brak logo

Julnata Elwira Litwin

Koszalin

Opinie o Julnata Elwira Litwin

ON 2012-08-09 22:09:48
ile płacisz?
:) 2012-08-10 15:15:49
Jak ja się cieszę, że (usunięte przez administratora) pada :) (usunięte przez administratora)
borys ukraina 2012-08-16 10:46:14
i co z tym adresem?
on 2012-08-24 10:25:36
Dzwonie od 3 dni na ten nr tel.
Nikt nie odbiera albo poza zasięgiem.
Powidz ile płacisz bo nie wiem czy warto zawracać sobie głowę...
ktoś2 2012-08-31 16:26:45
borys, powiem ci za darmo, oni to przyworza z niemiec, z hamburga
borys ukraina 2012-09-03 16:47:48
dziwny kraj dziwne ludzie nikt nie chce zarobic?? przeciez to wasza wyplata za miesiac pracy
ON 2012-09-04 22:16:06
tak za darmo dają i dopłacają jeszcze do transortu żebyś sobie przywiózł do PL ludzie ale macie fatazję.
onn 2012-09-14 23:14:28
Dlaczego nie dostajecie odpraw? zwalniają i zwalniają u was
Dor Mordor 2012-11-14 16:34:14
No słyszałem jakie u was tam cyrki odchodzą. Co niektórzy znajdują tylko to nowe sposoby, by przypodobać się \"Górze\". Jest tam was dużo i powinniście tworzyć zespół, a nie kopać pod sobą dołki. Niedługo nikt tam nie będzie chciał pracować. Tylko pogratulować.
ktos 2012-11-17 16:49:09
czy to prawda, ze zamykaja dzialnosc z koncem roku?
Gruba Zdzicha 2012-11-26 09:09:07
Nie muszą zamykać i tak 21 grudnia wszystko pierdutnie ;-)
Krasnoludek z Sierotką 2012-11-26 13:04:36
... a z nowym rokiem działalność będzie kontynuowana na Marsie...
ktoś 2012-12-23 10:40:55
Szefostwo to ma swoich pracowników gdzieś, właśnie to pokazali jak bardzo... nawet życzeń na Święta nie potrafią złożyć swoim pracownikom !!!
a. 2013-05-16 09:24:47
jak sytuacja w tej firmie wygląda aktualnie? widziałam że poszukują pracowników. pracował ktoś tam w biurze?
szaszka 2013-05-28 12:02:13
Jak sobie radzą? Znam bardzo dobrze jedną osobę, która tam pracuje i z tego co słyszałam to radzą sobie świetnie, nadal prosperują i jak widać na allegro mają 130 stron z aukcjami, atmosfera jest nie do zniesienia, jedna drugiej obrabia dupsko, potworzyły się jakieś obozy, z tego co przeczytałam co ludzie pisali o tej firmie to nic się nie zmieniło.
Pozdrawiam
Ktoś 2013-05-28 15:22:54
Dla chcących tam pracować - tak z grzeczności odradzam. Niestety z roku na rok coraz gorzej. O ludziach tam nie wspomnę. Mimo mojej ciężkiej pracy na magazynie nikt i tak nie docenia więc po co tam pracować? (usunięte przez administratora)Podobnie niedoceniana jest praca też na innych stanowiskach, oj dużo się zmieniło. Dziwię się tylko tym co pracują tam parę lat i tak naprawdę jakby chcieli to by (usunięte przez administratora)ruszyli i znaleźli pracę a nie narzekają, że muszą tam pracować bo innej pracy nie ma. Tylko ludzie baz własnego zdania i charakteru zostają tam na dłużej. Wielkie panie po studiach, śmiechu warte !!! I co wam te studia dały ? Prace w JULNACIE !
ja 2013-06-01 09:53:29
Podobno ponad rok temu "wyparowało" z magazynu około 1/4 towaru. Po tym zwolnili ponad 30 osób. Najprawdopodobniej większość tych ludzi pisze tu opinie.
Nie zwiększają zatrudnienia. Przyjmują tylko w miejsce dziewczyn, które spodziewają się dziecka.
Praca taka jak wszędzie. Warunki ok. Płace mogły by być większe.
ktos 2013-06-02 20:12:12
nie zgadzam się z opinią poprzedniczki, ponieważ gdyby nie zwiększali zatrudnienia to nie bylo by tam ofert pracy oraz stażu.rok temu pozwalniali ludzi a teraz gdy jest praca to juz nikt nie chce tam wracać z poprzednich pracowników to szukają nowych. w tej firmie z tego co wiem to jest taka moda, że najpierw pozatrudniają a następnie po paru miesiącach pozwalniają i kolejno szukają nowych. (usunięte przez administratora)
1
momoka 2013-07-25 15:59:20
Odradzam każdemu kto poszukuje pracy, (usunięte przez administratora)Ogólnie ŻENUA...
1
x 2013-08-20 09:21:37
Praca straszna, bardzo wykorzystują ludzi no i płacą grosze(usunięte przez administratora)
1
Gabriel 2014-01-14 11:00:58
No właśnie większość lasek po studiach, wielkie Panie, a pracują za marne grosze. Zwłaszcza jedna licencjat skończyła a słoma jej z butów wychodzi. No ale w sumie mają za grosze ubrania. Tylko czekać aż firma padnie.
K 2014-01-14 17:27:35
Pracowalam tam dluzszy czas temu. Skonczyla mi sie umowa, a oni zaproponowali mi umowe - zlecenie. Smiech na sali. Podejrzewam, ze teraz kazdemu ptracownikowi tak zaporpponuja, jesli bedzie sie im umowa konczyla
1
kakałko 2014-01-28 10:53:38
Pracuje tu juz x czasu, praca jak praca nie mozna za bardzo wybrzydzac jak na warunki koszalinskie. W koncu w JULNACIE jest jak w rodzinie ;) (usunięte przez administratora)
ktoś 2014-03-06 10:52:44
Zarobki są może i nie aż takie złe, ale często nie na czas. Moim zdaniem jest szef ok, szefowa wiecznie nabzdyczona. I prawda, że potworzyły się obozy. Góra damulki vs dół zbuntowane. Chociaż zdaje się, że na dole dużo się zmieniło. Obgadywanie jest na porządku dziennym i donoszenie co kto źle robi, byle się pozbyć konkurencji. Motywacja w firmie leży i kwiczy. Premie dla pupilek. Znam opinie kilku osób, pracujących w tej firmie i nie jest ona pochlebna. No ale te, które tu pracują cieszą się, że mają pracę, bo w Koszalinie nie ma lekko.
Praca dobra dla mało ambitnych. Innym odradzam.
xxx 2014-03-07 10:16:18
(usunięte przez administratora) nie ma nowych aukcji zostało ledwo 8 stron wystawionych , to już koniec czy inne konto na all otwierają ?
2
znajoma 2014-03-09 11:24:31
Moja koleżanka tam pracowała dość długo i co nie co mi opowiadała jak to jest w Julnacie. Na początku było fajne, miła atmosfera, szefostwo rozmawiało z pracownikami, ponad 40 osób zatrudnionych, premie + nadgodziny. Jak na Koszalin koleżanka nieźle zarabiała. Zaszła w ciąże i myślała, że jej podziękują, ale do późnego miesiąca ciąży pracowała i pozwolili jej wrócić. I wróciła. Ale Julnata już nie była tą samą Julnatą. Pracowników bardzo mało, szefostwo nagle zmieniło nastawienie do swoich pracowników, wszystko było załatwiane przez Kadrową, potworzyły się obozy, obgadywanie siebie na wzajem było na porządku dziennym. Do tego wypłata nie na czas i ogólnie lipna atmosfera. Teraz ponoć pracowników coraz mniej. Dwie dziewczyny zaszły w ciążę, jedna błagała by jej pozwolili wrócić, ale potraktowali ją jak bożonarodzeniowego psiaka,nie jesteś nam już potrzebna i tyle. Innym rzucili umowy w obawie,że na zlecenie nikt nie będzie chciał pracować. W sumie jeśli chodzi o samą pracę to źle nie jest, godziny fajne, płaca jak na Koszlain ujdzie, ale jak normę zrobisz w parę godzin i do 15:00 siedzisz sobie i "zbijasz bąki" (tak w przypadku wystawiających). Jak ktoś tu wyżej napisał praca dla mało ambitnych, a każda praktycznie wielka pani po studiach. Babeczki z magazynu jednak trochę więcej się narobią i te 8 h pracują. Plusem pracy w Julnacie jest to, że za grosze fajne ciuszki można kupić, nie wiem jak jest teraz, jaki asortyment mają, bo koleżanka już nie pracuje, ale jak odchodziła to mówiła,że za ciekawie to nie jest i kwestia czasu kiedy zamkną firmę.
M.P. 2014-03-12 15:20:09
Witam,
przede wszystkim chciałam zaznaczyć, że tego typu strona jest odwiedzana głównie przez byłe i obecne pracownice firmy Julnata, które boją się podpisać swoim imieniem pod bzdurami które wypisują na byłe współpracownice. "Ach nie podpiszę się w ogóle lub będę podszywała się pod znajomą znajomej itd., ciekawe czy się skapną, że to ja? Obrażę kilka dziewczyn, dowale im a co sobie będę żałować??!!!".ŻENUJĄCE!!! Tak więc moje inicjały powinny Wam wiele mówić. Proszę Was dziewczyny, przestańcie robić sobie koło ogona i nie wypowiadajcie się na tematy na które nie macie dość dobrej wiedzy albo jeśli opieracie się na plotkach. Rozumiem wypowiedzi odnośnie pracodawcy, który nie jest święty, o płacy, godzinach czy samej pracy i jej warunkach, ok. Może kogoś z zewnątrz to zainteresuje, ale przykro mi ja nie mam zamiaru czytać tu o swojej osobie. I jedyna rzecz o którą mogę "BŁAGAĆ" to o troszkę rozumu dla osób się tu wypowiadających i o odrobinę emaptii i zrozumienia dla osób tu opisywanych. Dla jasności - kwestia negocjacji możliwości warunków dalszego zatrudnienia tylko i wyłącznie dla świadczeń to zupełnie coś innego. Nie mam noża na gardle by błagać o dalszą pracę w takiej firmie. A tak poza tym to co z tego, że osoby tam pracujące są po studiach?? Bynajmniej!!! Są wykształcone ale mają pracę.. Ile znamy przypadków osób po studiach pracujących w Biedronkach czy McDonald'sach?? Wówczas tak czy siak byście się śmiały, że pracują na kasie w Biedronce by poczuć się lepiej!!! Bez przesady, tego typu argumenty że Panie po studiach wciąż pracują w Julnacie trafiają tylko do tych właśnie nie wykształconych lub wykształconych nie posiadających w ogóle pracy, które im zazdroszczą, że się nie narobią (chodzi mi o osoby wystawiające bo praca nie należy do najcięższych, chyba że zimą gdy mróz odmraża im palce i stopy). Dajcie sobie spokój z tego typu opiniami i nie róbcie taniej sensacji by poprawić sobie humor a zepsuć go innym.
Serdeczne pozdrowienia dla przyjaciół i jeszcze serdeczniejsze dla tych po przeciwnej stronie…
Byłapracownica 2014-03-15 18:14:29
Rok 2010 był najlepszym rokiem tej firmy. I Pamiętna impreza firmowa... koniec roku 2010 i firma zaczęła upadać. Brak tam kogoś kto by tym pokierował - i tu nie chodzi o szefostwo tylko o braku pracownika który by tym zarządzał i zajmował się marketingiem firmy. Zero rozumowania liczy się tylko zysk dla szefostwa.
1
arto 2014-04-15 13:36:41
firma jest do sprzedania więc tylko mozecie liczyć zeby lepszy szef sie trafił i poukładał cały ten bur...ałagan :)
ktosia 2014-04-21 21:30:56
A niby skąd takie INFO że firma do sprzedania???
ola 2014-04-30 18:40:50
jak chcą sprzedać to pewnie za sporą kasę, branża rośnie o około 10% każdego roku
sprawdzałam ich statystyki na allegro (wszystkie konta) - w latach 2011-2012 sprzedawali każdego miesiąca około 100 tyś sztuk w detalu przy rocznych przychodach ponad 40 mln złotych, niezły wynik jak na detalistę
dobryduszek 2014-05-04 19:21:21
Wynik wynikiem hahah... tylko ciekawe dlaczego z ok 50 osób zrobiło się 10 pracowników buehehhehe to się nazywa dobry WYNIK ! Brak słów tylko idiota by kupił ten( usunięte przez administratora )
Ona 2014-06-04 20:39:28
No jak tam ? Żyje jeszcze ta Julnata czy już jej nie ma ? Coś cisza....
Krzysia 2014-07-24 22:22:44
jestem żywo zainteresowana jak wyglada praca tam dzisiaj.. Mam dzieci i jesli bym zaczela tam prace musiałabym zostawic dzieci na dluzej pod czyjas opieka..
prosze doradzcie czy warto.. chce znalezc prace.. musze dac chleb dzieciom
Jurekogórek 2014-07-29 09:04:56
Chyba koleżance Krysi się coś pomyliło co Julnatka upadła...
Jurekogórek 2014-07-30 08:24:39
a co Ty do (usunięte przez administratora) możesz wiedzieć raczej nie jesteś pracownikiem skoro tak piszesz... śmiech na sali. Chyba pisze to sama szefowa ha ha ha. Co z tego że aukcje są jak pracowników nie ma? Aukcje muszą zejść te co są i tyle... potem będzie NICOŚĆ z Julnatki.
Ktoś 2014-08-08 14:49:55
Dokladnie ! Musza wyprzedac caly towar aby moc zamknac ten burdel na kolkach ;) pracownikow, ktorzy tam wystawiali aukcje juz dawno nie ma i potraktowali ich jak smieci !!! Zenada ciesse sie ze upadla ta firma :)
mariobros 2014-11-20 11:39:11
Mozecie powiedziec co dobrego w firmie sie dzieje? Bo wielu tu przebakuje o zamknieciu, plajfowaniu etc.etc. ale zadnej oficjalnej informacji na ten temat nie bylo i nie ma wiec nie ma co dzielic skory na niedzwiedziu. Pracownicy caly czas sa tam zatrudniani czy firma w jakis drastyczny sposob zmienila swoje dzialania ?
M. 2014-11-21 20:04:15
Co dobrego się dzieje? Złoż CV a się przekonasz hahahahahahahahahah............ Firma na plajcie... ledwo co się ratuje a pewnie nie na długo. A śmieszne laski wracaja na każde ich zawołanie (piszę tu o tych co lizały d....). Takie dziewczyny nie znaja własnej wartości wracajac się tylko poniżają... Jak teraz jest? 4 osoby pracują z 70 to chyba o czymś świadczy prawda? ;]
1
Była Julnatka 2014-12-30 15:48:06
Jak tam w Julnatce ?
Padła czy jeszcze wisi ?
Odliczacie dni do końca swojej pracy?

Tak dla informacji jakby ktoś chciał wiedzieć ile się zarbiało w Julantce :
Magazyn - 1470 zł (czasami jakaś premia wpadła)
Wystawiające itp :
najgorsze 1470 zł
najlepsze 2000-2300 bez nadgodzin a z nadgodzinami 2500-3000
Piszę o kwotach NETTO !
Było fajnie jak praca była doceniana.
Bye Bye.
1
byłapracownica 2015-01-29 21:35:12
Witam. Ja również chciałabym się podzielić swoją opinią na temat tej firmy. Czytałam wasze wpisy przed zatrudnieniem się do Julnaty i po tym jak mnie z tej firmy wywalono. I niestety muszę się z Wami zgodzić. Faktycznie utworzyły się obozy, pracownik z magazynu był traktowany jak śmieć, a nie ukrywajmy, że to dzięki nim wychodziły wysyłki do klientów. Wiele się zmieniło od czasu kiedy firma zatrudniała aż tylu ludzi. Przede wszystkim ilość paczek, spadła do około 200 dziennie, a nie jak kiedyś 500. Na dzień dzisiejszy na magazynie zostały tylko 3 osoby, z których jedna z nich przewodnicząca całego zamieszania, której nikt nie trawi, ale każdy wchodzi jej tam gdzie słońce nie dociera, ale że jest spokrewniona z szefostwem jest nietykalna i jeśli jej się nie spodobasz to bądź pewna, że długo tam nie popracujesz. najgorsze jest to, że nie tylko pracownika magazynu traktują jak intruza, ale i klienta zaczynają olewać, wciskając kit niewybaczalny. Sprzedają rzeczy jako nowe a tak naprawdę są to ciuchy używane w stanie tragicznym (brudne, śmierdzące, buty podklejone tanim klejem), ale sprzedają je jako nowe ale z defektem. Takich rzeczy się nie robi!!!!! Temperatura na magaznie nie przekracza 4 stopni, a z tego co mi wiadomo powinno być 15 stopni, ale kto by się przejmował ludźmi na magazynie, którym palce kostnieją z zimna. Płaca nie wiem jak kiedyś, ale teraz jest minimalna. Zgodzę się również z humorkami szefowej. Nie jesteś jej znajomym-jesteś nikim. Szef niby spoko, olewający stosunek do wszystkiego i do wszystkich. I uwierzcie mogłabym tak wymieniać bez końca wszystkie wady tej firmy, ale to i tak niczego nie nauczy właścicieli Julnaty. Ludzie tam pracują, bo muszą na śmieciowych umowach, bo jak z pracą jest to wszyscy wiedzą. Ale jeśli zamierzacie złożyć tam swoje CV to przemyślcie to 1000 razy.
3
ZmarnowanaTu 2015-03-14 01:23:51
Przewodnicząca magazynu to niejaka Pani El.?Hehhehe:D Ona to się niczego i nikogo nie boi:D To Wy, potencjalni, a najbardziej obecni, pracownicy powinniście się JEJ bać! To ona swą żelazną ręką, w najmniej sprzyjających człowiekowi do pracy warunkach, daje radę i daje przykład innym, ŻE MOŻNA! Jest niczym relikt minionej epoki, nie do zdarcia! I, niczym ów relikt, pokazuje Wam, że nie macie powodów do narzekania, bowiem ona Wam zawsze udowodni, ze zimą nie trzeba na magazynie nosić spodni. Wystarczą ekstra kozaki i spódnica z ekstra paki! (czyt. spódnica z ciuchlandu, choć córka ma tego w bród czy brud (jak wspomniała "przedwpisywczyni") hahahaha:D
3
PREZES 2015-06-20 13:41:55
Coś tu cicho.... co tam istnieje jeszcze ta Julnata ?
karolink 2015-09-24 09:51:59
Piszę jako klient z Allegro. Obsługa firmy Julanta tak mnie zamurowała, że zaczęłam szukać info o tej firmie w necie. Rzadko zdarza się, aby pracownik reprezentujący firmę zwracał się w tak chamski i bezczelny sposób do klienta jak dzieje się to w firmie Julanta. Myślę, że tutaj tkwi niepowodzenie i "znikanie" tej firmy z rynku. Gdyby mój szef zobaczył, że tak się zwracam do klienta z mety zostałabym zwolniona, albo co bardziej prawdopodobne akurat w przypadku mojego szefa posłałby mnie na jakieś szkolenie z "obsługi klienta" lub na psychoterapię, abym uporządkowała swoje emocje. AA i nawet jak mam niemiłe doświadczenia z firmą właściwie nie zdarza się, abym szukała w necie info o firmie i chciało mi się w ogóle to robić, bo zazwyczaj to właśnie obsługa klienta, odpowiedź na reklamację sprawia, że odpuszczam, bo odpowiedzi są przemyślane i skierowane tak aby mnie nie obrazić jednocześnie informując ,że np. moja reklamacja jest niezasadna dla nich. Niesamowite, że reprezentując firmę można się zwracać do klienta w taki sposób jak czyni to Julanta.
1
Żaneta 2015-10-27 18:01:48
Na produkcji jest ok. Najgorsza wada to praca w nocy, ale zarobki lepsze od tych co obskakują dzionki o około 50%. Brygadzistka to straszna jędza, ale nic nie kuma więc można chować się po kontach.
Natasza 2015-10-28 09:42:02
Pracuj tu 8 lat jako monter grabi. Jest do dupy. Robota jest ciezka, a kije wielkie. Jak się co zrobi nie tak, to szefowa bije po plecach. Po pracy trza czyscic kible.
ja 2015-10-28 17:59:22
GRUBA ZOŚKA PUSZCZA SIĘ W KEBABIE...

nie ja 2015-10-28 18:38:42
sama się puszczasz obciągaczko listonosza
myślisz, że jak nie podasz imienia to nikt nie zgadnie kto to napisał głupia pindo!
Grzesiek 2015-12-31 22:17:06
Ja słyszałem, że fajne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam pracują.
1
okor 2016-05-11 17:43:56
Myślę, że to nie jest jedyne pytanie @koren, mogą także pytać jakie są Twoje wymagania finansowe, czy też Twoje wady. Ale warto się przygotować, bo sama rozmowa przebiega w przyjemnej atmosferze, później negocjujesz warunki umowy o pracę
Zostaw swoją opinię o Julnata Elwira Litwin - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Julnata Elwira Litwin