brak logo

BDN

Wykroty

Opinie o BDN

Jurek 2014-03-05 20:19
Zgodzę się z tym co napisał Szmelc, nie można dać się zwariować pracując w BDN, ale co do przełożonych to też kwestia podejścia.
Łukasz 2014-05-02 23:41
Masakra jakaś ! kiedyś też nie było rewelacji, ale nie było takiego syfu jak teraz . Nadzór to jakaś kpina a te chude szczudło to już całkowicie nie ma szacunku do ludzi !! kiedyś sama kleiła gazety i smarowała wszystkim dupę a teraz lizus konkretny, ma się za Bóg wie kogo. kiedys ktoś powiedział i słusznie, że jak by mogła to nawet temu kotu co koło zakładu się kręcił w dupe by weszła.
6
iza 2014-05-02 23:48
o tej nadzorujacej to prawda sama jak pracowalam na maszynach to sie klaniala a teraz glowa w gore i pania udaje jej matka to samo dupe wiedza jak obrobic wszystkim
6
Studentka 2014-06-03 08:50
Witam,wszystkich pracujacych na strefie ekonomicznej w wykrotach prosze o wypełnienie ankiety , to zaledwie 6 krótkich pytan, nie zajmuja duza czasu a są potrzebne mi do pracy dyplomowej. z gory bardzo dziekuje . (usunięte przez administratora)
1
R 2014-06-15 14:44
nic tylko jęczycie na forum, znacie powiedzenie ludzie ludziom zgotowali ten los....dajecie się gnoić wasza sprawa brak szacunku dla samych siebie=brak szacunku u innych polactwo zniesie każdy gnój...
B 2014-10-07 18:06
Pracuje w bdn jestem zadowolony :-) juz miesiąc . Bylem na maszynach i na magazynie. Na magazynie jest akord ale jest pięknie aż chce się pracować a co do maszynistów nie dajcie sobie wejść na glowe . Dla maszynistów jesteśmy nie wolnikami . Zarobki nie są wielkie ale posadzic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w fotelu wsiąść pilot w rękę za to pieniędzy tb nie dadzą umisz robić szybko idź na akord . Da się tam zarobić
gość 2014-11-07 07:34
Tak da się zarobić na akordzie zwłaszcza po ostatnich obniżkach cen za zrobione gazety. jako kilkuletni pracownik nie mogę zarobić 40,00zł w 8/h. Nowi pracownicy zarabiają 15-20zł oczywiście brutto gorąco polecam
bubblejack 2014-11-15 20:41
skoro tak wam źle to po co tam siedzicie?? ja pracuję od lutego i ani razu nie spotkałem się z mobingowaniem ludzi
siwy 2014-12-01 04:52
Przecież to absurd, za godzinę pracy można zarobić więcej xD
Iris Mork 2014-12-15 19:36
Powiem tak...zależy jaka idzie gazeta. Raz możesz zarobić 100 zł innym razem nie wyrobisz dniówki. Średnio trzeba mieć te 10 dni przepracowanych żeby dostać 500 zł przy średnim tempie pracy.
Driver 2014-12-17 12:38
największa drukarnia w europie BDN gdzie drukuje się chyba 11 państw drukuje się miliony bzdur a nie potrafi wydrukować międzynarodowego listu przewozowego typu CMR niezbędnego dokumentu w transporcie...? brak słow... czysta patologia
6 min · Edytowany · Lubię to!
1
Seba 2015-01-10 06:55
Czemu się nie zwalniacie z tego BDN-u pracy jest masa naprawdę , pracodawcy pomału przemijają widzą że już jest ciężko znaleźć pracownika postawcie na swoim ile można pracować na umowę zlecenie ?
siwy 2015-03-12 17:52
Czy w BDN studenci pracowali dorywczo, na wakacje? Ile można było zarobić?
2
pracujaca 2015-04-19 18:06
Pracują studenci na wakacje, nie wiem ile zarabiaja, ale na pewno mają odciagany mniejszy podatek. Dużo uczcniów pracuje na weekendy, srednio wyciagaja 800 zl za 6 dni.
siwy 2015-05-10 21:00
Ile tam w ogóle można zarobić? Te 800 to stawka aktualna? To dużo. A każdy pisze, że w BDN tyle jest ale za miesiąc.
siwy 2015-05-11 02:45
no i mam nadzieję że to nie jest 800 zł brutto :)
Niezadowolona 2015-07-22 19:16
Burdel na kółkach,kłamstwo chamstwo chamstwem chamstwo pogania, walka o wszystko-wyścig szczurów.
4
Awatar 2016-01-26 10:18
Pracowałem w tym zakładzie na dziale Rotacji i powiem wam że wynagrodzenie zależy od stanowiska np operator wykładania 2000zł na ręke ,drukarz 3000zł a maszynista 4500zł morze nie jest tam za fajnie ale to nie przedszkole.Najlepiej strugać wariata i mieć na wszystko wy..bane :) niestety za dużo tam karierowiczów i dla tego już tam nie pracuje.
2
gosc 2016-02-05 14:19
a ile zarabia sie w BDN w biurze? ma ktos jakies informacje?
3
Fajna 2016-07-21 22:54
A Grzesiu ma fajną dupcie <33 Jeden z normalnych Przełożonych :D Jak dla mnie
3
Prawda 2016-07-26 19:56
co wy z tym Panem G.? jest nieśmiały ale bardzo dobry pomaga jak trzeba krzyknie, od niedawna zauważyłem że chyba ma jedną panią na oku (to widać) więc dajcie spokój a panu G życzę śmiałości więcej. Pan G robi więcej na swojej zmianie niż te wszystkie wredne baby (chodzi mi o nadzór) .
Arek 2016-07-29 06:53
Wszyscy mówią o brunetce bardzo ładnej z okolic Bolesławca. Czy to prawda? że nasz Nadzorca sie zakochał? W końcu Bardzo go lubimy i życzymy jak najlepiej. A co do nieśmiałości cicha woda brzegi rwie (jak to sie mówi) Panie G. Szacunek i powodzenia :-)
3
Gajdan 2016-07-29 12:39
Nie bo z Pieńska chyba z tego co wiem dziewczyna przeciętna i też nieśmiała wiem która to nie sposób nie zauważyć Nie wnikajcie w ich życie tu sa opinie o pracy a nie prywatne życie "Trudne sprawy" zgadzam sie z jednym Pan G jest Ok :P
Simona 2016-07-29 19:12
czy wy myslicie ze taki nadzorca pan G zwróciłby uwage na zwykła dziewczyne ?? nie realne wiec nie gadajcie głupot
Szmelc 2016-07-31 12:56
I tu sie zgodzę niech sie trzyma swoich koleżanek a takie dziewczyny niech zostawi ZWYKŁYM chłopakom
tylko żeby nie były to dziewczyny z gimnazjum ;D bo co że ładna fajna jak 16- stka a tak poza tym to która to dziewczyna? Ja chętny jestem
Ewa 2016-08-04 23:38
B musisz zadzwonic i sie zapytac ja zadzwoniłam i na drugi dzień kazali mi przyjechać praca fajna tylko ludzie wkurzający i nie radze brać 1 zmian bo zostaniesz zmiażdzony przez tłum kobiet ;) na 2zmianie i nocce jest spokojnie.
Sudo 2016-08-26 16:17
Słabo strasznie jest w bdn
1
Mariaba 2016-09-09 12:55
zależy gdzie słyszałam ze na magazynie maja +50 % ale tylko pare dni bo duze zamówienie jest potem znowu słabo bedzie ale praca fajna tylko te zarobki marne a na maszynach na odwrót kasa fajna a praca straszna :P
Agnieszka 2016-09-13 19:27
Czy pan nadzorujący magazyn na drukarni woli płeć m/k? to ważne! ?? z tego co widać to już tą laske odpuścił sobie (co wiadomo było od poczatku) zachowanie ma dziwne i jest BOSKI :-P chyba woli M :-)????
Eric 2016-09-14 00:25
Teraz maja wolne pare dni zadzwon i sie zapytaj z tego co wiem to potrzebuja ludzi do pracy
na pewno sie załapiesz jeszcze tylko musisz zadzwonic i tam ci powiedza.
agatson 2016-10-05 17:21
Wiecie może na jaki numer trzeba dzwonić aby dowiedzieć się czy przyjmują do pracy? Proszę o pomoc, podobno jest teraz dużo pracy tam.
Tom 2016-10-11 12:32
kim jest gwiazda na magazynie??
Tom 2016-10-11 12:33
kim jest gwiazda na magazynie??
Ukoia 2016-10-11 23:15
wiem o kogo ci chodzi o ta młoda z magazynu zmianka jest o niej na górze tak mówia teraz na nia z tego co kojarze od P.G . tylko imienia nie znam
1
lila 2016-10-14 11:21
racja prywatne sprawy załatwiajcie i pytajcie w pracy a nie tu bo tu sa opinie o pracy a nie życie prywatne :-) nadzorców mimo to lubie Grzesia i pzdrawiam
Nikita 2016-10-18 19:50
wiekszosc plotek to chyba najlepiej na tej stronie sie dowiedziec więc dla ciekawskich gwiazdka to ta dziewczyna od Grzegorza tak mówią a co do premii na magazynie to tylko w niedziele i poniedziałki jest +50% i to nie zawsze zależy od zamówienia) a na maszynach nie wiem jak to działa [ na akordzie to zależy od sprytu i gazet po ile sa drogie a czasami tanie to juz nizsza stawka ale nie zawsze] mam nadzieje ze pomogłam :)
K 2016-10-19 16:49
No ja nie wiem, to tylko plotki są przecież, nic poważnego.
Plotkara 2016-10-24 17:26
pan grzegosz zajety jest juz i to nie ta laska z góry a wiec koniec tematu dziewczyna tez odpusciła z tego co widac to było do przewidzenia on dziwny jest {czy to prawda ze maja zlikwidowac magazyn?} prosze o odpowiedz
4
Wiwa 2016-11-13 00:15
Dlaczego ludzie z maszyn przeszli na magazyn?? ponoć na magazynie jest strasznie ktoś coś o tym wie???
AAAA 2016-11-21 18:06
Chyba to chwilowe bo mało pracy jest w koncu grudzien a w grudniu mało zamówien jest
Agnieszka 2017-03-23 11:56
Jakie macie opinie o BDN w obecnym roku? Wszystkie komentarze w wątku są z ubiegłych lat. Czy coś w firmie się zmieniło?
Zoja 2017-03-24 21:56
Ja jeździłam tam kilka razy w weekendy. Pracowałam na stawkę. Robiłam te gazetki. Niestety nie oceniam tej pracy jako najlepszej. Na początku straszna kolejka do wpisania się na listę, każdy się przeciska. Potem bieg do stolików. Zanim znajdziesz sobie wolne miejsce, to te "stałe weteranki" biegną z plikiem gazet i zabierają się do pracy. Ty nawet nie wiesz co masz zrobić i musisz pytać się kierowniczki. Czasem trafi ci się miła, ale raz pewna pani oznajmiła mi, że mam iść na maszyny. Gdy poszłam z koleżanką, babka pobiegła za nami i nakrzyczała, że ona ma zostać na drugiej sali.
Oczywiście nikt nic nie wie, gdzie masz iść i dają cię na byle jakie stanowisko. Potem musisz biegać od maszyny do maszyny, bo jesteś niby potrzebny gdzie indziej. Burdel totalny.
Zdarzyło mi się nie otrzymać wypłaty w terminie, bo niby jakiegoś dokumentu brakowało, choć wszystko zaniesione było.
Agnieszka 2017-04-28 11:55
@Zoja warunki pracy na jakim dokładnie stanowisku opisujesz? Wspominasz również m.in. o otrzymaniu opóźnionego wynagrodzenia. Czy była to jednorazowa sytuacja, czy powtarzało się to częściej?
Ktoś 2017-08-21 13:58
Powiem tak,nadzór to naprawdę żarty!pracowałam tam przez pare dni i podziekowałam babka z Pienska to uszczypliwa zlosnica,za to ze się rozmawia przesadzado innego stolika kiedy sama jak prowadzi zmiane to bajeruje obcych facetow,jak ktos kupi kosmetyki to jest okej,kolejna nadzorujaca ni modelka ni kij w oko bardziej konczita wurst to samo. Nie szanuje pracownikow za grosz, dobraly sie dwie takie i zamiast cos z tym zrobic to ludzie akceptują.jak slyszalam jak drze jape na starsze kobiety to kopara mi opadla,wielkie karierowiczki jedna ze sprzataczki w szkole a druga to po nijakiej szkole najgorszej w powiecie.... duzo mozna bylo się dowiedziec od rowiesnikow w jej wieku jaka jest naprawdę każdy gadal jakie to falszywe i zawistne.odradzam prace w tym obozie
3
Nikola 2017-08-21 14:05
Wiem o kim mowa xD masz całkowita racje. Mieszkam dwie wioski od niej i to prawda,dobrej opinii przez to jak sie zachowuje to nie ma,jest lekko starsza ode mnie ale pamietam ze szkoly ja.Lizus jak wszyscy od niej. Ja kariere tez powoli tam kończę bo faktycznie to jak obóz pracy
1
Ja 2017-08-26 15:39
Co wy wypisujecie za głupoty wszyscy z nadzoru są super. Pracuje już tam trochę i nigdy nie słyszałam żeby ktoś z nadzoru na kogoś krzyczał.
INTROLIGATOR 2017-08-28 22:33
No to jak tak naprawde jest w tej drukarni?
Jest dział i troligatornia lub zlecenia?
Są maszyny introligatorskie ?
Jakie zarobki na dziś dla początkujących ?
To jaki kto jest dla kogo to różnie wiem ze bywa jak to w większości zakładów
Ktoś 2017-08-31 22:32
Poprawiam się bylam swiadkiem jak faktycznie przesadzanie do innego stolika było za rozmowy... albo za sprawdzenie godziny na telefonie.
1
Kamsonek 2017-08-31 22:43
No to prawda
1
Sebastian 2017-09-13 21:49
Witam. Ile teraz zarabia sie na rotacji lub intro . mam uprawnienia na wozki widlowe udt? Czy sa jakies premie dodatki?
Zostaw swoją opinię o BDN - Wykroty
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BDN