brak logo

Fobud Frydecki Tomasz

Marklowice

Opinie o Fobud Frydecki Tomasz

tom 2012-01-02 12:18:45
nie ciekawie sie pracuje, ciągłe podejrzenia, ale tak to jest jak sie ktoś dorobił na kradzieży to potem innych też podejrzewa, zarobki kiepskie, szefostwo prostackie, typowe dorobkiewicze, nie polecam, uciekajcie od tej firmy jak najdalej
Tomek Frydecki 2012-03-31 10:34:22
Internet jest potężnym narzędziem dzięki któremu można łatwo innych ludzi oceniać z ukrycia.
Bardzo chętnie spotkał bym się twarzą w twarz z osobą która napisała te bzdury o kradzieżach itp.
Jetem pewien że Pan (usunięte przez administratora) by tego nie powtórzył patrząc mi prosto w oczy bo musiał by kłamać.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany prawdziwymi opiniami to zapraszam do kontaktu osobistego lub mailem z osobami które pracują u nas w firmie one są dużo bardziej wiarygodne niż opinie sfrustrowanych ludzi niepotrafiących sobie poradzić w życiu którzy szukają ujścia swoich emocji w szkalowaniu opinii innych.

Pozdrawiam Frydecki Tomasz
(usunięte przez administratora)
pracownik 2012-09-30 21:20:47
Nie wiem czy na te ciężkie czasy jest druga taka firma na rynku. Wypłata zawsze na czas(co do stawki można się dogadać) Ubranie robocze, nigdy nie było i nie ma problemów z narzędziami i z elektronarzędziami bo różnie to bywa w innych firmach. Różni ludzie pracują, ale można się dogadać ze wszystkimi.Co najważniejsze można się dogadać z szefem i to na każdy temat.Firmę polecam zwłaszcza murarzom.Pozdrawiam wszystkich pracowników:))
1
herman 2012-09-30 22:21:43
Tak wyplaty co miesiac to jedyna dobra zecz w tej firmie ale \\\"pracownik\\\" zapomnial dodac ze czesto soe zdarza ze ludzie maja obcinane wyplaty nawet o 500 zl .Co do narzedzi to roznie z tym bywa niektorzy nie moga sie doprosic miarki lub innych podstawowych narzedzi.Kierownicy nie maja pojecia o prowadzeniu prac wina obarczajac pracownokiow.
1
jony 2012-10-01 10:27:41
Hmm Fobun nie wiem czy który kolwiek z was spatkał się z totalna bezdradnoscia kierowników w Fobudzie kierownictwo jest zbedne bo i tak o niczym nie ma pojecia :) Podziekowal . Dla ludzi szukajacych pracy Wszytko inne tylko nie fobud
jony 2012-10-01 10:29:56
"A jak wygląda sprawa premii?" Zapomniałem dodac w tej Firmie Premia nie istnieje i nie ma co sie na nią łudzic
jony 2012-10-01 10:35:26
Tomek Frydecki - 2012-03-31 10:34:22

Internet jest potężnym narzędziem dzięki któremu można łatwo innych ludzi oceniać z ukrycia.

Bardzo chętnie spotkał bym się twarzą w twarz z osobą która napisała te bzdury(usunięte przez administratora)
1
Robol 2012-10-09 20:25:46
(usunięte przez administratora)Niechciałbym żeby tacy ludzie budowali mi dom..Nie polecam
Pracownik 2012-10-20 21:12:50
Te głupoty wypisują (usunięte przez administratora) którzy myślą że wystarczy przyjść do pracy i już im się kasa należy.Ale niestety tak łatwo nie ma. żeby mieć trzeba coś zrobić. (usunięte przez administratora)
1
Pracownik 2012-10-20 21:20:35
500zł coś na ten temat wiesz bo za kołnierz nie wylewasz.
1
były pracownik marek 2012-12-04 10:22:36
Ja przepracowałem w tej firmie prawie 2 lata.
-Wady Problemem były zbyt wysokie wymagania co do jakości robót, robota była często zrobiona lepiej niż klient tego oczekiwał to był największy stres.
Pamiętam że kara za picie w pracy to 500zl
Firma się rozrasta i teraz na budowach szleja kierownicy

- Zalety wypłata ustalona i zawsze na czas, robota przez okrągły rok.
W okresie jakim pracowałem nie słyszałem żeby ktoś miał obcięte.
Jak ktoś szuka pewnej i stałej pracy to można tam ja znaleźć
1
Pracownik 2012-12-05 18:38:51
Gorące pozdrowienia dla wszystkich pracowników:)) Mikołaj istnieje:))))
pracownik 2012-12-10 17:38:11
za obcięte wypłaty bydom paczki,zamiast z socjalnego.
(usunięte przez administratora)
Pracownik 2012-12-23 17:39:25
Zdrowych, wesołych i radosnych świąt życzę wszystkim pracownikom:)
budowlaniec 2013-01-31 21:10:03
Człowiek w tej firmie jest notorycznie ponizany i wysmiewany Zero szacunku dla pracownika
bierdalain 2013-02-25 19:52:43
firma spoko ale co z tego jak ludzie sami sobie dołki szykują...
pracownik 2013-03-02 17:14:26
żodyn mi niepowie że ta firma jest spoko (usunięte przez administratora)
1
lili 2013-05-23 08:44:31
Zajrzałam tu i aż mi sie włosy na rękach zjeżyły! Co to jest ??? Tu maja byc opinie o pracodawcy a nie pyskówki sfrustrowanych grafomanów :P W dodatku jakąś udawana "śląska" gwarą Nie szkoda Wam na to czasu? Wzięlibyście sie lepiej do roboty skoro nie macie nic ciekawego do powiedzenia !
Serdeczne pozdrowienia dla pracowników firmy :D
Marek Z 2013-05-25 19:45:56
Pracowałem w tej firmie półtora roku
Nigdy nie miałem obciete z wynagrodzenia złotówki i o czymś takim nie słyszałem
Czasami były pyskówki z kierownikami bo żeczywiście muszą się sporo nauczyć ale pracownicy któży pracują najdłużej mówili że jest coraz lepiej co roku lepsze warunki .
Jak tam robiłem to ludzie dostają na start narzędzia do pracy , ubrania robocze,ludzie mają badania ,zorganizowany dojazd
W każdej firmie narzekają NIE MA IDEAŁU.
Zwolniłem się z Fobudu w zeszłym roku p poszedłem do malutkiej firmy gdzie miało być lepiej (było tylko na chwilę) teraz żałuję bo jak bym został miałbym napewno w zimie robotę.
Wiem że ta firma już istnieje ponad 10 lat i co roku jest coraz więcej ludzi zatrudnionych znaczy że się rozwija.
W Polsce ogólnie jest ciężko o dobrą robotę zmieniłem już chyba 15 firm budowlanych i chyba w Fobudzie było najlepiej.i najwięcej się nauczyłem dobrej roboty.
1
Darek 2013-05-25 20:04:06
Pracuję w tej firmie ponad 4 lat - nie nażekam.
Szef czasami pojawia się na budowie ale codziennie roboty pilnują kierownicy wymagają ale nie swirują
Każdy kierownik ma po kilka brygad do pilnowania brygady są po 2 do 5 osób. Każdy pracownik wie co ma robić .
Jak ktoś ma łęb na karku to robi to co lubi i w czym jest dobry. Przez 4 lata wypłata zawsze była na czas . Teraz się poprawiło bo niektóre roboty mamy płacone premie od akordu i jak dobrze pójdzei robota to można zarobić czasami i raz tyle co gdzie indziej.
1
Tomek 2013-05-25 20:21:13
Robol - 2012-10-09 20:25:46

Firma do dupy,sami alkoholicy i złodzieje,a reszta to rodzina szefa.Niechciałbym żeby tacy ludzie budowali mi dom..Nie polecam
Bardzo pouczająca opinia
Widać że konkurencja nie spi ;-)

Zachęcam do do kontaktu z pracownikami do których kontakt można znaleźć na stronie
www.fobud.com.pl

Pozdrawiam- Tomasz Frydecki
1
kierownik 2013-05-25 20:30:32
jony - 2012-10-01 10:27:41

Hmm Fobun nie wiem czy który kolwiek z was spatkał się z totalna bezdradnoscia kierowników w Fobudzie kierownictwo jest zbedne bo i tak o niczym nie ma pojecia :) Podziekowal . Dla ludzi szukajacych pracy Wszytko inne tylko nie fobud
jony
Czemu nie przyszłeś z tym do szefa tylko żalisz się na forum?
Może bijesz w kierownika bo jakoś trzeba konkurencję wykosić ?
1
klijent urzędu miasta 2013-06-27 21:19:56
w urzędzie miasta Wodzisław.Jak to możliwe że sie dyskryminuje inwalidów i kobiety z dziećmi , FOBUD rozebroł podjazd do inwalidów 8 miesięcy temu i to (usunięte przez administratora) wszędzie syf ,pracownicy łażą jak by mieli w(usunięte przez administratora) .Frydecki niewie jak to jest być inwalidą może sie kiedyś kapnie żle nie życzę....
Pracownik UM 2013-08-07 18:48:24
Firma Fobud rzetelnie podchodzi do zadania, remonty bez zastrzeżeń ale nie mogę pojąć zachowania kierownictwa wobec pracownika swojej firmy w obecności kom-petentów,personelu Urzędu Miasta Wodzisław Śląski gdzie padają irytujące obelgi! aż w głowie się nie mieści że człowiek wykształcony nie potrafi dobrać odpowiedniego zachowania czy sprzedać swoją kulturę osobistą na co dzień...tak się nie tworzy WIZYTÓWKI. Z pewnością mogę powiedzieć że człowiek niższego szczebla lepiej sie umi zachować niż "ci"z górnych półek tzw;marketowskich.
klijent użędu miasta 2013-08-10 14:32:15
wpełni sie z tym zgadzam , kierowniki to same soronie zresztom szef taki som ,chamskie zachowanie wogec ludzi se myślą że są najlepsi a są też firmy lepsze od tej robią prędko i dobże i mają szacunek do klijęta
"Kom-petent" kierownik Marek Grycman 2013-08-28 18:12:48
Witam,
w nawiazaniu do wypowiedzi powyżej,tj. osoby Urzednika UM, chcialbym złożyć szczere przepraszam, jezeli w towarzystwie Pana/Pani padły slowa uznane przez ww. adresata za niestosowne. Jak również zapraszam wszystkie osoby, które ww. adresat wskaże za nieodpowiednio traktujących w okresie rozpoczęcia pracy na obiekcie UM i poddam się w towarzystwie osoby ww. adresata osądzeniu czy też osobiście głośno przeproszone. Zaznaczę, iż jestem osobą impulsywną, lecz z pełną świadomością
oraz odpowiedzialnością dobieram tok rozmowy do sytuacji zaistniałej i zarzekam się że nikogo w moim odczuciu!! - świadomie nie obrażam.
Dziekuję również za pozytywną ocenę naszych prac. Polecam firmę na przyszłość.
były pracownik 2013-09-04 23:14:24
wstyd mi że pracowałem w fobudzie tak długo. współpracownicy spoko, wyrośnięte ego(usunięte przez administratora) niszczy firme. niepolecam pracy w tej firmie, niektórzy robią bo muszą, do czasu aż się pałka przegnie... zapytajcie pracowników bezpośrednio a nie górę bo ona gada jak musi -sterowana.
Typowo Nowobogaccy.
6
2013-10-13 21:20:41
coraz mniej
zbłedu 2014-02-21 20:06:25
firma która robi fuszerkę i wszystko jest pozorowane niby tak jak powinno być, prawdziwa firma która tworzy pozory normalności
1
Indiana Jones 2014-03-05 19:28:44
..."wszyscy mają akord mam i ja"... więcej mocy i mniej kołaczy i tak dla mnie to nic nie znaczy I *LOVE AKORD - *not
2
Grzegorz 2014-04-30 14:58:53
takie że lepiej do pośredniaka się zapisać po zasiłek bo nie robiac nic zarobisz to samo co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam heheheheh lol2
Marko 2014-06-19 00:18:48
Ludzie omijajcie tą firmę z daleka jedna wielka ściema i kombinacje.Pensje obcinane bez podania przyczyny niby za mało wydajny człowiek.Kierownik [usunięte przez administratora]bez honoru nie potrafi sobie poradzić w życiu to tkwi w tej firmie i pokazuje jaki jest ważny.Żenada
Marko 2014-06-19 23:09:29
Odpowiedz na kękę.Na szczęście kolego już nie masz nade mną żadnej władzy.Pracowałem tam pół roku i wiem kto jak pracuje i co tam się wyprawia w tej firmie.Te opinie powyżej są tego dowodem.Ciesze się że już mam tą firmę za sobą oby nigdy więcej
Pracownik 2014-06-25 18:21:47
Ja w Fobudzie już trochę pracuje i za uwarzyłem że Ci co te głupoty wypisują to po prostu są niedojdami życiowymi. W tej firmie pracują ludzie po 5 lat i nawet 10 lat i pracują fizycznie.
2
Paździoch 2014-07-24 19:20:11
co ty pierxxxxx nie ma takich pracownikow co robia po 10lat chyba ze hynio wszyscy mądrzy i z ambicjami dawno pouciekali a robia tam niedojdy zyciowe co im na reke akord i smieszne pule mamony ja robie jeszcze tam bo mam dogadane na godziny
1
jakimmicz 2015-01-09 18:36:30
Mam ostatnio niestety zbyt wielkiego pecha w zyciu i moje poszukiwanie pracy trwa zdecydowanie za dlugo. moze istnieje jakas szansa w ktorej mozna by bylo sie zalapac do pracy? chcialbym uzyskac potrzebne informacje na temat pracy wiec tak wlasciwie to bardzo bym chcial miec wreszcie stala prace a ostatnio to takie trudne.
lusia 2015-03-10 19:27:32
ja również chciałabym bardzo jak najszybciej znaleźć pracę i myslę że powinno mi się to chyba udać w Fobud Frydecki Tomasz, słyszałam że duże rotacje i sporo pracowników ciągle nowych przyjmują - czy to jest prawda? też poszukuja sprawdzonych i rzetelnych informacji o pracy w tej firmie - gdzie powinnam ich szukać?
margaret k 2015-03-30 17:08:03
ja również słyszałam o dużych rotacjach personalnych w Fobud Frydecki Tomasz i nie ukrywam że z tym wiążę swoije szanse na zatrudnienie w tej firmie, tylko nie wiem jak trafić w wolne miejsce i posadę od razu jak tylko będzie wolny wakat. dajcie jakieś info jak być w tych sprawach zawsze przed wszystkimi
el polako 2016-02-03 20:15:47
Zaczołom mieć praktyki w tej firmie i narazie mnie niczego nie nauczyli oby ta sytuacja się zmieniła.
Mrówka 2016-04-19 15:33:37
Od kilkunastu lat pracuje w budowlance od kilku lat w tej firmie.
Pracowałem wcześniej w różnych firmach i wiem że można w każdej coś złego znaleźć.
Kto chce szuka sposobu kto nie che szuka powodu ;-)
Ja nie narzekam
Kasa jest zawsze na czas mamy dobre narzędzia.
Kierownicy cisną i mają wymagania to chyba norma bo klient tego oczekuje.
2
Nicki 2016-09-21 12:07:18
el polako, może ty tępy jestes po prostu
ala 2016-09-21 22:00:14
Mrówka, widocznie polacy albo pracownicy firmy tylko sie czepiaja i na siłe szukaja sensacji, ważne że ty jesteś zadowolony z pracy widocznie robisz to co lubisz i ktos cie docenia.
Zostaw swoją opinię o Fobud Frydecki Tomasz - Marklowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fobud Frydecki Tomasz