brak logo

Master K Katarzyna Matkowska

Wrocław

Opinie o Master K Katarzyna Matkowska

anonim 2011-03-17 11:56:22
ja pracuję w tej firmie już kawał czasu i polecam, bo faktycznie klimat super, ludzie normalni, płacą w terminie i bardzo dobrze, a nawet sami z siebie od czasu do czasu dodatkową premię dadzą :D Zanim do nich trafiłem to pracowałem w innej firmie i była masakra, ale teraz jest naprawde spoko :D Aż się iść do pracy chce :) Nie myśl za długo, tylko grzej do tej firmy z CV!
anonim 2011-03-24 16:02:39
Firma jest bardzo spoko :P
Dawid 2011-07-13 03:53:46
Bardzo dużo pracy jest u nich, bo mają dużo zleceń, ale dzięki temu można nieźle zarobić. Ogólnie są w porządku - płacą, nie ma czepiania się, bardzo miło :-)
1
mietek 2011-07-16 01:54:49
Narobić się u nich trzeba nieźle, ale za to płacą dobrze. No niestety coś za coś. Jeśli ktoś chce zarobić, to warto u nich pracować. Nie kantują, forsa zawsze na czas, a czem nawet jeszcze dodatkową premię sami z siebie dadzą.
szczery 2012-02-14 09:38:03
na poczatku ok ale jest to do czasu. Rodzinna atmosfera przeistacza sie w rodzinna patologie.Szef furiat nie panuje nad emocjami zmienia zdanie wielokrotnie i sam nie wie czego chce. Uwaga na brata dwie lewe rece do pracy wiec tylko donos. Firmy nie polecam szkoda nerwow
ANDRZEJ 2012-03-08 14:41:53
Szczery napisał prawdę tak to wygląda od środka,nie wiem kto napisał opinie pozytywne przypuszczam że sami, właściciel ma kłopoty ze snem i,,nie tylko"
pisze głupoty po nocach pracownik po calym dniu pracy o tej porze spi
Mac 2012-06-05 12:45:13
Pewnie, że szef się wkurza, jak pracownik robotę partoli i ma rację. Jakoś na mnie nigdy się nie wkurzał. Ja tam jestem bardzo zadowolony. Kasiora na czas, niezłe premie. Teraz, jak kilku partaczy wyleciało, to atmosfera jest bardzo dobra.
Jazz 2012-06-08 15:15:37
Ten szczery i ostatni andzrej to ta sama osoba i nawet wiem kto, chociaz osobiscie gostka nie znalem, bo zaczolem prace jak on juz wylecial. Sporo o nim slyszalem - w przechwałkach był dobry, jaki to on fachowiec, a jak przyszlo co do czego to szef wscieku dostawal, bo tak paprał robote, ze klienci sie skarzyli. A jak wyleciał z pracy, to sie mści i wypisuje glupoty, bo na odległość jest odważny. Nawet pod klientow się podszywa i mysli że nikt o tym nie wie. Nie wierzcie desperatowi, firmę polecam, pracuje tu i bede pracowac bo mi sie bardzo podoba
Lenny 2012-07-26 19:51:35
Ja tu pracuje juz ponad 3 miechy i jest bardzo ok.
1
DM 2012-09-23 11:51:46
Ja pracuję tu w biurze i fajna praca jest. Duzo roboty, ale przynajmniej czas szybko leci. Szefowa w porządku, na poczatku wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania i daje czas na obeznanie się ze wszystkim. Ludzie spoko, pieniądze też :-)
1
jano 2013-11-04 16:44:31
praca jak praca - normalna. nie mam zadnych uwag, jest ok
3
biber 2014-04-16 20:09:43
master k z tego co się orientuję to nie jest raczej zbyt duża firma. Także chyba nie ma co tu szukać pracy
jarek 2014-05-19 02:31:38
Szkoda w takim razie, bo Master K Katarzyna Matkowska ma tutaj ocene 6/6 czyli ewidentnie wskazuje to na dobrą firmę.
1
dżastin bimber 2014-12-30 14:18:38
a ogarniacie może kochani forumowicze temat czy teraz w Master K Katarzyna Matkowska poszukują nowych pracowników? nowy rok, nowy budżet i być może nowe potrzeby kadrowe... a możecie też słodziaki napisać jak wygląda płacenie netto na rękę u nich pracownikowi i jakie przykładowo stanowiska można dorwać?
franka 2015-02-28 14:21:00
w sumie to słyszałam że w Master K Katarzyna Matkowska mają być wkrótce duże3 zatreudnienia wielkiej grupy osób, takie krążą plotki na mieście, rzekomo jakiś przewrót się szykuje - czy ktoś z was ma może jakąś głębszą wiedzę na ten temat czy może to tylko plotki? bo ja nie umiem niestety z internetem sprawdzić czy to prawda jest
walentyna 2015-03-26 15:22:15
o to widzę że chyba z tych samych źródeł mamyn info kochana franko, i obydwie widzę mamy problem ze sprawdzeniem wiarygodności tego źrodła, chociaż ze względu na jego powiązania z firmą, chyba raczej nie tutaj mowy o jakichś przekłamaniach. ale generalnie jak ktos jeszcze ma takie info to niech się odezwie
jns 2016-05-08 20:08:10
najelpeij po porstu wyślij CV i czekaj na odpwiedz :)
Zostaw swoją opinię o Master K Katarzyna Matkowska - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Master K Katarzyna Matkowska