brak logo

Alfanet Marcin Małolepszy

Częstochowa

Opinie o Alfanet Marcin Małolepszy

anonim 2011-09-09 05:33
Ja mam od nich i działa jak należy.
1
quadek 2012-02-22 19:22
Ja mam i nie narzekam, nie jest idealny, ale w porównaniu z poprzednią firmą jest o niebo lepiej.
1
Tomek 2012-02-24 08:21
Zgadzam się z kolegą, hula aż miło, polecam.
Ja korzystam w Kłomnicach i jest miodzio.
Pozdro
2
xd 2012-08-29 13:53
ja też mam z alfanetu .. nie narzekam, internet chodzi całą dobę bardzo dobrze i w miarę szybko ;p także ja jak najbardziej polecam firmę alfanet ! ;))
1
Ja 2016-01-28 19:55
Jakaś beznadzieja. Nie internet od Alfanet tylko wasze wpisy/opinie. Interesuje mnie opinia o pracodawcy, warunki pracy, płaca ... To co piszecie to nie jest opinia o pracodawcy.
4
tom 2016-04-10 22:50
Ta firma to jakiś żart. Rekrutacja trwająca trzeci już miesiąc i ciągle nie mogą nikogo znależć...tak dobre sobie. Tani PR po prostu gdyż dobrze wiem od osoby pracującej tam ze na stanowisko montera nikogo nie poszukują. Nie marnujcie ludzi swojego czasu....
liki 2016-07-14 20:48
a jakas reklamacja obowiazuje lub miesiac probny na niego?
2
Agata 2017-08-21 12:03
Czy są na forum pracownicy na stanowisku: Instalator sieci światłowodowych i teletechnicznych? Właśnie firma Alfanet szuka na te stanowiska osób do Częstochowy (http://www.alfanet24.pl/10,36,17,praca.html) i informacje o pracy jak i rekrutacji w tej firmie będą bardzo przydatne osobom zainteresowanym pracą.
assass 2017-08-25 07:32
są :) dostajesz samochód służbowy , telefon i laptopa .. ciuchy to wiadomo też .. zarobki na akord ale całkiem spoko jak na warunki częstochowskie , praca na zewnątrz jak i w domach , nie raz kopanie cały dzień łopatą ( jak podziemna instalacja ) , godziny pracy od 8 do .... :D ekipa w pracy naprawdę w porządku .
toskiewicz 2017-10-11 09:12
Niby światłowód a skacze, zrywa połączenie. Jest niestabilny. Serwis? Nie wiem czy u nich coś takiego istnieje. Na infolinię nie można się przez godzinę dodzwonić. Internet używam do pracy więc jest to dla mnie poważny problem. Telewizja też słabo. Niby można przewijać ale nie wszystkie kanały. Często zrywa połączenie i są problemy z jakością. Chcecie wezwać technika do niestabilnego internetu? OK ale jeżeli akurat będzie działał jak technik przyjedzie to zapłacicie za jego przyjazd!!!!!!!

Ogólnie polecam ZNALEŹĆ INNEGO DOSTAWCĘ!!!!!
Krzych 2017-10-16 23:21
Ja jestem zadowolony Miałem kiedyś z firmy protonet i to była totalna porażka jak zerwało kabel to cała wieś czekała kilka dni. Alfanet to najlepsza firma w regionie jeśli chodzi o światłowód, nawet jeśli czasem nie można się dodzwonić to oddzwaniają w ciągu godziny, serwis kompetentny nie mogę narzekać.
DLATEGO KORZYSTAM Z ALFANETU I POLECAM WSZYSTKIM. U nich 300Mbps to faktycznie 300Mbps nie to co w protonecie.

Zostaw swoją opinię o Alfanet Marcin Małolepszy - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfanet Marcin Małolepszy