brak logo

Ordersoft Firma Komputerowa Marek Durski

Pleszew

Opinie o Ordersoft Firma Komputerowa Marek Durski

Szukam pracy 2012-12-06 12:29:55
a jakie są możliwości awansu ?
Anonim 2012-12-11 16:57:38
Awans....nie widzę takich mozliwości w tej firmie.
Anonim_nowy 2013-04-10 12:48:11
nie polecam, żadnych możliwości finansowych, rozwojowych.
Dawny pracownik 2013-05-30 20:23:29
Niestety potwierdzam. Właściciel dawno zapomniał co to znaczy rozwijać się zawodowo. Na sensowną komunikację wew. też nie ma co liczyć. Taki urok ;)
Dawniejszy pracownik 2013-06-29 22:48:23
Jedynym problemem hamującym firmę był szef...A jeszcze pojawiła się jego kobieta na pokładzie...
Były pracownik 2013-08-08 21:16:33
Opinie trafne, duża rotacja, brak perspektyw, wciąż nowi pracownicy uczący się z instrukcji, zero współpracy zespołowej, no i nie docenianie dobrych, długoletnich pracowników. Szef już podchodzi bardzo rutynowo.
Aktualny pracownik 2013-08-26 11:13:39
Całkowicie błędna informacja.
Zarówno handlowcy jak i konsultanci wynagradzani są zależnie od wyniku (oczywiście stała pensja też jest). Premie całkiem spore jeśli jest dobra sprzedaż produktów czy usług.

Możliwości rozwoju też sporo ale trzeba CHCIEĆ się uczyć. Szef bardzo przychylnym okiem patrzy na tych co się rozwijają, dzieli się również swoją wiedzą i nigdy się nie zdarzyło żeby odmówił mi pomocy. Inni w biurze zresztą też nie.
2013-08-30 16:05:44
Nie wierzę w to co widzę. Firma nie oferuje żadnych szkoleń, "gdyż szkoda wydawać, bo i tak się nic nie nauczysz", a z tą premią to ktoś nieźle popłynął, zazdroszcze takiego podejścia, gdyby tak było to w ciągu pół roku nie odeszło by tyle ludzi....
1
jooo 2013-12-11 20:33:58
Właściciel jest jednocześnie dyrektorem. Potwierdzam powyższe wpisy. Żadnych perspektyw, brak współpracy zespołowej. Brak szkoleń. Uczysz się sam i słyszysz bajki o perspektywach i pensji. Ciągła rotacja. Nie polecam.
pracownik 2014-02-17 10:33:13
To co jest napisane na stronie to czysty marketing i nie ma się co dziwić bo większość firm tak robi. Szkoleń dla pracowników po prostu nie ma. Generalnie nie było by tak źle gdyby pensje były wyższe. Ludzie pouciekali bo pracowali za grosze. Pomimo tego, że sam tu pracuję to ja daję tej firmie jeszcze rok może dwa patrząc na poczynania szefostwa.
ale_jaja 2014-06-02 12:42:51
Potwierdzam powyższe wpisy. Brak perspektyw, szkolenia tak są - włączasz instrukcję w PDF i uczysz się sam :). Duża rotacja i "łatwe wypuszczanie" starych dobrych pracowników do innych firm (lepsza kasa). Większość referencji na stronie są napisane przez pracowników (mających własną działalność i pracujących dla ordersoftu). Atmosfera nie jest zła, ale tym człowiek rodziny nie nakarmi.
miras 2015-01-15 16:10:40
studentów w ogóle przyjmują do pracy ? bo szukam roboty jako student tak żeby dorobić bo studiuje zaocznie. wiecie trzeba mieć pieniądze na studia. proszę o opinie aktualnego jak to wygląda w 2015 roku. mam nadzieje, że uzyskam informacje od kogoś tutaj. robertto nie miał odowiedzi to może ja dostanę
dzik 2015-03-21 03:10:02
Ordersoft to poznańska firma komputerowa. Jak każda tego typu placówka przyjmują oczywiście praktykantów, ale nie wiem jak wiele miejsc rocznie dla nich posiadają. Nie jest to jakaś wielka spółka z ogromnym kapitałem , ale jak na prywatny biznes takich rozmiarów i tak radzą sobie moim zdaniem całkiem nieźle
olek 2016-05-13 09:50:15
a słyszałeś o jakiś wolnych etatach w Ordersoft @Arek, bo mnie ta firma interesuje ale nie widziałem aby kogoś szukali
Zostaw swoją opinię o Ordersoft Firma Komputerowa Marek Durski - Pleszew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ordersoft Firma Komputerowa Marek Durski