brak logo

Kocoń Michał Kocoń

Lubomia

Opinie o Kocoń Michał Kocoń

były pracownik 2012-02-25 22:28:26
Polecam szef ok ja musiałem zrezygnować gdyż przeprowadzalem sie do Poznania. U (usunięte przez administratora) było wszystko jak należy i wypłaty w terminie szef naprawde wporządku a robota zawsze ok
Kamil 2012-07-04 22:39:26
robiłem u (usunięte przez administratora)i cie nie znam a jest wszystko ok
mały 2012-10-28 21:52:33
Facet wporzo
1
ciekawy 2013-01-03 00:04:31
Chętnie bym porozmawiał z jakimś "zadowolonym" klientem -))))
1
damian23 2013-01-03 20:01:40
Nie wiem czy takiego znajdziesz :D
stron11 2013-07-15 11:22:05
Szef ok
stary 2013-07-23 08:27:20
Szef wymaga ale wporzo
mak 2014-05-05 06:51:39
jest ok praca jak każda szef też ok
1
pani rurka 2015-01-12 16:37:58
ja również jak najbardziej optuję za podziałem wyraźnym między opiniami o pracodawcy a opiniami o jego usługach. natomiast w temacie szukania pracy w (usunięte przez administratora), możecie mi napisać ile godzin w tygodniu się pracuje i w jakie dni oraz jaka jest stawka netto za godzinę?ogólnie to wazne info czy kogokolwiek teraz szukają...
Niki 2015-01-18 21:47:59
Obecnie mają kilka ofert pracy na portalu OLX.pl (usunięte przez administratora)choć pisane tak oszczędnie, że adres firmy napisano mi dopiero w mailu informującym o terminie i godzinie rozmowy. Żadna z powyższych opinii nie mówi nic na temat warunków zatrudnienia w tej firmie, a chyba o to chodzi na tym portalu ...
2
czanket 2015-08-11 10:33:45
witam byłem u (usunięte przez administratora) rozmawiałem chyba z sekretarka generalnie miałem byc podwykonawca nie odezwali sie do dzisiaj a mieli dac odpowiedz na nastepny dzien mysle ze chca płacic podstawe a tyrac ludzmi do wieczora nie polecam
były pracownik 2015-11-04 20:19:36
Pracowałem od 5 rano do 21, w lubomi byliśmy o 22, po czym znów kazał przyjść na 5 rano, tam się nie pracuje na godziny czy stawki, (usunięte przez administratora) ale życzę powodzenia...., ja pracowałem tam dwa tygodnie i zrozumiałem że sensu to nie ma...
Kąkórencja 2015-12-10 23:57:42
Witam
Ma dwa odziały. Pierwszy w Lubomi, drugi w Lubomi.
obserwator 2015-12-29 11:23:58
może i są pozytywne opinie, ale rotacja pracowników i częstotliwość ogłoszeń o poszukiwaniu pracowników mówią same za siebie.
łukasz 2016-07-13 09:57:22
ola, gdybyś tam pracowała to przyznała byś nam rację a nie pisała takich bzdur. Nie ma jednego człowieka, co by chwalił tą firmę, zarówno pod względem pracy , atmosfery, zarobków czy wykonywania tej pracy. (usunięte przez administratora)Nikt tam dłużej niż miesiąc to chyba nie pracuje, a większość po tygodniu rezygnuje.
dekorz 2016-07-20 15:36:08
mejbi-Pracowałem w tej firmie, najpierw był adres pod tartakiem, potem pod domem a następnie w Syrynii. Tam nikt nie chciał pracować, zresztą każdy kto tam pójdzie to po szychcie się zwolni, droga wolna, miejsca są, wybór wolny.
też gość 2016-07-21 16:02:00
Yyyy, idziesz do michała do pracy i chcesz pieniądze? Porąbało cię, tam sie pracuje za darmo, taki ma ta firma system pracy, pracujesz za friko.
2
też gość 2016-07-28 21:49:23
Brak kasy, czyli brak wypłaty za mega godzin mi nie odpowiadał, zadziwę cię, lubię pracować i lubię za pracę otrzymywać wypłatę, dla ciebie zapewne szok totalny, że pracownik chce wypłatę
ZADOWOLONY 2016-08-01 15:14:11
Pracowałem u (usunięte przez administratora)i narzekać nie mogłem, wypłata zawsze w terminie, każdy miał stawkę indywidualnie, w zależności od tego co potrafił. Z zaliczkami nie było problemu, mówiłeś że potrzebujesz i hajs był. Jak ktoś chce pracować to u Koconiów źle nie będzie miał, a jak jest się leniem i chce się brać hajs za nic, to już inna bajka. Była rotacja, bo ludziom się robić nie chce, potem się uspokoiło. Szef konkretny facet, na robocie się zna, nie spotkałem się przez te 2 lata z niezadowolonym klientem. Pozdrawiam Cię (usunięte przez administratora) jak to czytasz.
Grzibiorz 2016-08-02 14:53:27
ZADOWOLONY-Taaa, daj mi adresy tych zadowolonych klientów. Po co się kompromitujesz? Wystarczy pojechać do firmy i na jeden dzień się przyjąć, co to za problem?(usunięte przez administratora)
hmmmm 2016-08-05 13:51:34
Czyli napisz wprost, że trzeba pracować po 15 godzin i tym samym zarobisz sobie na praktykę, bedziesz się mógł pochwalić że tyrałeś po 15 godzodzin za friko aby mieć doświadczenie, zajebista perspektywa.
Stasia 2016-08-25 15:19:08
A czy ktoś może się wypowiedzieć coś na temat pracy w biurze w tej firmie? Cały czas szukają i przez to waham się czy wysłać CV
Stasia 2016-09-06 16:33:28
@sylwa
np. na lento.pl, OLX
mam odwage podac swoje prawdziwe imie bo ci ludzie 2016-09-07 17:49:47
a ja tam pracowałem i zostałem przez pana Kocon okradziony w sensie tym iz nie wypłacił mi wypłaty...poza tym pracownicy sa bardzo wulgarnie wyzywani przez małzonke pana Michała..Beate....pani Beata ma jerzyk typowej patologi z ulicy...nawet nie potrafie tu wymienic jak wulgarnie i bezczelnie odzywa sie do pracowników..niedzy innymi do mnie....jest bezczelna,arubańska i pusta....
A to jest pytanie 2016-09-16 18:58:05
A czy w obecnej sytuacji, gdzie firmy nie mają ludzi, to jeszcze ktoś u Koconia pracuje? Jakoś mi się nie chce wierzyć, aby w obecnej sytuacji na rynku pracy, to ktokolwiek chciał by u niego pracować.
www 2016-09-19 11:06:46
do ikj
umowa o pracę? w firmie Kocoń nie ma czegoś takiego jak umowa o pracę. Tam pracuje się tylko na umowie o dzieło
do cipy 2016-09-24 18:27:09
Cip, a kto ci broni być niewolnikiem? Tam pracę masz od ręki, w każdej chwili możesz zostać ich niewolnikiem.
Do h 2016-09-24 23:33:58
h, w sumie masz rację, niewolnikowi to chociaż dawani na chleb i ubranie, natomiast ja tam pracowałem i nie byłem bym w stanie się wyżywić i ubrać, więc niewolnik miał lepiej, bo miał co jeść i miał ubranie, a tam na to zarobić nie dałem rady, dlatego byłem zmuszony aby uciekać, aby się nie zagłodzić na śmierć, niewolnik miał lepiej niż ja, to się nazywa tragedia, po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
do h 2016-10-02 18:12:02
Większość z ekipy nie dostała nic, była bez pieniędzy, mimo że mieli miesiąc przepracowany, mnie się udało wyrwać od niego 300 zł.....
szok 2016-10-02 21:18:11
Hej, a jaka aktualnie panuje u nich atmosfera? Dzięki
wodzislaw slaski 2016-11-21 10:32:04
UWAGA OSZUSTKA I ZLODZEJKA!!!!!PANI BEATA ZLODZEJKA OSZUSTKA ,HAMKA,PRACOWALEM W ICH DOMU OD RANA DO WIECZORA I DOSTALEM CALE G.ROBILEM 3 DNI I NIC NIE DALA MI PIENIEDZY,ZAPIER..JAK BIALY MURZYN.PAN MICHAL NAPRAWDE WPORZADKU ,DOBRY CZLOWIEK ALE BEATA CWANIARA I HAMKA,JAK COS CHCE TO W DUPE WEJDZIE,ALE JUZ PIENIEDZY NIE ZOBACZYSZ MUSISZ PRZEPRACOWAC CALY MIESIAC,NIE POLECAM
WSPOLPRACY Z PANIA BEATA BO JEST ZLA OSOBA
wodzislaw slaski 2016-11-21 10:32:42
UWAGA OSZUSTKA I ZLODZEJKA!!!!!PANI BEATA ZLODZEJKA OSZUSTKA ,HAMKA,PRACOWALEM W ICH DOMU OD RANA DO WIECZORA I DOSTALEM CALE G.ROBILEM 3 DNI I NIC NIE DALA MI PIENIEDZY,ZAPIER..JAK BIALY MURZYN.PAN MICHAL NAPRAWDE WPORZADKU ,DOBRY CZLOWIEK ALE BEATA CWANIARA I HAMKA,JAK COS CHCE TO W DUPE WEJDZIE,ALE JUZ PIENIEDZY NIE ZOBACZYSZ MUSISZ PRZEPRACOWAC CALY MIESIAC,NIE POLECAM
WSPOLPRACY Z PANIA BEATA BO JEST ZLA OSOBA
w końcu cię znalazłem 2016-11-25 23:05:54
CHitruk Patryk to pisze ten który niby chciał się zatrudnić i nie przylazł - co ty chłopie możesz pisać lepiej zajmij się konkubiną i naucz się czegoś - koleś nie dość że krótko mieszkasz na śląsku to już cie wiele firm zna jaki to PRACOWNIK ROKU jesteś a co chciałeś znów naciągnąć kogoś?
dekar 2016-11-26 16:35:03
Firmę Kocoń już chyba każdy zna, tytułuje ona do najgorszej firmy w Polsce, ludziom nie płaci i mega fuszery odstawia. Becia lubi za to młodych chłopaków(bez komentarza)
Zostaw swoją opinię o Kocoń Michał Kocoń - Lubomia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kocoń Michał Kocoń