brak logo

Aura Jarosław Pawelak

Gdańsk

Opinie o Aura Jarosław Pawelak

adaś 2012-03-16 19:15:39
Panie pałkowniku(usunięte przez moderatora),a fuj,za kobitkę wziął pan robotnicę/pakowaczkę/,gdzie pana maniery
1
FT-WOJSKOWY GRAJEK 2012-03-16 20:04:16
JAREK P ODSZEDŁ DO REZERWY JAKO KAPITAN....WIĘCEJ RZETELNOŚCI.....
Mały anty 2012-03-16 22:51:27
... a windy i sale chłopaki do dzis malują i naprawiają. Szkoda tylko Krzycha że go tak tepił cytuje (byle małpa wygnie uchwyt) dobrze ze sie zwolniłem za jego kadeci .
Doniu 2012-03-17 09:08:24
Ja mam już prawie 50 lat pracuje tu nie od dziś ,ale jeśli chodzi o K ...[usunięte przez moderatora] to szanuje go chłopak ,abitny i myśle ze dobrze poprowadzi te FIRME. A że zarabia marne grosze to wstyd dla Pawelaka że magister tyle zarabia .... Rysunek techniczny też zna i nawet kilka razy widziałem go na Tigu i tokarce.
DO FLECISTY 2012-03-19 21:40:17
dodaj w jachtach jako elektryk,a PAWELAK WŁAŚNIE POTRZEBUJE ELEKTRYKA I JESZCZE JEST WOLNY ETAT U NAS W OCHRONIE,WAL DO AGENCJI OCHRONY JANTAR.RÓB COŚ CHŁOPIE ZE SOBĄ BO ZWARIUJESZ
2013-08-31 19:44:48
A ja pracuje i nie narzekam
damian 2014-02-17 14:32:13
Musze przyznać, że opinie, jakie ma Aura na swojej nowej stronie internetowej zrobiły na mnie wrazenie, szkoda, że nie widze tam zakładki kariera.
Jernej 2014-02-25 22:06:23
Dlatego trzeba samemu uderzać do firmy jeśli rzeczywiście wiążesz z nimi swoją przyszłość. Zawsze warto spróbować.
kastet 2014-03-12 12:49:24
opinie na swojej stronie, a na takiej jak ta - niezależnej to co innego. No i ich treść także niestety zdecydowanie się różni...
wons 2014-03-24 19:41:36
Skoro to rzekomo co innego, to może napiszecie coś nowego, bo Aura dawno nie miała komentarzy w sprawie pracy, a pewnie się pozmieniało.
wielozadaniowy 2014-03-31 05:37:43
Taa pozmieniało... ten zakład... szkoda słów. Kupa długów. A sspróbuj się o swoje uponieć to bedziesz wrogiem nr jeden. Nie polecam zakładu facet totalnie nie ogarnia. (usunięte przez administratora)
tuq 2014-04-05 10:17:01
Co to znaczy, że facet totalnie nie ogarnia, jakoś nietypowo traktuje pracowników w Aura? Czy może to chodzi o klientów...
yrek 2014-04-05 11:40:35
Właśnie, bo przecież na stronie Aura Jarosław Pawelak jest certyfikat, kilka opinii od innych firm, także chyba jednak ogarnia.
markwat 2014-04-06 13:11:53
to, że ogarnia jak robić dobry PR firmie, nie oznacza niestety, że pracownik traktuje tak, że Ci będą go szanowali
:) 2014-04-09 21:33:42
Myślę, że wzajemny szacunek jest wymagany obustronnie. Ale jeśli tak to sztucznie wygląda, to ja nie wróżę powodzenia.
Norin 2014-04-09 22:32:24
Dobra, to co w takim razie to nie tylko dobry PR, czym tak naprawdę jest Aura, bo już się gubie w tych ostatnich opiniach.
lenon 2014-04-10 18:07:04
no ja wiem tyle, że na pewno mają jakiś ścisły związek z przychodniami, bo często realizują przy nich swoje prace
xyz 2014-04-10 23:42:32
Prawda.Jak facet nie ogarnia firmy to po co ja prowadzi!?
Radek! 2014-04-26 20:26:34
Witam...
Panowie jezeli szukacie pracy to nie robcie sobie krzywdy i nie wybierajcie tej firmy!po pierwsze bedziecie dopominac sie o pieniadze,ktore bedziecie dostawac w ratach(czescna konto 500-700zl a potem jak beda ;).kiedy idziesz po pieniadzeto jest ta sama spiewka z ust ( usunięte przez administratora )"czekamy na przelew" i czekasz 2 tyg.po drugie to ja traktuje pracownikow wielki szef...jestes pionkiem w jego grze.raz jestes super pracownik a za chwile idzie na hale i smaruje...po trzecie w biurze (jezeli tak to mozna nazwac) ciagle problemy!siedzi blond gwiazda co nie potrafi sama sie ogarnac i wiecznie obrazona starsza pani.po czwarte ludzie,ktorzy pracuja to porazka(%%%%) szkoda opisywac!Aura tonie w dlugach!!!windy,podjazdy ktore produkuja to szmelc!najtansze badziewie i jeszcze wykonanie!hehe to trzeba zobaczyc na wlasne oczy!
znam wiele osob,ktore tam pracowaly i niemilo wspominaja prace.sprawy sadowe,nie wyplacone pieniadze...
ogolnie firma porazka!
rupert 2014-04-27 13:24:18
oj, jeśli to naprawdę wszystko fakty o czym piszesz @Radek!, to firma powinna się niedługo zwinąć z rynku
xyz 2014-05-07 23:14:46
....i jeszcze dochodzi problem z przekazywaniem w terminie składek do ZUS-u.Sprawdzajta!
Jarek 2014-05-20 02:56:10
Dobrze, że zwracacie uwagę na takie rzeczy, ale myslę, że Aura powinna się niedługo nauczyc nie robić takich zaniedbań.
pytanie 2014-05-20 17:49:32
O co chodzi ze składkami? Potrafi ktoś mi odpowiedzieć na tę kwestię? Szukam pracy i zastanawiam się nad firmą J. Pawelaka. Dzięki za odpowiedzie!
Radek! 2014-05-21 22:55:04
kolego nie rob sam sobie krzywdy! ze skladkami chodzi o to,ze nie sa placone w terminie,wiec wyobraz sobie co sie dziejekiedy idziesz do lekarza.
Radek! 2014-05-21 22:57:17
Nikt nie musi wierzyc w to co tu napisalem,ale gwarantuje,ze po 1-2 miesiacach bedziesz sam zniesmaczony praca w tej firmie.
xyz 2014-05-24 01:14:18
Chyba za 100 lat !Od powstania firmy minęło chyba trochę czasu.Jeśli do tej pory firma się nie nauczyła to nie nauczy się płacić ZUSu i będzie robić pracowników w konia.
gostek 2014-05-24 13:25:48
wyżej gość nie napisał, że nie płacą ZUSU tylko po prostu składki wpływają po terminie, to nie jest jakaś tragedia
Radek! 2014-05-24 14:18:14
to pewnie dla ciebie tez nie jest tragedia brak wyplaty...hehe! jezeli tak ta praca jest dla Ciebie! :)
Jarek 2014-05-27 21:26:24
To ile taka wypłata potrafi sie spóźnic, może sama aura oczekuje na pieniądze od klientów i dlatego czasem sie spóźnia, trochę zrozumienia, Jak tłumacza taka sytuację?
z 2014-05-30 00:54:41
Jeśli występują problemy z wynagrodzeniem i płaceniem nie w terminie ZUSu w firmie to trzeba powiedzieć pracownikom prawdę.Zrozumieją.Łachy firma nie robi.I tak pracownik dowie się prędzej czy później.A opinia potem idzie w świat.Jak jest problem to niech nie zatrudnia ludzi.A jak ktoś się upomni się o swoje jak pracuje to jest pewnie wielkie zdziwienie czego chce.Niektóre firmy 100 lat temu lepiej traktowały ludzi i zapewniały socjal.
Tutsi 2014-05-30 08:38:08
Ale pracownicy zazwyczaj nic nie zrozumieją tylko od razu mieszają z błotem i obrzucają jajami. W niektórych przypadkach mają rację, ale czasami rzeczywiście nie wypłacanie mogą być spowodowane przez zastoje...
Jarek 2014-05-30 19:36:30
Myśle, ze wina leży troche po obu stronach, czasem warto na chwile usiąść i bez nerwów i emocji spojrzec na sytuację, jaka nas spotyka.
lolek 2014-06-13 01:48:38
No to trza się wziąść do roboty Panie JarekP i uczciwie podejęść do sprawy a pracownicy może zaczną pana szanować.
Krystian Jankowski 2014-07-10 06:58:19
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ...
Jarek 2014-07-13 00:18:14
Jakby co to zbieżność imion jest tu czysto przypadkowa, ja to nie JarekP ;). No i tak przy okazji pisze się wziąć. @Krystian, no dzięki za pozdrowienia, może jakieś słowo komentarza a propos pracy w Aura?
Krystian Jankowski 2014-07-15 07:11:15
Byłem tam Szefem Produkcji, ale tu gdzie teraz jestem Z-ca Kierownika Projektu, jest o wiele lepiej i na pewno bym nie wrócił.Firma dobra na początek kariery zawodowej, lub emerytów i rencistów.
Pozdrawiam Pana Pawelaka i Sebastiana Ciuruka i Zbyszka Królewicza, oraz Tomka Feliksiaka, który miał racie wielu sprawach. Pozdrawiam Panią Ele i Mirka, oraz Majstra Zbyszka. Oceniam Firmę na dobrze ukierunkowaną na produkcje, ale brakuję jej motoru napędowego, aby to wszystko rozkręcić. Wszyscy się znają na wszystkim.
Ci co pamiętają moje czasy, to wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam.
szary 2014-08-05 19:23:55
a dlaczego wasz zaopatrzeniowiec pan W odszedł z pracy??
EB 2014-08-19 19:49:54
pewnie nie wytrzymał :)
dawid 2014-09-12 17:54:19
Dziwią mnie tutejsze negatywne wpisy na temat firmy, jak i jej ocena na profilu, która wynosi jeden w sześciostopniowej skali. Przecież firma „ AURA „ to firma z wieloletnią tradycją, powstała w lipcu 1993 roku i na przestrzeni kilkunastu lat stali się jednym z głównych producentów wyposażenia przeznaczonego dla osób niepełnosprawnych. Naprawdę nie wiem jak to możliwe,że takie rzeczy mają tam miejsce.
Jedrek 2014-12-18 14:28:09
Witajcie. jestem zaitneresowany współpracą z Aurą i panem właścicielem. Tylko tak tutaj niestety nie ma bieżących informacji an ten temat. Chciałbym uzyskać takie informacje żeby mieć pewność, że to dobre miesjce do współpracy. Pozdrawiam was serdecznie - mam nadzieje, że powiecie mi coś takiego...
zielony kruk 2015-01-09 13:29:41
również bardzo intensywnie poszukuję aktualnych informacji o Aura Jarosław Pawelak w internecie, o bieżących rekrutacjach i ogólnie co tam u nich słychać w kadrach ale nic niestety konkretnego znaleźć nie mogę. dla mnie to wielki smuteczek bo pracy szukam i powaznie myślę własnie nad tą firmą akurat. ile netto można u nich zarobić?
Marmur 2015-03-10 14:13:23
Podany kontakt do siedziby firmy spowodował, żechętnie skontaktowałbym się w celu podjęcia pracy montera we wspomnianej firmie. Ze względu na moje świetne doświadczenie w montowaniu konstrukcji o nietypowej charakterystyce (patrz urządzenia ułątwiające funkcjonowanie osobom niepełnosprawnym) oraz odpowiednie kwalifikacje chciałbym zaczerpnąć informacji wstepnej dotyczacej podstawowych warunków współpracy z firmą aura. Proszę o pomoc i konkrety.
maciek 2015-03-26 13:30:13
monterzy to teraz chyba sporo mogą zarobić, co nie @Marmur, mój syn teraz szuka pracy, a kiedyś to naprawde ładnie mozna było zaorbić, teraz podobno też, ale jednak to nie tyle co kiedyś. Nie wiem czy nie opłaca się bardzoj wyjechac gdzies za granicę niż iść do nich do pracy w firmie? Chyba, że mają dobre warunki?
eddie 2015-04-29 03:51:54
Widze, że zainteresowanie praca jako monter w Aura jest dość spore. zapytam w takim razie co oni własciwie proponują w zamian za taka pracę? Pozdrawiam serdecznie.
Stach 2015-11-14 20:41:08
Firma may problemy finasowe nieplaci pracownikom zaleglosci siegaja 5 miesiecy dziwie sie ze zadna instytucja sie nie interesuje
gorian 2015-11-15 03:52:44
Ja sie dziwie, że skoro rzeczywiście taka sytuacja ma miejsce to na forum jest tak cicho, Twój post jest pierwszym od kwietnia. Chyba skoro nie płaca prawie pół roku to ludzie powinni tu narzekać, a wręcz uciekac z firmy po 2 miesiącach, ja bym dlużej nie czekał. Może to tylko jakas plotka albo placa, ale w rata, jak z tym jest?
Kazik 2016-02-06 03:06:17
Ja się dziwię że nawet nie interesuje tymi wpisami inspekcja pracy ani urząd skarbowy z tego to wiem przeprowadzili się z letniewa na wisloujscie
iwanowicz 2016-03-06 10:03:35
myślę że inspekcja pracy nie zajmuje się problemami ludzi na forum. ale jeśli faktycznie jest spory problem w firmie to warto się do nich zgłosić i działać w tym kierunku. negatywnymi opiniami tutaj raczej nic nie zdziałacie. powodzenia.
1
awek 2016-04-06 18:20:55
Skoro nikt nic nie zgłasza na inspekcję to problemu nie widzę @iwanowicz, wg mnie firma zła nie jest, wszystko jest w umowie, umowa o pracę, trzeba tylko czytać
gostek 2016-05-08 11:00:02
Nie wydaje mi się , aby praca w tym miejscu była dobrym pomysłem dla wszystkich. Odnajdują się tutaj ludzie przede wszystkim pracowici i Ci , którzy wiedzą, że praca to nie wakacje. A umowy @awek jak zwykle nikt nie czyta
Zostaw swoją opinię o Aura Jarosław Pawelak - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aura Jarosław Pawelak