Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Pracowałeś w firmie Artman Świece Marek Kozbur i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
prawo buszu - 2014-08-25 14:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan K - 2014-08-20 19:25:24]:
oczywiście że "czad" się nie ujawni bo to sam właściciel albo jeden z niewielu już pozostałych tyłkolizów..naiwnych i nieporadnych. Dlaczego się nie ujawniam? Bo przestrzegam prawa...po prostu. W 70% wieśniaki zasilają Artman...znów w Kurowie hi hi hi. Daję łapę uciąć że "czad" jesteś mocno związany z firmą bo niby dlaczego wlazłeś akurat na Artman...Dupek!!!
zdjecie uzytkownika
ale czad - 2014-08-26 06:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieporadny życiowo ( usunięte przez administratora )z wiochy Twoje wypowiedzi są równie płytkie jak Ty sam. Jak się nie chce pracować to nie ma kasy komuna juz minęła:) ja jestem haterem z zamiłowania a podkręcanie na forach takich niedorozwojow jak ty sprawia mi olbrzymią radość :) narka ( usunięte przez administratora )hahahaha oczerniajcie dalej
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-08-26 14:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osk - 2014-07-06 11:02:14]:
Tak z ciekawości ileż to spraw? Widzę że forumowicze wszystko wiedzą:)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-26 15:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow ile negatywów. Czy są jakieś pozytywy związane z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
prawo buszu - 2014-08-27 07:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale czad - 2014-08-26 06:21:59]:
Dzięciole, ciekawe dlaczego tak siebie nienawidzisz? Co ma wspólnego chęć pracy od pracy bez zapłaty? Jesteś najwyraźniej na poziomie pantofelka bo nie pracuje ci główka. Współczuję. Nic nie wnoszą twoje wypowiedzi oprócz światła że jesteś blisko firmy. Tak trzymaj!
zdjecie uzytkownika
ale czad - 2014-08-27 08:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daleki jesteś od prawdy dzieciole. A wasze co wnoszą? Skoro jesteście na prawie i tacy oszukani czemu piszecie paszkwile a nie dzialacie? Sztachety w płocie się skończyły? :) hahahaha wieś tańczy wieś śpiewa a wszedłem na to forum bo lata coraz więcej ogłoszeń tej firmy( usunięte przez administratora ) Tylko nikt nie pisze o pozytywach. Firma naście lat na rynku żadnych konkretów tylko ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
klir - 2014-08-27 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podoba mi się w firmie artman to, że z niby błahego tematu jakim jest produkcja świec zrobili całkiem intratny interes i zarabiają obecnie bardzo fajne pieniądze na takim prostym pomyśle. Chociaż z tego co można zauważyć na tym forum to chyba szefowie Artmana to jedne z nielicznych zadowolonych osób w firmie...
zdjecie uzytkownika
maria - 2014-08-28 09:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłą pracownicą. Odeszłam z firmy sama. Udało mi się odzyskać swoje zaległe pieniądze chociaż długo to trwał. Firma robi piękne świece. Właścieciele mieli by powód do powód do dumy gdyby łyżka którą jedli była mniejsza. Wpędzili siebie i pracowników w poważne kłopoty. Nie wypłacali pensji na czas, nie płacili ZUS-u od ponad trzech lat, nie przestrzegali przepisów i stąd mają problem z sądem, inspekcją pracy i ZUS-em. To wynik złego zarządzania kasą. Nie trzeba od razu jeździć przysłowiowym "mercedesem". To cała prawda o firmie. Szkoda że zamiast mówić prawdę właściciel motał, obiecywał prawie wyduszał łzy jaki to jest prawy i biedny. Ja mam to na szczęście za sobą. Pracuję w końcu w zakładzie który odprowadza skladki i wszystko jest na czas. Odwagi ludziska!
zdjecie uzytkownika
Oszukany_kontrahent - 2014-08-28 10:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo łatwo robić intratny interes nie płacąc dostawcą za materiał do produkcji świec, to zwykły oszust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ktoś to pracuje w tej firmie pomaga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okradać ludzi.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-09-02 08:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram opinię. Mnie też oszukał nie dotrzymując terminów i urywając kontakt. Nawet nie próbuję już ponaglać. Spotkamy się w sądzie.
zdjecie uzytkownika
pytanko - 2014-09-10 15:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Al ludzie pracujący tam nie robią tego w czynie społecznym?
zdjecie uzytkownika
Zapytanie - 2014-09-25 08:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tam naprawdę jest tak złe ?Wlasnie chciałem podjąć z nimi współpracę ale cos mi nie podpasowalo po rozmowie tel (Bóg wie z kim bo ten pan raczej nie chciał sie przedstawić) i zacząłem szukać w internecie i natknąłem sie na te forum wiec mam mieszane uczucia.Nie chce utopić pieniędzy w cos co zaraz na pewno zniknie z rynku
zdjecie uzytkownika
w przez duże W - 2014-09-29 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
20 lat nie zniknął wiec i teraz nie zniknie:D
zdjecie uzytkownika
Odp. na Zapytanie - 2014-10-01 11:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel nie zniknie ale Ty napewno :). Zamknie kolejną firmę i otworzy nową. Przeczytaj powyższe opinie, to będziesz znał rzeczywistość. Ludzie nie piszą ot tak sobie. Chyba, że lubisz ryzyko, bycie poniżanym i oszukiwanym, to jak najbardziej leć do tej firmy jak w dym :)))
zdjecie uzytkownika
hasan - 2014-10-01 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś jeszcze poszukuje marka k w sprawie zaległości finansowych czy juz wszystkich posplacal?
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2014-10-11 15:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś zna adres zameldowania marka kozbura?
zdjecie uzytkownika
wredna - 2014-10-14 13:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jak pojedziesz do Kurowa to sam się zapytasz;)
zdjecie uzytkownika
R2D2 - 2014-10-18 15:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby ktoś z obecnych pracowników napisać opinie? Firma oferuje dobre warunki współpracy i nic za bardzo nie wskazuje na fakt autentyczności powyższych opinii. Proszę o rzetelną opinie. P
zdjecie uzytkownika
neutron - 2014-10-20 08:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie bo muszę (nie chcę wyjaśniać dlaczego). Chciałbym aby to co mówi szefowa/szef okazało się prawdą lecz wiem jak było i jakie ciągną się długi. Na wiosnę mam nadzieję że zmienię pracę i kraj. Zaryzykuj a czas pokaże...jeśli tak dobrze brzmi oferta to kto wie...cuda się zdarzają
zdjecie uzytkownika
Do R2D2 - 2014-10-20 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neutron - 2014-10-20 08:26:06]:
Do R2D2:
Jakie to są te "dobre warunki współpracy"? To co się mówi przy zatrudnieniu? Bo rzeczywistość masz w komentarzach... Jak nie wierzysz - zaryzykuj, będziesz kolejnym tu opiniodawcą.
zdjecie uzytkownika
gamoń - 2014-10-30 02:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neutron - 2014-10-20 08:26:06]:
może i rzeczywiście cuda się zdarzają , ale z tego co sam znam te firmę i z tego co opowiadają znajomi to na cuda akurat w pozytywnym tego słowa znaczeniu nie ma co liczyć. Warto przyjrzeć się komentarzom na forum i naprawdę w nie uwierzyć. Chyba , że chce się potem przeżywać głębokie rozczarowania .
zdjecie uzytkownika
Modi1959 - 2014-11-17 12:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę tę opinię ku przestrodze wszystkim, którzy chcieliby nawiązać jakąkolwiek współpracę z firmą ARTMAN, obojętnie w jaką jeszcze przekształci się spółkę.
Ja jeszcze w lipcu złożyłem zamówienie na świece i za te świece zapłaciłem. Niedawno dowiedziałem się, że towaru nie otrzymam. Nie mogę doczekać się też zwrotu pieniędzy mimo iż kredytuje firmę ARTMAN już cztery miesiące.
zdjecie uzytkownika
motyl - 2014-11-25 13:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddaj sprawę do sądu...nic nie załatwia się z tym oszustem na słowo..musisz mieć na wszystko dokumenty. Albo po prostu porozmawiać z nim "na osobności". I nie kieruj się tym co widzisz czyli wyglądem bezbronnego pokrzywdzonego dziecka o płaczliwych oczach...to kawał przebiegłego oszusta pod przykryciem niewinności...wali w h... z pracownikami i kobietą (-ami)..to cały Mareczek
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-11-26 19:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Artman to jedna wielka fikcja, Marek Kozbur to człowiek o wielu twarzach ale jego prawdziwa twarz to przebiegły kłamca i wyzyskiwacz ludzi uczciwych. Nie jedna osoba twierdzi że jego zachowanie wskazuje na to jak by przeszedł kurs manipulowania ludźmi ale prawda jest taka ze to zwykły prostak z podstawowym wykształceniem. Jego świetni doradcy którzy wiernie stoją przy jego boku do czasu, również nie błyszczą inteligencją. Zawsze kończy się tak samo każdy ma tam swoje 5 minut. Kozbur bardzo szybko orientuję się jak ktoś ma więcej inteligencji niż on a w jego przypadku zdarza się tak prawie za każdym razem, wtedy jak najszybciej wszystko odwraca przeciwko tej osobie i jego cudowny doradca staje się wrogiem i jest na przegranej pozycji. Praca w tej śmiesznej firmie zawsze trwa więcej niż 8h zdarzały się przypadki że ludzie pracowali po 24h albo i więcej nie dostali za to żadnej premii a nawet dobrego słowa. O regularnych płatnościach można zapomnieć, umowa zlecenie to najwięcej co może zaoferować. Śmieszna firma śmieszna umowa. Kozbur przykładny katolik a tak naprawdę z religią ma nie wiele wspólnego myśli ze jak rzuci na tace kilka stówek to od razu pójdzie do nieba, jak przysłowie mówi „ Klęczy przed figurą a diabła ma za skóra” i to cała prawda o tym zabawnym biznesmenie za którego się uważa. Długów ma tyle że jego dzieciom życia nie starczy żeby je spłacić. On i jego firma to samo dno i bąbelki. ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEJ FIRMY PRZESTRZEGAM, OSTRZEGAM, SZKODA CZASU I NERWÓW NA PRACE CHARYTATYWNĄ W FIRMIE ARTMAN. Wszyscy piszący negatywy na temat Artmana piszą samą prawdę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obecnie zatrudniony - 2014-11-27 08:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To cała prawda powyżej. Może to wstyd ale siedzę w tej firmie bo nie umiem się znaleźć w nowej rzeczywistości. Wierzyłem że coś się zmieni ale coraz mniej łudzę się nadzieją nawet po fikcyjnej zmianie właściciela(-ki) firmy. Długi gonią "wspólny portfel". Nie mam na razie innej perspektywy. Fakt, umowa zlecenie to g...no ale to polega na tym że szef wie z jakimi problemami życiowymi znaga się każdy z pracowników i jak potyra 2 razy więcej godzin niż dopuszczalna ustawowa norma to wyciągnie w częściach te 3 tysiączki. Z opóźnieniem ale jest szansa na wypłatę. Nie wiem co będzie jak zabraknie zdrowia i jak padnie nam całkiem na mózgi od tyrki i oparów bo wyciągi są...ale dla inspekcji a nie dla pracowników. Jak macie inne możliwości to z daleka od Artmana. Fajny produkt ale masakryczne warunki pracy i płacy. Ja chyba cierpię na opętanie albo strach mnie paraliżuje przed nowymi wyzwaniami. Nie bede ściemniał.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x