brak logo

Hambex Zaopatrzenie Gastronomii

Wrocław

Opinie o Hambex Zaopatrzenie Gastronomii

anonim 2011-01-26 06:25:11
tiaaaaa, akurat
anonim 2011-12-19 18:44:36
czyli jak tam jest w końcu? hmm...?
NN 2012-02-10 17:36:51
Ciekawe kto pisał ta wcześniejszą opinię. Na pewno ktoś kto tam nigdy nie pracował.
NN 2012-02-10 17:41:35
NN - 2012-02-10 17:36:51

Ciekawe kto pisał ta wcześniejszą opinię. Na pewno ktoś kto tam nigdy nie pracował.
Witam wszystkich, polecam wam firmę Hambex Zaopatrzenie Gastronomii. Hambex Zaopatrzenie Gastronomii jest porządną firmą o ugruntowanej pozycji, która bardzo szybko się rozsrasta i ma proste zasady działania. Jeżeli nie wiesz czy rozpocząć tam pracę albo może udajesz się na rozmowę kwalifikacyjną to chcę powiedzieć, że warto.


;)))) Ciekawe kto pisał ta wcześniejszą opinię. Na pewno ktoś kto tam nigdy nie pracował.
oszust 2013-01-06 12:40:10
Napisz coś więcej o tej firmie. Jak wygląda praca, jakie zarobki, jakie atmosfera w firmie, podejscie szefa do pracowników. Czekam na opinie tylko szczere
pracowałem tam 2013-07-11 22:22:58
nie polecam tego nikomu, ciagly stres, nigdy nie wiesz kiedy skonczysz prace, kierownik i szef traktuja Cie jak [usunięte przez admina]
1
Kristal 2016-08-03 13:13:58
Jesli chodzi o zaopatrzenie to tylko w Cater Group mają dobre jakościowo produkty i mogę zamawiać wszystko online :) Działają na całą polskę - zamawiam od 10 lat i jestem bardzo zadowolona
www.catergroup.pl
Kristal 2016-08-03 13:14:15
Jesli chodzi o zaopatrzenie to tylko w Cater Group mają dobre jakościowo produkty i mogę zamawiać wszystko online :) Działają na całą polskę - zamawiam od 10 lat i jestem bardzo zadowolona
Zostaw swoją opinię o Hambex Zaopatrzenie Gastronomii - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hambex Zaopatrzenie Gastronomii