Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HOTEL LENART

Pracowałeś w firmie HOTEL LENART i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hotel Lenart - 2014-12-16 23:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Nigdy nie było gości, którzy wyszli z dancingu z powodu braku obsługi.
Internet wszystko przyjmie, a gdyby sytuacja kiedykolwiek miała miejsce, to dana osoba znalazłaby numer telefonu do Właściciela obiektu lub Kierownika Gastronomii. Czyżby znów zaczynał się atak na Właścicieli Hotelu i Obiekt, bo za dobrze prosperuje?
zdjecie uzytkownika
HoneOnna - 2014-12-18 13:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Hotel Lenart - 2014-12-16 23:19:18]:
Czy Hotel dobrze prosperuje? czy obsługa zawsze była idealna i fair? czy niemiłe sytuacje, będące udziałem pracowników i gości to tylko ściema? Właściciele i managerowie, odpowiedzcie sobie sami na to pytanie!
zdjecie uzytkownika
rozmowa - 2014-12-23 17:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam.
Byłam w hotelu Lenart ba rozmowie kwalifikacyjnej i wydaje mi się, że niebezpodstawnie jest tyle negatywnych opinii...( usunięte przez administratora )Sama rozmowa niby przeprowadzona kulturalnie (nikt nie krzyczał :-) ) ale mam z niej bardzo złe wspomnienia. Pytania głównie teoretyczne mimo, że w CV jasno miałam napisane, że w branży pracowałam kilka miesięcy i nie miałam żadnego wykształcenia w tym kierunku. Jeśli komuś nie odpowiadała osoba, która ma doświadczenie a nie wiedzę teoretyczną to po co marnowali mój i swój czas. Ogólnie zostałam bardzo kulturalnie wyśmiana i podsumowana jako osoba bez przyszłości. Oczywiście nikt nawet nie zadzwonił, że moja kandydatura została odrzucona, co również świadczy o braku szacunku do drugiego człowieka. Osobiście nigdy nie chciała bym pracować w miejscu gdzie panuje taka atmosfera, którą można było odczuć już po 20 minutach pobytu...
zdjecie uzytkownika
były pracowmnik - 2014-12-30 10:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [HoneOnna - 2014-12-12 13:11:18]:
niestety tam twoja wiedza i doświadczenie na wstępie lądują w koszu bo według jednej osoby mimo doświadczenia w czterogwiazdkowych i pięciogwiazdkowych hotelach to ludzie którzy cię tam uczyli to nauczyli cię tylko głupot
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-19 16:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
rozmowa kwalifikacyjna była dla mnie koszmarem. prezesowie pokazywali jacy są wspaniali, usłyszałam ich hitorie życia jak doszli do wszystkiego sami, i jak dzisiaj młodzież chce zarabiać 2 tys na miesiac a to przeciez nierealne jest... przeklinali przy mnie, palili bez zająknięcia się czy przypadkiem mi to nie przeszkadza. nie podjelam pracy w Lenarcie bo wypowiedz pani prezes o tym jakich idiotow zatrudnia i jak poszukuje nowych ludzi bo musi wszystkich zwalniac i robic za nich sama zniechecila mnie i to bardzo. prezesom zycze zastanowienia sie czy na pewno drugi czlowiek to zlo konieczne, i czy tak wiele kosztuje okazanie szacunku drugiej osobie...
zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-21 10:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-19 16:28:17]:
zadziwia mnie jedno kilka wpisów wcześnie( usunięte przez administratora ) w swojej epopeji wypisuje jakich to ma wspaniałych obecnie pracowników a na rozmowie nazywa ich idiotami, widzę że nic się tam nie zmieniło dalej cyrk
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-01-21 10:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
najlepsza jest nazwa jaką wszyscy posługują się po Krakowie o tym hotelu "Demele z Wieliczki"
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-18 11:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-01-19 16:28:17]:
jakie stawki oferowane sa na poczatek mniejwiecej ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-27 14:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widzę, że robi się tam bardzo ciekawie, skoro szukają na prawie każde stanowisko (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bez znaczenia kto - 2015-03-02 11:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Fajna ściana tekstu w sumie o niczym
O ile się orientuję to ten serwis służy do wyrażania opinii o pracodawcy a nie o pracownikach.
No chyba że się mylę ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-03 12:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widzę że nic sie nie zmieniło ciekawe czy na wigilie firmową pracownicy płacili za jedzenie czy przynosili swoje
zdjecie uzytkownika
szkoda słow - 2015-03-03 18:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
po co tak kłamac! przeciez w grudniu 2014 żadnej wigilii dla pracowników oczywiście nie było!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-04-10 17:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chyba się uspokoiło bo nic nowego, nudy ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-17 22:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bo nikt już tam nie pracuje
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-18 07:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę wiele ogłoszeń do tego hotelu. Jestem zainteresowany pracą na recepcji. Warto aplikować? Kto jest kierownikiem w tym dziale? jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
Betka - 2015-04-19 14:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłam z znajomymi na koncercie po. Postanowiliśmy cos zjeść ale niestety jedzenie to porażka kelnerka nachalna bez przerwy namawia na alkohol na deser gzie tylko były lody nie polecam tej restauracji hotel tak koncerty
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-04-20 00:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ciekaw jestem co też Państwo jedli ponieważ my też byliśmy na koncercie a później na kolacji i jedzenie było bardzo smaczne.Policzki wołowe rozpływaly się w ustach golonko też bardzo smaczne a deserów też było chyba więcej bo my zjedliśmy i sernik i pyszną tartę z pomarańczami lody również więc nie rozumiem w czym problem.Czy znowu jakiś atak niezadowolonego pracownika czy nieuczciwa konkurencja.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-20 08:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O reklama menu !!!kazdy ma rozne preferencje co do smakow tak ze i opinie sa rozne, a niezadowoleni pracownicy to nic nowego w tej firmie, a konkurencja to raczej tu nie zaglada bo wystarczy pracowniczych opini zeby wiedziec czym jest praca w tej firmie, tym co to pasuje pracuja tym co nie odchodza i wyrazaja swoje opinie wlasnie tu , bo po o jest ten portal a nie prowadzenie dialogow z wlascicielami czy innymi goscmi tutaj

"UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL LENART" - wlasnie po to jest ten portal jakby ktos zapomnial
zdjecie uzytkownika
zastanawiające - 2015-04-20 15:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe dlaczego już nie pracuje Damian, który tak zachwalał prace tam...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-28 11:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak z czystej ciekawości ( tak tak wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale tam już byłam jak pracowałam w powyższym hotelu ;) ) gdzie podziały się pozostałe opinie ?? Zyczenia noworoczne Pani Prezes, podziękowania za nie od byłych pracowników, oczernianie imienne i wyrzuty wystosowane przez Panią Prezes w stosunku do byłych pracowników ??? Ktoś poszedł po rozum do głowy i wspomniał właścicielce że tylko jej to zaszkodzi????? Bravooooo, niezłe posunięcie tylko chyba mimo wszystko za późno.....
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-15 11:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać jakie stawki są dla recepcjonistow? ? Czy warto tam aplikować chociażby ze względów wynagrodzenia albo premii?? Z góry dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-15 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Idź i sprawdź jak Ciebie to tak interesuje. Przecież to nic nie kosztuje, przyjmują od ręki.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-21 23:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premie ha ha ha normalnie pęknę ze smiechu
zdjecie uzytkownika
była - 2015-05-22 11:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sama tam pracowałam przez jakiś czas i niestety Pani prezes obiecywała że premia będzie ale dziś niema czasu żeby wypłacić to jutro a to przy wypłacie a później to w ogóle zapomniała a upomnieć się nie masz prawa bo awantura jak to tak przecież premia to jej dobra wola i może ją dać albo wcale nie musi.... i tak było dwa razy
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-05-22 19:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL LENART

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HOTEL LENART?
Zadaj pytanie
alert