Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aura Jarosław Pawelak

Pracowałeś w firmie Aura Jarosław Pawelak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rupert - 2014-04-27 13:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj, jeśli to naprawdę wszystko fakty o czym piszesz @Radek!, to firma powinna się niedługo zwinąć z rynku
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-07 23:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek! - 2014-04-26 20:26:34]:
....i jeszcze dochodzi problem z przekazywaniem w terminie składek do ZUS-u.Sprawdzajta!
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-20 02:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że zwracacie uwagę na takie rzeczy, ale myslę, że Aura powinna się niedługo nauczyc nie robić takich zaniedbań.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-20 17:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi ze składkami? Potrafi ktoś mi odpowiedzieć na tę kwestię? Szukam pracy i zastanawiam się nad firmą J. Pawelaka. Dzięki za odpowiedzie!
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-21 22:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-05-20 17:49:32]:
kolego nie rob sam sobie krzywdy! ze skladkami chodzi o to,ze nie sa placone w terminie,wiec wyobraz sobie co sie dziejekiedy idziesz do lekarza.
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-21 22:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek! - 2014-04-26 20:26:34]:
Nikt nie musi wierzyc w to co tu napisalem,ale gwarantuje,ze po 1-2 miesiacach bedziesz sam zniesmaczony praca w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-24 01:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-20 02:56:10]:
Chyba za 100 lat !Od powstania firmy minęło chyba trochę czasu.Jeśli do tej pory firma się nie nauczyła to nie nauczy się płacić ZUSu i będzie robić pracowników w konia.
zdjecie uzytkownika
gostek - 2014-05-24 13:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyżej gość nie napisał, że nie płacą ZUSU tylko po prostu składki wpływają po terminie, to nie jest jakaś tragedia
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-24 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostek - 2014-05-24 13:25:48]:
to pewnie dla ciebie tez nie jest tragedia brak wyplaty...hehe! jezeli tak ta praca jest dla Ciebie! :)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-27 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile taka wypłata potrafi sie spóźnic, może sama aura oczekuje na pieniądze od klientów i dlatego czasem sie spóźnia, trochę zrozumienia, Jak tłumacza taka sytuację?
zdjecie uzytkownika
z - 2014-05-30 00:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-27 21:26:24]:
Jeśli występują problemy z wynagrodzeniem i płaceniem nie w terminie ZUSu w firmie to trzeba powiedzieć pracownikom prawdę.Zrozumieją.Łachy firma nie robi.I tak pracownik dowie się prędzej czy później.A opinia potem idzie w świat.Jak jest problem to niech nie zatrudnia ludzi.A jak ktoś się upomni się o swoje jak pracuje to jest pewnie wielkie zdziwienie czego chce.Niektóre firmy 100 lat temu lepiej traktowały ludzi i zapewniały socjal.
zdjecie uzytkownika
Tutsi - 2014-05-30 08:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pracownicy zazwyczaj nic nie zrozumieją tylko od razu mieszają z błotem i obrzucają jajami. W niektórych przypadkach mają rację, ale czasami rzeczywiście nie wypłacanie mogą być spowodowane przez zastoje...
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-30 19:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle, ze wina leży troche po obu stronach, czasem warto na chwile usiąść i bez nerwów i emocji spojrzec na sytuację, jaka nas spotyka.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-06-13 01:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-30 19:36:30]:
No to trza się wziąść do roboty Panie JarekP i uczciwie podejęść do sprawy a pracownicy może zaczną pana szanować.
zdjecie uzytkownika
Krystian Jankowski - 2014-07-10 06:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ...
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-13 00:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby co to zbieżność imion jest tu czysto przypadkowa, ja to nie JarekP ;). No i tak przy okazji pisze się wziąć. @Krystian, no dzięki za pozdrowienia, może jakieś słowo komentarza a propos pracy w Aura?
zdjecie uzytkownika
Krystian Jankowski - 2014-07-15 07:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam Szefem Produkcji, ale tu gdzie teraz jestem Z-ca Kierownika Projektu, jest o wiele lepiej i na pewno bym nie wrócił.Firma dobra na początek kariery zawodowej, lub emerytów i rencistów.
Pozdrawiam Pana Pawelaka i Sebastiana Ciuruka i Zbyszka Królewicza, oraz Tomka Feliksiaka, który miał racie wielu sprawach. Pozdrawiam Panią Ele i Mirka, oraz Majstra Zbyszka. Oceniam Firmę na dobrze ukierunkowaną na produkcje, ale brakuję jej motoru napędowego, aby to wszystko rozkręcić. Wszyscy się znają na wszystkim.
Ci co pamiętają moje czasy, to wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
szary - 2014-08-05 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego wasz zaopatrzeniowiec pan W odszedł z pracy??
zdjecie uzytkownika
EB - 2014-08-19 19:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie nie wytrzymał :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-09-12 17:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-12 17:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwią mnie tutejsze negatywne wpisy na temat firmy, jak i jej ocena na profilu, która wynosi jeden w sześciostopniowej skali. Przecież firma „ AURA „ to firma z wieloletnią tradycją, powstała w lipcu 1993 roku i na przestrzeni kilkunastu lat stali się jednym z głównych producentów wyposażenia przeznaczonego dla osób niepełnosprawnych. Naprawdę nie wiem jak to możliwe,że takie rzeczy mają tam miejsce.
zdjecie uzytkownika
Jedrek - 2014-12-18 14:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. jestem zaitneresowany współpracą z Aurą i panem właścicielem. Tylko tak tutaj niestety nie ma bieżących informacji an ten temat. Chciałbym uzyskać takie informacje żeby mieć pewność, że to dobre miesjce do współpracy. Pozdrawiam was serdecznie - mam nadzieje, że powiecie mi coś takiego...
zdjecie uzytkownika
zielony kruk - 2015-01-09 13:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również bardzo intensywnie poszukuję aktualnych informacji o Aura Jarosław Pawelak w internecie, o bieżących rekrutacjach i ogólnie co tam u nich słychać w kadrach ale nic niestety konkretnego znaleźć nie mogę. dla mnie to wielki smuteczek bo pracy szukam i powaznie myślę własnie nad tą firmą akurat. ile netto można u nich zarobić?
zdjecie uzytkownika
Marmur - 2015-03-10 14:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podany kontakt do siedziby firmy spowodował, żechętnie skontaktowałbym się w celu podjęcia pracy montera we wspomnianej firmie. Ze względu na moje świetne doświadczenie w montowaniu konstrukcji o nietypowej charakterystyce (patrz urządzenia ułątwiające funkcjonowanie osobom niepełnosprawnym) oraz odpowiednie kwalifikacje chciałbym zaczerpnąć informacji wstepnej dotyczacej podstawowych warunków współpracy z firmą aura. Proszę o pomoc i konkrety.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-26 13:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-26 13:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monterzy to teraz chyba sporo mogą zarobić, co nie @Marmur, mój syn teraz szuka pracy, a kiedyś to naprawde ładnie mozna było zaorbić, teraz podobno też, ale jednak to nie tyle co kiedyś. Nie wiem czy nie opłaca się bardzoj wyjechac gdzies za granicę niż iść do nich do pracy w firmie? Chyba, że mają dobre warunki?
zdjecie uzytkownika
eddie - 2015-04-29 03:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że zainteresowanie praca jako monter w Aura jest dość spore. zapytam w takim razie co oni własciwie proponują w zamian za taka pracę? Pozdrawiam serdecznie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aura Jarosław Pawelak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aura Jarosław Pawelak?
Zadaj pytanie
alert