brak logo

Artman Świece Marek Kozbur

Kurów

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

srutu tutu 2015-08-18 14:13
Jakie osoby? Po czym? Haha a niby co takie osoby tu robią?:)
dobre 2015-08-20 10:50
Do lopez: "Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu." Właśnie - wydaje Ci się! Osoby po studiach już po krótkim czasie orientują się, co się w tej firmie dzieje i mądrzejsi uciekają, aż się kurzy :) Na początku jest mydlenie oczu. Już po kilku miesiącach wychodzi szydło z worka. Ogarnij się "lopez" i nie pisz bzdur!
saha 2015-09-04 22:09
(usunięte przez administratora)złodziej świec z artmana sprzedaje je na lewo lub wręcza jako łapówki i myśli ze nikt z firmy o tym nie wie. Wystarczy opinia z biura co tam się dzieje i w jakim stanie przyjeżdża ten oszust do pracy.
1
ten z artmana 2015-09-10 16:59
Halama i co mi zrobicie pajace:D
clever 2015-09-20 15:30
Brawo Sherloku:)
niki 2015-10-01 13:08
Jesli szukacie pracy bez umowy, szefa, ktory ma wszystko gdzies i nie bardzo wie, co sie dzieje w jego firmie to trafiliscie w 10! P. Kozbur chcac poznac nowego pracownika posilkuje sie opiniami pseudobrygadzistek, ktore same niewiele robia, a kierowane zazdroscia uprzykrzaja prace innym, zeby tylko ktos nie okazal sie lepszy. Upomnisz sie to moze wyciagniesz te 11 na godz. siedzisz cicho i robisz swoje bedziesz nadal miec 8. Firma porazka! Nikt tam sie nie liczy z pracownikiem, ten caly szef ma swoje przydupasy, a reszte gleboko w d... Na rozmowie oczywiscie obiecuj umowe, podwyzke itp ale w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Jako nowemu pracownikowi nikt mi nie pokazal jak powinnam wykonywac swoja prace ani nikt nie powiedzial co powinnam robic. Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim syfem jak w artmanie. NIE POLECAM
1
KOlezanKA 2015-10-02 09:41
Prosze o pilne namiary, jestem w podobnej sytuacji
1
mola mola 2015-10-22 14:20
mola co ty bredzisz :D hihihi Marek nie pisz to nie jest forum dla pracodawców :D ani reklama swojej nibyfirmy
1
wolna 2015-11-14 18:31
i tak będziecie tam pracować bo taki peacodawca Wam pasuje on żyje w swoim świecie alkoholu i dlatego wszystko widzi na różowo supa być caly czas na rauszu pozdrawiam i mi też pasi taka praca
2
poszkodowany 2015-11-30 15:01
witam poszukuje kontaktu do tej firmy w sprawie zaginionego przelewu na znaczna kwote, świec nie otrzymałem po długiej walce o jakikolwiek kontakt otrzymalem info ze towaru dla mnie nie ma ale moj przelew wsiąkł. komórki nie odpowiadaja szefa w firmie nie ma. z kim poza prokuraturą powinienem sie skontaktowac w tej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku?
3
Spam 2015-12-01 21:52
Spam
2
idioci przybywajcie :D 2015-12-02 13:03
Firma mieszcząca się w Kurowie k/Szczecina zatrudni do pracy przy produkcji świec , wymagania- umiejętność pracy w zespole , doświadczenie w kierowaniu grupą ludzi.
Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie CV ze zdjęciem na adres e-mail: spolka.art@interia.eu z dopiskiem "kierownik "
Proszę o przesyłanie CV tylko osoby spełniające powyższe kryteria.
1
UK 2015-12-26 05:15
Wesołych Świąt
1
obi 2016-02-19 08:12
Dobra, chyba czas go wsadzić do pudła. Kasy i tak nikt nie zobaczy. Chętni na pozew zbiorowy? fxfxfxfx@interia.pl
1
obi 2016-02-19 21:41
Dobra. Pofatygowałem się zadzwonić do komornika który bezskutecznie próbuje odzyskać kozburowe należności. Na dzień dzisiejszy prowadzi 19 spraw. Jakieś pytania? Oj dzieci będą miały spaprane życie :)
4
pakowaczka 2016-02-22 22:04
chetnię sie dołącze do zbiorówki
1
CE 2016-04-05 21:15
I co tam słychać w firmie
1
kocbór 2016-06-15 16:18
Dawaj śmieciu wypłatę, bo ludzie nie mają z czego żyć
Oszuście jeden zakłamana szujo
4
Obi 2016-07-18 16:11
Pakowaczka odezwij się na fxfxfxfx@interia.pl, niebawem wybieram się do komornika i do prawnika żeby rzucić okiem co się dzieje w sprawie. Jak masz jeszcze ludzi do zbiorówki to daj im namiary na mojego maila. Pozostałych zapraszam do współpracy.
3
ehhh 2016-07-19 16:11
Spójrz na wypowiedzi o komornikach i płatnościach (od 2011 tu?) potem włącz logiczne myślenie i wyłącz już TV jak nie zadziała myślenie bo widać, że masz z tym problem (za dużo reklam?) - od 10 lat ponad sytuacja jest coraz stabilniejsza i na pewno będzie tylko lepiej - myśl pozytywnie ta praca jest dla ciebie, może na infoludku będzie kolejne ogłoszenie, że takich niby "kierowników" szukają i droga do kariery stanie otworem, a rachunki popłacisz kiedy indziej w końcu rozwój zawodowy jest bezcenny :D A i nie zapomnij, że umowę trzeba podpisać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy, a najpóźniej po 7 dniach dostaniesz rozpiskę swoich obowiązków w Artmanie zgodnie z przepisami na piśmie ;D

Akceptacja wyzysku w tym kraju jest zakodowana w genach, walczącym o swoje uczciwie zarobione pieniądze życzę powodzenia
7
ehhh 2016-07-20 07:42
maja umowy, badania, szkolenia bhp i przed swietami dostali oprocz calej wyplaty bony do auchana, a na wakacje wczasy pod gruszą w kurowie
9
Rozbawiona 2016-07-20 13:32
ha ha, hit! "wczasy pod gruszą w kurowie" Cytat miesiąca :D
5
ehhh 2016-07-21 06:45
Odsetki ustawowe :D
7
nick 2016-08-02 22:19
ksiazkowo jak tu opisane najstarsi kręciknoty nie pamieraja czy bylo tak kiedys czy to tylko legenda
4
Pakowaczka 2016-08-05 15:52
Wyplata w trzech w najlepszym wypadku dwóch ratach i z reguły nie 10-go :-(
Nie polecam tego obozu pacy !!!!!!!!!!!
5
Gal Asterix 2016-08-11 15:16
Ani razu nie było wypłacane w trzech, ale lubię twój tok myślenia. Co następne? Smoki?
2
ehhh 2016-08-16 11:31
Umiesz człowieku czytać ze zrozumieniem ? Jak odpowiedź jest twierdzaca to po co piszesz setny raz czy terminowo płaci jak jest 1000 razy napisane, że NIE. I co to jest dla Ciebie dobra stawka ?

A wypłacane w ratach bo to na "styl zachodni" tygodniówki - zielona wyspa

Gal Asterix - wypłate pewnie na koncie masz tak jak smoki istnieją
8
jytfm 2016-08-16 22:49
Dobrze, żę atmosfera u nich dopisuje, to zdecydowanie dobry znak.
6
Poul 2016-12-23 10:52
Witam, czy ktos z panstwa tutaj, moze mi powiedziec w jaki sposob mozna skontaktowac sie z dzialem handlu firmy Artman wcelu zakupu siwec?..
2
pomagam w długach kozbura 2017-01-05 11:26
Gal był Anonim nie Asterix, Marek za ta kase co nakradłeś mogłbyś przynajmniej nauczyc sie czytac a nie kreskówki z synkiem ćpunkiem oglądasz.... a swoją drogą przestańcie pier@#$ć są ekipy wypadowo windykacyjne, ja swój hajs mam Wam tez polecam zatrudnic fachowca od długów komornik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] da na rozdzielności majątkowej i wyprowadzeniu kapitału na żone i dzieci a sp zoo nie daje mozliwosci licytacji pryw majatku, na kosciól wiecej daje nic wasze pensje
3
Pytm 2017-02-09 18:47
i co tam slychac w wielkim swliecie
2
rambo bambo 2017-02-14 10:16
Kogoś poniosło
2
Weronika 2017-04-04 14:27
Czy w firmie jest możliwość rozwoju pracownika?
1
Ktoś tam@ 2017-04-10 18:02
Tak, jest co najwyżej możliwość rozwoju w człowieku nerwicy i depresji niestety.
3
Ktoś tam@ 2017-04-10 18:11
Jest jeszcze możliwość znoszenia małego, wyszczekanego, nie szanującego nikogo gnoja czyli Martusi... Wstyd,hańba!Zmień się dziewucho bo to co Ty wyprawiasz nadaje się do UWAGI... Karma wraca,pamiętaj!
4
Ktoś tam@ 2017-04-25 18:38
Witam ponownie.. Jak widać nic się nie zmieniło, Pani (usunięte przez administratora)szaleje dalej...no strach się bać
1
Ktoś tam@ 2017-04-25 18:44
Pani(usunięte przez administratora).szaleje dalej... Ile jeszcze upodleń, poniżań, krzyków, rozkazów, braku szacunku? Wciąga ludzi w swoją chamską sieć, wykorzystując fakt, że często pracownicy są jedynymi żywicielami rodziny i muszą to wszystko znosić bo póki co nie mają innej pracy. TO jest straszne.. TY mała franco, możesz jeszcze patrzeć w lustro???ludzie Cię nienawidzą, nie czujesz tego??? A podobno taka inteligentna hahahha
3
Mistrzunio 2017-04-27 17:51
Może Pani wyżej powie tej dziewczynie prosto w oczy to co o niej myśli . W internecie swoje żale wylewać nikt Cię na siłe nie trzyma . Nie podoba sie to po co tam przychodzisz i pracujesz . Pamietaj prawda zawsze wyjdzie na jaw prędzej czy później wszyscy sie dowiedza kim jesteś. Pozdrawiam Panią A...
13
Lola 2017-07-31 19:20
Jedna wielka banda oszustów. Mareczek zatrudnił Ukraińców i dał im większa stawkę godzinową niż swoim wieloletnim pracownikom!!!!!! Zachowuje się jak pijak na delirce nawalony w pracy nawalony za kółkiem dziwie się ze jeszcze nie zabrano mu prawka. Te jego śmieszne kary i zakazy rozmawiania i słuchania radia a nawet przychodzenia do pracy. Najwiekszy nieudacznik życiowy żyjący z kasy swojej żony . Następny to mały szczekający gówniak martusia nie wiem jak Możesz spojrzeć w lustro dziewucho niby taka wykształcona po studiach a w Artmanie skończyła i tylko chodzi i drze ryja i wyzywa i obraza wszystkich naokoło. Marus ma swoje ulubione ukrainki które puka na boku wec się nie dziwie ze maja lepiej niż jego polscy pracownicy. Ciesze się zeuwolnilam się z tego gówna i nigdy więcej tam nie wrócę. Juz nie wpomne o Marzence która robiła zdjęcia kart pracowników i sprawdzała czy oby napewno wpisali sobie dobrze godziny pracy udana jak cała ta patologiczna pijacka rodzina . Mam nadzieje ze zbankrutujesz oszuście i złodziejeju!
3
Xxx 2017-08-01 17:53
Na pewno znajdziesz lepsza pracę gdzie dostaniesz więcej na godzinę i gdzie może szef będzie miał ochotę Cię pukac. Powodzenia ????
6
Lola 2017-08-01 19:55
Może Ciebie tak dobrze puka, że jesteś jego obrońcą? a zaraz zaraz Ty pewnie z rodziny i juz wódeczkę z rana popijaliscie. Oczywiście ze jest lapsza praca w której i nie czeka się na pieniądze w 2 ratach i nie ma się śmieciowej umowy która można wytrzec sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co dostawki? Jest najnizsza wymagana.
1
Ja 2017-08-02 06:44
Cieszymy się twoim szczęściem :)
5
wy wiecie kto 2017-08-02 12:11
no zal du** sciska bo kiedys ona byla pupilkiem i ja dymał na boku hahha teraz woli ukrainki
1
Botoja 2017-08-02 15:39
Och Marzenka nie wysilaj się z tymi swoimi komentarzami :)
1
fanta 2017-08-02 18:44
Oh Lidzia daj juz spokoj to nie Marzenka!!! pisze !! Zreszta taka jestes bystra w pisaniu to moze sie spotkamy !! po co sie ukrywac pod pseudonimami !!!
1
Sialala 2017-08-03 17:33
Ludzie... Dajcie spokój tym głupotom o pukaniu ???? człowiek tak uzależniony od alkoholu, jedyne co może puknąć to swoją głowę palcem!!! Prawo natury, niestety...
3
Fabian Niewąż 2017-08-18 10:40
Zwykły pyskacz internetowy. Może wszyscy piszmy tak jak Ty? Anonimowość Ci strzeliła do łba?
Po pierwsze nie pisz takich głupot, bo wszyscy wiemy, że
po Twoim charakterze nie zasłużyłaś na więcej niż 2 kopy w pi*** na godzine.
Po drugie pukałem Twoją matke i drugą matke na raz, a kiedy przyłapał mnie
Twój ojciec patrzył się prosto w przyszłość przez mój od**t.
I widział w tej przyszłości Ciebie i kiedy tak się patrzył to mu się krzywiła mina
i powiedział je**ć to, ja uciekam. Właśnie dlatego nie znałaś nigdy ojca,
a warto wspomnieć, że wciągał kokaine jakby to była oranżadka, wchodził
bez zabezpieczenia w tirówki z AIDS i ogólnie był nied*****m tak samo jak Twoja wypowiedź. Skoro już spie****łaś to myślisz, że możesz tak po kolei jechać po
wszystkich kogo wk*****aś swoim lenistwem i zj****ym charakterem?
Insynuuj teraz kim jestem znając wasz tok myślenia pewnie jestem samym Markiem, jego żoną, kimś z jego rodziny, Marzeną albo kimś jeszcze. Mam nadzieję, że spędzisz resztę swojego kruchego jak wafel życia myśląc nad tym. Nie. Jestem
niebezpieczeństwem, które będzie czekać na Twoją chamską sylwetke. I na Twoją córke/syna oczywiście.

Nie cierpię takich ludzi jak Ty wu****aj robić w kanałach jak Norek. Lola k**** mać... Jak pseudonim jakiejś prostytuki z tyłu gazet z programem TV.
Swoją drogą taka się między wami bitwa toczy, że jak dla mnie to możecie się wszystkie pobić już na serio.
1
Weronika 2017-08-30 14:10
@Fabian Niewąż przed wstawieniem komentarza polecam zapoznać się z regulaminem forum. Na forum nie można obrażać. Czy ktoś pozostawi swoją opinię na temat pracy w Artman Świece Marek Kozbur? Taka opinia będzie pomocna dla osób co chcą zatrudnić się w tej firmie.
CB 2017-09-12 21:26
A mi się podoba ta firma i będę pracował w niej do końca świata i jeden dzień dłużej.
Pzdr
2
Weronika 2017-09-20 20:57
@CB widzę, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur? Czy powiesz coś o warunkach pracy? Co najbardziej podoba Ci się w pracy? Czy są jakieś benefity?
Zostaw swoją opinię o Artman Świece Marek Kozbur - Kurów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur