brak logo

Dap Dariusz Bień

Łódź

Opinie o Dap Dariusz Bień

Jarek 2012-05-14 13:05:15
DAP Dariusza Bień to firma dwa krzaki, ludzie którzy ją prowadzą wystaje siano z butów a uważają się za ludzi z centralnej polski z miasta Łodzi. Poza tym są niewypłacalni, jadą na kredytach i szukaja u pracownika dziury w całym aby tylko obciąć kasę. [usunięte przez admina]
1
jeden z wielu 2012-06-08 14:14:51
lipa mowiac krotko NIKOMU NIE POLECAM !!!!!!
JA 2012-07-10 21:57:38
ŁATWO SIĘ WSTAWIA OPINIE,ALE W PRACY TEŻ TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ.JAK SIĘ DOBRZE PRACUJE TO NIE MA ŻADNYCH PROBLEMÓW Z TĄ FIRMĄ.NIE SŁYSZAŁEM,ŻEBY KTOŚ NIE OTRZYMAŁ WYNAGRODZENIA.
Marcin 2012-08-06 09:42:25
Bardzo dobra firma nie bojąca się wyzwań, jeżeli komuś zalerzy na pracy napewno będą docenieni, a Ci co ściemniają na budowie to wiadomo, że ich zwalniają ale napewno zostali rozliczeni finnansowo.
A że Pana Darka czasami nie ma na budowie to nie że imprezuje ale ma on wiele ionnych spraw i zleceń po to żeby nie zabrakło kasy na pracowników tylko, że psełdopracownicy szukają zemsty.
vicing 2012-10-22 12:57:54
To firma w której nikt nic nie wie sprzętu zero podstawowego bo ciężki jest oprócz tego kierownictwo nie ma pojęcia jak zarządzaź ludźmi zero szacunku do pracownika nie mówiąc już o kulturze,oprócz tego bez zastrzeżeń
BUDOWLANI 2013-03-15 15:08:26
OCENA FIRMY JEST DZIWNIE KRYTYCZNA BO PRACUJE W FIRMIE JUŻ PONAD DWA LATA I NIC TAKIEGO NIE ZAUWAŻYŁEM CO BY MOGŁO ŹLE ŚWIADCZYĆ O FUNKCJONALNOŚCI FIRMY DAP. JEST TO FIRMA DROGOWA I KAŻDY WIE JACY LUDZIE PRACUJĄ W TEJ BRANŻY A TO NIGDY NIE BĘDZIE WSKAŹNIKIEM KONDYCJI I MORALNOŚCI .ROZGORYCZENI LUDZIE WYLEWAJĄ ŻALE BO BYLI USUNIĘCI ZA NAGANNE ZACHOWANIE A POWINNI SAMI SIEBIE OCENIĆ I WYCIĄGNĄĆ GŁĘBOKIE WNIOSKI . WSZYSCY CO PRACUJĄ OD WIELU LAT CZY MIESIĘCY WIEDZĄ,ŻE NA BUDOWIE ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ NIEREFORMOWANY PODMIOT KTÓRY SWOJĄ SŁABOŚCIĄ CHCE USZCZYPNĄĆ PO PRZEZ PISANIE OPINI .
gibi 2016-05-20 08:28:08
na pewno upadli @marko czy może tylko przenieśli działalność gdzie indziej?
Grazyna 2016-11-30 13:39:24
gdzie zapodział się Dariusz?
Zostaw swoją opinię o Dap Dariusz Bień - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dap Dariusz Bień