brak logo

Artman Świece Marek Kozbur

Kurów

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

antykozbur 2015-07-03 08:45:05
ale numer ta tak zwana "firma" to praca dla takich ludzi pokroju (usunięte przez administratora) czy najlepsza artystka (usunięte przez administratora) ploty ploty kłamstwo i obłuda fałsz itd a wypłaty są komiczne 2-3 stówki tygodniowo a gwiazda tego cyrku(usunięte przez administratora)to wybitny burak takiego zakładu to ja w życiu nie widziałem dobry materjał do programu Dlaczego Ja i tym podobne pozdrowienia dla tych co opuścili ten zakład specjalny.
1
Wilk 2015-07-03 08:52:36
Wilczyco jesteś takim pasztetem na fitness sie wynoś i sie ogarnij!!!!
gość 2015-07-13 09:16:36
i jak tam Misia w tym miesiącu też dostałaś .... bo jest 13 i jakoś wypłaty nie było mało tego nie było nawet zaliczki....
gość 2015-07-13 09:30:32
Ciekawe dlaczego Panią z biura tak boli ,że ludzie prawdę piszą a to dlaczego ktoś tam pracował czy pracuje to jego prywatna sprawa .Niestety są tacy którym wiek lub wykształcenie nie pozwala na nic lepszego bo jak powszechnie wiadomo z pracą jest ciężko. Ale jak się jest z szefem na 'ty' to nie ma co się dziwić Pani wypowiedzi.Ciekawe dlaczego sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki wzięła kiedy okręt tonął a teraz jak widać przysłowiowe światełko w tunelu to tyłek na swoją ciepłą posadkę znowu wcisnęła . I co z tego że zarobię 2000 tys, żeby taką kwotę otrzymać muszę pracować 200h a umowy brak i tak było od lat mało kto miał umowę o prace każdy zasuwał na zlecenie z kwotą 200-300 zł na umowie więc co uważasz kobieto że te 2000 to dużo ? Wzbogacał się na ludziach to Pan M a ludzie byli wykorzystywani są i będą ...!!!!! Taka jesteś mądra i pozytywnie nastawiona a tu 13 a wypłay brak!!!!!!!!
Iga 2015-07-13 11:46:50
Ej ej Troszkę więcej szacunku to kobiety!! Sama jestem Kobietą i jestem zainteresowana pracą. Jak czytam niektóre komentarz to aż przykro mi się robi. Dlaczego ludzie są tacy negatywnie do siebie nastawienie. Sama mam wiele dystansu do siebie i swoich wad ale napewno nie toleruje wyzywania innych. Wszystko kiedyś wraca PozdrawiaM!
Hmmm 2015-07-13 15:28:33
Tylko gdzie chodza inspekcje bo przeciez nie wierze ze taka fajna firma nie miala ani jednej :) hajs wielka chata mercedesy no i na kosciol rzuci jak widac race inspekcji prace tez wasz mareczek zasila:)
odpowiedź 2015-07-14 13:52:05
Dlaczego ludzie są tak negatywnie do siebie nastawieni w tej firmie? Bo między innymi właściciel stwarza taką atmosferę. Tam nie można być zadowolonym, bo to go drażni. A odnośnie tych pseudo "wyższych pensji": kosztem zus-u za pracowników i umów zlecenia na 300-400 zł? Lepiej dobrze sprawdźcie, czy ZUS macie płacony, bo się okaże, że z waszej emeryturki nici. Jeśli się szanujesz potencjalny pracowniku, to sobie podaruj tą firmę, chyba że lubisz być tyrany - wówczas jest to strzał w 10! Lepiej nie mogłeś trafić!
gość 2015-07-15 09:47:41
Tam nigdy nie ma wypłaty na czas. Ludzie muszą się poniżać i prosić o nią. To jest dopiero obłuda - rzucać na kościół, a mieć ludzi za nic. Odkupienie winy??? Śmieszne. Zacznijcie w końcu pisać do inspekcji pracy, to może coś zmienicie dla siebie.
Gjhvjk 2015-07-21 19:32:44
Przestańcie płakać do roboty bo zamówień dużo
1
Marek 2015-07-22 16:34:25
Inspekcja? To moi kolesie z koscielnej ławy wiec nic nie zrobia placzcie dalej ale macie robic co każe a moze zostanie wam w 3 ratach zaplacone dom mi postawilicie na zone samochod kupiliscie na ciocie i komornicy mi nie straszni bo firma tez nie na mnie a teraz dosc wyjasnien za.....c do roboty tluki:) ja lece na ryby
Xxx 2015-07-31 09:48:13
Zamowilem swiece ktore nie dojechaly. W jaki sposob kontaktowac sie z ta banda zjodziei? Pan ktory przyjmowal zamówienie ignoruje moje telefony. Dziekuje za info pozdrawim Andre
1
RITA 2015-08-03 18:06:37
DO MARKA
Człowieku nawet nie masz odwagi się podpisać, podajesz się za Marka, chociaż wszyscy wiedzą że to nie on, jesteś zwykłym tchórzem i weź się lepiej do roboty a nie wypisujesz takie bzdury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej nie można Cię nazwać
1
niezależna 2015-08-06 14:36:20
Skąd te nerwy obrońco uciśnionych? Czemu wyzywasz człowieka który pisze prawdę?! Nie ważne pod jakim nickiem, liczy się treść a w tym przypadku jest trafiona w dychę i jak najbardziej prawdziwa. Skoro używasz wulgaryzmów i stawiasz zażuty to dlaczego sam/a ukrywasz się???? K....n/ka!!!
mareczek 2015-08-14 15:38:55
Wali mnie wszystko ja hajs mam a wy banda nieudaczników na to zapierdzielacie:) i jak co roku zapraszam gorąco do pracy oczywiście umowa etc Andre kurów pod Szczecinem zapraszam :)
lopez 2015-08-17 20:39:36
Nikt nie mówił że firma Artman jest święta czy też idealna, no ale nie można powiedzieć też wielu negatywnych rzeczy na temat właśnie tej firmy, Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu.
srutu tutu 2015-08-18 14:13:11
Jakie osoby? Po czym? Haha a niby co takie osoby tu robią?:)
dobre 2015-08-20 10:50:50
Do lopez: "Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu." Właśnie - wydaje Ci się! Osoby po studiach już po krótkim czasie orientują się, co się w tej firmie dzieje i mądrzejsi uciekają, aż się kurzy :) Na początku jest mydlenie oczu. Już po kilku miesiącach wychodzi szydło z worka. Ogarnij się "lopez" i nie pisz bzdur!
saha 2015-09-04 22:09:55 [użytkownik zarejestrowany]
(usunięte przez administratora)złodziej świec z artmana sprzedaje je na lewo lub wręcza jako łapówki i myśli ze nikt z firmy o tym nie wie. Wystarczy opinia z biura co tam się dzieje i w jakim stanie przyjeżdża ten oszust do pracy.
1
ten z artmana 2015-09-10 16:59:06
Halama i co mi zrobicie pajace:D
toszak 2015-09-17 00:08:20
W poprzedniej robocie byłem na śmieciowej umowie. Zastanawiałem się czy w mojej branzy jest opcja w ogóle na lepszą. W ten sposób za namową paru osób trafiłem na forum tej firmy. Po wpisach tutaj na forum widzę , że chyba trafiając na Artmana nie trafiłem tak wcale najlepiej. Ech szkoda troszeczkę .
clever 2015-09-20 15:30:14
Brawo Sherloku:)
niki 2015-10-01 13:08:17
Jesli szukacie pracy bez umowy, szefa, ktory ma wszystko gdzies i nie bardzo wie, co sie dzieje w jego firmie to trafiliscie w 10! P. Kozbur chcac poznac nowego pracownika posilkuje sie opiniami pseudobrygadzistek, ktore same niewiele robia, a kierowane zazdroscia uprzykrzaja prace innym, zeby tylko ktos nie okazal sie lepszy. Upomnisz sie to moze wyciagniesz te 11 na godz. siedzisz cicho i robisz swoje bedziesz nadal miec 8. Firma porazka! Nikt tam sie nie liczy z pracownikiem, ten caly szef ma swoje przydupasy, a reszte gleboko w d... Na rozmowie oczywiscie obiecuj umowe, podwyzke itp ale w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Jako nowemu pracownikowi nikt mi nie pokazal jak powinnam wykonywac swoja prace ani nikt nie powiedzial co powinnam robic. Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim syfem jak w artmanie. NIE POLECAM
KOlezanKA 2015-10-02 09:41:01
Prosze o pilne namiary, jestem w podobnej sytuacji
mola 2015-10-18 00:47:44
a mi tam sie wydaje ze firma Artman Świece Marek Kozbur wcale nie jest az taka zla. widac ze sie rozwija. wiemy zreszta ze firma jest jednym z wiodących producentów świec ozdobnych w Polsce i ich pozycja zostala raczej ugruntowana na rynku, no ale takze i za granica. w ofercie takze maja metalowe świeczniki oraz podstawki z drewna. wiec widac ze z biznesem trafili w 10 i na pewno jest sporo pracy ktora daje mozliwosc zarobienia
mola mola 2015-10-22 14:20:57
mola co ty bredzisz :D hihihi Marek nie pisz to nie jest forum dla pracodawców :D ani reklama swojej nibyfirmy
wolna 2015-11-14 18:31:54
i tak będziecie tam pracować bo taki peacodawca Wam pasuje on żyje w swoim świecie alkoholu i dlatego wszystko widzi na różowo supa być caly czas na rauszu pozdrawiam i mi też pasi taka praca
1
poszkodowany 2015-11-30 15:01:02
witam poszukuje kontaktu do tej firmy w sprawie zaginionego przelewu na znaczna kwote, świec nie otrzymałem po długiej walce o jakikolwiek kontakt otrzymalem info ze towaru dla mnie nie ma ale moj przelew wsiąkł. komórki nie odpowiadaja szefa w firmie nie ma. z kim poza prokuraturą powinienem sie skontaktowac w tej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku?
1
Spam 2015-12-01 21:52:52
Spam
1
idioci przybywajcie :D 2015-12-02 13:03:29
Firma mieszcząca się w Kurowie k/Szczecina zatrudni do pracy przy produkcji świec , wymagania- umiejętność pracy w zespole , doświadczenie w kierowaniu grupą ludzi.
Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie CV ze zdjęciem na adres e-mail: spolka.art@interia.eu z dopiskiem "kierownik "
Proszę o przesyłanie CV tylko osoby spełniające powyższe kryteria.
wzw 2015-12-07 18:31:11
Praca jest na pewno dla tych, którzy szukają czegoś tymczasowo. Nie ma się co oszukiwać, że tutaj pieniądze będą duże a rozwój z miesiąca na miesiąc większy..
UK 2015-12-26 05:15:39
Wesołych Świąt
Moni 2016-01-04 14:23:42
Wesołych! Chociaż już po, chciałam się dowiedzieć, czy są jakieś aktualne oferty pracy, ponieważ poszukuje zatrudnienia tymczasowego, czy wiecie coś na ten temat?
obi 2016-02-19 08:12:20
Dobra, chyba czas go wsadzić do pudła. Kasy i tak nikt nie zobaczy. Chętni na pozew zbiorowy? fxfxfxfx@interia.pl
obi 2016-02-19 21:41:17
Dobra. Pofatygowałem się zadzwonić do komornika który bezskutecznie próbuje odzyskać kozburowe należności. Na dzień dzisiejszy prowadzi 19 spraw. Jakieś pytania? Oj dzieci będą miały spaprane życie :)
1
pakowaczka 2016-02-22 22:04:56
chetnię sie dołącze do zbiorówki
łłł 2016-03-04 21:30:01
19 spraw komorniczych na jednego człowieka, to bardzo dużo.. Aż strach się bać, jakiej wysokości to zadłużenie jest. I ciekawe, czy właściciel firmy Artman zamierza coś poprawić
CE 2016-04-05 21:15:02
I co tam słychać w firmie
Moni 2016-04-09 12:16:06
A bardzo dobrze, a co konkretnie chcesz wiedzieć @CE
magdusia 2016-05-15 10:08:11
Nie wiecie czy beda poszukiwali na produkcje świec czy nawet do pakowni pracowników? Bardzo by mi zależało, ponieważ słyszałąm, że zarobki tam nie są złe, jest umowa, mozna zatrudnic sie prze agencje pracy bo u nich troche ciezko bezposrednio, i jest umowa.
kocbór 2016-06-15 16:18:39
Dawaj śmieciu wypłatę, bo ludzie nie mają z czego żyć
Oszuście jeden zakłamana szujo
wdefvb 2016-07-04 16:51:49
@magdusia a czy probowalas sie moze z nimi jakos bezpośrednio skontaktować? to by Ci powiedzieli moze
Obi 2016-07-18 16:11:38
Pakowaczka odezwij się na fxfxfxfx@interia.pl, niebawem wybieram się do komornika i do prawnika żeby rzucić okiem co się dzieje w sprawie. Jak masz jeszcze ludzi do zbiorówki to daj im namiary na mojego maila. Pozostałych zapraszam do współpracy.
Obi 2016-07-18 16:13:09
Pakowaczka odezwij się na fxfxfxfx@interia.pl, niebawem wybieram się do komornika i do prawnika żeby rzucić okiem co się dzieje w sprawie. Jak masz jeszcze ludzi do zbiorówki to daj im namiary na mojego maila. Pozostałych zapraszam do współpracy.
wwa 2016-07-18 16:21:45
pisaliście o jakichś niby problemach z otrzymaniem wynagrodzenia, czy sytuacja już jest stabilna i wyjaśniona? bo ja się przymierzam do znalezienia u was jakiegoś zatrudnienie i wiadomo że chcę m,ieć dobry grunt pod rozwój zawodowy, napiszcie jak jest
ehhh 2016-07-19 16:11:17
Spójrz na wypowiedzi o komornikach i płatnościach (od 2011 tu?) potem włącz logiczne myślenie i wyłącz już TV jak nie zadziała myślenie bo widać, że masz z tym problem (za dużo reklam?) - od 10 lat ponad sytuacja jest coraz stabilniejsza i na pewno będzie tylko lepiej - myśl pozytywnie ta praca jest dla ciebie, może na infoludku będzie kolejne ogłoszenie, że takich niby "kierowników" szukają i droga do kariery stanie otworem, a rachunki popłacisz kiedy indziej w końcu rozwój zawodowy jest bezcenny :D A i nie zapomnij, że umowę trzeba podpisać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy, a najpóźniej po 7 dniach dostaniesz rozpiskę swoich obowiązków w Artmanie zgodnie z przepisami na piśmie ;D

Akceptacja wyzysku w tym kraju jest zakodowana w genach, walczącym o swoje uczciwie zarobione pieniądze życzę powodzenia
3
tulipan 2016-07-19 19:38:44
nie przesadzaj, ja znam osoby które w firmie pracują i jakoś żadna nigdy nie mówiła o jakimkolwiek wyzysku a i na wynagrodzenie żadna też nie narzekała
ehhh 2016-07-20 07:42:03
maja umowy, badania, szkolenia bhp i przed swietami dostali oprocz calej wyplaty bony do auchana, a na wakacje wczasy pod gruszą w kurowie
3
Rozbawiona 2016-07-20 13:32:02
ha ha, hit! "wczasy pod gruszą w kurowie" Cytat miesiąca :D
gość 2016-07-20 21:30:57
Najwazniejsze, że nie ma rotacji wśród pracowników. Wiecie czy oprócz dobrych zarobków doliczają jeszcze jakies premie? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
ehhh 2016-07-21 06:45:52
Odsetki ustawowe :D
3
Zostaw swoją opinię o Artman Świece Marek Kozbur - Kurów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur