brak logo

Filati Mirosław Kubiak

Opiesin

Opinie o Filati Mirosław Kubiak

anonim 2011-11-22 08:03:50
tobie sie cos porobilo z glowa albo moze obiecali ci podwyzke ze tak mowisz ladnie ze taka dobra atmosfera tu panuje. tu jest horror(usunięte przez administratora) czy ty tego nie zauwazasz czy ty tez jestes moze z tej wyzszej polki z ,, gory\\\" niezle musieli ci zaplacic za te bzdury , nie iwm kim jestes ale sie bardzozeszmaciles ta opinia kolego.
Zunk 2012-05-17 21:31:59
Praca po prostu cudu, każdemu chciałbym życzyć takigo pracodawcy. Wszycy tam są zadowoleni i się cieszą z takiego pracodawc.
zenek 2012-05-27 14:03:22
kto pisze takie bzdury o pracy w tej firmie albo jest z góry albo mu się klepka odlepiła same znajomości traktowanie ludzi pracy jak gówno zero szacunku zwalnianie pracowników a na ich miejsce przyjmowanie znajomków a wypłaty jak na system cztero zmianowy niedziele i święta to 1.400 1.500 to troche za mało zero dodatków za w/w
obiektywnie 2012-07-07 05:48:50
szczeze nie wiem jak tam jest ,ale skoro(usunięte przez administratora) horror to zrezygnuj w polsce nie ma przymusu pracy na bezrobociu na pewno bedzie lepiej i nikt nie bedzie cie oszukiwal. zalosne jest to polskie narzekanie ile bys nie dostal i jak bys nie mial to i tak bedzie zle i za chwile uslysze ze za cos trzeba zyc ,wiec docen ze masz z czego i ze ktos cie w ogole zatrudnil bo ja na miejscu twojego szefa po tym poscie bym cie zwolnil:)
sila 2012-07-07 05:58:17
w chinach ludzie robia po 16h dziennie i spia na tasmach za 5zl za godzine i nikt nie narzeka dzieki temu oni sa potega (usunięte przez administratora)
Arlik 2012-08-06 15:23:51
Zgadzam się z przedmówca Polakom po prostu się(usunięte przez administratora)poprzewracało. W Chinach czy Wietnami ludzie sa bardziej wydajni i więcej pracują. Polak to by chciał pracować 8 godzin dziennie i dostawać górę pieniędzy. A prawda że sa p[o prostu leniami, którym nie chce się pracować. Jeden zostanie po godzinach kilka godzin i już chce dodatkowych pieniędzy jakby działa mu sie krzywda.
anonim 2013-01-30 13:17:27
Zunk nawet nie wiesz co ty piszesz?!
anonim 2013-02-09 20:33:13
Zarobki jak na system cztero brygadowy zdecydowanie zbyt nędzne,
od pani księgowej nie można uzykać jasnej odpowiedzi jak to robi że okrada nas ,,zgodnie z prawem,,
za swięta i niedziele dodtkowe pieniadze są tylko na pasku,a co do wcześniejszej wypowiedzi że w chinach i wietnamie jest gorzej,
-to cóż to za porównanie?
Takie myślenie,czyli branie minimalnie i nie walczenie o swoje daje pracodawcy nie furtkę ,a wrota na okradanie nas.
Nie patrzmy gdzie jest gorzej,tylko gdzie jest lepiej.
Takie okradanie ludzi ciężko pracujących jest w większości zakładach w polsce ,a wciskanie rodziny to juz norma.
Ktoś zyskuje,żeby ktoś tracił.
Ale to rząd jest odpowiedzialny (usunięte przez administratora) w zakładach,większość ludzi twn z dołu zachowywało by się w podobny sposób jak ,pani(usunięte przez administratora).pan dyrektor i cała świta z góry-MANIA WYŻSZOŚCI !
1
ANONIM 2013-02-09 20:47:47
Dobry rząd w kraju to podstawa,który pozwolił by ludziom na godne życie,ale takiego dawno w polsce nie było.
Proszę pamiętać,że w większości - panowie i panie rządzoce mają swoje firmy i ustawy robią ,że tak się brzydko wyraże - pod siebie.
Filati to przeciętny zakład,a pensji nie jest się w stanie przewidzieć,
to zależy jak pani księgowa się wyśpi tak policzy i lepiej nie chodź pytać się o swoje ,bo biada ci szary marny człowieku.....
anonim 2013-06-12 11:40:34
Cenzura na calego.
zabka 2013-09-21 17:06:23
bagno na szwalni (usunięte przez administratora)
Staszek 2014-06-16 16:41:39
Witam, czy jest na forum ktoś, kto pracuje w brubeck, czy chociaż słyszał jak się dostac do nich do pracy, w ogóle zatrudniają czasem nowe osoby?
tutsi 2015-02-15 15:14:22
wszystko się zgadza i jeśli już mowa o tej firmie to warto się nią zainteresować zwłaszcza gdy poszukuje się odzieży termoaktywnej, bo właśnie w jej produkcji Brubeck jest zdecydowanym liderem na rynku. Ma ona oczywiście swoją cenę, ale za świetną jakość trzeba płacić i nie inaczej jest i w tym przypadku .
żywicielka rodziny 2015-11-01 19:07:23
Spróbuj Arliku opłacić rachunki, wyżywić siebie i dziecko, opłacić szkołę i raty za 1400. Piszesz tak, bo jesteś z "góry" i nie masz pojęcia o czym mowa - bo masz więcej na koncie. Chcesz by szanowano Ciebie? Szanuj innych. My mamy robić nadgodziny za darmo? Gdybyśmy mieli taka potrzebę wolelibyśmy czynić to w wolontariacie tudzież w fundacji dla innych w potrzebie, a nie na rzecz nowego auta bądź nowych butów właściciela. Pozdrawiam.
edf 2016-05-11 18:15:37
noo wlasnie tez bylbym cioekaw jaka tutaj w firmie panuje atmosfera bo przeciez to abrdzo wazne jest
były pracownik 2016-10-26 16:32:33
Witam.
We Filatii dzieją się 'cuda'. Wszechobecne kolesiostwo. Pensje nie są adekwatne do wykonywanej pracy. Poniżanie pracowników na porządku dziennym. Ciągłe donosy i wytykanie błędów. Na szwalni obcinane minuty bez wiedzy szwaczek. Na dziewiarni 'śmieszne' pieniądze. Mówienie o świetnej jakości produktów- należny się nad tym bardzo zastanowić. Brak ludzi do pracy (trzeba więc pracować za 2). Coś takiego jak podwyżka praktycznie nie istnieje. Atmosfera wśród pracowników tragiczna.
Mówi to osoba, która bardzo długo pracowała w tej firmie. Szczerze nie polecam!!! (no chyba, że ktoś chce mieć zszargane nerwy)
Zostaw swoją opinię o Filati Mirosław Kubiak - Opiesin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Filati Mirosław Kubiak