Logintrans Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Logintrans Sp. z o.o.

Marcin Durawa 2015-10-15 13:59:40
cd.
Najlepszą ocenę produktów wystawiają sami Klienci. Jest ich już ponad 30 tysięcy i liczba stale rośnie. Europejska konkurencja jest już od dawna obecna w Polsce, ale nie przeszkadza nam to sukcesywnie powiększać rocznych zysków. Myślę więc, że nasze rozwiązania, łącznie z interfejsem, mają dużą wartość.

"Haseł" na ścianach jest więcej niż wymieniono. Mowa o fundamentalnych wartościach, którymi się kierujemy i doświadczenie mówi nam, że bardzo duża grupa osób je podziela. Bardzo żałuję, że nie udało się nam porozmawiać, kiedy stykaliście się w pracy z przypadkami działań sprzecznych z wartościami. Nigdy nie będziemy idealni, ale zawsze, w tej i każdej innej firmie, warto jest rozmawiać i starać się pozytywnie wpływać na kulturę organizacji - w końcu budujemy ją wszyscy razem, bez wyjątku.

Jeśli jesteś teraz szczęśliwa (mam nadzieję, że Pan Patryk też :-) ), to jest to mimo wszystko bardzo dobra wiadomość!

Z pozdrowieniami,
Marcin Durawa
niekumaty 2015-10-15 22:39:31
A tego co? pogieło?

:))
nieobecny 2015-10-16 00:12:06
Kolego "niekumaty" - jego nie pogięło. On jeszcze młody stażem jest. Raptem kilka miesięcy. Więc plecie bzdury. Daj mu czas. Wymięknie, zniknie, padnie. I zastąpi go ktoś inny. On tego jeszcze nie wie.
1
As 2015-10-24 22:29:17
Potwierdzam-duza rotacja, slabe zarzadzanie. Wiecej papierologii niz faktycznej pracy.Rynek IT jest na tyle wąski, ze niedlugo nikt tam nie będzie chciał pracować. Dużo lepsza praca jest w luxoftach czy creditsuissach. To jest praca na parę miesięcy. Albo sam zrezygnujesz albo z Ciebie zrezygnują. Omijać...
2
Wektor 2015-10-24 22:33:27
Ta nagroda za 10 lat pracy to chyba dla prezesa. Przy mnie zmieniła się połowa mojego działu.
2
nieobecny 2015-10-25 21:22:37
A najlepsza jest strona internetowa. Jak ktoś tam pracuje to zauważy od razu, że wiele z twarzy widocznych na oficjalnym website (pracowników szczęśliwych, pyzatych, uśmiechniętych i zadowolonych) dawno już tam nie ma! To nieprawda co tam widzicie. To relikt przeszłości. Tak jakbyście się cofnęli w czasie. Wtedy ci ludzie jeszcze pracowali w transie.

Jak to się dzieje? ano proste - firma wymaga podpisów na zgodzie do upubliczniania wizerunku to i buzie zwolnionych zostały na wieki wieków.

Amen.
1
Patyk 2015-10-26 12:32:16
W moim dziale jest taki styl zarządzania. Pochwał nie ma, więc nie wiesz czy i kiedy robisz coś dobrze. Istnieje więc zasada: jak nie dostajesz OPRów to znaczy, że dobrze, jak dostajesz to wylatujesz z dnia na dzień. W biedronce pracownik czasem usłyszy "dobra robota". Niestety jako obecny pracownik nie mogę powiedzieć nic pozytywnego o mojej organizacji...
1
Pawlo 2015-10-28 12:24:58
Wow - miałem składać papiery do działu rozwoju oprogramowania ale chyba sobie daruję... <szok>
2
as 2015-10-31 20:18:29
Piszesz jakby Cię na muszce trzymali ;)
Przypadkowy gość 2015-11-24 09:03:10
No normalnie, żal to czytać, zajrzałem przy okazji, a akurat znam tą firmę dosyć dobrze od lat, mam tam wielu znajomych i wiem, że to jedna z lepszych firm we Wrocku, naprawdę starają się tym swoim pracownikom nieba przychylić, cisną ich o ten rozwój , niańczą benefitami itp. I jak później czytam tych narzekających, strollowanych, wiecznie niezadowolnych , to po prostu nie mogę. Chyba, rzeczywiście nigdy nie zadowoli się wszystkich, taka natura tych ludzi, dla tych trolli lepiej chyba aby pracowali w Biedronce i nie musieli ani myśleć ani się rozwijać. Bo tam rzeczywiście za dużo tego wymagają :)
as 2015-12-02 22:37:33
no nie we Wrocławiu tylko na zad*piu w Wysokiej. Dwa - też ich dobrze znam i jeżeli to jest jedna z lepszych firm to chyba pracowałeś tylko w Biedronce ;)
1
anonim 2015-12-04 17:13:15
Słuchaj Marcineczku D., na początku każdy tak mówi jak Ty piszesz. Za parę miesięcy, gdy "firmie" już nie będziesz potrzebny, będziesz tu pisał anonimowo. Ciesz się puki możesz, bo już jesteś na wylocie ...
Dostrzegacz 2015-12-05 23:17:25
Czytam te Wasze wpisy i muszę przyznać rację wielu z Was - i tym co lobbują, i tym co hejtują. Moim zamysłem było na początku odpowiedzieć na Wasze wpisy, skupię się jednak na konkretach.
Firma jest dobrze prosperującym przedsiębiorstwem w branży IT, rozwija się szybko (czasem nawet zbyt szybko, nie dostrzegając faktycznych potrzeb rynkowych i tłumacząc, że sama je kreuje - a potem dziwi się, czemu ludzie czegoś nie chcą, rozwiązują umowy, narzekają), nastawiona jest na zyski nie tylko finansowe, ale również w postaci pracowników - pozyskuje talenty, nietuzinkowe postacie polskiego (i nie tylko) rynku, które będą budować i rozwijać biznes dalej. Na stronie faktycznie zobaczymy uśmiechające się buzie i wykaz benefitów jakie daje firma, by poczuć się w niej dobrze. Tylko że te bonusy nie są już na skalę Google'a, a firma już nie jest tak świetnym pracodawcą jak przed laty (na rynku chociażby wrocławskim w szanującej się firmie średniej wielkości, takie benefity to podstawa) - teraz nie tym przyciągniemy najlepszych (podsyłam pierwszego lepszego wygooglowanego linka dot. EB z inspiracją: http://gadzetomania.pl/5866,bonusy-dla-pracownikow-startupow-czym-kusza-najlepsi-pracodawcy). Poza tym co z tego, że zatrudniani są świetni ludzie, skoro w znacznej części tak szybko odchodzą. I tu nawiązuję do kolejnego tematu, a właściwie dwóch - rotacja i rozwój.
Co do rotacji - niestety faktycznie jest duża, szczególnie widać ją było w tym roku. Sporo też sytuacji patowych - jednego dnia jesteś, drugiego może Cię już nie być. A wtedy ludzie odchodzą, bo nie godzą się na zmiany. Z jednej strony niby zmiany są dobre i jeśli ktoś się na nie nie zgadza, może odejść. Jednak z drugiej po co kogoś zmuszać do wykonywania czegoś, co nie jest zgodne z ich "zieloną ścieżką" (firma nawet na stronie pisze "Praca we właściwym miejscu" czy "Realizujemy program wspierania talentów" po czym wcale tych talentów ani nie rozwija, ani nie respektuje).
Dostrzegacz - c.d. 2015-12-05 23:18:59
Podsumowując Drogi Kandydacie / Kandydatko - firma realizuje fajne projekty, możesz nabyć nowych umiejętności i kompetencji, możesz poznać świetnych ludzi - warto więc w niej rozpocząć swoją karierę zawodową. Ale nie nastawiaj się na to, że będziesz mieć wpływ na swoją ścieżkę kariery, że będą Cię szanować jako człowieka (uwaga - nie piszę tu o wszystkich, żeby było jasne) czy że będziesz tu szczęśliwy / szczęśliwa. Jeśli zależy Ci na tym - poszukaj alternatywy. Generalnie firma spełnia podstawowe standardy i ogólnie pracuje się w niej dobrze - jeśli nie zajdziesz komuś wyżej za skórę, to nawet bardzo dobrze. Niemniej jednak znam biznes i realia polskiego rynku pracy - firmę stać na więcej, tylko musi dostrzec niedoskonałości, uderzyć się w pierś i co nieco poprawić.

Na koniec życzę powodzenia - i Tobie Kandydacie / Kandydatko, i Tobie Logintrans.
Dostrzegacz - c.d. 2015-12-05 23:20:46
Coś ucięło, więc jeszcze dodam..

Co do rozwoju - niby firma mówi, że na niego stawia. Szefostwo jest jednak za tym, że każdy rozwijać ma się sam i każdy bierze za siebie odpowiedzialność. I z jednej strony racja - ja też odpowiadam za siebie i za to, w jakim kierunku chcę zmierzać. Zdobywam nowe kompetencje i rozwijam się... ale niekoniecznie tam gdzie chcę i niekoniecznie w sposób, w jaki chcę. Wielu ludzi (w tym i ja) starało się o szkolenia podnoszące kwalifikacje, był nawet jakiś plan szkoleniowy i budżet - wszystko szlag trafił, bo nagle gdy się okazało, że za dużo osób chce się szkolić i wstrzymano dofinansowania. Koniec końców na szkolenia nie wiem ile osób się dostało.
A w kwestii szefostwa - faktycznie na stanowiska kierownicze dostają się ludzie, którymi łatwo sterować, ulepić z nich kogoś pod obraz dyrektora pionu. I w wielu przypadkach są to albo ludzie awansowani "bo Cię lubię", albo z braku alternatywy. Są owszem i osoby, które znają się na rzeczy, ale zliczyć ich można na palcach jednej ręki. A i tak pewnie zostaną gdzieś przerzuceni, zwolnieni lub sami odejdą - i tak firma straci kolejne talenty. Aaaa - co do wartości. Może i są wypisane na ścianach, może i wielu traktuje je jako własne, ale ryba psuje się od głowy (jak to mówią) i szefostwo w większości ich nie przestrzega, ba - nawet nie respektuje.
4
alf 2015-12-18 13:49:05
co do szkoleń to ostatnio zostały ucięte przez prezia bo "każdy powinien się szkolić sam wedle pradawnej metody Xiong Pang". Nie szanują pracownika - szybko się z tamtąd zawinąłem - nie podpisałem umowy po okresie próbnym i nie żałuję. Te wszystkie hasła "delivery" "respect" etc. to jedna wielka mrzonka. Pracowałem w wielu korporacjach i mniejszych firmach. Ta była najgorsza. Pozdrawiam z Credit Suisse.
2
Terry 2015-12-19 00:48:34
O z tymi uciętymi szkoleniami to porażka. Może i kiedyś trwały długo, ale przynajmniej nowy pracownik miał jakąś wiedzę na start i raczej się doszkalał w zespole. Teraz trzeba tracić swój czas na wdrożenie i potem tłumaczyć się z niezrealizowanych celów.
a 2016-01-31 00:58:17
"wciąż je usuwa" to niewłaściwe określenie to co zostalo na forum to MVP, czyli 'minimum ' tylko to co jest wygodne dla ludzi transa. administrator usuwa całe bloki nie tylko posty. biedak.
nieudane 2016-02-03 12:04:04
Ooook - miałem tam startować ale dziękuję.
ememems 2016-02-03 13:29:42
chłopaku/dziewczyno:)

startuj. ja w transie jestem ponad 6 lat i jak czytam te bzdury sfrustrowanych miernot, to tylko się cieszę, że już w tej firmie ich nie ma. bo dzięki temu ona jest lepsza. startuj i sam się przekonaj, jak jest. zobaczysz, że warto :)
ememems 2016-02-05 07:30:31
tak, a Ty za to jesteś CEO najlepszej firmy na świecie i masz już tak dużo na koncie, że nie masz nic innego do roboty tylko anonimowo obrażać całą masę fajnych i kompetentnych ludzi pracujących w transie. słabo. dobrze, że Cię już z nami nie ma.

xyz 2016-02-07 19:49:04
właśnie, właśnie, jak to jest z tym specjalistą ds. windykacji? ktoś coś wie, jakie warunki, jakie wynagrodzenie?
xyz 2016-02-09 17:56:44
@Ab widziałam ogłoszenie, pytanie - czy praca jest w ogóle warta uwagi, bo w samym ogłoszeniu wszystko wydaje się ok. Może ktoś tutaj ma doświadczenie na tym stanowisku?
prawie utopiony 2016-03-01 22:30:15
Startowałem do Logintransu, przeszedłem przez pierwszy etap, jednak znajomy powiedział mi, że ta organizacja to "beton" - zdziwiło mnie to, bo wrażenie wywiera raczej pozytywne na pierwszy rzut oka. Jak czytam te komentarze to chyba wiem co znajomy miał na myśli. Z logintransu rezygnuję - cieszę się, że tutaj przyszedłem i poczytałem opinie bo wpakował bym się w jakieś korpo-bagno.
2
Dan 2016-03-02 08:20:28
Pracowałem w LT przez kilka lat i jak wszedzię są plusy i minusy - ale zeby mówic o tym, że to korpo bagno to chyba przesada - nikt ludzi na siłe nie trzyma w firmie. Teraz zatrudniaja ponad 200 osob a ja bylem jak byla to garsc ludzi - kiedyś był jeden gosc co robił czystki i mi sie oberwalo. Jak patrze na to jak teraz sie pokazuje LT to duzo lepiej to wyglada niz kiedys. Chetnie sie dowiem jakie znacie lepsze miejsca do pracy we wrocku - obecnie szukam pracY.
Piotr Hunker/CEO Trans.eu 2016-03-03 11:10:55
Dowiedziałem się właśnie że Gowork to "bardzo cenne" źródło feedbacku o naszej firmie. Chciałbym podziękować, za wiele cennych informacji i życzliwym i tym mniej życzliwym, i tym którzy sami odeszli i tym którzy mają żal o niesprawiedliwe potraktowanie lub brak możliwości rozwoju u nas. Mamy teraz rzeczywiście kryzys w zespole zajmującym się rozwojem produktów, bez dwóch zdań zabetonowaliśmy się w procesie produkcyjnym i przestaliśmy być Agile. Mamy tego świadomość i kryzys jest dla nas szansą na przebudowę organizacji i stanie się naprawdę Agile. Działamy nad tym. Zatrudniamy wielu fantastycznych ludzi , i wiem że nas w tym będą wspierać. Od 12 lat pniemy się wyłącznie do góry, to nie przypadek. Błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi. A mniej życzliwym życzę więcej życzliwości i jeszcze raz dziękuję za feedback :).
5
Gość 2016-03-03 20:26:22
Ho, ho, sam Pan Prezes się odezwał, czapki z głów. Naiwny biedaczek nie wie, że to tylko taki cyrk, że hejty walą najczęściej HRowcy innych firm IT, bo jest totalna walka rekrutacyjna na rynku wrocławskim o ludzi od technologii, ot mało jest tych zdolnych, a pozytywy walą jego ludzie z jego HR. Wszyscy się w to bawią, myśląc że w ten sposób wystraszą paru gostków od zatrudnienia sie w tej lub innej firmie. Przy okazji podniecają się tym wszyscy dookoła w firmie i jest niby zabawnie, taka sensacyjno-plotkarska nasza polaków natura. Czarny PR górą. np. ten niby Piter, to Piotr którego znam, bo tylko jeden się zwolnił w tym okresie i wiem, że takiego postu po prostu nie dał, ktoś wiedział, że odszedł i się pod niego podszył. Obrzydliwe. Przylepili mu takie bzdety i chłopak się musi kumplom tłumaczyć. (usunięte przez administratora) Daj se Pan spokój , przecież to zwykłe szambo.
kandydat 2016-03-15 21:29:29
Byłem na rozmowie w tej firmie i liczę, że się uda i sam będę mógł coś powiedzieć. Pierwsze wrażenie było super!
1
Logintrans Sp. z o.o. 2016-03-17 15:37:47 [pracodawca]
Hej, własnie zakończyliśmy rekrutację na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Windykacji Sądowej. Sprawdź nasze aktualne oferty: http://www.trans.eu/pl/kariera Jeżeli nie ma takiej, która Ciebie obecnie interesuje prześlij do nas swoją aplikację na adres rekrutacja@trans.eu :)
Logintrans Sp. z o.o. 2016-03-21 09:27:51 [pracodawca]
Nie widziałeś ofert na naszej stronie czy na gowork? Zachęcam do odwiedzania naszej strony http://www.trans.eu/pl/kariera - tam na bieżąco pojawiają się wszystkie aktualne oferty.
pracownik 2016-03-29 13:40:36
Jestem szczerze zdumiony tym co tu przeczytałem. Logintrans nie jest na pewno pracodawcą idealnym, ale to jest bardzo dobre miejsce pracy. Organizacja ma dobre podstawy finansowe, wynagrodzenie jest wysokie i wypłacane na czas. Do tego pracodawca zapewnia dodatkowe premie kwartalne w wysokości kilku tysięcy złotych. Nie wspominając o szeregu benefitów, które są niespotykane na rynku. Firma daje naprawdę dużo od siebie.

Czy jest to pracodawca idealny? Nie. Czy firma ma mankamenty? Ma i to wiele. Ale inni pracodawcy też je mają. Na pewno nie jest to miejsce pracy dla każdego. Na pewno zdarza się nieporozumienie na linii pracownik-przełożony. Na pewno zdarza się, że są rozminięcia w oczekiwaniach po obu stronach. I na pewno ktoś na tym cierpi. Na pewno zdarzają się sytuację, w których ktoś dostaje np. inne zadania niż wcześniej zakładał. Że to co robi nie odpowiada jego wyobrażeniu o tym co powinien robić. Zdarza się, że ktoś ma za duże kompetencje do danego stanowiska. Ale bywa też odwrotnie - ktoś nie przystaje standardem swojej pracy do oczekiwań pracodawcy.

Odnoszę jednak wrażenie, że większość komentarzy to jakiś chory wylew frustracji niekiedy przesadzony, a niekiedy wręcz nieprawdziwy.

To co definiuje tę firmę to jest permanentna zmiana ze wszystkimi tego konsekwencjami. Niekiedy są one negatywne, powodują chaos, frustrację i w reszcie konflikty. Z drugiej strony niejednokrotnie drastyczne zmiany wewnątrz organizacji przyniosły jej ogromne korzyści. Zastanawiające faktycznie jest to, że przez tyle lat firma nie nauczyła się wprowadzać zmian w taki sposób, żeby nie zepsuć tego co już jest, nie stracić jakiegoś pracownika. Może to nie zmieni się już nigdy. Na pewno będą osoby, które się na to nie godzą i nie będą tu pracoawć. W ogóle im się nie dziwię. Ale opisywanie Logintransu jako kołchozu, w którym pomiata się ludźmi to naprawdę krzywdzenie porządnej firmy.
byly 2016-04-20 14:37:06
to jest firma która zabija pasję, chęć tworzenia, inicjatywę. Tyle -rób wg tego co mówi szef - nawet jak plecie bzdury. Nie polecam
5
Logintrans Sp. z o.o. 2016-04-20 15:49:31
Witaj, "były",
jeżeli pasja, chęć tworzenia i inicjatywa została w Tobie zabita odezwij się do nas. Zależy nam na tym aby otwarcie mówić o tym co się nie podoba, z czym sobie nie radzimy więc śmiało zapraszamy do kontaktu - telefonicznego, mailowego, osobistego.
byly 2016-04-21 21:33:16
Byłem - mówiłem, macie to gdzieś co uważają pracownicy. Niepotrzebna szopka pod publiczkę. Musiałem rzucić papierami i dopiero wtedy zaczęło się pytanie, proszenie, gadanie. Nic nie dające gadanie. Przykra sprawa praca w tej firmie. Na szczęście jestem już u konkurencji. Tak się traci rynek.

pozdrawiam
8
Były pracownik 2016-04-22 10:07:12
Miałem okazję pracować w Logintrans przez kilka miesięcy. Od pierwszych dni żałowałem, że dałem się skusić ofertą. Jedyny plus to socjal, te firmowe śniadania itp. Ale jaką to ma wartość w kontekście całej pracy? Firma jest monopolistą i tylko dzięki temu trzyma się na rynku. Ciągle przybywający klienci to skutek monopolu. Katastrofalna kadra dyrektorska. Prezes forsujący własne rozwiązania. Zgniła atmosfera w wielu działach przykryta zasłoną szczęścia (marketing).
Życzę Logintrans jak najlepiej, ale ryba psuje się od głowy, a głowy przecięż nie zmieni...
5
qwas 2016-04-22 10:17:27
coś w tym jest "Były"
2
Serio!? 2016-04-25 14:16:02
Rozbiliście bank ogłoszeniem o "specjalistę ds wdrożeń ISO" - "pasjonat ISO" "zgodnie z filozofią KAIZEN", "5S" - i to jest własnie problem naszej firmy. Jak szukacie specjalisty to NIE MÓWCIE MU JAK MA TO ZROBIĆ - ma zrobić. Jak nasz pan prezes idzie do dentysty to mowi, ze chce załatać dziurę czy też mowi jak dentysta ma to zrobić? Nie no bez kitu, szukam nowej roboty bo z tego LT zrobiła się jakaś sekta. Ludzie - "pasjonat ISO" ? Dostaniecie co najwyżej kogoś kto Wam wmówi, ze jest pasjonatem i codziennie przed pierwszym śniadaniem wdraża ISO swojemu kotu zgodnie z filozofią Kaizen. Totalny brak profesjonalizmu. Wstyd mi za naszą firmę.
2
Logintrans Sp. z o.o. 2016-04-26 08:52:08 [pracodawca]
Hej,
piszesz pewnie o stanowisku Młodszego Specjalisty ds. Systemów ISO. Dla Młodszego specjalisty kierunkowe doświadczenie zdecydowanie nie jest kluczowe a wszystkiego co potrzebne, może nauczyć się u nas.

Dlatego liczy się dla nas pasja i postawa - to rzeczy, których nauczyć się nie można i które niezmiernie trudno jest udawać. Z przyjemnością podejmujemy się wyzwania zweryfikowania, czy ta pasja jest autentyczna :-)

Sposobność ku temu będziemy mieli na pewno, ponieważ na ogłoszenie odpowiedziało już teraz 88 osób. Jesteśmy pewni, że uda się zatrudnić kogoś ze świetnym potencjałem.

Taka osoba zapewne będzie potrzebowała merytorycznego wsparcia i ukierunkowania, co nie jest równoznaczne z nadmiernym instruowaniem. Przeciwnie, zależy nam na osobie, która będzie samodzielnie kreować rozwiązania.

Jeśli zaś chodzi o powiązanie kota z ISO, to jedyne co przyszło nam do głowy to normy ISO 11784 oraz ISO 11785, które określają uniwersalną specyfikację czipów identyfikacyjnych wszczepianych pod skórę zwierzaka. My jednak specjalizujemy się w nowatorskim sposobie wdrażania norm związanych z bezpieczeństwem łańcucha dostaw ;-)
Logintrans Sp. z o.o. 2016-05-02 09:09:24
Adas, wszystko zależy od Twojego doświadczenia, wyślij do nas swoje CV. wpatkowska@trans.eu) - o zarobkach rozmawiamy podczas spotkania :)
nobody 2016-06-19 13:26:04
Ach jakże wielki i wspaniały jest imć Trans.eu!
Cóż za dobroć, tolerancja i mądrość jego managerów! Ach cóż za niepowtarzalna okazja pracować w tak szlachetnej firmie! nie ma lepszej na rynku! ani w kraju ani za granicą! Ah, oh ojej :))))

Nigdzie bardziej nie rozwiniesz swojej pasji. Nigdzie nie zjesz lepszego śniadania! nigdzie nie zarobisz tak wiele! a już na pewno nigdzie nie zostaniesz tak szybko prezesem :)
;-D
2
as 2016-06-28 21:25:55
Atmosfera jak w sekcie. Nie polecam
5
Dudi 2016-07-04 22:35:15
Jak ktoś zna niemiecki to nie chodzi na praktyki tylko wybiera spośród kilkunastu ofert dobrze płatnej pracy.
Logintrans Sp. z o.o. 2016-07-06 10:04:00 [pracodawca]
Hej @liuh :) Nas też ciekawi co autor miał na myśli ;) Jak masz jakieś pytania dotyczące atmosfery - pytaj śmiało. Tutaj możesz podejrzeć "cząstkę" klimatu naszej firmy: https://www.instagram.com/trans.eu/ i na FB: https://www.facebook.com/join.trans.eu/.
ciekawy 2016-07-15 12:56:37
Witam widziałem ostatnio ogłoszenie na przedstawiciela warto ??
anonim 2016-07-19 10:40:15
Może głupie ale...
wie ktoś jakie auta proponują dla Przedstawicieli? pozdrawiam
anonimowo 2016-07-19 10:45:17
wie ktoś jakie auta proponują dla przedstawicieli handlowych?
pozdrawiam
ETe 2016-09-02 00:20:00
Słabo nie szanują pracownika. Momentami mobbing...
6
kamil 2016-09-02 09:52:15
Przedstawiciele Handlwoi z reguły nie mają zle, dostaja auta jezdza po swoich terenach nikt im zbytnio na rece nie patzry,bez stresu praca.
meloman32 2016-10-26 00:19:00
Byłem swego czasu na rozmowie kwalifikacyjnej. Kilka dni później otrzymałem wiadomość e-mail, że nie przeszedłem do kolejnego etapu, bo mam zbyt niskie kwalifikacje. Odpisałem panience z HR, wykazując punkt po punkcie z ogłoszenia o pracę, że wszystkie stawiane kandydatom wymagania przekraczam (zgodnie z przesłanym przed rozmowa CV) i czy aby nie pomyliła mnie przypadkiem z kimś innym. Odpowiedzi żadnej już nie otrzymałem. Firma niepoważna, proces rekrutacji pozbawiony podstawowych zasad merytorycznych.
6
sdsdsd 2016-10-29 15:59:37
ona już miała grubym markerem zaznaczone kogo przyjąć :)
2
Zostaw swoją opinię o Logintrans Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logintrans Sp. z o.o.