brak logo

Coffee Magic

Katowice

Opinie o Coffee Magic

Gość Coffee 2012-01-16 11:29:13
Pewnie że mogę powiedzieć, na barze zarabiają 1300zł za cały etat, a kelnerki mają umowę na pół etatu i dostają za to 560zł, a pracują po ok 200 godzin:) więc powodzenia
1
klient 2012-01-23 09:32:21
Też o tym słyszałam
3
oooo 2012-01-31 11:01:16
Tak to prawda , pracuj , pracuj ,ale i tak nic nie planuj , bo nie znasz ani dnia , ani godziny jak Ci podziekują.A z płacą to samo .
3
Asia 2012-03-19 19:35:09
Tylko zapomniałaś dodać, że tysiaka na miesiąc wyciąga się lekką (usunięte przez administratora). z napiwków, po podziale z bufetem. Ha ha. I wcale nie dwieście godzin. WIEM COŚ O TYM! Ale fakt - rotacja duża, ale powiem Wam, że jak widzę laski, które które męczą się po trzech godzinach roboty i udają, że nie widzą klientów, albo usyfionego stołu to się nie dziwię, że nie popracują. Kierowniczka nie popuści. Albo robisz, albo wypad. Ale co kto lubi. Zawsze sobie można postać w sklepie z ciuchami:-)
2
gość 2012-04-23 16:33:44
Pani (usunięte przez administratora) widze tu zagościła:) hahahahah....(usunięte przez administratora) to się ma 1000zl napiwków, od sponsorów:) i to wszystko pisze największy leń:):) no popatrz
1
pracownik 2012-05-20 16:05:25
(usunięte przez administ(usunięte przez administratora) W KOŃCU TO CZĘŚĆ PRACY KELNERKI! A może byś się tak przedstawiła zawistna kobieto :-)? (usunięte przez administratora)
Ola 2014-01-24 18:32:03
Pracodawca normalny, kasa normalna w ciągu roku, a w sezonie letnim o wiele większa, nabiegać się trzeba, ale pracując w tej kawiarni od kilku miesięcy nie przerobiłam jeszcze takiego, żeby 180 godzin wyrobić, zawsze mniej. Grafik dzień na dzień, chyba że ktoś się chce zamienić. Studiuję i nie robią mi z tym problemów. Te negatywne opinie to pewnie od zwolnionych :-)
sms 2016-05-20 23:22:11
hm, jak pakiet tak Cię przyciąga, to próbuj :) ja to bym się pchał na spedytora, chyba zaryzykuję swoich sił.
Zostaw swoją opinię o Coffee Magic - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coffee Magic