Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Pracowałeś w firmie Artman Świece Marek Kozbur i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawość - 2014-05-15 09:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż taka cisza? zgon czy agonia?
zdjecie uzytkownika
człek - 2014-05-22 18:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
agonia przed zgonem...
zdjecie uzytkownika
toszak - 2014-05-22 22:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale ta agonia nie doprowadziła jeszcze do całkowitego upadku Artmana? rozumiem, że jeszcze dychają ?
zdjecie uzytkownika
P - 2014-06-12 16:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie jak skontaktować się z M.K? Wyłudził towar, zwlekał i kłamał w sprawie zapłaty- a teraz zniknął....Będę wdzięczna za informację. Teraz niczego się dowiedzieć nie można. Firma widmo. Przestrzegam dostawców
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2014-06-16 15:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie firmy www.swiece.pl jest ich adres aktualny.
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-06-24 12:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można z Panem (usunięte przez administratora)porozmawiać w Jego domu . Nowa Pani Prezes ma zakład fryzjerski w Szczecinie wystarczy poczytać... wpis KRS i poszukać w necie.Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Gość przez duże G - 2014-06-28 17:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co się sugerować opiniami konkurencji... Gdzie na jakiej firmy opinie spojrze, wszędzie spiski i negatywne komentarze. Albo jesteście najzwyklejszymi cebularzami albo piszą tutaj ludzie z innych firm produkujących świece. W życiu nie uwierze, że jesteście zwykłymi pracownikami, bo gadacie tak nie na temat, że głowa pęka. PS. odpuście sobie tą nagonke, bo jesli ktoś chce iść do pracy to idzie i nie patrzy na jakieś debilne strony z opiniami od ludzi z bólem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
toszak - 2014-06-30 15:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość przez duże G - 2014-06-28 17:03:29]:
nie zgadzam się z Tobą. Ludzie właśnie często wolą się upewnić najpierw czy nie wdepną w jakąś tragiczną firmę
zdjecie uzytkownika
była na szczęście - 2014-07-02 15:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toszak - 2014-06-30 15:04:48]:
Właśnie od momentu, kiedy przestałam pracować w tej firmie ZAWSZE sprawdzam opinie! Zresztą fakty mówią same za siebie: rotacja ogromna, w biurze zmieniają się co kilka miesięcy jak widzą co tu się dzieje. Pracują tylko ci , co nie mają wyjścia, mądrzejsi i bardziej zaradni uciekają aż się kurzy!
zdjecie uzytkownika
osk - 2014-07-06 11:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toszak - 2014-06-30 15:04:48]:
Czyżby ktoś z rodziny poczuł się urażony... Wystarczy sprawdzić ile spraw w sądzie toczy się przeciwko temu Panu żeby wiedzieć jaki to człowiek nie mówiąc już o komornikach którzy siedzą mu na karku . To wszystko jest do sprawdzenia...
zdjecie uzytkownika
RTG - 2014-07-22 10:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość przez duże G - 2014-06-28 17:03:29]:
śmieszy mnie twój nick...nie da rady uratować opinii kogoś kto poległ za własne oszustwa...w firmie pracują ludzie którzy mają klapki na oczach a raczej nieudacznicy życiowi lub ci którzy w ten sposób liczą na odzyskanie zaległych wypłat...wiem na 100% że prokuratura również ma zająć się tą firmą...nie napiszę dlaczego aby winny nie stał się nagle aniołkiem...chociażby z parafiny ha ha ha. A co do konkurencji to nie miałaby po co czynić nagonkę...szarak padł od strzału ze ślepaka...własnego
zdjecie uzytkownika
prawo buszu - 2014-07-22 12:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P - 2014-06-12 16:26:41]:
nie zniknął...radzę skorzystać z adresu podanego w poniższej odpowiedzi...ja mam zamiar udać się tam osobiście w asyście paru klientów....złożę zamówienie nie do odrzucenia...
zdjecie uzytkownika
ale czad - 2014-08-18 12:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niczego innego nie spodziewałem się tu spotkać szukając opinii o tej firmie. Większość postów od tych samych trolli.0 konkretów. oczernic potrafi każdy anonimowy kretyn. Ale żeby się ujawnić to kohones brak. jestescie śmieszni i żałośni. W żaden sposób nie jestem związany z ta firma choć znam jej produkt. Banda wieśniaków z przeświadczeniem ze zostali oszukani hihi szczęścia
zdjecie uzytkownika
jan K - 2014-08-20 19:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale czad - 2014-08-18 12:50:34]:
dlaczego ty -( usunięte przez administratora )się nie ujawniłeś ? Trochę odwagi...
zdjecie uzytkownika
prawo buszu - 2014-08-25 14:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan K - 2014-08-20 19:25:24]:
oczywiście że "czad" się nie ujawni bo to sam właściciel albo jeden z niewielu już pozostałych tyłkolizów..naiwnych i nieporadnych. Dlaczego się nie ujawniam? Bo przestrzegam prawa...po prostu. W 70% wieśniaki zasilają Artman...znów w Kurowie hi hi hi. Daję łapę uciąć że "czad" jesteś mocno związany z firmą bo niby dlaczego wlazłeś akurat na Artman...Dupek!!!
zdjecie uzytkownika
ale czad - 2014-08-26 06:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieporadny życiowo ( usunięte przez administratora )z wiochy Twoje wypowiedzi są równie płytkie jak Ty sam. Jak się nie chce pracować to nie ma kasy komuna juz minęła:) ja jestem haterem z zamiłowania a podkręcanie na forach takich niedorozwojow jak ty sprawia mi olbrzymią radość :) narka ( usunięte przez administratora )hahahaha oczerniajcie dalej
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-08-26 14:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osk - 2014-07-06 11:02:14]:
Tak z ciekawości ileż to spraw? Widzę że forumowicze wszystko wiedzą:)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-26 15:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow ile negatywów. Czy są jakieś pozytywy związane z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
prawo buszu - 2014-08-27 07:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale czad - 2014-08-26 06:21:59]:
Dzięciole, ciekawe dlaczego tak siebie nienawidzisz? Co ma wspólnego chęć pracy od pracy bez zapłaty? Jesteś najwyraźniej na poziomie pantofelka bo nie pracuje ci główka. Współczuję. Nic nie wnoszą twoje wypowiedzi oprócz światła że jesteś blisko firmy. Tak trzymaj!
zdjecie uzytkownika
ale czad - 2014-08-27 08:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daleki jesteś od prawdy dzieciole. A wasze co wnoszą? Skoro jesteście na prawie i tacy oszukani czemu piszecie paszkwile a nie dzialacie? Sztachety w płocie się skończyły? :) hahahaha wieś tańczy wieś śpiewa a wszedłem na to forum bo lata coraz więcej ogłoszeń tej firmy( usunięte przez administratora ) Tylko nikt nie pisze o pozytywach. Firma naście lat na rynku żadnych konkretów tylko ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
klir - 2014-08-27 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podoba mi się w firmie artman to, że z niby błahego tematu jakim jest produkcja świec zrobili całkiem intratny interes i zarabiają obecnie bardzo fajne pieniądze na takim prostym pomyśle. Chociaż z tego co można zauważyć na tym forum to chyba szefowie Artmana to jedne z nielicznych zadowolonych osób w firmie...
zdjecie uzytkownika
maria - 2014-08-28 09:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłą pracownicą. Odeszłam z firmy sama. Udało mi się odzyskać swoje zaległe pieniądze chociaż długo to trwał. Firma robi piękne świece. Właścieciele mieli by powód do powód do dumy gdyby łyżka którą jedli była mniejsza. Wpędzili siebie i pracowników w poważne kłopoty. Nie wypłacali pensji na czas, nie płacili ZUS-u od ponad trzech lat, nie przestrzegali przepisów i stąd mają problem z sądem, inspekcją pracy i ZUS-em. To wynik złego zarządzania kasą. Nie trzeba od razu jeździć przysłowiowym "mercedesem". To cała prawda o firmie. Szkoda że zamiast mówić prawdę właściciel motał, obiecywał prawie wyduszał łzy jaki to jest prawy i biedny. Ja mam to na szczęście za sobą. Pracuję w końcu w zakładzie który odprowadza skladki i wszystko jest na czas. Odwagi ludziska!
zdjecie uzytkownika
Oszukany_kontrahent - 2014-08-28 10:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo łatwo robić intratny interes nie płacąc dostawcą za materiał do produkcji świec, to zwykły oszust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ktoś to pracuje w tej firmie pomaga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okradać ludzi.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-09-02 08:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram opinię. Mnie też oszukał nie dotrzymując terminów i urywając kontakt. Nawet nie próbuję już ponaglać. Spotkamy się w sądzie.
zdjecie uzytkownika
pytanko - 2014-09-10 15:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Al ludzie pracujący tam nie robią tego w czynie społecznym?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x