Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Pracowałeś w firmie Artman Świece Marek Kozbur i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytanko - 2014-09-10 15:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Al ludzie pracujący tam nie robią tego w czynie społecznym?
zdjecie uzytkownika
Zapytanie - 2014-09-25 08:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tam naprawdę jest tak złe ?Wlasnie chciałem podjąć z nimi współpracę ale cos mi nie podpasowalo po rozmowie tel (Bóg wie z kim bo ten pan raczej nie chciał sie przedstawić) i zacząłem szukać w internecie i natknąłem sie na te forum wiec mam mieszane uczucia.Nie chce utopić pieniędzy w cos co zaraz na pewno zniknie z rynku
zdjecie uzytkownika
w przez duże W - 2014-09-29 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
20 lat nie zniknął wiec i teraz nie zniknie:D
zdjecie uzytkownika
Odp. na Zapytanie - 2014-10-01 11:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właściciel nie zniknie ale Ty napewno :). Zamknie kolejną firmę i otworzy nową. Przeczytaj powyższe opinie, to będziesz znał rzeczywistość. Ludzie nie piszą ot tak sobie. Chyba, że lubisz ryzyko, bycie poniżanym i oszukiwanym, to jak najbardziej leć do tej firmy jak w dym :)))
zdjecie uzytkownika
hasan - 2014-10-01 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś jeszcze poszukuje marka k w sprawie zaległości finansowych czy juz wszystkich posplacal?
zdjecie uzytkownika
dociekliwy - 2014-10-11 15:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś zna adres zameldowania marka kozbura?
zdjecie uzytkownika
wredna - 2014-10-14 13:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jak pojedziesz do Kurowa to sam się zapytasz;)
zdjecie uzytkownika
R2D2 - 2014-10-18 15:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby ktoś z obecnych pracowników napisać opinie? Firma oferuje dobre warunki współpracy i nic za bardzo nie wskazuje na fakt autentyczności powyższych opinii. Proszę o rzetelną opinie. P
zdjecie uzytkownika
neutron - 2014-10-20 08:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie bo muszę (nie chcę wyjaśniać dlaczego). Chciałbym aby to co mówi szefowa/szef okazało się prawdą lecz wiem jak było i jakie ciągną się długi. Na wiosnę mam nadzieję że zmienię pracę i kraj. Zaryzykuj a czas pokaże...jeśli tak dobrze brzmi oferta to kto wie...cuda się zdarzają
zdjecie uzytkownika
Do R2D2 - 2014-10-20 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neutron - 2014-10-20 08:26:06]:
Do R2D2:
Jakie to są te "dobre warunki współpracy"? To co się mówi przy zatrudnieniu? Bo rzeczywistość masz w komentarzach... Jak nie wierzysz - zaryzykuj, będziesz kolejnym tu opiniodawcą.
zdjecie uzytkownika
gamoń - 2014-10-30 02:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neutron - 2014-10-20 08:26:06]:
może i rzeczywiście cuda się zdarzają , ale z tego co sam znam te firmę i z tego co opowiadają znajomi to na cuda akurat w pozytywnym tego słowa znaczeniu nie ma co liczyć. Warto przyjrzeć się komentarzom na forum i naprawdę w nie uwierzyć. Chyba , że chce się potem przeżywać głębokie rozczarowania .
zdjecie uzytkownika
Modi1959 - 2014-11-17 12:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę tę opinię ku przestrodze wszystkim, którzy chcieliby nawiązać jakąkolwiek współpracę z firmą ARTMAN, obojętnie w jaką jeszcze przekształci się spółkę.
Ja jeszcze w lipcu złożyłem zamówienie na świece i za te świece zapłaciłem. Niedawno dowiedziałem się, że towaru nie otrzymam. Nie mogę doczekać się też zwrotu pieniędzy mimo iż kredytuje firmę ARTMAN już cztery miesiące.
zdjecie uzytkownika
motyl - 2014-11-25 13:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddaj sprawę do sądu...nic nie załatwia się z tym oszustem na słowo..musisz mieć na wszystko dokumenty. Albo po prostu porozmawiać z nim "na osobności". I nie kieruj się tym co widzisz czyli wyglądem bezbronnego pokrzywdzonego dziecka o płaczliwych oczach...to kawał przebiegłego oszusta pod przykryciem niewinności...wali w h... z pracownikami i kobietą (-ami)..to cały Mareczek
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-11-26 19:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma Artman to jedna wielka fikcja, Marek Kozbur to człowiek o wielu twarzach ale jego prawdziwa twarz to przebiegły kłamca i wyzyskiwacz ludzi uczciwych. Nie jedna osoba twierdzi że jego zachowanie wskazuje na to jak by przeszedł kurs manipulowania ludźmi ale prawda jest taka ze to zwykły prostak z podstawowym wykształceniem. Jego świetni doradcy którzy wiernie stoją przy jego boku do czasu, również nie błyszczą inteligencją. Zawsze kończy się tak samo każdy ma tam swoje 5 minut. Kozbur bardzo szybko orientuję się jak ktoś ma więcej inteligencji niż on a w jego przypadku zdarza się tak prawie za każdym razem, wtedy jak najszybciej wszystko odwraca przeciwko tej osobie i jego cudowny doradca staje się wrogiem i jest na przegranej pozycji. Praca w tej śmiesznej firmie zawsze trwa więcej niż 8h zdarzały się przypadki że ludzie pracowali po 24h albo i więcej nie dostali za to żadnej premii a nawet dobrego słowa. O regularnych płatnościach można zapomnieć, umowa zlecenie to najwięcej co może zaoferować. Śmieszna firma śmieszna umowa. Kozbur przykładny katolik a tak naprawdę z religią ma nie wiele wspólnego myśli ze jak rzuci na tace kilka stówek to od razu pójdzie do nieba, jak przysłowie mówi „ Klęczy przed figurą a diabła ma za skóra” i to cała prawda o tym zabawnym biznesmenie za którego się uważa. Długów ma tyle że jego dzieciom życia nie starczy żeby je spłacić. On i jego firma to samo dno i bąbelki. ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEJ FIRMY PRZESTRZEGAM, OSTRZEGAM, SZKODA CZASU I NERWÓW NA PRACE CHARYTATYWNĄ W FIRMIE ARTMAN. Wszyscy piszący negatywy na temat Artmana piszą samą prawdę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obecnie zatrudniony - 2014-11-27 08:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To cała prawda powyżej. Może to wstyd ale siedzę w tej firmie bo nie umiem się znaleźć w nowej rzeczywistości. Wierzyłem że coś się zmieni ale coraz mniej łudzę się nadzieją nawet po fikcyjnej zmianie właściciela(-ki) firmy. Długi gonią "wspólny portfel". Nie mam na razie innej perspektywy. Fakt, umowa zlecenie to g...no ale to polega na tym że szef wie z jakimi problemami życiowymi znaga się każdy z pracowników i jak potyra 2 razy więcej godzin niż dopuszczalna ustawowa norma to wyciągnie w częściach te 3 tysiączki. Z opóźnieniem ale jest szansa na wypłatę. Nie wiem co będzie jak zabraknie zdrowia i jak padnie nam całkiem na mózgi od tyrki i oparów bo wyciągi są...ale dla inspekcji a nie dla pracowników. Jak macie inne możliwości to z daleka od Artmana. Fajny produkt ale masakryczne warunki pracy i płacy. Ja chyba cierpię na opętanie albo strach mnie paraliżuje przed nowymi wyzwaniami. Nie bede ściemniał.
zdjecie uzytkownika
literka51 - 2014-12-06 12:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludziska co za bzdety wypisujecie o człowieku którego nie znacie i nie wiecie jak funkcjonuje firma w naszej rzeczywistosci załózcie swoja i oplacajcie za wszystkich pracownikow wszystkie skladki i podatki a po pol roku pogadamy .Teraz co ludzie opisuja to kompletnie nic nie wiedządzy ludzie bo firma po woli zaczyna sie wspinac i jest coraz lepiej nigdy nie bije sie leżącego pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do literka51 - 2014-12-08 13:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, tak.... kolejny poplecznik pt. rodzina lub świeży/kilkudniowy pracownik i do tego nie potrafiący nawet poprawnie pisać. Firma "po woli" zaczyna się wspinać....czyim kosztem? Znów pracowników lub kontrahentów? Czyli standard. Nie jedyna to firma w Polsce i jakoś wiele z nich SZANUJE swoich pracowników a już skandalem jest niepłacenie ZUS-u za pracowników i nie informowanie ich o tym!!! Była to jedyna firma w ciągu moich lat pracy,z której uciekałam, aż się kurzyło. Inni jakoś mogą płacić pracownikom na czas i funkcjonują też w naszej rzeczywistości. A jak się firma zaczyna wspinać, to widać - chociażby po niedawnym wpisie klienta, który zapłacił przedpłatę za towar a towaru ani kasy - ani widu, ani słychu...Obietnice w tej firmie są wielkie, krótki czas weryfikuje rzeczywistość. A firmę, o której piszą tu ludzie, wszyscy dobrze znają z autopsji droga literko51 - osobo nieświadoma tego co piszesz lub dalece naiwna.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-10 09:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do literka51 - 2014-12-08 13:54:27]:
Droga literko51 mało jest ludzi na świecie którzy chodzą do pracy dla przyjemności, zdecydowana większość pracuje bo chce zarobić pieniążki które w obecnych czasach niezbędne są do życia jak również dla świadczeń zarówno tych zdrowotnych jak emerytalno-rentowych, nie pominę również faktu iż obowiązkiem każdego pracodawcy jest owe świadczenia wypłacać ludziom na czas i każdy pracodawca otwierając firmę i zatrudniając ludzi jest tego w pełni świadomy ( to jest jego święty obowiązek ) i nie rozumiem jak można pisać o wspinaniu się firmy która nadal łamie te podstawy . Każdy z nowych pracowników oraz tych którzy nadal tam pracują potwierdzi że niestety ale nadal otrzymują pieniążki za pracę którą wykonali na raty oraz nadal pracują na umowach śmieciowych lub bez . Niestety rynek pracy mamy taki że, wiele osób godzi się na to w obawie iż innej pracy nie znajdą a mało kto pracuje tam z dobrym wykształceniem kto może pozwolić sobie na tgz . wybrzydzanie w ofertach pracy Ci którzy takowe posiadają idą do biura po czym po kilku miesiącach znajdują kolejną. Bo na szczęście są jeszcze firmy dla których podstawą jest kapitał ludzki i są na rynku od lat i jakoś zus nie jest im straszny.....
Życzę Ci droga literko51 Wesołych Świąt które wyprawisz za wypłatę otrzymaną w terminie....
zdjecie uzytkownika
odpowiedź do literka51 - 2014-12-15 22:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tym kopaniem leżącego to akurat jest zupełnie odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-16 07:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może znacie osobę, która zna tą produkcję,, bez granic,,od A do Z chciałaby się podjąć jej na stanowisku kierownika (na normalnych warunkach) , napiszcie. Są ogłoszenia o przyjęciu.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-01-23 08:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-16 07:50:03]:
Przyjmij się a poznasz działalność firmy:) do odważnych świat należy a na tyn stanowisku dużo od ciebie. Chcesz zatrudnienia na normalnych warunkach to nie w Polsce a tym bardziej w tej firmie. Ps. dziwnie brzmi Twoje pytanie a poza tym skąd to ogłoszenie?
zdjecie uzytkownika
perskie oko - 2015-01-23 14:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ściema z wpisem "Gość" i "kierownik". Ktoś kogoś podpuszcza hi hi
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-24 15:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [perskie oko - 2015-01-23 14:41:44]:
Witam,nie podpuszczam-szukam takiej osoby-chociaż jest to oferta dla faktycznie odważnych i znających produkcję od a do z.Wiąże się jednak z przeprowadzką.W zamian umowa o pracę na czas nieokreślony. Wpisz w wyszukiwarkę technologa-kierownika... znajdziesz dane kontaktowe, tutaj raczej nie wypada mi pisać.
zdjecie uzytkownika
zero................. - 2015-01-28 21:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie tylko pracują ludzie co musza i lubia być ponizani i bez wlasnego zdania co powie wlasciciel to SWIETOS nikt z pracownikow nie moze byc mądrzejszy od właściciela ja siedze cicho bo nie mam innego wyjścia Szef zwalnia ludzi ktorzy potrafia myslec a trzyma samych nieukow wyksztalcenie podst.Dlatego sam dla siebie jestem zerem
zdjecie uzytkownika
al... - 2015-01-30 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zero................. - 2015-01-28 21:55:08]:
masz 100% racjiiiiiiiiiiiii
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Artman Świece Marek Kozbur?
Zadaj pytanie
x