brak logo

Alfanet Marcin Małolepszy

Częstochowa

Opinie o Alfanet Marcin Małolepszy

anonim 2011-09-09 05:33:37
Ja mam od nich i działa jak należy.
1
quadek 2012-02-22 19:22:12
Ja mam i nie narzekam, nie jest idealny, ale w porównaniu z poprzednią firmą jest o niebo lepiej.
1
Tomek 2012-02-24 08:21:15
Zgadzam się z kolegą, hula aż miło, polecam.
Ja korzystam w Kłomnicach i jest miodzio.
Pozdro
2
xd 2012-08-29 13:53:17
ja też mam z alfanetu .. nie narzekam, internet chodzi całą dobę bardzo dobrze i w miarę szybko ;p także ja jak najbardziej polecam firmę alfanet ! ;))
1
Johnny 2014-11-27 07:22:08
No nie wiem.Raz internet pracuje mi szybko,drugi raz wolniej,zawiesza się też.Nie mam pojęcia czy komputer leniwy czy Alfanet.Ostatnio zwiększył mi kolega pojemność (?)do 750 czegoś tam i nic lepiej.O co chodzi,o co chodzi...
Ja 2016-01-28 19:55:50
Jakaś beznadzieja. Nie internet od Alfanet tylko wasze wpisy/opinie. Interesuje mnie opinia o pracodawcy, warunki pracy, płaca ... To co piszecie to nie jest opinia o pracodawcy.
4
tom 2016-04-10 22:50:32
Ta firma to jakiś żart. Rekrutacja trwająca trzeci już miesiąc i ciągle nie mogą nikogo znależć...tak dobre sobie. Tani PR po prostu gdyż dobrze wiem od osoby pracującej tam ze na stanowisko montera nikogo nie poszukują. Nie marnujcie ludzi swojego czasu....
skaraga 2016-07-14 13:25:36
Troche deszczyk zapada i nie działa...
liki 2016-07-14 20:48:24
a jakas reklamacja obowiazuje lub miesiac probny na niego?
Zostaw swoją opinię o Alfanet Marcin Małolepszy - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfanet Marcin Małolepszy