Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HOTEL LENART

Pracowałeś w firmie HOTEL LENART i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-06 07:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Joanna - 2014-10-05 20:42:58]:
Bez przesady - przecież jest mnóstwo dobrych hoteli i innych firm w których wszystko jest w porządku: rzetelni pracownicy, którzy są odpowiednio traktowani, pracują długo. Wszystko jest kwestią dobrego zarządzania. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-07 16:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
praca to nie przymus - jak komuś warunki nie odpowiadają to zmienia prace i tyle.

A czytelnicy forum - osoby które będą aplikować na oferty pracy z hotelu wnioski z tej dyskusji wyciągną odpowiednie.

zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik? - 2014-10-11 18:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dajcie znać czy się atmosfera poprawiła...mam zamiar wysłać cv
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-13 19:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
sądząc po zachowaniu Pani prezes w tym hotelu nawet w stosunku do gości współczuje pracownikom którzy musza tam pracować, życzę wszystkim żeby znaleźli lepsza pracę
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-14 16:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich pracowałem w hotelu może krótki okres czasu (nie pracuję tylko z własnej winy to tak dla uściślenia) ale uważam że nikt nie ma prawa krytykować ani Pani prezes ani pozostałej kadry kierowniczej ponieważ są to odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach.Czytając wszystkie te niezbyt pochlebne opinie sądzę że ludzie którzy je piszą to myśleli że jadą na wakacje a nie do pracy.A Pani prezes wbrew panującym opiniom to naprawdę bardzo dobry człowiek ( miałem okazję przekonać się o tym osobiście wczoraj ). A co do pytania OSOBY PRZYSZŁY PRACOWNIK to atmosferę w pracy mamy taką jaką sami sobie stworzymy czyż nie tak.
zdjecie uzytkownika
nie wiem - 2014-10-16 19:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
nie wiem jak Was ale mnie powyższe opinie całkiem zniechęciły do pracy w tym hotelu
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-17 19:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czy w zakresie obowiązków Kierownika recepcji jest pozytywne odpisywanie i gloryfikowanie Pani prezes? (usunięte przez administratora)zaniedbujesz swoje obowiązki! może byś się wziął do pracy! u żadnego normalnego pracodawcy nie jest takie zachowanie tolerowane. Byli pracownicy bardzo się cieszą, że poukładała się tobie kariera zawodowa. Hip hip hura hip hip hura
zdjecie uzytkownika
BW - 2014-10-20 15:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,pracuję u Państwa (usunięte przez administratora), już dłuższy czas.Postanowiłam jako pracownik z najdłuższym stażem wyrazić swoją opnie.

Pani Prezes włożyła całe swoje serce i cała siebie w tworzenie tego hotelu. Od początku mocno angażowała się w jego budowę a teraz w jego zarządzanie. Każdy element , każde pomieszczenie w hotelu nikt nie zna lepiej niż Ona sama.Jakże mogłoby inaczej, skoro jest jego Właścicielem. Uważam iż jako Właściciel ma prawo aby wymagać od innych,korzystać ze swojej własności, bez względu na wszystko, gdyż pracowała ciężko na te dobra, które stworzyła sama, nie jednokrotnie własnymi rękoma. Należy przyznać iż Pani (usunięte przez administratora)jest charakterną osobą, mówi to co myśli, nie ważne co ma do czynienia ze mną , innymi pracownikami czy znanymi osobistościami. Co uważam za jej zaletę,gdyż świadczy o tym, iż ma własne zdanie, i nie ugnie się byle presji czy szantażowi. Ponadto Panie Prezes przy głębszym poznaniu jest miłą, ciepłą i pełną współczucia osobą.

Dlatego nie wyrażajcie opinii, nie oceniajcie Hotelu, jego Właścicieli tylko na podstawie tego co przeczytacie, zawsze znajda się opinie negatywne, gdyż jest tyle opinii ile ludzi, dlatego najlepiej samemu się przekonać, a nie bazować na tym co inni piszą. Notabene nie łatwym jest prowadzenie hotelu, zarządzanie ludźmi, którzy jak wiadomo są różni.


(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-10-23 17:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
niestety jak teraz czytam opinie ludzi którzy jeszcze tam pracują to zastanawiam się jak miedzy sobą potrafią mówić prawdę o sytuacji jaka tam panuje a jak tu na portalu piszą same laurki. Powiem tylko jedno ten do kogo to powinno trafić powinien wiedzieć posiadanie hotelu i pieniędzy nie czyni nikogo wyższym od drugiego człowieka i należy sobie okazywać szacunek (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fieona - 2014-10-31 02:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki bój zwolenników i "wrogów" szefowej - inaczej się tego określić nie da. Ale w sumie po to jest to forum. (usunięte przez administratora)pisała coś o tym że właściciel może korzystać z tego co sam zbudował - czy ktoś to neguje? Wiadomo że jego to korzysta. Ale szacunek ludzi buduje się całe życie a nie tylko na początku jak się różnie wiedzie i szuka pomocy u każdego. A w innej kwestii - polecilibyście wypoczynek w tym hotelu? Obiektywnie proszę
zdjecie uzytkownika
josie - 2014-11-24 13:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcieliśmy tam iść na Sylwestra w tym roku... z tego, co czytam, to hotel ma negatywne opinie dot. pracowników, ale co z tego typu imprezami? dają radę?
zdjecie uzytkownika
Joasia70 - 2014-12-03 13:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chcę się odnieść do dancingów organizowanych przez hotel Lenart, co skądinąd jest fantastycznym pomysłem. Mam jednak dwa zastrzeżenia - rezerwacja na nazwisko na stoliku - w moim przypadku bardzo mocno przekręcone i przy żadnym nazwisku nie było chociażby literki P. od Pani albo Pan. W sumie drobiazg, ale o czymś może świadczyć. Poza tym czekaliśmy na początku 15 min. zanim ktoś podszedł do nas do stolika. Potem już było lepiej. Ogólnie zabawa była super, ale polecam zadbać o lepszą organizację. Joanna
zdjecie uzytkownika
HoneOnna - 2014-12-12 13:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Joasia70 - 2014-12-03 13:42:08]:
Zastanawia mnie, jakimi kryteriami kierują się osoby odpowiedzialne za zatrudnienie obsługi- czyżby rolę odgrywał humorek, jakim obecnie jest szefostwo? Bo profesjonalizm i kultura najwyraźniej nie mają wielkiego znaczenia, co bardzo widać w trakcie imprez.
zdjecie uzytkownika
Hotel Lenart - 2014-12-16 23:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Nigdy nie było gości, którzy wyszli z dancingu z powodu braku obsługi.
Internet wszystko przyjmie, a gdyby sytuacja kiedykolwiek miała miejsce, to dana osoba znalazłaby numer telefonu do Właściciela obiektu lub Kierownika Gastronomii. Czyżby znów zaczynał się atak na Właścicieli Hotelu i Obiekt, bo za dobrze prosperuje?
zdjecie uzytkownika
HoneOnna - 2014-12-18 13:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Hotel Lenart - 2014-12-16 23:19:18]:
Czy Hotel dobrze prosperuje? czy obsługa zawsze była idealna i fair? czy niemiłe sytuacje, będące udziałem pracowników i gości to tylko ściema? Właściciele i managerowie, odpowiedzcie sobie sami na to pytanie!
zdjecie uzytkownika
rozmowa - 2014-12-23 17:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam.
Byłam w hotelu Lenart ba rozmowie kwalifikacyjnej i wydaje mi się, że niebezpodstawnie jest tyle negatywnych opinii...( usunięte przez administratora )Sama rozmowa niby przeprowadzona kulturalnie (nikt nie krzyczał :-) ) ale mam z niej bardzo złe wspomnienia. Pytania głównie teoretyczne mimo, że w CV jasno miałam napisane, że w branży pracowałam kilka miesięcy i nie miałam żadnego wykształcenia w tym kierunku. Jeśli komuś nie odpowiadała osoba, która ma doświadczenie a nie wiedzę teoretyczną to po co marnowali mój i swój czas. Ogólnie zostałam bardzo kulturalnie wyśmiana i podsumowana jako osoba bez przyszłości. Oczywiście nikt nawet nie zadzwonił, że moja kandydatura została odrzucona, co również świadczy o braku szacunku do drugiego człowieka. Osobiście nigdy nie chciała bym pracować w miejscu gdzie panuje taka atmosfera, którą można było odczuć już po 20 minutach pobytu...
zdjecie uzytkownika
były pracowmnik - 2014-12-30 10:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [HoneOnna - 2014-12-12 13:11:18]:
niestety tam twoja wiedza i doświadczenie na wstępie lądują w koszu bo według jednej osoby mimo doświadczenia w czterogwiazdkowych i pięciogwiazdkowych hotelach to ludzie którzy cię tam uczyli to nauczyli cię tylko głupot
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-19 16:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
rozmowa kwalifikacyjna była dla mnie koszmarem. prezesowie pokazywali jacy są wspaniali, usłyszałam ich hitorie życia jak doszli do wszystkiego sami, i jak dzisiaj młodzież chce zarabiać 2 tys na miesiac a to przeciez nierealne jest... przeklinali przy mnie, palili bez zająknięcia się czy przypadkiem mi to nie przeszkadza. nie podjelam pracy w Lenarcie bo wypowiedz pani prezes o tym jakich idiotow zatrudnia i jak poszukuje nowych ludzi bo musi wszystkich zwalniac i robic za nich sama zniechecila mnie i to bardzo. prezesom zycze zastanowienia sie czy na pewno drugi czlowiek to zlo konieczne, i czy tak wiele kosztuje okazanie szacunku drugiej osobie...
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-21 10:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-19 16:28:17]:
zadziwia mnie jedno kilka wpisów wcześnie( usunięte przez administratora ) w swojej epopeji wypisuje jakich to ma wspaniałych obecnie pracowników a na rozmowie nazywa ich idiotami, widzę że nic się tam nie zmieniło dalej cyrk
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-01-21 10:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
najlepsza jest nazwa jaką wszyscy posługują się po Krakowie o tym hotelu "Demele z Wieliczki"
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-18 11:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-19 16:28:17]:
jakie stawki oferowane sa na poczatek mniejwiecej ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-27 14:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzę, że robi się tam bardzo ciekawie, skoro szukają na prawie każde stanowisko (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bez znaczenia kto - 2015-03-02 11:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Fajna ściana tekstu w sumie o niczym
O ile się orientuję to ten serwis służy do wyrażania opinii o pracodawcy a nie o pracownikach.
No chyba że się mylę ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-03 12:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzę że nic sie nie zmieniło ciekawe czy na wigilie firmową pracownicy płacili za jedzenie czy przynosili swoje
zdjecie uzytkownika
szkoda słow - 2015-03-03 18:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
po co tak kłamac! przeciez w grudniu 2014 żadnej wigilii dla pracowników oczywiście nie było!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL LENART
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HOTEL LENART?
Zadaj pytanie