janek 2013-03-16 15:32:10
don - 2013-02-28 08:35:36

A wypłaty zaczęli już płacić w terminie czy nadal nie obchodzi ich za co ludzie rachunki popłacą czy do pracy dojada?
Pieniądze zawsze są na czas, wiec nie wiem o co Ci chodzi.. Może raz czy dwa się zdarzyło. Słyszałem, że biuro im się trochę zwalnia, ale nie polecam tam pracy!!
bolo 2013-03-18 15:25:20
no nawet (usunięte przez administratora) nie dal rady zostawil firme;]]
gggg 2013-04-10 18:52:15
to nie tylko byli pracownicy piszą obecni tez ale maja racje
szukam_pracy 2013-04-15 16:56:13
Ty Góral przedstaw się z imienia i nazwiska i zostaw jakiś kontakt bo jesteś mało wiarygodny...
1
Bartek Sokołowski 2013-04-15 17:01:20
Powiem Ci... Ktoś kogo nie stać na to by się podpisać pod swoimi wypocinami jest tchórzem i szkoda czasu by czytać to co napisał. Jak masz coś do kogoś to mów prosto w oczy a nie za plecami. Wiele rzeczy tutaj to czysta zawiść i złość odreagowana za to że zostało się zwolnionym z pracy. Jak widać ludzie tam pracują i pracować będą i jak ktoś szuka informacji jak jest to niech szuka u źródła. Bo tu jakby ktoś napisał że widział u Pana (usunięte przez administratora)rogi na głowie to też byście w to uwierzyli.
xxxx 2013-04-15 21:27:38
bije tu strasznie złością i żalem. Jedno pytanie ZA CZYM ?
1
xyz 2013-04-15 21:55:53
Wiele z tych wypowiedzi jest prawdą, ( usunięte przez administratora ). Jeśli się nie ma nerwów ze stali i mocnej psychiki to miesiąca tam nie wytrzymasz, nie sety takie są realia ...
bv 2013-04-21 08:41:04
(usunięte przez administratora)a ten kolega co pracował był całkiem fajny i sympatyczny lubiłam go jak i większość pracowników więc proszę nie wypisywać bzdur
nowy 2013-04-24 23:05:23
a ja własnie tam byłem na rozmowie o prace ale widze ze chyba dam sobie spokoj ,na rozmowe czekalem 45 min z zegarkiem w reku chociaz nie bylo innych kandydatow,a bylem umowiony na dana godzine,a potem 5 min i po rozmowie,przez te 45 min duzo uslyszalem i zobaczyłem,a jak tu poczytalem to sie utwierdzilem ze nie warto juz wiem dlaczego szukaja ludzi ,powodzenia;-)))))))))))))))))))))
nowy2 2013-04-25 16:15:56
nowy - 2013-04-24 23:05:23

a ja własnie tam byłem na rozmowie o prace ale widze ze chyba dam sobie spokoj ,na rozmowe czekalem 45 min z zegarkiem w reku chociaz nie bylo innych kandydatow,a bylem umowiony na dana godzine,a potem 5 min i po rozmowie,przez te 45 min duzo uslyszalem i zobaczyłem,a jak tu poczytalem to sie utwierdzilem ze nie warto juz wiem dlaczego szukaja ludzi ,powodzenia;-)))))))))))))))))))))
A mógłbyś powiedzieć na rozmowie o jakie stanowisko tam się zjawiłeś? i jak ona wygladała? jesli mozna to poprosil bym kontakt na gg 40575629
nowy 3 2013-04-26 21:52:11
no to kolego i ja powiem nie z tą pracą niech szukają jeleni gdzie indziej , jak ma ktoś się znęcać na de mną to to rezygnuję
Stale pracujący 2013-05-03 22:39:08
(usunięte przez administratora) jesteś żałosny... Pochwal się jak ci teraz dobrze w nowej pracy i nie zapomnij dodać dlaczego szukasz następnej.
xxx 2013-05-05 19:55:11
dajcie sobie po razje, powinno to rozładować napięcie międz wami
Nie jestem wszyscy 2013-05-07 21:52:09
A ty z jakiej choinki się urwałeś? Wszystkich reprezentujesz? Pewnie prawdę napisał (usunięte przez administratora). Ja się nie zdziwię jak na kolejnego pracodawcę też będzie pomyje wylewał ten wymieniony z imienia i nazwiska o ile to nie ty sam nim jesteś bo wcale nie dziwi ten wpis. Ja za nim nie przepadam ale bzdury jakie tu piszecie śmieszą.
xxx 2013-05-07 21:59:41
xxx - 2013-05-05 19:55:11

dajcie sobie po razje, powinno to rozładować napięcie międz wami
tylko tchórz (usunięte przez administratora), drapacz jaj najwyraźniej ma jaja bo go olewa i wątpię żeby tu zaglądał i to w ogóle czytał a tego powyżej to stać tylko na to by pisać że niby taki mądry bo wie jak wszystkich tam traktują. a zresztą mi się wydaje że temu kolesiowi (usunięte przez administratora) chyba szkoda że tam nie pracuje i musieli go stamtąd wylać i teraz gorzkie żale i pretensje do całego świata ma.
xxx 2013-05-07 22:09:55
mmm - 2013-05-07 22:05:33

ja myślę że tobie szkoda że już tam nie pracuje
Żarty sobie robisz, jego stamtąd wylali i chyba za nim nie tęsknią skoro mu sami podziękowali i teraz im się odwdzięcza tu na tym forum.
mmm 2013-05-07 22:10:50
chyba nie możesz pogodzić się z tym ze nie pracuje bo ciągle cie denerwuje ten temat i musisz podszywać się pod innych żeby coś powiedzieć. POZORY CZĘSTO MYLĄ.........nie zapomnij tego
mxy 2013-05-15 20:17:53
Mądrze mówisz (piszesz) przyjacielu. Popieram na 100%
była pracownica 2 2013-07-22 23:08:28
popieram w 100% jesli szukasz pracy na stałe a nie jesteś robotem to nie szukaj w tym zakładzie ,tez mam wrażenie że byłam chwilową zapchajdziurą,powracali z urlopów i do widzenia ,ale co przez kilka dni przeżyłam to koszmar ,teraz sie cieszę bo mam normalną pracę w której jest czas na kawę i kanapkę a nie 8 godz nawet usiasc nie wolno bo od razu pytają czy juz wszystko zrobione,oczywiscie wszystko na kamerach widza , trzeba im cyfrę plus zamówić bo chyba sie nudzą,nie polecam tego zakładu pracy,chociaż doswiadczenie mam krotkie
1
Administrator 2013-09-30 10:51:20
Informuję iż na podstawie art. 212 § 1 i § 2 KK oraz art. 216 § 2 KK opinie pozostawione na temat "Nakonieczny Jan Piekarnia" zawierające treści noszące znamiona przestępstwa zniesławienia oraz znieważenia będą usuwane a adres IP przekazywany do organów ścigania celem ustalenia danych personalnych osób odpowiedzialnych za ich umieszczenie.
Przypominam iż akceptacja regulaminu portalu GoWork.pl jest obligatoryjna a co za tym idzie każdy z opiniodawców ponosi odpowiedzialność prawną za pozostawioną treść w zawartych opiniach.
1
bleble 2013-10-11 07:32:33
coś moje wcześniejsze wpisy skasowali:P chyba (usunięte przez administratora)bolało to bo prawde napisałem ja (usunięte przez administratora))tata wtedy dużo kasy musiał dac.
A tak w ogóle to praca u jana nie jest zła pod warunkiem ze się ich nie widzi albo jak sa jakieś naloty na piekarnie a czemu tu nikt nie pisze (usunięte przez administratora).... w piekarni i te jej raporty rozliczanie zwrotów itp.
a ktoś tam wcześniej napisał ze ludzie tam pracują to niech ktoś tam w okolicy otworzy duzy zakład stabilny to zobaczymy czy ludzie tam będą pracować .
2
mikrus 2014-03-19 15:17:06
ibot, a możesz napisać co dokładnie masz na myśli, bo jak dla mnie to komentarz jest trochę zbyt dużą przenośnią, z góry dzięki.
ja 2014-03-27 13:49:11
możecie powiedzieć jak wygląda tam praca kierowcy dostałem propozycje pracy w tym zakładzie. Ile zarabiają tam kierowcy??
pan bułka 2014-12-30 12:02:32
widze że ostatni wpis tutaj ma już chyba sto lat. mój będzie raczej dotyczył tego samego tematu. czy obecnie w Nakonieczny Jan Piekarnia są jakiekolwiek wolne stanowiska pracy teraz? chodzi mi o o rzeczy stricte związane z pieczeniem bo takie mam wykształcenie, to mnie pasjonuje i mam już trochę doświadczenia. dostanę teraz coś u was?
Minos 2015-02-28 12:15:46
Pryzynam, ja jako początkujący oużytkownik tej strony ciężko doswiadczyłem poszukiwań tej piekarni. Nie wiem za bardzo gdzie mam jeszcze szukać aktualnych informacji w końcu to nie za bardzo wiem jak można znaleźć gdzieś coś prosto od pracownikó, istnieje taka szansa żeby dostać jakieś informacje, czy nie ??
piotrek 2015-03-27 22:16:50
@Minos jak Ci ktoś odpisze to tak, to jest odpowiednie miejsce. Ja się zastanawiam, czy w ogóle jest szansa, aby pracować jako kierowca w nakoniecznym janie piekarni. Widze, że było spore zainteresowanie swojego czasu, to jak teraz z rotacjami, czy aby nie jest tak, że jak ktoś już dostanie pracę to nie prędko odejdzie?
martyna 2015-08-18 08:09:59
Właściciele piekarni żle traktują personel ,nie am warunków do handlu bo oddziały maja czasami małe powierzchnie i w takie upały bardzo trudno jest pracować ...ale za straty obciążani są sprzedający ,nie doceniają tych co sprzedają i robią im obroty,Dobry handlowiec w dzisiejszych czasach to skarb niestety młodzi ludzie nie potrafią tak sprzedawać jak stara kadra,Często robiłam u nich zakupy bo była kobieta co potrafiła robić zamówienia pod klienta,teraz widzę ze nie ma chyba już pozwolenia bo za straty jest jej potrącane z pensji hihi śmieszne NIE POLECAM TEJ PIEKARNI BO TRAKTUJĄ PERSONEL GORZEJ JAK W STOKROTCE
magda 2015-12-11 09:43:36
A ja tam pracuję już 13 lat i jakoś nigdy mi za zwroty nie potrącali. Szefowa jest w porządku, jak coś trzeba to pomoże,a i jeszcze wypłata jest zawsze na czas co chyba ważne w dzisiejszych czasach:)
Zet 2015-12-24 01:10:11
Hej magdo ja troche krócej pracowałem od ciebie ale nie kojarze nikogo kto tyle lat tam jest
mariusz 2016-03-24 23:16:45
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej pseudo firemce.
Szef wariat, szefowa wariatka, synio erotoman szaleje na prawo i lewo również.
Rodzina szaleńców i niezrównoważonych pseudo biznesmenów.
Nie szanują pracowników, wyzysk w biały dzień. Ich ulubieńcy na produkcji mają dobrze, cała reszta pomiatana.
wiki 2016-05-14 12:03:32
to całkiem nieźle jak na kierowcę w ttym regionie i w tego typu biznesie. a poza tym uważam że mają bardzo naturalny i smaczny chleb, the besrt w regionie
Zostaw swoją opinię o Nakonieczny Jan Piekarnia - Garbów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nakonieczny Jan Piekarnia