brak logo

Anibus Anita Buszka

Wągrowiec

Opinie o Anibus Anita Buszka

Sebastian 2013-02-18 17:35:33
Wniosek o refundację gotowy w jeden dzień, dokumenty złożyłem, panie z urzędu bardzo chwaliły wykonanie wniosku. Warto współpracować z tym biurem. Polecam
Trudny klient 2013-02-20 17:21:14
Jednym słowem: polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AGRO-BUD 2013-02-23 12:33:43
Bardzo profesjonalne podejście do księgowości w połączeniu ze stosownymi i zrozumiałymi wyjaśnieniami dla klienta.
Marta W. 2013-02-27 17:42:27
Szybko i dokładnie rozliczono mi w tym biurze PITy z dochodami z Danii. Żadnych problemów. Ogromna wiedza ciemnowłosej Pani. Bardzo miła obsługa.
Miłosz 2013-02-28 16:56:27
PITexpress. Wypełniono mi PIT, szybko i za śmieszne pieniądze. Na dodatek z dostarczeniem do urzędu skarbowego. Wielki pozytyw.
Klient od skomplikowanego spadku 2013-03-07 18:06:47
Bardzo dobrze rozliczono mi w tym biurze spadek, dla mnie to była czarna magia. Babka wzięła papiery, zadała kilka pytań i już - rozliczyła. Mile zaskoczony, że tak łatwo jej poszło. Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez to biuro.
Marlene 2013-03-09 11:02:25
Dochody z Danii rozliczone. Zawsze mam weryfikację przez urząd skarbowy i zawsze wszystko na 100% poprawnie rozliczone.
1
Ziom 2013-03-13 17:56:10
Ja też elegancko mam rozliczone dochody z Norwegii. Jednego dnia zaniosłem dokumenty, dostałem informację, że jest rozliczone, byłem podpisać, a na drugi dzień, odebrałem potwierdzoną kopię PITu. Nie mogli za mnie wysłać elektronicznie, bo nie miałem kopii PIT z zeszłego roku. Tak byłoby jeszcze szybciej. Jestem bardzo zadowolony z obsługi.
1
Lolita 2013-03-18 19:00:20
Podatek od dochodów niemieckich i polskich rozliczony w zeznaniu rocznym bezbłędnie. Sprawdzono mi to od razu w urzędzie skarbowym. Żadnych uwag. Słowa uznania dla biura
1
Karol 2013-03-20 17:29:19
Poszedłem do biura "ANIBUS" z polecenia znajomego i bardzo jestem mu za to wdzięczny. Od dwóch lat prowadzona jest moja księgowość w tym biurze, jestem po kontroli i urząd nie miał żadnych zastrzeżeń. Szczerze polecam! Opłaca się spać spokojnie.
Kamilk1990 2013-03-20 20:53:43
Naprawdę dobre biuro. Cierpliwa obsługa, księgowe wytłumaczyły mi dokładnie wszystko co chciałem wiedzieć. W innym biurze, powiedzieli mi, że nie muszę tego wiedzieć, bo biuro jest od tego. Ja wolę być świadomy swoich rozliczeń i mieć na nie wpływ. Ogromny plus dla tego biura.
Klakier 2013-03-21 18:25:53
Ja też bardzo chwalę sobie usługi księgowe świadczone przez to biuro. Panie są bardzo miłe i cierpliwie wytłumaczą co niezbędne, żeby klient wiedział. Wielki szacunek dla moich księgowych, bo nie jestem łatwym klientem.
Katarzyna K 2013-03-22 17:17:44
Jestem niezmiernie usatysfakcjonowana ze współpracy z biurem "ANIBUS". Od kiedy przeniosłam się tam z innego biura z Wągrowca (nazwy nie wymienię tylko z grzeczności, bo byłaby to antyreklama), mam święty spokój z ZUSem i urzędem skarbowym. Niestety w poprzednim biurze, miałam co chwilę wezwania i musiałam składać wyjaśnienia, bo biuro składało błędne deklaracje. Bardzo polecam biuro "ANIBUS".
1
Kachna1983 2013-03-25 18:10:16
Wniosek o zwrot VAT za materiały budowlane przygotowany szybko i tanio. Polecam i pozdrawiam
1
Krystian W. 2013-03-26 18:30:28
Właśnie odebrałem biznes plan do dotacji. Według mnie jest dobry. Nie wiedziałem, że aż taki gruby będzie i tyle obliczeń, myślałem, że więcej opisów słownych, ale w końcu to nie poemat. Jak otrzymam dotację, to zrobię wpis, że biznes plan był skuteczny.
1
MAG-BUD 2013-04-01 18:46:37
Jako właściciel firmy jestem usatysfakcjonowany w 100% z współpracy z biurem Pani Anity. Wszystkim życzę takiego księgowego i takiej dobrej specjalistycznej obsługi.
1
BUDDOM 2013-04-02 16:26:25
Sprawa jasna. Według mnie najlepsze biuro. Moja firma miała już dwa inne, ale .... polecam "ANIBUS"!!!!
AL-MED 2013-04-10 21:18:08
Solidna firma, miła obsługa, dobrze wykonana praca. Klient ma to, czego oczekuje. Spokojny sen.
Wspólnota 2013-04-13 13:33:12
Od początku założenia nasza wspólnota ma ksiegowane dokumenty w Biurze Rachunkowym Pani Anity, wszystkie rozliczenia i sprawozdania mamy prawidłowe i terminowo. Sprawy w urzędzie skarbowym również załatwiane wzorcowo. Bardzo miła obsługa, rzadko spotykana w biurze rachunkowym.
Gospodarstwo rolne 2013-04-20 10:51:51
Biuro rozlicza dochody z mojego gospodarstwa od dwóch lat. Każdemu życzę tak miłej współpracy i tak fachowych porad.
Frank 2013-04-29 18:35:24
Właśnie przyznali mi dotację 40000 zł na podstawie biznes planu napisanego przez to biuro. Jestem bardzo zadowolony z efektu współpracy.
Agnieszka 2013-05-06 18:22:13
Dziś oddałam wniosek o dotację do urzędu pracy pisany przez biuro "ANIBUS". Mam nadzieję, że otrzymam dotację, tak jak mój poprzednik. W biurze bardzo miła obsługa.
1
Problemowy 2013-05-11 18:30:43
Wyciągnęli mnie z poważnych tarapatow ze skarbówką i ZUS. Łączy mnie z tym biurem dozgonna wdzięczność. Kobietki zaradne i rzeczowe.
1
Klient Biura Anibus Wągrowiec 2013-05-13 22:49:54
W opisie jest jakaś pomyłka. To biuro działa w Wągrowcu. Sam korzystam z jego usług. Współpracę chwalę, spokojne podejście do problemu i dobre rozwiązania.
1
Grażyna 2013-05-14 22:09:24
Faktycznie jest błąd na tej stronie, biuro jest z Wągrowca. Polecam. Bardzo zadowolona klientka.
1
Firma budowlana 2013-05-24 17:07:55
Współpracuję już od kilku lat z biurem ANIBUS z Wągrowca, nie miałem żadnych problemów ani z ZUS, ani z US w Wągrowcu. Współpraca układa mi się wzorcowo. Może niewiarygodne, ale prawdziwe.
1
LEO 2013-06-01 12:59:08
Polecam! Bardzo przyjazne dla klienta biuro w Wągrowcu.
1
Radosław 2013-06-06 17:33:21
Korzystam z usług biura od niedawna. Jestem bardzo zadowolony, wszystko jest uzgadniane z klientem i dokładnie wyjaśniane. Nie przypuszczałem, że będzie tak profesjonalnie i jednocześnie bardzo miło.
1
Wspólnota Mieszkaniowa 2013-06-17 23:36:13
Prowadzimy współpracę w zakresie prowadzenia księgowości dla wspólnoty mieszkaniowej. Polecamy biuro. Wspaniała obsługa, wysokie kompetencje.
1
Mała firma 2013-07-03 15:58:13
Od trzech lat prowadzę małą firmę, 7 pracowników i osoba współpracująca. Pierwszy rok byłem w innym biurze w Wągrowcu. Biuro duże, ale bałagan jeszcze większy. Uciekłem jak najszybciej, teraz śpię spokojnie. Jestem zawsze miło obsłużony, bez pospiechu i rozgardiaszu, kiedy dzwonię, telefony są odbierane i udzielane rzetelne informacje.
1
Andrzej W. 2013-07-10 17:26:38
Pani Anita pomogła mi i mojej małżonce w problemie z ZUSem. nie będę pisał o szczegółach, ale w innych biurach rozkładali ręce i nie interesowali się tym, żadnej pomocy w sprawach, która dotyczyła okresu, gdzie nie miałem umowy. U Pani Anity, uzyskałem pomoc szybko i skończyły się moje problemy. Bardzo pozytywna osoba. Bardzo duża wiedza. Jestem bardzo wdzięczny.
1
KK zadowolony klient 2013-07-10 17:46:12
Ta Pani pracowała kiedyś w kontroli. Kiedyś mnie kontrolowała, a teraz jest moją księgową. Jest oblatana w przepisach i wie co trzeba robić. Dobrze prowadzi księgowość, od razu sugeruje co trzeba poprawić. Szybko wyłapuje nieścisłości i doradza w wielu kwestiach, nawet pozaksięgowych.
1
stary klient 2013-07-25 17:07:01
dobra obsługa, dobre porady, korzystam od lat
1
Hindus 2013-07-29 16:36:07
Jestem w polsce od niedawna i mam firmę od niedawne, Pani w tym biurze wytumaczyla mi wszysko i mam rozeznanie i dobrze dokumenty. jest mila i dobra ksiegowa.
1
Nowy klient 2013-07-31 16:17:51
Byłem dzisiaj u Pani Anity. Znalazłem biuro w internecie i poczytałem opinie. Pojechałem dziś i jestem bardzo zadowolony. Babeczka jest skromna i drobniutka, ale wszystko o co ją pytałem wiedziała, bez zająknięcia. Załatwiłem sprawy firmowe, przechodze z innego biura, nie jestem zadowolony z usług i już pierwszy kontakt zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Wreszcie z przyjemnoscia będe jeździł do księgowej. Szczerze polecam i zgadzam się ze wszyskimi opiniami.
1
Zbyszek K. 2013-08-10 11:29:04
Biznes plan z wnioskiem o dotację na 40000 zł napisany na 6+. Dostałem 40000 zł i pełne wsparcie pomostowe.
1
Marek 2013-08-19 21:39:35
Podziwiam te kobitki. Za każdym razem jak jestem to z nosami w papierach. Ważne - zawsze uśmiechnięte. Zawsze mogę liczyć na pomoc i podpowiedź. Polecam
1
Robert 2013-08-23 08:36:39
Wniosek o dotację - nawet mnie specjalistę w branży Panie księgowe zaskoczyły - napisany w taki sposób, że mnie zatkało. PERFEKCJA w każdym calu. Teraz wiem, dlaczego osoby, które poleciły mi to biuro, są tak zadowolone i w takich superlatywach opowiadają o tych księgowych.
1
Firma usługowa 2013-08-29 15:04:15
Prowadzę firmę usługową na książce przychodów i rozchodów. Miałem problem z moim biurem, które księgowało mi dokumenty, okazało się, że mam mieć kontrolę, a tamto biuro nie księgowało mi dokumentów i nie składało deklaracji VAT, a dawałem im pieniądze na podatki i za obsługę.Po informacji o kontroli, zgłosiłem się do Pani Anity o pomoc. Jestem po kontroli, wszystko zaksięgowała i poskładała deklaracje do urzędu. Jestem dzień po kontroli, ale już ksiąg prowadzonych przez Panią Anitę. Kontrolujący nie mieli żadnych zastrzeżeń. Z ogromną ulgą dziękuję Pani Anicie za wsparcie i niezawodność i mojemu znajomemu, który polecił mi jej biuro.
Niedowiarek 2013-09-02 21:11:59
Nie wierzyłem, ze może być tak przemiło i oh i ah jak piszą tutaj wszyscy. Byłem, sprawdziłem, zgadzam się, polecam.
Szef 2013-09-03 23:13:50
W tym biurze można uzyskać nie tylko porady księgowe i usługi księgowe, sympatyczna pani Anita rozgryza wiele innych problemów, z którymi boryka się większość z nas, nastawia optymistycznie do życia i kontroli urzędowych, uspokaja, ja tam chodzę jak na terapię, nawet jak mnie żona zdenerwuje. To co piszę to nie żarty. Uzyskałem tam pomoc w kilku sprawach zupełnie nieksięgowych.
2013-09-08 20:53:31
Fajne biuro, bo małe i dbają o każdego klienta.
Lidka P. 2013-09-24 17:07:38
Jestem zachwycona obsługą w tym biurze. Kobitki bardzo przyjemne i uśmiechnięte służą fachową pomocą.
Szymon K. 2014-10-24 12:15:17
Najlepsze biuro rachunkowe w okolicy. Bardzo miła atmosfera, ceny konkurencyjne, obsługa na szóstkę. Korzystam z usług księgowych od pięciu lat. Pełen profesjonalizm.
edek 2015-01-26 16:13:00
no najlepiej spytać o takie rzeczy bezpośrednio na miejscu, ale w takim razie @kursant powinieneś ieć jakieś argumenty przygotowane za tym, zeby akurat ciebie zatrudnili, a nie osobe doswiadczoną.. chociaż z tym pewnie będzie problem, moż elepiej szukać czegoś na czym dobrze się znasz, a nie w rachunkowości?
Dawid 2015-01-26 17:27:32
Korzystam od dwóch miesięcy z usług tego biura, pracują w nim 4 kobiety, obsługa jest miła i bardzo sprawna. Odpowiedzi na pytania udzielane od ręki, nie trzeba czekać za informacjami tygodniami. Rzetelna firma.
Halinka 2015-06-09 23:56:12
W tym biurze nie ma rzeczy niemożliwych. Panie są z księgowością za PAN-BRAT. Polecam to biuro
Iwona księgowa 2015-12-07 15:54:08
Współpracuję z biurem Pani Anity. Zawsze na czas i zawsze prawidłowo.
Albertyna 2016-05-03 22:57:27
Trafiłam tu przez znajomych. Do dziś jestem im wdzięczna za podpowiedź, gdzie mam zostawić bezpiecznie dokumenty swojej firmy. Szczerze polecam.
ken 2016-05-10 20:20:35
o proszę, a więc widać, że firma Anibus ma masę zadowolonych klientów. To bardzo ważne, mało takich rzetelnych biur, gdzie faktycznie można zostawić "swoje sprawy" i się nie obawiać o nic. Ciekawe jak opinie pracowników.
Zostaw swoją opinię o Anibus Anita Buszka - Wągrowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anibus Anita Buszka