brak logo

Artman Świece Marek Kozbur

Kurów

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Wilk 2015-07-03 08:52
Wilczyco jesteś takim pasztetem na fitness sie wynoś i sie ogarnij!!!!
gość 2015-07-13 09:16
i jak tam Misia w tym miesiącu też dostałaś .... bo jest 13 i jakoś wypłaty nie było mało tego nie było nawet zaliczki....
gość 2015-07-13 09:30
Ciekawe dlaczego Panią z biura tak boli ,że ludzie prawdę piszą a to dlaczego ktoś tam pracował czy pracuje to jego prywatna sprawa .Niestety są tacy którym wiek lub wykształcenie nie pozwala na nic lepszego bo jak powszechnie wiadomo z pracą jest ciężko. Ale jak się jest z szefem na 'ty' to nie ma co się dziwić Pani wypowiedzi.Ciekawe dlaczego sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki wzięła kiedy okręt tonął a teraz jak widać przysłowiowe światełko w tunelu to tyłek na swoją ciepłą posadkę znowu wcisnęła . I co z tego że zarobię 2000 tys, żeby taką kwotę otrzymać muszę pracować 200h a umowy brak i tak było od lat mało kto miał umowę o prace każdy zasuwał na zlecenie z kwotą 200-300 zł na umowie więc co uważasz kobieto że te 2000 to dużo ? Wzbogacał się na ludziach to Pan M a ludzie byli wykorzystywani są i będą ...!!!!! Taka jesteś mądra i pozytywnie nastawiona a tu 13 a wypłay brak!!!!!!!!
Hmmm 2015-07-13 15:28
Tylko gdzie chodza inspekcje bo przeciez nie wierze ze taka fajna firma nie miala ani jednej :) hajs wielka chata mercedesy no i na kosciol rzuci jak widac race inspekcji prace tez wasz mareczek zasila:)
odpowiedź 2015-07-14 13:52
Dlaczego ludzie są tak negatywnie do siebie nastawieni w tej firmie? Bo między innymi właściciel stwarza taką atmosferę. Tam nie można być zadowolonym, bo to go drażni. A odnośnie tych pseudo "wyższych pensji": kosztem zus-u za pracowników i umów zlecenia na 300-400 zł? Lepiej dobrze sprawdźcie, czy ZUS macie płacony, bo się okaże, że z waszej emeryturki nici. Jeśli się szanujesz potencjalny pracowniku, to sobie podaruj tą firmę, chyba że lubisz być tyrany - wówczas jest to strzał w 10! Lepiej nie mogłeś trafić!
gość 2015-07-15 09:47
Tam nigdy nie ma wypłaty na czas. Ludzie muszą się poniżać i prosić o nią. To jest dopiero obłuda - rzucać na kościół, a mieć ludzi za nic. Odkupienie winy??? Śmieszne. Zacznijcie w końcu pisać do inspekcji pracy, to może coś zmienicie dla siebie.
Gjhvjk 2015-07-21 19:32
Przestańcie płakać do roboty bo zamówień dużo
1
Marek 2015-07-22 16:34
Inspekcja? To moi kolesie z koscielnej ławy wiec nic nie zrobia placzcie dalej ale macie robic co każe a moze zostanie wam w 3 ratach zaplacone dom mi postawilicie na zone samochod kupiliscie na ciocie i komornicy mi nie straszni bo firma tez nie na mnie a teraz dosc wyjasnien za.....c do roboty tluki:) ja lece na ryby
Xxx 2015-07-31 09:48
Zamowilem swiece ktore nie dojechaly. W jaki sposob kontaktowac sie z ta banda zjodziei? Pan ktory przyjmowal zamówienie ignoruje moje telefony. Dziekuje za info pozdrawim Andre
2
RITA 2015-08-03 18:06
DO MARKA
Człowieku nawet nie masz odwagi się podpisać, podajesz się za Marka, chociaż wszyscy wiedzą że to nie on, jesteś zwykłym tchórzem i weź się lepiej do roboty a nie wypisujesz takie bzdury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej nie można Cię nazwać
1
niezależna 2015-08-06 14:36
Skąd te nerwy obrońco uciśnionych? Czemu wyzywasz człowieka który pisze prawdę?! Nie ważne pod jakim nickiem, liczy się treść a w tym przypadku jest trafiona w dychę i jak najbardziej prawdziwa. Skoro używasz wulgaryzmów i stawiasz zażuty to dlaczego sam/a ukrywasz się???? K....n/ka!!!
mareczek 2015-08-14 15:38
Wali mnie wszystko ja hajs mam a wy banda nieudaczników na to zapierdzielacie:) i jak co roku zapraszam gorąco do pracy oczywiście umowa etc Andre kurów pod Szczecinem zapraszam :)
srutu tutu 2015-08-18 14:13
Jakie osoby? Po czym? Haha a niby co takie osoby tu robią?:)
dobre 2015-08-20 10:50
Do lopez: "Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu." Właśnie - wydaje Ci się! Osoby po studiach już po krótkim czasie orientują się, co się w tej firmie dzieje i mądrzejsi uciekają, aż się kurzy :) Na początku jest mydlenie oczu. Już po kilku miesiącach wychodzi szydło z worka. Ogarnij się "lopez" i nie pisz bzdur!
saha 2015-09-04 22:09
(usunięte przez administratora)złodziej świec z artmana sprzedaje je na lewo lub wręcza jako łapówki i myśli ze nikt z firmy o tym nie wie. Wystarczy opinia z biura co tam się dzieje i w jakim stanie przyjeżdża ten oszust do pracy.
1
ten z artmana 2015-09-10 16:59
Halama i co mi zrobicie pajace:D
clever 2015-09-20 15:30
Brawo Sherloku:)
niki 2015-10-01 13:08
Jesli szukacie pracy bez umowy, szefa, ktory ma wszystko gdzies i nie bardzo wie, co sie dzieje w jego firmie to trafiliscie w 10! P. Kozbur chcac poznac nowego pracownika posilkuje sie opiniami pseudobrygadzistek, ktore same niewiele robia, a kierowane zazdroscia uprzykrzaja prace innym, zeby tylko ktos nie okazal sie lepszy. Upomnisz sie to moze wyciagniesz te 11 na godz. siedzisz cicho i robisz swoje bedziesz nadal miec 8. Firma porazka! Nikt tam sie nie liczy z pracownikiem, ten caly szef ma swoje przydupasy, a reszte gleboko w d... Na rozmowie oczywiscie obiecuj umowe, podwyzke itp ale w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Jako nowemu pracownikowi nikt mi nie pokazal jak powinnam wykonywac swoja prace ani nikt nie powiedzial co powinnam robic. Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim syfem jak w artmanie. NIE POLECAM
1
KOlezanKA 2015-10-02 09:41
Prosze o pilne namiary, jestem w podobnej sytuacji
1
mola mola 2015-10-22 14:20
mola co ty bredzisz :D hihihi Marek nie pisz to nie jest forum dla pracodawców :D ani reklama swojej nibyfirmy
1
wolna 2015-11-14 18:31
i tak będziecie tam pracować bo taki peacodawca Wam pasuje on żyje w swoim świecie alkoholu i dlatego wszystko widzi na różowo supa być caly czas na rauszu pozdrawiam i mi też pasi taka praca
2
poszkodowany 2015-11-30 15:01
witam poszukuje kontaktu do tej firmy w sprawie zaginionego przelewu na znaczna kwote, świec nie otrzymałem po długiej walce o jakikolwiek kontakt otrzymalem info ze towaru dla mnie nie ma ale moj przelew wsiąkł. komórki nie odpowiadaja szefa w firmie nie ma. z kim poza prokuraturą powinienem sie skontaktowac w tej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku?
2
Spam 2015-12-01 21:52
Spam
2
idioci przybywajcie :D 2015-12-02 13:03
Firma mieszcząca się w Kurowie k/Szczecina zatrudni do pracy przy produkcji świec , wymagania- umiejętność pracy w zespole , doświadczenie w kierowaniu grupą ludzi.
Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie CV ze zdjęciem na adres e-mail: spolka.art@interia.eu z dopiskiem "kierownik "
Proszę o przesyłanie CV tylko osoby spełniające powyższe kryteria.
1
UK 2015-12-26 05:15
Wesołych Świąt
1
obi 2016-02-19 08:12
Dobra, chyba czas go wsadzić do pudła. Kasy i tak nikt nie zobaczy. Chętni na pozew zbiorowy? fxfxfxfx@interia.pl
1
obi 2016-02-19 21:41
Dobra. Pofatygowałem się zadzwonić do komornika który bezskutecznie próbuje odzyskać kozburowe należności. Na dzień dzisiejszy prowadzi 19 spraw. Jakieś pytania? Oj dzieci będą miały spaprane życie :)
4
pakowaczka 2016-02-22 22:04
chetnię sie dołącze do zbiorówki
1
CE 2016-04-05 21:15
I co tam słychać w firmie
1
kocbór 2016-06-15 16:18
Dawaj śmieciu wypłatę, bo ludzie nie mają z czego żyć
Oszuście jeden zakłamana szujo
4
Obi 2016-07-18 16:11
Pakowaczka odezwij się na fxfxfxfx@interia.pl, niebawem wybieram się do komornika i do prawnika żeby rzucić okiem co się dzieje w sprawie. Jak masz jeszcze ludzi do zbiorówki to daj im namiary na mojego maila. Pozostałych zapraszam do współpracy.
3
ehhh 2016-07-19 16:11
Spójrz na wypowiedzi o komornikach i płatnościach (od 2011 tu?) potem włącz logiczne myślenie i wyłącz już TV jak nie zadziała myślenie bo widać, że masz z tym problem (za dużo reklam?) - od 10 lat ponad sytuacja jest coraz stabilniejsza i na pewno będzie tylko lepiej - myśl pozytywnie ta praca jest dla ciebie, może na infoludku będzie kolejne ogłoszenie, że takich niby "kierowników" szukają i droga do kariery stanie otworem, a rachunki popłacisz kiedy indziej w końcu rozwój zawodowy jest bezcenny :D A i nie zapomnij, że umowę trzeba podpisać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy, a najpóźniej po 7 dniach dostaniesz rozpiskę swoich obowiązków w Artmanie zgodnie z przepisami na piśmie ;D

Akceptacja wyzysku w tym kraju jest zakodowana w genach, walczącym o swoje uczciwie zarobione pieniądze życzę powodzenia
7
ehhh 2016-07-20 07:42
maja umowy, badania, szkolenia bhp i przed swietami dostali oprocz calej wyplaty bony do auchana, a na wakacje wczasy pod gruszą w kurowie
9
Rozbawiona 2016-07-20 13:32
ha ha, hit! "wczasy pod gruszą w kurowie" Cytat miesiąca :D
5
ehhh 2016-07-21 06:45
Odsetki ustawowe :D
7
nick 2016-08-02 22:19
ksiazkowo jak tu opisane najstarsi kręciknoty nie pamieraja czy bylo tak kiedys czy to tylko legenda
4
Pakowaczka 2016-08-05 15:52
Wyplata w trzech w najlepszym wypadku dwóch ratach i z reguły nie 10-go :-(
Nie polecam tego obozu pacy !!!!!!!!!!!
5
Gal Asterix 2016-08-11 15:16
Ani razu nie było wypłacane w trzech, ale lubię twój tok myślenia. Co następne? Smoki?
2
ehhh 2016-08-16 11:31
Umiesz człowieku czytać ze zrozumieniem ? Jak odpowiedź jest twierdzaca to po co piszesz setny raz czy terminowo płaci jak jest 1000 razy napisane, że NIE. I co to jest dla Ciebie dobra stawka ?

A wypłacane w ratach bo to na "styl zachodni" tygodniówki - zielona wyspa

Gal Asterix - wypłate pewnie na koncie masz tak jak smoki istnieją
8
jytfm 2016-08-16 22:49
Dobrze, żę atmosfera u nich dopisuje, to zdecydowanie dobry znak.
6
Poul 2016-12-23 10:52
Witam, czy ktos z panstwa tutaj, moze mi powiedziec w jaki sposob mozna skontaktowac sie z dzialem handlu firmy Artman wcelu zakupu siwec?..
2
pomagam w długach kozbura 2017-01-05 11:26
Gal był Anonim nie Asterix, Marek za ta kase co nakradłeś mogłbyś przynajmniej nauczyc sie czytac a nie kreskówki z synkiem ćpunkiem oglądasz.... a swoją drogą przestańcie pier@#$ć są ekipy wypadowo windykacyjne, ja swój hajs mam Wam tez polecam zatrudnic fachowca od długów komornik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] da na rozdzielności majątkowej i wyprowadzeniu kapitału na żone i dzieci a sp zoo nie daje mozliwosci licytacji pryw majatku, na kosciól wiecej daje nic wasze pensje
3
Pytm 2017-02-09 18:47
i co tam slychac w wielkim swliecie
2
rambo bambo 2017-02-14 10:16
Kogoś poniosło
2
Weronika 2017-04-04 14:27
Czy w firmie jest możliwość rozwoju pracownika?
Ktoś tam@ 2017-04-10 18:02
Tak, jest co najwyżej możliwość rozwoju w człowieku nerwicy i depresji niestety.
2
Ktoś tam@ 2017-04-10 18:11
Jest jeszcze możliwość znoszenia małego, wyszczekanego, nie szanującego nikogo gnoja czyli Martusi... Wstyd,hańba!Zmień się dziewucho bo to co Ty wyprawiasz nadaje się do UWAGI... Karma wraca,pamiętaj!
3
Ktoś tam@ 2017-04-25 18:38
Witam ponownie.. Jak widać nic się nie zmieniło, Pani (usunięte przez administratora)szaleje dalej...no strach się bać
1
Ktoś tam@ 2017-04-25 18:44
Pani(usunięte przez administratora).szaleje dalej... Ile jeszcze upodleń, poniżań, krzyków, rozkazów, braku szacunku? Wciąga ludzi w swoją chamską sieć, wykorzystując fakt, że często pracownicy są jedynymi żywicielami rodziny i muszą to wszystko znosić bo póki co nie mają innej pracy. TO jest straszne.. TY mała franco, możesz jeszcze patrzeć w lustro???ludzie Cię nienawidzą, nie czujesz tego??? A podobno taka inteligentna hahahha
2
Mistrzunio 2017-04-27 17:51
Może Pani wyżej powie tej dziewczynie prosto w oczy to co o niej myśli . W internecie swoje żale wylewać nikt Cię na siłe nie trzyma . Nie podoba sie to po co tam przychodzisz i pracujesz . Pamietaj prawda zawsze wyjdzie na jaw prędzej czy później wszyscy sie dowiedza kim jesteś. Pozdrawiam Panią A...
13
Zostaw swoją opinię o Artman Świece Marek Kozbur - Kurów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur