brak logo

Instytut Metali Nieżelaznych

Legnica

Opinie o Instytut Metali Nieżelaznych

kudłaty 2011-04-01 09:11:03
praca w twj firmie jest przyjemna tylko co nie którzy nie chca pracować ogarnelo ich lenistwo powinni sie wrzias za niektorych leserów
anonim 2011-04-01 09:13:44
tak tez uwarzam leserstwo wek
statement 2012-01-13 12:33:16
Praca jak i warunki urągające godności człowieka.Kierownictwo to banda nadętych , zarozumiałych i zasiedziałych tępaków.Pracowałem przy piecach , takiego syfu i łamania BHP JESZCZE NA OCZY NIE WIDZIAŁEM.a płaca no cóż 2000 brutto to tak dużo ?
ZDECYDOWANIE ODRADZAM
PAWEŁ 2012-01-16 16:01:13
Nie polecam tego zakładu, (usunięte przez administratora) to Zakompleksiony ICEK-
ZJADA GO MANIA WIELKOŚCI
ZAKŁAD TRAKTUJE JAK PRYWATNY FOLWARK ,
NIEWYGODNYCH LUDZI USUWA A TYTUŁY ZDOBYŁ CHYBA PO ZNAJOMOŚCI POWINNO SIĘ CBA ZAJĄĆ TYM ZAKŁADEM ACHA I PRZETARGI I INNE ROBOTY (usunięte przez administratora) ZAŁATWIANE
1
JANUSZ 2013-05-07 15:04:37
WITAM PROSZE O NR TELEFONU DO FIRMY JESTEM ZAINTERESOWANY PRACĄ MÓJ NR 8(usunięte przez administratora)0 NADMIENIAM ZE PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE I PRACOWAŁO MI SIE BARDZO DOBRZE DZIĘKUJE JANUSZ
1
marek 2014-01-26 20:28:17
Praca jak praca zarobki niskie dodatki prawie żadne,profilaktyka żywieniowa -bakutil.Kierownictwo to banda nadętych , niedouczonych oraz (niereformowalnych) matołów.Prywatny zakład za państwowe pieniądze pare osób z dyrekcji ma dobrze reszta się pałuje za 2400 brutt.NIE POLECAM !!!
A PSEUDO PAN JANUSZ CHYBA NIE WIE O CZYM MÓWI PEWNIE JEST LOBBYSTĄ DYREKTORA
2
Jacek O. 2014-10-01 09:31:48
Nie polecam I ODRADZAM !!! nikomu pracy w tym zakładzie wszystkie w/w opinie negatywne to prawda ,zero rozwoju intelektualnego i technologicznego - średniowiecze techniczne, park maszyn kilka starych złomów ledwo kupy się trzymających,w zakładzie wszytko odbywa się pod scenariusz Dyrektora i jego popleczników - zbyt mądrych ludzi się dyskryminuje i odsuwa od koryta,
układu jeszcze raz układy no i ciekawostka związki zawodowe działające "niezależnie" nie przystąpisz - nie pracujesz.
Ogólnie kombinatorstwo na szeroką skalę a jak by było mało to wszystko finansowane z pieniędzy podatników!!!
N I E P O L E C A M !!!!
2
tomasz 2015-01-13 20:00:42
Praca bez perspektyw dla osób szukających ambitnej ścieżki kariery.Brak jakichkolwiek szkoleń lub innych form podnoszenia kwalifikacji pracownika.W tej firmie się tylko możecie uwstecznić i pozbawić motywacji .Stracony czas ,z całegi serca i szczerze nie polecam tam pracować.
2
piotrek 2015-07-10 10:09:44
Banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyłudzajacych od Państwa pieniądze pod osłoną prac badawczych. Kierownicy takich wydziałów jak np.Hutniczy bez odpowiedniego wykształcenia a sami wymagania z księżyca mają co do nowo zatrudnianych. Za swoje błędy obarcza każdego byle nie siebie. No i wisienka na torcie to warunki pracy SYF KIŁA I MOGIŁA a kasa ok 2500 brutto heh.
1
franki 2015-07-25 12:33:34
NIK nie ma żadnej możliwości ani ukarania ani też wydania nakazu lub innej formy wymuszenia lub zmuszenia ( sankcji kary ) do usunięcia w/w nieprawidłowości.
NIk wyda tylko raport o stanie rzeczy który w dodatku nie jest wiążący ot tak dla wiedzy społeczeństwa .
Tą firmą powinno się zainteresować ABW.
A pieniądze w tym zakładzie wyprowadza się na różne sposoby
i wiem coś o tym.
1
lkomo 2016-05-15 10:21:22
znawca, chybamdrugie i trzecie kryterium spelnia kazdy. warto interesowac sie na biezaco tymi rzeczami np. w instytucie geologicznym.
Zostaw swoją opinię o Instytut Metali Nieżelaznych - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Metali Nieżelaznych