brak logo

It Management Marcin Zygmunt

Gdańsk

Opinie o It Management Marcin Zygmunt

Piotrek 2012-06-09 10:55:41
Co za wartościowa opinia! Moja jest skromniejsza. Nie wiem, czy praca tam jest przyjemna, niemniej wiem, jak niskich lotów są usługi, które Pan [usunięte przez moderatora] oferuje swoim Klientom. Przez dłuższy czas (2-3 lata?) miałem nieprzyjemność być nieświadomym Klientem tego Pana (był podwykonawcą firmy, z którą mieliśmy umowę). Zwykłym, marnych lotów spamem (prowadzącym bezpośrednio do serwisu głównego z domen m.in. o porno i gejach) zapracował dla nas na filtr. Obecnie poziomem swojej kultury żenująco niskim żąda ode mnie, bym przygotował mu określone jego wytyczne, to zdejmie linki sprawiające, że nasza witryna ma filtr. Przestrzegam przed podejmowaniem współpracy z firmami nie mającymi pojęcia o traktowaniu Klienta i o tym, jak zadbać o witryny Klienta. Zamiast wybierać takich \"fachowców\" polecam zatrudnić absolwenta i kazać mu rejestrować wpisy ręcznie w byle jakich katalogach. Efekt z pewnością będzie lepszy, a na pewno tańszy, mniej ordynarny i mniej szkodliwy.
1
Trafnie ujęte 2012-06-18 08:33:46
Trafny opis tego, co niektórzy pozycjonerzy wyprawiają ze stronami swoich (albo nie swoich) Klientów. Trzeba to jasno napisać, jeżeli Pan [usunięte przez moderatora] z IT Management stosuje takie praktyki, to przestrzegam przed współpracą z nim dla dobra własnej działalności i własnego interesu.
1
Derty 2012-07-20 14:49:06
Masakra. Nie polecam tej firmy do pozycjonowania. Totalna amatorszczyzna. zainwestowaliśmy w te firmę ok. 10 tyś. rezultat - strony brak w top200 - z dnia na dzień. przykre.
kolejny niezadowolony 2012-08-08 12:01:51
Współpraca z ta firmą to jakaś masakra!!! przez kilka tygodni strona była co prawda top 10 ale po kilku tygodniach jest w ogóle nie do znalezienia po większości słów kluczowych. Do tego do końca trwania umowy nie można nawiązać współpracy z inną firma ,gdyż wtedy zasługi pozycjonowania przypisze sobie Pan [usunięte przez moderatora] i oczywiście potwierdzam brak szacunku do klienta i przy pierwszych problemach wychodzi gburowatość właściciela.
1
bwm 2012-09-06 15:36:35
Amatorszczyzna jakich mało. Nie polecam.
Popieram 2012-09-07 17:55:57
Szkoda, ze teraz dopiero wyszly te opinie. Bo duzo osob takich jak ja weszlo w te pozycjonowanie i teraz zaluje jak diabli.
Syf.
Marcin Zygmunt 2012-09-14 20:34:23
Szkoda tylko ze niektore osoby nie chca podpisac sie imieniem i nazwiskiem i podac pelnych szczegolow naszej wspolpracy.

Moze Pan reprezentujacy strone motoopony.pl opowie jak to firma w trakcie ich pozycjonowania uruchomila strone ktora byla kopia 1:1 ?

Ciekawe prawda ?

A może Pan reprezentujący agencje eventową opowie jak to nie płacił faktur przez 4 miesiące a później dziwi się, że pozycje spadły ?

Cóż mamy wielu stałych klientów którzy są z nami w topie od dawna i długo w nim pozostana - ale jeśli ktoś nie szanuje firmy z którą współpracuje to tak to się właśnie kończy.
3
Aniulla 2014-10-02 13:31:02
Spamowanie na forach (także zagranicznych) to nie pozycjonowanie..
Damian 2015-02-11 08:53:31
My z kolei mamy dobre wyniki i jesteśmy od 3 lat zadowoleni.
1
Tomek 2015-05-18 01:16:38
Ja jestem już 3 rok zadowolonym klientem pana Marcina. Nie wiem jak inni ale u mnie nie ma żadnych problemów - nawet udało mi się dostać rabatach po 2 latach obowiązywania umowy
2
ftg 2016-05-13 23:27:36
to tym bardziej @spott jak jest to duża firma to moim zdaniem powinna właśnie mieć stronę i to jak najszybciej. Sami sobie robią krzywdę nie mając jej
Zostaw swoją opinię o It Management Marcin Zygmunt - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie It Management Marcin Zygmunt