Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Aura Jarosław Pawelak

Pracowałeś w firmie Aura Jarosław Pawelak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adaś - 2012-03-16 19:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie pałkowniku(usunięte przez moderatora),a fuj,za kobitkę wziął pan robotnicę/pakowaczkę/,gdzie pana maniery
zdjecie uzytkownika
FT-WOJSKOWY GRAJEK - 2012-03-16 20:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAREK P ODSZEDŁ DO REZERWY JAKO KAPITAN....WIĘCEJ RZETELNOŚCI.....
zdjecie uzytkownika
Mały anty - 2012-03-16 22:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... a windy i sale chłopaki do dzis malują i naprawiają. Szkoda tylko Krzycha że go tak tepił cytuje (byle małpa wygnie uchwyt) dobrze ze sie zwolniłem za jego kadeci .
zdjecie uzytkownika
Doniu - 2012-03-17 09:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam już prawie 50 lat pracuje tu nie od dziś ,ale jeśli chodzi o K ...[usunięte przez moderatora] to szanuje go chłopak ,abitny i myśle ze dobrze poprowadzi te FIRME. A że zarabia marne grosze to wstyd dla Pawelaka że magister tyle zarabia .... Rysunek techniczny też zna i nawet kilka razy widziałem go na Tigu i tokarce.
zdjecie uzytkownika
DO FLECISTY - 2012-03-19 21:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodaj w jachtach jako elektryk,a PAWELAK WŁAŚNIE POTRZEBUJE ELEKTRYKA I JESZCZE JEST WOLNY ETAT U NAS W OCHRONIE,WAL DO AGENCJI OCHRONY JANTAR.RÓB COŚ CHŁOPIE ZE SOBĄ BO ZWARIUJESZ
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 19:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-02-17 14:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musze przyznać, że opinie, jakie ma Aura na swojej nowej stronie internetowej zrobiły na mnie wrazenie, szkoda, że nie widze tam zakładki kariera.
zdjecie uzytkownika
Jernej - 2014-02-25 22:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego trzeba samemu uderzać do firmy jeśli rzeczywiście wiążesz z nimi swoją przyszłość. Zawsze warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
kastet - 2014-03-12 12:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie na swojej stronie, a na takiej jak ta - niezależnej to co innego. No i ich treść także niestety zdecydowanie się różni...
zdjecie uzytkownika
wons - 2014-03-24 19:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro to rzekomo co innego, to może napiszecie coś nowego, bo Aura dawno nie miała komentarzy w sprawie pracy, a pewnie się pozmieniało.
zdjecie uzytkownika
wielozadaniowy - 2014-03-31 05:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa pozmieniało... ten zakład... szkoda słów. Kupa długów. A sspróbuj się o swoje uponieć to bedziesz wrogiem nr jeden. Nie polecam zakładu facet totalnie nie ogarnia. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tuq - 2014-04-05 10:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że facet totalnie nie ogarnia, jakoś nietypowo traktuje pracowników w Aura? Czy może to chodzi o klientów...
zdjecie uzytkownika
yrek - 2014-04-05 11:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, bo przecież na stronie Aura Jarosław Pawelak jest certyfikat, kilka opinii od innych firm, także chyba jednak ogarnia.
zdjecie uzytkownika
markwat - 2014-04-06 13:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że ogarnia jak robić dobry PR firmie, nie oznacza niestety, że pracownik traktuje tak, że Ci będą go szanowali
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-09 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że wzajemny szacunek jest wymagany obustronnie. Ale jeśli tak to sztucznie wygląda, to ja nie wróżę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Norin - 2014-04-09 22:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, to co w takim razie to nie tylko dobry PR, czym tak naprawdę jest Aura, bo już się gubie w tych ostatnich opiniach.
zdjecie uzytkownika
lenon - 2014-04-10 18:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja wiem tyle, że na pewno mają jakiś ścisły związek z przychodniami, bo często realizują przy nich swoje prace
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-10 23:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wielozadaniowy - 2014-03-31 05:37:43]:
Prawda.Jak facet nie ogarnia firmy to po co ja prowadzi!?
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-04-26 20:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...
Panowie jezeli szukacie pracy to nie robcie sobie krzywdy i nie wybierajcie tej firmy!po pierwsze bedziecie dopominac sie o pieniadze,ktore bedziecie dostawac w ratach(czescna konto 500-700zl a potem jak beda ;).kiedy idziesz po pieniadzeto jest ta sama spiewka z ust ( usunięte przez administratora )"czekamy na przelew" i czekasz 2 tyg.po drugie to ja traktuje pracownikow wielki szef...jestes pionkiem w jego grze.raz jestes super pracownik a za chwile idzie na hale i smaruje...po trzecie w biurze (jezeli tak to mozna nazwac) ciagle problemy!siedzi blond gwiazda co nie potrafi sama sie ogarnac i wiecznie obrazona starsza pani.po czwarte ludzie,ktorzy pracuja to porazka(%%%%) szkoda opisywac!Aura tonie w dlugach!!!windy,podjazdy ktore produkuja to szmelc!najtansze badziewie i jeszcze wykonanie!hehe to trzeba zobaczyc na wlasne oczy!
znam wiele osob,ktore tam pracowaly i niemilo wspominaja prace.sprawy sadowe,nie wyplacone pieniadze...
ogolnie firma porazka!
zdjecie uzytkownika
rupert - 2014-04-27 13:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj, jeśli to naprawdę wszystko fakty o czym piszesz @Radek!, to firma powinna się niedługo zwinąć z rynku
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-07 23:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek! - 2014-04-26 20:26:34]:
....i jeszcze dochodzi problem z przekazywaniem w terminie składek do ZUS-u.Sprawdzajta!
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-20 02:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że zwracacie uwagę na takie rzeczy, ale myslę, że Aura powinna się niedługo nauczyc nie robić takich zaniedbań.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-20 17:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi ze składkami? Potrafi ktoś mi odpowiedzieć na tę kwestię? Szukam pracy i zastanawiam się nad firmą J. Pawelaka. Dzięki za odpowiedzie!
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-21 22:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-05-20 17:49:32]:
kolego nie rob sam sobie krzywdy! ze skladkami chodzi o to,ze nie sa placone w terminie,wiec wyobraz sobie co sie dziejekiedy idziesz do lekarza.
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-21 22:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek! - 2014-04-26 20:26:34]:
Nikt nie musi wierzyc w to co tu napisalem,ale gwarantuje,ze po 1-2 miesiacach bedziesz sam zniesmaczony praca w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-05-24 01:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-20 02:56:10]:
Chyba za 100 lat !Od powstania firmy minęło chyba trochę czasu.Jeśli do tej pory firma się nie nauczyła to nie nauczy się płacić ZUSu i będzie robić pracowników w konia.
zdjecie uzytkownika
gostek - 2014-05-24 13:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyżej gość nie napisał, że nie płacą ZUSU tylko po prostu składki wpływają po terminie, to nie jest jakaś tragedia
zdjecie uzytkownika
Radek! - 2014-05-24 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostek - 2014-05-24 13:25:48]:
to pewnie dla ciebie tez nie jest tragedia brak wyplaty...hehe! jezeli tak ta praca jest dla Ciebie! :)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-27 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile taka wypłata potrafi sie spóźnic, może sama aura oczekuje na pieniądze od klientów i dlatego czasem sie spóźnia, trochę zrozumienia, Jak tłumacza taka sytuację?
zdjecie uzytkownika
z - 2014-05-30 00:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-27 21:26:24]:
Jeśli występują problemy z wynagrodzeniem i płaceniem nie w terminie ZUSu w firmie to trzeba powiedzieć pracownikom prawdę.Zrozumieją.Łachy firma nie robi.I tak pracownik dowie się prędzej czy później.A opinia potem idzie w świat.Jak jest problem to niech nie zatrudnia ludzi.A jak ktoś się upomni się o swoje jak pracuje to jest pewnie wielkie zdziwienie czego chce.Niektóre firmy 100 lat temu lepiej traktowały ludzi i zapewniały socjal.
zdjecie uzytkownika
Tutsi - 2014-05-30 08:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pracownicy zazwyczaj nic nie zrozumieją tylko od razu mieszają z błotem i obrzucają jajami. W niektórych przypadkach mają rację, ale czasami rzeczywiście nie wypłacanie mogą być spowodowane przez zastoje...
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-30 19:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle, ze wina leży troche po obu stronach, czasem warto na chwile usiąść i bez nerwów i emocji spojrzec na sytuację, jaka nas spotyka.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-06-13 01:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-30 19:36:30]:
No to trza się wziąść do roboty Panie JarekP i uczciwie podejęść do sprawy a pracownicy może zaczną pana szanować.
zdjecie uzytkownika
Krystian Jankowski - 2014-07-10 06:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ...
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-07-13 00:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby co to zbieżność imion jest tu czysto przypadkowa, ja to nie JarekP ;). No i tak przy okazji pisze się wziąć. @Krystian, no dzięki za pozdrowienia, może jakieś słowo komentarza a propos pracy w Aura?
zdjecie uzytkownika
Krystian Jankowski - 2014-07-15 07:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam Szefem Produkcji, ale tu gdzie teraz jestem Z-ca Kierownika Projektu, jest o wiele lepiej i na pewno bym nie wrócił.Firma dobra na początek kariery zawodowej, lub emerytów i rencistów.
Pozdrawiam Pana Pawelaka i Sebastiana Ciuruka i Zbyszka Królewicza, oraz Tomka Feliksiaka, który miał racie wielu sprawach. Pozdrawiam Panią Ele i Mirka, oraz Majstra Zbyszka. Oceniam Firmę na dobrze ukierunkowaną na produkcje, ale brakuję jej motoru napędowego, aby to wszystko rozkręcić. Wszyscy się znają na wszystkim.
Ci co pamiętają moje czasy, to wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
szary - 2014-08-05 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego wasz zaopatrzeniowiec pan W odszedł z pracy??
zdjecie uzytkownika
EB - 2014-08-19 19:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie nie wytrzymał :)
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-12 17:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwią mnie tutejsze negatywne wpisy na temat firmy, jak i jej ocena na profilu, która wynosi jeden w sześciostopniowej skali. Przecież firma „ AURA „ to firma z wieloletnią tradycją, powstała w lipcu 1993 roku i na przestrzeni kilkunastu lat stali się jednym z głównych producentów wyposażenia przeznaczonego dla osób niepełnosprawnych. Naprawdę nie wiem jak to możliwe,że takie rzeczy mają tam miejsce.
zdjecie uzytkownika
Jedrek - 2014-12-18 14:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. jestem zaitneresowany współpracą z Aurą i panem właścicielem. Tylko tak tutaj niestety nie ma bieżących informacji an ten temat. Chciałbym uzyskać takie informacje żeby mieć pewność, że to dobre miesjce do współpracy. Pozdrawiam was serdecznie - mam nadzieje, że powiecie mi coś takiego...
zdjecie uzytkownika
zielony kruk - 2015-01-09 13:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również bardzo intensywnie poszukuję aktualnych informacji o Aura Jarosław Pawelak w internecie, o bieżących rekrutacjach i ogólnie co tam u nich słychać w kadrach ale nic niestety konkretnego znaleźć nie mogę. dla mnie to wielki smuteczek bo pracy szukam i powaznie myślę własnie nad tą firmą akurat. ile netto można u nich zarobić?
zdjecie uzytkownika
Marmur - 2015-03-10 14:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podany kontakt do siedziby firmy spowodował, żechętnie skontaktowałbym się w celu podjęcia pracy montera we wspomnianej firmie. Ze względu na moje świetne doświadczenie w montowaniu konstrukcji o nietypowej charakterystyce (patrz urządzenia ułątwiające funkcjonowanie osobom niepełnosprawnym) oraz odpowiednie kwalifikacje chciałbym zaczerpnąć informacji wstepnej dotyczacej podstawowych warunków współpracy z firmą aura. Proszę o pomoc i konkrety.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-26 13:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monterzy to teraz chyba sporo mogą zarobić, co nie @Marmur, mój syn teraz szuka pracy, a kiedyś to naprawde ładnie mozna było zaorbić, teraz podobno też, ale jednak to nie tyle co kiedyś. Nie wiem czy nie opłaca się bardzoj wyjechac gdzies za granicę niż iść do nich do pracy w firmie? Chyba, że mają dobre warunki?
zdjecie uzytkownika
eddie - 2015-04-29 03:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że zainteresowanie praca jako monter w Aura jest dość spore. zapytam w takim razie co oni własciwie proponują w zamian za taka pracę? Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Stach - 2015-11-14 20:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma may problemy finasowe nieplaci pracownikom zaleglosci siegaja 5 miesiecy dziwie sie ze zadna instytucja sie nie interesuje
zdjecie uzytkownika
gorian - 2015-11-15 03:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie dziwie, że skoro rzeczywiście taka sytuacja ma miejsce to na forum jest tak cicho, Twój post jest pierwszym od kwietnia. Chyba skoro nie płaca prawie pół roku to ludzie powinni tu narzekać, a wręcz uciekac z firmy po 2 miesiącach, ja bym dlużej nie czekał. Może to tylko jakas plotka albo placa, ale w rata, jak z tym jest?
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2016-02-06 03:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się dziwię że nawet nie interesuje tymi wpisami inspekcja pracy ani urząd skarbowy z tego to wiem przeprowadzili się z letniewa na wisloujscie
zdjecie uzytkownika
iwanowicz - 2016-03-06 10:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
myślę że inspekcja pracy nie zajmuje się problemami ludzi na forum. ale jeśli faktycznie jest spory problem w firmie to warto się do nich zgłosić i działać w tym kierunku. negatywnymi opiniami tutaj raczej nic nie zdziałacie. powodzenia.
zdjecie uzytkownika
awek - 2016-04-06 18:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro nikt nic nie zgłasza na inspekcję to problemu nie widzę @iwanowicz, wg mnie firma zła nie jest, wszystko jest w umowie, umowa o pracę, trzeba tylko czytać
zdjecie uzytkownika
gostek - 2016-05-08 11:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awek - 2016-04-06 18:20:55]:
Nie wydaje mi się , aby praca w tym miejscu była dobrym pomysłem dla wszystkich. Odnajdują się tutaj ludzie przede wszystkim pracowici i Ci , którzy wiedzą, że praca to nie wakacje. A umowy @awek jak zwykle nikt nie czyta

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aura Jarosław Pawelak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aura Jarosław Pawelak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert