Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aura Jarosław Pawelak

Pracowałeś w firmie Aura Jarosław Pawelak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tuq - 2014-04-05 10:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że facet totalnie nie ogarnia, jakoś nietypowo traktuje pracowników w Aura? Czy może to chodzi o klientów...
zdjecie uzytkownika
yrek - 2014-04-05 11:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, bo przecież na stronie Aura Jarosław Pawelak jest certyfikat, kilka opinii od innych firm, także chyba jednak ogarnia.
zdjecie uzytkownika
markwat - 2014-04-06 13:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że ogarnia jak robić dobry PR firmie, nie oznacza niestety, że pracownik traktuje tak, że Ci będą go szanowali
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-09 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że wzajemny szacunek jest wymagany obustronnie. Ale jeśli tak to sztucznie wygląda, to ja nie wróżę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Norin - 2014-04-09 22:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, to co w takim razie to nie tylko dobry PR, czym tak naprawdę jest Aura, bo już się gubie w tych ostatnich opiniach.
zdjecie uzytkownika
lenon - 2014-04-10 18:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja wiem tyle, że na pewno mają jakiś ścisły związek z przychodniami, bo często realizują przy nich swoje prace
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-10 23:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wielozadaniowy - 2014-03-31 05:37:43]:
Prawda.Jak facet nie ogarnia firmy to po co ja prowadzi!?
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-04-26 20:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...
Panowie jezeli szukacie pracy to nie robcie sobie krzywdy i nie wybierajcie tej firmy!po pierwsze bedziecie dopominac sie o pieniadze,ktore bedziecie dostawac w ratach(czescna konto 500-700zl a potem jak beda ;).kiedy idziesz po pieniadzeto jest ta sama spiewka z ust ( usunięte przez administratora )"czekamy na przelew" i czekasz 2 tyg.po drugie to ja traktuje pracownikow wielki szef...jestes pionkiem w jego grze.raz jestes super pracownik a za chwile idzie na hale i smaruje...po trzecie w biurze (jezeli tak to mozna nazwac) ciagle problemy!siedzi blond gwiazda co nie potrafi sama sie ogarnac i wiecznie obrazona starsza pani.po czwarte ludzie,ktorzy pracuja to porazka(%%%%) szkoda opisywac!Aura tonie w dlugach!!!windy,podjazdy ktore produkuja to szmelc!najtansze badziewie i jeszcze wykonanie!hehe to trzeba zobaczyc na wlasne oczy!
znam wiele osob,ktore tam pracowaly i niemilo wspominaja prace.sprawy sadowe,nie wyplacone pieniadze...
ogolnie firma porazka!
zdjecie uzytkownika
rupert - 2014-04-27 13:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj, jeśli to naprawdę wszystko fakty o czym piszesz @Radek!, to firma powinna się niedługo zwinąć z rynku
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-07 23:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek! - 2014-04-26 20:26:34]:
....i jeszcze dochodzi problem z przekazywaniem w terminie składek do ZUS-u.Sprawdzajta!
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-20 02:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że zwracacie uwagę na takie rzeczy, ale myslę, że Aura powinna się niedługo nauczyc nie robić takich zaniedbań.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-20 17:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi ze składkami? Potrafi ktoś mi odpowiedzieć na tę kwestię? Szukam pracy i zastanawiam się nad firmą J. Pawelaka. Dzięki za odpowiedzie!
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-21 22:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-05-20 17:49:32]:
kolego nie rob sam sobie krzywdy! ze skladkami chodzi o to,ze nie sa placone w terminie,wiec wyobraz sobie co sie dziejekiedy idziesz do lekarza.
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-21 22:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek! - 2014-04-26 20:26:34]:
Nikt nie musi wierzyc w to co tu napisalem,ale gwarantuje,ze po 1-2 miesiacach bedziesz sam zniesmaczony praca w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-24 01:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-20 02:56:10]:
Chyba za 100 lat !Od powstania firmy minęło chyba trochę czasu.Jeśli do tej pory firma się nie nauczyła to nie nauczy się płacić ZUSu i będzie robić pracowników w konia.
zdjecie uzytkownika
gostek - 2014-05-24 13:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyżej gość nie napisał, że nie płacą ZUSU tylko po prostu składki wpływają po terminie, to nie jest jakaś tragedia
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-24 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostek - 2014-05-24 13:25:48]:
to pewnie dla ciebie tez nie jest tragedia brak wyplaty...hehe! jezeli tak ta praca jest dla Ciebie! :)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-27 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile taka wypłata potrafi sie spóźnic, może sama aura oczekuje na pieniądze od klientów i dlatego czasem sie spóźnia, trochę zrozumienia, Jak tłumacza taka sytuację?
zdjecie uzytkownika
z - 2014-05-30 00:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-27 21:26:24]:
Jeśli występują problemy z wynagrodzeniem i płaceniem nie w terminie ZUSu w firmie to trzeba powiedzieć pracownikom prawdę.Zrozumieją.Łachy firma nie robi.I tak pracownik dowie się prędzej czy później.A opinia potem idzie w świat.Jak jest problem to niech nie zatrudnia ludzi.A jak ktoś się upomni się o swoje jak pracuje to jest pewnie wielkie zdziwienie czego chce.Niektóre firmy 100 lat temu lepiej traktowały ludzi i zapewniały socjal.
zdjecie uzytkownika
Tutsi - 2014-05-30 08:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pracownicy zazwyczaj nic nie zrozumieją tylko od razu mieszają z błotem i obrzucają jajami. W niektórych przypadkach mają rację, ale czasami rzeczywiście nie wypłacanie mogą być spowodowane przez zastoje...
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-30 19:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle, ze wina leży troche po obu stronach, czasem warto na chwile usiąść i bez nerwów i emocji spojrzec na sytuację, jaka nas spotyka.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-06-13 01:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-30 19:36:30]:
No to trza się wziąść do roboty Panie JarekP i uczciwie podejęść do sprawy a pracownicy może zaczną pana szanować.
zdjecie uzytkownika
Krystian Jankowski - 2014-07-10 06:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ...
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-13 00:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby co to zbieżność imion jest tu czysto przypadkowa, ja to nie JarekP ;). No i tak przy okazji pisze się wziąć. @Krystian, no dzięki za pozdrowienia, może jakieś słowo komentarza a propos pracy w Aura?
zdjecie uzytkownika
Krystian Jankowski - 2014-07-15 07:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam Szefem Produkcji, ale tu gdzie teraz jestem Z-ca Kierownika Projektu, jest o wiele lepiej i na pewno bym nie wrócił.Firma dobra na początek kariery zawodowej, lub emerytów i rencistów.
Pozdrawiam Pana Pawelaka i Sebastiana Ciuruka i Zbyszka Królewicza, oraz Tomka Feliksiaka, który miał racie wielu sprawach. Pozdrawiam Panią Ele i Mirka, oraz Majstra Zbyszka. Oceniam Firmę na dobrze ukierunkowaną na produkcje, ale brakuję jej motoru napędowego, aby to wszystko rozkręcić. Wszyscy się znają na wszystkim.
Ci co pamiętają moje czasy, to wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aura Jarosław Pawelak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski