logo SQS Sorting and Quality Services

SQS Sorting and Quality Services

Kraków

Opinie o SQS Sorting and Quality Services

camiro 2015-05-21 15:14
Jak się pracuje w tym magazynie, są normy?
pracownik 2015-07-14 21:09
W bielsku nie polecam, ciągle roboty nie ma, kary za brak obuwia itp. Szukajcie gdzieś indziej
1
best 2015-10-23 22:53
Ja mam niezle. wychodza 2500 2800 miesiecznie. Mogliby dac wiecej ale da sie zyc
gornik 2015-10-24 23:21
jo robia na selekcjach . dobro robota . oststnio zarobilem 2600 . koordynator mlody jest ale daje rade
nanana 2015-12-05 11:08
Witam, czy może mi ktos podać numer telefonu do koordynatora z SQS-u ( Ficomirrors) Dąbrowa Górnicza?
7
ola 2015-12-10 08:14
Mi pasuje. Pracowałam w Exakcie i tam nas oszukali przy wyplatach. Tu w SQS Koordynator nawet załatwił nam premia. Póki co polecam.
1
jake 2015-12-10 22:56
U nas na zakładzie jest dobrze. Dali nam dobre ubrania na zime. Chodzimy w lepszych niż ludzie z linii od klienta.
2
Karol 2015-12-11 13:07
My w Gdańsku mamy ponad 200 osób i Koordynatorzy są OK. Roboty jest dużo ale kasa też dobra. Polecam
1
sqs 2015-12-17 19:01
Te ostatnie opinie to chyba ktoś z biura napisał... Gdzie są te premie???
4
Tiger 2015-12-18 22:22
W Gliwicach nie było kolorowo ale ostatnio się poprawiło.
ghhhhy 2015-12-21 15:50
U nas na Łabędach też oststnio się poprawiło. Nie wiem co się stało ale nie ma na co narzekać
1
Kate 2016-01-08 10:27
My jezdzimy do Czech. Fajna i dobrze płatna robota. Jak ktoś zainteresowany to piszcie. Potrzeba duzo ludzi.
Andr 2016-01-12 11:47
zainteresowany praca w Czechach, moj e-mail, fpas@ukr.net
szyszko 2016-02-10 01:26
Hej, tez szukam pracy w czechach,jakby ktos coś miał to prosze o wiadomosc na mail: emrys8@gmail.com Jestem z Żor kolo jastrzebia na sląsku
szyszko 2016-02-10 01:31
koryguje mail: larry1890@gmail.com
Dzieki i pozdrawiam wszystkich
Ktoś 2016-03-05 00:13
Nie polecam SQS w Dąbrowie Górniczej banda dzieciaków którzy traktują ludzi jak śmieci zero poszanowania oczekują nie wiadomo czego a sami nie dają nić od siebie .
8
qwerty 2016-03-25 21:54
Czesc
Przyjeli mnie ostatnio na koordynatora, dostalem na poczatek 8zl/h wiem ze malo, po nabraniu doswiadczenia powiem wiecej.
Chcialem sie dowiedziec jaka srdnia stawke maja inny koordynatorzy, zeby miec jakies wiedze podczas targowania :P
asdf 2016-04-07 17:05
Jeżeli chcesz się dowiedzieć ile zarabiają koordynatorzy to zrób to w troszkę bardziej inteligenty sposób. Mój drogi, koordynatorem żadnym nie jesteś, jeśli piszesz, że masz stawkę 8zł/h. Nie opiszę co, jak i dlaczego, ponieważ naruszyłbym publicznie tajemnice firmy.
ques 2016-04-27 03:45
mi dali na poczatek 8, podobno da sie dociagnac do 10. ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest okropny.praca na linii, przerwa trwa wlasciwie 15 minut na 8 godzin. nie wiem czy dluzej wytrzymam, ludzie opowiadaja ze kazdy sie zwalnia po tygodniu
3
jorguś 2016-05-14 16:35
witam tak czytam te opinie i twierdze ze ja to mam dobrze pod sqs w czechach a ty kolego jak masz 8 zl na godzine to napewno nie jestes kordynatorem chyba nawet nie wiesz co to jest kordynator
1
Sagu 2016-10-17 09:33
Polacy wykorzystywani jak murzyni, zadnego szacunku szczegolnie za granica...a szanowny pan dawid jest nie odpowiedzialny i nie umie organizowac pracy.. nie polecam nie pozdrawiam
3
andrew 2016-10-17 11:20
@Sagu pracowałeś może wcześniej poza granicami Polski?
Tadek 2016-11-08 16:35
A jakie opinie o pracy w tenneco Gliwice?
cytryna 2016-11-15 10:57
W Gliwicach nowe kierownictwo to totalna porażka normy wyciągnięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie do wykonania jak nie zrobisz to ci nie zaplaca i tyle niech sam najpierw zrobi jeden z drugim i pokaże ze się da a nie wyssane z palca zenada
2
cytryna1 2016-11-15 14:26
To chyba pracujesz w innej firmie albo nie rozumiesz po polsku :)
Krzysztof 2016-11-28 20:25
Witaj szukamy pracy razem z dziewczyna jest ofert dla par powiedz mi czy warto tam wyjechać do pracy , czy zarobi tam koło 3 tys miesięcznie wiesz jak to wszystko wygląda możesz mi cos wiecej powiedzieć o pracy
Krzysztof 2016-11-28 20:26
fred88@spoko.pl
Cycu 2017-01-11 22:58
Dąbrowa Górnicza, Fico. Praca w Sqs to jest dno i kilo mułu. Człowiek biega jak nie normalny a koordynator wyśmiewa w twarz. Zapytaj o wolne na pogrzeb z rodziny, to zapyta czy to konieczne.
Liderzy pytają pracowników co się jak robi, bo nie wiedzą nic. Szkolenie przeprowadza Nie koordynator a zwykły pracownik, a potem czemu źle sprawdza. Jak nie ma pracy to każą odklejac taśmy z podłogi. Jedna koordynatorka pani Agata N. Ogromny szacunek, potrafi wysłuchać, załatwić co potrzeba, naprawdę ogromne brawa. Reszta to banda dzieci nic więcej. Według mnie, to nie firma a ludzie którzy nie potrafią się tym opiekować.
3
Czedar 2017-01-19 18:20
Ja mam bardzo dobre doświadczenie z pracą u nich. Ale może miałaś pecha albo zwykłe nieporozumienie.
1
Coordinator 2017-01-20 11:37
Dziękujemy wszystkim kolegom i koleżankom z konkurencji za czułe słowa hejtu.
Zapewne będzie tego więcej.
1
pracownica 2017-01-20 17:50
Czechy to chyba najgorszy pomysł szczególnie przez biura pośrednictwa pracy a już napewno odradzam comac jobs Tragedia!!!naobiecuja a później wychodzi inaczej do tego nie potrafią obliczyć wypłat !!Koszmar jakiś....
2
Nowy1234 2017-01-24 23:42
Swoją historię opowiedział Pan który najpierw za wszelką cenę chciał się wkręcić do pracy w SQS żeby przejść do Zakładu..... Teraz takie brednie piszesz? ??? Gorzkie żale to do Kościoła! !!!!
1
Grażka 2017-02-03 11:31
Słyszałam , że to fajna firma i nawet chciałam przejść do pracy ale nie widzę nigdzie ofert dla kontrolera jakości.
2
Злой круль 2017-02-20 20:12
Dzień dobry!!! Firma po prostu straszna stale zawsze obiecują, a w sumie nic nie robią. Ludzie z Ukrainy przyjechali i tych oszukany, choć odpowiedzialny sam z Ukrainy. Odpowiedzialny polak sam nic nie wiedział i karmił tylko śniadania. Nawet wynagrodzenie i tu zatrzymują!!!!! HORROR((((((( I odwołują się że winna jest księgowość. Ludzie kto jedzie pracować do Polski nie kontaktować się w tej firmie po prostu oszukany
6
Rembel 2017-02-23 18:42
SQS w Delphi. Oszukują na pieniądze, na stawkę oraz na stanowisko. Zdecydowanie nie polecam firmy. Umówiłem się na pracę jako kontroler jakości i tak miałem w umowie, ale jednak się okazało w 1 dzień pracy, że jest to praca na produkcji... Co miesiąc był problem z pieniędzmi rzędu 100-400 zł ,które rzadko nam oddawano a jeśli już to "na lewo" do ręki. Odszedłem z firmy na początku roku, brak świadectwa pracy do tej pory. W PIT wpisano mi około dwukrotnie mniejszy przychód niż rzeczywisty. Kierownik Paweł S. to oszust i człowiek niepoważny udający dobrego wujka. Żenujące. Sprawa leci do sądu.
5
Edyta 2017-02-28 10:24
Czy firma poszukuje obecnie pracowników do biura?
4
Okropne 2017-04-11 07:07
Oszuści! Wykorzystują ! Nie płacą, trakrują jak śmieci!
2
Worker 2017-04-11 09:45
Tak, chyba firmy pomyliłeś. Jeśli ktoś Ci nie zapłacił to chyba nie w tej firmie ponieważ wypłaty zawsze są na czas i właściwie policzone. Sprawdź czy w ogóle byłeś w tej firmie zanim coś napiszesz.
Okropne 2017-04-11 14:50
Racja, należy sprawdzić jakimi umowami firma się posługuje , bo to że niesą podpisane przez pracodawcę świadczy o tym jak bardzo niepoważna jest firma. Zresztą widać , kak bez szacunku odpowiada na forum publicznym. Prywatnie jest jeszcze gorzej, do człowieka jak do psa
Okropne 2017-04-11 14:50
Racja, należy sprawdzić jakimi umowami firma się posługuje , bo to że niesą podpisane przez pracodawcę świadczy o tym jak bardzo niepoważna jest firma. Zresztą widać , kak bez szacunku odpowiada na forum publicznym. Prywatnie jest jeszcze gorzej, do człowieka jak do psa
1
Worker 2017-04-11 21:05
Znów dziękujemy konkurencji za czułe wpisy na forum.
Cezary 2017-04-22 16:17
Czy SQS Sorting and Quality Services nie posiada zupełnie zapotrzebowania na pracowników? Fajna firma to ludzie się trzymają.
Czortek 2017-06-12 11:29
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o firmie? Myślę, że wszędzie są okresy lepsze i gorsze, może tak jest w SQS teraz? Ale jesli nawet, to nie jest powód do oskarżania firmy o wszystko!
Borus 2017-07-03 16:05
Najgorsza firma w której pracowałem, a w szczególności kierowniczek pożal się Boże Paweł S
oszust i krętacz nigdy nie dotrzymuje słowa, jak nie masz na piśmie to nie mam mowy żebyś ubiegał się o swoje. A właściciele głupio mu ufają. A przyjdzie czas że przekonają się jak ich wywiezie w pole.
Borus 2017-07-03 16:07
Najgorsza firma w której pracowałem, a w szczególności kierowniczek pożal się Boże Paweł S
oszust i krętacz nigdy nie dotrzymuje słowa, jak nie masz na piśmie to nie mam mowy żebyś ubiegał się o swoje. A właściciele głupio mu ufają. A przyjdzie czas że przekonają się jak ich wywiezie w pole.
Maruda 2017-07-13 13:38
Dlaczego opieracie swoją opinię na podstawie działania jednego człowieka? To jest bardzo nieuczciwe!
Magda. 2017-07-20 18:54
SQS - odradzam. Chyba, że na chwilę jak na chleb nie masz i musisz.
1
Oczko 2017-07-21 17:43
SQS Sorting to dla mnie świetna firma i nie na chwilę ale na lata.
MONIA 2017-08-02 11:40
Tak się składa że gościa znałyśmy z wcześniejszej firmy ale widocznie się nie spisywał na stanowisku kierownika. Głupio zawierzyłyśmy mu gdy namawiał nas na zwolnienie i przejście do jego nowej firmy co niestety głupio to zrobiłyśmy. Facet obiecywał wynagrodzenie 2,5 netto stanowisko lidera ,super warunki.
Ale nie chciało mu się znaleźć dla nas pracy, ciągle kłamał że za tydzień wchodzimy na zakład .To przez działania jednej takiej osoby jak P. Sachajski postrzeganie całej firmy może być negatywne. To on jest odpowiedzialny za region i on podpisuje umowy z pracownikami to on kłamie ludziom którzy chcą polepszyć swoje warunki bytowe. Czuje się jak właściciel firmy tak też często się zachowuje więc dlaczego nie opierać swojej opinii na przykładzie tego karierowicza?
Pracujacy 2017-08-03 09:30
Jak komuś jest źle zawsze może coś zmienić ale trzeba się dobrze zastanowić. SQS Sorting and Quality to spoko firma z perspektywami bez złudnych obietnic!!!
Zostaw swoją opinię o SQS Sorting and Quality Services - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SQS Sorting and Quality Services