brak logo

Elektroland Jakub Wróblewski

Ziemięcin

Opinie o Elektroland Jakub Wróblewski

oszukana 2013-01-24 15:09:13
Dołączam się do negatywnych opinii. Pan [usunięte przez administratora] jest [usunięte przez administratora] !!!!! Oszukuje i naciąga zwykłych ludzi. Gdzie ten człowiek ma sumienie? Nie na darmo o nas mówią w świecie, że tylko Polak Polaka potrafi oszukać. Mnie też oszukał. Nie zostawię tak tego, nie oddam oszustowi pieniędzy na które muszę ciężko zapracować. Nie kupujcie u tego [usunięte przez administratora], a jeżeli daliście się nabrać tak jak ja, to nie darujcie mu tego. Niech oszust nie czuje się bezkarny
Darek 2013-01-25 08:27:03
Ja wpłaciłem pieniądze 9 grudnia 2012 i do dzisiaj nie mam zakupionego produktu. Owszem jestem zwodzony emailami że już wysyłają , że dodadzą upominek itp. Do wczoraj dałem termin zwrotu pieniędzy na konto- nie zostały zwrócone. Zatem poświęce swoje 60 minut i zgłaszam sprawę na policję.
bad 2013-01-25 19:49:13
Ja normalnie dziś dostałam paczkę, trochę odbiega od tego jak wygląda na zdjęciu, ale jest to rzecz którą zamawiałam...szok...a już też zaczęłam kombinować ja to załatwić, na szczęście nie muszę.
w0jtek 2013-01-30 15:31:26
Cierpliwie czkam na przysłanie zamówionego towaru .Czekam już przeszło miesiąc- jeszcze trochę poczekam, ale jak skończy mi się cierpliwość to zażądam zwrotu pieniędzy w wyznaczonym terminie i odpowiednimi odsetkami za każdy dzień zwłoki. Będę nadal cierpliwie czekał,a cierpliwość tą wynagrodzą mi odsetki.W końcu sprawą zajmie się odpowiedni urząd.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 2013-01-30 22:54:39
w0jtek - 2013-01-30 15:31:26

Cierpliwie czkam na przysłanie zamówionego towaru .Czekam już przeszło miesiąc- jeszcze trochę poczekam, ale jak skończy mi się cierpliwość to zażądam zwrotu pieniędzy w wyznaczonym terminie i odpowiednimi odsetkami za każdy dzień zwłoki. Będę nadal cierpliwie czekał,a cierpliwość tą wynagrodzą mi odsetki.W końcu sprawą zajmie się odpowiedni urząd.
szkoda twojego zapału i tak cie oleją
xxx 2013-01-31 12:21:09
w0jtek - 2013-01-30 15:31:26

Cierpliwie czkam na przysłanie zamówionego towaru .Czekam już przeszło miesiąc- jeszcze trochę poczekam, ale jak skończy mi się cierpliwość to zażądam zwrotu pieniędzy w wyznaczonym terminie i odpowiednimi odsetkami za każdy dzień zwłoki. Będę nadal cierpliwie czekał,a cierpliwość tą wynagrodzą mi odsetki.W końcu sprawą zajmie się odpowiedni urząd.
Nie licz na to że się doczekasz przesyłki a i o pieniądzach też zapomnij o odsetkach tym bardziej. To jest oszust, który czuje się bezkarnie, widocznie ma jakieś plecy, że tylu ludzi już oszukał i oszukuje nadal i nikt mu nic do tej pory nie zrobił. Ja czekam na przesyłkę już dwa miesiące i kilkakrotnie dzwoniłem do niego, wysyłałem maile, zażądałem zwrotu pieniędzy i cały czas tylko obiecał a teraz nawet nie odbiera telefonu i nie odpisuje na maile. Ja straciłem cierpliwość, nie liczę już na to, że otrzymam przesyłkę lub zwrot pieniędzy.
Sklep 2013-02-03 15:00:25
Witam Szanowni Klienci proszę o przesłanie numeru zamówienia jeżeli Państwo nie otrzymali przesyłki na adres: [usunięte przez administratora], nikt nie zostanie oszukany. Proszę o podawanie numeru zamówienia i adres dostawy. Jeżeli Państwo nie otrzymali przesyłki a wpisują tutaj swoje spostrzeżenia to proszę podać numer zamówienia i skontaktuje się z kupującym. Pozdrawiam Sklep Elektroland Kuba Wróblewski
1
klient 2013-02-05 11:35:38
Panie Jakubie, czy można wyjaśnić nam dlaczego tak Pan prowadzi ten biznes? Czy coś Pan zyskuje na tym, że klientowi nie wysyła towaru? Przecież to wygląda jak jakaś paranoja. Kupujemy, wpłacamy, Pan nam nie wysyła towaru.

Dlaczego Pan tak robi? Przecież nie jest Pan oszustem co robi przekręt i znika. Ma Pan stały adres, istnieje Pan. Nie można normalnie nas obsługiwać?

Czy to tak trudno wydrukować sobie listę zamówień i wysłać klientom? Czy też z założenia "sprzedaje" Pan to czego nie ma i kombinuje potem jak to zdobyć i bazuje na tym że większość klientów nie będzie się kłóciła o parę złotych?

Prosimy o wyjaśnienie. Dlaczego tak Pan robi?
akmk 2013-02-05 19:05:11
Możecie sobie do bólu pisać do tego gościa- elektroland- ja wysłałem do nich już trzy emaile z czego w ostatnim napisałem że jeśli do 11 lutego nie wyśle towaru lub do 14 nie odda pieniędzy to właśnie w tym dniu idę to zgłosić na policje i do rzecznika praw konsumenta i co i NIC zero odpowiedzi.Ja nie będę się stresował niech zajmą się tym odpowiednie służby. Pozdrawiam wszystkich klientów tego wspaniałego sklepu.
1
Krzysiek 2013-02-05 20:14:59
Witam niestety dołączyłem do pozostałych klientów którzy zapłacili za towar i zostali z niczym. W moim przypadku kupiłem latarki 5 sztuk 4 małe 1 duża zapłaciłem w tym samym dniu tj 18.12.2012 po zapytaniu kiedy dojdzie paczka dostałem odpowiedz że do 21.12.2012 paczka będzie wysłana (posiadam ten e-mail w skrzynce) po upłynięciu tego terminu już w roku 2013 zażądałem zwrotu wpłaconej gotówki otrzymałem odpowiedz że w ich regulaminie jest na wysyłkę 21 dni roboczych a paczka zostanie wysłana w dniach 07-11.01.2013r (zapisane w skrzynce odbiorczej) dziś mamy 05.02.2013 dodzwonić się do tej "firmy" graniczy z cudem.

teraz pytanie ja wydałem u nich 248zł gdzie można zgłosić zaistniałą sytuację chodzi mi o wszystkie możliwe organy a może niech wszyscy oszukani skontaktują się ze sobą aby wspólnie dowiedzieć się jakie mamy prawa ja dowiedziałem się że postępowanie tego pana można odczytać jako [usunięte przez administratora] tzn. art. 286 par. 1, który brzmi:

"Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8."

jest to ścigane z urzędu.

Poza tym można również dochodzić swoich roszczeń na drodze powództwa cywilnego. Czynność prawna jest nieważna jeśli dokonana została pod wpływem błędu, podstępu i innych niedozwolonych czynników. Można więc napisać pozew o stwierdzenie nieważności czynności prawnej dokonanej na skutek podstępu. Do tego roszczenie o zwrot spełnionego świadczenia wraz z odsetkami ustawowymi.


ma ktoś jeszcze jakieś pomysły na odzyskanie swoich pieniędzy i aby zapobiec oszukiwaniu innych potencjalnych klientów ?
1
ja 2013-02-06 08:13:26
Krzysiek - 2013-02-05 20:14:59

Witam niestety dołączyłem do pozostałych klientów którzy zapłacili za towar i zostali z niczym. W moim przypadku kupiłem latarki 5 sztuk 4 małe 1 duża zapłaciłem w tym samym dniu tj 18.12.2012 po zapytaniu kiedy dojdzie paczka dostałem odpowiedz że do 21.12.2012 paczka będzie wysłana (posiadam ten e-mail w skrzynce) po upłynięciu tego terminu już w roku 2013 zażądałem zwrotu wpłaconej gotówki otrzymałem odpowiedz że w ich regulaminie jest na wysyłkę 21 dni roboczych a paczka zostanie wysłana w dniach 07-11.01.2013r (zapisane w skrzynce odbiorczej) dziś mamy 05.02.2013 dodzwonić się do tej "firmy" graniczy z cudem.



teraz pytanie ja wydałem u nich 248zł gdzie można zgłosić zaistniałą sytuację chodzi mi o wszystkie możliwe organy a może niech wszyscy oszukani skontaktują się ze sobą aby wspólnie dowiedzieć się jakie mamy prawa ja dowiedziałem się że postępowanie tego pana można odczytać jako [usunięte przez administratora] tzn. art. 286 par. 1, który brzmi:



"Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8."



jest to ścigane z urzędu.



Poza tym można również dochodzić swoich roszczeń na drodze powództwa cywilnego. Czynność prawna jest nieważna jeśli dokonana została pod wpływem błędu, podstępu i innych niedozwolonych czynników. Można więc napisać pozew o stwierdzenie nieważności czynności prawnej dokonanej na skutek podstępu. Do tego roszczenie o zwrot spełnionego świadczenia wraz z odsetkami ustawowymi.





ma ktoś jeszcze jakieś pomysły na odzyskanie swoich pieniędzy i aby zapobiec oszukiwaniu innych potencjalnych klientów ?
be1fer48 2013-02-07 00:29:15
Odpowiadam Krzysztofowi
Ja na swoją przesyłkę czekałam przeszło 2 miesiące,e-maile od nich i do nich mam w swojej skrzynce.Poszłam na policję z wydrukowanymi e-mailami i potwierdzeniem przelewu bankowego.Skierowano mnie do policjanta,który zajmuje się wyłudzaniem,także przez sklepy internetowe.Policjant zrobił notatkę,przy okazji wspólnie przeczytaliśmy opinie o panu [usunięte przez administratora].Policjant doradził mi aby wysłać jeszcze jednego e-maila,powołując się na rozmowę z nim.Reakcja była natychmiastowa.Przesyłkę otrzymałam,chociaż żądałam zwrotu pieniędzy,bo zamówiony artykuł miał być upominkiem gwiazdkowym,czyli był już nieaktualny. Pozdrawiam i życzę wytrwałości
ecik 2013-02-08 12:06:30
Ja zamówiłam towar 16 10 2012 i do dziś nic ani towaru, ani pieniędzy, już nawet nie zliczę ile emaili do nich wysłałam, w połowie stycznia wszystkie wydrukowałam i zgłosiłam sprawę u rzecznika praw konsumenta - czekam na odpowiedź - tyle że każdy z nich ma jakiś termin na odpowiedź. A poza tym firma na tyle sprytna, że zmienili regulamin - jak zamawiałam to był inny - z innymi terminami dostaw . A przy okazji mam pytanie - do którego sądu należy złożyć pozew - jestem z drugiego końca Polski i nie znam tamtych terenów. Będę wdzięczna za odp.
Robik 2013-02-09 13:14:34
Typowa firma krzak. Ja podobnie jak większość tutaj zamówiłem towar ponad 2 miesiące temu i do dzisiaj zero reakcji. Już przestałem liczyć na zwrot pieniędzy ale postaram się "umilić" Panu [usunięte przez administratora] działalność w każdy możliwy sposób. Zgłaszam oczywiście sprawę na policję jak również do KRD - gdzie o dziwo nie figurują jeszcze jako dłużnicy, ale szybko to się zmieni - oraz dodatkowo do firmy windykacyjnej. Poszukam też wszelkich forów gdzie można opisać oszustwo i napiszę odpowiednie opinie w celu ostrzeżenia potencjalnych klientów.
oszukana 2013-02-11 17:25:11
Elektroland !! uwaga!! [usunięte przez administratora]!!!!! obracaja wpłaconymi pieniędzmi za zamówiony towar !! nie wysyłaja zamówionego toawaru tylko te pieniądze traktuja jako pożyczka bez oprocentowania!!!!!!! i przez kilka mc nia dysponuja zwodzą innych ze towar wysłany lub go aktualnie zabrakło lub że jest w trakcie realizacji !!! ale to jest kłamstwo!!! bo nie jest to prawda !!! oni zyskują darmową pozyczkę od nabranych klientów !!! dopiero po zawiadomieniu ze się zgłosi sprawe policji i kolejnych pismach odsyłają po ponad 2,5 mc pieniądze!!!! [usunięte przez administratora]I!!! !
MD 2013-02-14 12:08:21
W odpowiedzi na durnowate maile, które dostaję od kilku tygodni, panie [usunięte przez administratora]i (zamówienie 5238 z początku stycznia):

Witam Szanowny Kontrahencie,

Bardzo przepraszam za wydłużony czas zgłoszenia wyłudzenia moich pieniędzy przez Pana na Policji. Właśnie udaję się na komendę. W ramach rekompensaty otrzyma Pan również ode mnie upominek mniej internetowy, gdy tylko Cię namierzymy, debilu.

P.S. Pierdolę te kilkadziesiąt złotych, mam nadzieję, że Cię udupią prędzej czy później.

Miłego dnia!!
1
lindeberg 2013-02-15 12:19:40
Niestety zakupy w elektroland.pl to bardzo prawdopodobne problemy z realizacją transakcji. Dokonałem zakupu w połowie grudnia na dużą kwotę. Sklep wywiązał się tylko w części ze swoich zobowiązań i od początku stycznia do dziś próbuję odzyskać wpłacone pieniądze za resztę niezrealizowanego zamówienia. Kontakt telefoniczny i email bardzo utrudniony, odpowiedzi wymijające, wszelkie zapewnienia bez pokrycia.
Regulamin sklepu został niedawno zmieniony i teraz realizacja transakcji może trwać nawet od 1 dnia do 1,5 miesiąca !! Paranoja...
Sprawa na chwilę obecną jest zgłoszona na Policję jako oszustwo i wyłudzenie. Zobaczymy co uda się w tej sprawie zrobić Policji.
Tomek 2013-02-18 20:32:38
Witam,
KAŻDEMU SZCZERZE ŻYCZĘ aby nie spotkał na swojej drodze tej firmy. Firma ta naciąga ludzi, zakupiłem towar w grudniu do tej pory ani towaru ani pieniędzy. JAk się dodzwonię to zbywają że złożyli na poczcie reklamację, że wysyłają ,że dadzą upominek. a jak proszę o numer przesyłki to ciągle wmawiają że muszą z poczty wsiąść książkę nadawczą i oddzownią. Normalnie oszuści. Nieźle musi byc ustawiony gościu skoro nikt mu nie "wpierodilł" Przecież gminą Błędów Ziemięcin nie jest duża i przecież wszyscy go znają. Jak nie odda mi pieniędzy to skrzykniemy się i pojedziemy do jego firmy i takie zrobimy mu eldorado z firmy internetowej że sie nie pozbiera. Każdego zNas oszukał. Od kilku lat to robi, a nikt z tym porządku nie zrobił. Ludzie jak tak dalej będzie to bedzie się czuł bezkarny.
Agnieszka 2013-02-19 19:01:01
[usunięte przez administratora]t!!!! Bawi się w kotka i myszkę! zamówiłam towar 50 dni temu a On ciągle ściemnia, dzwoniłam do niego ze 30 razy wysłałam mnóstwo e-maili bo status zamówienia zmienił już dawno na wysłany! Jutro idę na Policję i wysyłam pismo do Urzędu Skarbowego o przeprowadzenie kontroli u tego oszusta!
Wojtek 2013-02-24 13:02:40
Dziękuję za opinie--dzięki Wam nie zrobiłem głupstwa
sklep 2013-03-01 14:31:30
Witam

Niech Pan poda przynajmniej swoje dane i numer zamówienia , bo jest Pan anonimem
Klejent 2013-03-04 19:19:25
sklep - 2013-03-01 14:31:30

Witam



Niech Pan poda przynajmniej swoje dane i numer zamówienia , bo jest Pan anonimem
Nosz do k. nędzy. Panie nie wie Pan komu wysłał towar a komu nie? Kto przysłał pieniądze a kto nie?

TO już o panu świadczy wystarczająco.
Mouser 2013-03-06 15:09:40
Brak odpowiedzi na e-maile, nie otrzymanych towarów. Zamówiłem 5 tygodni temu. Skandaliczny firma.
1
Mouser 2013-03-08 15:15:22
Wysłałem e-mail grożący zadzwonić na policję i prawnika i poz przybył dziś. To było zamówić na 31/1/13 i zapłaciłem dodatkowo za kuriera! Trwało to tak długo, że kupiłem sam element z Allegro. Dotarła w 2 dni! Nie wrócę do refundacji, jak to będzie Boże Narodzenie, zanim otrzymają to! Przepraszam za mój polski, jestem Brytyjczyków.
mastan4 2013-03-12 12:29:16
Zamówienie 4860.
Po trzech miesiącach otrzymałem paczkę ,bez części zamówionych towarów ,bez gratisów ,które sprzedawca oferuje na stronie oraz tych ,które miałem otrzymać za wydłużony termin dostawy .
Na reklamację o brakach w przesyłce brak odpowiedzi ,sprzedawca tradycyjnie milczy .
mastan4 2013-03-14 00:20:36
mastan4 - 2013-03-12 12:29:16

Zamówienie 4860.

Po trzech miesiącach otrzymałem paczkę ,bez części zamówionych towarów ,bez gratisów ,które sprzedawca oferuje na stronie oraz tych ,które miałem otrzymać za wydłużony termin dostawy .

Na reklamację o brakach w przesyłce brak odpowiedzi ,sprzedawca tradycyjnie milczy .
Więc dzisiaj zostałem totalnie zaskoczony ,kurier przywiózł resztę zamówienia i te wszystkie gratisy .
1
teresa 2013-03-14 01:31:48
pytam wszystkich,bo czytam ze od2010 roku ,oszukuje pan Kuba ,a strona nadal istnieje!!!,nadal mozesz zamawiac towar i go nie otrzymaz!,wszystko legalnie ,ludzie zglaszaja na policje i nic! cos tu niegra mamy2013 i miesiac temu zostalam oszukana ,moze do telewizji,jak Policja sobie nie radzi,opini setki oszukanych ,ile to kasy?
do pani teresy 2013-03-16 20:25:44
Firma istnieje i nikogo nie oszukuje , ma podany termin realizacji zamowien i w takim terminie wysyla.Jak ma pani problem to nalezy isc do sklepu stacjonarnego zaplacic 200% wiecej i miec go od reki . Ogarnijcie sie ludzie.
1
teresa 2013-03-18 12:02:47
ludzie ogarnijcie sie!!,i nie kupujcie w tym sklepie!!! ,najpierw czytajcie opinie ,potem zamawiajcie .jak ktos juz sie dal oszukac ,to regulaminowo odczekac miesiac ,potem zglaszamy na policje ,piszemy do sklepu i towar jest! a reszta nabija kase oszustowi ok.,jest pan uczciwym oszustem 200%
meegi 2013-03-21 11:02:22
(usunięte przez administratora)! A ten cały biznes to świństwo połączone z łajdactwem.
Na zamówiony i opłacony towar czekam od 3 grudnia 2012 r. że tez nie ma mocnych na taki proceder.
1
andrzej 2013-04-20 04:50:06
(usunięte przez administratora),zrobcie to,co ja.Wyslalem maile do kkp i urzedu skarbowego w Grojcu,dolaczylem korespondencje mailowa i opinie o wroblewskim,otrzymalem z urz.skarbowego inf.ze zajma sie sprawa.po trzech dniach wroblewski napisal przepraszajacego maila,pelnego unizonosci po nastepnych trzech dniach kurier dostarczyl zamowiony towar,co prawda bez zadnej instrukkcji i gadzetow ,ktore mialy byc.ALE JEST ZWYCIESTWO,wiecie co zrobie teraz:ZRESETUJE MOJA GLOWE I KOMPA
Jarek 2013-04-26 21:57:48
no cóż jak widać również ja zapłacę za swoją naiwność ale odzwyczaiłem się od tego, że można tak bezczelnie oszukiwać ludzi i nie sprawdziłem wcześniej opinii o firmie Elektroland
moje zamówienie ma już ponad 30 dni i ani towaru ani odpowiedzi na maile się nie doczekałem, we wtorek po pracy idę na policję,
pomyślę jeszcze o urzędzie skarbowym,(usunięte przez administratora)
mmmmmm 2013-05-07 20:03:22
ja czekam juz 2 miesiace i cisza.......nie odbiera,nie odpisuje jutro zglaszam na policje
yola06 2013-06-09 13:40:16
W 100% zgadzam się z poprzednikami. Elektroland to (usunięte przez administratora) pieniądze wpłacone, mijają 2 miesiące, towaru brak, kontaktu brak, Zgłaszam sprawę na policję i wszystkim radzę zrobić tak samo.
bogna 2013-06-20 10:56:59
Już się wystraszyłam jak przeczytałam wasze opinie na temat elekrolandu a Ja zamówiłam u nich maszynkę do strzyżenia psów i też nic mi nie przysłali ani nie odbierają telefonów tym bardziej napisali mi,że przesyłka będzie szybko zrealizowana poczekam jeszcze do końca tygodnia jak mi nic nie przyślą też zgłoszę to na policję
ana 2013-07-02 21:56:54
też się nacięłam-( zamówienie 6420 z 12 kwietnia br.) obiecują wysyłkę i nic a potem zero kontaktu -nie ma wyjścia -trzeba albo tam pojechać i "pogadać" albo zgodnie zgłosić na policję
ana 2013-07-12 18:52:21
ana - 2013-07-02 21:56:54

też się nacięłam-( zamówienie 6420 z 12 kwietnia br.) obiecują wysyłkę i nic a potem zero kontaktu -nie ma wyjścia -trzeba albo tam pojechać i "pogadać" albo zgodnie zgłosić na policję

o ! a dziś przetarłam oczy bo paczka dotarła -po trzech miesiącsach !!!
magdus269 2013-09-17 12:54:02
coś w ty jest,ja na swoją paczkę czekam dopiero tydzień 9386,ale jak właśnie się dowiaduję od was,to chyba daremne moje czekanie.Fakt.kwota niewielka ale gdybym wiedziała wolałabym przepłacić i mieć pewność.poczekam jeszcze tydzień,zobaczymy,mam do tego całego ziemięcina niedaleko więc się chyba pofatyguję do frajera, albo na policję zgłoszę, dołączę do grona niezadowolonych klientów,
tadek_ke3 2013-09-20 17:55:55
Moja opinia może tylko potwierdzić inne wcześniej wyrażone opinie na temat Elektroland Jakub Wróblewski.To cyniczny,pozbawiony honoru i ambicji' pseudo handlowiec" który od dn.9.07.2013r wielokrotnie obiecywał w z wielkim trudem nawiązanych połączeniach dając nawet "słowo honoru" ,że już,już wysyła moje zamówienie nr7556 na sumę 385,17PLN a po tygodniu oczekiwania ja mu wysyłam maila,on mi odpisuje że "przeczytano" i tak już 2,5 miesiąca.Nie reaguje na żadne argumenty ani żądanie zwrotu wpłaconej sumy.Dzisiaj wyczerpał moją cierpliwość.Zgłaszam sprawę na policji.Dość chamstwa.
zp 2013-11-05 13:59:05
Łatwo złożyć zamówienie i zapłacić. A potem cisza. Telefonów nie odbiera. Na emaile nie odpisuje.
Nigdy więcej z taką firmą.
1
DER 2013-12-10 20:28:44
TO samo mam towar opłacony i wysłany szok tylko gdzie , każdy wie co mógłby zrobić ale przecież potem będą same problemy w mordę na ALLEGRO by tak nie było
A tak naprawdę to na co on liczy towaru nie wysyła kase wydaje opinia do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> przecież tak długo nie pociągnie może ma problemy zdrowotne musi się leczyć nie odróżnia zła powinni mu założyć w us niebieską książeczkę tak jak Policja to robi przecież to oszustwo gospodarcze i nikt na to nie ma wpływu ale sumując zlecenia to może być ze 65 000 pln/miesięcznie cholera wie pisze zgłoszenie do us potem podjedziemy zobaczymy w czym problem już nie chodzi o kasę ale fakt
że cię ktoś w (usunięte przez administratora) robi na wigilie odwiedzimy mamy blisko.
der 2014-01-08 14:27:05
No niestety ELEKTROLAND wielki negatyw jak można tak prowadzić interes równo 2 miesiące po zakupie towaru chyba się cieszę ,że wogóle paczka dotarła.Nie dziwie się ,że nie przez ALLEGRO prowadzona jest sprzedaż bo przecież wyleciał by z hukiem ten przedsiębiorca.
Od tej pory jak nie kupuje przez allegro sprawdzam opinie o sprzedawcy bo można się nieżle nadziać na przekręt
1
dorota 2014-07-18 10:22:43
dnia 16 VI BR ZŁOŻYŁAM ZAMÓWIENIE NA MASZYNKĘ ELEKTRYCZNA DO NABIJANIA TYTONIU DLA MĘŻA.DO DZISIEJSZEGO DNIA NIE MA TOWARU ANI ZWROTU PIENIĘDZY ZA NIE ZREALIZOWANE ZAMÓWIENIE!!!DZWONIŁAM DO PANA (usunięte przez administratora),NAGRAŁAM SIĘ NA SEKRETARKĘ.CZEKAŁAM ,ŻE MOŻE SIĘ ODEZWIE...MIARKA SIĘ PRZEBRAŁA(usunięte przez administratora)
OSZUST 2014-11-23 16:01:20
zamuOwienie nr.5427 nowak128 NIE MYSL ZE CI PODAROJE POWODZENIA ! SWINIO.
Nie podaruje 2015-02-03 15:25:46
Witam Wszystkich zrobionych w balona przez Jakuba Wroblewskiego. Wlasciciel firmy Elektroland, Jakub Wroblewski jest nieogarniętym prostakiem ktoremu wystaje sloma z butow, sily juz nie mam na tego cepa, jak mozna odebrac telefon i do klienta powiedziec "ja tu rzadze" "ja ustalam zasady gry" na pytanie kiedy odda moje pieniadze uslyszalem odpowiedz "kiedy bede chcial buraku", jedynym burakiem jakim moze byc to jest osoba ktora nie potrafi normalnie rozmawiac przez telefon, i wyzywa klientow bo nie potrafi odpowiedziec kiedy zwroci pieniadze za TREFNY towar. Nie polecam wchodzic w jakiekolwiek spółki z tym cyganem, cygan u mnie na podworku lepiej sie zachowuje. Elektroland to firma ktora ma na celu oszukac klienta, zyje i funkcjonuje z oszustwa a tym wszystkim kieruje Jakub Wroblewski pseudonim krętacz.
1
NATKA 2015-04-29 19:46:33
UWAGA OSZUST!!!!!! Nie sprawdziłam opinii wcześniej. Oczywiście towar zamówiłam za pobraniem ale przy odbiorze paczki, która wysłana była poczta polską nie mogłam sprawdzić zawartości. Po zapłaceniu ponad 200 zł okazało się że w paczce jest inny towar. po wielu rozmowach z szefem i zapewnieniach że błąd zostanie naprawiony i dostanę nowy towar nic nie ruszyło. Minęły 3 miesiące i nic. ZWYKŁY OSZUST.!!!!!
Ika46 2015-09-03 22:26:48
Ja też zostałam naciągnięta przez tego OSZUSTA na ponad 200 PLN.Raz udało mi sie dodzwonić, obiecał (jak wszystkim) , że towar wyśle w ciągu 2dni. Minęło już 222 dni i towaru jak nie było tak nie ma. Wczoraj sprawdzałam stronę internetową OSZUSTA Jakuba Wróblewskiego www.elektroland.com.pl , to była dostępna z ofertą handlową. Dzisiąj również zajrzałam i o dziwo-JEST NIEDOSTĘPNA. Mam nadzieję, że w końcu dopadł go wymiar sprawiedliwości. Dodam również, że też zgłosiłam doniesienie o oszustwie na Policję. Co z tego wyniknie- zobaczymy.Napiszę. Proszę napiszcie jak zakończyła się Wasza sprawa, jak zgłosiliście doniesienie na Policji. Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
ika46 2015-09-27 08:39:26
Chcę Was powiadomić, że po zgłoszeniu oszustwa na Policji,(pisałam wcześniej) (usunięte przez administratora) szybko zwrócił mi wyłudzone pieniądze. Przyznam, że była to dla mnie miła niespodzianka. Takich ludzie trzeba ścigać i nie ważne jest, czy to 50zł czy 300zł. Życzę Wam powodzenia. Pozdrawiam.
lilkry 2016-08-26 11:15:02
Nasza firma wpłaciła zaliczkę 147,98 dwa lata temu i do dziś nie ma ani pieniędzy ani zamówionego towaru..
boss 2016-09-06 22:12:04
Hej, wiecie czy mają teraz jakieś oferty pracy? CHętnie bym się załapał, z góry dzięki za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Elektroland Jakub Wróblewski - Ziemięcin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektroland Jakub Wróblewski