Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Pracowałeś w firmie Artman Świece Marek Kozbur i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123@ - 2015-05-22 17:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam ,jeżeli chodzi o wszystkie opinie to jak najbardziej się zgadzam .Pracuję w tej firmie (nie podam przyczyny bo to nie istotne ).W firmie istnieją obozy albo jesteś z Bluszczem (kierowniczka A.)i ma z ciebie pożytek albo lądujesz na wolnym i czekasz na telefon do pracy aaaa możesz poczekać . Co to oznacza pożytek?aaaa np.to wożenie jej dupska do pracy ,wykonujesz coś szybko za 3 osoby i oczywiście musisz mieć takie samo zdanie na każdy temat.SZEF chyba nie ma zielonego pojęcia że ta osoba obrabia mu tyłeczek za plecami ,komentuje rozmowy z nim przez telefon itp.CO DO WYPŁAT TO PRAWDA NA RATY ALE ZDARZYŁO SIĘ KILKA RAZY ŻE WYPŁACIŁ CAŁOŚĆ.UMOWY ZLECENIE WPISANE ZANIŻONE KWOTY A DO RĘKI ZDECYDOWANIE WIĘCEJ.Praca w sezonie po 12h-15h po sezonie dużo wolnego pracują wybrane pupilki .Syf w toalecie ,brak papieru warunki sanitarne masakra a w małej szatni dla kobiet brak miejsca (tłok). Szkoda że przez takie warunki zwolniły się naprawdę dobrzy pracownicy .Na szczęście zaczynam powoli szukać nowej pracy .Pan i władca,, Artmana '' powinien zastanowić się nad szacunkiem do pracownika .Bluszcz (kierownik) nad jakimś kursem zarządzania bo jak do tej pory to jej pupilki i siostrzyczka maja fory a pozostali hmmm.
zdjecie uzytkownika
ciamajda - 2015-05-26 20:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najlepiej komuś zadek za plecami obrabiać a prosto w oczy to nie łaska skunksie
zdjecie uzytkownika
Bluszcz trujący - 2015-05-27 22:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123@ - 2015-05-22 17:16:21]:
Niestety ale szczera PRAWDA, aż do bólu
zdjecie uzytkownika
szokkkk - 2015-06-01 20:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [123@ - 2015-05-22 17:16:21]:
100% racji tylko ten tempy bluszcz lize dupsko szefowi a szef slepy jak kretttttttttttt
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-11 20:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 czerwiec mamy a o wypłacie ci...sza!!!
zdjecie uzytkownika
Fapman - 2015-06-14 16:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostalam moze trzeba uszy myc:)
zdjecie uzytkownika
Misia BigOs - 2015-06-20 14:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Fapman - 2015-06-14 16:28:11]:
Jeśli ktoś dobrze liże to na pewno dostanie całą wypłatę :P, reszta niestety musi zadowolić się połową pensji. Tak to już jest w tym ( usunięte przez administratora ) zakładzie...
zdjecie uzytkownika
wilczyca - 2015-06-25 10:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na wstępie chcę ogłosić wszystkim użalającym się nad sobą, że mam gdzieś to co sobie pomyślą o mojej wypowiedzi.Tak że nie wysilajcie się...Wasze komentarze mnie nie obchodzą..Po pierwsze kazdy z Was świadomie pracował lub pracuje w Artmanie.Nikt Was łańcuchami i nie przywiązał!!!!Dziwie się tylko że długoletni pracownicy napieprzają na Marka.A jak były dobre czasy i brało się po kilka tysięcy pensji to micha się cieszyła.co???...Ooooo jaka pamięć człowieka jest krótka.Czemu nikt nie napisze jak było kiedyś????!!!!Ja pracowalam kilka lat bylo raz lepiej raz gorzej.Nie użalam się na forum jak to było zle!!! Z żalami to do psychoanalityka idzcie BO KAŻDY Z WAS WIEDZIAŁ JAKA JEST NA DANĄ CHWILĘ SYTUACJA FIRMY a pomimo to świadomie sie na to godziliscie!!!Siedzieliscie lub siedzicie bo prawda jest taka ze Marek dawał dobre stawki za pracę.To ze teraz placi na raty to fakt ale byly czasy ze placił normalnie ale nikt o tym nie pamięta.Jestescie beznadziejni!!!!Najlepiej ukryc się pod pseudonimem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kogoś.Tchórze!!
zdjecie uzytkownika
antykozbur - 2015-07-03 08:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale numer ta tak zwana "firma" to praca dla takich ludzi pokroju (usunięte przez administratora) czy najlepsza artystka (usunięte przez administratora) ploty ploty kłamstwo i obłuda fałsz itd a wypłaty są komiczne 2-3 stówki tygodniowo a gwiazda tego cyrku(usunięte przez administratora)to wybitny burak takiego zakładu to ja w życiu nie widziałem dobry materjał do programu Dlaczego Ja i tym podobne pozdrowienia dla tych co opuścili ten zakład specjalny.
zdjecie uzytkownika
Wilk - 2015-07-03 08:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wilczyco jesteś takim pasztetem na fitness sie wynoś i sie ogarnij!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-13 09:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misia BigOs - 2015-06-20 14:20:36]:
i jak tam Misia w tym miesiącu też dostałaś .... bo jest 13 i jakoś wypłaty nie było mało tego nie było nawet zaliczki....
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-13 09:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antykozbur - 2015-07-03 08:45:05]:
Ciekawe dlaczego Panią z biura tak boli ,że ludzie prawdę piszą a to dlaczego ktoś tam pracował czy pracuje to jego prywatna sprawa .Niestety są tacy którym wiek lub wykształcenie nie pozwala na nic lepszego bo jak powszechnie wiadomo z pracą jest ciężko. Ale jak się jest z szefem na 'ty' to nie ma co się dziwić Pani wypowiedzi.Ciekawe dlaczego sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki wzięła kiedy okręt tonął a teraz jak widać przysłowiowe światełko w tunelu to tyłek na swoją ciepłą posadkę znowu wcisnęła . I co z tego że zarobię 2000 tys, żeby taką kwotę otrzymać muszę pracować 200h a umowy brak i tak było od lat mało kto miał umowę o prace każdy zasuwał na zlecenie z kwotą 200-300 zł na umowie więc co uważasz kobieto że te 2000 to dużo ? Wzbogacał się na ludziach to Pan M a ludzie byli wykorzystywani są i będą ...!!!!! Taka jesteś mądra i pozytywnie nastawiona a tu 13 a wypłay brak!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Iga - 2015-07-13 11:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wilk - 2015-07-03 08:52:36]:
Ej ej Troszkę więcej szacunku to kobiety!! Sama jestem Kobietą i jestem zainteresowana pracą. Jak czytam niektóre komentarz to aż przykro mi się robi. Dlaczego ludzie są tacy negatywnie do siebie nastawienie. Sama mam wiele dystansu do siebie i swoich wad ale napewno nie toleruje wyzywania innych. Wszystko kiedyś wraca PozdrawiaM!
zdjecie uzytkownika
Hmmm - 2015-07-13 15:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko gdzie chodza inspekcje bo przeciez nie wierze ze taka fajna firma nie miala ani jednej :) hajs wielka chata mercedesy no i na kosciol rzuci jak widac race inspekcji prace tez wasz mareczek zasila:)
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2015-07-14 13:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ludzie są tak negatywnie do siebie nastawieni w tej firmie? Bo między innymi właściciel stwarza taką atmosferę. Tam nie można być zadowolonym, bo to go drażni. A odnośnie tych pseudo "wyższych pensji": kosztem zus-u za pracowników i umów zlecenia na 300-400 zł? Lepiej dobrze sprawdźcie, czy ZUS macie płacony, bo się okaże, że z waszej emeryturki nici. Jeśli się szanujesz potencjalny pracowniku, to sobie podaruj tą firmę, chyba że lubisz być tyrany - wówczas jest to strzał w 10! Lepiej nie mogłeś trafić!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-15 09:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam nigdy nie ma wypłaty na czas. Ludzie muszą się poniżać i prosić o nią. To jest dopiero obłuda - rzucać na kościół, a mieć ludzi za nic. Odkupienie winy??? Śmieszne. Zacznijcie w końcu pisać do inspekcji pracy, to może coś zmienicie dla siebie.
zdjecie uzytkownika
Gjhvjk - 2015-07-21 19:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestańcie płakać do roboty bo zamówień dużo
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-07-22 16:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inspekcja? To moi kolesie z koscielnej ławy wiec nic nie zrobia placzcie dalej ale macie robic co każe a moze zostanie wam w 3 ratach zaplacone dom mi postawilicie na zone samochod kupiliscie na ciocie i komornicy mi nie straszni bo firma tez nie na mnie a teraz dosc wyjasnien za.....c do roboty tluki:) ja lece na ryby
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-07-31 09:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamowilem swiece ktore nie dojechaly. W jaki sposob kontaktowac sie z ta banda zjodziei? Pan ktory przyjmowal zamówienie ignoruje moje telefony. Dziekuje za info pozdrawim Andre
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-03 18:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
RITA - 2015-08-03 18:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-07-22 16:34:25]:
DO MARKA
Człowieku nawet nie masz odwagi się podpisać, podajesz się za Marka, chociaż wszyscy wiedzą że to nie on, jesteś zwykłym tchórzem i weź się lepiej do roboty a nie wypisujesz takie bzdury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej nie można Cię nazwać
zdjecie uzytkownika
niezależna - 2015-08-06 14:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd te nerwy obrońco uciśnionych? Czemu wyzywasz człowieka który pisze prawdę?! Nie ważne pod jakim nickiem, liczy się treść a w tym przypadku jest trafiona w dychę i jak najbardziej prawdziwa. Skoro używasz wulgaryzmów i stawiasz zażuty to dlaczego sam/a ukrywasz się???? K....n/ka!!!
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2015-08-14 15:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wali mnie wszystko ja hajs mam a wy banda nieudaczników na to zapierdzielacie:) i jak co roku zapraszam gorąco do pracy oczywiście umowa etc Andre kurów pod Szczecinem zapraszam :)
zdjecie uzytkownika
lopez - 2015-08-17 20:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie mówił że firma Artman jest święta czy też idealna, no ale nie można powiedzieć też wielu negatywnych rzeczy na temat właśnie tej firmy, Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 14:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
srutu tutu - 2015-08-18 14:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie osoby? Po czym? Haha a niby co takie osoby tu robią?:)
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-08-20 10:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do lopez: "Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu." Właśnie - wydaje Ci się! Osoby po studiach już po krótkim czasie orientują się, co się w tej firmie dzieje i mądrzejsi uciekają, aż się kurzy :) Na początku jest mydlenie oczu. Już po kilku miesiącach wychodzi szydło z worka. Ogarnij się "lopez" i nie pisz bzdur!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Artman Świece Marek Kozbur?
Zadaj pytanie
alert