brak logo

Ludwikowski Jacek Kancelaria Adwokacka

Wrocław

Opinie o Ludwikowski Jacek Kancelaria Adwokacka

Grzegorz 2011-02-15 12:00:43
Koleżko, widać, ze akordem uzupełniasz opinie o firmach, w których nie dzieje się dobrze. RKL i Kancelaria to przykład firm, które "respektują" prawa pracowników, płacą "więcej" niż minimum na umowę zlecenie, a wymagają tak jak na umowę o pracę. Omijać szerokim łukiem.
szymon haha 2011-05-20 06:56:19
nigdy w kancelarii nie pracował żaden szymon!!!! boże żenujące !!!Ludzie strzeżcie się jak czarnego kota;)
anonim 2011-06-02 03:05:55
ja też pracowałem w tej kancelarii i muszę stwierdzić, że straszne bzdury pisze \"anonimowa\", bo atmosfera w pracy jest naprawdę w porządku, a jeżeli komuś się nie chce pracować albo się nie nadaje to potem brednie wypisuje. Poza tym ludzie nie szanują pracy - taka jest prawda, a koleżanka \"anonimowa\" chyba wyleciała z pracy i dlatego teraz się wyżywa :)
Ja 2011-06-03 13:56:55
hmm 2,5 roku i bylo fajnie ? aplikacje chyba trwa 3 lata z tego co pamietam więc co sie stało z tym 0,5 ???? i moje pytanie czy własnie tam ukończyłeś aplikacje czy może jak pisze Pani- Anonimowa - " ludzi sie zwalnia z dnia na dzień"?
carlos 2011-06-21 07:15:27
Widać, że szymon pisze pod akord, ale zgodzę się z mecenasem. Praca jest w porządku, a jeśli będziesz zaangażowany to szybko dostanie się podwyżkę bądź premię. Polecam :)
:* 2011-08-17 11:15:02
I na nic zdadzą się tu piękne słowa szacownych oponentów. Którzy zapewne wytoczą teraz ciężkie działa, połknięcie gorzkiego medykamenu zwanego prawdą, nie jest dla wszyskich a świadczy to jedynie o "wielkości" tej kancelarii windykacyjnej bo między Bogiem a prawdą przydomek adwokacka to przerost treści nad formą:)
:* 2011-09-12 02:00:55
Twoje dni w tej firmie i tak zostały już policzone...;d
pln 2011-09-29 10:22:35
pracowałam w kilku firmach windykacyjnych i wiem jak to wygląda. nie będę cytowała wypowiedzi i opinii na ich temat - sami możecie zobaczyć. dlatego na tle pozostałych firm do tej Kancelarii nie ma się za co przyczepić. tutaj można się chociaż czegoś nauczyć i jest parę osób, które naprawdę mają pojęcie o prawie i o przepisach.
przemo 2011-12-29 23:24:18
ile zarabia sie w tej kancelarii??
aplikantka 2012-01-20 01:02:29
Bardzo dobry adwokat, profesjonalna kancelaria
ja 2012-02-21 23:37:40
A ja sobie tak myślę, że Kancelaria tak naprawdę funkcjonuje tylko dzięki jednej osobie i na pewno nie jest to mecenas. Myślę, że tek kto pracował w tym miejscu wie o kim mowa. Fakt, że ta Pani. czasami potrafi być ostra, ale generalnie jest ok i można się z nią dogadać. W sumie to dzięki niej da się tam jakoś pracować.
1
anonimmmmmm 2012-03-27 21:38:55
nooo, pani czasem wymiata. ale generalnie w pracy jest ok. a to, że szefostwo wymagające to nawet lepiej jeżeli chcesz się czegoś nauczyć. i fajne,jest to, że jak się ma jakiś pomysł na usprawnienie pracy to zawsze można przyjść i go omówić.
love 2014-03-05 21:42:30
Na stronie Ludwikowskiego jest napisane, że Kancelaria poszukuje stażystów oraz pracowników., także pewnie po stażu proponują współpracę, jeśli się człowiek nadaje.
cichy 2014-03-12 14:05:17
tak tylko znając życie najpierw trzeba się natyrać za pół darmo robiąc kupę roboty za innych...ale taki już los
marcin 2014-03-16 15:42:03
Pewnie stażysta musi pomagać w drobnych pracach biurowych, ale pewnie i dają możliwość nauki wielu rzeczy, ja chyba spróbuję.
artur 2014-03-31 21:28:13
Może ktoś pracujący w kancelarii adwokackiej Ludwikowski napisałby, czy stażyści rzeczywiście zostają czasami?
sonik 2014-04-13 21:18:43
piszą u siebie na stronie, że ich zespół składa się z "doświadczonych pracowników", więc studenci mogą mieć problem
gocha 2014-05-26 16:50:06
sonik, ale wiesz student to dziś nie tylko pryszczaty 20-latek. Ludwikowski daje jakies benefity, dobry socjal?
Norin 2014-05-26 19:51:06
@gocha, nie wszyscy, pryszcze to mają gimnazjaliści i licealiści, studenci już coś potrafią i o świecie wiedzą.
poszukiwacz 2014-08-25 20:55:46
Koleżanki i Koledzy ! I jak tam z tymi stażami ? Jest sens składać aplikację i starać się o pracę ? Jakie sprawy i klientów ma ta kancelaria ? Można się czegoś nauczyć ?
Wojtek Maras 2015-01-23 15:41:11
a czy ta kancelaria przyjmuje stażystów? Byłbym skłonny odbyc taki staż w Ludwikowski Jacek Kancelaria Adwokacka. Jeżeli bym się spisał to byłaby możliwość późniejszego zatrudnienia? jeżeli nie to napiszcie tylko czy można zgłosić się chociaż na ten staż? Dobrze jest uczyć się od profesjonalistów...........
Kamilek 2015-03-26 01:31:45
Odnoszę takie wrażenie, że każdej kancelarii przydaje się stażysta, chociaż nie wiem jak w tym konkretnym przypadku wyglądałaby taka współpraca z kancelarią. We Wrocławiu jest sporo podobnych działalności także można spokojnie spróbować się z nimi skontaktować i o to dopytać, bo raczej zbyt dużej ilości stażystów nie przyjmą bo nikt nie będzie się chciał dużą grupą zajmować...
oj 2016-05-14 08:32:20
Atmosfera rzeczywiście może dopisować, ale nie widziałem, żeby pokazało się ostatnio jakieś ogłoszenie pracy, wiadomo czy można się teraz do nich załapać?
Zostaw swoją opinię o Ludwikowski Jacek Kancelaria Adwokacka - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ludwikowski Jacek Kancelaria Adwokacka