brak logo

Artman Świece Marek Kozbur

Kurów

Opinie o Artman Świece Marek Kozbur

Gjhvjk 2015-07-21 19:32:44
Przestańcie płakać do roboty bo zamówień dużo
1
Marek 2015-07-22 16:34:25
Inspekcja? To moi kolesie z koscielnej ławy wiec nic nie zrobia placzcie dalej ale macie robic co każe a moze zostanie wam w 3 ratach zaplacone dom mi postawilicie na zone samochod kupiliscie na ciocie i komornicy mi nie straszni bo firma tez nie na mnie a teraz dosc wyjasnien za.....c do roboty tluki:) ja lece na ryby
Xxx 2015-07-31 09:48:13
Zamowilem swiece ktore nie dojechaly. W jaki sposob kontaktowac sie z ta banda zjodziei? Pan ktory przyjmowal zamówienie ignoruje moje telefony. Dziekuje za info pozdrawim Andre
1
RITA 2015-08-03 18:06:37
DO MARKA
Człowieku nawet nie masz odwagi się podpisać, podajesz się za Marka, chociaż wszyscy wiedzą że to nie on, jesteś zwykłym tchórzem i weź się lepiej do roboty a nie wypisujesz takie bzdury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej nie można Cię nazwać
1
niezależna 2015-08-06 14:36:20
Skąd te nerwy obrońco uciśnionych? Czemu wyzywasz człowieka który pisze prawdę?! Nie ważne pod jakim nickiem, liczy się treść a w tym przypadku jest trafiona w dychę i jak najbardziej prawdziwa. Skoro używasz wulgaryzmów i stawiasz zażuty to dlaczego sam/a ukrywasz się???? K....n/ka!!!
mareczek 2015-08-14 15:38:55
Wali mnie wszystko ja hajs mam a wy banda nieudaczników na to zapierdzielacie:) i jak co roku zapraszam gorąco do pracy oczywiście umowa etc Andre kurów pod Szczecinem zapraszam :)
lopez 2015-08-17 20:39:36
Nikt nie mówił że firma Artman jest święta czy też idealna, no ale nie można powiedzieć też wielu negatywnych rzeczy na temat właśnie tej firmy, Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu.
srutu tutu 2015-08-18 14:13:11
Jakie osoby? Po czym? Haha a niby co takie osoby tu robią?:)
dobre 2015-08-20 10:50:50
Do lopez: "Wydaje mi się, że poczatkujące osoby, mam tu na myśli osoby po studiach, dobrze się odnajdą w szeregach tej firmy, tylko jednak trzeba dać im szansę i trochę czasu." Właśnie - wydaje Ci się! Osoby po studiach już po krótkim czasie orientują się, co się w tej firmie dzieje i mądrzejsi uciekają, aż się kurzy :) Na początku jest mydlenie oczu. Już po kilku miesiącach wychodzi szydło z worka. Ogarnij się "lopez" i nie pisz bzdur!
saha 2015-09-04 22:09:55 [użytkownik zarejestrowany]
(usunięte przez administratora)złodziej świec z artmana sprzedaje je na lewo lub wręcza jako łapówki i myśli ze nikt z firmy o tym nie wie. Wystarczy opinia z biura co tam się dzieje i w jakim stanie przyjeżdża ten oszust do pracy.
1
ten z artmana 2015-09-10 16:59:06
Halama i co mi zrobicie pajace:D
toszak 2015-09-17 00:08:20
W poprzedniej robocie byłem na śmieciowej umowie. Zastanawiałem się czy w mojej branzy jest opcja w ogóle na lepszą. W ten sposób za namową paru osób trafiłem na forum tej firmy. Po wpisach tutaj na forum widzę , że chyba trafiając na Artmana nie trafiłem tak wcale najlepiej. Ech szkoda troszeczkę .
clever 2015-09-20 15:30:14
Brawo Sherloku:)
niki 2015-10-01 13:08:17
Jesli szukacie pracy bez umowy, szefa, ktory ma wszystko gdzies i nie bardzo wie, co sie dzieje w jego firmie to trafiliscie w 10! P. Kozbur chcac poznac nowego pracownika posilkuje sie opiniami pseudobrygadzistek, ktore same niewiele robia, a kierowane zazdroscia uprzykrzaja prace innym, zeby tylko ktos nie okazal sie lepszy. Upomnisz sie to moze wyciagniesz te 11 na godz. siedzisz cicho i robisz swoje bedziesz nadal miec 8. Firma porazka! Nikt tam sie nie liczy z pracownikiem, ten caly szef ma swoje przydupasy, a reszte gleboko w d... Na rozmowie oczywiscie obiecuj umowe, podwyzke itp ale w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Jako nowemu pracownikowi nikt mi nie pokazal jak powinnam wykonywac swoja prace ani nikt nie powiedzial co powinnam robic. Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim syfem jak w artmanie. NIE POLECAM
KOlezanKA 2015-10-02 09:41:01
Prosze o pilne namiary, jestem w podobnej sytuacji
mola 2015-10-18 00:47:44
a mi tam sie wydaje ze firma Artman Świece Marek Kozbur wcale nie jest az taka zla. widac ze sie rozwija. wiemy zreszta ze firma jest jednym z wiodących producentów świec ozdobnych w Polsce i ich pozycja zostala raczej ugruntowana na rynku, no ale takze i za granica. w ofercie takze maja metalowe świeczniki oraz podstawki z drewna. wiec widac ze z biznesem trafili w 10 i na pewno jest sporo pracy ktora daje mozliwosc zarobienia
mola mola 2015-10-22 14:20:57
mola co ty bredzisz :D hihihi Marek nie pisz to nie jest forum dla pracodawców :D ani reklama swojej nibyfirmy
wolna 2015-11-14 18:31:54
i tak będziecie tam pracować bo taki peacodawca Wam pasuje on żyje w swoim świecie alkoholu i dlatego wszystko widzi na różowo supa być caly czas na rauszu pozdrawiam i mi też pasi taka praca
1
poszkodowany 2015-11-30 15:01:02
witam poszukuje kontaktu do tej firmy w sprawie zaginionego przelewu na znaczna kwote, świec nie otrzymałem po długiej walce o jakikolwiek kontakt otrzymalem info ze towaru dla mnie nie ma ale moj przelew wsiąkł. komórki nie odpowiadaja szefa w firmie nie ma. z kim poza prokuraturą powinienem sie skontaktowac w tej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku?
1
Spam 2015-12-01 21:52:52
Spam
1
idioci przybywajcie :D 2015-12-02 13:03:29
Firma mieszcząca się w Kurowie k/Szczecina zatrudni do pracy przy produkcji świec , wymagania- umiejętność pracy w zespole , doświadczenie w kierowaniu grupą ludzi.
Osoby zainteresowane proszę o wysyłanie CV ze zdjęciem na adres e-mail: spolka.art@interia.eu z dopiskiem "kierownik "
Proszę o przesyłanie CV tylko osoby spełniające powyższe kryteria.
wzw 2015-12-07 18:31:11
Praca jest na pewno dla tych, którzy szukają czegoś tymczasowo. Nie ma się co oszukiwać, że tutaj pieniądze będą duże a rozwój z miesiąca na miesiąc większy..
UK 2015-12-26 05:15:39
Wesołych Świąt
Moni 2016-01-04 14:23:42
Wesołych! Chociaż już po, chciałam się dowiedzieć, czy są jakieś aktualne oferty pracy, ponieważ poszukuje zatrudnienia tymczasowego, czy wiecie coś na ten temat?
obi 2016-02-19 08:12:20
Dobra, chyba czas go wsadzić do pudła. Kasy i tak nikt nie zobaczy. Chętni na pozew zbiorowy? fxfxfxfx@interia.pl
obi 2016-02-19 21:41:17
Dobra. Pofatygowałem się zadzwonić do komornika który bezskutecznie próbuje odzyskać kozburowe należności. Na dzień dzisiejszy prowadzi 19 spraw. Jakieś pytania? Oj dzieci będą miały spaprane życie :)
2
pakowaczka 2016-02-22 22:04:56
chetnię sie dołącze do zbiorówki
łłł 2016-03-04 21:30:01
19 spraw komorniczych na jednego człowieka, to bardzo dużo.. Aż strach się bać, jakiej wysokości to zadłużenie jest. I ciekawe, czy właściciel firmy Artman zamierza coś poprawić
CE 2016-04-05 21:15:02
I co tam słychać w firmie
Moni 2016-04-09 12:16:06
A bardzo dobrze, a co konkretnie chcesz wiedzieć @CE
magdusia 2016-05-15 10:08:11
Nie wiecie czy beda poszukiwali na produkcje świec czy nawet do pakowni pracowników? Bardzo by mi zależało, ponieważ słyszałąm, że zarobki tam nie są złe, jest umowa, mozna zatrudnic sie prze agencje pracy bo u nich troche ciezko bezposrednio, i jest umowa.
kocbór 2016-06-15 16:18:39
Dawaj śmieciu wypłatę, bo ludzie nie mają z czego żyć
Oszuście jeden zakłamana szujo
wdefvb 2016-07-04 16:51:49
@magdusia a czy probowalas sie moze z nimi jakos bezpośrednio skontaktować? to by Ci powiedzieli moze
Obi 2016-07-18 16:11:38
Pakowaczka odezwij się na fxfxfxfx@interia.pl, niebawem wybieram się do komornika i do prawnika żeby rzucić okiem co się dzieje w sprawie. Jak masz jeszcze ludzi do zbiorówki to daj im namiary na mojego maila. Pozostałych zapraszam do współpracy.
wwa 2016-07-18 16:21:45
pisaliście o jakichś niby problemach z otrzymaniem wynagrodzenia, czy sytuacja już jest stabilna i wyjaśniona? bo ja się przymierzam do znalezienia u was jakiegoś zatrudnienie i wiadomo że chcę m,ieć dobry grunt pod rozwój zawodowy, napiszcie jak jest
ehhh 2016-07-19 16:11:17
Spójrz na wypowiedzi o komornikach i płatnościach (od 2011 tu?) potem włącz logiczne myślenie i wyłącz już TV jak nie zadziała myślenie bo widać, że masz z tym problem (za dużo reklam?) - od 10 lat ponad sytuacja jest coraz stabilniejsza i na pewno będzie tylko lepiej - myśl pozytywnie ta praca jest dla ciebie, może na infoludku będzie kolejne ogłoszenie, że takich niby "kierowników" szukają i droga do kariery stanie otworem, a rachunki popłacisz kiedy indziej w końcu rozwój zawodowy jest bezcenny :D A i nie zapomnij, że umowę trzeba podpisać najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy, a najpóźniej po 7 dniach dostaniesz rozpiskę swoich obowiązków w Artmanie zgodnie z przepisami na piśmie ;D

Akceptacja wyzysku w tym kraju jest zakodowana w genach, walczącym o swoje uczciwie zarobione pieniądze życzę powodzenia
4
tulipan 2016-07-19 19:38:44
nie przesadzaj, ja znam osoby które w firmie pracują i jakoś żadna nigdy nie mówiła o jakimkolwiek wyzysku a i na wynagrodzenie żadna też nie narzekała
ehhh 2016-07-20 07:42:03
maja umowy, badania, szkolenia bhp i przed swietami dostali oprocz calej wyplaty bony do auchana, a na wakacje wczasy pod gruszą w kurowie
6
Rozbawiona 2016-07-20 13:32:02
ha ha, hit! "wczasy pod gruszą w kurowie" Cytat miesiąca :D
3
gość 2016-07-20 21:30:57
Najwazniejsze, że nie ma rotacji wśród pracowników. Wiecie czy oprócz dobrych zarobków doliczają jeszcze jakies premie? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
ehhh 2016-07-21 06:45:52
Odsetki ustawowe :D
5
aaaa 2016-07-31 22:05:05
No to skoro jest szansa u nich na dwuskładnikowe wynagrodzenie @gość, bo przecież doskonale dbają o niezłe stawki. Wiecie jednak czy wypłata jest u nich terminowa? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
nick 2016-08-02 22:19:08
ksiazkowo jak tu opisane najstarsi kręciknoty nie pamieraja czy bylo tak kiedys czy to tylko legenda
1
tak 2016-08-04 21:27:52
A wypłata jest zawsze terminowa? Dzięki za odpowiedź
Pakowaczka 2016-08-05 15:52:55
Wyplata w trzech w najlepszym wypadku dwóch ratach i z reguły nie 10-go :-(
Nie polecam tego obozu pacy !!!!!!!!!!!
1
Scx 2016-08-05 20:42:27
Artman Świece Marek Kozbur Sp zo.o. jest chyba najlepszą w regionie z tego co wiem, normalnie do przodu
1
Gal Asterix 2016-08-11 15:16:19
Ani razu nie było wypłacane w trzech, ale lubię twój tok myślenia. Co następne? Smoki?
wdefvb 2016-08-13 10:52:33
alse nie rozumiem dlaczego wobec tego jest tak w ratach wypłacane to nie można tego zalatwic za jednym zamachem żeby po prostu komus zalapacic i bylby swiety spoko to jednak trochę dziwne jest chyba..
ehhh 2016-08-16 11:31:19
Umiesz człowieku czytać ze zrozumieniem ? Jak odpowiedź jest twierdzaca to po co piszesz setny raz czy terminowo płaci jak jest 1000 razy napisane, że NIE. I co to jest dla Ciebie dobra stawka ?

A wypłacane w ratach bo to na "styl zachodni" tygodniówki - zielona wyspa

Gal Asterix - wypłate pewnie na koncie masz tak jak smoki istnieją
3
jytfm 2016-08-16 22:49:22
Dobrze, żę atmosfera u nich dopisuje, to zdecydowanie dobry znak.
1
Zostaw swoją opinię o Artman Świece Marek Kozbur - Kurów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artman Świece Marek Kozbur