Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: HOTEL LENART

zdjecie uzytkownika
BW - 2014-10-20 15:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,pracuję u Państwa (usunięte przez administratora), już dłuższy czas.Postanowiłam jako pracownik z najdłuższym stażem wyrazić swoją opnie.

Pani Prezes włożyła całe swoje serce i cała siebie w tworzenie tego hotelu. Od początku mocno angażowała się w jego budowę a teraz w jego zarządzanie. Każdy element , każde pomieszczenie w hotelu nikt nie zna lepiej niż Ona sama.Jakże mogłoby inaczej, skoro jest jego Właścicielem. Uważam iż jako Właściciel ma prawo aby wymagać od innych,korzystać ze swojej własności, bez względu na wszystko, gdyż pracowała ciężko na te dobra, które stworzyła sama, nie jednokrotnie własnymi rękoma. Należy przyznać iż Pani (usunięte przez administratora)jest charakterną osobą, mówi to co myśli, nie ważne co ma do czynienia ze mną , innymi pracownikami czy znanymi osobistościami. Co uważam za jej zaletę,gdyż świadczy o tym, iż ma własne zdanie, i nie ugnie się byle presji czy szantażowi. Ponadto Panie Prezes przy głębszym poznaniu jest miłą, ciepłą i pełną współczucia osobą.

Dlatego nie wyrażajcie opinii, nie oceniajcie Hotelu, jego Właścicieli tylko na podstawie tego co przeczytacie, zawsze znajda się opinie negatywne, gdyż jest tyle opinii ile ludzi, dlatego najlepiej samemu się przekonać, a nie bazować na tym co inni piszą. Notabene nie łatwym jest prowadzenie hotelu, zarządzanie ludźmi, którzy jak wiadomo są różni.


(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bylapracownica - 2014-10-23 17:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
niestety jak teraz czytam opinie ludzi którzy jeszcze tam pracują to zastanawiam się jak miedzy sobą potrafią mówić prawdę o sytuacji jaka tam panuje a jak tu na portalu piszą same laurki. Powiem tylko jedno ten do kogo to powinno trafić powinien wiedzieć posiadanie hotelu i pieniędzy nie czyni nikogo wyższym od drugiego człowieka i należy sobie okazywać szacunek (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fieona - 2014-10-31 02:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki bój zwolenników i "wrogów" szefowej - inaczej się tego określić nie da. Ale w sumie po to jest to forum. (usunięte przez administratora)pisała coś o tym że właściciel może korzystać z tego co sam zbudował - czy ktoś to neguje? Wiadomo że jego to korzysta. Ale szacunek ludzi buduje się całe życie a nie tylko na początku jak się różnie wiedzie i szuka pomocy u każdego. A w innej kwestii - polecilibyście wypoczynek w tym hotelu? Obiektywnie proszę
zdjecie uzytkownika
josie - 2014-11-24 13:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcieliśmy tam iść na Sylwestra w tym roku... z tego, co czytam, to hotel ma negatywne opinie dot. pracowników, ale co z tego typu imprezami? dają radę?
zdjecie uzytkownika
HoneOnna - 2014-12-12 13:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zastanawia mnie, jakimi kryteriami kierują się osoby odpowiedzialne za zatrudnienie obsługi- czyżby rolę odgrywał humorek, jakim obecnie jest szefostwo? Bo profesjonalizm i kultura najwyraźniej nie mają wielkiego znaczenia, co bardzo widać w trakcie imprez.
zdjecie uzytkownika
Hotel Lenart - 2014-12-16 23:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Nigdy nie było gości, którzy wyszli z dancingu z powodu braku obsługi.
Internet wszystko przyjmie, a gdyby sytuacja kiedykolwiek miała miejsce, to dana osoba znalazłaby numer telefonu do Właściciela obiektu lub Kierownika Gastronomii. Czyżby znów zaczynał się atak na Właścicieli Hotelu i Obiekt, bo za dobrze prosperuje?
zdjecie uzytkownika
HoneOnna - 2014-12-18 13:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Hotel Lenart - 2014-12-16 23:19:18]:
Czy Hotel dobrze prosperuje? czy obsługa zawsze była idealna i fair? czy niemiłe sytuacje, będące udziałem pracowników i gości to tylko ściema? Właściciele i managerowie, odpowiedzcie sobie sami na to pytanie!
zdjecie uzytkownika
były pracowmnik - 2014-12-30 10:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [HoneOnna - 2014-12-12 13:11:18]:
niestety tam twoja wiedza i doświadczenie na wstępie lądują w koszu bo według jednej osoby mimo doświadczenia w czterogwiazdkowych i pięciogwiazdkowych hotelach to ludzie którzy cię tam uczyli to nauczyli cię tylko głupot
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-18 11:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie stawki oferowane sa na poczatek mniejwiecej ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-27 14:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widzę, że robi się tam bardzo ciekawie, skoro szukają na prawie każde stanowisko (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bez znaczenia kto - 2015-03-02 11:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Fajna ściana tekstu w sumie o niczym
O ile się orientuję to ten serwis służy do wyrażania opinii o pracodawcy a nie o pracownikach.
No chyba że się mylę ;)
zdjecie uzytkownika
szkoda słow - 2015-03-03 18:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
po co tak kłamac! przeciez w grudniu 2014 żadnej wigilii dla pracowników oczywiście nie było!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-04-10 17:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chyba się uspokoiło bo nic nowego, nudy ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-17 22:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bo nikt już tam nie pracuje
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-18 07:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę wiele ogłoszeń do tego hotelu. Jestem zainteresowany pracą na recepcji. Warto aplikować? Kto jest kierownikiem w tym dziale? jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-04-20 00:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ciekaw jestem co też Państwo jedli ponieważ my też byliśmy na koncercie a później na kolacji i jedzenie było bardzo smaczne.Policzki wołowe rozpływaly się w ustach golonko też bardzo smaczne a deserów też było chyba więcej bo my zjedliśmy i sernik i pyszną tartę z pomarańczami lody również więc nie rozumiem w czym problem.Czy znowu jakiś atak niezadowolonego pracownika czy nieuczciwa konkurencja.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-20 08:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O reklama menu !!!kazdy ma rozne preferencje co do smakow tak ze i opinie sa rozne, a niezadowoleni pracownicy to nic nowego w tej firmie, a konkurencja to raczej tu nie zaglada bo wystarczy pracowniczych opini zeby wiedziec czym jest praca w tej firmie, tym co to pasuje pracuja tym co nie odchodza i wyrazaja swoje opinie wlasnie tu , bo po o jest ten portal a nie prowadzenie dialogow z wlascicielami czy innymi goscmi tutaj

"UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL LENART" - wlasnie po to jest ten portal jakby ktos zapomnial
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-15 11:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać jakie stawki są dla recepcjonistow? ? Czy warto tam aplikować chociażby ze względów wynagrodzenia albo premii?? Z góry dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-15 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Idź i sprawdź jak Ciebie to tak interesuje. Przecież to nic nie kosztuje, przyjmują od ręki.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-21 23:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-21 23:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
premie ha ha ha normalnie pęknę ze smiechu
zdjecie uzytkownika
jakiś ja - 2015-06-05 09:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jestem pracownikiem hotelu Lenart - pracuje tam moja żona ja obserwuję jej reakcje i słucham opowieści, jest Ona zadowolona z pracy i traktowania przez pp. Lenart. Sama widzi widzę ludzi którzy idą w górę a także tych którzy "wylatują". Właściciele i kadra managerska (co jest absolutnie logiczne i sensowne) stawiają wysokie wymagania, ale jak na ten chory kraj wynagradzają - negatywy w opiniach to pokłosie zwolnienia z pracy za niedopełnianie obowiązków, pewnie niedługo pojawią się nowe.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-06-14 22:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja w ogóle nie zgadzam się z opinią mojego przedmówcy że atmosfera w hotelu Lenart jest zła wręcz przeciwnie jest ona bardzo dobra.A Pan lub Pani bo nie wiem kto pisał opinię nie ma prawa osądzać ani Pani Prezes jak również nikogo innego. Pracuję w hotelu dopiero trzy miesiące ale już zdążyłem zauważyć pewną przypadłość osób rezygnujących z pracy mianowicie za wszystkie swoje niepowodzenia obwiniacie Panią Prezes a myślę że najpierw należy spojrzeć na siebie Bo jeżeli ktoś myśli że przyjdzie do pracy i dostanie kasę za nic nie robienie to się chyba myli. Niech te osoby otworzą swoje restauracje lub hotele i niech funkcjonują na takiej zasadzie.Pani prezes jest profesjonalistą w każdym calu pilnuje swojego interesu najlepiej jak można a że czasem trafiają się jakieś GAMONIE które uważają się z super pracowników a później wychodzi szydło z worka.I nie mogę zrozumieć tylko jednego jak można obrażać dobrego człowieka jakim jest Pani Prezes.I jeszcze jedno dlaczego żaden gamoń nie podpisze sie z imienia choćby.Brak odwagi.
zdjecie uzytkownika
zastanawiające - 2015-06-15 20:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Pańskiej żonie też sie tak dobrze pracowało... ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-16 08:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-06-16 08:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mojej żonie to cały czas dobrze się pracuje i jest bardzo zadowolona z pracy.
zdjecie uzytkownika
no kto nie wazne - 2015-08-08 23:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po przeczytaniu całych tych opini na tym portalu uwazam ze sa osoby ktore pracuja badz pracowaly w tym hotelu nie doceniaja swojej pracy i calego wysilku jaki potrzebny jest by wszystko funkcjonowalo znakomicie, (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL LENART
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HOTEL LENART?
Zadaj pytanie
alert