brak logo

Aura Jarosław Pawelak

Gdańsk

Opinie o Aura Jarosław Pawelak

D-wd 2011-12-09 18:02:03
Jeśli w tej firmie ...celowo pisze przez małe f.....jest tak dobrze to dlaczego tylu pracowników zatrudnionych na etatach w 2011 odeszło...wśród nich także Ty ...większość ludzi zatrudnia się w niej na fikcyjne odnawiane co miesiąc umowy - temat dla PIP - o płaceniu za nadgodziny czy o innych świadczenia zapomnij....o zwykłe rękawiczki trzeba grzecznie poprosić wszechwładną (usunięte przez moderatora)...nie wspomnę o odzieży ochronnej czy obuwiu ....na halach zimno bo oszczędza się na paliwie..ale szefostwo codziennie rano zajeżdża pod firmę merasiem i nowym pasatem...w końcu wszyscy jedziemy na jednym wózku jak mawia (usunięte przez moderatora).....a że wózki w różnych klasach ..rzecz gustu.....a oprócz tego wszyscy to złodzieje i półgłówki i tak w zasadzie to powinni dopłacać za to że wolno im przychodzić do roboty.......Wesołych i Bogatych Świąt no i zdrówka zwłaszcza psychicznego.......(usunięte przez moderatora)
Wituś 2012-03-07 21:14:14
Odradzam pracy w tej firmie PORAŻKA
MATI 2012-03-12 18:09:00
Ja pracowałem tam 3 mie temu i nie pamietam żadnego typa \"Lechia\" chyba nie ta firma . Wypadłem za rozmowe telefonem kom. Bo SZEF miał zły humor .
Mariusz 2012-03-12 20:21:56
czyli Sebastian obrabia kolegów.Więcej czasu przesiaduje w biurze niż na produkcji,trochę dziwne?
tokarz-były 2012-03-13 19:25:28
Panie (usunięte przez moderatora)ma pan 72 lata co dalej.Kierownik technicznny nawet tokarki nie zna i rysunki technicznego,umie tylko żarówki wkręcać.Wojaka pan niepotrzebnie zwolnił
Wituś 2012-03-14 19:41:21
Śmieszny Pan jest :) musi mieć Pan coś na sumieniu, skoro tak Pana to boli .... NIE POLECAM AURY (usunięte przez moderatora)
szybki jacek 2012-03-15 17:32:49
a prezes na stronie UP poszukuje elektryka z wyższym,a kierownik po zarządzaniu.pensja 220 brutto,ale może dorobi na wyjazdach,o szwindlach w terenie nie wiem czy (usunięte przez moderatora)wie
szybki jacek 2012-03-15 19:39:42
jak pip rok temu wkroczył to teraz zatrudnia o pracę,wcześniej to na czarno,a swoich przydupasów od razu o pracę/spawacz-Michał-uczył się spawać i stolarz,a mnie dał 8 zł,frezera-Władka trzymał rok na zleceniu a potem najniższą krajową
ELLO 2012-03-16 15:09:54
Mówisz o Długim przeciez on jest kierownikiem od roku???
szybki jacek 2012-03-16 15:47:06
Tak długi,a jego ojciec może pracuje?.Dalej was (usunięte przez moderatora)przez kamery podgłąda ?
adaś 2012-03-16 19:15:39
Panie pałkowniku(usunięte przez moderatora),a fuj,za kobitkę wziął pan robotnicę/pakowaczkę/,gdzie pana maniery
1
FT-WOJSKOWY GRAJEK 2012-03-16 20:04:16
JAREK P ODSZEDŁ DO REZERWY JAKO KAPITAN....WIĘCEJ RZETELNOŚCI.....
Mały anty 2012-03-16 22:51:27
... a windy i sale chłopaki do dzis malują i naprawiają. Szkoda tylko Krzycha że go tak tepił cytuje (byle małpa wygnie uchwyt) dobrze ze sie zwolniłem za jego kadeci .
1
Doniu 2012-03-17 09:08:24
Ja mam już prawie 50 lat pracuje tu nie od dziś ,ale jeśli chodzi o K ...[usunięte przez moderatora] to szanuje go chłopak ,abitny i myśle ze dobrze poprowadzi te FIRME. A że zarabia marne grosze to wstyd dla Pawelaka że magister tyle zarabia .... Rysunek techniczny też zna i nawet kilka razy widziałem go na Tigu i tokarce.
DO FLECISTY 2012-03-19 21:40:17
dodaj w jachtach jako elektryk,a PAWELAK WŁAŚNIE POTRZEBUJE ELEKTRYKA I JESZCZE JEST WOLNY ETAT U NAS W OCHRONIE,WAL DO AGENCJI OCHRONY JANTAR.RÓB COŚ CHŁOPIE ZE SOBĄ BO ZWARIUJESZ
2013-08-31 19:44:48
A ja pracuje i nie narzekam
kastet 2014-03-12 12:49:24
opinie na swojej stronie, a na takiej jak ta - niezależnej to co innego. No i ich treść także niestety zdecydowanie się różni...
wons 2014-03-24 19:41:36
Skoro to rzekomo co innego, to może napiszecie coś nowego, bo Aura dawno nie miała komentarzy w sprawie pracy, a pewnie się pozmieniało.
wielozadaniowy 2014-03-31 05:37:43
Taa pozmieniało... ten zakład... szkoda słów. Kupa długów. A sspróbuj się o swoje uponieć to bedziesz wrogiem nr jeden. Nie polecam zakładu facet totalnie nie ogarnia. (usunięte przez administratora)
markwat 2014-04-06 13:11:53
to, że ogarnia jak robić dobry PR firmie, nie oznacza niestety, że pracownik traktuje tak, że Ci będą go szanowali
:) 2014-04-09 21:33:42
Myślę, że wzajemny szacunek jest wymagany obustronnie. Ale jeśli tak to sztucznie wygląda, to ja nie wróżę powodzenia.
Norin 2014-04-09 22:32:24
Dobra, to co w takim razie to nie tylko dobry PR, czym tak naprawdę jest Aura, bo już się gubie w tych ostatnich opiniach.
lenon 2014-04-10 18:07:04
no ja wiem tyle, że na pewno mają jakiś ścisły związek z przychodniami, bo często realizują przy nich swoje prace
xyz 2014-04-10 23:42:32
Prawda.Jak facet nie ogarnia firmy to po co ja prowadzi!?
Radek! 2014-04-26 20:26:34
Witam...
Panowie jezeli szukacie pracy to nie robcie sobie krzywdy i nie wybierajcie tej firmy!po pierwsze bedziecie dopominac sie o pieniadze,ktore bedziecie dostawac w ratach(czescna konto 500-700zl a potem jak beda ;).kiedy idziesz po pieniadzeto jest ta sama spiewka z ust ( usunięte przez administratora )"czekamy na przelew" i czekasz 2 tyg.po drugie to ja traktuje pracownikow wielki szef...jestes pionkiem w jego grze.raz jestes super pracownik a za chwile idzie na hale i smaruje...po trzecie w biurze (jezeli tak to mozna nazwac) ciagle problemy!siedzi blond gwiazda co nie potrafi sama sie ogarnac i wiecznie obrazona starsza pani.po czwarte ludzie,ktorzy pracuja to porazka(%%%%) szkoda opisywac!Aura tonie w dlugach!!!windy,podjazdy ktore produkuja to szmelc!najtansze badziewie i jeszcze wykonanie!hehe to trzeba zobaczyc na wlasne oczy!
znam wiele osob,ktore tam pracowaly i niemilo wspominaja prace.sprawy sadowe,nie wyplacone pieniadze...
ogolnie firma porazka!
xyz 2014-05-07 23:14:46
....i jeszcze dochodzi problem z przekazywaniem w terminie składek do ZUS-u.Sprawdzajta!
Radek! 2014-05-21 22:55:04
kolego nie rob sam sobie krzywdy! ze skladkami chodzi o to,ze nie sa placone w terminie,wiec wyobraz sobie co sie dziejekiedy idziesz do lekarza.
Radek! 2014-05-21 22:57:17
Nikt nie musi wierzyc w to co tu napisalem,ale gwarantuje,ze po 1-2 miesiacach bedziesz sam zniesmaczony praca w tej firmie.
xyz 2014-05-24 01:14:18
Chyba za 100 lat !Od powstania firmy minęło chyba trochę czasu.Jeśli do tej pory firma się nie nauczyła to nie nauczy się płacić ZUSu i będzie robić pracowników w konia.
Radek! 2014-05-24 14:18:14
to pewnie dla ciebie tez nie jest tragedia brak wyplaty...hehe! jezeli tak ta praca jest dla Ciebie! :)
z 2014-05-30 00:54:41
Jeśli występują problemy z wynagrodzeniem i płaceniem nie w terminie ZUSu w firmie to trzeba powiedzieć pracownikom prawdę.Zrozumieją.Łachy firma nie robi.I tak pracownik dowie się prędzej czy później.A opinia potem idzie w świat.Jak jest problem to niech nie zatrudnia ludzi.A jak ktoś się upomni się o swoje jak pracuje to jest pewnie wielkie zdziwienie czego chce.Niektóre firmy 100 lat temu lepiej traktowały ludzi i zapewniały socjal.
lolek 2014-06-13 01:48:38
No to trza się wziąść do roboty Panie JarekP i uczciwie podejęść do sprawy a pracownicy może zaczną pana szanować.
Krystian Jankowski 2014-07-10 06:58:19
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ...
Krystian Jankowski 2014-07-15 07:11:15
Byłem tam Szefem Produkcji, ale tu gdzie teraz jestem Z-ca Kierownika Projektu, jest o wiele lepiej i na pewno bym nie wrócił.Firma dobra na początek kariery zawodowej, lub emerytów i rencistów.
Pozdrawiam Pana Pawelaka i Sebastiana Ciuruka i Zbyszka Królewicza, oraz Tomka Feliksiaka, który miał racie wielu sprawach. Pozdrawiam Panią Ele i Mirka, oraz Majstra Zbyszka. Oceniam Firmę na dobrze ukierunkowaną na produkcje, ale brakuję jej motoru napędowego, aby to wszystko rozkręcić. Wszyscy się znają na wszystkim.
Ci co pamiętają moje czasy, to wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam.
szary 2014-08-05 19:23:55
a dlaczego wasz zaopatrzeniowiec pan W odszedł z pracy??
EB 2014-08-19 19:49:54
pewnie nie wytrzymał :)
zielony kruk 2015-01-09 13:29:41
również bardzo intensywnie poszukuję aktualnych informacji o Aura Jarosław Pawelak w internecie, o bieżących rekrutacjach i ogólnie co tam u nich słychać w kadrach ale nic niestety konkretnego znaleźć nie mogę. dla mnie to wielki smuteczek bo pracy szukam i powaznie myślę własnie nad tą firmą akurat. ile netto można u nich zarobić?
Marmur 2015-03-10 14:13:23
Podany kontakt do siedziby firmy spowodował, żechętnie skontaktowałbym się w celu podjęcia pracy montera we wspomnianej firmie. Ze względu na moje świetne doświadczenie w montowaniu konstrukcji o nietypowej charakterystyce (patrz urządzenia ułątwiające funkcjonowanie osobom niepełnosprawnym) oraz odpowiednie kwalifikacje chciałbym zaczerpnąć informacji wstepnej dotyczacej podstawowych warunków współpracy z firmą aura. Proszę o pomoc i konkrety.
maciek 2015-03-26 13:30:13
monterzy to teraz chyba sporo mogą zarobić, co nie @Marmur, mój syn teraz szuka pracy, a kiedyś to naprawde ładnie mozna było zaorbić, teraz podobno też, ale jednak to nie tyle co kiedyś. Nie wiem czy nie opłaca się bardzoj wyjechac gdzies za granicę niż iść do nich do pracy w firmie? Chyba, że mają dobre warunki?
Stach 2015-11-14 20:41:08
Firma may problemy finasowe nieplaci pracownikom zaleglosci siegaja 5 miesiecy dziwie sie ze zadna instytucja sie nie interesuje
Kazik 2016-02-06 03:06:17
Ja się dziwię że nawet nie interesuje tymi wpisami inspekcja pracy ani urząd skarbowy z tego to wiem przeprowadzili się z letniewa na wisloujscie
gostek 2016-05-08 11:00:02
Nie wydaje mi się , aby praca w tym miejscu była dobrym pomysłem dla wszystkich. Odnajdują się tutaj ludzie przede wszystkim pracowici i Ci , którzy wiedzą, że praca to nie wakacje. A umowy @awek jak zwykle nikt nie czyta
ex 2016-11-23 23:11:21
....i sprawdzajta składki ZUS czy zapłacone. ja nie miałem. Zapłacone zostały po moim sprawdzeniu w ZUsie. Ale to było dawno i już nie pracuję. No chyba,że teraz się zmieniło na...lepsze.
Zostaw swoją opinię o Aura Jarosław Pawelak - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aura Jarosław Pawelak