brak logo

Giszter Michał Giszter

Słupca

Opinie o Giszter Michał Giszter

xxx 2015-07-28 16:25:31
Moze kos sie zajmnie w koncu tym zakladem tzn obozem pracy. przeciesz to jest nie do pomyslenia zeby tak traktowac ludzi. To jest MOBBING a my pracownicy mamy swoje prawa. Jakim prawem musimy robic nadgodziny za które nie mamy zapłacone. Jakim prawem przyjdzie do ciebie taki (usunięte przez administratora) wyciągnie stoper i bedzie mierzyl czas i cie poganiał i jeszcze sie z tego smieje co to jest wgl za kultura. W jakich my warunkach pracujemy?? Cos z tym trzeba zrobic . Ktos musi za to odpowiedziec. Ludzie zbierzmy sie wszyscy i zaskarżmy tego gnoja GISZTRA o wykorzystywanie. i niech idzie siedziec on te całe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biuro,pies Andzrzej co nawet kolegów nie ma i brygadzistki bo tez nie sa lepsze.
LUZAK 2015-08-05 11:01:36
jak czytam te komentarze to śmiać się chce, ludzie skoro tak tam źle to serio ja nie rozumiem czemu tam pracujecie, przecież nie musicie, pracę można zawsze zmienić na lepszą, a wy tylko narzekacie i nic więcej, można też samemu firmę założyć i wtedy już wogóle będziecie sami sobie szefami, rozwiązanie takie proste, a wy siedzicie i piszecie jak wam źle...
1
luzak 2015-08-25 11:20:59
Rozumiem, że ludzie boją się zmian, ale w takim przypadku niech nie mają pretensji do innych, tylko do siebie. Sami są winni tym swoim narzekaniom. A tak gadają jak im źle, jacy wszyscy są nie dobrzy, ale z drugiej strony nawet nie próbują nic zmienić.
1
xyz 2015-11-12 21:49:17
Skoro ktos ma wspaniala prace i nie ma na co narzekać po co wchodzi na to forum ? no entiendo. Prawda jest taka, że to nie pracownicy powinni uciekac z firmy lecz pracodawca powinien przestrzegać prawa pracy i szanowac pracownikow.. praca za najniższa krajową a jednak na akord.. super, szkoda tylko, że nie mam płacone za tą norme, którą wyrobie a nawet ponad nią. Narzędzia pracy zapewnione w umowie? bankrut na samych nożyczkach, które po tygodniu pracy są tak tępe, że nawet papieru ciąć nie chca. organizacja ? -100 % wszystko na miesiąc do tylu a nastepnego dnia czlowiek chodzi bo nie ma co robic.. Gdyby nie pracownicy brygadzista nic by nie wiedzial co sie dzieje i co trzeba robic.. A szlachta nawet nie wie jak sie maszyny nazywaja. Pracuj szybko bez wzgledu na wszystko a pomylki odpracujesz nie przejmuj sie. Pozdrawiam wszystkie inspekcje i urzedy, ktore powinny się tym zająć.sin final a la vista.
randel 2015-12-03 21:25:48
POWIEM KRUTKO CI KTÓRZY PRACUJĄ U GISZTRA NIE SPRZECIWIAJĄ SIĘ NICZEMU BO TO NIE DOIDY OFERMY NIC NIE UMIEJĄ I NIGDZIE INDZIEJ ICH BY NIE PRZYJĘLI
3
ona xxx 2015-12-11 00:23:58
odnosnie pana RONDEL i jego tresci : Jestem osoba po studiach majaca dodatkowych 6 kursow o roznch kwalifikacjach do zawodu nie moge pracowac po 12 godz. nie moge rowniez dojezdzac bo mam male dziecko jestem samotna matka ale ogarniam temat jak ktos jest elokwentny i ambitny poradzi sobie nawet z debilem i dostosuje sie do jego egzystencjonalnego brodziku intelektualnego zeby tylko miec prace a sam bedzie znal swoja wartosc. Skoro ty widocznie nie masz wartosci bedziesz szukal pracy za 10 tys i tak ci bedzie malo , ludzie walcza o swoj byt w tej durnej Polsce i nie narzekaja a jak tobie nie pasuje to zagranica wita otworem.Pozdrawiam.
ona xxx 2015-12-11 00:33:02
a dwa w zadnej firmie nie ma miodow ! chcesz to pracujesz i godzisz sie na BRUTALNA organizacje w POLSCE jak nie chcesz siedz na bezrobociu proste.
1
nika 2015-12-21 23:51:08
wezmy np. taka stara lile hahaha niewie co z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobic a o wspolpracy z pracownikiem i jego rozwojem nie ma mozy zal pl.
nika 2015-12-22 23:36:46
napisalam opinie o zarobkach w tej firmie i co sie stalo ? opinia zostala chamsko usunieta brawo !!!!!!!!!!!!!!!
nika 2016-01-05 11:57:24
ja mam miec kulture na forum dla tej firmy????? hahaha smiech na sali a oni mają kulture? no skoro ją mają to zapraszam tam do pracy ...wartość własnej osoby napewno wzrośnie 3-krotnie :)
zarobki 2016-01-18 11:14:40
Zarobki zwykłego pracownika to najniższa krajowa, wielka mi tajemnica, nie dużo, ale zawsze na czas. Jak to mało to proszę szukać innej pracy i po problemie
ona_ 2016-01-21 13:23:47
odp: na @ sorbet. Nie jestem szara mycha ktora siedzi cicho pod miotelka jak 3 razy weszlam do nich na tzw. czerwony dywan wydarlam morde powiedzialam comysle opuscilam stanowisko pracy i odeszlam z tego kolchozu wszystko w temacie. A ci dalej siedza i buzki nie otwietaja daja se po lbie jezdzic jak dojne krowy skoro chca miec mobbing to go maja na wlasne zyczenie . Pozdrawiam
zarobki 2016-02-17 13:40:35
@kot no trzeba się motywować, ale jak ludzie nie chcą to już nic się nie poradzi, tu jednak większość woli ponarzekać jak im źle, ale jednocześnie nic nie robić, każdy taki cwaniak na forum, ale większość nie potrafi nic zrobić, żeby cokolwiek zmieniać
ona_ 2016-02-19 18:31:42
z miejsca zalatwilam sobie prace bo mam mozliwosci aparycje i ambicje nie wlewajac sobie jestem zadowolona z nowej pracy w ktorej mozna sie rozwijac i osiagac wyzsze cele a nie tak jak dzisiaj pada deszcz ze sniegiem a ja widze ta pinde z biura co lazi ze tyl jej widac i taaaaaaaaakie oczy na mnie no to ja zmierzylam jak jest ubrana w zime w koronke spusila wzrok i piszla dale kurwiszon meczycie sie w tej pracy ja zrobilam swoje i mam dobrze a jak ktos taje se srac na lep to ok ja nie skonczylam podstawowki zeby na mnie jezdzono pozdrawiam :)
kkk 2016-02-23 09:24:51
do ona: czyli odeszłaś z firmy? A można wiedzieć gdzie teraz pracujesz jeśli to nie tajemnica
pinda to dziewczyna na P?
kwiat 2016-03-08 14:54:58
A ją mam dosyć tych którzy mają kogoś za granicą tu się
kluca są takie mądre i głupie rady dają
postaw się czemu się tak dajesz ciekawe jak się postawie
i mnie zwolnia to czy ta co mi rady dawała da mi
na życie czy kupi moim dzieciom coś na
obiad tamci mogą się stawiać jak ich zwolnia to współmałżonek
zarobi za granicą na oboje. dosyć mam już tej zrozumiałei
MONISI
Wszystkim dawała że się nie buntuja i siebie pokazuje jaką ta która siebie
szanuje i sobie nie pozwoli ciekawe co by zrobiła jak by chłop w
Szweci nie siedział też mi niby taki pan a tyle lat i chaty nie
morze skończyć pilnuj siebie pani M .P .
iks 2016-03-13 21:29:49
Powiem tak nie narzekajcie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma a giszter placi na czas
PAN ANDZEJ 2016-03-16 18:57:38
FIRMA GISZTER TO DOBRA I PORZADNA FIRMA MILI LUDZIE WSPANIAŁA KADRA BARDZO DOBRE ZAROBKI. PRACUJE TU OD LAT WIEC MOWIE JAK JEST,I NIE ZYCZE SOBIE ZŁYCH OPINI. JASNE!
PAN ANDZEJ 2016-03-17 21:55:12
SMIECIE JA SIE DOWIEM KTO CO PISAŁ NA TYM FORUM I W PRACY ZOBACZYMY! CIESZCIE SIĘ WYRZUTKI SPOŁECZNE ZE MACIE PRACE!
PAN ANDZEJ 2016-03-17 22:09:14
DO ROBOTY SMIECIE RZYGAC MI SIE CHCE JAK WIDZE WASZE KIBLE .NARZEKAC TYLKO UMIECIE SEDESY JEBANE!!!!A ROBIC NIEMA KOMU POLSAKA SWOŁOCZ!!!! JESZE JAKIES ZŁA Opinia TO ZOBACZMYMY !!!!!!
PAN ANDZEJ 2016-03-17 22:12:47
TO DOBRA I NOWOCZESNA FIRMA POLECAM SERDECZNE
Masa 2016-03-20 18:03:34
andrzej tez jestes polakiem wiec ta swolocz to o tobie
cwe .l .u. facet nie rzucaj się tak bo wiadomo kim jesteś
i mówiąc wprost kiedyś coś cię spotka.
nie wiesz skim pracujesz ani kim są mężowi pan które tam
pracują a uwierz mi są ludzie z bardzo bujną kartoteka
policyjną a nawet tacy co byli poszukiwani listami
gończymi tak więci . . .
A CO DO PRACY TO DNO KIEDY KTOŚ MIAŁ PŁACONE
NADGODZINY WSZYSTKO TYLKO DO ODEBRANIA JAKO
WOLNE firma tak biedną że nie ma pieniędzy
na święta SMIECH na sali dali STARE CZERSTWE
PIERNIKI. A ŻE PŁACĄ NA CZAS TEŻ MI ŁASKA wszędzie
płacą. nie ma jak u inwalidów albo konspol ludzie zarabiają najmniej
2000zł. jeszcze bony dostają na oba święta

tak więc andrzej ty gow. . o jadzie parobku za 1300 ty
poganiaczu ludzi widzisz nie pisze wprost
ale wymieniam twoje stanowisko pracy więc
widzisz sam że wiem kim jesteś durniu a propo
przestan mówić do pan że są nie wykształcone
i że nigdzie indziej pracy nie znajdą bo
są lepiej wykształcone od ciebie bo
ciebie to się w du . e jeb. . e
hwd andrzejowi 2016-03-20 18:25:59
żaden pan andrzej na pana trzeba mieć
wygląd i pieniądze a ty ani jednego ani drugiego nie
masz . tylko ludzi poganiasz jak nadzorcy niewolników
na plantacjach to już mówi czym jest firma giszter
A Z PIERNIKAMI TO PRAWDA NA BOŻE NARODZENIE NAM
WYSYPALI NA STOŁY JAK ŚWINIĄ STARE
I CZERSTWE
PO ZATYM JEDNĄ FIRMA DAŁA NAM MASZYNY
ŻEBY NA NICH ROBIĆ ICH ZAMÓWIENIA
A MY NA TYCH MASZYNACH ROBIMY TEŻ
DLA DROGIEJ FIRMY JAK JEST KONTROLĄ Z TEJ PIERWSZEJ
FIRMY WSZYSTKO CO TYCZY DROGIEJ FIRMY CHOWA SIĘ
ZAMYKA W POMIESZCZENIACH DO KTÓRYCH NIE MA
NIBY KLUCZY

ANDRZEJ JAK CHCESZ TO JESZCZE INNE RZECZY MOGĘ UJAWNIĆ
A NAWET BEZPOŚREDNIO DO ZAINTERESOWANYCH
FIRM MAŁO TEGO INFORMACJE MAM OD CIEBIE TAK WIĘC
UWAŻAJ GNOIU CO O LUDZIACH PISZESZ.
śmiech 2016-03-22 11:29:08
Ręcę opadają, co do pierników to były świeże jak je wykładali, wiem bo jadłam. Jak ktoś nie chce jeść nie musi. Skoro w konspolu tak dobrze to dlaczego tam nie pracujecie. Mam kilkoro znajomych, którzy tam pracują. Owszem mają więcej, ale nigdy nie wiedzą na którą godzinę idą do pracy , jednego na 5 rano drugiego na 2, i jeszcze tego samego dnia np. 17 jak dostana telefon. To ja wolę mieć mniej kasy ale normalne godziny pracy. A czy Andrzej z komentarzy to faktycznie ten to wątpię, raczej ktoś celowo się podszywa. Chociaż też uważam go za nieodpowiednią osobę, która czuje się najważniejsza z firmy
Masa 2016-03-22 15:04:50
Śmiech to on i wiem to na 100%.
po za tym świeże czy nie mało istotne jedni
jedli świeże ci później już czerstwe bo suche się zrobiły.
ale to nie istotne czy to nie wstyd
taka firma a pierniki daje no proszę. .
co do pracy w konspolu to jak piszesz że schodziło się
i wracało się jeszcze do pracy było to bardzo rzadko jak było
bardzo dużo pracy. po za tym chodzi się godzinę wta godzine
wta to naprawdę nie taki problem. a te 2000 to takie minimum
za pracująca sobotę dostajesz 200 zł za niedzielę 250
a pytania czemu ludzie tam nie pracują
bo bardzo CIĘŻKO dostać tam pracę

no ale jak ktoś mało ambitny i
PIERNIKI mu do szczęścia wystarczaja
to proszę bardzo.
1
PAN ANDZEJ 2016-03-22 22:52:18
TO PORZĄDNA FIRMA < WBREW GŁUPICH KOMENTARZY NIEROBÓW I LENI ZAPRASZAM NA SKŁADANIE CV, ATRAKCYJNE ZAROBKI I PEWNA UMOWA O PRACE
Masa 2016-03-23 10:47:14
Atrakcyjna może być prostytu. . tka w agencji
a nie wypłata 1400.

ale jak ktoś mało ambitny

i mówiłem już andrzejku debilku nie
obrażaj ludzi
jedynym
nierobem jesteś ty

chcesz zobaczyć co z takimi
robi się w gebarzewie mam duże
doświadczenie w kurortach tego
typu naprawdę chętnie ci pokaże
A WTEDY TY BĘDZIESZ BARDZO
ATRAKCYJNY CWE. . U
sss 2016-03-23 12:41:32
Wiecie co, ta dyskusja chyba ma średni sens. Już wyjaśniam dlaczego tak uważam. Jeśli chodzi o narzekanie na konkretnego człowieka to nie oszukujmy się, ale raczej oprócz właściciela nikt nie ma wpływu na decyzje dotycząca zatrudnienia na takich stanowiskach. A wypisywanie informacji na stronie i tak nic nie zmieni. Gdyby wszyscy pracownicy się zebrali z konkretnymi argumentami i zarzutami to firma moim zdaniem zareagowałaby. Pewnie zaraz się ktoś odezwie, że kogoś zwolnią wtedy, ale wydaje mi sie, że może być inaczej. A na człowieka nie ma rady widać taki już buc z niego, ale to kwestia charakteru. Chyba fajne osoby też tam pracują.
Kwestia konspolu jest sporna, bo też mam osoby, które wcale tak dobrze nie mają jak opisuje ktoś wyżej, ale to pewnie kwestia znajomości, zwykłe osoby tak dobrze nie mają. Premie czy bony pewnie, że by się przydały, ale tego raczej też nie zmienimy, a kasa? Nie dziwcie, się, że kobieta nie zarobi tam więcej, bo skoro nie ma konkurencji to po co dawać więcej. Faceci (większość) mają więcej, choć pewnie się do tego nie przyznają. Wszyscy, którym źle niech faktycznie szukają innej pracy, będą wówczas szczęśliwi znajdując pracę za 2 tysiące z premiami świątecznymi z przemiłym kierownikiem i szefem. Na tym forum często czytam też opinie o firmach, które więm, że są na dosyć wysokim poziomie i co czytam w komentarzach? Narzekanie pracowników, co oznacza, że taki urok Polaka, że zawsze znajdzie się powód, żeby ponarzekać. A ostatecznie nikt nikogo siłą nie trzyma i każdy może się zwolnić. a wierzcie mi, że są firmy w okolicy, gdzie nie płaci się na czas, a żeby dostać zaświadczenie o zarobkach trzeba czekać 3 tygodnie
młody 2016-03-24 19:02:34
masa ja tu robie cieszę się ze jestes z nami. tak trzymaj , ale ze te grosze robił nie bede czekam aż te kabelki w kotuni otworzą.pozdrawiam wszystkich!!!!
ps 2016-03-25 11:14:40
Wciaz czytam o jednym czlowieku ale chyba sa jeszcze inni ludzie nadzorujacy z nimi tez tak ciezko sie pracuje czy obleci pracowac wiadomo trzeba wszedzie
BOHUN 2016-03-25 22:53:31
BIC SWOŁOCZ POLSKA< POLIAKI RASA SZLACHTY I PANICZKÓW BRAKUJE IM SZABLI I KONIA< WIELKIE DZIEDZICE<lachy,jak ja was nienawidziu!!!
BOHUN 2016-03-25 23:02:12
JA BYM WAS NA STEPIE KONIEM PRZECIAGNOŁ, W 1920r POLIAKI MOJEGO PRADZIADKA LANCAMI ROZNESLI JAK SWINIE JAK JA WAS KURWA NIENAWIDZIU
BOHUN 2016-03-26 00:29:22
sami siem wyknczta poliaki miendzy sobom u was to typowe,nas som tysionce
Tytanowy Janusz 2016-03-27 13:18:17
Ja to musze wychlać małpkę wódki przed robotą na śniadanie bo na trzeźwo się nie da tam pracować
semi 2016-03-27 19:18:01
praca jak praca, zarobki jak wszendzie, a faktycznie od janusza alkochol czuc
Donpedro 2016-03-28 13:17:58
Pozdro dla wszystkich młodych dziewuszek pracujących w tej firmie gdy się WYPINACIE W PRACY zapominam o marnych zarobkach w tej firmie i praca lepiej mi idzie róbcie tak dalej skąpy ubiór pasuje wam
Zorro 2016-03-28 13:36:21
Masz rację Donpedro tylko skąpo to mało powiedziane Monika dwa tygodnie temu majtek nie miała a to oznacza że w pracy się z kimś jebała
ps 2016-03-29 19:02:05
Czyli skoro mozna pic i robic te inne rzeczy to wcale tam nie jest zle jak opisujecie czyz nie
ps 2016-03-29 19:03:07
Czyli skoro mozna pic i robic te inne rzeczy to wcale tam nie jest zle jak opisujecie czyz nie
Maniek 2016-04-01 23:23:58
Z ruskimi walimy czysty spryt ha ha rakieta jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Badura 2016-04-01 23:30:11
W kąspolu jest lepiej niż u gisztra HA HA
buras 2016-04-08 20:23:53
ja to wódke wale dzien dnia, i w robocie to tak 0,7 wypijam przez 8 godzin ,a po robocie złom zbieram ,pozdro dla janka i zdzicha
PINIU 2016-04-08 22:31:31
BURAS wiem kim jesteś też pracuje u Gisztra nie raz widziałem ciebie jak chwiejnym krokiem pchałeś wózek pełen złomu na ulicy Dworcowej wiadomo gdzie do Radka na złomowisko he he
ostatni mohikanin 2016-04-08 22:41:57
zule, pijoki za 2 złote do roboty księdzu dajcie a nie chlacie, w jednym as popieram andzejek to smie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle burakbez szkoły z kompeksami,zzawstydzany w szkole ,ofiara losu , takiego smiecia którego jezus nie kocha owinniscie w sekunde zgasić
POMARAŃCZ 2016-04-09 23:19:03
HENKO musisz nas pracowników u Gisztra trochę zrozumieć robimy ciężko i to w dodatku za najniższą krajową ja na przykład przed robotą u Gisztra małpkę przed robotą muszę opróżnić albo nawet i dwie jak się da
ps 2016-04-13 11:06:55
Piszecie pierdoly nic konkretnego a jak stać Was na codzienne picie to nie macie źle więc nie zmyslajcie to nie to forum
Masa 2016-04-21 19:51:10
bohun za darmo go nie rozszarpali widocznie to zły człowiek był a skoro tak nienawidzisz polaków to po co tu przyjechałes. ty eta durak i swołocz
zostales niewolnikiem polaków widzisz za resztki pracujesz a jak jesteś taki mocny w gębie to dawaj pogawarim w czietyre głaza UKRAJNSKA SWOŁOCZ
NIE NAWIŹU WAZ
pomarancz 2016-05-04 19:41:44
wywalili mnie za wypicie jednej małpki, przeciez byłem trzezwy, normalnie chodziłem i gadałem, a oni ze jestem pod wpływem,ide jutro do posredniaka pp kuronia i przez pół roku bede pił i nic robił nie bede haha
pomerancz 2016-07-09 23:10:54
picie to zycie, pije mama pije tata, pije ja pomerancz i w pizdzie mam wszystko,i wyjebane robie co chce, jak zaciągne to na l4 ide lub tydzien urlopu biore i w piczce mam to co się dzieje w rzeczywistosci i tak se zyje pozdro dla wszystkich
efrg 2016-07-11 17:58:14
@igor no tak to wlasnie czesto bywa..ze ludzie nie robia nic innego tylko narzekają..a nie doceniaja tego ze mja w ogole prace i moga zarobic pieniadze
Zostaw swoją opinię o Giszter Michał Giszter - Słupca
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giszter Michał Giszter