Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Pracowałeś w firmie Artman Świece Marek Kozbur i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
neutron - 2014-10-20 08:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie bo muszę (nie chcę wyjaśniać dlaczego). Chciałbym aby to co mówi szefowa/szef okazało się prawdą lecz wiem jak było i jakie ciągną się długi. Na wiosnę mam nadzieję że zmienię pracę i kraj. Zaryzykuj a czas pokaże...jeśli tak dobrze brzmi oferta to kto wie...cuda się zdarzają
zdjecie uzytkownika
Do R2D2 - 2014-10-20 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neutron - 2014-10-20 08:26:06]:
Do R2D2:
Jakie to są te "dobre warunki współpracy"? To co się mówi przy zatrudnieniu? Bo rzeczywistość masz w komentarzach... Jak nie wierzysz - zaryzykuj, będziesz kolejnym tu opiniodawcą.
zdjecie uzytkownika
gamoń - 2014-10-30 02:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neutron - 2014-10-20 08:26:06]:
może i rzeczywiście cuda się zdarzają , ale z tego co sam znam te firmę i z tego co opowiadają znajomi to na cuda akurat w pozytywnym tego słowa znaczeniu nie ma co liczyć. Warto przyjrzeć się komentarzom na forum i naprawdę w nie uwierzyć. Chyba , że chce się potem przeżywać głębokie rozczarowania .
zdjecie uzytkownika
Modi1959 - 2014-11-17 12:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę tę opinię ku przestrodze wszystkim, którzy chcieliby nawiązać jakąkolwiek współpracę z firmą ARTMAN, obojętnie w jaką jeszcze przekształci się spółkę.
Ja jeszcze w lipcu złożyłem zamówienie na świece i za te świece zapłaciłem. Niedawno dowiedziałem się, że towaru nie otrzymam. Nie mogę doczekać się też zwrotu pieniędzy mimo iż kredytuje firmę ARTMAN już cztery miesiące.
zdjecie uzytkownika
motyl - 2014-11-25 13:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddaj sprawę do sądu...nic nie załatwia się z tym oszustem na słowo..musisz mieć na wszystko dokumenty. Albo po prostu porozmawiać z nim "na osobności". I nie kieruj się tym co widzisz czyli wyglądem bezbronnego pokrzywdzonego dziecka o płaczliwych oczach...to kawał przebiegłego oszusta pod przykryciem niewinności...wali w h... z pracownikami i kobietą (-ami)..to cały Mareczek
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-11-26 19:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma Artman to jedna wielka fikcja, Marek Kozbur to człowiek o wielu twarzach ale jego prawdziwa twarz to przebiegły kłamca i wyzyskiwacz ludzi uczciwych. Nie jedna osoba twierdzi że jego zachowanie wskazuje na to jak by przeszedł kurs manipulowania ludźmi ale prawda jest taka ze to zwykły prostak z podstawowym wykształceniem. Jego świetni doradcy którzy wiernie stoją przy jego boku do czasu, również nie błyszczą inteligencją. Zawsze kończy się tak samo każdy ma tam swoje 5 minut. Kozbur bardzo szybko orientuję się jak ktoś ma więcej inteligencji niż on a w jego przypadku zdarza się tak prawie za każdym razem, wtedy jak najszybciej wszystko odwraca przeciwko tej osobie i jego cudowny doradca staje się wrogiem i jest na przegranej pozycji. Praca w tej śmiesznej firmie zawsze trwa więcej niż 8h zdarzały się przypadki że ludzie pracowali po 24h albo i więcej nie dostali za to żadnej premii a nawet dobrego słowa. O regularnych płatnościach można zapomnieć, umowa zlecenie to najwięcej co może zaoferować. Śmieszna firma śmieszna umowa. Kozbur przykładny katolik a tak naprawdę z religią ma nie wiele wspólnego myśli ze jak rzuci na tace kilka stówek to od razu pójdzie do nieba, jak przysłowie mówi „ Klęczy przed figurą a diabła ma za skóra” i to cała prawda o tym zabawnym biznesmenie za którego się uważa. Długów ma tyle że jego dzieciom życia nie starczy żeby je spłacić. On i jego firma to samo dno i bąbelki. ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEJ FIRMY PRZESTRZEGAM, OSTRZEGAM, SZKODA CZASU I NERWÓW NA PRACE CHARYTATYWNĄ W FIRMIE ARTMAN. Wszyscy piszący negatywy na temat Artmana piszą samą prawdę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obecnie zatrudniony - 2014-11-27 08:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To cała prawda powyżej. Może to wstyd ale siedzę w tej firmie bo nie umiem się znaleźć w nowej rzeczywistości. Wierzyłem że coś się zmieni ale coraz mniej łudzę się nadzieją nawet po fikcyjnej zmianie właściciela(-ki) firmy. Długi gonią "wspólny portfel". Nie mam na razie innej perspektywy. Fakt, umowa zlecenie to g...no ale to polega na tym że szef wie z jakimi problemami życiowymi znaga się każdy z pracowników i jak potyra 2 razy więcej godzin niż dopuszczalna ustawowa norma to wyciągnie w częściach te 3 tysiączki. Z opóźnieniem ale jest szansa na wypłatę. Nie wiem co będzie jak zabraknie zdrowia i jak padnie nam całkiem na mózgi od tyrki i oparów bo wyciągi są...ale dla inspekcji a nie dla pracowników. Jak macie inne możliwości to z daleka od Artmana. Fajny produkt ale masakryczne warunki pracy i płacy. Ja chyba cierpię na opętanie albo strach mnie paraliżuje przed nowymi wyzwaniami. Nie bede ściemniał.
zdjecie uzytkownika
literka51 - 2014-12-06 12:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludziska co za bzdety wypisujecie o człowieku którego nie znacie i nie wiecie jak funkcjonuje firma w naszej rzeczywistosci załózcie swoja i oplacajcie za wszystkich pracownikow wszystkie skladki i podatki a po pol roku pogadamy .Teraz co ludzie opisuja to kompletnie nic nie wiedządzy ludzie bo firma po woli zaczyna sie wspinac i jest coraz lepiej nigdy nie bije sie leżącego pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do literka51 - 2014-12-08 13:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, tak.... kolejny poplecznik pt. rodzina lub świeży/kilkudniowy pracownik i do tego nie potrafiący nawet poprawnie pisać. Firma "po woli" zaczyna się wspinać....czyim kosztem? Znów pracowników lub kontrahentów? Czyli standard. Nie jedyna to firma w Polsce i jakoś wiele z nich SZANUJE swoich pracowników a już skandalem jest niepłacenie ZUS-u za pracowników i nie informowanie ich o tym!!! Była to jedyna firma w ciągu moich lat pracy,z której uciekałam, aż się kurzyło. Inni jakoś mogą płacić pracownikom na czas i funkcjonują też w naszej rzeczywistości. A jak się firma zaczyna wspinać, to widać - chociażby po niedawnym wpisie klienta, który zapłacił przedpłatę za towar a towaru ani kasy - ani widu, ani słychu...Obietnice w tej firmie są wielkie, krótki czas weryfikuje rzeczywistość. A firmę, o której piszą tu ludzie, wszyscy dobrze znają z autopsji droga literko51 - osobo nieświadoma tego co piszesz lub dalece naiwna.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-10 09:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do literka51 - 2014-12-08 13:54:27]:
Droga literko51 mało jest ludzi na świecie którzy chodzą do pracy dla przyjemności, zdecydowana większość pracuje bo chce zarobić pieniążki które w obecnych czasach niezbędne są do życia jak również dla świadczeń zarówno tych zdrowotnych jak emerytalno-rentowych, nie pominę również faktu iż obowiązkiem każdego pracodawcy jest owe świadczenia wypłacać ludziom na czas i każdy pracodawca otwierając firmę i zatrudniając ludzi jest tego w pełni świadomy ( to jest jego święty obowiązek ) i nie rozumiem jak można pisać o wspinaniu się firmy która nadal łamie te podstawy . Każdy z nowych pracowników oraz tych którzy nadal tam pracują potwierdzi że niestety ale nadal otrzymują pieniążki za pracę którą wykonali na raty oraz nadal pracują na umowach śmieciowych lub bez . Niestety rynek pracy mamy taki że, wiele osób godzi się na to w obawie iż innej pracy nie znajdą a mało kto pracuje tam z dobrym wykształceniem kto może pozwolić sobie na tgz . wybrzydzanie w ofertach pracy Ci którzy takowe posiadają idą do biura po czym po kilku miesiącach znajdują kolejną. Bo na szczęście są jeszcze firmy dla których podstawą jest kapitał ludzki i są na rynku od lat i jakoś zus nie jest im straszny.....
Życzę Ci droga literko51 Wesołych Świąt które wyprawisz za wypłatę otrzymaną w terminie....
zdjecie uzytkownika
odpowiedź do literka51 - 2014-12-15 22:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tym kopaniem leżącego to akurat jest zupełnie odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-16 07:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może znacie osobę, która zna tą produkcję,, bez granic,,od A do Z chciałaby się podjąć jej na stanowisku kierownika (na normalnych warunkach) , napiszcie. Są ogłoszenia o przyjęciu.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-01-23 08:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-16 07:50:03]:
Przyjmij się a poznasz działalność firmy:) do odważnych świat należy a na tyn stanowisku dużo od ciebie. Chcesz zatrudnienia na normalnych warunkach to nie w Polsce a tym bardziej w tej firmie. Ps. dziwnie brzmi Twoje pytanie a poza tym skąd to ogłoszenie?
zdjecie uzytkownika
perskie oko - 2015-01-23 14:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ściema z wpisem "Gość" i "kierownik". Ktoś kogoś podpuszcza hi hi
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-24 15:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [perskie oko - 2015-01-23 14:41:44]:
Witam,nie podpuszczam-szukam takiej osoby-chociaż jest to oferta dla faktycznie odważnych i znających produkcję od a do z.Wiąże się jednak z przeprowadzką.W zamian umowa o pracę na czas nieokreślony. Wpisz w wyszukiwarkę technologa-kierownika... znajdziesz dane kontaktowe, tutaj raczej nie wypada mi pisać.
zdjecie uzytkownika
zero................. - 2015-01-28 21:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie tylko pracują ludzie co musza i lubia być ponizani i bez wlasnego zdania co powie wlasciciel to SWIETOS nikt z pracownikow nie moze byc mądrzejszy od właściciela ja siedze cicho bo nie mam innego wyjścia Szef zwalnia ludzi ktorzy potrafia myslec a trzyma samych nieukow wyksztalcenie podst.Dlatego sam dla siebie jestem zerem
zdjecie uzytkownika
al... - 2015-01-30 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zero................. - 2015-01-28 21:55:08]:
masz 100% racjiiiiiiiiiiiii
zdjecie uzytkownika
wolna - 2015-02-03 14:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby potrzebny był dla pracujących w tej firmie ludzi psycholog lub psychiatra?????!!!! Nie rozumiem...jest wiele innych miejsc pracy...ludzie którzy tam pracują boją się nowych wyzwań lub liczą na zarobki sprzed paru lat...lub czekają ciągle na wypłatę zaległych wynagrodzeń i tkwią w tym gó......
Najogólniej pisząc tu rządzi kasa a nie honor!!! Więc powodzenia słabeuszom.
zdjecie uzytkownika
szokkkkkkkkkkkk - 2015-02-16 14:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto rzadzi w tej firmie JEMIOLAAAAAAAAA a szef slepy jak kret jeszcze rok i nie ma firmy .Urzad pracy juz przeswietla tam zatrudnionych i beda mieli co placic za swoje ubezpieczenia hahaah
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-06 19:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich wciaz tam pracujacych. Ja ucieklem po 2 mcach i b sie ciesze ludzie sa ok ale nie ci z pomysłami i doswiadczeniem w zarzadzaniu produkcja. Sa kolezanki ktore staraja sie rzadzic czyms o czym nie maja pojecia podkopujac autorytet wykształconych ludzi klamstwami i plotami.a reszta? Wizja konca sezonu przeraza BHP? Haha kpina ppoz? Haha te inspekcje albo na lspowkach albo koledzy doradcy? Im glupsi tym lepsi szef? Wyrafinowany i ogarnięty psycholog i manipulator
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-06 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca biura ? 12h platne za 8 ludzie kasa w ratach a pupilki po produkcji laza i chwala się jak to sa kasa zasypywani kpina Szanujacy się kierownicy produkcji NIE POLECAM ART MANA ty Wy będziecie co 10 tlumaczyc ze kasy nie ma!
zdjecie uzytkownika
pusty frazes - 2015-04-15 16:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tn zajebisty menadżer remek dalej pracuje?:)
zdjecie uzytkownika
123@ - 2015-05-22 17:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ,jeżeli chodzi o wszystkie opinie to jak najbardziej się zgadzam .Pracuję w tej firmie (nie podam przyczyny bo to nie istotne ).W firmie istnieją obozy albo jesteś z Bluszczem (kierowniczka A.)i ma z ciebie pożytek albo lądujesz na wolnym i czekasz na telefon do pracy aaaa możesz poczekać . Co to oznacza pożytek?aaaa np.to wożenie jej dupska do pracy ,wykonujesz coś szybko za 3 osoby i oczywiście musisz mieć takie samo zdanie na każdy temat.SZEF chyba nie ma zielonego pojęcia że ta osoba obrabia mu tyłeczek za plecami ,komentuje rozmowy z nim przez telefon itp.CO DO WYPŁAT TO PRAWDA NA RATY ALE ZDARZYŁO SIĘ KILKA RAZY ŻE WYPŁACIŁ CAŁOŚĆ.UMOWY ZLECENIE WPISANE ZANIŻONE KWOTY A DO RĘKI ZDECYDOWANIE WIĘCEJ.Praca w sezonie po 12h-15h po sezonie dużo wolnego pracują wybrane pupilki .Syf w toalecie ,brak papieru warunki sanitarne masakra a w małej szatni dla kobiet brak miejsca (tłok). Szkoda że przez takie warunki zwolniły się naprawdę dobrzy pracownicy .Na szczęście zaczynam powoli szukać nowej pracy .Pan i władca,, Artmana '' powinien zastanowić się nad szacunkiem do pracownika .Bluszcz (kierownik) nad jakimś kursem zarządzania bo jak do tej pory to jej pupilki i siostrzyczka maja fory a pozostali hmmm.
zdjecie uzytkownika
ciamajda - 2015-05-26 20:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej komuś zadek za plecami obrabiać a prosto w oczy to nie łaska skunksie
zdjecie uzytkownika
Bluszcz trujący - 2015-05-27 22:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123@ - 2015-05-22 17:16:21]:
Niestety ale szczera PRAWDA, aż do bólu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Artman Świece Marek Kozbur?
Zadaj pytanie
alert