Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Pracowałeś w firmie Artman Świece Marek Kozbur i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pośrednik pracy - 2014-02-19 11:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jestem "pod wrażeniem" uprzejmości pani sekretarki (lub osoby, która odbiera telefony pod numerem sekretariatu). Poszukiwałam pracodawców chętnych zatrudnić osoby z orzeczeniem (bardzo sprawne ruchowo, manualnie), po przedstawieniu się zapytałam, czy firma zatrudnia takie osoby. Pani potraktowała mnie po prostu skandalicznie! - nie licząc kłamliwej odpowiedzi, tonu głosu, nieuprzejmości, wręcz arogancji. W żadnej firmie nie spotkałam się z czymś takim - szok!! Nigdy więcej kontaktów z "Artman" mieć nie zamierzam, a moi beneficjenci dostali inne,świetne posady: w firmach, gdzie panuje jakiś poziom i gdzie traktuje się człowieka przynajmniej w stopniu zadowalającym. Za "merytoryczność" oraz "dobre wrażenie" firmie wystawiam stopień mierny.
zdjecie uzytkownika
sekretariat - 2014-02-19 16:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co pośrednik pracy robi na stronie go work ??? To strona z opiniami o pracodawcach a nie pracownikach (usunięte przez administratora)weź się do pracy a nie wymyślasz niestworzone historie i oczerniasz ludzi
zdjecie uzytkownika
maskotka - 2014-02-19 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy pani dzwoniła do sekretariatu Artmana? Ja dzwoniłam w podobnej sprawie dwa miesiące temu i zostałam potraktowana bardzo dobrze a rozmówczyni udzieliła mi odpowiedzi wykazując dużą kulturę i znajomość tematu. To był jednak tak zwany "stary" Artman. Być może zakład ten w nowym wcieleniu zatrudnia nieodpowiednie osoby na takie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-19 22:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W starym Artmanie sekretarka miła??? Też coś...
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-21 13:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pośrednik pewno trafił tutaj, bo mile widziane sa wszelkie opinie o pracodawcy, jakim jest niewątpliwie Artman. Także dzięki za opinię.
zdjecie uzytkownika
Kłam - 2014-03-03 21:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo opinii pozytywnych co sugerowałoby, że z artmanem nie jest tak źle. Warto dla nich pracować czy dać spokój?
zdjecie uzytkownika
pośrednik pracy - 2014-03-04 10:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Artmana dzwoniłam parę miesięcy temu, a odnosząc się do histerycznej wypowiedzi osoby tam pracującej to:
po pierwsze: opinię postanowiłam napisać po raz pierwszy, gdyż bardzo zaskakujące było zachowanie rozmawiającej ze mną pani. po drugie: opinia o pracodawcy nie odnosi się jedynie do właściciela, to cały zespół i ludzie pracują na wizerunek firmy. po trzecie: widać, że nic nie zmieniło, sądząc po tym, że część wypowiedzi "sekretariatu" została usunięta przez administratora.
pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
do poprzedniego gościa - 2014-03-11 22:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobre, ogłosił upadłość i otwiera nową firmę na pionka. Rewelacje i gratulacje za super biznes. Pozdrowienia dla super pracowników jak wyżej "gość", dla którego wyzysk to ekstra robota, bo nie umie znaleźć lepszej
zdjecie uzytkownika
większy gość - 2014-03-12 12:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj naiwny o kasę dzwonili, a nie o pracę :D
zdjecie uzytkownika
hejn - 2014-03-13 11:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie Artman nie ma rejestru w tej bazie krs, ale ich strona internetowa jeszcze działa. Napiszcie może coś więcej o tej nowej firmie.
zdjecie uzytkownika
olala - 2014-03-19 22:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma swój wpis w KRS tylko trzeba nauczyć się szukać ;)
zdjecie uzytkownika
oczko - 2014-03-24 08:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma wpis oczywiście w KRS na adresie starych śmieci. Ciekawe co chce ukryć M.K wynajmując halę w innym miejscu. ja wiem hi hi hi. To na nic. Widmo stąpa po piętach. Już za minutkę, już za momencik
zdjecie uzytkownika
ciekawość - 2014-05-15 09:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż taka cisza? zgon czy agonia?
zdjecie uzytkownika
człek - 2014-05-22 18:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
agonia przed zgonem...
zdjecie uzytkownika
toszak - 2014-05-22 22:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale ta agonia nie doprowadziła jeszcze do całkowitego upadku Artmana? rozumiem, że jeszcze dychają ?
zdjecie uzytkownika
P - 2014-06-12 16:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie jak skontaktować się z M.K? Wyłudził towar, zwlekał i kłamał w sprawie zapłaty- a teraz zniknął....Będę wdzięczna za informację. Teraz niczego się dowiedzieć nie można. Firma widmo. Przestrzegam dostawców
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2014-06-16 15:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie firmy www.swiece.pl jest ich adres aktualny.
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-06-24 12:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można z Panem (usunięte przez administratora)porozmawiać w Jego domu . Nowa Pani Prezes ma zakład fryzjerski w Szczecinie wystarczy poczytać... wpis KRS i poszukać w necie.Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Gość przez duże G - 2014-06-28 17:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co się sugerować opiniami konkurencji... Gdzie na jakiej firmy opinie spojrze, wszędzie spiski i negatywne komentarze. Albo jesteście najzwyklejszymi cebularzami albo piszą tutaj ludzie z innych firm produkujących świece. W życiu nie uwierze, że jesteście zwykłymi pracownikami, bo gadacie tak nie na temat, że głowa pęka. PS. odpuście sobie tą nagonke, bo jesli ktoś chce iść do pracy to idzie i nie patrzy na jakieś debilne strony z opiniami od ludzi z bólem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
toszak - 2014-06-30 15:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość przez duże G - 2014-06-28 17:03:29]:
nie zgadzam się z Tobą. Ludzie właśnie często wolą się upewnić najpierw czy nie wdepną w jakąś tragiczną firmę
zdjecie uzytkownika
była na szczęście - 2014-07-02 15:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toszak - 2014-06-30 15:04:48]:
Właśnie od momentu, kiedy przestałam pracować w tej firmie ZAWSZE sprawdzam opinie! Zresztą fakty mówią same za siebie: rotacja ogromna, w biurze zmieniają się co kilka miesięcy jak widzą co tu się dzieje. Pracują tylko ci , co nie mają wyjścia, mądrzejsi i bardziej zaradni uciekają aż się kurzy!
zdjecie uzytkownika
osk - 2014-07-06 11:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toszak - 2014-06-30 15:04:48]:
Czyżby ktoś z rodziny poczuł się urażony... Wystarczy sprawdzić ile spraw w sądzie toczy się przeciwko temu Panu żeby wiedzieć jaki to człowiek nie mówiąc już o komornikach którzy siedzą mu na karku . To wszystko jest do sprawdzenia...
zdjecie uzytkownika
RTG - 2014-07-22 10:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość przez duże G - 2014-06-28 17:03:29]:
śmieszy mnie twój nick...nie da rady uratować opinii kogoś kto poległ za własne oszustwa...w firmie pracują ludzie którzy mają klapki na oczach a raczej nieudacznicy życiowi lub ci którzy w ten sposób liczą na odzyskanie zaległych wypłat...wiem na 100% że prokuratura również ma zająć się tą firmą...nie napiszę dlaczego aby winny nie stał się nagle aniołkiem...chociażby z parafiny ha ha ha. A co do konkurencji to nie miałaby po co czynić nagonkę...szarak padł od strzału ze ślepaka...własnego
zdjecie uzytkownika
prawo buszu - 2014-07-22 12:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P - 2014-06-12 16:26:41]:
nie zniknął...radzę skorzystać z adresu podanego w poniższej odpowiedzi...ja mam zamiar udać się tam osobiście w asyście paru klientów....złożę zamówienie nie do odrzucenia...
zdjecie uzytkownika
ale czad - 2014-08-18 12:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niczego innego nie spodziewałem się tu spotkać szukając opinii o tej firmie. Większość postów od tych samych trolli.0 konkretów. oczernic potrafi każdy anonimowy kretyn. Ale żeby się ujawnić to kohones brak. jestescie śmieszni i żałośni. W żaden sposób nie jestem związany z ta firma choć znam jej produkt. Banda wieśniaków z przeświadczeniem ze zostali oszukani hihi szczęścia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski