brak logo

Dr Notes Artur Korol

Warszawa

Opinie o Dr Notes Artur Korol

były 2012-03-06 14:29:32
Szkoda tylko, że po ostatnich problemach gdzie do firmy co chwila przychodzą wezwania na policje, prokurature, do sądu itd, ciagle tam biega i jakoś niby nie ma czasu na tak przyziemne sprawy jak wypłaty? :/
1
pamietam 2012-03-07 01:20:46
w internecie były już jakies dokumenty, ze wlasciciel nie placi swoim kontrahentom. nakaz zaplaty itd, ale chyba usunieto to. mmzoe ktos ma i wrzuci?
2
kwas 2012-03-18 22:13:45
jest niestety duzo kwasu z wlaścicielem tej firmy. wpłatał się w sprawe ze strona wyludzenia.info, ktora ciagnie sie za nim juz od ponad roku.

ludzie pisza, ze chcial sobie dorobic w ten sposob, ale wyszlo mu bokiem bo pare spraw sądowych spadło na głowe i teraz bedzie musial sie z tym uporac.
1
Katarzyna K 2012-03-18 22:26:21
warunki pracy fatalne, nie polecam :(
3
demo 2015-02-04 10:46:25
Mamy tu małą wstawkę od procreate

Wiec wyjaśnię kim jest Dr. Notes, jest to człowiek oszukany przez firmę procreate na bardzo dużą sumę, pierwszy człowiek który zaczął walczyć z procreate założył stronę i forum darmowa pułapka na której wszyscy oszukani (na forum dwa lata temu było zarejestrowanych ponad 800 osób) mogli się podzielić informacjami na temat oszustów z procreate.

Ale jak wiemy na oszustwach się sporo zarabia wiec tylko firmę procreate stać na prawników (wszyscy wiemy jaką opinię ma kancelaria z którą współpracują). Forum darmowa pułapka było kilkukrotnie przenoszone pod inne adresy.......
były pracownik 2015-02-06 14:23:37
Po pierwsze firma DR NOTES oraz firma EDUPLATFORMA omija podatki stosując trik z dwoma umowami (dwa zlecenia: jedna umowa na wyższą kwotę druga umowa na mniejszą kwotę - pracownik dostaje umowy z dwóch firm), po drugie ta śmieszna firma nie zapłaciła mi za cały miesiąc grudzień 2014 ani złotówki!!! RADZĘ OMIJAĆ TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM, właściciel ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu i myśli, że pozjadał wszystkie rozumy w rzeczywistości jest nieudacznikiem życiowym, którego każdy zostawia...
...nawet żona...
4
tom1789 2015-02-10 14:33:29
nie zbliżać się do tej firmy!!! oszukają urząd skarbowy...
...pracowników również!!!
3
szukam 2015-05-23 21:00:04
Ja też pracowałem w tej firmie proszę zgłoś się do mnie gg to 3645697
2
Paulina 2015-06-01 21:20:59
Firma DR NOTES ARTUR KOROL dziwnie działa z urzędem skarbowym, umowy nie można się doprosić, prawdopodobnie nie płaci podatku. Odejmuje godziny pracy, cwaniak płaci ochłapy rzędu 100 zł za miesiąc w dodatku odejmuje na podatek w umowie, której nie ma. Potem nawet przestał płacić te żałosne ochłapy, jest to człowiek bardzo skąpy w życiu takiej sknery nie widziałem. Omijać go z daleka. Jego była żona to mądra kobieta, bo zostawiła tego sknerę.
2
Al KAIDA 2015-06-23 17:28:15
Stanowczo odradzam współpracy w tą firmą i z bardzo skąpym właścicielem.
Pracujesz nad projektem miesiąc a cwany właściciel powie ci że zapłaci tylko za 2 tygodnie, bo na tyle jego zdaniem wygląda praca. Kombinuje wszystkimi możliwymi sposobami aby nie płacić. Nie płaci ZUSU. Proponuje umowy "ustne" śmieciowe.
2
Al KAIDA 2015-06-26 16:42:03
Chciałbym Ci odpowiedzieć jak u niego wygląda praca.
Facet pracuje nad jakimś projektem zatrudnia na śmieciówę lub ustnie nowe osoby jak skończą projekt nie płaci, a osoby same odchodzą. Potem ma nowy projekt do zrealizowania i w ogłoszeniach szuka kolejnych nowych osób do pracy. Nikt tam nie pracował więcej niż 2 lata.
1
nnn 2015-07-08 00:24:39
Chciałbym Ci odpowiedzieć jak u niego wygląda praca.
Facet pracuje nad jakimś projektem zatrudnia na śmieciówę lub ustnie nowe osoby jak skończą projekt nie płaci, a osoby same odchodzą. Potem ma nowy projekt do zrealizowania i w ogłoszeniach szuka kolejnych nowych osób do pracy. Nikt tam nie pracował więcej niż 2 lata.
1
ah 2015-07-08 00:25:38
a dlaczego warunki w tej firmie sa fatalne? i nie płacą pracowników? a jaka umowe zawieraja ze nie płacą przeciez na umowie jest napisane do kiedy wynagrodzenie powinno być wypłacone a pozatym jaka jest przyczyna nie wypłacania pieniedzy za nalezyta prace jak to jest naprawde w tej firmie? dziekuje bardzo za odpowiedz.
oszukany 2015-07-16 17:38:10
Mam podobne zdanie co opiniodawcy powyżej o firmie Dr.Notes_Artur Korol# Poszukuję osób lub firm oszukanych przez Artura_Korola# i jego firmę Dr. Notes#
piszcie na adres: ukaracoszusta@o2.pl
1
Kamil 2015-08-02 22:24:13
Ludzie uciekajcie od tego człowieka i tej jego firmy to kombinator, cwaniak i oszust. Obecnie prowadzi ten portal (usunięte przez administratora) i poszukuje frajerów na różnych stronach (usunięte przez administratora)ludzie ta praca jest za ochłapy on nie płaci szuka niewolników za 0 zł.
1
kjhgf 2015-10-09 21:31:46
Sknera żałowała zapłacić za pracę kilka stów, a teraz na samych komentarzach ile jego pseudo firma straci. Cwaniak myślał, że zaoszczędzi kilka złotych a na negatywach i opinie stracisz ze 100 razy więcej niż te wynagrodzenie za pracę warte.
1234567890 2016-01-14 00:14:15
Uwaga na właściciela tej dziwnej firmy. Facet jak tak bardzo skąpy, że żałuje zapłacić za wykonaną pracę. Nie rozumiem typa myśli, że zarobił zaoszczędził, bo za pracę nie zapłacę. Człowieku na samych tych negatywnych komentarzach ta firma straci z 10 razy tyle niż te pieniądze warte. A opinii nie wspomnę. I co to znowu mi usuniesz?
jhgvfc 2016-01-17 16:22:02
Następna lizodupa się znalazła. Sam napisałeś czy Korol kazał Ci napisać? Dużo zapłacił. Jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] premie jak za pracę nie płaci, a o podatku i odejmowaniu nie wspomn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o Ci. On jest za skąpy na premie. Czego się dorobiłeś pochwalisz się dużo ci napłacił?
dfvgfdfdfd 2016-01-20 14:45:02
Uwaga ta firma to NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==
rt78 2016-02-10 21:18:58
Uwaga ta firma to NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==NIE PŁACI ZA PRACĘ NACIĄGACZE==
1
mtm 2016-02-18 22:56:14
UWAGA właściciel tej firmy to homoseksualista.
Korol to kombinator 2016-02-19 19:10:37
Chciałbym wszystkich ostrzec przed firmą DR NOTES Artur Korol, bo to OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI

Teraz aby do poniedziałku, bo Admin i tak usunie.
Pozdrawiam Admina nie wiem czemu bronisz cwaniaków kombinatorów i oszustów
1
iza 2016-03-07 22:35:13
Pracowałam dla firmy nad konkretnym zleceniem. Muszę powiedzieć, że jestem zszokowana tym, co tutaj zobaczyłam. Robiłam dla nich merytoryczne teksty związane z projektem edukacyjnym i wszystko było w porządku. Pieniądze na czas, wszystkie formalności dopilnowane, warunki pracy - ciężko mówić o warunkach pracy, jeżeli pracuje się na umowę o dzieło, całkowicie zdalnie. Jednak żadnych nieprzyjemności nie było
kontrahent 2016-03-17 01:59:45
Cześć, poszukuję jakichś informacji na temat Dr. Notes a najbardziej tego czy firma nadal działa, bo mam zamiar podpisać kontrakt na dużą kasę, kwota sześciocyfrowa. Jakieś opinie?
były kontrahent 2016-03-17 16:41:35
kontrahent = radzę nie nic podpisywać z tą firmą ten człowiek to cwianiak wykorzysta każdy kruczek prawny na swoją korzyść. Sprawdź opinie na jego temat na Goldenline. Nie czytałeś opinii wyżej jeżeli on kantuje z pracownikami to z kontrahentami nie? Odpowiedz sobie sam.
K.K. 2016-04-12 16:05:08
hahahahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahah widzę, że dobrą renomkę ma ta piwnicowa firemka :)
polecam zajerzeć do gowork'a firmy Eduplatoforma :) to firma jego przydupasa - Pani K.K. - ludzie z innej planety :)
mnvbn 2016-04-13 22:46:59
Uwaga w tej firmie TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO TU PRACUJE SIĘ ZA DARMO
a nawet dołożyć ze swoich trzeba, zmarnowany czas.
ciekawy 2016-05-11 21:48:54
Już miałem podpisać umowę - oferta wydaje się korzystna - są droźsi niż konkurencja ale mają dobre opinie w branży. Na coś warto uważać?
bardzo ciekawy 2016-05-12 21:26:25
DR NOTES szef Artur K. oszukuje urząd skarbowy wykorzystując różne kruczki prawne zatrudniając na niekorzystne dla pracowników umowy i nie płacąc podatków, okrada i oszukuje również pracowników mówi, że za pracę się nie należy. To jest skąpiec jakiego w życiu nie widziałem od niego odchodzą wszyscy nawet żona uciekła od jego skąpstwa. "Ciekawy" jeżeli on tak postępuje z pracownikami to z innymi osobami inaczej uczciwie? Na to pytanie odpowiedz sobie sam. Ja z tym skąpcem stulecia nie chcę mieć nic wspólnego.
mnbvcx 2016-06-16 12:37:11

Chciałbym wszystkich ostrzec przed firmą DR NOTES Artur Korol, bo to OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI OSZUŚCI

Teraz aby do poniedziałku, bo Admin i tak usunie.
Pozdrawiam Admina nie wiem czemu bronisz cwaniaków kombinatorów i oszustów
3
polll 2016-08-23 21:14:16
DR NOTES szef Artur K. oszukuje urząd skarbowy wykorzystując różne kruczki prawne zatrudniając na niekorzystne dla pracowników umowy i nie płacąc podatków, okrada i oszukuje również pracowników mówi, że za pracę się nie należy. To jest skąpiec jakiego w życiu nie widziałem od niego odchodzą wszyscy nawet żona uciekła od jego skąpstwa. "Ciekawy" jeżeli on tak postępuje z pracownikami to z innymi osobami inaczej uczciwie? Na to pytanie odpowiedz sobie sam. Ja z tym skąpcem stulecia nie chcę mieć nic wspólnego.
3
Mario 2016-10-05 15:08:58
Nie mogą Wam płacić bo mają komornika i innych wierzycieli u szyi. To oszust i dorobkiewicz. Myślę, że ma jakieś problemy, kompleksy że względu na wzrost. Żona też coś tam mi wspominała że marnie to tam wygląda
Marek 2016-10-06 22:50:34
No to w takim razie nie brzmi to najlepiej na świecie prawdę mówiąc, chociaż nie wydaje mi się to aż tak mocnym problemem, w każdym razie jestem zdania, że zawsze można się odkuć i prezes na pewno sobie poradzi
qwerty 2016-10-29 17:40:14
Właściciel tej śmiesznej firemki niejaki Korol to cwana szuja. Pracowałem w już dla kilku firm ale ta to przeszła samą siebie. Właściciel kombinuje jak tylko i gdzie tylko może, oszukuje i okrada pracowników na możliwe sposoby wymyśla powody aby zapłacić jak najmniej. Mało tego oszukuje urząd skarbowy pisząc nieprawdę w dokumentach aby zapłacić jak najmniej podatku. Chcecie dowodów zapytajcie jego byłą żonę dlaczego odeszła? Odpowiedź niewiarygodne chorobliwe skąpstwo. Ten człowiek jest chory na skąpstwo.
Nie zbliżać się do tej firemki tu jest wyzysk i oszustwo. Facet ma sprawy w sądzie o wyłudzenia i oszustwa.
Zostaw swoją opinię o Dr Notes Artur Korol - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr Notes Artur Korol